Kort inlägg!

Tjabba tjena hallå! Har inte tid att skriva nåt vidare märkvärdigt och långt just nu då potatisen kokar för fulla muggar på spisen. Ska äta lite rester från grytan jag gjorde igår som blev väldigt smarrig :)
Prata med en vän nyss som sätt in en kopparspiral var tydligen en genomvidrig händelse och det kan jag tänka mej *puhhh* :S Hoppas hon snart mår bättre stackarn!
I helgen har jag sett på en hel del film och det har varit mysigt, har varit en lugn ganska händelselös helg må jag säga. Men bra filmer i alla fall :) "The babys room" var bra, inga enorma effekter eller så som alla de nya skräckisarna har som ofta i mitt tycke blir alldeles för mycket. Men den var sjukt bra på att bygga upp stämningen så den får 4 M av 5 möjliga :D Sen såg jag " Spectre " ännu en skräckis i samma anda den var också bra men inte lika bra dock. Ehh, ingen ide att skriva ner alla filmer jag sett i helgen haha.... :)
Ja, så vad har mer hänt och vad kommer hända i veckan... Jo, jag ska träna imorgon, fotas på söndag m.m.
Firade mors dag i förskott i fredags mamma blev helt paff över hur mycket hon fick. Ja, jag är hopplös med det där med ge bort grejer. Har inte allt alls jag behöver själv men ja är väl för generös i många lägen på både gott och ont. Nu så står potatisen på spisen som sagt och det är dax för mej att bege mej till köket så inte det kokar över.
Kram och hej leverpastej! :)


Se in i framtiden............

Jag sitter här nu med ett magiljus tänt, två stenar, en påse lavendel och några " räddningsdroppar"
Ja, nu förstår du nog inte ett endaste smack! Hahaha..... ska strax berätta.
Min dag började som vilken som helst av mina dagar, detta var dock en tyngre sådan. Vakna av en horribel mardröm och hade inte sovit mer än en kort stund. Låg och läste i soffan en stund, åt en ordentlig frukost och gluttade litegrann på burken ;) Kände mej allmänt nere och efter en stund så (ja stund eller stund ca 5timmar efter mitt hemska uppvaknande) drog jag på mej kläderna och begav mej till knalleland för att köpa morsdags presenter blev tre par små söta örhängen, ett örngott som det står världens bästa mamma på och ett snyggt rouge. Vilket hon verkligen behöver nytt av då hon är expert på att behålla smink i evigheter så de luktar urkel :( Inte alls bra men men nu har ag i alla fall bidragit till lite gladare kinder tänkte jag och strosade vidare.
Testade massa kläder och blev kär i en hel del plagg men höll hårt i den tunna hungriga plånboken. Så blev inget köp alls till mej utan en fika med pojkvännen. Han mötte upp mej med Chess och vi bestämde oss för att ta en fika så vi gick hem och lämna in chess och gick sen och fikade. Efter fikan gick han hem och jag besökte en mycket intressant butik nämligen tarotkatten, en hyfsat nyöppnad butik vid sidan om knallerian.
Deras hemside adress :
www.tarotkatten.dinstudio.se (kan vara värt ett besök)
Där pratade jag lite med en häxa och jag bestämde mej för att jag verkligen ville bli spådd och det blev jag också. Gick in lite skeptisk men kom ut med vidöppen mun av förvåning. Hon bekräftade massa saker som varit i mitt liv, hur mitt liv är nu med kärlek, känslor, nergångar och uppgångar även hur det varit och hur det kommer bli.
Det var så pass detaljrikt att jag blev stum av förvåning och fick det som jag tidigare i mit liv trott bekräftat detta är inget hokus pokus. Hon var trevlig, ödmjuk och mycket proffessionell. Ska du nånsin spå dej så rekommenderar jag denna kvinna! Hon såg tillbaka i mitt liv och såg då mycket oro, ångest och problem känslomässigt.
Hon såg också att detta kommer ändra sej längre fram och att jag då inleder en ny fas i mitt liv som kommer vara mycket ljusare än min tillvaro är nu. Hon såg att jag och min pojkvän har mycket starka känslor för varandra och är enormt starka som "team" så att säga. Enligt henne är jag extra fertil just nu hehhe..... :)
Hon såg också att nåt måste avslutas i mitt liv innan jag ska skaffa barn detta för barnets skull, mycket sant!
Hon såg ett kontrakt runt mej och det har antagligen med jobb att göra hon sa att det jobbet kommer vara stabilt och tryggt känns bra att veta :D Enligt henne är jag fruktansvärt envis, vilket stämmer bra som allt annat! :D
Kan ju inte skriva allt som sades här men ska plocka ut lite mer delar....m....
När hon såg bakåt i mitt liv såg hon massa tårar. att jag var och är mycket ledsen, mycket ledsamhet överlag.
Att jag är mycket splittrad och att många drar i mej hit och dit. Jag kommer tydligen också få ett meddelande som jag först kommer reagera och tycka verkar jobbigt/besvärande men som sedan vänder sej till min fördel.
Enligt henne har jag det jobbigaste bakom mej, tack gudskelov!!!!
Hon såg också att min pojkvän är envis, tjurskallig, hehe.....
Mellan mej och killen såg hon mycket kärlek, puttenuttighet och att vi har väldigt roligt tillsammans :)
Detta var ytterst lite av de hon sa mer än så skriver jag inte här då det är privat!
Hon såg klart och tydligt att jag har det mycket jobbigt och rekommenderade magiljuset och allt de andra jag skrev om i början och varför inte testa liksom :D Jag ska tillbaks dit för min timma jag betalade för räckte inte för att besvara alla mina frågor. Och så snäll som hon är får jag komma igen utan att betala extra :) Känns väldigt bra.

Oj, förresten jag unna mej faktiskt mer än en fika ett ex. av aftonbladet med bilaga me :D Har jag nåt att läsa om några timmar......bra att ha de när nätterna är långa och tårarna är många :S

Lägger till en bild eller tre som togs i April. Enjoy bitches och ha de fint!
Kramar och all kärlek
//Er magiska Malin ;)

image81

image83

image84

After all these years.........

Ja, funderar på vad jag har att berätta för dej som läser, vill ju gärna skriva om positiva, glada och roliga saker men just idag är det omöjligt. Det var även omöjligt igår vilket resulterade i att jag inte skrev alls....... :(
Hovrättens dom föll 2006-07-25 han fick 6½ års fängelse och ett litet ljus inom mej tändes då jag hade klarat det, mot alla tänkbara odds. Många år hade redan då gått förlorande eller egentligen är inte förlorade riktigt rätt ord då man uppfattar ordet som tid som bara försvann men den tiden var så mycket mer, så mycket som du inte kan föreställa dej i din värsta tänkbara mardröm och i mitten av detta helvetet stod jag dessa gångna åren och skrek inombords, dog mer och mer inombords. Nu har det snart gått ett år sedan domen föll och nyheten fanns att läsa både här och där och höra. För alla som läste är jag säker på att det säkert lät jättebra han fick ju ett rejält straff kan man tycka och till viss del är det ju tyvärr sant då vi har ett rättssystem som är mycket dåligt.
Jag sitter nu här snart ett år senare och allt jag fick höra av folk i min omgivning innan och under rättegången, vilket tillsammans med alla "förlorade år" var så smärtsamt att jag inte kan beskriva det i ord, de jag fick höra höll dom inte. Mina nära och kära stod upp för mej under rättegången och då gav mej stöd för att sedan efter domen mer eller mindre försvinna ur mitt liv och framförallt de bröt sina löften, de visade mej ännu mer att detta helvetet var mitt problem och ingen annans. De svek mej, dom jävlarna som jag älskar så mycket svek mej och jag känner så mycket hat men också kärlek till dem. Men att dom inte nu finns här hos mej och hjälper mej om så endast för en natt eller två skadar mej ytterliggare och inbringar känslan av att jag inte är värt någonting. Ett år senare och jag sitter här utan nån hjälp ekonomiskt, ja man tror fan inte att det är sant jag får inget socialbidrag. När jag pratade med en kvinna på socialen som jag flera gånger pratat med så tycker hon inte att jag har rättighet till det, trots att jag ber och går på knäna just nu så är den möjligheten helt körd. Jag och min mamma gjorde allt för att jag i alla fall ska kunna gå hos en dam som håller på med rehabilitering på ett sätt som passar mej utmärkt men de kostar pengar, socialen nekade ännu en gång och jag kan alltså inte ens från samhället få en chans till att bli bättre, när jag fick reda på detta slutgiltiga så svek hoppet, livslusten och jag föll ner i den djupaste av bottnar.
Aset som förstört så många år av mitt liv och fortfarande tack vare myndigheterna gör de än har de betydligt mycket bättre än jag, får mer hjälp än jag, blir sedd, honom kämpar dom ju med nu för att han ska bli "frisk" men jag då?!
Men jag då? Offret i detta fallet, ne jag får klara mej bäst sjutton jag vill. Jag har mycket förståelse för tjejer som varit i den situation som jag är nu att dom inte orkar mer och därför inte lever längre.

Föreställ dej så gott du kan en liten flicka på 13år som börjat prata och berätta för en lärare på skolan och därigenom hamnar på socialen. Den lilla, bleka, utstötta tjejen berättar för en socialsekreterare vad som börjat hända hemma hos henne, att han den där mannen gör konstiga saker med henne. Att hon är livrädd för honom, att hon inte vet om hon orkar leva mer. Den lilla flickan är rädd för att göra sina föräldrar besvikna och det är en rädsla hon lever med jämt därför är hon försiktig när hon berättar men hon säger klart och tydligt vad som händer innanför väggarna. Hon vill inte såra sin mamma då det är hon som känner denna konstiga mannen, hon vill ju att hennes mamma ska ha kompisar, må bra och vara lycklig. Och just nu verkar hon lycklig. Men hon fortsätter ändå berätta för hon ser ingen annan utväg. Och hon vet ju att det är en vuxen människa hon pratar med t.o.m. en tjej så hon kommer säkert förstå och allt kommer lösa sej så bra för alla. Men det löser sej inte alls, kvinnan på andra sidan skrivbordet tycker den bästa lösningen är att skicka iväg den lilla, ensamma, rädda tjejen till en instution som om den lilla flickan är problemet. Flickan blir livrädd då det enda hon har är sina få kompisar kvar och kärleken till trots för sina föräldrar, trots att de inte lyssnat alla gånger hon försökt berätta och t.o.m. lyckats berätta en hel massa trots skammen som brände hon berätta den flickan det var jag. Detta var i början när allt hade hållt på ett litet tag. Jag kan se mej själv rädd, blek, misstrod och med röda, svullna söndergråtna ögon berätta för mina föräldrar men de avfärdade de gång på gång. Socialen hjälpte inte den lilla flickan därför sitter hon nu här 5år senare och har upplevt de mest horribla saker man kan tänka sej, vilket inte alls hade behövt ske om socialen gjort sitt jobb, sin plikt! Här sitter jag söndergråten precis som då fast med ärr, öppna fortfarande blödande sår inombords och skriker och gråter men allt inombords för det var ju det jag lärde mej under alla dessa helvetiska år att hålla masken för alla andras skull. En enda människa fanns där för mej  utan honom hade jag inte levt alls längre. Men alla de andra i ens närhet varför skyddade, hjälpte, lyssnade de inte på den trasiga, blödande, kränkta och knäckta lilla flickan?!? Den lilla flickan som nu blivit en vuxen kvinna sitter här bakom skärmen och fortfarande håller masken stenhårt för alla andras skull. Och fortfarande finns det ingen här, ingen som borde vara här och hjälpa till, stötta, krama, be om förlåtelse för att de inte såg, inte lyssnade, De är väl det minsta man skulle kunna begära från dem?! Ne, flickan sitter och knappar på tangentbordet och hoppas att allt detta bara varit en dröm, att inget ont nånsin hänt och att hon snart ska vakna ur den hemska mardrömmen.

Hade myndigheterna gjort sitt jobb, hade de som påstår sej älskar mej funnits där, skyddat det lilla barnet så hade jag inte suttit här nu förstörd för livet.
Skadeståndet som verkligen behövs både för min överlevnad men framförallt min rehabilitering har jag inte sett skymten än trots snart ett år har passerat. Här sitter jag utan hjälp vare sej ekonomiskt, familjeärt och även utan behandling. Folk pratar om hur bra Sverige är, hur hemskt det är med dessa horribla brott o.s.v. men här sitter jag utan hjälp och är ännu en gång offer. Så jag antar att jag får fortsätta min kamp ta timma för timma som de så fint heter och hoppas att jag vid mållinjen fortfarande finns.. Var glad att du slipper varenda helvetiska timma!

" After all these years Im still standing but for how long can I make it? "

// Trasdockan

image80


Kan ni tänka er.....?!

Här kommer en session jag hade med vännen och mycket duktiga fotografen Stefan igår. Vi körde stenhårt på händelsetema och dessa bilder är inte till för att vara vackra utan väcka starka känslor.
Detta händer allt för många, alltför ofta världen över vi måste öppna ögonen och våga se vad som sker, inte lägga locket på och tro att det löser sej. Gud förbjude att tysta ner............

image74

image75

image76

image77

image78

image79

Se dej omkring kanske händer det någon i din närhet...................
All min kärlek
//Malin

Dax att lägga mej och läsa :)

Nu ska jag lägga mej och läsa en stund. Lägger nu upp några bilder från fotningen som ägde rum i göteborg den 13maj. Kram kram
//Nypeelade muulin :)

image70

image71

image72

image73

ehh, ni får en pöss nu med, va nöjda! :D

Två jättefina och de bästa av allt dom e mina! :D

Kom för en kort stund sedan hem efter att ha strosat runt på knalleland en stund :) Gick runt och titta, titta och titta men hitta inget som tilltala mej alls. Eller jo förresten två par skitsnygga jeans shorts, väldigt korta. As snygga men alldeles för breda i midjan så de va bara att glömma och gå vidare :(
Hopplöst när de sitter så bra över ja i detta fallet assen ;) Men sen inte funkar runt midjan...ehh....glömma och gå vidare var de ja just de....hehe... :D
I alla fall dök jag in på Gina Tricot (älskar) och där så sitter kläderna som gjutna på lilla mig, inte konstigt att man blir tokig när man kommer in dit! Såg genast en silvrig klänning i silkesmaterial med resår under brösten och djup urringning, behöver jag ens säga att det var kört?! Försökte verkligen att inte tänka på den vackra syn jag nyss sett när jag vandrade vidare i butiken och SMACK så ser jag en turkos supersöt klänning......
Står och vrider lite på mej och försöker verkligen att lägga benen på ryggen och springa, då jag råkar vara FATTIG med stort F! Men jag var ju tvungen att känna på materialen mm....mjuka, den turkosa helt perfekt till stranden, vardagen + festen om man bara lägger till lite schyssta smycken och den silvriga ja, de behövs inget till den är wonderful! :) Ryckte åt mej plaggen och testa dem, gav av världens leende när den turkosa satt på och passa utmärkt och blev ännu gladare när den silvriga satt perfect ;) Den var urringad helt perfekt, tyckte killen också kan jag lova :) hahaa...... Trots att han föll mer för den turkosa antagligen för att den är mer söt, trött på att kallas söt! :S
Ja,  nog om detta dom hänger i alla fall nu i min garderob JIPPIE och jag vet en person som kommer tvinga mej att ha med dem, vet ni vem? Joo, tänk efter nu!...... Inke Pinke såklart. Så det dröjer nog inte länge förräns båda klänningarna finns förevigade på bild av just Inke Pinke :)
Ikväll ska jag träna spinning blir de då, ska bli skönt men är väldigt trött nu men kommer allting igång när jag hör musiken börja dunka :) Sen blir de kyckling ikväll med dinkelpasta och grönsaker smaskens :)

Nu ska jag bege mej till tvn, ha de bra going på andra sidan skärmen :)
Puss&Kram
//Silkesbruden

Pussas med Ludde :)

Sitter här hos mamma med den lilla bebisen som jag från början köpte men som sedan min mamma som sagt adopterat. Nu e han ungefär 7veckor luddig och söt :)
Har haft ute honom en stund nu han sprang och gjorde glädjeskutt i luften, hehe.....
Kommer bli en riktig trogen vän den där lilla spilivinken tror jag.
Fick precis reda på att Inke Pinke inte fick lägenheten, så trist men men bättre lycka nästa gång Inke! :D

Idag så är det träning som gäller, ska ringa en go vän till mej strax också och se om vi kanske ska ta en liten träff och snacka lite skit. Antagligen så är han upptagen med annat men men vi får se.
Vi har fortfarande inte fått tillbaka våran nya data utan den är väl på resa ner till Kina eller nåt som Inke Pinke misstänker, haha..... Mycket irriterande och kommer dom inte snart med den så får dom med mej att göra! Ve och fasa.......*grrr*

Ne nu ska jag skriva lite mer med Inke, och invänta att morsan kommer hem från nåt prov hon skulle göra + ringa till killkompisen. Kram kram på er :)
//Luddiga Ludde & fundersamma diamanten :)

Brum till göteborg :)

Morgonen började tyvärr riktigt dåligt, då min älskade kille hade glömt att sätta på ljudet på väckarklockan  nåt som jag hört är en fördel! :S Så jag fick hoppa ur sängen kasta i mej frukost på 3-4min för att sedan börja sminka mej inför stundande fotning i göteborg med såklart min kära och mycket goda vän Stefan. Satt och petade mej själv säkert i ögat 3-4gånger, nåt jag brukar vara duktig på att undvika men som är mycket svårare när man har bråttom och stressar så som i morse. Hade ingen speciell lust att fotas men de ändrades ju självklart när jag sedan mötte Stefan :)  Kastade på mej kläderna och som tur va var min moder jord så snäll att hon körde mej till stationen. Där hoppade jag på elva bussen och det var mer än fullsatt. Jag fick äran att sitta jämter värsta äckliga pissegubben :S Lukta ulrik långa vägar kan jag lova :( Så en plågsam timme senare mötte jag honom med stort S :D Gav varandra en bamsekram och började ganska genast att posa framför kameran, såklart :)
Idag hade vi en kortare session så att säga, och vi visste inte riktigt när vi skulle vara tvungna att avbryta pga av att Stefans dotter som han älskar nåt enormt skulle möta upp honom med sin mamma. Men vi han med en hel del ändå tycker jag och trots att jag inte än sett så många utav bilderna så är ändå de jag sett mycket lovande :D
Jag och Stefan har blivit ett mycket starkt team och levererar verkligen tillsammans :) Känns underbart.....
Sen hade vi roligt idag också tycker jag, kallt, lite gäspigt men kul! :) *puss Stefan*
Här har ni två bilder från dagens fotning:

image66


image67


Plötsligt var Stefan tvungen att bege sej och jag gick då runt och kolla en kort stund i affärer och sedan var det bussen hem till Borås. Även på hemvägen fullsatt men jag slapp i alla fall pissegubbarna! :D haha..... ;)
Halvsov en halvtimma i bussen på vägen hem. Var helt slutkörd!
Väl hemma i Borås ståendes på södra torget kände jag mej deprimerad och ensam......
Jag bestämde mej för att ta en långsam promenad hem och ge mej själv tid att tänka, känna efter och bara vara.
Nåt man verkligen behöver ibland.  För en kort stund sedan såg jag en bild på Stefans dotter Hanna och lilla Alice. Gud, så söta! :)
När jag väl kom hem så låg jag och läste en stund, snacka med killen som såg på fotboll, som vanligt.
Myste med lilla pissepatten och Chesse Bjässe såklart. :)
Veckan som nu kommer så bär det av till gymmet imorgon och på söndag, sen spinning på onsdag och ett styrketräningspass här hemma en dag också, vilken dag är dock inte bestämt. Så fyra pass denna veckan :)
Killen ska ut och festa med sina polare på lördag så jag funderar på att höra av mej till nån tjejkompis och snacka lite skit och förhoppingsvis gå ut jag med.  Jaja, nu får de vara nog för idag jag e trött och tankspridd.
Här kommer ännu en bild skratta med mej inte åt mej ty jag har världens flin på läpparna på denna bild :D
Måste lägga upp den bilden jag tycker e så mysig på nåt sätt här kommer den me som sista bild för detta inlägget.
Puss&kram
//Tummeliten :)

image68

image69















Förjävligt.......

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, Ukraina kom tvåa! :S Det visar ju verkligen på att Eurovision song contest mer blivit ett skämt än seriös musik och showunderhållningen, det bevisar det starkt när The Ark hamnar på 18:e plats, helt ofattbart. Jamen visst har The Ark andra låtar som är betydligt bättre än denna men den var ändå mil mycket bättre än 99% av alla andra bidrag. Moldavien var ett stort skämt, hallå liksom allt för att få uppmärksamhet hon kunde ju lika väl skita i att ha på sej ett par byxor om hon ändå ska visa halva fi**an.
Ne, det är förjävligt det är de enda jag kan säga. Heja The Ark som trots inte lika bra framträdande som när de vann här i Sverige ändå rockade fett mycket mer röv än de andra! :D
Javisst, får vi nu kvala in nästa år men de fixar vi eller hur?!
 Puss & kram

//Schlager Malin


Sicken dag! :S

Dagen börja med att upp och hoppa för att komma iväg till träningen, spenderade lite över en timma på gymmet och lyfte mest tyngder faktiskt :) Kul tycker jag, och resultat kommer sagta men säkert ser jag :D *göttans*
Efter de stack jag till morsan som skaffat en liten kaninbebis på knappt sju veckor, egentligen så var det så att jag köpte den, som jag snabbt döpte till Ludde då den är så väldigt luddig :D Men jag tålde tyvärr inte den lilla krabaten och nu blev alltså min mamma dess adoptivmamma men självklart kommer jag spendera en hel del tid med Ludde ändå :) Satt och snacka med morsan och myste med Ludde då min far kom inrusande och snacka en kort stund normalt så som en förälder brukar prata till sitt ex och dotter. Men det balla ur ganska snabbt och min farsa är tyvärr inte riktigt klok och gör mej väldigt illa psykiskt! Så nu måste jag för mitt egna bästa bryta kontakten med honom igen. Känner bara att orken har varit slut så länge och jag är ju för fasiken omgiven av mer eller mindre puckon :S Men men, jag är den där tjejen som hela tiden hoppas att allt ska bli bättre, både med pojkvännen, den psykiskt ostabila farsan m.m. Den tjejen som hoppas på för mycket tydligen då inte ens det mest självklara är det i mitt liv :( Är så fruktansvärt less, behövde verkligen killens stöd ikväll men han var först iväg och åt middag med sin pappa och sin bror sen efter de satt han i och för sej jämter mej och kolla på tv, sen gick han och la sej. Så nåt direkt stöd kom det inte därifrån :( Känner mej helt ensam och insidan skriker och ropar efter hjälp men ingen vill höra framförallt inte dem som verkligen borde lyssna!
Nog om det. På söndag är det fotning igen ska bli skoj, härligt att träffa Stefan en stund tycker jag som jag saknar!
Imorgon ska i alla fall killen till sin släkt och fira nån som fyller år, men vet inte om jag orkar följa med då dem inte behandlar mej riktigt så som man ska behandla sonens/broderns flickvän :( Så nu känns allt blahhha :S
Men men lägger upp en bild eller två så ni i alla fall får nåt lite roligare att se än de du nu läst!
Kram och puss
//Utbränd, ensam, ledsen Malin

image64

image65

Såhär vuxen e tydligen jag! :S

Ska tillägga att jag är bara 18½år :S

Din ålder borde vara 35.6 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse
För att se ditt poäng senare, spara
den här länken


Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? eller varför inte beställa en resa till Kos?
Tips på saker att göra för att få mindre poäng
  • Börja drick öl.
  • Åk till Hulsfred, dvs festivalen, inte staden.
  • Flytta ihop med några kompisar.
  • Ge dina krukväxter till grannen.

Kan tillägga också att jag brukar sluka ölen lätt! :D

Kram kram
//Vuxna, gamla sletna Malin :)


söndag 6maj 23.40

Skrivet 6maj 23.40 söndag


Blir så förbannat enormt super irriterad när nätet krånglar får lust att bara kasta ut denna gamla skruttiga data j*veln genom fönstret!

Men men känner att jag har en hel del att skriva så skriver av mej nu likförbannat så får ni nåt att läsa när jag förhoppningsvis kan lägga upp detta i morgon!

Helgen har varit upp och ner som balder på liseberg, fredagen gick jag och killen ute på stan som jag redan har nämnt glömde då att nämna att det öppnat ett ställe som heter "tarotkatten" i närheten av här där vi bor, ett ställe där de spår och är tal om mycket spirituella grejer helt enkelt sånt som definitivt intresserar mej. Har alltid velat spå mej enda sedan jag var liten och mamma kom hem och hade spått sej, vilket hon gjort flera gånger och därför känner jag verkligen att tiden är kommen för denna upplevelsen. Som läget är nu behöver jag veta lite om min framtid m.m. + att det är jäkligt spännande såklart! :)

Så jo, fredagen den var ganska schysst faktiskt.

Lördagen började bra och var egentligen superbra enda tills de gick käpprakt åt helsike kan man väl säga :( Killen och jag hamna i luven på varandra och ne, de va inte mitt fel denna gången jag är inte en sådan där hopplös brud som inte kan erkänna när jag gör fel eller har svårt för att be om ursäkt nepp, de e jag inte men min pojkvän är sån dock. Vilket medför en hel del jobbiga och onödiga problem :(

Jag fick en kollaps kan man säga, gick in i väggen. Blev liggandes på toagolvet en bra stund och visste inte vart jag skulle ta vägen av all frustration, ilska, rädsla, ångest med mycket mera.

Och på nåt sätt kändes det som att det drog snaran om halsen på mej rejält och idag har jag därför andats väldigt försiktigt precis som att jag är rädd att jag ska höras för mycket, synas för mycket, vara för mycket jag m.m. Jag älskar honom så enormt mycket och skulle aldrig ha stannat om det inte vore för att jag älskar honom så ja, jag vet inte hur jag ska kunna förklara det men gränslöst mycket.

Det är märkligt hur mycket man går med på att utstå för nån man älskar så mycket och absolut inte kan tänka sej att leva utan :( Ena stunden gör han mej så glad, så full av liv för att i andra känslomässigt krossa mej i tusen bitar :S Men men.....nog pratat om det tråkiga.

Idag har vi haft en mysig dag trots allt, i förmiddags packade vi väskan för att bege oss till kype och grilla lite, jag gjorde pinnbröd bla. vilket är bus enkelt men göttans :D

Vi var där i nästan 4timmar sen begav vi oss hemåt, då hade Chess hunnit luffa runt rejält och badat som de lilla barn han är :)

Vädret har varit fint idag men jag har ju som sagt väldigt lätt för att frysa så nån solning blev de INTE! :(

Har sett tre filmer nu i helgen " Catch a fire " var ganska bra och berörde mej mycket. Sen såg vi " Inga tårar " med min svenska favvo skådis joo, ni vet vem eller hur? Ja, just de Mikael Persbrandt :)

I den filmen spelar han dock ingen tuff, cool, sexig, het superman utan en vidrig farsa. Gillade inte att se honom på de sättet :( Men visst var han strålande som vanligt var väl det som var saken att han spelade lite för bra! Den filmen gillade jag också mycket, trots att han sminkad som gammal gjorde att min lust nu är på semester på månen! Haha......

Sen idag såg jag " Efter bröllpet " den var mycket bra faktiskt :) Den rekommenderar jag! :) I och för sig jag rekommenderar även " Inga tårar " :)

Nu har vi två filmer kvar här hemma som ska ses två skräckisar, jippie! :D Jag gillar thriller/skräck/ och älskar psykologiska thrillers.

Igår testade vi ett nytt recept (de gör vi ganska ofta både för att få en så varierad kost som möjligt och rolig för den delen men också för att lära oss så mycket nyttiga recept som möjligt) jag har ju blivit expert på vad som är bra att äta och inte men sedan ska man ju av alla dessa superbra produkterna kunna göra mycket roliga, goda maträtter med och nu börjar det ta sej :) *klapp på axeln*

Jo, vi gjorde en nyttig pizza! Ja, de trodde jag aldrig att det skulle gå faktiskt, att den blev god alltså vilket den blev :) Anna Skippers recept följde vi och var mäkta nervösa inför resultatet men bitarna flög ner i magen på oss båda, och jag åt lite för mycket så var sådär du vet jobbigt mätt en bra stund efter, men men sånt e livet :)

Har inte tränat nån dag i helgen utan de kör jag igång stenhårt med igen på tisdag, min kropp behövde/och behöver verkligen sina vilodagar. Det är aldrig bra att träna för mycket då är risken stor att man antingen sliter sönder nån muskel, eller blir farligt besatt av träning (vilket verkar stå skriver i mitt dna) eller att man inte kan och hinner få i sej all denna mat som behövs för att kunna träna som en dåre!

Men schemat för träning denna veckan är : tisdag gymmet, onsdag spinning, torsdag gymmet, och söndag träning här hemma :) De blir perfekt :)

Men men har en jobbig kväll som jag nu ser på klockan har blivit till natt här så jag ska försöka lägga mej och läsa en stund och glo på tv4 fakta (en favvo kanal)

Puss puss

//Eran somriga Malin :)


Sommar, sol och snart bad :D

Ja, tyvärr fick jag inte tag på min vän och har fortfarande inte fått tag på honom. Det gör mej orolig men men.....
förhoppningsvis så hör han av sej snart. *håller tummarna*
När killen kom hem så gick vi ut med lille Chess helt underbart i det härliga vädret! Efter de så gick vi till en resturang och skulle äta närmare bestämd Sami`s, och jag kan bara säga en sa GÅ aldrig dit! Jag beställde in en kebabtallrik med tzatziki och fick först en med kebabsås och de ordnade de så jag fick ta både och, och javisst det är ju bra tänkte jag tills jag smakade på en pommes och trodde jag hade svalt ett helt saltkar! Så salt så jag kunde inte äta det, jag blev irriterad och sa till att denna maten är oätlig då det bara smakar salt. Han sa då att han fixar en ny och att det inte var några problem men problem blev det när jag ännu en gång fick in fel kebabtallrik, det vill säga den jag INTE beställt och den utan tzatziki + att pommes var inte ens klara och fortfarande supersalta! Jag blev förbannad och hällde i mej min öl och gick vänligt fram för att betala jag fick trots att jag inte kunde äta nästan någonting alls (vilket han mycket väl såg) betala 50spänn för ingenting så att säga för skitmat! :(
Och jag som inte är den rikaste i världen blev ju inte jublande lycklig men gick i alla fall därifrån nu har jag istället en matlåda i ugnen som jag vet är ätbar! Men tänk er att betala för att få ett saltkar, ingen höjdare. Men men.......
Efter detta bestämde vi oss för att hyra film och vi har redan sett en av dem nämligen " Inga tårar " med Mikael Persbrandt (en av mina favvo skådisar) m.fl. Den var riktigt bra tycker jag mycket djupa känslor och ett enormt djup i filmen. Så se den! Ett tips från lilla mej. Sen har vi hyrt ytterliggare fyra filmer som vi ska se inom de närmsta dagarna kuligt.... :D    För en kort kort stund hamnade jag och killen i luven på varann igen vilket känns jobbigt. Men jag fick en kyss och nu ska allt vara bra igen då. Känns sisådär men men...sånt e livet.
Nu ska jag till tvn och se på Criminal Minds, Talang 2007 m.m.  De känns göttans :)
Här kommer några bilder från fotningen första maj.

image62

image63

Kram & Puss
//Eran Malin :D

Blir tokig!!!

Snart blir jag tokig. En väldigt kär vän till mej hörde av sej vid tolvtiden han mådde mycket mycket dåligt och har tyvärr ännu en gång halkat dit med droger och alkohol eller ja egentligen de går upp och ner hela tiden och jag är den där vännen som hela tiden hoppas och ber för att han ska komma ur sitt missbruk och kunna må så bra som han förtjänar. Han är allt annat än en sådan där lodis som många förknippar ordet missbrukare med. Han är omtänksam, enormt hjälpsam, mysig, rolig helt underbar i mina ögon. Och han älskar mej enormt mycket det vet jag och det är verkligen besvarat. Han ringde som sagt var vid tolv idag och lät till viss del ganska påverkad men jag har hört honom så mycket värre, och han ville träffas 13.00 och jag va på direkt vi bestämde plats och sådär men efter jag hade stått  fär till 13.20 gav jag upp han kom helt enkelt inte antagligen för att han är för påverkad för att komma ihåg vad han sa :( Det gör mej väldigt illa men samtidigt så är jag glad att jag i alla fall fått höra hans röst idag och att jag vet att trots att han inte mår bra så lever han fortfarande. Droger är ren jävla bisarr skit, jag tycker det är en sak om man vid en fest nån gång provar hasch eller har provat de. Men amfetamin, heroin och allt vad de heter förstör dej vissa tar de längre tid för och vissa kortare men i sinom tid så hamnar du i de stadiet som min vän som åkt ambulans upp till akuten ja jag vet inte hur många gånger för bukspottkörteln och andra inre organ. Flera gånger har jag och folk i hans omgivning + sjukvårdspersonal trott att han inte ska överleva men trots att det varit nära så finns han som tur är fortfarande kvar här hos oss. Jag hör inte av honom så ofta det beror på hur han mår, vad han gör m.m. Men jag har tillbringat flera dagar med honom i sträck vid flera tillfällen då han varit helt "ren" så att säga och klarat de fin fint när jag varit med honom och då är han helt ljuvlig.
Jag älskar honom vare sej med missbruk eller inte men jag önskar och hoppas för hans skull att han snart sakta men säkert kan ta sej ur detta för som sagt han är en mycket kär vän till mej och jag älskar honom enormt och vill honom allt gott i livet och tar han sej ur detta är jag säker på att han kommer bli en underbar pojkvän till nån bra tjej och en superbra pappa. Jaja, kände bara att jag var tvungen att skriva av mej lite. Nu ska jag försöka göra allt för att nå honom igen. Håll tummarna.
Kramar
// Letande Malin


Korta klänningen, solen och känslorna :)

(skrivet inatt gick inte att ladda upp då så gör de nu)

Idag har den korta klänningen varit på hela dagen helt underbart när man kan gå i den utan att frysa, istället glädjas åt solens strålar som värmer min annars så lätt frusna kropp. Satt på förmiddagen idag en stund på balkongen och läste lite ur senaste VR, ja det är nåt speciellt med dessa tidningar och då syftar jag på VR och Solo framförallt. Trots att det mer eller mindre står samma saker hela tiden så är det avkopplande och läsa och till och från lär man sej nåt nytt, eller påverkas djupt av nåt starkt reportage eller bara blir sprudlande lycklig över att det är en rabattkupong som nu bara är att lösa in på sin favvo butik :) MMmm, på tal om favoriter när det gäller klädkedjor m.m. Mm...mina favoriter är nog H&M, MQ och Gina Tricot i alla fall när det gäller kläder. :)
H&M har schyssta priser likaså Gina, MQ är lite dyrare men ibland får de in plagg som gör att man bara kan tänka sej att leva på nudlar resten av månaden för att slänga cashen på... :D Sen bästa fiket i borås är överlägset och då menar jag verkligen ÖVERLÄGSET orion som ligger nere i centrum. Tidigare när jag inte var så kost medveten eller ja framförallt struntade i vad jag stoppade i mej så gick jag dit säkert 2-3gånger i veckan och köpte deras varma mackor, varm choklad, bullar ja typ lite av allt :) Så ska du till borås så missa inte detta underbara fik!
Har nu på kvällen varit och tränat på gymmet vilket var helt underbart idag körde stenhårt framförallt med överkroppen. Stång och hantlar de gillar jag :D Hahha.....nu läser nån stång och skrattar ;) Jaja ordet e mitt i alla fall på min blogg :) När jag kom hem var jag hungrig som ett djur och killen hade gjort nyttig god mat som Anna Skipper skulle jubla över om hon såg fler äta utav. Efter de så var det tvn som lockade med bla CSI.
Mysigt värre kurrade ihop mej i soffan med en filt, tände levande ljus och bara njöt i sisådär 3timmar, jag älskar tvn och skulle aldrig kunna leva utan den, så de så! :D
Sen satt jag och killen och snacka om allt mellan himmel och jord och hade de skit mysigt! *göttans*
Nu sitter jag här och har skrivit av mej litegrann. Här kommer några fler bilder från plåtningen 1 maj :D
Enjoy! Och inke Pinke puss! Kram

image60

image61

Sol och träning :)

Idag på träningen så var jag faktiskt bokstavligen tokig jag vred på enormt mycket motstånd på spinningen så tillslut så när jag försöker dra på mer så går det inte, och jag inser att jag kör på de tyngsta medan de andra kör på medel och flåsar, stönar och beklagar sej! Men inte jag, ja är en livslevande galning! :D Och i morgon är det gymmet :) Känns bra. Har inte gjort så mycket idag mest tagit det lugnt de vanliga promenad med Chess, som förresten verkat och varit slö idag och lite konstig så nu befarar jag att han är på väg att bli sjuk :(
Får hoppas att han  verkar bättre i morgon annars blir de tempen! Stackaren....... :(
Ehh....orkar inte skriva så mycket nu men lägger upp några bilder från fotningen igår! :D

image57

image58

Jaja okej då en till men sen får de räcka! :D

image59

Kram Kram kragagam! :D
//Mulan som nu ska läsa veckorevyn :)

Hårt arbetande och glad :)

Idag har det verkligen varit full rulle! :) När killen väckte mej och jag var så illa tvungen att gå upp för en dags arbete som modell, hade jag inte sovit länge och var supertrött. Men nu är jag mycket glad och det var värt den plågsamma uppstigningen nu när jag börjat se resultatet på de bilder som tagits idag. Har dock inte sett så många än men de flesta jag sett diggar jag starkt! :D Stefan har gjort ett kanonjobb ännu en gång och jag med faktiskt ser jag :D Så känner mej väldigt nöjd med våran gemensamma insats.
Så i detta inlägget så kommer det finnas några bilder, se och beundras av Stefans sätt att fånga lilla mej :)

image52


Det fotades idag som sagt i borås och väldigt varierat ena stunden vid vattnet som ni kan se och sen också i skogen, på stenar, klippor, mot väggar, stängsel,  bänkar, grillkrypin (ja ni vet sådana där som finns på grillplatser ute i skogen) även några kort på mej och min hund som plötsligt dök upp helt oväntat med killen. Skojsigt.
Då vi inte hade tillgång till bil denna gången så blev de långpromenad så jag och Stefan snackade en del också mysigt :) Och tur med vädret hade vi ju verkligen! :) Så vi hade de bästa oddsen tills jag började först få huvudvärk som sedan utvecklades till migrän :( Här kommer en av de sista bilderna som togs när migränen satt igång ordentligt, men som synes en proffsig modell måste kunna dölja sånt.

image53

Men som du ser börjar jag se lite trött ut, haha, ja de är slitsamt de kan jag lova. Många tror att det är glitter och glamour men riktigt så enkelt är det inte! En sak jag är mäkta stolt över (med tanke på att jag innan var kass på de) är sminkningen som jag gjorde själv i morse och som du ser på bilderna :) Inte så mycket smink mest ögonen.
Bland vitsipporna spenderade vi ganska mycket tid, fanns många såna där i gläntan där vi tillbringade en del tid.
Ja, så vad har jag mer hunnit med idag....mm..... jag har sett på shark såklart! Alltid lika bra diggar honom starkt :)
Sen städat en del, vilat en del, gick till mamma en stund och umgicks lite med henne och hennes kille, spela kort.
Självklart pratat och varit med killen hela kvällen och det har varit mysigt.......han ligger nu här och sussar sött bakom mej. Han ska ju jobba imorgon efter att ha haft fyra härliga dagar ledigt. Tycker alltid att det är lika tråkigt när han börjar jobba igen :(  Men men han måste ju också dra sitt strå till stacken, tyvärr.
Här kommer en bild på mina fötter :) hehe... ;)

image54

Vet inte hur intressant det är att se ett par fötter men jag tycker bilden e schysst. Och det vilda lekande vattnet i bakgrunden passar bra till guldfärgen på skorna tycker jag, men de är ju smaksak :D
Imorgon ska jag ta långpromenad med Chess, handla lite smått och gott, träna spinning blir de i morgon.
Sen har jag inte så mycket mer planerat utan får se vad dagen har att erbjuda men som jag känner mej nu så behöver jag verkligen en vilodag. Så de så! :) Jaja här kommer sista bilden som jag lägger upp denna gången.
Har inte fått så många än som sagt så fler kommer dyka upp här på bloggen så håll utkik! :D

image56

Puss & Kram

//Tjejen som finns på en strand nära dej ;)







Om några timmar e de dax :)

Om några timmar, ja ganska många... :) I skrivande stund 7timmar och 15min ska jag upp och hoppa, käka frukost, och iväg på jobb ihop med Stefan. Sak bli ganska kul har packat, duschat, målat tånaglarna m.m. så nu blir han nog nöjd :D  Och jag med hoppas jag. Ska ge honom tipset på en sak som jag gärna vill att han gör mej än han gör nämligen fotar snett underifrån och ovanifrån. Annars e Stefan enormt säker och bra med kameran i handen :D Har idag hunnit med ett styrketräningspass, betalat min morsas räkningar över nätet då hon glömt betala bredbandsbolaget, ja fråga mej inte jag vet inte hur i helsike man kan missa nåt såå viktigt!
Sen har jag även varit hos morsan några timmar, träffat hennes kille Nalle som är en riktig höjdare till karl! :)
Städat hennes fåglars bur m.m. Har även sett på serien nine som e superbra :)
Lagade en underbart go gryta ihop med morsans kille en kyckling-curry-paprika-bacon gryta med pasta till blev smaskens :D Baconen petade jag i och för sej bort av anledningen onyttigt! *känns bra*
Har även hunnit att greja lite här hemma med djuren och så.

Men men dax att försöka krypa till kojs :)
Och i alla fall om jag inte kan sova ligga och läsa.
Puss och kram på er alla och du Stefan SYNS SNART! :D

//Modellen me, I and myself haha.... :D