Ja dax att svara på en Jennys "kommentar"....

Detta är vad jag fann på min blogg när jag nu loggade in lite snabbt mellan alla förberedelser inför den stora dagen de vill säga 080808...... :D Såhär skriver "Jenny":

Men hur sjutton kan ni planera bröllop 080808 och inte ha skickat ut alla inbjudningar ännu?!?!?!? det borde ha varit klart för länge sen tom OSA borde ha gått ut för länge sen.

Svar: För det första gillar jag inte attityden som lyser rakt igenom de som står.
Men ska hålla mig till att inte gå ner på den nivån själv, de vore för barnsligt.
Fråga 1.bröllop 080808 och inte ha skickat ut alla inbjudningar ännu?!?!?!?
Svar: Det blev en jobbig miss för min del då jag räknat lite galet då det varit en väldigt stressig period senaste månaderna. Du som skrivit detta inlägget verkar INTE ALLS ha nån kunskap,vetskap om vad de innebär att planera ett bröllop å då är det verkligen superlätt att göra sig själv till en "jag vet bäst" individ.
Så sänk tonen lite om du ska kommentera mer i denna bloggen ang. bröllopet då du inte har en aning om vad de innebär förräns du står där en dag själv (förhoppningsvis). Då kommer du ha så mycket att tänka på så du på allvar börjar ifrågasätta om du är sinnessjuk eller inte, haha sorgligt men sant!
Så svaret på denna frågan är: Jag är mänsklig å gjorde en miss, räknade fel när jag var stressad.
Visst är de skönt när man kommit så långt med dej själv så att man kan erkänna & i regel garva åt sina egna tabbar & misstag!?, tyvärr kommer de flesta aldrig dit men men bad for them!
Lösningen på min miss: Jajamensan de finns alltid lösningar de gäller bara att se dem och inte alla hinder som finns hela tiden, gör man de blir man på RIKTIGT sinnessjuk!
Vi ska testa & se om de sista korten går att få printade genom datan/skrivaren de vill säga att de som inte redan fått sin inbjudan vilket VÄLDIGT många redan har, får precis samma stiliga kort dock inte handskrivet utan istället nån schysst stil som finns klar på datan. Så de gör ingenting alls & korten kommer förmodligen alla att vara ute om högst 3dgr om allt går som väntat.
Fråga 2/"jag vet bäst" 2: det borde ha varit klart för länge sen!
Svar: Nej, inte för längesen! Som sagt din kunskap om bröllop verkar extremt begränsad ungefär lika begränsad som min kunskap om daggmaskar är. De vanligaste är att man skickar ut bröllopsinbjudan 6veckor innan den stora dagen så "sent" är alltså de vanligaste iaf här i Sverige och enligt alla de bröllopsbutiker vi varit på i många månader nu+bröllopstidningarna. Så enligt vad du tycker Jenny så borde de varit klart för LÄNGESEN men så är de faktiskt inte. De sista inbjudningarna som nu strax ska iväg kommer ut lite senare än jag hade hoppats på men de är ingen ko på isen alls utan de flesta av dem vet också mycket väl om att vi ska gifta oss & har redan i princip tackat ja, så eeeasy little girl!
Fråga 3/ "jag vet bäst" 3: tom OSA borde ha gått ut för länge sen!
Svar: Fel, fel & fel. Om du som sagt hade kunskap inom detta området så hade du aldrig skrivit de där, pinsamt ju! Men men...... de vanligaste där är också precis som vi har de O.S.A. Senast 8 Juli, dvs en månad innan bröllopsdagen, en månad innan vigseln äger rum. De är de vanligaste och funkar superbra.
För de är så extremt mycket annat som inte har med hur många som kommer alls att göra. B.la. Klänning/klänningar, utstyrsel till mannen, ringar, blommor, skor, smycken, hårstylist, sminkös, manikyr, transport för brudparet, dukningar, ljus & servetter, önskelista, fotograf/er, filmare, utse värdpar å toastmaster/s, utse bestman, bröllopsnattsunderkläder, dj, bartender, vad för slags mat & dryck man vill bjuda på, vad som skall vara välkomstdrinken m.m.
Så att få veta hur många som kommer en månad innan är ganska perfekt för vår del också, då har vi allt annat klart så då beställs tårta, mat, vin & sprit m.m.
SÅ ja för sjutton vi kan & vi planerar bröllop 080808, och läget är lugnt men tack för att du skänker oss en tanke & lägger ner energi på att oroa dej, de är ju nästan smickrande, ganska gulligt hehe.....

Puss & Kram
//Bride to be.......


Våffeltanten!

Ja, nu har jag stått i två timmar & gjort våfflor. Min dag började nämligen med att handla & sen göda min familj.
Trevligt värre tycker jag! Så nu är alla mätta & glada och jag å mannen ska strax ta en långpromenad.
Puss & Kram
//Våfflan

Hämtat hem Justin......

Alexander klänningen..... Ja herrejesus, mannens kläder är bokade för den stora dagen, 3 bröllopsinbjudningar till är utskickade, mannens skor är köpta och även min tiara å som sagt Justin Alexander klänningen! Ja, igår(torsdags) han vi med mycket! Skrev även tre till inbjudningskort å chock när jag insåg att de var många fler kvar att skriva! :S
Så nu är de liiiiite PANIK! :S  Idag har jag å mannen fått masa oss upp "tidigt" för att åka ner till en av sthlms bästa bröllopsbutiker nämligen "högtidskläder" med oss hade vi båda klänningarna som skulle på för att se vilken underkjol som passa bäst till dem båda. Vi hittade en underkjol som passa utmärkt till båda som nu är bokad ;)
Sen skulle de mätas & nålas in på den vit/röda bröllopsklänningen då den är för stor, de gjordes men tog en stund så var helt slut efteråt. Sovit riktigt dåligt natten som var å hade ingen energi alls.
När jag testade "Justin Alexander" b.klänningen så kändes den bara SÅÅÅ rätt & satt SÅÅÅÅ bra! Blev helt till mej!
Efter att ha blivit mätt, nålad & batterinivån sjunkit till mycket låg så säger min man att han sett en skobutik där de kanske skulle kunna finnas bröllopsdojjor till mej, tjooho sa jag och vi var iväg igen trötta men mot vårt mål PJUCKS!
Å där fann jag ett par röd/svarta supersnygga å väldigt stiliga pumps med en lagom klack på 11,5cm :)
Ja, tro mig jag kan lätt å då menar jag LÄTT dansa hela natten i dem har dansat mej igenom många nätter med 16cm stilettklackar på fossingarna, de ni! Haha..... Köpte dessa pjucks & är nöjd :) Kommer bild på dessa i ett senare inlägg.
Idag har min man fått tag på en kvinna han känner som tydligen ska vara väldigt duktig på manikyr & vi ska försöka träffas i helgen å snacka lite & sen på måndag är det dags för att få långa snygga naglar :D Med fransk manikyr, tjooho som en liten test så jag vet att det blir bra dagen innan den stora 08-dagen! Känns suveränt och ska bli såå kul!
Sen postade vi de tre inbjudningarna, gick ett ärende till banken där jag betalde in mina räkningar m.m. och sen drog vi till Ikea då hjärtat skulle köpa grejer till jobbet massa lampor, där passade vi på att käka en liten barnportion med pasta och köttfärssås SMASKENS! Sen styrde vi kosan mot vår borg HENKAN! Väl på henkan bytte vi snabbt om för att hinna träna så länge som möjligt då vi på kvällen var bjudna på kalas för Sören 18.00, körde mycket triceps, biceps, mage å lite bröst idag mer han jag inte men bättre att köra med mottot " Strikt & fokus " på de områdena och så tar jag resten imorgon :D Ja imorgon kommer de bli ett fett träningspass med minst 1½timma styrketräning och sen minst 30minuters asrolig men svintung brottning, de är så jävla kul! :D Å då får verkligen hela kroppen en rejäl genomkörare! Men speciellt låren, vaderna, rumpan å ryggen men även armarna! Ja, alla muskler får jobba mer eller mindre! :D Me like!
Festen för Sören var lyckad och vi hade jättekul jag var lite "barnvakt" till lille Lucas den sötaste av alla bebisar!
Satt med honom flera timmar ville inte lämna ifrån mej honom......hormonerna sprudlar & längtan är så enorm hoppas jag blir gravid igen väldigt snart eller redan är de...... Här kommer bilder som togs på festen å självklart var henkans clown med ja de vill säga min karl! Hahaha.....kolla in hans härliga utstyrsel!

:D
Kommentarer överflödiga! haha.....

Hahaha........ smart drag att ha på hjälmen! hehe ;)
Lilla Pöffis.....
Lille Pöffis blir kliad av sin "mamma" :D

Emma får ta lille Lucas en stund då jag behövde äta rejält efter träningen!
Dock funkade de sedan superbra när de var dags för tårta att äta medans Lucas 
sov i min famn :) Han sussar så sött.......olagligt söttttttt! hehe... :D

Sören ja detta är födelsedagsbarnet, eller barn & barn jodå visst e han barn alltid!

Ja här plåtar männen varandra hihi :) Danne e störtskön å Lucas pappa!

Så väldans söt! :D
Lyckkkkaaaa...... <3
Jag med hormoner som hoppar! Med lille goa Lucas i famnen :D

En bild säger mer än tusen ord de gäller absolut denna bilden!

Puss & Kram
//Längtans röst..........
 



Träning nalkas näst.....

jajamensan till gymet!!! Tjohooo here I go again.......

Puss & Kram
//Fia me knuff!

Gårdagens träning.....

jajamensan igår tränade vi för fulla muggar! Å om en stund är de dax igen, gött! :)
Här kommer några bilder från igår.....


Efter en bra stunds styrketräning var de äntligen dax för BROTTNING!

Haha......strypning! Brottning är superkul.... :D

Jag tränas av den bästa......klart de går bra då :D

Haha....satan va svettigt.....de är BRA träning, believe me! *pust*

AJJJ.....rejält underläge.....snälla akta min ARM!
liten Malin....
Bänkpress med liten Malin :D Ja, han e STARK!

Ja ibland är de bäst att bara skratta åt situationen hehe...... :)

Hehehe.....ja vänta ni bara vi kommer bli SÅÅÅ snygga ;)
ger din vingar!
REDBULL ger dig vingar! :)

Yeah, svettiga & nöjda..... Princess of the universe! :D

Puss & Kram
//The Freak! :D

Junis mobilbilder......

Här kommer lite pics från olika tillfällen......

ja de börjar synas litegrann redan :D
Ja, de börjar synas litegrann redan :D
Ida klipper till mig......
Hahaha......men resultatet blev BRA.....

Snaaajsss.....

Midsommarkäk......

Söta..... :D

Puss & Kram
//Dax att sticka å träna......

Projekt....

jajamensan idag har jag å töserna lagt ner flera timmar på ett litet projekt/utflykt,
Vi hade skoj, jag plåtade dem en del & sen stack vi till slussen å käka på McDonalds, sprang förbi mannens jobb å sa hej också :) Nu ligger jag här med förbannad huvudvärk å är HELT SLUT......
Lite bilder från kvällens/nattens projekt......


Snyggoooooo!

Evil......

Dont scream....... hehe....

Ida är ond......stackars lilla Linnea......hihi....

Cooool......

Så läskig bild! Sååå bra..... :)

Puss & Kram
//Stolt bonusmamma...... :D

Låt mig presentera......

bröllopsklänningen "Justin Alexander"

den vackraste av dem alla.....

av klänningen är inte helt dum heller :)

så vacker....

så perfekt är den....

en tiara....
Kollar in en tiara som passar fint....
Puss & Kram
//Bride to be.....

Den vackraste.....

bröllopsklänningen av dem alla ska jag bära upp å försöka göra rättvisa 080808......
Blev helt paff igår när jag testade den, den satt perfekt....trodde den skulle behöva sys upp men ack va fel jag hade....
Kändes ganska makalöst när den satt på, herregud detta är den klänningen jag ska bära när jag säger antagligen mitt viktigaste svar i livet......iaf ett av dem. Mannen blev inte heller besviken :D
Ska lägga upp nån bild eller två från igår senare, nu är det GLAD MIDSOMMAR!
Puss & Kram
//Midsommartjejen........

Träning....

Ja en hel del träning har de blivit sista dagarna, skoj. Har skaffat gymkort till oss så nu jäklar ska vi komma i form!
Ringde igår till bröllopsbutiken & brudklänningen NO1 har kommit in, beställde ju in den & det har tagit ett bra tag men nu så ligger den alltså å väntar på mig....ska försöka komma ner dit senare idag.

Annars är läget lugnt, händer inte så mycket. Ska ikväll till Skarpnäck & sova där.........
Har träningsvärk som hette duga, men de känns bara fint! :D
Puss & Kram
//Malin


Gröna Lund.....

ja nu är kidsen hos oss i två veckor. Sov här hos mannen natten till idag å kommer även sova här inatt.
Idag har vi varit iväg på Gröna Lund, de va jätteskoj. Fick mannen att åka fritt fall med mej & Ida, hehe....snacka om att jag & älsklingen hade dödsångest innan vi föll mot backen! Hahaha....men den va jätteskön.....sen åkte vi typ allt.
Käka lite burgare & spela lite på hjulen men vann ingenting typiskt nog! :(
Mannens kära kamera som alltid brukar vara med var självklart med även idag MEN laddaren har dött å därför var den inte laddat nästan alls, så efter visiten på grönan så fick vi åka till kameradoktorn å köpa ny laddare.
Därför togs de 3-4bilder endast på hela dagen för sen gick de inte mer :(:(:(
Bllääääää..................................

Sen åkte vi till en schysst skobutik för jag skulle kolla på HÖGA dojjor till bröllopet men hitta inga som kändes hundra väntar därför lite till med detta, ska kolla runt som fasiken. Måste verkligen bocka av några grejer från listan med alla grejer som måste göras innan bröllopet, börjar kännas STRESSIGT....... Imorgon är de dax att ringa Globen å prata med dem angående menyn m.m. Sen skall jag även ringa bröllopsbutiken å kolla om de fått in min beställda " Justin Alexander " klänning, den är såååå vacker......hoppas hoppas hoppppppas! :)

Saker att göra inför bröllopet:

* Köpa ringarna å få dem graverade
* Fixa skor till mej
* Fixa skor till mannen min
* Köpa mannens kläder (vi vet vilka å vart de finns men de är inte köpta än)
* Bestämma hur bröllopsbuketten ska se ut, vet att jag vill ha röda rosor, en del grönt  & vitt,+corsagen
* Leta bilder på nätet på blomsterarrangemang till festlokalen
* Få båda mina bröllopsklänningar insydda
* Boka manikyr & pedikyr tid 
 
Ja, det är några av sakerna som jag & mannen verkligen måste ta tag för nu närmar de sig med stormande steg! :D
Puss & Kram
//Bride to be......

Gott & blandat.....

Här kommer lite olika bilder som är tagna vid olika tillfällen också de tagna med mobilen.


Haha ja denna bilden bjuder jag på! Detta är alltså första natten i Skarpnäck. Jag e lite flum som du nog ser hehe......

Efter andra dagen i solen var jag BRUUN......som min älskling börjat kalla mej: pepparkakan.....så sött & så mycket KÄRLEK........

Hahaha....när jag tog min första tur för snart två veckor sedan i Skarpnäck så fastna jag vid denna & asgarvade!
Vart i helsike har jag hamnat?! hahaha....skämt å sido.....helt klart lustigt.....

I början av veckan som var, va jag & älsklingen iväg till Ikea för att köpa masssa ljus & även servetter till bröllopet de blev en hel del ljus och ca. 450stycken servetter, 300 vita & 150kärleksröda....... :D
Efter att vi vandrat runt där en ganska bra stund så var vi hungriga...

Jajamensan så vi käka på Ikea de har faktiskt helt okej käk där och kollar man sen på kvittot så är maten värd mer än den kostar HELT KLART.....Därför rekommenderar jag till alla som har lite cash att åka till Ikea å frooooosssaaa......
Behöver jag ens tillägga att jag var MÄTT efteråt?! Jag hade kunnat rulla hem!hehe

Så de var lite bilder kommer mer senare, nu ska vi iväg till Gröna Lund!
Tjooohoooo kommer skrika som en tok! ALLA ska ÅKA ALLT! ;)

Puss & Kram
//Queen tusenfoting :D

Ja jag förstår om....

de flesta av er inte förstod nånting av mitt förra inlägg här i kära bloggen.
Haha, de va som sagt lite nostalgi. Var nämligen så att jag pratade med en vän i telefon som jag umgicks mycket med för några år sedan mitt upp i allt kallar han mej för den tyska tusenfotingen ja detta är alltså inte de minsta roligt egentligen utan ett internt skämt punkt slut!

Idag har jag varit & kollat på Sverige-Spanien i Kungsträdgården de var väldigt nice, synd att de skulle börja spö regna vid avspark bara.....såååå typiskt! :S Men men snajsigt var de iaf & här kommer lite bilder jag tog med mobilen fler bilder kommer dyka upp dock inte nu för jag har inte kameran här.

In med bollen i mål....in med bollen I MÅL!!!!!!!!!
Ja, smockat med folk såklart......
jobbar på.....han e duktig på sitt jobb ska ni veta!
Min man vet vad han gör på jobbet. Han är trevlig, proffsig & rättvis....
på denna mobilen lätt.....
På denna bilden har jag zoomat till max med kameran på mobilen, måste säga att denna kameran är mer än okej! :)
jobbar å står i....ni ser dem om ni tittar noga....
Massa folk, å min älskling & Jeppe.....i mitten av bilden å högt upp....ja ni ser dem!

Ja efter matchen gick jag å tog en fika....frös som attan så varm choklad va SMASKENS! :D

Jag på fiket.....oj va jag frös! :(

Nu ska jag ut med Chess.....
Puss & Kram
//Sverige huligan.....

Jag är en.....

TYYSSSKKKKK TYSSSSEEENNNNFÅOTTIIIINNNGG.....


Hahaha....nostalgi!

//My Lady

Mitt place :D

Ja, nu har jag äntligen tagit lite bilder på mitt nya place! :)
Ni kära läsare efterlyste ju detta, så varsågod här kommer lite bilder på mitt rum & dessa togs igår när Chess hade sin premiär här. Han sov här, va jättemysigt. Vi var ute och gick mitt i natten å sen på morgonen igen såklart :D
Älskar den lilla parveln.......

by night :)
Mitt lilla place by night.....mysigt :)

Frukt + Malin = BÄSTISAR......    :D
by day :D
Mitt ställe by day :D

Mm....tycker jag efter rejäl städning & grejande fått de fint :D
såklart ska de synas i mitt rum att jag är en riktig elfsborgare! :D
Yeeeahhhh jag e ELFSBORGARE.....men de visste ni redan! ;)
sig hemmastadd i mammas säng såklart :D
Myser i mammas säng såklart ;D
hos mig.....jämter mej.....vid min sida...
Sötnos..... :) Mitt livs kärlek lätt!
karl! Lätt.....
He`s the reason I go on........

Puss & Kram
//Tösen som sitter i Skarpnäck......hemma.......

Bebis.....

ja, jag vill ha barn....herregud jag längtar så extremt mycket!
När de i fredags var karaoke på henkan så träffa jag lite för mej nytt folk å de var supertrevligt.
B.la. pratade jag med en väldigt trevlig tjej å hennes man som har en bebis på bara en månad, jag föll som en fura för den lille direkt å blev sittande en bra stund med bebisen i famnen, mina hormoner hoppade tro mig!

Gud sååå söt!
Ja, så söt....längtar så jag nästan går sönder!
Mmm...herrejesus kan en bebis bli sötare?!
Omvärlden existerar inte, endast jag å tankarna på bebisar!

Ja, jag blev helt till mej över allt! Bebislukten, hur bedårande söt lille Lukas är, hur gärna jag vill bli mamma, hormonerna som hoppar fallskärm, alla söta grimaser......ja alllllllt! Vill NU.......mm...de kommer i sinom tid.....
Efter att ha suttit å puttenuttigt sett ut som en solstråle en bra stund drog karaoken igång!

Jajamensan rockn roll! Här snackar vi underhållning på HÖG nivå!
HÅRDROCK!
till farfar....jajamensan sjöng
Ja, jag kunde hålla mej från att gråta (gudskelov) men Jana kunde inte!
Ja de är en vacker låt lätt....
Tårarna rann rejält.... Sött värre! :) Ja, jag kunde knappt höra mej själv då ljudet där framme hördes dåligt men de gick tydligen väldigt bra.......skoj! :D Så efter jag sjungt klart kramade jag om Jana, kan ju inte sitta å gråta när de är fest!

Puss & Kram
//Sång gamilam :D

Varför bor vi inte tillsammans?!

Ja, den frågan har jag nu fått på bloggen flera ggr vilket inte är konstigt alls!
Ska försöka förklara så väl jag kan.

Jag har aldrig levt själv utan när jag var tonåring så flytta jag direkt till en kille jag levde några år med.
Sen när de tog slut så levde jag kvar med honom några månader och sen träffa jag Puzz Puzzler å flyttade raka vägen till honom. De vill säga en erfarenhet som kan vara viktig att få vara med om har inte blivit av.
Jag & Puzz har de jättebra, vi älskar varannn supermycket å i de stora finns inga tvivel, dock är de nog bra för oss med lite avstånd ett tag då vi varit så väldigt nära i nästan 6månader nu. Å då menar jag extremt nära typ jämt.
Jag behöver få ett eget socialt nätverk här i sthlm, dvs egna vänner m.m. Ta upp mina gamla intressen igen som jag helt lagt på hyllan sen jag träffade min blivande, ni som följt bloggen vet ju väl om att jag plåtades mycket innan dock är de helt lagt på is & de är nåt jag vill ta upp igen, samma sak gällande musiken m.m.
Visst skulle jag kunnat göra de även när vi bodde ihop men de blev inte av helt enkelt, men nu jäklar!
Sen är de viktigt för mig & även Puzzler att jag får känna mej helt oberoende då jag varit så "beroende" av andra hela mitt liv, att jag får känna att jag klarar mej själv & inte behöver nån att stötta mej mot.
Jag tror det i de stora hela är en bra erfarenhet det här som kommer vara positiv både för mej som person, vårat förhållande & framtiden. Jag vill ju helst ha barn så fort som möjligt, leva svenssonlivet m.m. bra om jag fått testa mina egna vingar innan de! Så ja vi gifter oss på Globens tak den 8 Augusti precis som planerat, å de känns bra.
Man kan säga att detta är min egna "pilgrimsresa" som jag tror är nödvändig för att må bra.
Puss & Kram
//Solstrålen.....

Vann! :D

:D
I tidningen :)

Mitt lilla rum å jag....

har de så........bra.....
Ja, Fanny har lagt in en kommentar på min kära lilla blogg, en liten förfrågan om bilder på mitt "nya rum".
Självklart kommer jag inom snar framtid att ladda upp några sådana, dock har jag inte min kamera hos mig just nu.
Idag har de varit världens softaste dag....bara slappat, sett lite film & inte haft nån lust alls att sola & bada trots den extrema värmeböljan som nästan får en att tro att man hamnat i afrikas öknar!
Lite tjafs mellan mej & mannen men så blir de ju ibland, inget större att berätta där.
Tog för en stund sedan en liten promenad på gatorna här i Skarpnäck då framförallt Skarpnäcks Allé.
Finns ju lite butiker å jag passade på att köpa lite olika frukter som jag ska smaska i mej sen, hittade även nånting jag vet min älskling älskar men kan inte säga vad då han läser min blogg som en liten linslus, hehe....
Igår var de karaoke på henkan, laddar upp lite bilder från detta senare.
Puss & kram
//Hur kom det sig att jag blev en skarpnäcksgam?! :S

Yepp städat och fint.....

i "mitt" rum :) Känns nice.............
Puss & kram
//Flyttfågeln.....

Brännboll på henkan.....

jajamensan igår lirade vi brännboll på henkan, det är en årlig tradition som jag för första gången joina.
Här kommer lite bilder från igår Chess visar också gärna upp dina bästa sidor från när vi sola & bada, när ni kollat in dem noga så får ni veta mer om vad som hänt senaste dagarna & de mina kära vänner är mycket!

Ja, lillpojken har de mysigt i sommarvärmen med mycket badande!
Mys....
Mysigt värre....
Lek & bus för hela slanten.....
...
Hoooopppppp....... :D
Jajamensan...jag å mannen står i kön som ni nog ser.....
Ja, redo i kön är vi och snart ska vi slååå.....
Jajamensan, man får ha ögonen öppna!
AKTA BARNEN!
Jag springer bra men slår desto sämre!
Haha.....hoppas jag träffar bollen! :)
ja han slår desto bättre....
Nu jäklar....

Ett tips: SPPPRRIINNNGG........
jajamensan....ute på plan å dax att fånga bollen å kasta...ingen felstajl här inte!
Ingen felstajl här inte!
Spring spring spring......
Spring Linnnneeaaa......
Läget e stabilt folk å fähundar....
Läget e stabilt i kön......Ni ser den muskliga bruden de e ja...haha ;)
jajamensan de gör jag.....ja träffa bollen! haha....kolla in flinet på nästa bild!
Nu smäller de! Ja, jag träffa....hur långt bollen kom? Nja....*hemligt*
Kollain flinet på denna bilden som är tagen direkt efteråt!
Haha...flina på bara ;)
Fliiiinn....haha ja man får flina åt sej själv, jag gör de :)
boooommmm.....jajamensan stiligt....
Nu kommer bollen flyga....låååångt......
tror jag mannen blivit galen....haha men slår man iväg bollen så bra så kan man ju unna sej lite akrobatik! :)
Haha.....ja somliga går på händerna över mållinjen! :D
Detta får vara den sista bilden för nu ska jag berätta vad som hänt sista dagarna.

I tisdags så flyttade jag. Jajamensan visst gjorde jag de!
Jag & min blivande blev särbos, känns ganska otroligt....men så e de!
Jag flyttade in som inneboende i en trea i skarpnäck, otroligt men sant!
Där bor jag sedan dess de vill säga tre dygn än så länge, känns konstigt.
Ja, jag har ju aldrig innan bott själv & jag tror de är en nyttig erfarenhet och bra för vårt förhållande.
Så mina nära & kära jag bor numera alltså inte på henkan utan i Skarpnäck dock vistas jag
& kommer fortsätta att flasha facet på henkan titt som tätt så ni vet de!
Henkan fortsätter vara min tron & trots att Skarpnäck nu är mitt hem nummer ett så ändrar de
inte min förkärlek till henkan & hjärtat fortsätter dunka på för henkan som val nr.1
Puss & kram på er alla!
//Sparvungen som blev till en stor & stolt fågel.....

Svar till Anna.......

Kul att du gillar bloggen! Ska besvara dina två frågor så korrekt som möjligt:

Fråga 1. När du var gravid åt du då verkligen de starka värktabletterna du senare efter missfallet sa dig vara beroende av?

Svar: Ja, jag åt dem fortfarande, men började trappa ner så fort de bara gick. De värsta med dessa värktabletterna är att man får inte bara avsluta plötsligt de är jättefarligt både för en själv och livet i magen.
Å nertrappningen är väldigt väldigt långsam för att göra så lite skada som möjligt, jag försökte dock att  trappa ner lite fortare sen om de va bra eller inte de vet jag inte men kändes då nödvändigt för mitt egna samvetes skull.
Nu är jag helt ren från alla värktabletter sedan mm.....minns inte riktigt men sen ca. 6-7veckor och de går utmärkt.

Fråga 2. varför alltid detta "djävuls-dyrkar" tecknet på alla kort?

Svar: Jag e crazy precis som min goa familj! Då syftar jag på min blivande man & mina två goa plastdöttrar, min fyrbente son Chess och min mjauande Lillstrumpan :) Vi älskar whitesnake, metallica, Iron Maiden, Crashdiet m.fl. och det kan väl också vara en förklaring men sen är de ett ganska bra knep att ta till om man har nån i sin familj som älskar att fota (min älskling) och gör de ofta, då kan de vara bra att göra djävulstecknet när man inte riktigt vet vad man ska göra för då VET MAN JU plötsligt :D haha.......en liten crazy förklaring till de :D

Skriver mer här i kära bloggen lite senare för har en sak att berätta! En stor sak!
Men nu lite käk!
Puss & Kram
//Skarpnäcksgam


.............................................................

ja nu snurrar de i bollen......vad händer?!

Häxan.....

ja just de, va hon sa har jag ju inte berättat så mycket om. Kan och vill inte heller berätta allt för mycket då det är VÄLDIGT privata saker. Men kan ju berätta att hon hade väldigt rätt i de hon kunde se i min tillvaro nu b.la. stabilitet, förälskelse, styrka & mycket kärlek m.m. :)
Sen så enligt henne kommer vi bli med barn igen efter bröllopet, inom 4månader efter bröllopet tjooho håller tummarna! Så de är de jag i väldigt korta drag avslöjar för er iaf just nu mina kära läsare!
Puss & Kram
//Gyllenbruna Greta.....