Sommarklänningen på......

Taget nu 07.15 :)


BUSFRÖ!

Min sötnos....

GOD MORGON PÅ ER ALLA! Här e vi igång sedan länge....
Puss & Kram
//Mamma Malin & Sommarbruden :)

LEKDAG!

Yes, idag mötte jag & Lillan upp Markus & hans dotter vid 11.30 och vi begav oss mot en ny lekplats, en stor sådan där var vi ca 2timmar å jag klickade lite kort, SÅKLART ;)
Dock lekte jag en del med ljuset när jag tog dem så alla blev inte super men men....här bjussar jag på våran "lekstund" :) ENJOY! ;)


Hahahaa kul bild tycker jag..."min lilla orm".... :D

Helloj du din gamla indian! ;)

Ellicka leker :)

Pappa i farten de är fullt upp med en 2-åring som rusar runt!

Lillan då :D

Rutschkanna e kul :D

Jag får ungarna att klappa händerna medans jag hejar på ELFSBORG! :)

Hahahaa å där var visst jag :)

Puss & Kram å GOD NATT!
//Mamma Malin & Snorkråkan....


DÖDA FÖRSÄKRINGSKASSAN!

De tror fasiken att jag inte har råd med hyran! Dom har inte gett mej någon föräldrapenning!!!!
Detta är andra gången jag ska behöva ringa & kriga för min rättighet till föräldrapenning, de är ju fasiken helt sanslöst! E sugen på att elda upp deras jäkla kontor! Här låg jag med en isklump i magen igår kväll & helt förstörd för att dom jäkla inkompetenta arslena ställer till de & inte gör sitt jobb! Vet inte om man kan nå försäkringskassan på en söndag men jag ska göra alla försök jag kan till att få prata med någon där & de samtalet kommer bli allt annat än trevligt! GÖR ERAT JÄKLA JOBB FÖR FASIKEN!

E så jäkla trött på myndigheter så jag nästintill spyr! De räcker väl mer än väl att man har tusen möten i veckan (som de känns) och ett barn & ett hem att ta hand om och sen försöka att iaf duscha och äta ibland själv och till och med de får man allt för ofta prioritera bort! Jag ska väl inte behöva kriga över telefonen för mina rättigheter!?
För min föräldrapenning?!?!

Suuuuck..... ne nu ska jag försöka nå dom 08.00 har varit uppe sen 04.40 med Lillan som då tyckte att de var en strålande tid att upp å leka hahaha.... hon e GALEN! Å jag håller väl på att BLI galen! Så glad jäkla mors dag till mej! MEN....två men i allt detta 1. Fick en mors dag present i fredags från en person jag ABSOLUT inte väntade mej det av & har fått hålla mej ifrån att öppna den, la den på mitt nattduksbord igår kväll & öppna den när jag blev väckt å de var två böcker som båda verkar jättebra & ett mycket fint å rörande brev, jag blev väldigt rörd!
2. Lillan klamrade sej fast runt mitt ben å bara kramade mej som en tok när jag för en timma sedan tog en megadisk....hon ville inte släppa..... DE E FASIKEN KÄRLEK! Då blev jag rörd till tårar de var nog hennes egna lilla sätt att visa " GRATTIS PÅ MORS DAG "...... :D

Ne, nu krig med försäkringskassan en sak e säker myndigheterna bråkar med HELT FEL person!
Puss & Kram
//Mamma Malin & Kramisen...

HELVETE, HELVETE Å HELVETE!

Jag vet inte vad jag ska skriva mer än HELVETES JÄVLAR!
Här kämpar man dygnet om själv som ett svin & nu för FÖRSTA gången har jag inte råd med min hyra!
Å det är knappast för att jag unnat mej massa, ne jag unnar mej fasiken nästintill aldrig någonting & inte heller har jag gjort det nu! Men har fått mindre hjälp av soc. denna månaden & de innebär att jag inte ENS HAR RÅD MED MIN HYRA, va TVUNGEN till att köpa några billiga klädesplagg till Lillan & har fyllt på med mat till henne för månaden men nu har jag alltså inte råd med hyran de är sanslöst....har klarat mej hela tiden trots hur svårt det än varit men nu har dom fan satt mer än EN käpp i hjulet så att säga och det innebär att jag är KÖRD! TOASTED!
Vet inte om jag ska skratta åt eländet eller lägga mej ner & gråta........de e fasiken bisarrt!

Hur mycket man än kämpar så ser dom till att ställa till ett helvete för än!
Känner mej fasiken knäckt, men jag ska på något jäkla sätt klara detta också men HUR de har jag ingen aning om och bryr mej inte heller om hur jag "skrapar" ihop dom pengarna bara jag fortsätter som jag innan gjort gör rätt för mej & ser till att VI klarar oss! Ne, får bli ett glas vin iaf & försöka lugna nerverna, kanske gråta en skvätt. Men sen är de starka nya tag igen, för som ensamstående har man inget annat val än att se till att hålla ihop även när de är som jäkligast och skörast!

NI SOM E SKYLDIGA MEJ PENGAR KOM IGEN NU GÖR DET RÄTTA FÖR FASIKEN!

Puss & Kram
//Nergången Malin.....

Jävla skitdag!

JAAA, jag har rätt att klaga ibland. Jag är optimist mer eller mindre alltid i min vardag men JAG har också rätt att bara känna FFFFAAAAAN också! Så nu kommer jag klaga lite å ta mej den rättigheten.
Jag fattar inte någon typ av demon måste följt efter mej idag för jag har nog smällt i tårna, knäna, händerna ca 16-17ggr idag! DET ÄR JU EXTREMT & jag har haft många MÅSTEN hängande över mej & nu e jag helt slut å Lillan ville inte somna förräns nu för 5minuter sedan! Känner mej nere, känner mej ledsen, ensam & allmänt bedrövlig!

Har iaf varit ute med Lillan idag blev en långis i vagnen, i solskenet härligt. Sen storhandling, rejäl dammsugning, lagat 18portioner hemmagjort käk till Lillan, ska nu betala räkningarna TJOOHOO fuck fuck fuck.... Vet inte hur dénna jäkla månaden kommer gå & de finns dom som e skyldiga mej pengar så FÖR FASIKEN KOM IGEN NU GE TILLBAKA DE NI ÄR SKYLDIGA JAG GÅR JU PÅ KNÄNA HÄR!!! :S
Sen har de varit mycket lek med Lillan, käk & sen en jobbig deppighet som legat i luften hela tiden... :(
Okej, jag konstaterar detta har INTE VARIT EN BRA DAG! MEN jag hittade nåt jag skrev för LÄNGESEN när Lillan låg i magen. Jag skrev de 23/12 2008 dvs. när Lillan var ca 11veckor i magen, på natten;


"Mitt kära barn, tänkte skriva en rad, du är ännu inte född men du är redan här inom mig,
i min mage.
Mitt hjärta bultar för ditt, mitt blod är också ditt.
Jag älskar dig så lilla vän & du är så välkommen hem.
Du är så liten, så skör, redan så älskad jag allt för dej gör.
Du kan lita på att du alltid har mig, att jag alltid kommer göra mitt bästa för dig.
Ditt hjärta tickar så fort & nu är din mamma väldigt trött, ska försöka sova, jag älskar dej,
god natt & sov så sött!"

De blir allt för nu......
Puss & Kram
//Trötta Mamma Malin & Lilla snorkråkan.....


Snorar vidare.....

å lägger mej ner i soffan & "halvdör".......feberyra.....skit också nu blir de två missade träningspass för de SKIT! :(

Nattinatti eller nö! ;)
PÖÖÖÖÖÖÖÖÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
p.s. känn dej träffad!
//Mamma Snoris & Lilla feberkråkan....

MÅNGA timmar med Markus....

va väldans trevligt eller vad säger du vännen?! :)
Vi snacka mycket, lekte med Lillan, kolla på film, var på lekplatsen m.m.
Är förkyld så in i bomben, men har idag varit iväg på två möten. Sen diskat en megadisk, lekt med Lillan & vart med Markus. E trött som sjutton Lillan väckte mej 5ggr i natt! Så inte så konstigt att jag känner mej slut. Hennes tänder är inte roliga kan jag lova :( Men men...snart e dom ju alla framme då blir de fan party! ;)

Ne, nu är det fredagsmys som gäller här kommer bilder från idag & från besöket av morbror i tisdags;



HAHAHAHA hon ser helt galen ut! ;) Söta lilla "fia-lotta"....

Jag & Lillan jäklar va hår ungen har hahhaa ;) Min sötnos :)

Jag & Lillan i parken idag :)

Markus var med på lekplatsen & Lillan tycker att han är en lustig prick :D

Lillan älskar verkligen att gunga! :)

De va allt för nu, NU E DE FREDAGSMYS!
Puss & Kram
//Mamma Malin & Sötnosen....






Sol, sol & snor :(

Ja solen skiner vackert ute men jag har vaknat med världens dunderförkylning & feber å även Lillan kändes lite varm :(  Men solen skiner och det innebär att vi ska ut en stund med vagnen viktigt även när man är sjuk att man får lite frisk luft i lungorna & Lillan vill säkert gunga en stund :)

Igår kväll kom ångesten igen.....fy fan...va en tung natt igen MÅSTE FÅ VILA UPP MEJ LITE!!!

Ne, skriver mer ikväll nu ska jag ge Lillan gröt :)
Puss & Kram
//Mamma Snor & Lilla februs krabban.....

Igår kväll var de fasiken....

inte annat än vidrigt va så förtvivlad & ledsen :( Hatar kvällarna mer & mer hela tiden.........
Men fick stöd över telefon som tur var. Sen har dagen idag varit TUNG har känts som att mina fötter är gjorda av bly men inte så konstigt med för lite sömn & för mycket gråt :(
Men men.... har iaf gjort de bästa jag kunnat för Gabriella under hela dagen. Vi mötte upp vännen Sara & hennes dotter vid kvart över tio & promenera runt och kolla i affärer (som vi brukar) sen tog vi en fika på "vårt ställe" (som vi också brukar) snacka om allt & inget (som vi alltid brukar!) Helt enkelt där stod de väl rätt till och vi var hyfsat flamsiga. Jag fyndade två linnen till mej själv 49.50kr styck de är BILLIGT men dom var fina! Sen ett linne till som kosta några slantar mer men knappast några supersummor såklart...skulle jag aldrig ha råd med!

Känner mej så less på att gå i mina urtvättade gamla, tråkiga linnen/överdelar bara MÅSTE få in lite nytt i garderoben så jag iaf IBLAND får känna mej OKEJ..... Så det var ju iaf en start på de hela!
Sen har jag haft fam.terapeuten här en stund, diskat, badat Lillan & lekt runt med henne som en galning, gråtit en skvätt PÅ DAGTID INTE LIKT MEJ ALLS :( Men de höll bara i sej 2-3min å jag kunde spendera dom minutrarna i köket medans Lillan lekte så det var väl ingen jättefara. Men kände mej GRYMT uppgiven idag.
Suttit i tele.samtal med polisen en stund också. Fått besked om att INGEN kan hjälpa mej mer på något sätt trots att jag bokstavligt talat SKRIKIT UT HJÄLP MEJ NU NÄR FANSKAPET KOMMER UT! Men, nej ingen mer hjälp för de!
Så dagen har varit konstig & väldigt känslosam :S

Sen nu på kvällen var jag iväg en stund hos vännen Markus, va väldigt kul :)
Du är en trevlig prick du & jag e inte så tokig jag heller säg! ;)

Puss & Kram
//TRÖTTTTTTTA mamma Malin & Lillkrabban.....

p.s. Någon som vill umgås imorgon med mej & krabban? ENSAMT....hatar ensamhet :(

Finns det nåt värre?!

Än när man har en unge som BARA gallskriker av trötthet men VÄGRAR att somna så man MÅSTE bära barnet ifråga tryckt hårt mot sitt bröst?! Å i detta fallet då; Gabriella bara skrek, slogs men ögonen gick i kors av trötthet nu snackar vi ÖVERTRÖTT! Jag kunde inte leka med henne för hon var för trött, kunde inte bara lägga henne i sängen för då satte hon sej upp igen å börja klättra runt i sängen.... så var illa tvungen att "söva" henne på de sättet de gav MER ÄN ÅNGEST, de va vidrigt men sen efter en liten stund la jag ner henne å hon somna ju.... men man blev ju själv helt utmattad i huvet av de. Min dotter har verkligen kommit in i en egen liten "trotsålder"....

Pust....jaja...
Puss & Kram
//Mamma Malin & Lillan......

Boken......

Ja, har fått en fråga ang. hur de går med boken. Jag har ju lagt de på " is " ett ganska bra tag nu men har faktiskt börjat "rota" lite men VÄLDIGT försiktigt i de jag redan skrivit för att kommer åter så att säga. Jag kommer inte helhjärtat satsa på att skriva nåt riktigt bra NU då det är så mycket som det redan är MEN jag kommer börja notera ner utkast snart igen & framförallt så kommer de finnas "bra & svåra tillfällen" till de nu. Att rota i de igen skrämmer skiten ur mej dock men NEJ, jag har inte gett upp boken utan den KOMMER bli klar & den kommer komma ut men jag kommer ge de tid, den tiden som krävs.
Helhjärtat satsar jag nu på träningen kan tyvärr inte komma iväg fler än 3ggr/veckan nu men i höst ökar jag till 5-6ggr/vecka. Så tiden nu ser jag mer som ett "rehab" & lägga en grund som jag sedan i höst kan stå stadigt på.

Kommer även i höst & börja träna MMA ska bli GRYMT kul! :)
Längtar så efter att "sparka skiten ur någon! "
Nu sitter jag här med en proteinshake (för omväxlings skull) & mina ägg jag numera gjort till en tradition att käka på morgonen 2-3ägg de går fort & de är nyttigt :D
Älskar träningen, är enveten som SYNDEN å lite mer ändå & de kommer ta mej dit jag vill, JAG VET DE alla jävlar ska få se ;)

Igår var det en lång men trevlig dag. Först "späd" 5timmar sen direkt efter de en promenad med vännen Cecilia till en annan del av staden där jag mötte upp Markus vi tog en långpromenad & snacka om allt å inget. Lillan somnade gott i vagnen, å solen sken HÄRLIGT! :)
Sen gick vi hem en stund till Markus & sen var de dags för mej att bege mej hemåt med Lillan.
Idag ska antagligen Markus följa med mej till gymet & träna då han i vanliga fall springer MYCKET som sjutton om jag förstått de hela rätt men nu också vill börja träna på gym BRA där! :D
Bröst, tricar & mage idag, FULLT ÖS MEDVETSLÖS!

Idag är de också två möten & sen som jag skrev träning HÄRLIGT värre.
Ne, nu måste jag jaga Lillan igen HON E HELT GALEN!
Puss & Kram
//Mamma Malin & Krabbisen....



Hade en supertrevlig kväll,natt & f.m.

Med markus vi hade superkul, talade både om ytliga saker men också om väldigt djupa sådana! Va verkligen superNICE kan jag lova. Blev några glass rött & en go kall öl, DE FÖRTJÄNA JAG :)
Sen lyssna vi på musik & snacka som galningar hela kvällen & enda tills klockan var 03.20! Sen väckte Lillan mej 05.30 klev upp & kände mej ganska glad faktiskt trots sömnbristen & baksmällan som inte riktigt än hade satt in! Hahhaa.... Markus sov snällt på soffan, han har ju själv en dotter så han vet hur de är & de gör ju definitivt att vi har ännu mer att prata om helt klart. Ska bli så kul när våra döttrar får träffas! :)
Har sagt att vi kan baka med barnen här hos mig 1. Jag älskar att baka 2. De är ju superkul med MJÖLKRIG 3. MYSIGT! :)

Sen på f.m. så lekte vi med Lillan, käka frukost, spela kort & yatzy å hade jättekul! Sen drog han vidare vid 13.00 tiden & då kom vännen Peter förbi & vi tog en promenad med Lillan i vagnen till lekplatsen där vi gunga alla tre hahaa supernice de med :) Sen tog vi en långpromenad & bara pratade va väldigt skönt.
Sen följde han med mej hem & hans tjej Anso kom också och vi tog en kopp kaffe tillsammans.
Sen nu HOPPAS jag äntligen Gabriella sover! Tänderna spökar ikväll :(

Om en liten stund kommer gissa vem?! Markus hit & vi ska se på film :) Ska bli trevligt.

"Späd" imorgon, dammsugning m.m.
Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla Krabban :)

Diskat, dammsugat.....

varit med vännen Mathias på lekplatsen med Lillan & käkat glass mysigt. Nu har jag vännen Markus här nu får de bli några glas rött ska bli gott =)
Trevligt sällskap & lite vin är inte fel!

Lite bilder från idag;


Vännen Mathias & Lilla Gabriella :)

Lillan älskar att åka rutschkanna, så sött! :)

Jag & Lillan gungar tillsammans typ varje dag, mysigt :)

The best team EVER! ;)

Ren kärlek......

En väldigt älskad och glad Gabriella & en stolt mamma som älskar sin dotter obeskrivligt mycket!

Överlycklig liten tjej SNART 11MÅNADER! :)

Mamma pötar på som vanligt :) Mysig dag....

Puss & Kram
//Mamma Malin & Krabban som växer fort.....
p.s. nu snacka vidare med vännen min.....

Om du lämna mig nu...........

Mmm, en ny låt med Lars Winnerbäck & Miss Li MYCKET FIN är den :)
Men den hade varit finare om man hade haft någon & inte varit singel. Men fin är den iaf :D

Idag blir de lugna puckar.... har redan diskat & dammsugat! :)
Måste ut en sväng med Lillan i vagnen dock, klarar inte en hel dag inne blir GALEN DÅ.
Mitt munstycke till dammsugaren har varit sönder i en EVIGHET så jag kryper PÅ ALLA FYRA när jag dammsugar JÄMT & nu måste jag dammsuga OFTA med tanke på att Lillan är överallt & kryper på som en dåre! Herrejesus måste se kul ut när jag kryper runt här ständigt & jämt på knäna och dammsugar, känner mej som en gammal pigga... :S Men men...... Nu Seether med FMLYHM  mycket bra låt för er som inte hört den, rekommenderas! ;)

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lillkrabban....

Fullt upp....

har de varit som jag skrev innan att de skulle bli. Har promenerat inte bara en UTAN två promenader i ÖSREGNET som nu råder! Sitter nu nästintill näck & e dyngsur! VATTEN ÖVERALLT, nästan hahaa :)

Å om ca. 15min ska jag ner & träna igen ben & axlar idag. Ska bli SKÖÖÖÖNT! :)
Kommer komma ner som en "dränkt sill"..... snyggt värre haha ;)

Ne, nu skriker GYMET MITTTTTT NAMN!
Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla Gabriella :D

Fullt ös idag också precis som.....

igår! Jajamensan igår var de mycket & sen rusade jag vid 21.00 tiden till en väninna som inte mådde bra stackars älskade gumman! JAG FINNS HÄR ALLTID, JÄMT! Glöm aldrig det.....
Så tog en springtur till henne & satt där & prata i drygt 1½timma å sen tog jag en snabb springtur hem väl hemma kastade jag bara i mej två muffins som jag hade gjort tidigare på dagen DOM E SÅÅÅ goa mina björnbärsmuffins e BÄST ;) Å en banan så kroppen fick lite av det den behövde va väldigt mör efter träningen också så allt fick "i ett" igår men kände mej tillfreds när jag la mej dock vakna Gabriella PRECIS när jag hade somnat & va ledsen för sina tänder så de blev en del tröst men sen somna hon om igen men ville upp tidigt. Men det är ingen fara jag klarar mej alltid! :D
Idag är de två möten de första 10.00 & sen 12.30 är nästa och dit måste jag ta en springtur mer eller mindre för att hinna & sen ska jag träna 15.00 SEN ÄR DE FREDAGSMYS MED LILLAN ska bli skönt koppla av lite jag behöver verkligen de. Vill bara lägga till så du inte missförstår mej nu älskade väninna du STÖRDE MEJ INTE ALLS & behöver inte oroa dej för mej jag finns här för dig då du är min älskade vän, punkt slut!

Fullt ös idag som sagt & sen imorgon får jag sällskap av Markus & hans dotter på eftermiddagen å sen ska vi ta något glas vin på kvällen & snacka lite om alla drömmar & mål man har i livet vi synkar bra där & det är superkul att bara sitta & "kasta ideer" på varann, härligt. Men först ska våra töser få leka med varandra :)

Sen på söndag blir de som vanligt;  till lekplatsen såklart & sen träffa vännen Peter & kanske även Markus en stund lite senare på dagen.

Ne, nu måste jag göra gröt till Lillan.
Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla Gabriella

p.s. Musklerna VÄRKER idag och så fort jag äter känner jag hur de dunkar i musklerna HÄÄÄRLIGT! :D
Ben & axlar idag på gymet!

Nästan 3timmar.....

på gymet! De va heeeelt underbart, kunde nu öka samtliga vikter kändes sååå underbart!
Körde tills jag var sååå nära gränsen till att stupa som man nu kan vara utan att göra det & de gör jag jämt men idag körde jag verkligen på i tempo & med en EXTREM disciplin! Känner mej nöjd & glad :D

Dagen har i de stora dragen varit underbar, så härligt att få skriva de & verkligen mena det!
Tack Cecilia för en toppendag!

Testosteronet pumpade på nåt helt extremt nere på gymet idag vet inte om de var jag som var lite "fucked up" i skallen eller om träningslokalen verkligen var SÅ FULL AV MUSKULÖSA härliga män...... mina fantasier snurra på fint när jag stretcha...... hahahaaaha kändes helt sjukt men det var som att allt testosteron där nere fick mej att bli alldeles yr hahaha :D Mysigt värre ju.... å de finns dom som flörtar men avfärdar allt & alla vet inte varför men men.... sån e jag, just nu! :)

Här kommer två bilder på Lillan som jag tog med mobilen i tisdags;


Min skatt..... :)

Nawww hon e så jäkla söt...så charmig å bedårande..... :D MY GIRL!

Sen några bilder från idag efter träningen;


E så nöjd! :D

Ja jag har rätt att vara stolt över min kropp jag födde barn för 10½ månads sedan & har endast tränat SJU GÅNGER å såhär ser jag ut IDAG :)

Ne, nu ska jag rycka ut akut till en vän som inte mår bra.....
Min älskade vän.... kommer nu direkt!
Puss & Kram
//Mamma Malin & Krabban.....

Trevlig dag med väninnan Cecilia.....

Japp, tänker inte uppdatera mycket nu utan endast bjussa på några bilder tagna för ca. 3-4timmar sedan.
Här e soligt & varmt tjoohoo.....ne, GYMET SKRIKER MITT NAMN! ;)

By the way; OM man är FATTIG och inte har en spänn å är en lite drygt medelåldersman hur får man då PLÖTSLIGT råd till att gå ut & supa en torsdagkväll? Snälla någon ha ett bra svar på detta eller du själv kanske kan svara? Jag tänker bara..... 3 barn.... Ett av dom träffar snubben typ ALDRIG känner henne inte på nåt sätt & skyller på att de kostar att hälsa på henne! MEN PENGAR TILL ALKOHOL DE HAR VI GOTT OM!
Jag har bara en sak att säga till dej ; (Taget ur "Torkel i knipan" filmen ;

FUCK OF AND DIE, DU E FÖR FUL FÖR MEJ! I dom lugnaste vatten simmar dom vidrigaste fiskarna. (INGEN NÄMND, INGEN SAKNAD)

Pics;


Så söta ;)

Gabriella, Cecilia & den lilla "husalven" Alva :)

Sicka söta barn... & jag då......men de är en historia för sej :(

Barnen e söta å mina armar SVÄLLER som ni ser ;)

Jag & Gabriella.....de bästa teamet EVER :D

Min tös e såååå söt! Å lägg märke till min BODY den förändras nu snabbt & drastiskt på ett underbart sättttttt! Tralallalaa lallalla lallaa NU SKA JAG TILL GYMMET! :D

Puss & Kram
//Starka Mamma Malin & Starka, söta Gabriella.....

Sommarbruden ska ut.....

Uppdaterar med en "gammal" bild så länge; (Ska snart uppdatera med nya bilder varit lite dålig på de det sista I know ) MANEATER SPELAS PÅ HÖGSTA VOLYM ;) IM A MANEATER...... :D:D:D


The MANEATER NR 1.......

Ut i solen.....

å vandra runt med väninnan Cecilia & hennes söta dotter. Ska bli supertrevligt. Ska snart ge Lillan morgongröt & sen bär de av utåt ååå de är sol idag också! De va väl det jag visste, sa detta igår till en vän (trots att jag sett väderrapporten) - DE KOMMER BLI SOL SÅ ENKELT ÄR DE BARA! Å jag hade rätt tjohooo! :)
Ne umgås med vännen C. idag så får Lillan leka lite med hennes dotter också kul! Sen stenhård träning i efm RYGG Å BICAR ska bli så skönt. Ökade vikterna i tisdags när jag träna bröstet så har GRYM träningsvärk men de känns fint som "fiiiärren" själv ;) (Hehhee SARA)
Ska nog försöka öka vikterna på ryggen idag också bicarna får dock stå kvar på detsamma ett tag till.
Ska nog låta mina magmuskler få "en kort paus" också kan köra litegrann idag men inte så mycket då träningsvärken är EXTREMUUUS... Utan kör magen hårt i morgon istället igen.

Syns på gymmet Emelie du kommer när du kommer jag lär vara genomsvettig då ;)
Så ska jag nog fan sparka igång dej också :D
Puss & Kram
//Mamma Malin & Söta krabbisen..... (man kan tro att min dotter heter krabban ju!)


Du e så jävla bra.......

Ja, jag fick en kollaps igår kväll precis i samband med att jag uppdaterade de senaste inlägget som ligger före detta. Jag bara bröt ihop helt & grät floder....verkligheten kom väl lite för nära inpå & jag inser väl mer pö om pö nu vad som kommer ske....ATT det kommer ske....han kommer komma ut... fy fan.... ne jag fick lösa det med att kontakta en av mina kontakter å prata i telefon sen mailade jag en människa som verkligen försöker förstå mej & stötta mej som jag beundrar väldigt mycket. Jag klarade mej igenom natten trots allt vilket jag nu idag tycker är otroligt för panikångesten var så hemsk att den knockade omkull mej helt :(
Men nu till hur dagen har varit;

Jag mötte upp min ÄLSKADE vän Sara och hennes goa dotter i morse & vi gick runt & kikade i affärer & jag var så ledsen å kände mej så oerhört deprimerad & "förstörd" när vi möttes upp men en timma senare kändes de bättre & tre timmar efter de att vi träffats hade kvinnan i fråga fått mej att skratta så mycket & så innerligt att jag kände mej iaf hyfsat stark igen, tack SARA I FUCKING LOVE YOU! ;D
Hon sa många "one-liners" som va oslagbara men en som va riktigt go (p.g.a. uttalet) va när vi satt utanför en av alla affärer, dock var detta en mataffär
Malin - Vi kan väl sätta oss några minuter här?
Sara - Javisst men måste vi sätta oss häääär de luuuuktar ju fiiiiääärrre....
Malin - Ne, vi kan väl sätta oss någon annanstans där de inte luktar FIÄÄÄRRRE.... HÖGT ASGARV!
Någon minut senare....
Sara - De luktar fortfarande FIääääre här
HAHAHAHAHA... Då begav vi oss bortåt hahaha.... så skön de jäkla uttalet skulle ni hört snacka om asgarv! :)
Sen satt vi i solen och snacka, fikade också på "vårat" lite "speciella" fik & matade ungarna som ville ha lunch.

Sen var jag illa tvungen att dra trots att jag inte ville....då ett R.O.S. möte väntade mej, hade hjärtat i halsgropen för jag var så trött men de gick jättebra alla involverade som ser mig & Gabriella ofta så som BVC sköterska, "späd", Fam. terapeuten var mer än supernöjda med mej & Gabriella både separat och tillsammans. Vår kärlek till varandra lyser tydligen..... :)  Min älskade lilla tös...... Vore konstigt annars.... :D
Sen blev de en promenad hem, mycket promenerande idag.

Imorgon ska vi träffa vännen Cecilia & hennes lilla dotter & sen på efm ska jag träna som en DÅRE; RYGG, BICAR & LITE MAGE tjohooo längtar såååå! :)

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla "hönan Agda" haha.... :D

Underbart pass på gymet....

körde bröstet, tricarna & magen stenhårt kommer få go träningsvärk känns redan MYYYCKET.... MEN VA FAN HÄNDE NU?! Jag bara föll på 30sekunder känns de som från toppen till botten....känns som jag måste sätta mej ner & bara gråta hysteriskt.... Å de beror inte på att de inte blir nån utgång nästa vecka, ledsen Sara men har ingen barnvakt...du vet hur det är när man e ensam i allt man kan bara hoppas men de blir sällan som man vill :(
Vet inte vad som hände med mej nu.......ne jag måste ringa någon.......

Bye....


Ner till gymet.....

om några minuter & köra "sönder" bröstet, tricarna & magen! :)
Fyra rutor syns nu.... tjoohoooo nu ska resten fram & jag ska växa......
E fortfarande sååå festsugen & blir de som jag hoppas så blir inte denna men nästa fredag HELT GALEN! ;)
Pöss & Kram
//Hon som lyfter "skrot" & Lillan som lyfter 10grams hantlarna jämter ;)

NU HAR DENNA MORSAN FÅTT SPEL!

Yesssss å jag smyger inte med de heller då jag sköter min vardag så jävla perfa hela tiden faktiskt.....
Men nu e jag så festsugen att jag skulle kunna nästintill skjuta någon för några kalla öl å få "skaka lite rumpa" herregud skulle inte dunkat igång denna musiken på högsta volym NU ( självklart i hörlurar då jag ändå är mamma & Lillan sover gott ) Ne Sara snart tar vi en galen MORSORNA GÅR LOSS PÅ STAN kväll/natt!
Just nu spelas:

Lady Gaga & Beyonces - Telephone
Christina Aguileras - Not myself tonight
Michael Jackson - Beat it
Pat Benatar - Hit me with your best shot
Alexandra Burke - Bad boys ( Passande eller vad?! HAHAHAHAHAHAAA )

Ne, snart måste jag unna mej en HELT GALEN KVÄLL/NATT..... behöver de SÅ mycket.... Å då kommer nog allt bli helt galet har jag en känsla av lack & lädret på bara så löser sej allt till de bästa :)

(Detta var alltså Mamma Malin som för några minuter tog en paus känslomässigt från mammarollen)

Puss & Kram
//Kvinnan som nu återgick till att "bara" vara Mamma Malin ;)

Helt MAKALÖS!

Grabben är 12ÅR GAMMAL! Detta kallar jag TALANG om något! 12 ÅRRRRR!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is

Ger mej fasiken på att grabben sjunger bättre än Lady gaga skulle göra med så dåliga ljudförutsättningar & inget mixtrande utan bara RAKT AV..... ENJOY!

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla krabban....

Haft en bra dag NU TRÖTT......

RIKTIGT TRÖTT......La Lillan i vagnen ca åtta i morse & vi tog en liten promenad innan de var dags för "späd" väl där hade vi det trevligt & jag fick "fnatt" flera ggr antar att jag var LIIITE trött efter gårkvällen & natten som inte var de bästa :S  Käka som en häst....SOM VANLIGT hahaa & sen blev de en kortis med Cecilia & hennes lilla tös sen var de dags att bege sej till BVC för 10-månaderskontrollen & de gick SUPERBRA :) Läkarn var mer än nöjd med Lillan och jag kände mej SÅÅÅÅ stolt över henne, min duktiga tjej!!!
Hon väger nu 8.560gram hon växer så det knakar...å 73cm lång... :)
Hon utvecklas jättefint tyckte läkaren & hon var absolut inte sen eller någonting med den biten dock tidig "i huvet" så att säga VAR JU DE JAG VISSTE haha men kul att få de bekräftat.
Sen blev de lite välling på BVC & sen en promenad hem. Nu ligger jag här HELT SLUT vet inte hur jag ska orka resa mej upp mer idag....pust....men men jag vet ju att de gör jag så fort jag hör minsta lilla "piiip"
Lek, kvällsgröt & mys å antagligen massa bokläsning sen ska Lillan sova & jag ska äta, duscha & FÖRSÖKA känna så pass mycket lugn i kroppen att jag får en hyfsat sansad kväll.

Imorgon träning igen & antagligen får jag till de med 4pass denna veckan tjoohoo!
Puss & Kram
//Mamma Malin & Fina krabban....

"Späd", BVC, handla & diska....

Dagens fyra bestämda saker att göra :) Om en liten stund så är de dax att bege sej ner till "späd" ska bli skönt käka ordentligt med frukost & snacka en stund behöver de. Har haft en VÄLDIGT med betoning på VÄLDIGT tung kväll & natt men nu sitter jag här iaf trött som få men ändå vid liv & har hunnit brista ut i några goa skratt redan såklart Lillans förtjänst! :D  Så kommer inte vara hemma förräns vid 16.00 tiden idag då det är BVC besök en liten stund efter "späd" - 10 månaderskontrollen (lite i efterskott) men men...... Hoppas de kommer gå bra, men de gör de säkert. Ne, nu måste jag ta hand om oss!

Puss & Kram
//Mamma Malin & Sötnosen.....

En vanlig söndag......

Ja, idag har de varit ganska fullt upp faktiskt. Har diskat, dammsugat & lagat mat SÅKLART dvs en vanlig söndag.
Sen har jag varit ute med Lillan på en skön liten promenix med kompisen Markus hon fick gunga lite min lilla sötnos. Efter det mötte jag Emelie & hennes söta lilla busfrö utanför porten där dom inväntade mej så vi gick upp till oss & drack en go kopp kaffe (den behövdes kände mej helt mosad i skallen) & barnen käka lite gröt/mellanmål och sen käka dom kex & majskrokar för hela slanten hahahaha :D
Vi hann snacka en liten kortis & sen va hennes lilla guldklimp trött så dom begav sej hem jag & Lillan busade litegrann & sen var de dags för kvällsmjölken & lite mys och nu HOPPAS jag att hon sover gott för imorgon är de "späd" och då gäller de att det finns energi men de brukar ju knappast vara ett problem för henne hon har ju mer energi än 10 pers. hahaaa :)
Om veckan blir som tänkt & som jag önskar å vill så blir den såhär:



Måndag: 09.00-14.00 "SPÄD" 14.45 BVC med 10månaderskontrollen med en läkare som då är med. Handla, diska & sen försöka ta de iaf LITE lugnt. Kanske kommer Peter & hans tjej hit lite efter 16.00

Tisdag: Familjeterapeuten kommer 10.00 till ca. 12.00 om de blir som de oftast iaf brukar vara. Sen TRÄNA de hoppas jag kunna få ihop iaf på tisdag! :) Å sen laga mat & diska som vanligt såklart. Sen bada Lillan, mys :)
Ja, just de träffa den underbara pastorn som jag har kontakt med 14.00 om jag inte minns fel.

Onsdag: Fam.terapeuten när? Sen R.O.S. möte ang. de som komma skall 14.15 ALLT ANNAT ÄN KUL å kommer antagligen må djävulskt dåligt den dagen :( TRÄNA förhoppningsvis annars blir de på torsdagen.
Laga mat, dammsuga, damma, vattna blommor & sånt tjafs. Träffa Sara & hennes goa dotter hoppas jag verkligen! Vad sägs om de tjejer? 10.30 på de "vanliga" stället? :)

Torsdag: Träffa Cecilia & hennes alldeles UNDERBARA dotter! På f.m.?! Sen vad säger du Emelie ska vi ta öppna förskolan 14.00? Diska, laga mat (som alltid typ) Kanske träffa coachen också. BAKA? TRÄNA?

Fredag: Fam. terapeuten när?! Träffa "pastorn" på morgonen eller efm..... Dammsuga, diska & ta hand om hemmet överhuvudtaget ordentligt.

Lördag: TRÄNA

Söndag: Samma som idag typ ta hand om hemmet, förbereda inför "späd" kanske träffa nån vän m.m.

Ne, nu ska jag kolla runt på dom få sidorna jag e medlem på.
Ha en go vecka allihopa & tack Markus för en trevlig promenad & tack Emelie & Nellie för de mysiga men korta besöket ska försöka finna tid & plats att "klämma in" er i veckans schema också :)

Puss & Kram
//Mamma Malin & Krabbisen.......

By the way tog några bilder på småttingarna innan dom gick bjussar på de;


Lillan du e sååå snäll.... vi gav dom båda majskrokar men Lilla söta krabban gav sina till Nellie även fast jag vet att hon älskar dom....sååå söt, hon e så snäll mot sina kompisar :)

Sötnosar ju.... :D

Lilla Nellie där fick jag ett fint kort på dej tycker jag iaf :D

Världens sötaste unge ju....fan vad jag älskar dig! :D

Sen måste jag tillägga att Elfsborg vann mot GAIS med 2-0 tjooohooo!
Där fick ni era assholes....
Puss & Kram
//Mamma Malin & Krabban som nu blir STÖRRE Å STÖRRE å klickar glatt vidare med sina klor!








VARNING.....

I sverige får man tydligen inte ha en åsikt, tanke eller yttra sej alls om någon kan ta illa upp!
Jo de är säkert, du kan inte ens skoja om tops för någons mormor kanske har "topsat" ihjäl sej! Eller för guds skull skoja inte eller skriv om vindruvor NÅGON NÅGONSTANS har ju DEFINITIVT satt en vindruva i halsen!
Å skriv ALDRIG NÅGONSIN om barn ojoj, då får du en tagg i arslet I PROMISE!

Ne, skämt & sido ska man gå efter vad alla andra tycker & tänker kan man inte skriva/säga någonting för de finns alltid någon som kan se de som "stöttande" eller "olämpligt"..... Så enkelt är de ju.
Å tänk tidningarna vad som skriver HALLELUJA men dom tillåter vi eller hur?! Senast jag var ute fanns aftonbladet m.fl. fortfarande kvar iaf. Å bloggar, ja dessa JÄKLA bloggar... Ja, jag får tycka/skriva/säga att bloggar i regel är ren skit för det tycker jag de skrivs om allt & inget, ditt & datt & så mycket skit som vräks ut på bloggar de är helt sanslöst egentligen, så jag har inte denna bloggen för att jag är ett BLOGG FAN utan de blev av en slump bara.
Jag läser inga andra bloggar än nära vänners vilka är typ 2-3stycken då det är kul att se vad andra gör, säger, och vad som händer i dom människornas liv helt enkelt de ligger i mitt intresse MEN tillbaka till ämnet...

De finns alltid någon/några som tar illa upp MEN I SVERIGE HAR VI FRIHET ATT YTTRA OSS inte hur som helst & och inte namnge & hänga ut människor med NAMN, PERSONNR m.m. MEN vi har rätt att skriva/prata om saker som berör oss eller som bara far ut & in genom våra smmmååå hjärnor de ÄR INTE KRIMINELLT.

Ett riktigt exempel på det är ju "Larsan" som målade av muhammed å herrejesus ingen har väl kunnat undgå vilket jäkla liv det varit om detta?!?! NÅGON?
Men hur stöttande man än kan tycka att det är så är det HANS RÄTTIGHET att t.o.m. gestalta nåt så (för många) personligt & känsligt som muhammed & de skyddas t.o.m. av säkerthetstjänsten de va ju inte längesedan man kunde läsa att han blivit "attackerad" & att han fått X antal mordhot men DET ÄR HANS RÄTTIGHET ATT STÄLLA UT DETTA VERKET & T.O.M. HÅLLA FÖREDRAG OM SAKEN. Vi kan hålla med honom; Muhammed kanske var/är en rondellhund? Eller så kan vi förkasta det, eller bara helt enkelt som jag själv väljer att göra SKITA I DET HELT Å HÅLLET = orka lägga energi på skiten.
Dvs att i det fallet står jag inte på någons sida jag kan förstå båda parterna så gott JAG kan. Jag kan förstå att somliga blir upprörda men jag kan också förstå varför han gestaltar just muhammed SNUBBEN FÅR JU ett erkännande genom ALL UPPMÄRKSAMHET eller hur?! Om vi alla hade dissat detta & inte sagt ett ljud om de tror ni "Larsan" hade varit nöjd? Nej, han ville väcka känslor & få folk att tänka & ta till sig å han lyckades ju faktiskt ganska bra med den saken!

Det jag försöker förklara är att om DU eller DU eller DU inte gillar de jag skriver här så kan du välja 1. LÄS INTE och lägg ingen tid/energi på det 2. Bli upprörd, förbannad, irriterad & ta till dej 3. Se det som en av alla värdelösa bloggar & varken mer eller mindre....
DU gör ett val & dina känslor styr om du blir upprörd/glad/arg/ledsen MEN DU KAN INTE få det till att jag bedriver nåt olagligt för de gör jag inte.

Om "Larsan" får måla av muhammed som en rondellhund & därefter få polisbeskydd  så tror jag nog GANSKA säkert att jag får skriva om både tops, vindruvor & ja, just det BARN i denna bloggen vad du än tycker om det, hur UPPRÖRD eller ARG du än blir & skulle bloggen plockas bort för att jag haft en åsikt så visar det bara att lagen efterföljs inte. SÅ om bloggen försvinner så vill jag bara informera om att den försvann för att NÅGON blev upprörd över att jag yttra mina tankar & känslor i ett inlägg och isf brister dom i kunskapen om vad som är lagligt & inte. Isf startar jag snabbt upp en ny blogg, såklart för lika mycket som jag förkastar bloggandet lika kul tycker jag ibland också att det är att dela med mej till vänner m.fl. om vad som händer här i mitt & Lillans liv.

Sen kan jag tillägga att jag varit iväg & tränat nästan 3 underbara timmar ryggen, bicarna & magen fick fasiken "bekänna färg" och det var sanslöst skönt! :)
Efter de tog jag & Lillan en liten runda med Mathias på marknaden där fick hon en heliumballong :D
Å jag införskaffade självklart en elfsborgs t-shirt till henne! FORZA ELFSBORG!!!

Puss & Kram på er allihopa! ;)
//Mamma Malin som VÄXER nästintill i takt med "lilla krabban".......





Vuxna som inte har nån koll.....

på sina barn verkar det finnas gott om, varför skaffar man barn om man ändå inte har tänkt ta hand om dom?!
Om man sen ändå skiter i vad dom gör, säger & hur dom beter sej? Jag får inte ihop det, att vara förälder innebär ju ett livslångt engagemang i en annan människa som man alltid ska sätta FÖRE sej själv dvs när man skaffar barn så placerar man automatiskt (borde iaf) ner sej själv till person nr. 2
Man ska självklart ta hand om sej själv så gott man kan & hinner också de är ju jätteviktigt för bådas skull men när de väl gäller så är det barnet som ska vara NR 1 ALLTID! Jag e trött på att en viss förälder klankar ner på mej & den jag är utan att ha EN ANING OM VEM JAG ÄR överhuvudtaget. Jag kan ju säga så mycket att jag sköter iaf min roll som förälder & ger Gabriella allt jag kan ge henne i kärlek, värme, omtanke och även materiellt så gott de bara går och hon är min NR 1 och kommer alltid att vara. Denna föräldern verkar ha extremt dålig koll på sitt egna barn & sen har denne mage att klanka ner på mej de blir så pinsamt & löjligt allting.

Dennes barn har skrivit på nätet om Gabriella där denne skriver ut att hon e ful! (avundsjukan e ju uppenbar, då alla e stormförtjusta i Gabriella och hon är sååå jävla söt) Sen skriver detta barnet att hennes ena förälder är "spacead" jag antar att det betyder hög/borta/förvirrad i dennes huvud och tar upp exempel på detta också. Denne skriver också ut min bloggadress där denne länkar så man kan se Gabriella och få veta vilka vi är bland all denna skiten som skrivs. Framförallt är detta ett barn som inte ens känner oss & absolut inte lilla Gabriella utan endast mår (som de uppenbarligen ter sej) väldigt dåligt och inte vet hur man hanterar det istället för att gå & prata med sina föräldrar väljer denne att skriva strunt över nätet där man inte "behöver stå för de man säger".

Anledningen till varför jag kom över detta just nu över nätet beror på att jag blivit tipsad om att någon efterlyser info, bilder m.m. på mej på massa olika forum & det fick mej att "haja" till då vår situation just nu är väldigt pressad & allt inte är de bästa med allt som ska komma m.m. Å då "kom jag över detta"...
Läskigt att någon e så besatt av mej & de skrämmer mej lite när jag inte själv vet vem detta är jag försökte registrera mej på en av dessa sidor men de gick inte av någon konstig anledning så jag kan inte heller kontakta admin på denna sidan eller på något sätt få bort den skiten som redan ser ut att finnas där & kan inte heller se VAD DET ÄR som finns där! Någon som har nåt tips att komma med?
Å det må vara en sak att de skrivs om mej & läggs ut skit det är HELT fel men att gå på Gabriella är ju fan sjukt om något! Jag vet självklart vem denne person är det är HELT uppenbart & jag försöker hela tiden få tag i dennes ena förälder men det helt utan resultat. Å smeknamnet denne har på denna sidan gör också att de blir ännu mera  uppenbart vem denne person är, nåt denne borde tänkt på tidigare!

Så är det med den saken iaf & inga namn nämnda, inget kön nämnt ingenting nämnt mer än att det är SJUKT & HELT åt helvete & snälla ni som har barn håll LITE KOLL PÅ DOM och vad dom sysslar med!
Puss & Kram
//Mamma Malin som fått ner febern på både sej själv & Lillan ÄNTLIGEN! :)


Sjuklingar....

Ja, idag har Lillan fortfarande haft feber men dock lite lägre sådan & verkat lite piggare SICKEN TUR!!! :)
Själv har jag dock varit sämre fy fasiken, hög feber! :(
Hoppas verkligen att vi e mycket bättre båda två imorgon, vill ju träna på lördag dessutom!!!!

Tack Marcus för de trevliga sällskapet ikväll. De värmde verkligen, när jag va förtvivlad och trodde att jag inte hade någon att stötta mej mot så kom du! TUSEN TACKKKKKK!

Puss & Kramar
//Mamma Malin & Lilla februs....

p.s. bacillerna hälsar......

40 graders feber trots alvedon....

min lilla sötnos nu får vi rusa till apoteket som dom sa & skaffa ipren också å hjälper inte det blir de barnmottagningen uscha.....känns hemskt! Själv har jag också blivit dålig & de är hemskt att vara ensam nu när allt e kaos! HEJ!

Sååå underbart....

5:e träningspasset är avklarat & de känns toppen gav ALLT som vanligt & de syns stor skillnad REDAN! :D
Tror jag bygger upp mina muskler lite snabbare än vad som är de normala.... hehe... i vilket fall som helst jag tog en bild på gymet när jag var klar & den delar jag med mej av, såklart ;)

För övrigt kan jag berätta att Lillan fått ännu fler tänder å är helt svullen långt bak i munnen/tandköttet kindtänderna är på väg & hon har ont :( Dom kolla i munnen på henne på "späd" & det är bekräftat att det är tänderna som gör henne ledsen & grinig som sjutton till å från & nu har hon haft en riktigt jobbig kväll stackarn hoppas hon sover för natten nu..min lilla älskling!


Yeah thats the mother ;)
Å en liten bild på Lillan från igår tagen på "späd":

Å världens sötaste & goaste "kiddo" :)

Puss & Kram
//Starka Mamma Malin & Underbart söta Gabriella...

Iväg & träna snart...

yes inte många minuter kvar tills de är dags att dra till gymet UNDERBART! :)
Idag har de verkligen varit fullt upp & jag har en hel del jag behöver få ut också....
Ska bli minst sagt SKÖNTTTT som sjutton! TJOOHOOO GYMET HERE I COME!

Puss & Kram
//Mamma Malin & Krabbisen....

Idag är de MER än fullt upp....

kan jag lova! Nu diska & dammsuga sen kommer familjeterapeuten vid 10.00 tiden & sen är de en jobbcoach & en till kvinna som kommer hit 11.00 & sen ska jag iväg 12.45 till nästa grej & sen träna 17.00 & emellan detta gå till lekplatsen med Lillan...... Idag är de MYCKET! Vakna på fel sida dessutom suck.... jaja... Nu känns de bättre iaf!

"Vakna med the voice" dunkar på här i lägenheten & disken "ropar" på mej..... dammsugaren "skriker högt" & ne nu måste jag dra igång dagen ordentligt & se till att få allt gjort så bra som möjligt! Sen ska jag dessutom sjunga för en person också som vill höra min röst & jag vet INTE ALLS VAD JAG SKA SJUNGA så jag frågade honom i fråga vad han gilla för artister/låtar men fick inget svar på detta! Så jag får väl köra lite av några olika så får vi se vad han säger hahaha..... e ju "lite" ringrostig" hoppas jag inte förstör hans hörselgångar! :S

Ne, nu fullt ös tills jag ikväll vid 20.00-21.00 ligger helt medvetslös efter dagens JOBB!
Puss & Kram
//Mamma Malin idag ska bröstet precis till den yttersta av gränser....Lilla HJÄRTAT hälsar....

Älskade Lilla sötnos.....

Idag gjorde du mej stolt så många gånger....jag blev så imponerad av dig! Gud, lyckoruset bara svämma över i kroppen & jag började storgråta på "späd" & då börja dom andra gråta också! Hahaha.....mycket glädjetårar mitt på dagen idag från oss på "späd"....

Lillan härmade rörelserna när vi sjöng som vi gjorde & väldigt många barn har ju "lampa" som den första grejen dom vet vad man menar & vad det är men Lillans första å definitiva sak hon vet vad det är & heter å även SITTER är HJÄRTAT! De va så rörande så de är inte sant.... jag bara grät, grät & grät älskade lilla tös. Jag har ju pratat mycket med henne och sagt hjärtat men nu pekade hon å dunka på sitt bröst! De började med att vi sjöng en låt som man sjunger "hjärtat slår" i slutet av låten & då dunka hon på sin lilla bröstkorg å peka flera ggr men sen när vi kom hem & jag fråga helt entonigt var hjärtat satt så peka hon!!! Herregud älskade tös...så underbar!
Sen la hon sitt huvud i mitt knä efter att ha pekat, dunkat, visat & lekt jättemånga timmar hon la sitt lilla huvud i mitt knä & höll om mitt ben å då börja jag gråta ännu mer...de är ju min lilla tös som håller på och bli stor! Å hon tyr sej till mej på ett så fint sätt....så vackert.... å sen kryper hon upp i famnen på mej & kramar mej.... då gråter man ju ännu mer! Ååååå den känslan var obeskrivlig de va stolthet, lycka, kärlek....ren, sann kärlek!
Sen kryper hon iväg en bit & sen kommer hon tillbaka för att krama mej för att sen krypa vidare... bara för att kolla att jag finns kvar..... KLART JAG FINNS KVAR, DE KOMMER JAG ALLTID GÖRA SÖTNOS!

Dom nere på "späd" sa att det var ett "kvitto" på att jag var en bra mamma & lyckats sååå bra med henne! Å de fick mej att gråta ännu en skvätt av lättnad & glädje. Efter "späd" så tog jag en timmas promenad med Lillan sovandes i vagnen...kände mej så glad, stolt & lycklig när jag titta på henne där hon sov så gott..... :)
Sen har jag diskat & lagat mat blev gott hemmagjort mos e sååå gott & till de fiskpinnar passade på att samtidigt göra mat till Lillan så hon har lite god fisk till lunch imorgon :)

Imorgon är de FULLT ÖS har 4ggr inplanerade så de blir till att flänga fram å tillbaka med vagnen & sen blir de träning! TJOOOHOOOOO.....bröst b.la. imorgon fan va gött de ska bliiiiii! :D

Ne, nu ska jag försöka unna mej själv lite lugn & ro hoppas Lillan kan sova ordentligt ikväll/natt bara för hon har haft ont i munnen en stund nu på kvällen :( Stackarn.....å jag kan tyvärr inte göra mer än jag redan gör!

TACK för dom fina kommentarerna från er som känner mej som ni lämnat här på bloggen värmer i hjärtat!!!
Puss & Kram
//Mamma Malin & Den lilla krabban som nu e på väg att bli en stor tjej å sist men inte minst två bilder en från idag när vi precis hade kommit innanför dörren & den andra från igår när vi umgicks med min & Gabriellas kompis!

Min sötnos kollar i en bok SOM VANLIGT hon älskar böcker! :)

En VÄLDIGT TRÖTT mamma & två små "skitungar".... :D

Raderat en bit av ett föregående inlägg....

Tagit bort en del av ett tidigare inlägg då personen ifråga inte längre kunde stå för det hon har skrivit. Å TILL OCH MED PÅSTOD ATT DET INTE ÄR HON SOM SKRIVIT vilket jag MYCKET VÄL vet att det är då ip-adressen är densamma! Så låter kommentarerna ligga kvar så kan ni läsare jämföra ip-adresserna istället då denna kvinnan blev "lite" upprörd över att jag påstått att det är hon FÖR DE ÄR DE JU INTE haha....läs bland kommentarerna så får ni själva se vad som stämmer & inte. Sen tack du för att du överhuvudtaget läser min blogg.

Om jag å mitt liv som du skriver är det som du bryr dej minst om VARFÖR LÄSER DU DÅ MIN BLOGG?! Smickrande......... Är det enda jag kan känna & säga MYCKET smickrande..... :)

Dax att packa klart skötväskan så allt är med för nu ska vi strax dra ner till "späd" ska  bli trevligt att träffa tjejerna igen & snacka lite.... har en hel del att vräka ur mej idag & de har säkert flera av dom andra också....
Sen har jag smsat en viss man ang. Gabriella men får knappast nåt svar därifrån.... så jag tar de som ett svar i sej, antagligen är de inte tillräckligt viktigt för att ringa/smsa tillbaka..... sorglig historia de där.


Puss & Kram
//Mamma Malin & Krabbisen.... :)

Idag.....

så har jag & Lillan umgåtts med Emelie & hennes dotter som är ca. 2½månad äldre än Gabriella. Vi hade trevligt dom kom hit & vi snacka, drack kaffe å käka mina muffins å drömmar :)
Efter de & en del lek med barnen så tog vi barnen med oss ut till lekplatsen där dom fick gunga en bra stund & sen blev de en promenad & sen bjussa Emelie på pizza vi dela på en "värsting" gott va de :) Tack! Min tur nästa gång ;) Sen promenera vi en ganska bra stund till då ungarna verkade hyfsat nöjda. Efter de skulle dom vidare & jag å Lillan gick hem lekte en liten stund & sen gav jag Lillan gröt å sen blev de ett skönt bad för hennes del :)
Själv blev jag REJÄLT nerplaskad haha.... Söt va hon :D
Efter de "kasta" jag fram kameran efter att jag hade torkat hennes hår för hon såg så rolig ut som ett riktigt litet troll! Se själva: (lägg märke till tänderna)


Tänderna kommer i en rasande fart och denna bilden e verkligen kul hon ser ju "sjukt" lustig ut! hahaha!

Hahaha...... :)

Min lilla sötnos sitter å kollar i en av sina böcker :D Min lilla älskling...

Min blöjfia! Så söttttt..... härligt bebishull ME LIKE :) Nyinsmord med miniderm.

Sen.... av ren nyfikenhet så är ni kom KÄNNER MEJ mycket välkomna att skriva en kommentar i bloggen ang. hur ni ser på Gabriella som barn & mej som mamma dock vill jag att ni skriver ut erat/erat å erat barns namn så jag vet vem som skrivit vad. Vore kul att veta vad ni tycker om Gabriella & vad ni tycker om mej som mor & min & Gabriellas relation..... Så välkomna att risa & rosa :D

Sen har jag tusen tankar kring Lillans 1års dag som börjar närma sej FORT jag har bestämt att de blir flera jordgubbstårtor & en del hembakat smask har ni några andra förslag på hur man kan göra 1års dagen lite extra speciell? Kanske har ni som har äldre barn några härliga minnen att dela med er av....

Puss & Kram
//Mamma Malin & Tjejen som nu börjar bli stor.....hon ÄLSKAR böcker....vill att jag ska läsa dom OM OCH OM IGEN! hahaa.... men de är mysigt iaf :D

Svar på "skrift".....

Jadu Linnea vart ska jag börja?! Kopierar en bit av de du skrev så kan jag ju besvara de.

"Så tycker jag att du ger Gabriella alldeles för mycket Alvedon. Var försiktig."

Svar: Gabriella får mycket alvedon?! Va? Okej, om hon får alvedon av någon så är det ju mej hon kan ju knappast knappra i sej de själv och NEJ hon får inte mycket alvedon alls. Det är nån kväll ibland när hon har riktigt ont i sitt tandkött har kommit 5 tänder på 2-3veckor nu! De är ganska EXTREM hastighet och hon har väldigt ont av de & då har hennes BVC sköterska sagt att jag ska ge henne alvedon när hon är riktigt besvärad å inget annat hjälper vilket jag också gjort när de varit timmar med skrik! Du har ju ingen som helst insyn i hur vår vardag ser ut så hur kan du anse att DU är kompetent att avgöra vad som e bra & INTE för Gabriella?
Sen kan jag ju försäkra dej & alla andra att jag är försiktig med ALLT som berör eller på något sätt kan beröra Gabriella då hon är mitt allt. Men lustigt att man kan tycka utan att veta nånting om situationen men så har jag ju NÅGRA knäppskallar lite överallt så inte så konstigt att de kommer "märkliga" kommentarer här på bloggen.
Men smickrande att du läser.

"Du verkar inte trovärdig när du ena dagen har så ont i ryggen att du inte kan röra dig och nästa dag ont i magen så du måste åka akut till sjukan"

Svar: Ja, jag har i grund & botten mycket problem med ryggen & de bottnar i att jag har en ryggsjukdom som inte riktigt pallar med när jag inte tränar då mina muskler behöver vara starka då ryggraden är sned.
Så träna är det jag e rekommenderad att göra. Jag antar att du påpekar detta för att jag för ett tag sedan hade ryggskott och skrev ut de i bloggen. Ryggskott kan vem som helst få & de är varken ovanligt eller en livsfara men de gör väldigt, väldigt ont men de går över HELT å hållet.

Ang. det andra du skriver så var jag sjuk också jag hamnade i två omgångar på lasarettet och blev inlagd & andra gången efter att ha gått in och kikat i magen så hitta man också felet vilket nu är helt åtgärdat de hade läckt blod från någonstans i magen men man kunde inte konstatera vart ifrån men dom fick suga ut de iaf de låg & tryckte mot organen så att jag var smärtpåverkad va inte så konstigt utan helt självklart. Vissa har väl otur & vissa tur när de gäller hälsan & där fick jag en "nit" kan man väl säga. Var inte kul på nåt sätt men kan ju knappast påverka den biten själv mer än jag gör ; Äta så bra som möjligt & träna vilket både och är bra som vi alla vet.


"och så går du och tränar så gott som varje dag. Ta tag i dina studier så att du kan försörja ditt barn coh dig själv och dina familjeterapefter"

Svar: Ja, varje dag?! Va? Jag tränar max 3dgr i veckan nu vart fick du varje dag ifrån? Och som sagt ryggskottet är över & blodet i magen har dom sugit ut & på de viset "botat" sen fick jag vänta 2-3veckor med att börja träna och nu har jag äntligen kommit igen vilket känns superbra. Varför skulle jag aldrig mer träna för att jag HAFT ryggskott & problem med magen som nu är borta? Inte logiskt någonstans låter som en 11åring har skrivit ungefär vilket inte alls förvånar mej om det är.

Ang. " ta tag i dina studier " självklart kommer jag ta tag i mina studier men nu är jag mammaledig med Gabriella! Kan inte göra allt samtidigt kära du. Utan till våren som det nu ser ut kommer jag börja studera/jobba igen vilket ska bli kul men först & främst både för min och Gabriellas skull kommer jag först i höst att ta hand om mej själv så gott jag kan för att sen kunna "köra på" ordentligt med bättre förutsättningar.
Ang. " Så att du kan försörja ditt barn & dig själv och dina familjeterapeuter " hahaha.... de är riktigt kul faktiskt!
Jag försörjer oss med alla medel som jag kan & ser alltid till att framförallt Gabriella har ALLT å lite till än hon behöver vilket alla som känner mej eller ens är bekanta med mej vet om väl. Sen när jag sett till att hon har allt så gör jag mitt yttersta för att ta hand om mej själv också & det har jag ju klarat nu hyfsat länge. " Försörja mina familjeterapeuter??? " Sorry, men du har ingen koll alls ännu en grej som tyder på att du är 11-12år. Jag har inga terapeuter jag har EN familjeterapeut som ger mej tips & råd och samtalsstöd om & när det behövs de tror jag alla mammor skulle må bra av att ha & de finns också för dom flesta att få hjälp med att få. De är INGET MAN SKA pröjsa för själv. Och det är inte heller många timmar i veckan som det är utan mellan 2 & som mest 6timmar i veckan så de är väldigt lite men de räcker gott till oss då jag klarar av att ta hand om oss själv.
Sen stavningen är bra som de brukar vara ifrån er som skriver om sånt ni inte har en aning om här på bloggen kan INGEN AV ER STAVA?! Är alla under 12-13år som har så mycket att skriva?!

Nu är det ju inte så många utan dom går att räkna på en hand & jag vet ganska bra vilka dom är också & det är inga "ess" direkt om man säger så & det är människor som nästan aldrig ens träffar mej & Gabriella utan har gjort kanske 1-2ggr sedan Gabriella föddes = Ingen insyn alls.

Skriver mer sen......

Puss & Kram
//Mamma Malin & Krabban.....

p.s. där fick du ett längre inlägg Emelie! Hahaha..... fast de va inte riktigt om de jag hade tänkt skriva men de kommer senare.....tusen kramar till er hörs av i veckan & tack för idag! :)


Nu får ni väl ändå ge er?!

(Tagit bort vad som stod då personen ifråga inte längre kunde stå för det hon har skrivit. Å TILL OCH MED PÅSTOD ATT DET INTE ÄR HON SOM SKRIVIT vilket jag MYCKET VÄL vet att det är då ip-adressen är densamma! Så låter kommentarerna ligga kvar så kan ni läsare jämföra ip-adresserna istället då denna kvinnan blev "lite" upprörd över att jag påstått att det är hon FÖR DE ÄR DE JU INTE haha....läs bland kommentarerna så er ni själva vad som stämmer & inte. Sen tack du för att du överhuvudtaget läser min blogg. Om jag å mitt liv som du skriver är det som du bryr dej minst om VARFÖR LÄSER DU DÅ MIN BLOGG?! Smickrande.........)


Har idag varit iväg & tränar ben, axlar & mage nästan 3 timmar va såååå UNDERBART!
På tisdag är de dags igen då är de b.la. bröstmusklerna som ska få "bekänna färg" om NÅGONSIN! Ska bli sååå härligt. Har kokat ägg till frukosten imorgon så de är klart e rekommenderad att äta 100g protein varje dag nu MINST så de är bara att ligga i gjorde en RIKTIGT GOD köttgryta innan som jag smaska i mej mängder av :)

Nu ska jag se Avatar har inte sett den än....ska bli intressant och se om den är så bra som folk säger.

Puss & Kram
//Starka Mamma Malin & Sötnosen som kryper som en galning å drar sej upp på ALLT dröjer inte länge innan hon kommer ställa sej nu.....fan va tiden går fort ändå....

Varit fullt upp igår & idag....

här e några bilder som jag schysst bjussar på som berättar hur våra dagar har varit iaf de positiva bitarna;


Så söt min lilla ;)

Glad & varm :)

Efter 3 träningspass :) Nu händer det grejer....jag sväller.... :D

Jag bjussar på den.... taget igår 6Maj...efter 3 träningspass...precis kommit ur duschen :)
Sen ska man ju ha i åtanke att jag inte innan dessa 3passen tränat på 1½år & födde barn för 10månader sedan....med det i åtanke är jag ganska  nöjd....å VÄLDIGT nöjd med resultatet som redan syns av träningen...å vänta ni bara...detta är bara en minimal förbättring muskelmässigt mot vad de kommer bli :)
SOOOO dont fuck with me! ;)

Glad å allmänt lycklig efter 2,5timmars stenhård träning å genomgång med en man som nu lägger upp scheman för hur jag på ett snyggt å bra sätt ska muskla upp mej fort å på rätt sätt :)

Älskar denna utsikten :)

Lillan älskar att gunga så de blir en stund i gungan nästan varje dag nu så fort vädret tillåter :)

Sötnos som nu har MÅNGA tänder å ÄNNU flera e på nergång!....

Puss & God natt!
//Mamma Malin & Snarkfialotta...

En morgonsur Gabriella....

har jag krypandes här... Suck :(
Får ta henne i vagnen sen ska möta upp Sara & Issa men de är först lite senare får nog gå ut tidigare med henne.
Sen i efm har jag familjeterapeuten och sen får de vara så lugnt de kan vara ikväll här hemma är trött :S

Puss & Kram
//Mamma Malin & Krabban...

UNDERBART, STENHÅRT, LÅNGT.....

......träningspass! Va så grymt skönt 2,5timma e helt slut i hela kroppen nu. Sen när jag kom hem gjorde jag en REJÄL omelett med MÅNGA ägg & åt som en "gris"..... Är helt öm i hela kroppen, grym träningsvärk kommer de bli men de såg förjäkla bra ut när jag träna :) Hahaa... ja de måste jag ändå få säga jag KÄNDE IGEN mej själv om man säger så....muskelminnet är helt klart BRA som sjutton!!! =)
På torsdag är de träning igen & då ska jag få extra tips & råd med tanke på att jag vill "bygga" & sen har målet; TÄVLA I MMA... Sen hoppas jag även på att snubben som jobbar där kunde ta kontakt med MMA-proffset här där jag bor vore mer än toppen! :)  Vore så perfekt att få tips, råd & gärna en del träning av honom/med honom.
Tränade teknik hemma idag en timma med sparkar å slag så när jag var på gymet vågade jag mej upp på "balansbollen" och tränade sparkar/balans på den. De va INTE lätt men fick till några rejäla sparkar å de är riktigt BRA träning. Behöver verkligen träna upp min balans & min rörlighet så att säga måste tänka på att ta i med hela kroppen när jag slår m.m. Sen har jag kommit underfund med att jag MÅSTE träna upp min vänstra sida då jag är mycket sämre i den lite svagare märker jag när jag lyfter tungt, då orkar jag mycket mer med högern & sen när jag slår är jag mycket "stelare" i vänstersidan och det GÅR INTE utan här måste jag ligga i stenhårt med den jäkla vänstersidan. Men det brukar ju vara så att man har en starkare å en "svagare" sida men jag ska jobba på de hårt som sagt. Men högersidan känns riktigt bra blir hårda slag å sparkar å styrka finns de gott om :)
Guuuud...va jag längtar tills på torsdag!!! ÄLSKAR ATT TRÄNA VARENDA SEKUND ÄR UNDERBAR!!!

Svar till Simone: Nej, Gabriella är INTE sen hon är helt normal i sin utveckling på alla sätt & vis dock tidig med att förstå & själv uttrycka sej både känslomässigt & verbalt. Hon säger redan mamma, vava (vatten), nej, ja m.m. & förstår vad vinka betyder å vinkar glatt tillbaka, klappar händerna när man ber henne m.m.
Om din dotter GICK vid nio månaders ålder är de EXTREMT tidigt kan jag lova dej, sen är ju alla barn olika men de är OVANLIGT som sjutton sen säger dom ju att antingen är dom tidigare med känslor/språket eller med de fysiska alla barn är ju olika, olika små individer. Men iaf så har Gabriella alltid varit lite tidigare med saker & ting eller helt "där hon bör vara" i sin ålder.

Ne, nu ska jag softa "soffpotatis" en kort stund sen sova....e helt slut på alla sätt & vis och det är en (som VI äldre säger) ;
- En dag imorgon också..... hahaa.....

Puss & Kram
//Starka Mamma Malin (tävlar i höst MISSA INTE) & Lilla krabbisen.....


Sen en vecka tillbaka....

kryper Lillan helt å hållet så snabbt man kan hon e HELT VILD! Va tvungen att fota detta för 40minuter sedan då jag varit dålig på att ta kort de sista. Jag var iväg & handla innan och köpte ett "sandlådekit" som var uppskattat och en bok, om vad?! Jo såklart den heter " Jag är en krabba " hahaha :)
Taget för 40minuter sedan;


Hon kryper runt i hela lägenheten i ett jäkla tempo så det är bara att springa efter!!!

Hahhaa sötnos :)

Leksaker ÖVERALLT typ hahaa :)

Glad liten tös med sin " Jag är en krabba " bok :)

Ne nu träning om mindre än 4timmar TJOOHOO!
Genomgång med snygg MMA-snubbe idag dessutom :D
Puss & Kram
//Mamma Malin & KRABBAN! :)

FULLSPÄCKAT IDAG!

Ja, idag tog jag Lillan i vagnen 07.30 för de var ett jäkla liv här hemma å jag förstod varför när jag tittade i hennes mun EXTREMT svullet tandkött på flera ställen & flera tänder som e på väg att spricka igenom hon somna sent igår också efter mycket skrik så kände mej allmänt KNÄCKT i morse. Men jag gav henne en supp och sen bar de av mot affären & vi handlade (mest till henne som vanligt såklart) men vi köpte bara sånt som klara sej utan att va i frys eller kyl då vi sen tog en kort promenix å sen var de "späd" 09.00 till 14.00.

De va väl trevligt framförallt betydde den tröstande kramen från Cecilia när jag börja störtgråta pang boom VÄLDIGT mycket.... kände mej så nere & ledsen men de gjorde att jag iaf kände mej lite mindre ensam, tack vännen min!
Sen efter "späd"  tog jag & cicci en promenad med vagnarna först var de apoteket som gällde då vi båda behövde köpa grejer där & sen efter de så gick jag med när Cicci kolla på lite kläder va mysigt att bara prata & va tillsammans själva en stund. På torsdag ses vi igen tjohooo! :)
Efter de blev de en promenad hem & väl hemma så lekte Lillan lugnt 20minuter sedan blev hon arg som sjutton p.g.a. sina tänder igen + att hon va trött men kan ju inte lägga henne 16.30! Så jag smsa med en kille som jag mötte upp & vi gick till lekplatsen med henne en stund, snacka lite & han e supertrevlig jättekul tycker jag! :)
Sen gick jag hem med en trött liten flicka i vagnen. Gav henne mjölk & satte på pyjamasen och sen la jag henne direkt i sängen hon protestera nästan en timma men nu verkar det som att hon sover!!! Jag e såå trött!

Så sover hon bara vidare nu så ska jag duscha en längre stund, äta någonting iaf!, vila & sen SOVA!

Imorgon familjeterapeuten & sen TRÄNING tjooohooooo! :)

Puss & Kram
//Starka Mamma Malin & Tandfia!



Vad sägs om stavningen på detta?

Men varför låter du inte kommentarerna ligga kvar då? För kontroversiellt eller olämlpig terxt för andra löäsare än dina "fans"?...

defakto var det från fler än en ip agdress hur som helts....


Ja, jag vet ju mycket väl vem som skrivit detta & har redan i föregående inlägg förklarat varför kommentarerna försvinner i månadsslutet. MEN nu läste jag de igen och HUR stavar människan?! Jag blir fasiken mörkrädd en sak om man slinter lite nångång men HALLÅ?!?



Har haft en trevlig kväll dock med mycket barnskrik, jag hatar dessa jäkla tänderna som förvandlar min älskling till ett monster! :( Jag & vännen Kristin hade det iaf jättetrevligt tur de & gott med mat å vin å film såklart :D Skräckis hahaha tror vi skrämde upp varannan LITEGRANN också.... :)

Nu en snabb dusch sen måste jag försöka sova för imorgon är de "späd" och sen ska jag handla på tisdag är de träning igen TJOOHOO vad jag längtar mycket!!!

Puss & Kram
//Mamma Malin & skrik krabban.......

Ang. att kommentarerna försvinner....

ett tag efter att jag accepterat dom de kan jag själv inte ens svara på för de vet jag inte. Jag vet inte om de har med någon inställning att göra som jag valde från början att varje kommentar ligger kvar en månad eller nåt liknande. Men det är iaf INGENTING jag raderar bort då hade jag ju aldrig accepterat dom från början. Så nej de är inte för att de inte är till MIN fördel utan måste bero på nån inställning som sagt jag accepterar i regel varenda kommentar jag får sen varje månadslut tror jag det är "plockas" dom bort å ger plats för nytt. Så de har INGET med dej att göra alls eller dina kommentarer dom berör mej inte nämnvärt direkt.

Idag har jag & Lillan gått med Peter & Anso till djurparken Lillan var SUPERSURIS hela tiden så blev inte mycket mer än två timmar där. Sen när vi kom hem var hon självklart på bra humör igen, suck så typiskt! :(
Jaja, ikväll kommer vännen Kristin iaf då ska vi käka å ta några glas vin ska bli gött.
Vädret har idag än så länge varit helt underbart, såå skönt!

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla "surisen".....

"Släkten är värst"...

-kalaset är ÖVER skönt de!!! Avslutningen blev dock mer än hopplös blev fel med busstiderna & de va SVINKALLT ute stod ute en timma å fick själv ta av mej massa kläder för att värma Lillan med & tillslut ringde jag vännen Peter som genom sin far räddade oss! Ja, hans pappa hämta oss & körde hem oss TUSEN TACK KÄRA VÄNNEN!

Kom hem för en timma sedan å jag e fortfarande svinkall men jag lyckades hålla Lillan varm & det är de viktiga!
Hur kalaset var....ja jag tror jag struntar i att skriva så mycket mer om de än att de va "släkten är värst"....

Å träningen idag, JA JAG VET ATT JAG SKREV OM DE INNAN men de va fasiken helt sanslöst underbart & på tisdag, torsdag å lördag tränar jag igen & om jag har tur så blir de även på söndag! TJOOHOO! :D
Känner av träningen i musklerna nu kan jag lova! Känns sååå skönt.....

Ne, nu ska jag bädda ner mej under några filtar KALLT!

Syns imorgon Peter & Anso ska bli en trevlig dag med er & vi ses på kvällen Kristin ska bli nice jag lagar maten, VI siprar vin & käkar gott :) NIIIICE helt enkelt......

JAG ÄR GLAD TROTS ATT DE KÄNNS SOM ATT MINA HÄNDER Å FÖTTER KOMMER FALLA AV........

Puss & Kram
//Starka Mamma Malin & Lilla "lilla my".....

Back on track!

Ja, hur ska jag beskriva de?! Som en MEGA ORGASM GENOM HELA KROPPEN typ! Tillfredställelse på alla sätt & vis! Jag har varit iväg och tränat drygt två timmar slåtts en del & sen mängder av styrketräning å även lite balansträning. Blev FÖRVÅNAD SOM SJUTTON över hur stark jag fortfarande är! Tjejen som jobba där tyckte utan tvivel att jag skulle vara med i en fitness tävling som är i höst då jag tydligen har GRYM muskelmassa hahhaa :)
Kändes helt underbart att komma igång igen & jag smajla hela träningspasset igenom trots att jag kämpa så svetten SPRUTA! Kändes som jag fick tillbaka mej själv & plötsligt inte BARA var mamma Malin där fick riktiga Malin komma fram å kämpa vilket jag längtat efter sååå länge nu! :)
Sen när hon höll upp mitcharna för att jag skulle slå en stund så "träffa hon en öm tå" å sa - Tänk om nån skulle skada din dotter vad gör du då?!? Å då  jäklar blev jag plötsligt starkare än hulken haha både jag & hon blev förvånade :) Det jag vill säga med detta inlägget är att jag känner mej LYCKLIG, jag är fortfarande jag när de gäller de fysiska & mentalt sätt kände jag mej sååå enormt stark, så nu ska jag bygga upp mej själv igen sen är målet att om några år tävla i MMA! :) Å fitness till hösten, ja hon fick mej att säga ja....haha :D

Nu e jag farlig, om 2-3månader e jag FARRRRLIG å om ett halvår BRÅKA INTE MED MEJ DUM IDE!

Ne, nu har jag hällt i mej mina ägg & druckit upp mjölken dax att fixa till sej lite för sen är de släktkalas å morsan kommer nog tro att jag e hög å de är jag också HÖG PÅ LIVET, HÖG AV GLÄDJE!!! :)

DE BÄSTA SOM FINNS ÄR ATT TRÄNA & VARA MAMMA FÅR MAN KOMBINERA DET ÄR LIVET GULD!

Puss & miljarder kramar
//Den överlyckliga skitstarka morsan & hennes skatt som e HELT säker hos sin mamma.....