Börjat med extra proteiner........

jajamensan, igår var jag iväg & köpte proteintabletter dom är superstora! Haha, jaja de behövs nu annars kommer jag inte bli större å de vill jag, verkligen bli! Sen träna vi & de svara jäkligt bra efter att jag svalt dessa dundertabletter de må jag lova. Bröst & tricar var de igår å mitt bröst svider rejält idag för jäklar va mycket starkare jag var igår än jag brukar vara!
Ökade mina vikter med några kg och orkade ändå mer än jag brukar, mycket kul.
Efter träningen &  X antal tabletter så begav vi oss till makens bror och badade bastu, de va trevligt & vi var väldigt möra.
Ska iväg sen igen och träna dock vet jag inte om mannen ska med idag då jag igår vid brottningen råkade göra illa hans häl, detta var allt annat än medvetet men ont har han & kanske bättre att han tar en vilodag.
Här kommer lite pics från de senaste tre dygnen.


God morgon! I söndags morse var jag lite trött, eller väldigt snarare......

I söndags kväll/natt var vi iväg hos Lillstrumpan å tände massa ljus....

Efteråt behövde jag muntras upp så vi palla äpplen haha jag klättra som en apa!

Åååå lyft! :)

Hemma hos broooosaann.....

Lägg märke till att de gör samma saker med händerna hihi :)

Diskuterar träningstekniker å flashar muskler hihi :d

Jag älskar detta badrummet! :D

Puss & Kram
//Träningsnarkomanen som snart ska ner å träna igen :)

Mannen jobbar järnet.......

jajamensan de gör han. Å jag väntar på mitt startpaket från herballife ska bli kul att komma igång.
Igår var jag hos Emma några timmar, de var trevligt & om en liten stund ska jag sätta på käk tills mannen kommer hem.
Jaja, jag har inte så mycket att skriva så jag sätter punkt här.
Puss & Kram
//Hustrun

.........................

zuuum.......ja jag har inte den blekaste om vad jag ska skriva....så jag skriver bara zuuuummm.............zuuuum till alla, zuuum på er alla & zuuumm på mej.........

Zuuuum Zuuummmm........

Tränat, tränat & sen skaffat jobb :D

Jajamensan igår träna vi rejält & även idag........3dagars stenhård träning känns en hel del i kroppen nu.
När man haft ett litet uppehåll även om de bara är två veckor så känns de när man kör dag efter dag helt plötsligt..... :)
Men skönt & kul är de och en annan sak som också är kul är att jag kommer börja ha hemmapartyn för herbalife jajamensan. De vill säga vill du att jag ska komma till ditt hem & berätta om massa bra kosttillskott, hudvårdsprodukter, måltidsersättningar, vara din coach till att gå ner i vikt eller kanske bara öka muskelmassan m.m. så ring mig!
Det kostar ingenting & finns inga köpkrav i bilden alls. Dock får du som värd/värdinna en gåva efter "partyt" är genomfört som ett litet tack för att jag fick komma hem till dig & dina vänner och berätta om herbalife.
Vill du så kan du också ställa dig på vågen & genom det få reda på din kropps ålder, hur många procent vatten du har i kroppen, hur mycket "farligt fett" du har runt dina inre organ m.m. inte för att detta ska tynga dej utan endast för att vi tillsammans ska kunna få dig att må så bra som du förtjänar både på ut & insidan. Så vid intresse hör av dig!

Nu skall vi åka till Strumpan & tända några ljus så det brinner där 60timmar sen är de dax att åka dit & tända nya ljus igen efter de 60timmarna har gått. Saknar henne sååååå mycket :(

Puss & Kram
//Partyflickan :D

Kaknästornet...träning & storkok!

Hallo mina kära vänner. Ja, jag vet jag e helt hopplös flera dagar sedan jag skrev :(
Men jag har haft fullt upp, de är säkert! I förrgår var jag uppe två dygn i sträck då är man INTE pigg & har inte ork till att engagera sej i sin kära blogg så som man borde. Dock var det en väldigt trevlig dag med min make. Vi hade pratat om dagen innan att bege oss till Kaknästornet framöver då jag ALDRIG varit där, ja jag är ju boråsare från början......
Så i lördags väckte jag min make efter att ha varit å tränat drygt två timmar & duschat....medans han klädde på sej & gjorde sej redo för dagen så var jag ute med Chesse Bjässe & gick en halvtimma.
Sen efter de så begav vi oss till kaknästornet, hade jättetrevligt. Fika & käka ja i den ordningen, hehe......
Kolla utsikten, snacka lite skit & bara softa. Här är lite bilder från detta lilla äventyr..........


Jag helt slutkörd efter nada sömn & hård träning......min make hade ju en så rolig ide, haha....fast de visste jag ju inte då vad tanken var med de men  han sa; Tryck på hissknappen & kolla in i kameran ja bara; okej......klick.....
Åååå..............

Jag var inte redo för trycket som blev av fort de gick upp.....värsta trycket i öronen å skallen snurra några varv haha.......Lägg märke till den MYCKET snygga minen..... :D

Våran fika när vi väl kommit upp på 30:ende våningen.....shit va högt....och herrejesus att vi kunde käka en varsin rejäl middag efteråt det är makalöst tycker jag.....hihi........

Lite utsikt ganska inzoomat men visst är de vackert..... :D

Pasta å köttfärs blev de för min del.....va ganska mätt redan hihi.......

Smaskens......härlig utsikt.... :)
Ja, de va lite bilder från kaknästornet i lördags.......
Sen igår (söndags) var vi på kyrkogården en stund med svärmor då det var en speciell dag för min make & hans släkt.
Mer om vad vill jag dock inte gå in på. Efter att vi varit där en stund så åkte vi & handla lite smått & gott.
Sen bjöd vi svärmor på middag. Jag som värsta hemmafrun stod & gjorde storkok haha.....
Blev färsk pasta & en sås gjord på extremt goda kantareller med lite allt möjligt i. Blev jättegott & min make var så nöjd så & även lilla svärmor som var mätt & belåten efteråt.....sen lite kaffe & kakor (vi har ju mängder av kakor kvar från bröllopet, haha) Och sen efter att ha pallat päron, lagat käk, ätit, handlat m.m. så vid 21.30 drog sej svärmor hemåt & vi åkte till Strumpiz för att tända ljus.


En bild som min make tog, går att göra en del kul direkt i kameran med bilder.....det är jag när jag lagar käk & är den trogna hemmafru som jag är + lilla Bjässe Bus........ :)

Jeppe på jobbet i lördags. Han å maken har inte jobbat ihop så mycket sista tiden så det arbetspasset flög väl iväg antar jag :D

Haha....denna bilden på mina muskler ser lite kuslig ut haha.....
Togs idag på gymet, har ju haft över två veckors uppehåll men nu börjar jag komma igång igen.

Jag på väg hem från gymet.....nästan 2,5timmar slet jag & maken hihi.....jag har röda ögon.....liten djävul som jag är :D

Puss & Kram
//Knutten.......

Vande eller vänjde...

Ja, så har vi detta med vårt kära svenska språk. Sitter just nu med en vän i luren & människan i andra änden sa plötsligt; Det skulle ta ett tag innan man VANDE sig vid det..... jag bara asgarva.....å garva igen & sen garva jag så rejält att jag trodde jag hade fått syrebrist å den så kraftig att jag nu misstänker att min sista, lilla & väldigt mej kära hjärncell avled just nu denna morgonen.....så Rest in Peace PEABRAIN!
Jag garva åt detta lite till sen blev jag lite sorgsen över min förlorade hjärncell........
Men sen så sa jag ja, jag tror att jag vänjde mej vid detta eller nåt sånt å då börja nissen på andra luren att asgarva så hans sista halva hjärncell avled också denna morgonen. Å jag bedyrade att de visst gick att säga just vänjde men han var bergis på att detta bara var askul & inte funka i de svenska språket så jag kollade upp de och segern är MIN!

Så kära läsare morgonen & denna dagen börjar med 1 - 0 till vem? Jo ni vet alla till vem......ego mej såklart!
FETT FLABB så att leendet pekar upp mot Freddie.....ja ni som inte fattar alltså upp mot himlen!

Nice bajs flies nu ger jag upp är trött som den tröttaste tupp som snart får tokmuck!
//Er allas Malin som tillslut vänjde sej vid att vara 08:a

Igår kväll/natt....

Ja här har ni lite bilder från gårdagens lilla tur den började hos Strumpan........


Satte dit nya rosor och mannen tände massa ljus..... Känns fortfarande lika tungt så efter att ha spenderat ca. 40min där så drog min make med mej till en amfiteater var lite coolt.....pics därifrån:

To be or not to be thats the question...hhaaha

En stor amfiteater....coolt tycker jag :D

Hahaha, jag e på väg upp till min make ;)
Efter att vi sett denna teater så åkte vi runt en liten stund å här kommer lite blandade pics:

Snygg bild! :D
 
Jag har tagit plats på hästen vid stadshuset hehe.....

Fin bild på Stockholm....som ni nog förstår åkte vi runt en liten stund,
Sen avsluta vi projekt: Se & Lära sej mer om sthlm vid ca. 02.00 vid statoil käka korv smaskens.....sen åkte vi hem & softa. De va allt för nu. Ska ta en rejäl promenad sen ska bli skönt.
Puss & Kram
//Eleven :)

Tränat som en DÅRE.....

Jajamensan nyss hemkommen från gymet. Idag tränade jag utan min make då han inte riktigt kände sej i form.
Spenderade ca. 2tim där & körde på riktigt rejält om man ser till att jag har lite feber & käkar antibiotika, kändes bra.
Känns väldigt bra nu efteråt också måste jag säga nu är jag ÄNTLIGEN igång igen efter lite drygt två veckors uppehåll & imorgon är de gymet igen SÅKLART...... :D
Va en hel del trevliga prickar nere på gymet också som höll i mitchar m.m. så jag fick träna lite fighting, kändes fint.
Efter träningen så gick jag förbi vårt lilla när livs & köpte snuuus såklart haha sen ett 10-pack rosor till älskade Strumpiz som jag om en liten stund ska åka till för att tända hos igen. Hennes ljus slocknade vid ca 10.00 idag så nu ska "lampan" tändas igen. Sen väl hemma gjorde jag en omelett som inte blev allt för tokig må jag säga haha....men nu känner jag mej ÄCKLIG måste verkligen hoppa in i duschen & fräscha till mej kan ju inte sitta här som en svettig ko, ne de går inte.....såååå duschen nästa!

Puss & Kram
//Träningsnarkomanen is back on track! :D

zuuummmmm......

Ja, här ligger jag på makens syrras soffa då de blivit lite tjafs hemma & jag inte alls hade orken till de just inatt.
Har man nånsin ork till onödigt tjafs? Min make är tyvärr allt annat än finkänslig & sårar mej ibland enormt men själv fattar han inte anledningen till varför jag blir ledsen men tro mig kära läsare ni hade fattat!
Nog om de, blev ingen träning igår (onsdags) då jag fick uppsöka farbror doktor för att  jag fått en rejäl jävla urinvägsinfektion AJJJJJJJJJJ...........så nu blir de antibiotika i 10dar, hoppas på att kunna träna senare idag eller SENAST på fredag. Längtar helt enormt mycket efter att komma igång igen, pumpa upp mina muskler rejält ;)
Här kommer lite blandade bilder från de senaste dagarna........enjoy!


Spindelnät, väldigt schysst bild tagen av min make.

Jag å Chess ute på vår vanliga nattrunda........ :) Gangster Malin ;)
 
Schyssta färger på denna bilden tycker jag å de e jag som e fotografen ;)

Lilla snigel akta dej annars äter JAG upp dig hihi....fotograf: Me ;)

Söta Chess nyvaken......han e de finaste jag har nu...Vi är inte längre en trio utan endast jag å han å vi sörjer tillsammans och vi är de enda två som förstår varandra alltid.

Vackra utsikten i gryningen.........foto: Me såklart ;) Im a bitch :D

Jag strax efter jag tagit bilden.....typ vid 04.30 sliten? Yepp..... :(

Soluppgången från balkongen...vackert....foto: Mannen min.

Haha, jag mår piss......har precis slutat med alla lugnande jag fick börja med när Pumpis försvann å när denna bilden togs hade jag ABSTINENS........Men humöret är de inge fel på! :)

Mår bajs.......men men.....när man e i botten som på denna bilden kan de bara bli bättre!

Puss & Kram
//Slutkörd,förvirrad å ledsen gam

Upp å ner.....

ner & upp. Ja så är ju livet för oss flesta & självklart även för lilla mej.
Jag har inte skrivit i bloggen på 8 DAGAR, ja de är nog mitt "rekord".
Har haft fullt upp med att skriva material till min bok, igår festade jag loss men de kommer jag till senare i inlägget, sen alla vardagsbestyr skötsam hustru som man är ;)  Skrivit lite musik & spelat en del gitarr, umgåtts med min make & sörjt Strumpan så de har inte funnits så mycket ork & tid till att skriva, ber så hemskt mycket om ursäkt för detta.

Igår (måndag) var vi iväg en sväng hos Lillstrumpan igen, tände ljus så jag vet att de lyser för henne i 31timmar till.
Bra att de finns gravljus som lyser så länge som 60timmar, har investerat i X antal sådana för jag vill & försöker se till att det varje natt lyser hos henne, hos min underbara älskade bästis de är de minsta jag kan se till att göra efter allt som hon bidrog med under de åren som hon fanns vid min sida. Saknaden är fortfarande helt enorm & sorgen har inte minskat, känns fortfarande lika tungt & jävligt men de måste gå hur jobbigt det än är.

Har träffat & umgåtts med Emma, en ny vän som jag säkerligen nämnt här på bloggen tidigare. Hon är superbra & en riktigt go tjej som jag är MYCKET glad över att ha funnit här på lilla henkan.
Igår(måndag) så efter att vi varit hos Lilla Strump så träffade vi vår kära vän Andreas & en tjejkompis till honom. Vi mötte upp dem på Vickan (ett schysst uteställe här i Sthlm) & partajade järnet kan jag lova! :D
På vickan såg vi en del kända ansikten också exempelvis Christine Meltzer & Andreas Lundstedt. Christine var väldigt bra i gasen kan jag lova & ett tag såg de ut som hon var på väg upp på bordet & dansa haha.......
Här kommer lite bilder från Vickan :


Ja, jag var sliten å nykter på denna bilden men sen så......

Efter nån bira & lite drinkar så var de fullt ös.......hahaha :D

Mitt lilla gäng :D

Japp, kvällen & nattens utstyrsel = Stygg skolflicka ;)

Haha.....ja där va jag INTE så nykter..... hehe....

Haha......dancing Queen........

Snygga Andreas ;););)

Vännerna....... så söta så.... :)

Sen en bild på mej & Andreas när vi rockat oss vidare till Lab.....


Haha, goa vänner som e fulla & glada :) Mysigt....... :D

Jag dansa typ oavbrutet i 4timmar haha.....bra träningspass ;)
Senare idag blir de träning. Haft två veckors uppehåll med de nu med tanke på allt som hänt.
Men nu drar jag & mannen igång igen som fasiken de kan jag lova!
Puss & Kram
//Sömntutan......

Tack till er läsare.......

Ja, jag vill tacka er som skrivit uppmuntrande kommentarer & skrivit om er förståelse för olyckan med Strumpan de värmer. De är de enda jag har att säga just nu för tro mig just nu vet jag INGENTING....förutom de då!
Puss & Kram

//Angel

Veckans första dag......

är det ju idag ja just de måndag. Igår kväll & natten som var städade jag i ca 6timmar! Å trodde jag skulle bli klar med allt i natt å sen skulle allt vara skinande rent i hela lägenheten, ja ni som följer min blogg har ju fått veta att jag städat nåt helt extremt sista veckan så hela lägenheten borde vara mer än sanerad för längesen men nepp, jag har....låt mig gissa 3timmars jobb kvar, SEEEENNNN......... är hela lägenheten EXTREMT ren, rensad & fin! :)
Så ikväll/natt blir jag klar, yeeessssss.....så jävla skönt asså! Sen så kommer de ju ny disk å tvätt hela tiden också så de har ju tagit lite ifrån min andra "städtid" men det är iaf väldigt rent & snyggt här nu och efter mina sista timmars slit ikväll/natt så kommer jag känna mej jäkligt nöjd tro mig. Kommer säkert skriva ett inlägg då för att klappa mej själv på axeln, haha....... Om en stund ska vi iväg på seansandakt, första gången för mej ska bli spännande.
Sen ikväll/natt ska vi till Strumpiz och sen imorgon drar vi igång träningen stenhårt igen efter en veckas vila p.g.a. sorg.
Sorgen har ju knappast lagt sej men den blir inte större av att jag tränar så därför kör vi imorgon igång igen, ska bli skönt. Jaja, så är de me allt. Nu ska jag fräscha till mej litegrann.
Här kommer två bilder på henkan som jag tog häromdagen;




Schyssta pics tycker jag :D
Puss & Kram

//Spöket.....

En flämtande låga ger älskade.......

Lillstrumpan ljus i minst 48timmar till, vi var där för två timmar sedan & såg till att hennes plats lyste rejält i mörkret.
Precis som de hon bidrog med när hon sprang runt här hos mig....................
Ne mitt hjärta går i tusen bitar om min hjärna börjar tänka, soooo stop thinking NOW!!!
Iaf så tände vi hennes 6 stora blockljus, sen tre värmeljus i sina små lyktor & ett gravljus som då definitivt ser till att ge Strumpis ljus i många timmar till. På vägen dit så köpte jag tio röda rosor till min saknade sötnos.
Just nu mitt upp i allt så fick jag en tanke, herregud när fick jag 10röda rosor sist?....mmm.....ehhhh......ne, de har nog fasiken aldrig ens hänt! Haha.......okej när fick jag en ros överhuvudtaget senast?....mmm.......ehh....mmm.....men gud.....jag som ÄLSKAR röda rosor mer än de flesta, tro mig å de vet min kära så väl, haha.....mm..ehh.....ja de var väl sisådär ..........minst ett halvår sedan.......å av min make har de endast skett 2ggr, första gången var den andra gången jag kom hit till sthlm innan jag ens hade flyttat hit då stod han så gullig, glad & underbar med en röd ros som han gav mej efter att ha kramat om mig LÄÄÄÄÄNGEEEEE.........ja det är den gången som jag tycker är mest nämnvärd iaf.

Sååå vart var jag......jo besöket hos älskade Strumpis gick ju inte direkt smärtfritt tillväga tyvärr, de gör lika ont fortfarande & ganska exakt nu är de en vecka sedan jag fotade henne, vilket blev sista gången då hon endast 6timmar efter jag hade lagt mej somna in i min famn påväg till sjukan.
Kära bloggläsare min stora saknad & tomhet känner ni ju mer än väl till så ska försöka att för er berätta om lite andra saker i detta inlägg dock kommer här först några bilder från dagens besök hos mitt hjärta.


Chess saknar sin älskade storasyster.............

Älskade Strumpiz har de superfint & de är hon mer än värd de lilla hjärtat...

Jag håller om & lutar huvudet mot min numera enda stöttepelare goa Chess....

Så nu över till lite annat crazy daisy igår morse de vill säga lördagmorgon så myste jag & Chess lite extra för han var lite ledsen sötnosen & jag hade inte somnat än och var också lite nere plåtade Chess litegrann och sen oss tillsammans :)


Sötnosen är mycket morgontrött han brukar typ ALLTID sova till 11-12.00!

Jag & Chesse Bjässe :D

Chess gillar när vi är riktigt nära för han vet att han alltid kan lita på sin lojala mamma :D

Han älskar pussar från sin mamma & pappa vem gör inte de?! :D

Jag pussar hans goa tass som jag tycker e sååå söt som hela han! :D

Efter att jag hade pussat på hela Chesse Bjässe en stund så fortsatte jag städa.
Städade till 09.30 och då hade jag de senaste dygnet städat i ca. 11timmar! Sen tog jag ut Chess å sen somna jag äntligen vid 10snåret...zzzzzzzznnnnarrrkkk..........
När jag vakna var klockan ganska mycket sisådär 17.00 och jag hade sovit SJU TIMMAR de är väldigt ovanligt för min del att kunna sova så många timmar i sträck de händer nästan aldrig. Så de va skönt.
Så jag satte mej i soffan hos min älskade & vi snicksnackade en liten stund,smsa med vännen Emma & vi bestämde att vi skulle träffas skitsköj tänkte jag och dök in i duschen som en galen & glad Utter.......duscha lite snabbt och pussade min älskling innan han gick till jobbet och sen kasta jag på mej lite kläder & tog med mej kameran för att föreviga detta besök hos galna Emma som till sättet inte alls är speciellt olik mej haha & vi har definitivt samma smak gällande kläder, underkläder, sexunderkläder, sex & mycket annat inom de områdena.......hahahha :D


Söta Emma, som inte ens är 30bast fyllda har redan satt tre underbara barn till världen. Min favorit; LUKAS.........
Å hon är pigg, glad & snygger men så har hon en lycklig man också..mmm.....Danne han har de bra han!

Danne han var allt annat än alkoholmissbrukare denna kvällen ölen hamnade där den skulle först i munnen, ner i strupen & magen.....alkoholen ut i blodet och Danne tjoohoho boornn to be wild!!!

Hahaha.....vi klicka kort på varann samtidigt.....vi e crazzzy :D
Vi hade superkul å snacka om lite allt möjligt. De hushållet i fem ord:
Humor, kärlek, glädje, Mysigt & till sist Stabilt, så e de serru! ;D

Haha, och de har denna trebarnsfamiljen hängande på kylskåpet! Underbart, så jävla gött att se humor & framförallt Emma som är mamman har så grymt skön stajl & härlig självironi :D

Hahhaa snygg grimas Danne! ASGARV.....hahahhahahhahahaa :D
Inläggets sista bild får bli på underbara Lukas nu 4mån.

Han sover så sött......de hoppas jag med att jag snart ska göra för jag e såååååå trött............

Puss & Kram till er alla, men framförallt till Emma & Danne som är två så goa människor!
//Malin som är lycklig över att ha funnit en vän, men väldigt sorgsen & sörjer älskade Strump



Mmm.....fredag idag.....

jajamensan nu har klockan precis passerat 00.00 och det är nytt dygn & lördag.
Idag har jag, mannen & Chess varit på kyrkogården då det var en speciell dag idag.
På kyrkogården mötte vi upp Carina, Therese, Fredrik & Pöffis vi satt & snacka en stund och det var trevligt.
De hade med sej en fin bukett som vi satte i minneslunden.....


Jättefin bukett tycker jag.....Sen trodde Therese att stenen hon lagt vid minneslunden, förra gången vi var där hade försvunnit/blivit stulen då vi inte hitta den först, men som tur är så hittade hon den ganska snabbt.


Fin bild på en fin sten som står för nåt ännu finare..........

Efter detta så åkte vi & handla lite käk, gravljus till Strumpiz, Blodröda ljus till mitt krypin, lite anteckningsböcker m.m.
Efter de åkte vi hem & bytte i hemlighet ut Chess "Nasse"toffla mot ett gosedjur som han verkar gilla.
Sen fick han en tuggring av mej och det är första gången i hans liv som han inte tuggat i sej hela på en gång, han var inte ens intresserad av den första timman.....stackarn sörjer & de gjorde så ont i hjärtat även på mig.
Efter detta så vilade min make litegrann då han börja jobba redan 19.00 ikväll då smsa jag lite med en ny kompis här på henkan, å sen gick jag in till min man & klia honom på ryggen tills han var tvungen att gå för att inte komma alltför sent till jobbet! Har lovat honom att jag ska klia, massera & smaska på honom i mängder när han kommer hem så de så! :D
Här kommer en bild på lille Chesse Bjässe som togs igår när pojken var lite nere....... :(


Ser ovanligt avlång ut i ansiktet, men sötnos är han alltid! :)

Nu är det snart ett dygn sedan vi var hos Pumpis, idag är tanken att vi inte ska åka dit efter mannen jobbat klart vilket han gjort först vid två, halv tre. Utan om de går ska jag försöka klara mej tills senare idag (lördag). Känns väldigt svårt & jobbigt dock. Har städat här flera timmar nu.....och ska fortsätta tills mannen kommer hem.
Här kommer två bilder från igår;


Älskade, underbara Strumpan ingenting är detsamma utan dej........
Både jag & Chess är ledsna & tycker det är så enormt tomt.........

Sorgen är så tung.....gör så ont....är så outhärdlig..........
I 4,5år så har Chess & Lillstrumpan varit min närmaste familj, varit mina bästa vänner & i flera år mina enda vänner p.g.a. en historia som är extrem, inget att ta upp här på bloggen. Dom har båda två hjälpt mej enormt mycket, utan deras stöd hade jag inte suttit här idag, utan Strumpans galna ideer & vilda ryck hade jag nog glömt bort hur man ler vid detta tillfället men de har jag alltså inte tack vare henne & Chester som alltid så troget samarbetade med varandra för att muntra upp & stötta mej, få mej att skratta när jag är ledsen & värma mig när jag kände mej ensam.
Finns inte ord för att beskriva hur mycket de har betytt & betyder för mej, hur mycket jag älskar dem!
Framför mej har jag tre vita blockljus tända, de har jag haft hela tiden när jag varit vaken sedan katastrofen med Strumpan, dom lyser för hennes rakt igenom ärliga & underbara hjärta, dom lyser så som hon lyst för mej, utan henne hade jag inte hittat ut från mörkret, dom lyser som ett tacksamhets & kärlekstecken till dig älskade Strumpan.



Nu ska jag fortsätta städa & ljusens vekar får fortsätta lysa.....
Puss & Kram
//Strumpans mamma.....

Kvällens besök.....

hos Lillstrumpan var jättetungt, planterades ljung ute hos henne de kommer bli fint när de sprider sig.
Allt känns jäkligt hopplöst & meningslöst just nu, känner mej så extremt ensam, så de gör ont!
Lider med Chess den lilla stackarn, han var med även ikväll å precis som igår var han lugn när vi väl kom fram till "hennes plats" men han krafsa lite där hon e begravd å när jag då sa till honom så rullade han sej där istället......gjorde mer än ont i hjärtat, vågar inte ens tänka på hur ont i hjärtat han har............Rullade sej å gned sej mot backen som om han ville få hennes lukt på sig igen.......ne fasiken jag bara gråter hela tiden & gör mitt bästa för min mans & Chess skull men de är fasiken inte lätt..............
Har kollat på hunddagis till Chess, då han varit på det innan & trivts bra med de dock är de bara aktuellt två dagar ganska snart isf just för att han ska få lite omväxling & leka med massa andra hundar dvs få annat att tänka på.
Tror de vore bra för honom men han behöver först denna veckan ut tillsammans med mig/oss tror jag iaf,ja de är inte lätt att veta.....snarare de går inte att veta! Men nästa vecka så ska jag försöka få iväg honom under två heldagar är från ca 08.00-17.00 ganska lagom för då sover han ändå hemma hos oss och är inte utan mitt/vårt stöd under de två dagarna heller utan endast mer lek & bus de dagarna och några nya människor. Chess älskar ju de mesta: barn små som stora, vuxna också naturligtvis :), hundar, katter & vad jag vet alla andra djur utan fästingar! Han e väldigt uttåtriktad å social så de kommer göra honom gott de är jag övertygad om så nästa vecka = Chess två dar på dagis, så får de bli!

Här hemma mår ingen av oss bra, inte heller min make. Båda är helt slutkörda..............
Och man bryr ju sej så allt påverkar ju en såklart iaf om man har empati å de har jag för mycket av, tro mig!

Här en bild från kvällens besök hos min älskade, saknade, underbara, oersättliga, goaste, snällaste, vackraste, roligaste, spralligaste & min trogna bästa vän & skyddsängel,en av de få som verkligen älskade mej & som jag innerligt älskade nåt så oerhört djupt. Tomheten nu är förödande......de får inte vara sant...älskade Lillstrumpan...


Älskade Lillstrumpan jag & Chess saknar dej så våra hjärtan brister.......
Snälla....älskade Lillstrumpan kom tillbaka skulle göra vad som helst......

Puss & Kram
//Chess mamma...........

Just nu.....

Så grejas det med Lillstrumpans "gravsten" jag har aldrig graverat så min man hjälper mej med den biten.
Nu är de iaf bestämt vad de ska stå, ska åka dit lite senare men graveringen blir nog inte klar förräns imorgon eller på fredag å först då byter vi ut korset som nu står.
Känns inte lättare idag heller, inte de minsta.....så jag har inget kul att skriva om så därför sätter jag punkt här.

Puss & Kram
//Halvan


Natten till onsdagen.......

ja, nu är klockan snart 04.00 å de är kaos här.......känns helt hopplöst!
Vi var iväg nu på kvällen och tände några ljus för älskade Lillstrumpan......usch jag känner mej helt trasig......


Har bara en önskan.....att ha henne i min famn igen...min älskade vän.....

//Brutna vingar.......

Helt hopplöst.......

(Skrivet igår på natten till tisdagen...........)

Nu är det ca. två dygn sedan jag lekte järnet med Strumpan & fotade henne i en timma.
Ca. 38timmar sedan hon tog sitt sista andetag liggandes på mitt bröst medans mannen körde som en vilde till bagarmossens djursjukhus. Å än känns de inte de minsta lilla lättare utan nästan tvärtom!
Idag åkte vi & köpte tre stora Chrysantemumbuskar två vita & en mörkröd. Sen en liten bukett med röda rosor b.la. å en vas till dem. Min älskling gjorde ett provisoriskt kors att ha där tills vi hittat en riktigt fin, ganska stor sten & graverat den då plockar vi bort korset & älskade Lillstrumpan får sin egna lilla "gravsten" men de är bara Strumpans kropp som ligger begraven hennes själ lever vidare det är jag sååååå säker på & när de är min tid att lämna jordelivet så kommer jag vara så extremt överlycklig över att ha Lillstrumpan hos mig igen.......känner mej jävligt klen just nu...........

Ne.....vet inte alls hur detta kommer gå.......de enda jag känner är att jag INTE orkar mer............


I måndags va Chess med för första gången......stackars liten.... :(

Puss & Kram
//Otröstlig

Att bli påmind.....

ja, nu har jag fått en kommentar i bloggen som är ja jag vet inte vad jag ska säga.
De står iaf att jag borde haft en lapp som påminnelse till alla i familjen att stänga, behövs de om man hela tiden muntligt framför detta? För det gjorde både jag & barnens pappa.
Men vill alltid hitta en syndabock men inte jag, de är inte lönt. Detta var en förjävla tragisk olycka som för mej råkar innebära en smärre katastrof MEN jag anklagar INGEN för det som hänt, de ger mej ingenting & de ger mej absolut inte min älskade Lillstrumpan tillbaka. Så jag hoppas verkligen att alla i familjen förstår detta faktum att jag pekar inte fingret på nån överhuvudtaget, men de plockar inte bort min stora sorg & saknad, tyvärr.
Jag älskar alla i "familjen" fortfarande lika mycket som innan & ingenting runt de har ändrat sej alls, vill poängtera det lite extra så ingen känner skuld eller ångest. Älskar dig Ida, å även dej Linnea du å Strumpan var ju bästisar ju!
Alla är vi ledsna för det som hänt, jag kan bara tala för mej själv å mitt mående just nu å jag vet inte riktigt just nu hur jag ska orka vidare........är helt sabbad.......så jävla mycket tårar, sorg & saknad å ångest.......

Puss & Kram
//Plastmorsan Malin

Älskade Lillstrumpan.......

Gårdagens morgon d.v.s. morgonen den 31Augusti fotade jag Lillstrumpan en hel del, lekte med henne lite mer än vanligt & tänkte för mej själv ; Tur att hon är så ung, frisk & pigg henne har jag ju minst 12år till vid min sida, men oj vad fel jag hade. Somnade lite innan nio på morgonen & ställde väckarklockan på 13.30 när den ringde flög jag upp då barnen & mannen kom in till sovrummet och sa att de letade efter Strumpan & inte hittade henne. Jag sprang runt i lägenheten & ropa som en tok......nästa grej jag får veta är att en av mannens barn GLÖMT att stänga balkongfönstret!
Jag blev totalt livrädd, rejält tung sten i bröstet. Fortsatte leta endast några få minuter till sen kom mannen in efter att ha tittat ute & berättade att han hört henne i buskarna, nedanför balkongen. Jag rusade ut i pyjamas och hoppa in i buskarna & synen jag fick se där kommer jag aldrig någonsin kunna glömma, min underbara ögonsten Lillstrumpan satt i en mycket konstig ställning & var mycket, mycket skadad. Hennes ena framtass var helt förstörd bruten handled, brutna fingrar som pekade åt alla håll å kanter, helt förlamad från magen och neråt, brutna revben m.m.
Hon försökte skrika & såg helt livrädd ut men hon kunde inte skrika utan de lät mest som ett svagt väsande, p.g.a. av slarv hade min bästa vän/skyddsängel vällt från sjunde våningen.......
Lyfte upp henne så försiktigt jag kunde och la henne mot mitt bröst & vi ilade iväg till bagarmossens djursjukhus när vi hade kommit halvvägs så drog hon ett djupare andetag efter att ha gjort ett försök att resa på sitt lilla söta huvud & sen krampade hon några gånger, kissade ner sej & somnade in 15.00 för att aldrig mer vakna............
Som du nog förstår var jag alldeles förstörd men när jag såg henne sittande i buskarna så visste jag undermedvetet att det var kört, hon gjorde allt för att försöka röra på sej & komma nånstans men de gick inte......
Väl vid djursjukhuset fanns det ingenting att göra medans jag fortfarande höll i min älskling lyssnade veterinären på hjärtat & fastställde att hon var borta....... Lämnade mej ensam med henne en liten stund............
Visste inte vad jag skulle ta vägen, kollade på henne, skrek & grät blev hysterisk....... Kollade på henne i spegeln där hon låg helt lealös i min famn......sen kom veterinären in igen och bäddade in henne i en pläd & vi for hem för att senare återkomma med hur vi ville göra med hennes lilla kropp. Vi var hemma igen runt 16.00 och vi fick ge mej lugnande i flera omgångar......så sen klockan 14.00 igår har jag gråtit som en besatt konstant....känner mej totalt otröstlig.
Vid 21.00 igår kväll så började jag plocka ihop alla hennes saker, mannen snickrade ihop en liten kista som vi på insidan klädde med blått sidentyg, skrev hälsningar på locket m.m. Sen vid 00.30 åkte vi & hämtade henne, mannen min la ner henne i de mjuka sidentyget som låg på en av mina t-shirtar. Jag hoppade över att titta på henne, då jag inte vill minnas henne som kall, stel & oigenkännlig. Så jag väntade utanför sen kom mannen ut med kistan & vi åkte iväg och begravde henne. Min älskade vän blev bara 4½ år & var för mej nåt helt otroligt viktig och allt p.g.a. av slarv! En olycka som lätt hade kunnat hindras om öronen varit på skaft.

Har inte sovit än & vet inte hur jag ska kunna de heller......är mer än förkrossad........sån jävla ångest & obeskrivlig sorg.
Här följer bilderna jag tog för ca. 23timmar sedan på min älskling, de sista bilderna......









Senare idag ska vi åka ut till stället hon är begravd på & sätta upp ett provisoriskt kors, leta upp nån riktigt fin hyfsat stor sten här i närheten av "hemma" som de ska graveras på för att sen sätta upp den å plocka bort korset.
Ska även köpa en hel del blommor å plantera där, lite rosor m.m. Men inatt när vi var därute så grävde vi endast ner kistan, några kort på oss,och en hel del av hennes saker.......sen gjorde jag de sista jag kunde göra för henne täckte henne med jord....... tände två ljus å la dit en bild på henne med lite text.


Så nu är min ögonsten begravd & jag totalt otröstlig, orkar inte med detta hon var så mycket mer än en katt för mej, hon var min bästa vän, stöttepelare, sötnos.......en så stor del av mitt hjärta.
Ska ta handduken hon låg å vila på i förrgår när jag duschade å krama på den en stund.
Älskade, lilla underbara Strump saknar dej nåt så otroligt.........
//Din tvåbenta mamma