Potatis & Havregrynsgröt....

Ja, det var de två sakerna jag alltid som liten och även som större såg att min älskade farfar älskade, ingen middag utan potatis....haha :)      Ja, just de älskade. Han somnade in på min 19årsdag den 28/11 19.22 med två av sina sju barn närvarande och även min farmor vid sin sida. De var gifta i 57år! Hoppas nu du funnit ro och frid farfar, de var inte värdigt mot slutet och vi alla vet att detta var det bästa för din skull. Dock sörjer vi dej då du var en så genom god människa.
Kommer alltid minnas alla nätter jag och lillebror sov över och vi såg på barnprogram på kvällen, du skrattade minst lika högt som vi! Och vi tyckte det var sååå kul, de andra vuxna var så tråkiga men inte du farfar.
Lovar dej att jag ska göra allt jag kan för att till dej, och endast för din skull framföra en vacker låt på din begravning.
Du finns i mitt hjärta och minne föralltid. Och så länge du gör det lever du vidare...............

Sov gott älskade farfar vi syns på andra sidan...

//Din sjungande sångfågel

Ännu fler bilder från festen 28/11 min 19års fest i sthlm :)

Fler bilder från festnatten och bakismorgonen :

image403
Från vänster : Goa Puzzler, Jeppe bus & Kicki myspys :)

image404
Jag ligger överst ser väldigt pigg ut men är död egentligen, hihi...Sen myser de andra två sötnosorna :)

image405
Puzzler sover sött ;) Medans jag röjer upp röran, varsågod kära vännen :D

image406
Sött eller hur, lilla jag till vänster :)  Jeppe kunde ju varit olyckligare om man säger så, hihi :)

image407
Låt mej bara säga en sak : HAHAHAHAHAHHAHAHHHAHAAAA.........................

Detta var allt från festen, har hänt en hel del mer men de orkar jag inte skriva om nu dock.
Puss&Kram på er alla läsare och en extra puss till Puzzler som gav mej mer än ett minne för livet!
Tusen extra kramar till Kicki & Jesper. Vi är alla trasiga själar men tillsammans är vi starkast!
//Party Malin som nu e 19 :S








Mängder att berätta.....

Vet inte alls i vilken ände jag skall börja i. Mm..... jo, som ni vet åkte jag ju som en tok upp till sthlm för att träffa Puzzler framförallt, sen blev det ändå så att på tisdagen, på kvällen när det bara var ca. 2timmar kvar tills klockan skulle slå 00.00 vilket betydde min 19års dag, jo då åkte vi och hämtade Puzzlers vän Kicki, en snäll tjej som är lite halvgalen som en själv :D Vi köpte mcdonals mat och tyvärr visade det sig vara den sämsta maten nånsin :(
Kicki hoppa in och köpte cigg på vägen hem, och sen plötsligt så var vi hemma. Då såg Puzzler även till att ställa fram allt gott vin och en flaska mörk rom, och sen plötsligt dök Jesper upp. Även han på festhumör.
Så vi drack på som dårar dock kunde inte Kicki och Jeppe hålla sej utan var tvugna att få lite maskerad över det hela, se bilderna. Hahahahaha.........
snacka om fyllebild! :) Jeppe rockar järnet och vad vi Qvinns sysslar med ja vem vet..... ;)

image401

image402
Vi kvinnor förstår varandra och i glaset mitt favoritvin Asti Cinzano :) Myspys eller hur Kicki?! :D

I alla fall så fortsatte kvällen/natten med MÄNGDER och då menar jag verkligen MÄNGDER av höga skratt, haha!
Vi satt och snackade, tala om för varandra vad det är vi gillar med varann. Väldigt bra "lek" faktiskt då det gör att alla känner sej mer eller mindre nöjda med sej. Fick höra mycket sött må jag lova några ord de innehöll :
Söt, sexig, gullig, vacker.....de är inte illa! :D Tillslut så tog romen slut och även vinet som jag och Kicki pimplade i oss mycket, mycket bra! ;) Men våra riddare i fåniga utstyrslar fixade fin champagne och en liter vodka :)
Så festen fortsatte och fortsatte tillslut hamnade vi alla fyra i den underbara STORA bubbelpoolen/jazuccin.
Satt där alla fyra omgivna av mängder av lödder och skålade, sjöng ca. 2timmar och bara fulade oss sådär härligt som de ska vara på en bra fest. Alla bjuder på sej själva liksom utan att skämmas eller ursäkta sej!
Som Puzzler sa : Vi är ju bland vänner! Och ja, kära Puzzler de kände jag och ser framemot att träffa dig men självklart också dina vänner igen! Lilla smarta jag tog några halsar vodka och sen fukta min strupe med fin champagne efteråt och blev självklart väldigt full, vem hade inte blivit det efter all denna alkoholen. Vi var alla fyra dyngraka men hade ju askul som sagt så vad gör de liksom, bland goa vänner och redigt berusad värre kan man ju ha det helt klart! :D Sen sov vi alla fyra ca. 2 timmar som var värd att ens kallas sömn. Sedan vid 07.30-08.00 så gick jag upp och började städa undan flaskor, torka bord, skölja ur massa glas, hämta vatten till de behövande och krama dem allihopa god morgon. Lilla mammiga jag titta fram, som vanligt. Så tro inte att jag inte var superbakis jodå, jag mådde inte alls bra liksom de andra men jag är väl i en egen division, hahahhaah ;)
Här kommer blandade bilder från festen och dagen efter:

NÅT KRÅNGLAR MED BLOGGEN DÄRFÖR SKRIVER JAG ÄNNU ETT BLOGGINLÄGG..........







Anlänt till sthlm...

När jag klev av tåget så pirrade det verkligen i magen. Efter några minuter såg jag vännen och vi gav varandra en go, lång kram. Mysigt :) Sen så åkte vi hem till Puzzler satt och snacka, käka lite go mat ni förstår Puzzler är en mästare i köket :D Sen satte vi på en Hipp Hipp film och skrattade en hel del, hihi....Det är ju sååå bra  :D
Sen frågade jag om jag kunde få duscha, vilket jag självklart fick när jag klev in i badrummet vad står då där?
Jo, en jazucci halleluja tänkte jag för mej själv och satte mig ner i den, dock endast för duschning.
Efter duschningen så bestämde vi oss för att åka ner till staden och kolla lite affärer hitta en hel del roliga skor men köpte dock ingenting, ska ju tillbaka till sthlm den 10dec.  och då för att julhandla, ja även till mej själv! :)
Vi fikade, satt och snacka om allt och inget. Hade väldigt trevligt.
Sen bestämde vi oss för att åka till systemet och köpa två flaskor vin och kanske gå ut senare på kvällen.
vi kom hem somna jag äntligen, inte lång tid men ändå 2timmar. Mycket bättre än ingenting. :)
När jag vakna så var klockan ca. 20.30 och vi satte oss och åt, även Puzzler hade somnat i sitt sovrum nämligen så båda hade nu lite mer energi. Vi käka lite och pratade om hur lustigt och spontant de blev. Skratta massa!!!!
Sen bestämde vi oss för att försöka komma ut så jag hoppade in i duschen igen och satt där en stund, och drömde om hur gött de ska bli att ta ett bad i denna vackra jacuzzin, fast de fick vänta för nu var utgång på tapeten.
Vi drack några glas vin och satt i soffan och snackade, jag fixade till mej i alla fall litegrann trots att jag var dödstrött.
Sen vid ca. 23.00 så gick vi ut, minns tyvärr inte vad stället heter men skitsamma vi skratta, dansa litegrann och drack några öl var till, men inte alls speciellt mycket. Så säger Puzzler : Hon den där fula kossan där borta är mitt ex bara så du vet hon kan bli nojig om hon ser mig och dig. De sa han sen gick han på toa och självklart vem kommer genast fram och börjar försöka mucka gräl. Försökte lugna ner henne, gud han är ju bara en vän till mej men de gick inget vidare och hon fick in några rediga smällar men jag också :D Im a fighter....
Sen var puzzler klar på toan och när han kom ut såg han hur jag blev slagen och ryckte tag i exet utav helvete och hon fick en rejäl hurring! Ja, tacka honom för de och sen blev vi båda stumma mer eller mindre jag blödde ur munnen, hade svinont runt handlederna då hon fick in några träffar där och höll även där jäkligt hårt :(
Min kind var blodröd men som tur är fixade vi is och lägga på det så svullnaden hann inte bli så stor.
Vi bestämde oss för att ta en öl till och sen bege oss hem. När vi kom hem så paxade jag jacuzzin och låt mej säga att det var bättre än ja, allt! De var så underbart skönt, låg i pluret 1½ timma och bara njöt. Perfekt för min onda rygg, där blev musklerna lite uppmjukade skönt. Sen satte vi oss i soffan snacka lite skit och han bad om ursäkt för exets beteende men herregud de är ju inte hans fel att hon är tokig liksom.
Sen var Puzzler uppe till 07.00 sen gick han och la sej och innan de så såg vi en film och sen satt vid våra datorer och skrev med vänner över msn och kolla annat stuff. Sen han la sej har jag inte gjort nåt typ, har på Vakna med the voice såklart! De kvittar vart jag är de måste jag se varje morgon så enkelt är de bara :D
Sen tänkte jag gå och fixa en skål med kelloggs och mjölk och sitta inne lite på msn och snacka med goa vänner.
Känns inte jättekul att se misshandlad ut, när vi senare idag ska ner till stan. Nej, alltså de syns inte alls jättemycket men störande ändå, dumma jävla subba tur att jag fick in en hård rak höger! :)
Ne så ner till stan blir de idag en stund, sen säkert nån film och jag tänker definitivt MINST en gång till paxa jacuzzin för de är bättre än bäst, skönare kan det inte bli och så enormt avkopplande, precis vad jag behöver :)
Puss & Kram och hoppas att ni nu mår bra för jag har det toppen här!
//Sthlm Malin

När knasboll bara är förnamnet.....

Sitter nu på X2000 på väg mot sthlm stad. Sitter här nu och har precis hängt av mej jackan och pustar ut efter ett byte i herrljunga. Ja, så vad i helsike gör Malin på ett tåg till sthlm kvart över sex på morgonen, frågar ni er nog?

Jo, jag åker upp för att träffa en ny vän. En vän som jag skrivit en del över msn med och pratat mycket med i telefon.

Men herregud, att bara bestämma på en timma mitt i natten att ne, va fan jag åker. Är man frisk då? Nja, tveksamt! :S

Kallt som sjutton är det ute och konduktören sa att jag får räkna med att byta plats några gånger då det nämligen är så att tåget kommer bli helt fullt och jag är en person extra så att säga :( Hoppas inte nån kan med att flytta på mej vore så gött och bara sitta kvar här och skriva ju :)

Natten som nu varit var hyfsat okej, kände verkligen att jag behövde miljö ombyte dock och vart är jag nu på väg? hihi..

Anländer till sthlm C 08.40 det är bara 2timmar och 20min. kvar ju! Underbart med X2000 de är så mycket smidigare och går så mycket snabbare. Det är helt enkelt toppen.

Jo denna vännen, vem är nu detta undrar ni kanske eller?

Han är en kille jag för många månader sedan började prata med över en community på nätet, såklart.

Medans nästintill alla andra bara skriver skit till en mer eller mindre, eller bara skriver om obetydelsefulla saker, eller vill sååå gärna träffas NU. Så skrev denna killen på ett moget sätt och verkade verkligen bry sej på riktigt från början. Så de blev ganska långa mail ibland om livets stora frågor och jag märkte att vår syn på saker och ting var nästan löjligt lika.

Sen efter kontakt över communityn en längre tid så tog jag tjuren vid hornen och gav honom min msn, nåt jag sällan gör.

Och där har vi snackat mängder, många nätter har vi snackat från halv fyra på natten till sju, åtta på morgonen och även då om saker som intresserar oss båda. Och vi har snackat om bröllop, hur vackert det är och hur mycket fina klänningar, ringar & allt sånt de finns och vilken enormt stor grej det är att gifta sig. Och jag längtar så enormt, dock tror jag att risken är ganska stor att jag blir en rejäl bridezilla, haha :D

Sen har vännen två barn vi pratat litegrann om, och då kommer man ju osökt in på hur vackert det är med mamma mage :) Det är verkligen nåt som jag tycker är bland det sötaste och kvinnligaste som finns. Och jag längtar så enormt efter att få vara den som lycklig och stolt bär ett älskat liv i min mage, ja jag längtar så enormt!

Sen har vi snackat en del om honom såklart och om mej, om mej behöver jag ju inte skriva för er kära läsare ni som följt bloggen hyfsat har nog ganska väl vid detta laget skådat vem jag är och vad jag sysslar med, de hoppas jag i alla fall :)

Han har dock tränat och även tävlat en hel del i brottning både i sverige och i östeuropa om jag inte minns fel.

Han jobbar som dörrvakt och har gjort de många herrans år, och jag har inte hört nåt annat än att han verkar trivas, hihi :)

Han har två döttrar som är hans små guldklimpar vilket självklart ens barn ska vara! Han verkar ha en väldigt bra syn på barnuppfostran och respekt gentemot andra människor.

Vet inte vad jag mer ska skriva om honom än, mer kommer väl vid nästa blogginlägg, har t.o.m. me mig kameran, hihi!

Så egentligen har jag ingen som helst plan nu de enda jag vet är att jag sitter på X2000 som tuffar på mot sthlm och att jag där kommer möta upp Puzzler :) Ja, Puzzler är alltså hans smeknamn och inte riktiga namn, hihi annars hade de varit riktigt fult faktiskt, då skulle även jag skratta högt :)

Men men om jag tänker lite realistiskt och försöker använda min lilla peabrain så måste jag ju ändå vara hemma eller åka hem senast onsdag morgon då det är min födelsedag!

Ja, då blir jag 19bast. Herregud, längtar tillbaks till den tiden då man längtade och riktigt drömde om vad man skulle få.

Den tiden är förbi nu dock, men visst känns de lite skoj ändå.

09.23

Ja så nu va man framme och sitter i den nya bekantskapens lägenhet.....herrejisses nu e jag i sthlm! :D

Jaja, kan nu säga till er alla som varit oroliga att jag lever & allt är bra ;) Puss & Kram

//Sj grodan




Är i sthlm...............

lever och mår bra!
Bye bye!

image398

Henrik Dorsin äger ;)

Ja, för att få "äran" att låta som en riktig fjortis Henrik äger....hehe :)
Ne, showen jag var på ikväll med min far pedal var superbra, skratta flera ggr. så jag grät faktiskt.
Han drev om allt möjligt politik, kultur, enskilda individer m.m. De innehöll väldigt mycket skratt och skoj men också en hel del underhållning i form av musik men då också med de fulaste, roligaste och löjligaste texterna såklart! :)
Lite dans blev de också, haha :) Trodde inte att han skulle vara så bra själv på scen (om man räknar bort en liten orkester) men blev positivt överraskad. Positivt överraskad blev jag också av att människan sjunger riktigt bra :D
Ne så skratt och underhållning i dess bästa, goaste form absolut :D
Här kommer några bilder:

image388
I väntan på att allt ska börja :) På lorensbergsteatern i gbg.

image389
Jag, dock ett väldigt dåligt kort :( Ljuset är förfärligt hihi :)

image390
Pappsen i pausen efter första akten :)

image391
När Dorsin kliver av scenen(dock fick man inte ta kort) och därför blev detta kort under all kritik :(

image392
Jag efter ett glas vin och mycket god mat :D

image393
Opps, detta är taget innan jag åkte, blev lite fel ordning men men...dagens tema blåa ögon :)

Maten vi åt efter föreställningen var supergod och vinet med såklart :D
Var på ett matställe som heter "Lilla London" mysigt, god mat och alkohol, toppen!
Satt där en stund snacka lite och rullade sen ut...hihi, jaja kändes så i alla fall :)
Så summan av kardemumman är att detta var en mycket lyckad kväll.
När jag kom hem hade jag fått tre brev en räkning, gud va kul! :(
Sen en kallelse till titthålsoperationen och en kallelse till röntgen, känns sådär men samtidigt det måste ändå göras, lika bra att få det gjort. Men ändå..... :(

Här följer en bild på mig innan jag åkte och jobbade 11nov. och sen bilder från när jag var i skövde hos vännen Jenny i oktober. Puss & Kram

image394

image395
Hahha, japp fyllan slår till tidigt för somliga...hihi Jenny, hennes kille Anton i mitten och sen en liten dåre till :D
image396
Söta älskade vännen :) puss på dig gumman ;)
image397
Förfest :) Sen blev de utgång en hel del dans och garv :)
Hoppas du har det underbart i Thailand sötnos, hör av dig när du kommer hem. Love U!

Saga utan lyckligt slut.......


Ögonen gråter men munnen den ler,
Hon är på väg upp å vill aldrig mer ner,
Från luften hon svep blev hon
självdestruktiv,
Å i rop på hjälp försökte hon ta sitt liv,
Hon byggde en väg utav falska skratt,
Men bakom fasaden var de mesta svart,
Jag hoppas att hon vill komma till ro
innan skalet spricker & faller ihop
De ingen annan vet är att sanden
rinner ner om timglaset blir tomt
så finns hon inte mer.....
Ingenting blir nånsin som det var förut,
MEN den som blundar slipper se hur
de ser ut, för VEM bryr sej om en
saga utan lyckligt slut?
Så brinn för att synas å
skrik så du hörs för snabbt  kan du
tyna och visionen dö ut.........

Taget ur gruppen Vildsvins låt "saga utan lyckligt slut". Den låten skickade en manlig ny vänskap över nätet till mej och han gjorde de med tron om att de är såhär de är för mej. Och oj, va han träffa rätt! Jag bara grät, grät & grät.
Sen snacka vi i tele en timma och han verkar vara en superkille. Ser framemot en go, bra vänskap där.
Har nu träffat 2-3 nya vänner över nätet som blivit vänner att umgås med, snacka i tele med och maila med.
Superkul! :)
Du som läser rannsaka dej själv, blundar du? Om du gör det så visar det tydligt att du inte bryr dej.....
Du kanske även kan blunda för det och lura dej själv, men tillslut kommer det komma ikapp dej, tro mig!
Och jag, vi.....alla minns & kommer ihåg. De kommer du aldrig ifrån. Nej, ingenting blir nånsin som det var förut men du som lova finnas och sedan bara trassla dej ur...... skäms ta mej fan.
Puss & Kram
//Flickan med avslitna vingar....

image385

image386

image387


Lite nya sexiga kläder........

begav mej till göteborg i tisdags morse vid halv tio. Hade inte sovit nånting innan så var ganska mör, men men är van. Vädret var trist, men vem bryr sej väl om det när man ändå ska springa ut å in i butiker :)
Summan av kardemumman : Jag hitta en hel del kul! :) Först var de vissa grejer som jag var i behov av som köptes  ny go deo, body lotion, ansiktscreme älskar happyderm :) Ja, lite sånt där.
Sen kom jag in på den underbara butiken Schock där jag aldrig köpt nåt, ja alltså de var innan jag gick in i butiken eller snarare ur, haha :D Trodde ingenting skulle sitta okej men de värsta var att X antal plagg satt som gjutna!
Köpte en svart korsett supersnygg, en kort röd/svart kjol & en röd/svart klänning med korsettliv. Så enormt supersnygga grejer. Men smakar de så kostar de. Men samtidigt så är kläder de jag lägger pengar på numer, mitt intresse liksom. Sen använder jag ju de i jobbet också en hel del när inte stylister och sånt är med vill säga.
Köpte också ett par skor dock inte inne på schock utan på wedins faktiskt :) Var ju medlemsdagar med 20% rabatt på allt, superbra ju! Köpte ett par skoletter :) Äntligen ett par stilettdojjor, mina gamla slets sönder ganska fort :(
Älskar stilettklackar ja jag har väl nästan vad man kan kalla skofetisch! :D hihi ;) Dock blev de billiga bara 300spänn! :) Superglad var jag efter de fyndet. Sen fikade jag såklart man får ju passa på när man annars lever nyttigt!
Träffade en vän en stund och snackade litegrann. Vi gick till kondomeriet haha, va litet de var där inne hade faktiskt inte varit där inne tidigare men nu hade de 50% då de var utförsäljning! :) Köpte lite smått & gott :D hihi......
Sen åkte jag hem vid halv tre tiden. Helt slutkörd men supernöjd med mina köp dock!
Ja, just de köpte ett par silverringar till öronen också i storlek större och lite bredare än de vanliga tråkiga tunna.
Sen när jag väl satt på bussen hem var jag som sagt helt slut, satt och hörde på nya favvolåten " Apologize med Timbaland och one republic. Superfin låt tycker jag, SUPERBRA!

Sen igår så var de en lugn dag, chatta runt lite, greja lite smått här hemma & tog de mest lugnt. Har inte känt mej frisk på ett ganska bra tag nu, men de beror nog också lite på att jag tappat inte mycket men lite vikt. Vilket beror på att jag åkte på nån virus historia för ett litet tag sedan som jag faktiskt inte än känner mej helt fri från trots att de är ca. 2½ vecka sedan jag blev dålig. De är det sämsta med hösten/vintern att jag med mitt dåliga immunförsvar åker på allt möjligt :(  Och sen sitter de ofta i länge och utvecklar sej till allt möjligt. Blir jag sjuk så blir de ofta massa saker samtidigt typ : Jag blir smittad av influensa viruset och får mäktigt kraftig influensa efter två dar ligger jag också med en ögoninflammation, luftrörskatarr m.m. Så de utvecklar sej liksom enormt :( TRIST.....

Såg på pretty women här om natten den är bara så bra den filmen. Julia Roberts är verkligen vad jag kallar gorgeous! Och sen på tal om vackra kvinnor Katherine Heighl är inte ful hon heller, supersöt ju! :)
Ja, de är nog de två snyggaste kvinnorna just nu :D

Ne, nu ska inte jag sitta här och svamla mer utan ladda upp några bilder ni inte tidigare fått se från förra fotningen :)
Puss & Kram
//Sliten Qvinna
p.s. fyller år nästa vecka på onsdag glöm inte de alla vänner och bekanta! :)

image379

image380

image381

image382

image383

image384

Dax att vända blad.....




 


Min självbiografi......

Satt och bläddrade i ett kollegieblock med massa inklistrade urklipp från en tid som var värre än de mest helvetiska du kan tänka dej. Många tårar föll & smärtan gjorde sej mer än påmind och jag är fortfarande mycket påverkad. Tog sedan upp mappen "min bok" och kollade på vad jag skrivit, hur längesedan de var sist jag skrev m.m. De är ca. 5månader sedan jag orkade med att få ut mina känslor, tankar & bakgrund i ord.
Jag tvekade en liten stund på om jag nu skulle fatta tag i det hela och skriva en bit men hela kroppen verkligen streta emot och jag blev illamående av bara tanken. För när jag skriver så kommer jag mer eller mindre tillbaka till de som varit, allt blir så påtagligt, starkt & jag kan inte annat än att bli mer eller mindre förstörd både när jag skriver och sedan flera dagar, ibland veckor innan jag hämtat mej från det hela.
Dock är nu mitt mål att skriva en bit till i boken innan jag reser iväg, jo du förstår jag bokade en resa idag.
En resa till att bara prioritera mej själv och försöka koppla bort allt annat. Det bär av till sthlm 10 december på morgonen och jag stannar tills 12 december på kvällen. Kommer bo på ett hotell som verkar toppenfint vid stureplan och ska verkligen utnyttja servicen med frukost på rummet kan jag lova :)
Kändes underbart när jag fick bekräftelserna från sj och hotellet. Visst kostar det en slant och nej, just nu är min ekonomi mer ovis än på mycket länge men samtidigt så är det vad JAG behöver just nu.
Hitta mej själv igen. Har varit en mycket tung & svår tid ett ganska bra tag nu med de sista veckorna som den tyngsta bördan. Tyvärr, de tar på mej mycket och just nu handlar de mest om att göra allt för att orka.

Min arbetsgivare/vän som skrev de han skrev till mig, gjorde verkligen att sista biten av mej själv vände sej mot mej själv på ett mycket negativt sätt. Så han har verkligen lyckats att få mej mer eller mindre på ruta 1 igen.
Vilket känns så förjävligt så jag inte ens kan förklara det med ord. Har inte varit i detta skicket på minst ett år vilket känns så bittert att jag får hålla mej för att inte gråta floder dygnet om.

Min kära sambo och jag har det dock väldigt bra och ställer upp för varandra till tusen.
Han finns där för mej nu och han vet även att jag finns helhjärtat här för honom.
Jag tror både jag och han är lika glada över att vi har varandra och våra älskade "barn".
Han är i mina ögon en totalt underbar människa, och de gör väldigt ont i mej att se att vår
kärlek till varandra finns kvar, och den är så stark men vissa andra saker gör att vi behöver
den distansen vi har just nu gentemot varandra. Jag är iväg mer än nånsin både jobbar,
träffar vänner, reser små tripper till vänner som bor längre bort m.m.
Han är iväg mer och spelar rollspel och gör sånt han njuter av, vilket känns väldigt bra! :)
Jag hoppas och önskar av hela mitt hjärta och tror ändå också att jag och han är gjorda för
varandra för de är så vi båda känner och de vi båda hoppas på & nu jobbar till 100% för.
Och än så länge tycker jag att det går helt klart bra.

Soffan som jag nu sovit på i fyra månader har nu gjort att jag har ännu mer ont i ryggen än jag brukar ha
konstant, jätteont. Är stenhårt och väldigt öm. Jobbigt som sjutton. Men men allt går bara man vill.

Pratade men vännen Roger en stund inatt var skönt att få prata av sej lite, stackarn jobbar halvt
ihjäl sej! Blir ju orolig för honom. Även han uppskattar sambons stora stöd till mej och hälsade
gulligt till honom, och lika sött hälsade sambon tebax :D Sötnosar..... :)
Men nu ska jag avsluta detta inlägget med en bild från fotningen som var för en vecka sedan.
Puss & Kram
//Fortfarande sjuk och dåligt mående gam :(

image378

Märklig dag igår och märklig natt till denna dan......

Ja, nu vet jag faktiskt inte helt seriöst vart eller i vilken ände jag ska börja.
Det har hänt en hel del igår och inatt, kan man lugnt säga.
Har känt mej väldigt nere sista dagarna och igår var tyvärr inte en bättre dag än att jag mådde dåligt.
En av mina närmaste vänner skrev och antydde de mest avskyvärda och mest kränkande saker gentemot mej, nån som jag trott var och verkat vara en riktig vän. Med det han skrev och hur han agerat även tidigare så visar de tydligt att han inte alls känner mej, för gör man det kan man inte vräka ur sej så mycket osann skit, inte om man har ett hjärta i alla fall, så han har jag nu sagt upp bekantskapen med. Denna han är en fotograf(arbetsgivare) jag länge jobbat ihop med så att det känns dubbelt upp förjävligt att han kunde ställa till det såhär djävulusiskt.
Detta har gjort att jag med mitt mående som redan var kass och deppigt innan , efter detta blev ännu värre på flera sätt. Detta är en människa jag verkligen öppnat upp mej för om mina mörkaste hemligheter m.m. Saker som väldigt få vet om, och som är enormt känsligt. Jag har verkligen bjudit på mej själv och gett av mej själv, och detta är vad jag får kastat tillbaka! Jag har aldrig ljugit för denna människan trots de litar han inte på mej efter nästan ett års vänskap, ne då är man inte vänner. För vänner litar på varandra i vått & torrt, och lägger sej inte i sånt som man inte har att göra med om man visar tydligt att nej, låt bli det där ämnet. En riktig vän skriver inte kränkande och nedsättande saker till en, bara för att han/hon själv inte mår bra. Tänk om alla gjorde så, kasta skit på alla man möter bara för man själv inte är tip top då skulle allt kollapsa totalt. Tänk om jag skulle......jaduu....tänk om...
Ne, sen att han verkligen på allvar tror de mest jävliga saker om mej visar också att han inte känner mej, litar på mej eller ens kan tycka att jag är en så "bra" människa som han innan påstått. Ne, frågan är varför han haft kontakt med mej om det varit av omtanke, vänskap & glädje eller kontroll & och nåt annat märkligt/sjukligt. Ne jag vet faktiskt varken ut eller in, för han har visat att han inte är den jag trodde att han var och just nu vet jag faktiskt inte ens VAD han är för nåt/nån som kan med allt detta.
Om han skulle få en chans till hos mej så ska han fan sopa mitt golv med tungan, nja men då ska han verkligen känna sej lycklig som sjutton för egentligen är han inte värd den, men chansen ser inte bra ut just nu men vi får se.

Såg på idol igår, tycker inte kvaliteen på de tävlande är alls så mycket att jubla över dock är Daniel och Andreas helt klart de bästa av dessa tafatta halvkassa "sångare/sångerskor".

I morse kom en vän till mej hit för att jag tidigare på morgonen fått rejäla kramper vilket var enormt längesedan innan imorse vill säga. Han kom för att jag inte skulle behöva vara ensam men också för att jag svimmat ett flertal ggr på morgonen. Vi snacka lite skit och jag passade på att ta en go dusch, självklart med olåst dörr med tanke på att om jag skulle svimma/krampa så skulle jag kunnat slått halvt ihjäl mej och då är det ju bra att kunna komma in!
Ne, men vi snacka mest lite göja. Ikväll/natt har jag borstat alla tre barnens tänder noga. De var hyfsat duktiga allihopa, jag är en bestämd men rättvis moder :) hihihihi.....
Sen plötsligt så började Chess skälla och springa oroligt fram och tillbaka till dörren, hörde konstiga ljud ett plingande läte och sådär. Tur att jag inte var själv hemma! Detta var alltså ca. vid fem, sex på morgonen.
Efter en stunds lyssnade så trodde jag och sa även högt att tänk om nån gör inbrott hos grannen!!! :S
De lustiga i kråksvängen är att det sedan efter en stund visade sej vara en underbar hankatt som är superkär i Lillstrumpan, han har varit i våran trappuppgång många, många ggr . Allt för att få vara med strumpan och bli kliad och kelad med. Han är verkligen otroligt söt! :) Så jag gick ut till honom kliade honom en stund, pussa lite på honom och höll om honom sisådär 10min. sen bar jag ut honom så han kunde springa hem till sin rätta portuppgång..... :) Gulligt är detta i alla fall.
Ted har förresten nu börjat förstå att han är kille! Han försökte banka på strumpan tidigare idag men hon löper inte just nu så de gick inge vidare! Men nästa gång hon löper då jäklar kommer de vara extrem action här, så enkelt är de bara! Ska bli väldigt kul med kattungar, längtar! :)

Har fortfarande inte sovit nåt och är helt slut ska lägga mej och läsa nu!
Puss & Kram
//Söndersliten, utmattad flicka.

image376

image377

Feber fortfarande snart blir jag tokig! :S

Jag är fantastiskt nog fortfarande sjuk, är så less på de så du kan inte ana! :(
Storebrorsan gick med samma skit innan och de höll i sej väldigt länge på honom med, stackarn.
Funderar på att boka en resa till sthlm i december för att köpa lite julklappar där, bo mysigt på fint hotell, komma iväg och bara ta hand om mej själv och ha kul. Så de blir nog så :)
Sambon spela rollspel hela kvällen idag så jag passade på att träffa en killkompis vi hade kul :)
Min söta sambo spelar även rollspel i morgon från typ 17.00 till sent på natten, brukar de bli i alla fall.
Känns lite jobbigt då jag ju nu e sjuk. Men men det får gå såklart. Som tur e har jag mina älskade barn.
Så imorgon vet jag inte än vad jag ska hitta på som de ser ut nu ska jag jobba hela helgen fast då hemifrån med musiken. Ska få massa nytt låtmaterial att lära in nämligen. Sen på lördag vet jag inte om jag ska med en killkompis på en fest eller om de blir lugnt och gott hemma med sambon, får se helt enkelt. Ska även fika med en mycket kär vän på lördag lilla Jenny :) Myspys :D Sen på söndag så ja vad händer då? minns inte antagligen inte nåt speciellt mer än att jag jobbar.
De va allt från mej hej då alla kära!
Puss & Kram
//Trött, sliten, sjuk gam
P.s. två bilder från fotningen i söndags.

image374

image375

Fått en hel del gjort......

Hello allihopa!

Nu sitter jag här och käkar lite frukost. Har fått en hel del gjort inatt, vilket känns bra. :)
Har städat badrummet, plockat in disk, klippt katternas klor och rensat deras smutsiga öron, vattnat alla blommor och gjort dem fina, bokat tvättid, skrivit matlista, diskat sambons kaffekopp så den är redo tills han stiger upp (som vanligt), packat upp packningen sedan söndagens fotning, plockat och grejat överlag här hemma m.m.
Myst med mina barn såklart, dessa små älskade individer :)
Ska så fort OKQ8 öppnar springa och hämta ut ett paket :) Sen hoppas jag på lite sömn också, är helt slutkörd.
Var tvungen att ta min starkaste smärtlindringstabl. inatt vid tretiden. Hade då legat i två timmar och mer eller mindre vart säker på att få åka upp till akuten. Men så tog jag min dundertablett och blev mer eller mindre halvgroggy och de hjälpte bra, vilket tur! För att sätta sej på den sämsta akutmottagningen i detta avlånga land är ju knappast lockande! :( Borås Lasarett är verkligen under all som helst kritik! Skäms ta mej fan, säger jag bara!
Senare idag kanske jag ska jobba, har dock inte fått klart besked om detta än. Då är det i alla fall musiken som gäller. Har fortfarande feber och ont i halsen, har inte varit såhär långvarigt sjuk på MYCKET länge.
Väldigt trist och jobbigt också då det tar på krafterna bara en sådan simpel sak som att duscha, trodde igår kväll när jag hoppade in i duschen och de kändes som jag frös till is att min sista stund var kommen! :(
Efteråt mådde jag så dåligt och var så kall så jag nästan, men bara nästan fällde en tår.
Nu ska jag se/lyssna på vakna med the voice snart klampar Josefine in då kör de : Hon glider in på klackar av stål, mycket snyggare än Jakoc och Paul hon är Josefin Craford..... :D Oj, efternamnet blev felstavat men men orka!hehe
Och sen ska jag läsa lite ur min goa veckorevyn :)
Puss & Kram på er alla och ta på er ordentligt så ni inte blir liggande som jag :(
//Hostiga & febriga städerskan....
P.s. Några bilder från i söndags:

image367

image368

image369

image370

image371

image372

image373

Jobbat trots hög feber......

Kom hem vid elvatiden efter att ha jobbat 10timmar i gbg, om man räknar med arbetet innan så en arbetsdag¨på ca 13timmar. Är helt slutkörd. Allt hade väl varit väl och bra om de inte vore för att jag varit sjuk hela helgen och fortfarande är....trist. De gjorde att fotningen blev enormt ansträngande för min ömma kropp..... :S
Men resultatet verkar lovande i alla fall :D jippppie......vore ju fasiken skam annars!
Denna fotningen så var de lite underkläder, fashion, bad i badkar m.m. :)
Här kommer några bilder från söndagens plåtning. Enjoy!
Puss & Kram
//Liten peabrain

image362

image363

image364

image365

image366

Dåligt immunförsvar VS baciller å kyla...

Ja, och nu är tiden inne när mitt immunförsvar tyvärr visar sin sämsta sida, ja just de att de e kass!
Sen flera år tillbaka har jag på hösten/vintern alltid fått influensa, vid flera tillfällen enorma förkylningar, feber och halsont, hosta & öroninflammationer, ögoninflammationer, magsjuka m.m .
Hur kul är nu detta? Ne, just de det är sååå jobbigt. Skrev ju att jag var dålig förra gången jag skrev vilket tyvärr är hela fyra dagar sedan och varför dröjer de så länge innan jag lättar mitt hjärta?
Jo, självklart har jag varit supersnorig, hög feber, jätteont i halsen, hosta och ont i bihålorna. :( *blää*
Så sitter här och känner mej som de snorigaste monstret på denna planet, atjoooo.....
Nån som kan ta sej hit med lite varm soppa? Kanske en puss också? Och ja, gärna en film :D
Men känner i alla fall idag att hostan blivit lite bättre, och halsen gör inte riktigt lika ont. Skönt de i alla fall :)
För jag ska imorgon till gbg och jobba, då är de plåtning igen. Sen jobbar jag ju med musiken måndag el. tisdag har inte än fått ett klart besked om vilken dag de blir. Men men....

Ted ligger som avlång mask i mitt knä nu, nu har han växt om Lillstrumpan, är stålgrå/vit/svart, jättemysig&supersocial men också världens bråkstake! Älskar mat över allt annat och skriker så fort strumpan eller Chess får nåt och han inte. Skriker och blir sur också varje gång man säger nej till honom. Då springer han till hallen, faller ihop till en liten stålgrå hög på golvet och mjauar beklagande, ja de är ju såå synd om honom! :D
Men men i de stora väldigt söt, mammas kelgris :)

Var ju på sjukan igår summan av de allt gick bra, återbesök inom två veckor röntgen&titthålsoperation.
Hoppas verkligen på att inom några veckor få veta varför jag har såå ont i buken :( Är ju inget kul alls.

Men men nu ska jag kela lite med min stålgråa hög ;) Sen käka.
Puss & Kram
//Kall & SJUK gam

Jobb, jobb och atjoooo :S

Jobbade en stund igår kväll kändes okej, lite planering mest. Sen jobbar jag senare idag eftermiddag/kväll.
Sjunga när man har sådan här jättehosta känns sådär men men de måste ju gå så ingen ide att klaga! :)
Jobbar även onsdag morgon kanske också förmiddagen, herrejesus....jaja, jobbigt när man är såhär superförkyld dock. Men men som sagt bita ihop! Lillstrump ska till doktorn på onsdag dax för en vaccinationsspruta.
Och lille Ted han har en lös tand, ser lite roligt ut håller tummarna för att de är en tand han ska tappa så de inte är en vuxentand som han råkat slå i. Vore jobbigt!!! :S  Jaja, ligger nu här i soffan kokhet och trött ska lägga mej och läsa och se på Vakna med the voice. Pussssss
//Sångerskan :D

image359

image360

image361

Malin=Höstmode :D (21okt.)

image347

image348

image349

image350

image351

image352

image353

image354

image355

image356

image357

image358

Jag är en liten höna....

som idag gick och hämtade ut ett paket från La Redoute på posten. I detta paket fanns en superfin tröja som satt jättebra så den behåller jag sen var det ju inte sämre än att den var billig också 149spänn, schysst! :)
Sen ett par svarta "over knee" strumpor, snygga :) Och en svart kjol. Känns kuligt värre :)
Skickade dock tillbaka ballerina dojjorna de va för stora och inte alls lika snygga som de såg ut på bilden.
Idag har det inte hänt så mycket då jag fortfarande är snorig, febrig & hostig... :(
Men varit en lugn ganska behaglig dag, fått vila litegrann i alla fall. Imorgon är det jobb igen :D
Sen på söndag fotning det vill säga mer jobb. Mmm... så e de. Men nu ska jag i alla fall hosta vidare här.
Puss & Kram
//Mörtgam......

Solig novembermorgon......

Lilla Strumpan sitter på sin höga klätterställning och  ser pömsig ut. Hon har sovit gott i natt, det har även Ted gjort som ligger och slickar sina fötter ännu renare, om möjligt. Själv ligger jag här å njuter av att  kunna ligga och koppla av i soffan medans man skriver med någon halvt okänd kontakt på msn. :D
Chesse Bjässe kom nyss in från sin morgonpromenad och även han ser trött ut, stackarn är morgontrött men i och för sig det är jag med så de så.... :)   Ska jobba en del i veckan känns kul :D
Sen säkerligen umgås med nån väninna, se till att absolut inte missa Greys anatomy & Desperate housewifes vad som än händer! Dessa två serier är såååå bra :D Fotning på söndagen också det vill säga ännu mer jobb, med Steffi såklart :)  Nu ska jag skriva vidare på msn.
Puss & Kram
// Trött liten gam ;D


Morgon på hotellrummet.....

nu sitter jag här supermätt efter en enormt rejäl frukost! Frukostbuffen på detta hotellet var verkligen super. Har ätit massa goa mackor, färska blåbär, jordgubbar, björnbär m.m. Supergott :)
Igår hade vi jättekul och jag och Roger kommer nog bli väldigt bra vänner, har jag en känsla av vilket känns kul vänner kan man ju aldrig ha för många av eller hur?! :)
Annars har de varit lugnt vi har snackat mycket och var igår ute och åt på en väldigt fin resturang.
Maten var jättegod men smakar det så kostar det så är de ju tyvärr :(
Lite dry martini innan maten och sen lite öl och annat smått & gott :)
Jo, summan av kardemumman trots att vi båda är febriga och snoriga så har vi ändå haft kul som sjutton.
Det var värt resan helt klart. Men som sagt goda vänner kommer vi säkert bli, skojsigt :D
Chattade med Xet inatt och vi snacka både om det ena och det andra, skrattade en hel del kändes väldigt väldigt bra. Så vi bestämde att när jag kommer hem senare idag ska vi köpa lite go kinamat eller nåt liknande och bara ha de gött, underbart :)
Nu ska jag försöka vila en stund, Roger åker härifrån redan om två timmar men jag stannar på hotellet till 12.00 och sen efter de går jag ut och kollar lite på stan två-tre timmar innan hemresan. Hoppas jag hittar några snygga stilettdojjor :)
Puss & kram
//Hotell & frukost gam :D

MARRRRRIESTAD :D

Nu är jag i mariestad ligger på hotellet och har nyss köpt internet för ett dygn ;) mysigt
Älskar min lilla IQ bebis :D hahaha.......
Jag och kompisen har kul, helt klart dricker champagne ;)
Pössssss på er alla :D
Puss & kram
//Tokiga, halvlulliga Malin & Roggggger :)

Målar naglarna....

visst är de intressant att veta att mina naglar nu blir blodröda.... ? hehe....
Vid tolvtiden hoppar jag på tåget till mariestad de ska bli jättekul, ska träffa en vän där och vi ska partaja en del.
Känns skojsigt :D Men men nu ska jag inte pladdra på utan istället fixa klart mina naglar :)
Puss & Kram
//Mys & Party Malin :)