Gott nytt hår! :)

Ja, för de första GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA LÄSARE Å gott nytt hår på mej hahaha :) Jag har nämligen klippt mej lite å slingat håret å e supernöjd :)

GOTT NYTT PÅ ER ALLIHOPA!!!
Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla krabban som ska fira sin första nyårsafton idag :D


God morgon, taget 11.00 idag....en snabb make e lagd å jag e redo! :)

Jag å min hästman....... :D


Pust.....

Nu e jag trött igen....ja som morsa är man det denna tiden på dygnet trött som en full ko! :)
Vandrade ner idag till "späd" med Lillan för att få veta att de INTE var något idag, de hade blivit inställt p.g.a. dom andra mammorna inte kom..... dom hade lämnat meddelanden på min mobil men jag hade inte (i stressen av att klä på en liten sprattlande krabba) hunnit kolla mobilen innan jag var nästintill utanför! Pust....
Matti som gick med oss på promenaden ner för att träna, sket i träningen å vi gick å köpte nytt regnskydd till Lillans vagn (då de gamla på nåt mystiskt sätt) gått sönder. Sen käka vi lite lunchbuffe å Lillan tyckte de va superspännande haha...hon fick dock nöja sej med välling :D
Sen så hyrde Matti några filmer å vi gick hit hem till mej å " Lilla Liten "..... sett två filmer nu på kvällen den första var ganska bra "Hunger" heter den verklighetsbaserad....å den andra var SÅ EXTREMT VÄRDELÖS så de nästan var sorgligt! Skriver inte ens ut namnet på den för då kanske nån får för sej att hyra den å de vore som att elda upp cashen....å lite sämre ändå...

Ne, nu ska jag hoppa in i duschen...
Puss & Kram
//Mamma Malin & Den ständigt rullande "krabban".....

Tröttis å hostis.....

Trött som attan & både jag å Lillan vaknade i morse rejält förkylda å lite febriga. Lillan har dessutom fått hosta stackarn. Pust....Lilla gumman då..... Jaja, nu sover hon gott iaf.
Så nu är de näsdroppar, alvedon å mycket pussar & kramar som gäller. Igår på julafton käka hon Biff stroganoff de älska hon! Sen sin välling som hon får istället för mjölkersättning en gång om dagen numera tycker hon jättemycket om ska snart byta ut ännu ett mjölk mål till välling men gör de lite försiktigt med tanke på hennes lilla känsliga mage. Majskrokar e toppen, å kvällsgröten me ja, hon e duktig helt enkelt å matglad :)

Sov väldigt lite natten som var så borde försöka sova snart, men de är svårt när "aset" e utsläppt. Känner mej stressad, mår illa, ledsen, stundtals deprimerad som sjutton & väldigt väldigt lättskrämd. Sen blir jag väldigt "redo" hela tiden också så de är verkligen fel tillfälle att på skoj " skrämma mej " då åker man på en smäll som heter duga! Lillan verkar inte alls påverkad iaf hennes vardag ser ju ut precis som vanligt å med henne e jag ju vanliga mamma Malin vi busar, äter, skrattar, leker & kramas. De är ju när hon sover som jag inte kan "hålla huvet kallt" längre..... Men peppar peppar ta i trä jag klarar de ändå faktiskt bättre än jag ens själv hade kunnat kräva av mej själv. Imorgon är de dax för att handla å dammsuga framförallt. Hoppas min feber e borta tills dess!

Ne, nu ska jag strax iaf vila......försöka koppla av & koppla ifrån att han e ute.... Men de e faktiskt omöjligt men ska FÖRSÖKA iaf......försöka e iaf silver å man kan inte alltid vara guld.....

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla "hostis krabban"

Julafton 2009...Lilla Krabbans första jul.....

Ja, nu är Lillans första julafton över. Den har varit bra & mysig å hon har varit glad å skrattat å PRATAT MYCKET....haha :)
Såhär har vi haft de:


Igår byggde vi pepparkakshus hahah de blev DUNDERFULT hahaa :D

Lillan tittade på och tyckte de va kul :)
Å sen blev de julafton..........


Tidig julaftons morgon......... Vi, nu å föralltid.....Älskar dig mitt hjärta!

Vi i de härliga, perfekta vädret för en julafton :D

Mathias håller Lillan medans mamma Malin plåtar runt..... :)

Lillan äter välling.......

Rock´n roll CHRISTMAS........

Ja, några kort på mig........

Första julen som mamma helt klart speciellt :D

Lilla "Liten" nerstuffad i vagnen å vidare till nästa ställe :D

Liten men kaxig :D

Mysigt.....

Liten fick MÄNGDER av julklappar :D

Lillan äter lite Ris a la malta vilket hon ÄLSKAR tillsammans med Mathias syster Johanna :)

Kaxig mamma = Kaxig dotter = The best team ever :D

God jul å Gott nytt år från oss till er alla!!!




"Späd",diskat,dammsugat & grejat........

Ja, de har varit fullt upp idag. "Späd" i många timmar, sen promenad med vagnen, sen diskat, sen dammsugat, haft lillebrorsan på besök en stund, fixat käk till Lillan, hunnit sjunga en liten stund men de var nog inte den bästa av ideer då min hals e lite risig å jag e lite förkyld.... men kunde inte riktigt hålla mig.... inte ofta jag får en chans till de.... :S  Men ska se till att få lite tid till de snart :D

Ne, nu är de bara att dyka in i duschen & sen läsa lite för att sen SOOOVA.....iaf en stund.....
Imorgon är de familjeterapeuten, badrummet ska skuras, Lillan ska få en liten promenad i vagnen som vanligt (de är dessutom bra för mej med att powerwalka med vagnen å superskön träning både mentalt å fysiskt)

Onsdag = Följa med vännen Matti när han ska shoppa julklappar :) Boka in en tid för ansiktsbehandlingen på 90MINUTER som jag fick av honom i födelsedagspresent för att kunna varva ner.... (då ingår de också att han sitter barnvakt till Lillan ca 2timmar :D Ska bli UNDERBART! ) Sen bada Lillan, ta disken om de står någon sådan, dammsuga av lite snabbt igen så de är riktigt fint här tills på julafton.....å förbereda de sista... sen klassikern BingoLottos uppesittarkväll.....ja jag vet kärringvarning men de är nåt speciellt med de just kvällen innan julafton de är pepparkakor, spel, julmust & allmänt soft :D

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla Gabriella.......

God natt.....

allihopa nu ska jag försöka sova om en väldigt kort stund e helt slut...........

Jäkla immunförsvar...

Ja, jag e inte sjuk jämnt å ständigt men ganska ofta på hösten/vintern för jag har ett kass immunförsvar å med all stress som är i mitt liv just nu blir de ju knappast bättre. Nu har jag åkt på magsjuka.....SUCK! Men som tur är brukar de ju gå över fort igen....å jag har hunnit med massa viktiga saker igår kväll å tidigare idag så läget e lugnt med de praktiska nu e de Gabriella å handsprit som gäller för hela slanten....hoppas jag e bättre imorgon.
Ne, nu måste jag snart försöka sova.

Puss & Kram
//Mamma Malin & "Lovely Lella"

Gjort massa bebismat.....

Ja, nu har jag gjort massa bebismat till Lillan potatis, palsternacka, morot, sås, köttfärs m.m. :) Känns bra!
Har ont i halsen usch, på hösten e jag ofta förkyld hatar de! :(
Sen har de handlats å diskats, Lillan fick sitt vaccin igår å de var KOLOSSALT hopplöst jobbigt men de gick å vi överlevde de hela båda två! :) Tog några bilder för en liten stund sedan på "Lilla liten"....eller Lovely Lella som jag numera också kallar damen :D Håller på med en halsduk till Lillan nu, två mössor å ska snart påbörja en fin tröja till sommaren till sötnosen......å även en halsduk till....herregud jag stickar så fort jag får en minut till de! :):):)
Här kommer lilla Liten på bild :


Lillan leker med sina saker :)

En glad liten flicka :D Min lovely Lella :):):)

Köttfärs som ska frysas ner till Lillan......

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lovely Lella :)

 


"Flickan som lekte med elden".....

så JÄVLA bra film....den slår t.o.m. den första " Män som hatar kvinnor ".... den va sanslöst bra å jag mer än LÄÄÄNGTAR efter att se den tredje filmen.... satan va spännande :)

Imorgon är de Lillans vaccin..... usch vad jag känner mej stressad över de.... hatar de!!!! :`(

Ne, orkar inte skriva mer nu.....suck..känner mej stressad inför morgondagen.......

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla "krabbisen"

p.s. mötet idag var SKITJOBBIGT.... :(

Länge sedan...

jag skrev min data har krånglat så in I HELSIKE.....frustrerande! :(
Den verkar vara på väg att krascha..... suck suck suck..... sen telenors mobila bredband e REN JÄVLA SKIT skaffa inte de!!! Ett tips värt att lyssna på kan jag lova de funkar okej var 6:e gång man loggar in ungefär HOPPLÖST!

Igår var vi på "späd", jag var förbi apoteket å köpte mat till Lillan, va förbi BVC å hämta D-droppar, köpte ett par vita strumpbyxor till henne att ha i jul å vi mötte upp kompisen Kristin en liten stund. Fullt upp med andra ord. Å nu har jag den enorma oturen att vakna med huvudvärk, feber å halsont :( Lillan hostade lite när hon nyss var uppe suck....hon FÅR inte bli sjuk IGEN!!!! :S Inte jag heller för den delen, jag har inte tid.

Om en timma eller två ska vi i alla fall ta oss ner till affären å handla lite havrevälling till Lillan å lite annat småplock. Här är de MÄNGDER av snö kan jag lova....jag gillar inte vinterhalvåret men visst vill man att de ska vara snö på julafton såklart de är ju ändå mysigt å stämningsfullt.
Somnade sent inatt mådde inte riktigt bra..... suck.... veckan e FULLPROPPAD med grejer att göra....
Imorgon först å främst ska jag till läkarn på morgonen för att ta prover då jag blött en del näsblod sista tiden, rasat i vikt ganska fort å börjat tappa MÄNGDER med hår :S Till de hör att jag fått "kramp" i bröstet till å från. I min släkt lider vi av B12 brist förhoppningsvis e de bara nåt sånt enkelt de vore GREAT då e de bara att ta en B12 tablett om dagen å de överlever man ju lätt om man säger så....men min fysiska hälsa oroar mej lite nu faktiskt.... vågar inte ens borsta håret förräns jag vet vad de är då de lossnar i stora tussar :S:S:S

Sen torsdag har jag å Lillan "späd" å går hemifrån vid 08.30 för att sen inte vara hemma igen förräns vid 16.00 ungefär då jag efter späd har massa möten.... får INTE vara vare sig helt risig eller halvrisig på torsdag då kommer den dagen bli ett HELVETE... sen på fredag är de familjeterapeuten, BVC med viktkontroll men även den hemska vaccinationen å då får INTE lillan heller vara risig.... suck... sen kommer morsan förbi en stund på torsdag kväll också förresten. De är alltså fullt ös medvetslös....

Jaja, nu hann jag uppdatera lite snabbt iaf. Nu måste jag greja vidare, nog en bra ide att ta en alvedon tror jag bestämt.
Puss & Kram
//Mamma Malin & Sin älskade lilla krabbis :)

God natt!

Jag e såååå trött :S  Lillan haft de jobbigt med tänderna idag igen blir GALEN på dessa tänderna! :(
Men men, snart....snart...snart kommer dom.....ÄNTLIGEN! Hon blir mer å mer hård i munnen hela tiden.

Imorgon ska de grejas massvis här hemma, till helgen bakas pepparkakshus, handla imorgon, familjeterapeuten imorgon igen, en snabb sväng till vårdcentralen med Lillan då jag måste hämta hem mer d-droppar dom e nämligen på väg att ta slut, sen städa å diska.......m.m. m.m. m.m. 

Jaja, GOD NATT!
Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla " Liten ".....

Suck.....

Lillans tänder fortsätter att krångla....värker i munnen på stackarn verkar bli en kväll med en alvedonsupp helt klart.....härdat ut de hela dagen än så länge vill ge henne så lite medicin som möjligt men för att hon ska kunna sova sen är de nog tyvärr ett måste. Har lagt hennes bitring i kylskåpet också så kan hon bita på den sen.
Desperate housewives ikväll tjoooho de SKA jag se :)

Fam. terapeuten var här innan.....en liten sväng. Nu ska jag snart dammsuga igen....

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla krabbisen :)

Lite pics:


Lilla "Liten" nybadad (Ja, " LITEN " har blivit ännu ett smeknamn)


Lillan biter på sin kalla goa bitleksak :)

Kommer mer bilder när datan inte segar sej så.....


Kära Sara.....

skriv ditt nr till min mail e du snäll hinner inte skriva ett mail själv nu :S Ska försöka lägga mej e HELT slut.... Saknar dej å lillpluttan! Puss & Kram //Mamma Malin & Lilla Gabriella som har tänder på G.....*frust*

Offer? Jag? NEJ du.....

 "Anonym: Stackars lilla "offer" Malin.....såå himla synd om dig "

Ja, denna nästan lite "söta" kommentar har någon lämnat här på bloggen å jag kan ju bara svara med att jag e ganska väl medveten om vem du är....finns inte så många alternativ serru....pinsamt för mej? NEJ, pinsamt för dej? JA..... men ska inte skriva ut ditt namn jag e inte så låg serru...
OFFER? Ne, bevisligen är jag en överlevare som är stark som fan å de är ju svårt för somliga att hantera dom hade ju gillat läget mycket mycket bättre om jag hade fallit i tusen bitar av allt jag varit med om å har att göra ständigt och jämt. Vissa hade NJUTIT om jag hade gått i väggen men NEJ, inte en suck har ni där för de kommer jag inte göra. Jag säger de utan att vara kaxig eller med mening att vara spydig; Jag råkar bara vara jävligt mycket starkare än så......jävligt mycket starkare än dig å MÅNGA fler.......
Nog om de..... pinsamma människor finns de gott om......

Idag har jag å Lillan haft fullt upp från 06.00 till nu....ungefär :S:)
Vi har varit iväg på "späd", tagit en långpromenad med vagnen, varit på apoteket, hämtat paketet från underbara AnnaPanna TUSEN TACK de va ju MASSA fina kläder ju å leksaker också för den delen vet inte vad jag ska säga....kan inte säga så mycket mer än TUSEN TUSEN TUSEN TACK!!!! Lillan låg å lekte med sina nya leksaker flera timmar! Å jag satt å kolla in kläderna.... :D
Laddar upp några nya bilder på Lillan när nätet inte segar så mycket som de gör nu!

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lillkrabban :)



Svar på tal....

Ja, KÄRA onkel kånkel som du kallar dej här på bloggen bland kommentarerna du verkar verkligen vara en sund å insatt å väldigt väldigt klok individ *ironi*
Jag har en misstanke om vem du är som vet sååå bra vad jag borde å inte borde göra.
Mitt svar på tal e FÖLJANDE;

" Varför ska jag göra mej till för en släkt som ändå visar noll i engagemang? Svara gärna på detta bland kommentarerna du kan nog alltid slingra till dej nåt "förnuftigt" att skriva ner.....
Varför ska jag behöva gå på knä å vara så "supersnäll" jämt när jag inte får ett SKIT tillbaka för de?! Svara gärna också på detta.... Ne, jag går inte med på att NÅGON stampar på mej längre å de gäller även min familj å LÅT MIG SÄGA KÄÄÄÄRA släkt.... Jag har fått ta tillräckligt med skit av dem samtliga.... dvs både vänner, släkt m.m. Så jag e trött på de och därför har jag satt ner foten för att jag själv ska må så bra som möjligt å de i sin tur gynnar min dotter å de är de ENDA viktiga. Å varför ska jag ringa, träffa, engagera mej i någon/några som inte ger mej nåt tillbaka (då menar jag inte ekonomiskt) utan överhuvudtaget folk som mest bara vill berätta för mej " Sådär ska man inte göra, de är inte bra, du klarar de inte och som MER än gärna för deras egna brister skull klankar ner på mej å mina missar i livet som jag ändå står för vilket jag borde ha eloge för då många människor har svårt för att erkänna sina egna misstag men jag är inte en av dem. Varför skulle jag låta någon vare sej de är släkt eller vänner stampa ner mej när dom själv står där med tusen brister å misslyckanden i bagaget?! Som dom ALDRIG skulle ha stake nog för att erkänna. Jag tar ingen mer skit så enkelt är de. Jag gav alla en ny chans när jag kom till Borås igen trots att jag inte borde gjort de då dom faktiskt inte förtjänade de ett skit. MEN vad har de gett mej INGENTING. Bara ännu fler besvikelser å massa smutskastning av mej som människa vilket jag VET att jag inte är värd. Så de är mitt svar på tal! "

AnnaPanna: Ska hämta paketet imorgon, spännande å tusen tack i förskott de är sådana människor som du som stöttar å inte dömer.... du har gjort mer genom att bara sända detta paketet å några mail än vad hela min jäkla släkt "klan" gjort sammanlagt för mej de senaste åren! All heder till dej både som människa å mamma!

Puss & Kram
//Supermamman som nyss gjort klart 15dagars hemmagjord bebismat......¨å " Lillkrabban" hälsar att hon har de GREAT :)

"Späd" igår & nu familjeterapeuten om en stund.....

pust....e sååå trött... Lillan var KAOS hela dagen igår ont i munnen tänderna verkligen på G....skrek mängder å tiden på "späd" blev knappast nån avkoppling :( Hon har varit uppe sen tidigt nu med å skriker å e svår road..... känns hopplöst.... Har dock ändå städat å grejat.....kokat flaskor m.m. de e ju sånt som ändå måste göras....

Om några få timmar kommer fam.terapeuten vet inte hur de känns idag.... men men jag trampar vidare... ville bara uppdatera så jag inte oroar nån.... JAG LEVER.... haha...

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lillkrabban....

Slått in Lillans julklappar.....

Yes, nu är de gjort blev fint :D Nu ska jag försöka hinna skölja av mej i duschen fort som attan innan "krabban" vaknar hon har sovit 20min å brukar inte sova så mycket längre än så på dagen :S
Sen familjeterapeuten å BVC......

Puss & Kram
//Mamma Malin & "Lilla krabban"...

Kokandet av Lillans flaskor...

Jo, Jossan jag testat att koka dom mer sällan å Lillan har en EXTREMT känslig mage så även om jag diskar dom noga så klarar henne mage de dåligt :( Men numera kokar jag dom inte varje dag utan varannan ungefär å de funkar bra. Sen kokandet av hennes bitringar m.m. där e hon KÄNSLIG. Testade ju att minska minifom dropparna men de var en MYCKET dum ide hennes mage klarade inte de alls.... "Krabban" har en mycket känslig mage tyvärr men men bara jag e lite extra noga så mår hon toppen. Hon e dock FORTFARANDE förkyld så de blir inget 5månaders vaccin idag inte utan får ta en vikt å längdkoll å sen boka en tid senare för vaccinet de räcker med att hon har de jobbigt med en näsa som till å från e täppt å har rethosta, stackarn. Men hon är på bättringsvägen....

Idag är de familjeterapeuten, BVC besök, handla litegrann & sen måste jag försöka vila lite, eller så gott de går iaf med en vild "krabba" i hushållet är förkyld å jäkligt trött.
Pust,  natten har varit jobbig Lillan blev väckt av ett telefonsamtal, sen hade jag en jäkla ångest i natt om var riktigt jobbig.... men tillslut lyckades jag somna.

Kära vänner ni som innan hade mitt mobilnr (dvs jag ville en gång att ni skulle ha de) jag har nu en ny mobil å letar upp så mångas nr. jag kan på eniro skickar sms så fort jag får tid kan ju INTE skriva ut mitt nya mobilnr. här vilket ni nog förstår. Men om du/ni orkar så skicka ett mail till mej med erat mobilnr så lägger jag till de direkt å sen skriver ett sms :)

Puss & Kram
//Mamma Malin som nu ska mata den lilla räkan som nu blivit en REJÄL krabba! :D