De senaste dagarna.......

Bilder säger mer än tusen ord........


Yes, galen.....sliten & rockn roll!

Full koncentration :) Ett styck Malin på hugget...............

Jag ligger å skriv sångtexter....mannen dokumenterar ju ALLLLT...haha....

Hjärtat tog en bild på vackra stockholm.........

Duschat å badat mycke.....hihi :) Inge smuts här inte.......

Nu ska  jag lira lite mer gitarr å fortsätta med min bok.....
Puss & Kram
//Kompositören......


Ekorrn satt i granen.....

skulle skala kottar trallala lalala........

Ne, fråga inte vad de där nu skulle föreställa för...... JAG VET INTE...... Låg & skrev på tre låtar natten som  var förresten......ja inte ekorrn satt i granen! Utan tre för dej helt än så länge okända låtar..........
Ja, så nu vet du det! Igår träna vi som två getter i tre timmar, och om en stund är de dax igen yeesss......
Orkar inte uppdatera dig med mer vetskap om mitt liv just nu för jag vet varken ut eller in själv, vem är jag?!

Ålderskris......
Puss & permobil
//Hustrun.................

Kost & träning......

Ja, nu har de rullat in en fråga från en läsare nämligen den om jag äter nåt speciellt, typ kosttillskott.
Det är ju väldigt inviduellt hur ens kropp svarar på träning, både jag & min make har ju väldigt bra gensvar sen tränar vi dessutom väldigt strickt & långa, tunga pass.....svettigt när vi är klara kan jag lova. Så resultatet som vi får har vi ju verkligen jobbat för & inget man får av ett bra kosttillskott. Dock nu svar på frågan:
Ja, jag käkar superbra vitamin & mineraltabletter och vissa fria aminosyror. Framförallt äter jag rätt & mångsidigt, vilar verkligen när de är vilodagar, har varje träningspass full fokus & gör de där tre extra övningarna som de flestar hoppar över men med allt annat så finns de lika många filosofier som utövare.
Mannen min har nu också fått ett superbra resultat, å mitt mål är att inte se ut som en mygga jämter hans biceps.
Ja, om en liten stund ska vi ner & träna bröst å triceps sen fightas såklart de hör till varje pass!
Så 2-3timmars träning sen är vi möra, en viktig sak är dock att lyssna till sin kropp de passar INTE alla att träna så långa pass som vi gör. Så va uppmärksam & ha koll sen glöm inte att de ska vara jäkligt skoj, ne måste sluta med mina dåliga/värdelösa rim, man kan tro att jag sniffar lim......hahaha :)

Idag följer förresten kameran med till gymet, vi har skaffat en ny sådan nämligen en mycket trevlig sådan den bästa av de bästa....... Så räkna med en hel del kul träningsbilder när natten smyger sig på........
Puss & Kram
//Träningsfreak


Lägg märke till den målmedvetna blicken, ja de börjar i tidiga år.......


Muskler.....jajamensan....

Dom kommer å säga sakta men säkert, känns lite löjligt för de går undan! :D
Här kommer två bilder som togs för ganska exakt ett dygn sedan när mannen ville visa mej vad som "hänt" de sista veckorna, de vill säga hur mycket mer muskler mina armar/rygg m.m. fått.
Jag fick faktiskt en smärre chock, de skriver jag inte för att skryta utan som vanligt är bara ärlig!
Se & bedöm själv......å ha i tanke att jag endast tränat ordentligt i knappt fyra månader........


Hehe.....ser inte så feminint ut men tacka gud för att de gör jag när jag inte spänner mina muskler........ :D
Plus att jag blivit såååå mycket starkare än innan, de är skitgött! Älskar verkligen att träna de är underbart och som ni vet "utbildar"/tränar min man nu mej i brottning å MMA...Så passa er!!!

Mmm....lite resultat.......  :D

Sen ska jag svara på en fråga jag fått i bloggen bland de nyss inkomna kommentarerna, frågan är angående mina bröllopsdojjor :) La upp bild på dem här i bloggen ganska nyss. Personen som heter Jenny, eller kallar sej det i varje fall tycker dojjorna är supersnygga så Jenny: Jag köpte dem på Shoe här i sthlm, now you know :)
Puss & Kram
//Muskelknutten........

Bara en rad.......

skäms på mig........hehhe :)

Ja, nu e de snart gryning......

och inte tycker jag om Gynning, får börja detta lilla inlägg på ett annorlunda sätt, för att min förklaring av de senaste dagarna ska bli mer rätt. Maken & jag kom nyss in med vår lille fjärt, så nu har han klämt ur sej och väger lätt.
Vi brottats i hastlig takt, att strypa ut nån ja de e makt.....ne nu slut på denna lilla ordlek för såhär har vi nu hållt på i en evighet. Ja, så har jag å min make pratat med varann med ordrim till å från i två dagar, haha.......
Nu ligger jag här i sängen som är nybäddad med bäddset vi fick i bröllopsgåva jättemysigt med satin.
På kvällen/natten har jag varit ute med Chess några gånger, städat en del, plockat ur å in disk, vickt kläder m.m.
Mån,tis & onsdag träna vi som dårar, när jag såg bilderna mannen tagit för en stund sen ja då fick jag kalla kårar, hahaha nu börjar de igen min älskade vän hihi........Ne men sanningen är den att jag mycket muskler fått, så inte har min man dragit någon nitlott...........I torsdags köpte vi en ny kamera så vänta ni bara!


Mina bröllopsdojjor.....mm....så fina å bara mina........ :)

En hel del minnessaker från den stora dagen men oxå gåvor......

Chesse trötter å även............

snarrrrrk........
Natten till fredag var vi ute och plåta......va inte i säng förräns runt åtta!










Nu ska jag försöka sova, hoppas verkligen jag lyckas annars blir jag GALEN!
Puss & Gonatt kram
//Sengångaren

Brottardojjor......

Yes, igår investerade jag i framtiden. Yes, thats rigggght....... Köpte ett par brottardojjor, mer vitaminer & sen gick vi och träna. Kändes bra sköna dojjor men känns ovant men vänjer mej vid dem mer om en liten stund då vi ska iväg & träna igen. Det är kul med träningen, absolut. Sen ska jag börja med min musik igen & mitt fotande, fortsätta skriva på min bok & självklart träna mer än nånsin! De är mina "små" mål, ganska stora är dom då jag har höga krav på mej själv.


Mina dojjor å våra handskar :)
Puss & Kram
//Träningsnarkoman :)

Fru bröllopsfixare!

Jajamensan, här bröllopsfixar jag nu i hemmet.....framkallar massa kort, ställer upp fina flaskor med champagne och en hel del bröllopspresenter. Gör det riktigt mysigt här & det är jättekul. Min älskade make är på jobbet å drar in lite cash till kassan, sånt som måste göras.....kämpa på älskling du e BÄST! Ska ikväll bröllopsfixa massa......har redan kommit igång rejält, ska b.la. göra ett större bröllopskollage å rama in, sen fortsätta framkalla kort till de bröllopsramar vi fått å album & skriva lite vackert till bilderna. Dammar litegrann, dammsuger litegrann, ta ut chess.....ja ha de ganska underbart om jag själv får säga de. Tack ni på min sida som kom på bröllopet de betyder sååå mycket för mig, å tack alla som kom på min makes sida efter att ha träffat er alla så känner jag att jag äntligen kommit hem, å här stannar jag!


Min kära, stilfulla svärmor som självklart anlände i limo till bröllopet! :)

Den mycket stiliga limon......

Vi kliver ur...så synkade, så lyckliga å helt oslagbara! :D
Jag säger som i den vackra låten som spelas så mycket på radion nu; Det finns mirakel, å för mej är de faktiskt du, i dina kyssar öppnar himlen sej för mej nu å allt känns så självklart & så uppenbart, så skrämmande & underbart mitt mirakel är du.........ja, älskling du är mitt underbara mirakel! :D

När min make ser såhär överlycklig ut & de glittrar kärlek i ögonen på honom kan jag inget annat än att förundras över att han är just min älskade make, å jag är hans lojala hustru som älskar honom över allt annat. En enda känsla så stark - lycka........jag fann min kärlek & framförallt jag hittade ut ur mörkret i tunneln & nu vet jag att det var värt varenda tår, varenda smärta, för nu är de över....nu är de VI......mitt ljus i livet & en glad, lycklig Malin som startar om.

Jag kramar om min kära vän Malin........tack för att du & Anna kom! :)

Avslutar detta inlägg med två ord : Bara kärlek!
Puss & Kram
//Lyckliga hustrun

" Att förstå vitsen "

Hej Emma som skrivit en liten kommentar i min kära lilla blogg. Vitsen med att byta brudklänning när den också är lång skriver du att du inte förstår vitsen med däremot att du skulle förstått de om jag hade bytt till en kort klänning. Märkligt tycker jag. Bröllop är i regel långa, vackra klänningar å jag älskar bröllopsklänningar å allt som har med bröllop att göra.
Vitsen för min del med att sen byta klänning var delvis för att vi hade vår första dans till " Lady in red " hade inte passat så bra med min helvita klänning då. Sen blev de två klänningar också för att min kropp verkar vara lite svarvad efter just brudklänningar, haha....sjukt nog! Å självklart ville jag ha två vackra, långa brudklänningar som båda gav WOW effekt!
Så det är mitt svar till dej.

Idag har jag städat några timmar, varit ute med hunden, lagat käk ihop med min man & sett på film.
Ne, nu ska jag greja med annat.
Puss & Kram
//Hustrun Malin

Vårt drömbröllop......

Har nu gått av stapeln & allt gick sååå bra :) Dagarna innan var extremt stressiga & vi var sååå trötta men med målsättningen att bestiga globens tak så kvicknade vi båda till rejält när säkerhetsutrustningen åkte på, hjärtklappning mina vänner de kan jag lova. Men vi är envetna & galna så självklart stod vi tillslut däruppe & skratta högt åt den mycket bisarra situationen......utsikten var EXTREMT vacker! Här några bilder från Stockholm City tidningens hemsida från innan vi börjat klättra.....Kolla tidningarna vi är med lite överallt!


Vi e NERVÖSA.........

Jag, vår coola präst & min blivande man.....(ja de var de då!)
Utrustningen var inte för veklingar den var tung! Bra styrketräning.....

Min man har precis börjat den tunga klättringen........
Vi var sååå svettiga när vi väl nådde toppen efter ca 20min. snabb klättring, vi var såå tunga i kroppen men vi fixa de bra inte minst vår " Simply the best, bestman " Han var en riktig gentleman mot mig min kära svåger!
När vi väl kommit upp & sett utsikten var vi helt överväldigade å de var dax att byta om till bröllopsoutfit, vi fick alla hjälpas åt för den lilla ytan vi hade att byta om på var sååå liten & de blåste storm! Så vi som var uppe kan ärligt säga att vi strippat på globens tak, med vackra stockholm som utsikt! :D

Här kommer en egen bild från när vi precis bestigit Globens tak & jag känner mej sååååå nöjd så jag helt enkelt var tvungen att springa ut på taket med träningskläderna på & flasha mej för alla våra gäster på terrasen, på mitt sätt! :)

Yeeeeesssss......trots att nerverna låg tre meter utanför kroppen så gjorde vi de vi är som vi brukar säga med ett enkelt simpelt ord : OSLAGBARA!

Jag får hjälp av mina två skyddsänglar i livet min man & min kära svåger.
Å visst börjar jag likna en brud?!.........yes rockn roll! När vi fått på oss alla kläderna, pudrat pannan & pussat på varann en liten stund så var de dax att ta kliven ut på taket för att viga samman våra hjärtan föralltid! :)
Här kommer en bild på terrasen & folket vi såg från taket.........

Japp där står dom, våra gäster på artonde våningen! Då kanske du/ni får en lite bättre uppfattning om HUR högt upp vi var! Så nervösa men nu va de dax att kliva ut på taket.......först plåtade Stockholm City litegrann.

Klick klick.....de plåtades mycket av tidningen kan jag lova missa den inte imorgon! Då är vi med........

Ja, här kommer vi! Känslorna bubblade i kroppen jesus va de pirra! :D

Vigseln har börjat & allt känns otroligt, underbart & overkligt!

Jag lutar mej mot min älskling & ringarna har precis åkt på vårt gemensamma svar : JAAA!
Här kommer en bild på kidsen utanför hotellentrén när de väntar på att vi ska anlända...

I mitten stora tösens kompis Malin alias Mallan.......

Vi anländer med stil!

Precis klivit ur & våra gäster juuublar!...några bilder till från taket:

Första kyssen som man & hustru....... :D

WE DID IT! ON TOP OF THE WORLD.........

Pussssss.......prästen sjunger "Climb every mountain" passssande! ;)

Vi hjälps åt för att så snabbt som möjligt komma ner.......


Låt mej presentera: Herr & Fru L*******

SKÅL!

Så var man någons fru.....herrejesus! :)

Jag & mina två bröder....... :)

Maten har nu rullat in & de är strax dax för att äta.....smaskens!

Vår bröllopstårta.........

Vi skär första biten........fast vi skar de två första bitarna till oss! :)

Puss....puss.....å puss vi är pusssssiga :)

Klockan är ungefär halv elva på kvällen å jag har bytt klänning & smycken :)

Jajamensan visst är jag en brud.....en hustru men inte mindre kaxig för de! ;)

Vi är helt saliga å alldeles strax är de dax för första dansen.......

Vi är på väg upp på vårt lilla dansgolv :) Så nerviga....så synkade! :D

" Lady in red " spelas.......å jag är en riktig lady plötsligt :D

Puss IGEN....... :) Sicket par......

Ja, vackert......sen jävlar fick vi en bra ide!

Ja, de va ingen som räkna med men vi gjorde en fuling på slutet!

Yeah bruden e rockn roll ;)

Yessss.......så var de med de vi lyckades......allt blev såååå bra!

Puss & Kram
//Bruden

FULLT ÖS!

Herregud, VI har FULLT UPP! Bye.......
Kramizzzzar
//Trötter

BRÖLLOP!

ja, nu är de fullt ös medvetslös! Helt otroligt hur mycket vi har att göra hela tiden å detta å nästa dygn blir de ju knappast mindre......nu är de två dygn kvar å några få timmar.....shit......ja de känns i nerverna kan jag lova!
Nu ska vi köpa alkohol, kram på er alla å håll tummarna för mig!
Puss & Kram
//Bride to be.........

Dagens plåtning....

ja de vill säga plåtningen jag å mannen var iväg på idag i Uppsala. Först sminkades och fixades mitt hår för att se lite hur jag vill ha de på bröllopet sen pudrades min man :D Sen klickades det lite kort........har inte fått alla än men kan ju flasha några för er nyfikna :)
Puss & Kram
//Galen brutta...........



 











Ja, de va lite pics från gårdagen, dax för mej att försöka SOVA........!!!! Imorgon väntar spadag med Therese ska bli så jäkla skönt! Puss & Kram igen ;)