Lillan satt i sin stol....

själv andra gången igår kväll å jag klickade snabbt några bilder :) Sen käka hon lunch idag majs å potatis dock gillar Lillan INTE MAJS, jag förstår henne hahaha.... Men kl. 18.00 är de dax för banangröt igen de gillar hon VERKLIGEN! Hon e så söt i sin lilla stol å jag så enormt stolt....

Sen måste jag fråga mitt ex hur är de fatt de gick inte så bra med stavningen i senaste inlägget här bland kommentarerna hälften gick att läsa å förstå ungefär :S Blir orolig........bara de jag ville säga till dej.....

Kom precis innanför dörren har varit iväg å handlat mat till Lillan, nappar till Lillan, flaskborste, blöjor m.m.
Inte heller de ett billigt kalas hur i helvete ska jag fixa räkningarna denna månaden?!?!
Jaja, jag löser de på nåt sätt, såklart...... :S
Dessutom vakna jag med feber, halsont, å nu har de tillkommit värk i bröstet å rätt som de är blir jag löjligt andfådd.....men jag har inte fått nåt tryne än iaf hahaha.... ne bara att bita ihop de finns ingen tid att vila på TYVÄRR..... Nu kokas de flaskor, nappar, mat, vatten, å nyss handtvättades det för glatta livet.... uuuiiieee jag skulle behöva sova några timmar, febern är inte kul men mest orolig e jag just nu för värken i bröstet..... :S

Här kommer iaf en bild på Lillan från igår kväll tagen strax innan de var dags för banangröt :)


Sicket litet flin :) Hon e smajlet själv :D

Puss & Kram
//Mamma Malin som stickar som en dåre å Lillan som pratar nästintill HELA TIDEN haha...

Lillan 4 månader idag! :)

Herrejösses vilken vecka! Ja, de är fullt ös å de är helt extremt mycket hela tiden :S

Tur att man e stenhård, haha..... lite ironi & lite sanning i de.....

Späd i måndags, möten på tisdagen, å igår....ja herregud de hela var ett spektakel för att fira min lillebror som nyss fyllt 18år vilket är en väldigt stor dag enligt mej det BORDE handlat om honom men gjorde det de?! Ne, självklart inte! Jag, Malin alias svarta fåret fanns ju med så samtalsämnena blev testamenten, begravningar, ex. maken, hur dum jag är & även citerat " Gud, va ful du är ".... Sen Gabriella såklart men då mest med att hur fin hon var undra vad hon kan ha fått de ifrån.... fler av samtalsämnena blev mediciner, mannen som sitter inburad & ett sjukt försök att få mej & MATHIAS att gifta oss! Herrejesus, ne som jag sa för Matti var med som moraliskt stöd vi är BARA goda vänner, BARA, ENDAST!

Men här skulle släktingarna stå för bröllop å gud vet vad, fuck off and DIE! Så, ja.....snacket var genomjävligt å de varade i 3timmar! Hade de inte varit för Johans skull hade jag stormat ur lägenheten men de tillät inte samvetet gentemot lillebrorsan. Jag kände mej som en död sill efteråt.....å hem hastigt fixa banangröt till tösen, mata henne, koka flaskor, ge henne maten i flaskan....natta, handtvätta, diska......ja gud vet allt..... mosad som en kossa i skallen!

Ja, jag har gjort mina tabbar å misstag i livet absolut men de gör ALLA, precis alla men dom flesta slipper att få höra de så fort tillfälle ges..... hur korkad man varit, hur dum man är, hur fel man gjort å hur kass allt e.... som sagt mosad i skallen med ytterliggare tusen saker att göra.....sen somna lilltösen äntligen å kaoset fortsatte fullt ös med att fixa allt här hemma å hennes saker....sen idag upp å hoppa 05.30 mata Lillan, packa väskan till späd....greja lite här hemma sen snabb promenad iväg till späd där vi stickade på våra mössor & tog hand om kidsen.....snacka & käka.... va härligt att vara där som vanligt. Jag höll "masken" uppe rätt bra för jag var dödstrött men lät inte de märkas..... tur att man har ett bra "pokerface" sen iväg till två second hand butiker för jag HOPPADES hitta saker till Lillan som mer eller mindre behöver allt då hon växt ur de mesta! Men hade jag den turen NEPP, å kläder måste min älskling ha så de var ju bara att gå till dom "hyfsat billiga" kedjorna H&M, Lindex å Kappahl å leta.....men när man behöver så mycket till den lilla så blir de inget billigt kalas kan jag lova å notan hamnade på ett mindre roligt belopp vad orkar jag inte ens med att skriva här.... hur jag ska klara denna månaden har jag INGEN ANING om...... Å en resa upp till hennes pappa i sthlm kan jag glömma HELT, de finns inte en chans i världen att jag har pengar till de... tyvärr men så är de. Jag kan inte göra mer än jag gör, jag gör allt å lite till just nu på alla sätt å vis.

Å missförstå mej inte hon e mitt allt, de är värt allt! MEN även jag kan självklart bli slutkörd emellanåt & förtvivlad över hur jag ska lösa allt..... OM jag kan lösa allt!

Nu behöver hon en vinteroverall också....egentligen mer byxor också å bodies men de får vänta hon får klara sej på de jag köpte idag så får jag handtvätta desto mer (hur fasiken ska jag hinna de?!) Jaja, jag e ju odödlig bevisligen mer eller mindre :S

Sen sen sen..... hem efter rundan på stan kokade flaskor, nappar, packade upp skötväskan, unna mej att ta några minuter å klicka iaf några kort på älsklingen & sen dammsög jag som en tok. Å nu sitter jag här DÖD å fattig som en kyrkråtta med tusen tankar i huvet.

Imorgon är de familjeterapeuten, leta efter lgh i sthlm...handla....m.m. m.m. m.m.

Ne, nu orkar jag inte skriva en rad till men jag ska iaf bjuda på några bilder tagna idag på LILLANS 4MÅNADERS DAG.....JA, idag fyller min älskling 4 månader! :)

ÅÅÅÅ innan jag glömmer hon satt idag för FÖRSTA gången i barnstol! Jag blev sååå stolt....hon åt lite banangröt, majs å potatis på späd å de gick jättebra..... Och hon rullar nu över på sidan å har även lyckats hamna på mage några ggr. Hon ligger ibland i soffan å snurrar som tusan!..... :)

Puss & Kram

//Mamma Malin & Lilla Gabriella......


Lillan i mössan som jag blev helt klar med idag :)

Lillan i kläderna hon ska ha på julafton....lite av dem iaf :)

Lillan i sin nya väldigt varma mössa, den e lite stor nu men den växer hon fort i :)

De röd/vita är allt till julafton men självklart kommer den tjocka tröjan å mössan å dojjorna användas även annars men klänningen sparar jag tills i jul då kommer den passa perfekt :)

Bild på de som inhandlades idag till Lillan; 5 bodies, 2 par byxor, 2 tjocka tröjor, 5 par strumpor, en klänning, en mössa, ett par varma vinterdojjor, ett par vita tights, ett hårspänne & ett diadem.



tomte73....

dax att ge sej till känna vem är du? Känner jag dej? Eller är du bara en av dem som läser bloggen? Kom igen....säg nu! Hahaha..... Tack för kramen iaf.

Gissa vad som spelas på tv:n?!?! MICHAEL JACKSONS - JAM såklart hahaha.... :)
Jag har verkligen fått dille på de framträdandet.....de e fan HETT!!!
Idag har jag å Lillan varit iväg på "späd" sen har jag matat henne, kokat flaskor å grejer å nu sitter vi här i soffan eller ja, Lillan ligger å drar i sina fötter som hon nu upptäckt hon e tidig! :)
Har stickat klart mitt första "projekt" idag haha...mitt första stickprojekt.... en mössa till Lillan den blev okej fast såg roligare ut på mej hahaha, som en champinjon :) Sen började jag sticka på en mössa som blir superfin med betydligt finare garn å jag hann klart! Den ska bara "sättas ihop" på torsdag sen har Lillan en superfin mössa som mamma själv gjort till henne, känns kul :) Sen har jag börjat på en tredje mössa nu också :) Blir till att sticka lite mer ikväll tror jag. Kommer bilder framöver på Lillan i sina mössor :)
Fullt ös MEDVETSLÖS........

Nu " Billie Jean "...... Å läsa lite för Lillan......

Puss & Kram
//Mamma Malin & Den lilla krabban som växer FORT! BVC imorgon dessutom :)

Haft några timmar med....

barnboksläsning, sång & dans med Lillan. Nu ligger hon lite i sitt lilla babygym :)
Kokat flaskor, käk & nappar. Å inte heller idag kan jag släppa Michael Jacksons framträdande " Jam - in bucharest 92 " jag e HELT tagen! :D:D:D Har väl kollat på den på dvdn 40ggr idag me hahahhaa :)
Ne, dax att kolla en gång till......

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla Bella.....


Mycket bra text å låt.....


Jackson 5 med I want you back.....

When I had you to myself
I didnt want you around
Those pretty faces always made you
Stand out in a crowd
Then someone picked you from the bunch
One glance was all it took
Now its much too late for me
To take second look

(chorus)
Oh baby give me one more chance
To show you that I love you
Wont you please send me back in your heart

Oh darlin I was blind to let you go
But now since I see you in his arms
I want you back
Yes I do now
I want you back
Oo oo baby
Yeah yeah....naw....

Trying to live without your love
Is one long sleepless night
Let me show you girl
That I know wrong from right

Every street you walk on
I leave tear stains on the ground
Following the girl
I didnt even want around
(chorus)

Abuh buh buh buh
All I want!
Abuh buh buh buh
All I need!
Abuh buh buh buh.....

Precis skurat klart alla golven......

Så nu var de också fixat...... Malin = slut.....

Imponerar på mej just nu.....

jävlar i gatan satan va fantastisk denna människan var.....
Här sjunger han dessutom LIVE, bara kunna de med dansen e enormt å sen jäklar vilket ös! Ser den på dvd hemma nu om å om igen å ryser i hela kroppen, mäktigare än såhär blir de inte!!!
Här kommer de klippet jag just nu ser om å om igen NJUT!

http://www.youtube.com/watch?v=UaDlfODoaEE

Ugglan har fångat mej....

haha, ja så kan man uttrycka de för att förklara de lite närmare men väldigt kort för har en del att pyssla med nu, som vanligt..... Playlist just nu:

Shakira - She wolf  
Caroline Af Ugglas - Vi blundar
C.A.U. -Så gör jag det igen
C.A.U. - Jag är för feg
C.A.U. - Vill inte spela glad
C.A.U. - Du var mitt hjärta
C.A.U. - Hur kunde jag
Lady gaga - Paparazzi (videon e ju störtskön! haha)
Lady gaga - Lovegame
Kesha - Tik Tok

Månadens dvd & stora njutning : MICHAEL JACKSON DANGEROUS TOUR inledningen med JAM e HELT ENORMT SUPER DUPER FANTASTISKT....dax att kolla på igen lite senare.....

Dagens sysslor: Ta hand om Lillan, har handlat, har dammsugit, ska diska, ska, koka flaskor å nappar, har duschat 2min :D, lyssna på musik, förhoppningsvis hinna sjunga litegrann snart öva in lite nytt tror jag bestämt, komma på lite mer exakt melodin på låten jag skrivit till Lillan, skriva några rader till Lillan i "hennes dagbok", äta å sova förhoppningsvis, m.m. m.m. m.m.

Dagens tre ord: Paradoxalt, DÖ!, älskling...
Dagens dryck: Julmust :D:D:D
Dagens MÅSTE: MÄNGDER
Dagens bästa: Lillan, Michael Jackson dvd:n och Caroline af Ugglas underbara låtar å framförallt texterna man känner verkligen igen sej om man säger så.....nästan lite spooky :S
Dagens sämsta: Råkade av misstag slinta med kniven å satte den i tummen, AJ....
Dagens " jag e färdig med " : Har stickat klart mössan till Lillan :D Kommer bild på henne i den i början av veckan skulle jag tro :)
Dagens "varför"? : VARFÖR SÅHÄR MYCKET JUST NU HELA TIDEN
Dagens tanke: TRAMPA, STAMPA PÅ MALIN.......FORT, NU, HELA TIDEN.....
Dagens stora glädje: LILLAN, som alla andra dagar :)

Ne, nu hinner jag inte mer....
Puss & Kram
//Mamma Malin & söta rara Gabriella.....

Vi blundar.....

Varför slutade vi leka med varann
Varför slutade vi skratta
Du är du och jag är fortfarande jag
Så vad är det då som fattas

Det är på minnena som vi lever
Men snart så har de suddats ut

Så vi blundar
Ja, vi blundar
Vi bara blundar
Fast vi ser
Nånstans finns det, det vi hade, som var bra
Ja, nånstans finns det kvar en plats där vi kan va
Du och jag

Allt jag känner, allt jag älskar och vill se
Är de nötta bilderna med tummar på
Och jag vet, jag vet, jag vet, nån måste börja ge
Ja, börja ge för att kunna få

Och varje gång som jag försöker
Det är då det blir så fel

Så vi blundar
Ja, vi blundar
Vi bara blundar
Men vi ser
Nånstans finns det, det vi hade, som var bra
Ja, nånstans finns det kvar en plats där vi kan va
När vi blundar

Mitt kära X.....

Läste precis din kommentar ang. "Kaos inlägget " nej, de handlar inte om dej de är helt riktigt. Jag har varit väldigt lite aktiv här på bloggen de sista å en del av orsakerna till de känner du väl till så om du trodde att jag inte besvarat detta för att "skapa oro" så e de HELT fel. Så jag klargör de GLASKLART nej nej nej, den texten handlar INTE om mitt X. Dock skriver jag inte i detta fallet ut vem de handlar om för de va inte vad jag för stunden behövde få ur mej utan bara min förtvivlan, sorg & förvirring så där hänger jag inte ut nån. Utan de var en människa som innan fanns i min närhet som gjorde mej REJÄLT illa, de smärtar t.o.m. fortfarande. Men men...... iaf så är den människan nu helt raderad ur mitt å Lillans liv. Så läget e lugnt på den fronten.

Även denna veckan har varit ett riktigt känslokaos, känner mej HELT utmattad.......fan, jag e rädd för att gå in i väggen! ALLT som sker runt omkring just nu är bara för mycket å jag vill verkligen inte beklaga mej eller ha nåt "tycka synd om" jag behöver bara få ur mej skiten för att orka trampa vidare, vilket jag måste göra & lättare kommer de inte bli så simpelt är de bara. Fler stora förändringar, projekt m.m. e på G. å jag kan bara hoppas att allt blir så bra som möjligt längre fram framförallt för Lillans skull.

Lillans pappa, dvs exet var nere några dagar i början av veckan de va bra vissa stunder å andra totalt KAOS, mer än så säger jag inte men jag är en förtvivlad, lite förbannad å ledsen skitstövel just nu iaf.... :(
Men men livet går vidare...... Gick till späd igår sista timman de varade å käkade, fick prata litegrann & sen efter de kom kvinnan jag pratar en del med, en myndighetsperson behövde få prata av mej å strukturera upp för kommande veckan. Sen efter de avlöste kompisen Kristin henne vilket var underbart, att träffa Kristin igen :D

Idag har jag å Lillan varit ute å gått långt, varit en sväng hos kompisen Kristin, haft myndighetskvinnan här en stund å fortsätt strukturera upp saker å ting + gjort lite listor med vad e inget viktigt eller intressant för er att veta dock. Sen har jag tvättat, städat, tagit hand om Lillan, badat Lillan, klippt hennes naglar, rensat öron å kammat hennes tjocka hår, lekt med henne.......Haft Peter å hans flickvän här en stund, kikat lite på Idol älskar Mariette å Tove! Dom e sååå duktiga.....speciellt Mariette hennes egna låt "Lies beyond" e FENOMENALT BRA!!!!!
Nu ska jag blanda färdigt maten till Lillan har precis kokat klart flaskor, nappar, diskat leksaker m.m.
Förresten Lillan fick testa banangröt för första gången idag hon gillade de! :D Sen drack hon morotsdricka till de med lite persika smak dessutom å päron :) De gillar hon faktiskt å hon e superduktig på att ta skeden å har verkligen förstått principen jag e SÅÅÅ stolt hon e ju inte ens 4månader än liksom :D
Jag & Mathias hade ganska kul när vi mata henne å hon var så glad så inga protester där inte :)
Här kommer en bild från detta, *stolt mamma*
Nam nam..... :D

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla älskade Gabriella....






Gabriellas pappa är på väg ner....

ja å lär väl vara här om lite drygt en timma. "Aset" går ute fri några dagar nu & är hennes pappa här vet jag att INGET kommer hända henne vad som än händer, vilket känns bra. Annars är jag ganska nervig som jag brukar vara så fort han inte är inlåst. Mår illa, yrsel, nerstämd.....ja, inge vidare :(
Men är det nåt jag vet säkert om hennes pappa så är de att han skulle aldrig någonsin låta någon skada henne, han skulle inte ens ge fanskapet chansen det är ett som är säkert & där är vi eniga & lika. Å det är de absolut viktigaste av allt....Lillan.

Criminal minds drog ju igång i torsdags jävlar va bra de ÄR! Jag älskar den serien & Desperate housewives som också satte igång med en ny fräsch säsong de får mej att skratta så jag gråter! Hahaa.....
Ne, nu lite mysig " mata bebis musik " för Lillan har slumrat till en stund men bör vakna när som helst igen & då är de mat som väntar :)

Puss & Kram
//Mamma Malin & underbara lilla Gabriella.....

Vackrast i världen.......





Meningen med allt - min stora stolthet - Min älskade lilla tös.....

Puss & Kram
//Mamma Malin & den lilla krabban som växer FORT....

Mmm...ja, eller nåt.....

ja, eller nåt...eller kanske inte.....eller imorgon...eller aldrig....eller nu.....ne....kanske....kanske inte....jo, jag tror de....eller varför? Galet, jobbigt, frustrerande, underbart, fascinerande, vackert, äckligt, mysigt, gulligt, charmigt, vedervärdigt, DÖ.....
Eller inte, varför? Hur? När? Var? Eller? Eller inte?! Ja, du? Jag? Vi? Ingen eller alla?!
Livets stora frågor eller torka spya? Eller kanske båda? Eller kanske sova?!
Mmm....flaskor, nappar, mat till Lillan...... mm.....duscha imorgon? Idag? Inatt?! NU?! Eller inte......äta? Sova? Orka? Eller inte?! KAOS KAOS KOAS...... trampa på....Im a soldier..... Allt går om man vill.....eller? Blanda mat till Lillan....handtvätta.....diska.......dammsuga....damma.....vattna blommor.....klappa katten....leka med Lillan....gå på möten.....gå på späd......diska.....äta....sova.....dansa med Lillan.....dammsuga...mata Lillan.....byta blöjor......mata Lillan igen......leka med Lillan....gå på möten......packa....packa upp.....diska.....äta....sova.....möten IGEN......späd.....mat......mata Lillan....sova...äta.......duscha.....diska..............äta igen kanske?! Eller kanske inte.....
Ne, nu räcker de för faaaaasiken eller? Ne, oroa sej....undra.....förundras.....gråta....skratta.....le.....gråta igen......skratta.....gå på toa....diska....äta....sova....mata.....byta.....dansa....sjunga...äta......sova.....sjunga....sjunga sjunga sjunga sjunga....fuck ja haka upp mej......


BYE!

Hennes leende.......

är den enda anledningen till varför jag inte ligger i fosterställning på golvet å skriker just nu......
Hon e allt, hon e mitt ljus i allt de svarta.....hon e min himmel i detta jävla helvetet.....
Allt för henne, nu & föralltid....... Hon framför allt annat nu & föralltid..... Hon & jag nu & föralltid om jag får ha en enda önskan..... Hennes lycka framför allt, hennes leende framför allt, hennes välmående & trygghet jag trampar vidare & allt för min älskade dotters skull. Tack min älskade lilla ängel, mitt älskade lilla mirakel för att du finns.
Din mamma ska alltid stötta & finnas här för dig, skulle jag inte göra de beror det inte på ett val jag gjort utan på att det finns mycket sjuka människor i denna världen.
Hur du än mår, vem du än blir, vad du än väljer att göra med ditt liv så finns jag här nu & föralltid....


Puss & Kram

Koas..kaos....hur i helv*te ska denna veckan gå?!

Ja, jag är så trött på människor så om ni bara hade en liten aning om HUR trött.....satan perkele...
Denna veckan kommer kräva enormt mycket av mej på alla sätt & vis precis varför kan jag tyvärr inte kommentera här då det är väldigt olämpligt om fel person/personer läser detta.
Men man kan väl säga går jag inte in i väggen denna veckan då gör jag de ALDRIG NÅGONSIN å är gjord av iskallt stål å de tror jag ärligt talat inte att jag är, inte helt å hållet iaf... Alla människor har en gräns å för att jag ska nå den gränsen krävs det EXTREMT MYCKET men nu är de MER än extremt mycket...... :S

Jag hade en jättetrevlig kväll igår med vännen Fredrik å hans familj tack för maten, sällskapet & ölen :)
Lilla Gabriella hade superkul hon med & vi lekte kurragömma med dom "stora" barnen massvis hahaa....

Okej, till de som snurrar runt nu (eller ja, de jag kan skriva om här vilket är väldigt lite) har massa möten denna veckan med alla möjliga personer å de kommer inte va en lugn minut. Jag har drömt fruktansvärt mycket mardrömmar sista tiden & vad dom handlar om inkluderar mitt förflutna dock blandas även mitt nuvarande liv in i det hela vilket gör de vidrigare än vidrigast mina värsta farhågor, mina extrema rädslor för vår säkerhet.
Låg å grät en bra stund i soffan innan idag när tösen tog en tupplur på sängen....va tvungen att kväva min gråt & dom förtvivlade tjuten med en kudde så inte Lillan skulle höra.....min älskade skatt....jag ska skydda dej till tusen, alltid.....så länge jag kan, så mycket jag kan & på alla sätt & vis mer kan inte ens jag, din mamma göra.
Fick besök och gjorde väldigt klart att jag mådde uselt så att läget skulle hålla sej lugnt & att känsliga ämnen EJ skulle komma på tal men tjiii fick jag för de & personen som var här på besök såg till att nedvärdera, kränka & knäcka den sista lilla styrkan som jag hade kvar.... nu vet jag inte hur jag ska orka...... vill bara att du ska veta om du läser detta att du är patetisk, att jag är så besviken på dej att jag skulle kunna spy på dig & att det är DU som förlorar i slutändan, nu & alltid med det sättet du bemöter andra på. Man lär sej hänsyn å respekt på dagis redan men du har inte ens lärt dej än vad de betyder vilket är som ett stort jävla skämt. Du må ha gjort min kommande vecka ännu jävligare (vilket jag inte ens trodde skulle vara möjligt) ja, du lyckades få mej gråta, ja, du lyckades få mej i tusen bitar MEN om du tror att jag lägger mej ner å "ger upp" så har du fel, om du tror att jag kommer ringa och be dej om hjälp, kontakt, ursäkt då är du ute på halare is än bambi. Jag kommer trampa på för min dotters skull, sönder på insidan men stenhård, kall & fantastisk på utsidan för det är de som skiljer dej & mej åt mest av allt jag är STARK och kämpar till tusen för min avkomma på alla sätt & vis i alla väder & helt oberoende på hur jag själv mår just för att hon e mitt ansvar och jag vill ALLTID hennes bästa kosta vad de kosta vill. Du är stor i käften men liten på jorden, kaxig & spydig men saknar HELT inre styrka det är de som gör att jag fortfarande står när andra runt omkring faller titt som tätt. De är de som gör att Gabriella skrattar dagligen jämt mer eller mindre för hon vet att hon har en förälder som älskar henne till döden å gör ALLT för hennes skull. Jag hade inte den turen men jag ska ge henne allt jag själv saknat & alltid kommer sakna från den som man absolut villkorslöst ska få de av värme, kärlek, trygghet & respekt.

"Späd" två ggr denna veckan, massa möten mycket känsliga å svåra sådana, mycket praktiskt å mycket känslomässigt men på nåt sätt måste de gå, jag får inte falla på knä nu de går inte....

Puss & Kram på er få som förtjänar de
//Mamma Malin & Älskade lilla "knubbsälen" Gabriella....

Vi lever....

ville jag bara skriva ut lite snabbt. Vi andas, har tusen saker att göra därav har jag inte hunnit skriva förräns nu lite snabbt. Ska försöka få tid ikväll att skriva om veckan som varit men nu ropar dottern hejvilt!

Puss & Kram
//Mamma Malin & Den lilla "smakisen" Gabriella....

tomte73....

Ja, de finns en man som kallar sej detta som kommenterar här i bloggen vilket är superkul men nu börjar jag bli nyfiken på vem detta är....så vem är du?! :)

Än så länge ingen lycka med att nå managern HOPPLÖST..... men men.....
Imorgon blir de till att åka till mamma men henne får jag inte heller tag på, vi snackade i tele igår å jag skulle höra av mej idag men inget svar vare sej på hemtelefonen eller mobilen så nu börjar jag bli lite orolig! MAMMA RING MEJ!!!

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla Gabriella......

Vi "går om " varandra.....

jag å managern jag ska träffa. Jag har ringt flera ggr men då har han inte kunnat ta samtalet säger en inspelad röst. Vi mailar å nu försöker jag få en tid innan söndag fm är nämligen i Sthlm nu å ska på söndag åka en liten bit neråt i landet å besöka mamma med Lillan tills på onsdag.

Men jag mailar, ringer å ligger i för fulla muggar.
Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla Gabriella......