Vi är helt oslagbara! :D

Jag och min älskling är helt oslagbara så enkelt är de bara, jag älskar honom så enormt mycket! :)
Har dock svårt för att förstå varför han vill ha mej av alla dessa damer som vandrar runt på denna jorden...
Men han låter säker på sin sak när han säger att han lekt färdigt och är redo att satsa stenhårt och endast vill ha mej och inget eller ingen annan :)
Skrev en förlovningsannons till Nacka Tidning igår, lite sent men de hade vi totalt glömt bort att sätta in.
Ska även sätta in en i Borås tidning och Nacka/Värmdö tidningen.

Imorgon ska vi iväg och jag ska testa brudklänningar igen och mitt hjärta ska se vad han kan hitta för snyggt! :D
Ska bli superkul, satt igår kväll och kolla på inbjudningskort till bröllopet och de är inte de lättaste att välja!
Men vi har några som vi båda gillar mycket så vi ska ta en närmare titt på detta nån dag i början av veckan.
Ja, herregud svårt att förstå att man ska gifta sej! Dock känns de superbra och jag känner mej mer än redo för att binda mej till någon helt och hållet. Har aldrig varit tjejen som lekt runt massa på spelplanen så att säga.
Har aldrig varit min grej då jag trivs och mår mycket bättre av att engagera mej i en hel människa helt å hållet och inte bara för vissa syftens skull eller för egen vinning utan att leva med någon man älskar, ge och ta och se till att man båda är lyckliga och mår bra de är kärlek, och nyckeln till bra sex är kärlek så varför gå ut på krogen och dra hem en karl som 30min. senare ligger och spyr ner ens nyskurade toalett och sen inte nog med det ne på morgonen dax att  vakna upp jämter en illaluktande pajas som är bakiskåt, ne INTE min grej alls :S haha.....
Ne Puzzler min älskling är din helt och hållet alltid de vill säga så länge du inte sårar mej för de har alldeles för många redan gjort och de kommer jag aldrig mer tolerera, man får skinn på näsan efter att ha varit med om en del!
Känner mej mycket starkare idag än jag gjorde för 3månader sedan så de går framåt allting vilket känns väldigt skönt. Har varit 08 i åtta dagar nu vilket känns bra, känner mej hemma i lägenheten och trivs bra dock känner jag mej som ett ufo på stan då jag inte vet nästan nånting om vart saker och ting ligger i sthlm. :S
Men de kommer i sinom tid såklart är ju alltid så när man kommer till nytt ställe att de tar X antal månader innan man känner sej helt hemma. Jaja, har städat en del för en stund sedan och nu ska jag bara ta de easy för jag har en överraskning till Puzz när han kommer hem vid halv fyra inatt men vad får ingen annan än Puzzler nånsin veta! :)
Puss å kram
//Sthlm brud fast med stil........ :)

Bröllop natten till den 18dec. 2008......

så var det bestämt. Vi gifter oss natten till den 18dec. nästa år. Kommer bli ett stort & pampigt bröllop då de minst blir 140 gäster! Det som redan är bestämt är följande : Datum som jag redan nämnt & att de blir midnattsbröllop.
Att min älskling ska ha tredelad kostym antagligen i färgerna vitt å rött å svart. Att jag ska ha en brudklänning en pampig sådan i kyrkan och sedan en tajtare & festligare brudklänning på festen efter vigseln.
Att buketten ska innehålla röda rosor grönt å vitt. Ja min knapp på datan för att göra kommatecken är paj för tillfället så kan därför inte skriva komma så nu vet du anledningen till varför de ser lite weird ut! :)
Att smekmånaden blir just en månad klart de ska vara en månad varför annars ens kalla de smekmånad de var vi väldigt överens om :)  Sen blir de femvåningstårta å femrättersmiddag. Välkomstdrinken kommer vara Asti Cinzano. Ja där fick ni reda på en del iaf.

Denna dagen har jag varit väldigt positiv glad & ambitiös nämligen först på morgonen gick jag & min älskling en promenad med Chesse Bjässe. Passade på att köpa två dosor snus till mej med.....mumma! :D
De var härligt ute ganska kallt men friskt å skönt.
Där stod vi på henkan (berget vi bor på kallas de) och såg på utsikten och pussades en stund väldigt mysigt!
Sen hem & jag tog ett bad fast ett ganska snabbt sådant. Sen hamna jag i säng igen vi låg och snacka på en stund om allt & inget och skrattade en hel del som vanligt berättade b.la. för min älskling vad en gamilam är hahaha ja och vet du som läser inte vad en gamilam är så kan du fundera på de! Hehe..... :D
Efter detta så bar det iväg in till sthlms stad för att checka in "bröllopsbutiken" som den så fint heter.
Så efter att ha kollat igenom en hel del fast ganska snabbt så var det dags för att prova jag var alldeles överlycklig och kunde knappt tro att det var sant men de kan jag inte nu heller hehe....
Första klänningen jag testa var jag sååå nära att börja gråta efter den första följde några fler men ingen var lika magisk som den första så jag testade den igen och kände bara WOW folk kommer tappa hakan haha :)
Puzzler min älskling blev mycket mer påverkad än jag trodde han skulle bli han tyckte jag var extremt vacker och sa till mej många ggr om och om igen att jag såg ut som en sagoprinsessa å att de va alldeles magiskt :D
Vi blev båda väldigt tagna och som tur var så tog min älskling några bilder med sin mobil ENJOY!

Bild på första klänningen som jag älskar mest ÄN SÅ LÄNGE hehe....
image474
Ännu en bild på denna mycket vackra klänning kommer här :
image475
Ibland blir de lite för mycket snacka om glädjetårar!
image476
En av de andra klänningarna kommer på bild här:

image477
Också mycket vacker och lite speciell men inte lika fin som den första i vårat tycke :)

När vi begav oss ifrån bröllopsbutiken för dagen så hade vi bestämt efter att ha frågat en tjej som jobbade där att vi absolut innan sommaren ska skicka iväg alla inbjudningskort. Kuligt som sjutton.
Vi var båda ganska tagna efter att ha slitit på och av mej bröllopsklänningar en timma och när vi satte oss i bilen så började jag gråta nästan direkt. De bara rann över alla tankar på hur enormt mycket mitt liv ändrats de senaste 5 veckorna dock till de bättre gånger 1000000.......     :D Vi är så lyckliga ihop så de nästan gör ont!!!
Satt i bilen och grät och ringde mamma för att berätta lite och hon lät glad och förväntansfull såklart.
Älsklingen handlade och sen åkte vi hem käka litegrann och diskutera barnuppfostran & ansvar man har som vuxen vare sej man är man eller kvinna m.m. Bra pratstund helt klart och efter de snacket så kände jag om möjligt mej ännu närmre min älskling då våra åsikter och tankar är desamma allt som oftast :)
Efter detta så låg vi och snacka en stund på sängen och hade de mysigt för sen  var de dax för älsklingen att bege sej ut på sthlms kalla och hårda gator för att ställa sej framför sin dörr hehe....ja min lilla muskulösa dörrvakt där :)

Sen han gick har jag hunnit med en hel del vilket känns väldigt bra! Har fyllt diskmaskinen som blev helt fullsmockad trots de fick jag diska en del för hand men nemas problemas var de. Sen dammsög jag köket och sovrummet så nu är de fräscht och fint. Gav barnen sin mat och skurade lite bänkar och bord. Så nu ska jag ta de lugnt resten av kvällen/natten. Är skönt att dra sitt strå till stacken då kan man ligga där som en myra sen å njuta!
Nu längtar jag redan efter älsklingen trots att de bara är lite mer än två timmar sedan han begav sej!
Men men....snart är han hemma igen och de ska bli så härligt att ha hans starka armar om mej igen.

Puss & Kram
//Blivande brud.... :D   Kan du fatta för de kan inte jag!?

Inflyttning + julafton i bilder,enjoy!

image463
Yngsta bonusbarnet Linnea & jag som gör en konstig grimas, hehe....
image464
Fin bild på Ted...
image465
Vacker närbild....min söta lilla son.....image466
Chess funnit säg tillrätta bland alla nya två benta varelser....
image467
Julafton hos Puzzlers systerdotter.... Mitt 16åriga bonusbarn Ida, lilla jag & Fredrik....
image468
Ja, såhär mycket hårdrock är de över julen :)
image469
Chess fått julklapp av tomten :D
image470
Kära svärmor & hennes hund Pöffis.... :*)
image471
Haha julafton utan de klassiska e ingen julafton!
image472'
Min älskling med slipsen han precis fått i julklapp :D sött!
image473
smiiiile

bye bye å god jul!
puuuuussssssar till alla som förtjänar de!


God jul & By the way e 08:a nu!

Ja, herrejesus här sitter man andra dagen som 08:a! :)
Man ska inte påstå att man är van än för de är man INTE, dock känns allt väldigt nytt & spännande...... ;)
Båda döttrarna till min blivande man sitter här och vi har nu öppnat de första julklapparna, de blev nöjda.
Kuligt tycker jag. Min Puzzler är och jobbar till tre i natt, min " lilla " tokiga dörrvakt! Saknar honom sååå.....
Nu har de blivit julafton å idag så väntar besök på kyrkogården för att tända ljus för hans älskade far, sen iväg till barnens kusiner där fler finns från släkten & sen även ha lite tid för oss själva på kvällen. Myspys :)

Idag köpte jag de sista julklapparna på eftermiddagen snacka om att vara ute sent, men men de funka iaf.
Djuren har jag med mej de vill säga båda katterna + hunden. Men de går superbra och Linnea (yngsta dottern) leker massvis med alla tre, bra då sover de gott sen.

Så de känns stort att vara nyförlovad och nyinflyttad, helt klart. Giftemål är planerat inom ett år, så dax att snart börja kolla allt som skall kollas till en sådan stor dag! :) Härligt att följa traditionen att gifta sej inom ett år efter förlovning.

Jaja, känner mej ganska mörbultad av hela den nya livssituationen & har migrän så ska ta och lägga mej i jazuccin en stund nu :) De är verkligen as gött om nåt! :)

Puss & Kram
// 08:an :)

Första dagen som förlovad......

sitter här nu och äter lite god jordgubbs delikatessyoghurt & några frallor som min älskling inskaffade i morse då de självklart skulle vara lite extra göttans på morgonen första dagen som förlovade :D
Imorse hade vi de jättemysigt när vi åt den goa frukosten, satt och myste.... :)
En stund senare hade jag VÄLDIGT ont, spände grymt mycket i buken och jag misstänkte en rejäl jävla urinvägsinfektion....skit också :( Vi åkte i alla fall senare på kvällen in till nacka sjukhus och det blev bekräftat att visst var detta en rejäl UVI.. :(   Så lite starkare pencillin i 10dagar för min del nu. Jaja, kunde vara mycke värre! :D

Annars har dagen varit fullkomligt underbar! Vi är så enormt kära i varandra & han visar upp mej stolt som om jag vore de vackraste som vandrar på denna jorden, hahha.... sött är de i alla fall :)
Min blivande man är en riktig liten poet, å de är inte de minsta löjligt utan endast enormt charmigt & de får mej många, många gånger varje dag & natt att känna mej som världens vackraste diamant.....*rodnar*
Sen är jag överraskad över att en man kan ha så enormt mycket respekt för mig, faktiskt. Visst har jag som kommit nyss ur ett långt förhållande haft de bra på den fronten innan men detta är på ett annat starkare sätt, helt klart!
Sen resten av dagen har vi sett lite på tv & sett nästan, men bara nästan klart en film som ska föreställa att vara en skräckis men som vi betydligt mer skrattar åt än ryser av :) haha..... kul tycker jag.
Sen var vi iväg och såg till att få bort mina fyra stygn i pannan också, de fixade Patrik en vän till Puzzler som jobbar och jobbat länge som ambulansskötare. Han har helt enkelt de yrket jag ska plugga till! :D
När han skulle dra stygnen var jag så rädd så Puzzler fick hålla fast mej :( Inget vidare skoj.
Inte alls för att de gjorde ont utan för mina hjärnspöken.....
Vi stannade i alla fall hos Patrik och hans trevliga kvinna i sisådär nån timma och fikade litegrann, va trevligt.
Sen har vi myst nu på kvällen/natten, kära mannen gick och la sej lite efter två då han behöver några timmars sömn innan det är dax för honom att köra våran gula bananbil till Borås, hihi :)
Där ska Puzzler introduceras för min moder och kanske även min lillebror, känns kul & spännande :)

Jaja, summan av kardemumman första dagen som förlovad har varit GREAT, riktigt riktigt superbra :)
Puss & Kram på er alla men framförallt till min älskling, min blivande man som nu sover sött....
//Kvinnan med världens vackraste ring....

image462




Bortlovad till Puzzler.......

idag den 18/12 2007 så förlovade vi oss! Vi är superkära & älskar varandra enormt mycket.
Vi känner extrem tillit till varandra och han får mej verkligen att känna mej som den vackraste, bästa
kvinnan i hela världen. Jag är så enormt lycklig att jag träffat denna underbara man som ger
mej så enormt mycket kärlek. Sen att han kommit tvåa i VM i brottning för många år sedan är ju lite
kaxigt också eller hur?! haha.....Han vill mej allt väl, överöser mej med komplimanger & kärlek på
ett sätt jag tyvärr aldrig innan upplevt. Jag flyttar till sthlm till min älskling inom två veckor och det
känns helt galet men ändå helt underbart, jag tror eller snarare är ganska säker på att jag & han
kommer få ett underbart liv tillsammans. Vi har väldigt lika värderingar och är båda lojala & kärleksfulla.
Så efter att ha gått lite i gamla stan på julmarknaden så åkte vi till Kista Köpcentrum.
Så min älskade gick ner på knä i Kista köpcentrum, de vill säga sveriges största köpcentrum.
Där stod han på knä med ett stort leende på läpparna och sa:
- Malin vill du gifta dej med mej?
Utan att tveka en sekund så kom svaret JAAA, ja och JA! Han trädde den extremt vackra ringen på mitt
finger & jag kände mej så lycklig en människa kan bli. Vi satt där och kramades en stund och kysstes
jag kunde inte hålla tillbaka tårarna utan de blev några tårar som föll på mina rosiga kinder.

image457
I gamla stan vid julmarknaden ca. 2timmar innan förlovningen :)
image458
Hos sveriges bästa guldsmed med de vackraste smyckena du kan tänka dej! :)

Puzzlers egna ord:

En lite märklig känsla att nåt som känns så självklart samtidigt kan kännas så overkligt och stort.
Att på fyra  veckor gå från obekanta till en slags insikt om att vi måste känt varandra i minst ett
par hundra år, haha.... är en ganska snabb resa! Så att fria till Malin kändes som den mest
naturliga saken i världen, säger då en kille som av princip hela sitt liv avfärdat äktenskap som
nånting obegripligt. Men även den starkaste övertygelsen kan bli en fullkomligt obekant känsla
när rätt ingredienser hamnar i den godaste av kompotter. Så denna nyss startade helt galna berg
och dalbana som gör en så berusad av kärlek & lycka hoppas jag aldrig kommer gå i mål då
det är själva resan med alla dalar och toppar som är det som egentligen räknas i varje ögonblick.
Och en bättre, vackrare, renare, kärleksfullare & mer önskvärd livskamrat bredvid mej i vagnen
är jag helt säker på att jag aldrig kommer finna någon annanstans än bakom Malins vackra ögon.

image459
Vackrare än såhär kan de väl knappast bli.....
image460

Personalfest på Patricia.....

herregud vilket partaj! Å nej, du har ingen aning om inte du var där inatt vill säga!
Personalfest = Heltokigt, billig sprit & massa kul folk!
Patricia = Superkul ställe :)

Detta var alltså inte en planerad fest för min och Puzzlers del, nej nej....
Efter att ha degat inne typ hela tiden så bestämde vi oss för att bege oss ut & köpa lite indisk mat, mumma! :)
Men, vi leta & leta men inget ställe va öppet måste erkänna att det irriterade mej grymt fram tills dess att vi åkte förbi Patricia, Patricia är alltså ett uteställe.... tjena redan...haha :)
Jo, där skulle vi hoppa av för att Puzzler hade en kille som var skyldig honom lite cash & sen hälsa på lite folk.
Saken vi INTE visste var att de var just personalfest, Puzzler berättade att han jobbat på Patricia -89  och att de är ett schysst ställe vi blev efter att ha varit inne och kollat läget sugna som sjutton på att partaja! Vi fick ju inte missa detta! Så vi svängde förbi mcdonalds kasta i oss mat, slängde på lite svart runt ögonen & tillät mej själv att klä mej i lite mindre tyg än vanligt vaddå nångång måste jag ju också få toka till mej! :)
Ner till Patricia igen & ner med sex sambuka, alltså shots på en timma + öl. Jo, tack de skaka till bra, haha :)
Puzzler tog en lite längre stund på sej dock för att bli riktigt kanon. Men jag hade värsta skälet till att börja fort nämligen att jag ALLTID är den som vill fortsätta när alla andra går hem, får aldrig nog! :D
Puzzler presenterade mej för X antal kul människor och jag kände mej som grädden på den varma chokladen, haha :) Kanske ful beskrivning men sann sådan..... *blink*

image446
Två skojiga typer som rockade loss totalt framåt tretiden! :) Mannen till vänster rockade loss
bra på dansgolvet med mej haha :D

Vi stod ett gäng i baren & hängde, skåla å snacka. Har nog inte varit på en fest med så mycket kul folk innan!
De vill säga Puzzlers vänner & bredaxlade jobbarkompisar ;)

image447
Jaja, "lite" billig sprit ? Mannen som himlar med ögonen är alltså vaktchef på Patricia! :D
Ja, nu kanske ni börjar hajja att detta inte var vilken fest som helst hahahahahhaha ;)

Efter mycket snack & ännu mer öl så började jag å Puzzler shaka loss på dansgolvet som två av djävulen besatta dårar! Haha, vi hade verkligen askul.....Sen så dansa jag runt med några vänner till Puzzler och också några andra fulla typer hihi....  ;)    

image448
Titta på snyggingen till höger :D PUUUUUZZZZZLLLLEERRR is the man! ;)
image449
Redo att inta dansgolvet som NO1 ;) Ja, än är inte stygnen tagna ur min lilla panna :(
image450
Bild tagen en väldigt kort stund efter alla sambuka på kort tid, haha :) Gäller att hålla masken!
image451
Japp, fylledans med Micke... Gammal vän till Puzzler, lite som en bror ;)
De roliga med Puzzlers vänner är att de verkligen ser upp en del till honom, vilket jag tycker e lattjo! :)
De hade koll även på mej kan jag säga! Vilket kändes tryggt och bra..... ;)
Dock så dök det upp ett riktigt jävla rikspucko, namn okänt! Jag dansa lite med honom & han ville inte utan hade bestämt sej för att ta de hela ett steg längre, nöp tag i mej och de slutade med att jag med full kraft fick försöka komma loss, sicket jävla äckel! Men min räddare i nöden dök upp i grevens tid och tog mej därifrån.
Nåt man då bör känna till är att INGEN muckar med Puzzler de är ingen bra ide! :S
Puzzler tracka ner honom och fick honom utkastad + gav honom några rejäla dunkar i ryggen så han blev nog lite paff, där fick han! Yes, thats a real man......*krama om & pussa på snoken*

image452
Hahaha, snacka om fyllebild! :D
image453
Detta är alltså Puzzler som bäst, heltokig precis som jag två ord : Rock on! :)
Puzzler lattjade runt på dansgolvet en stund och jag skratta halvt ihjäl mig, hehe ;)
Killen som står bakom Puzzler var en riktigt rolig filur som t.o.m. frågade om lov de vill säga
fråga om det var okej att han dansade med mej, ja för fan sa Puzzler ;)
Efter de fick han en kindpuss av mej och han var SÅÅÅ lycklig hahahahaha :D Inte van vid att vara NO1
image454
Kan man se gladare ut? Hahaha....
image456
Dansa flera timmar kan jag lova, snacka om träningspass haha :) Allt e kul med alkohol i blodet!
Ha de bra alla tokar och sörj att ni missa denna underbara festen och ni som var där: Syns nästa år!
Puss & Kram
//Glad, bakfull Molan :)

Nattens drottning......

Det är jag varje natt, jag sitter uppe och lever som en vampyr på natten........ inte frivilligt men hur många vampyrer har valt att bli just vampyrer....? :D

Bild på Puzz när han går till jobbet & ser lite crazy ut hahaha :)  *pussa på lilltån haha*

image445

Tankar i en jazucci...

Jag hade otur, jag träffa dig...
I början kändes allt positivt & jag trodde du va bra för mej,
Jag hade otur jag sa nej,
ditt flin skadade hela mej,
Jag skrek, du skratta...
Jag grät, du log....
Jag skar mej, du slog....
Jag kränktes, i mina tankar, i min själ,
jag dog....
Försökte leta, försökte söka men ärret var för stort,
själen skadad, kroppen för tung,
hjärtat för sårat....
Jag fann aldrig mig själv igen,
Jag blev nåt annat, nåt skadat, nåt stött i kanten,
nåt som ingen vill ha, ett problem,
ett blödande sår, ett växande ärr,
en fågel utan vingar, en rädd & skakande, gråtande liten flicka,
med alla minnen kvar,
Detta är en saga utan lyckligt slut.......

Silken dag.....puhh...

Klockan kvart över tre på natten till idag så åkte vi mot göteborg för de va dax för min titthålsoperation.
Jag var supernervös & mådde jätteilla. Resan ner tog ca. 4timmar och de kändes som resan gick fort då jag och Puzzler hade så kul hela vägen ner :)  Sjöng allsång i bilen, snacka skit, hörde på bra musik, tjafsa m.m.
Men när vi närmade oss sjukhuset då började pulsen öka & jag mådde väldigt dåligt, för att inte tala om hur utsatt jag kände mej :( När vi väl kom in höll jag hårt i Puzzlers hand, Puzzler uppmuntrade mej och stöttade mej massa!
Vi fick först gå in i ett rum där jag fick byta om till nåt som såg ut som en tunn, blå morgonrock, plastpåsar på fötterna och ett grönt hårnät på huvet, seeeexigt hahaha ;D
Sen efter att ha gråtit ut en bra stund i Puzzlers famn så tog jag modet till fånga och fick lägga mej i en säng och svälja två panodil och en voltaren, detta tar man i förebyggande syfte så man ska slippa ha värk när man vaknar. Sen var jag så rädd så Puzzler fick bära in mej i operationssalen, där låg jag och grät en bra stund av rädsla.
Puzzler höll min hand och så fick jag masken över ansiktet och plötsligt sov jag som en stock, de vill säga blev sövd såklart. När jag vakna var jag livrädd och helt förvirrad visste först inte alls vart ´jag var nånstans, men när jag såg Puzzler så lättade den ångsten. Såg då att jag också hade ett veflon i armvecket som förseede mej med vätska & näring. Hade jätteont när jag vakna och fick två morfinsprutor i magen och två doser i veflonet.
Det vill säga allt som allt 10 mg morfin. Då var smärtan hyfsat bra borta som tur e :) Bild på detta :

image440

Efter en stund så fick jag panikångest och de var då tvugna att ge mej lite stesolid, de vill säga lite lugnande.

image441
Helt väck av allt morfin & lugnande,,,,,,,,

image442
Söta Puzzler som verkligen hjälpte till massa, tack älskade du för allt stöd! :)

image443
Jag & Puzzler :) Helt slutkörda båda två men ändå är vi smilfinkar :D

image444
Smaskens, på Carlanderska har de goda mackor :D Mummmmma :)

Iaf så gick det hyfsat men jag var totalt livrädd :( Så jobbigt för psyket är de verkligen just nu också
och de kommer nog sitta i några dagar.
Puss & Kram speciellt till Puzzler min räddare i nöden, TUSEN tack! :D
//Sjukhus Malin

Såhär snygg....

Är tvn på morgonen när älsklingsprogrammet är på alltså "vakna med the voice"

image438


Desinfekterad....puhhh....

Ja, så ordentligt skurad första gången denna kvällen av desinfektionsmedel inför sövningen hos läkarn imorgon :(
Rädd ju..... de jäkla medlet svider nåt helt otroligt också för den delen, fy satan! :S
Jaja, härligt att Puzzler är så snäll & förstående iaf annars hade jag nog redan brakat ihop för en bra stund sedan!
Vi har superkul bara genom att sitta och snacka timma efter timma, känns inte som de går att tröttna! :D
Vi såg på " Från andra sidan " med Flockhart innan den var lite sämre än jag trodde, skit :(
Jaja, den va okej iaf alltid nånting.... va så trött när vi såg på den, hoppades jag skulle somna men nopp mitt huvud låter mej inte sova! Nu har Puzzler satt på sin musik lite Stevie Wonder m.m. bra skit de där :D
Ikväll jobbar Puzzzzler så jag ska se lite på tv, sitta vid datan & kanske läsa lite. Blir väldigt lugnt.
De blir som uppvärmning inför morgondagen, alla kära ni måste hålla tummarna för mej & för Puzzler med så jag inte blir så rädd att jag flänger till nån i all stress..... :S De vill säga att vi åker direkt när Puzzler kommer hem från jobbet ca. 03.00 och då är de illfart till götet, då kommer jag inte vara rolig att ha att göra med.....stackars Puzz... :(
Jaja, sånt e livet om två-tre timmar är de dax att skura sej igen i denna jävla vätskan, ajajjajajajjaj.... :(

Puss & Kram på er alla särskilt vänner/släktingar till Puzzler!
//Desinfekterad skäggagam :S



Allt är sååå bra :D

Vi har det superbra. Såg på den nya Wallander filmen för en stund sedan " Pyramiden " den va helt klart bra! :)
Spännande, om en stund ska vi se " Från andra sidan " med b.la. Calista Flockhart den verkar såå bra tycker jag!
Sen ska vi även se till att jag skrubbas flera gånger med hibiskrubb ikväll då jag imorgon ska in på titthålsoperation på morgonen, så vi åker härifrån sthlm klockan 03.00 för att vara hos läkarn i göteborg lite innan halv åtta på morgonen. Är jättenervös :(   Känns inte kul nånstans, men samtidigt har jag så jävla ont av de nu så de är bara att göra för detta funkar liksom inte, denna värken är såååå hemsk! :(
Puzzler å jag har askul igår blev de dock lite catfight men de är bara för vi är helt tokiga i bollen båda två! :S
Är ganska sugen på att flytta upp hit, vi har askul å jag behöver verkligen miljöombyte!
Nu ska vi se på film!
Puss & Kram
//Stilett Malin

Catfight i centrum.....

av sverige. Ja, nu har vi en liten dispyt här.....haha
Herregud, nu är han faktiskt totalt hopplös!
Puss & Kram
//Välgörenhetsgam

Troligt & Otroligt.....!

Måndagen : Ja, jag anlände ju till vackra sthlm och där stod Puzzler och vet ni vad? Han stod med tre, stora röda rosor ja varför? Jo, han kom ihåg min namnsdag vilken var igår! :) Malin är namnet.......
Vi snacka på och kramade om varandra och jag blev superglad för rosorna, är inte van vid att bli bortskämd med sånt så kändes så fint & jag kände mej toppen :D
När vi väl kom hem sa Puzzler : Jag, har köpt en julklapp till dej! Jag blev superglad och bara HOPPPPADES på att de skulle vara just de dojjorna jag pekat ut när jag var uppe hos honom förra gången och vet ni vad?
Joo, de va de också..... Så underbart snygga & vackra är så supernöjd och känner mej ännu en gång sååå bortskämd! :)  Här kommer en bild på dessa:

image424

Efter denna härliga överraskning så var de dax att åka till ett fik som heter chokladfabriken, med oss hade vi Ida & Lilla Myran Linnea :D Supergoa ungar verkligen, de verkade tycka att jag också är helt okej. Hehee :)
Här kommer lite härliga bilder från fiket, oj va vi käka choklad :) Mummmmma :D

image425
Linnea till vänster sen goa Ida & Puzzzzzler :)
image426
Hahaa, såå söta så :)
image428
Ser ut som ett lik men Linnea e så söt sååå :D

Efter denna goa fikan så begav vi oss för att köpa filmen " Så som i himmelen " typ min älsklingsfilm denna såg vi senare och Puzzler höll me, underbar film! :) Vi skratta, grät & skratta igen..... underbart.....
Sen tidigare på dan hade vi hyrt 5 filmer på ja, just de VIDEOMIX de insisterade jag nämligen på!  :)
Några skräckisar och sen thrillers :) Göttans så ikväll blir de god mat som nu Puzzler fixat karre, rödvinssås & pommes....mummmmmms :) Mmm så varför har nu mannnen gjort sej lite extra till?
Joooo, läs nu detta noga och bilderna ser man på egen risk..... nu har jag varnat DIG! :S
Jag tyckte efter en dag på sveriges största köpcentrum där jag förresten inhandlade julklappar till min storebror & också till Puss Puzzler :) Ja, just de glömde nästan de Jenny har jag köpt till också ni vet den mycket älskade vännen som nu mer bor i skövde! :(  Vi kan börja med lite bilder från köpcentret innan vi tar upp dagens riktiga tunga händelse! Varsågod ännu fler bilder :

image429
Malin ÄLSKAR shopping, hehe ja jag alltså :D
image430
Puzzler gick loss med kameran hihi :)
image431
Snygg bild tagen av Mannen med stor M :)
image432
Mummms Puzzler ser till att jag fläskar i mej massa götta, FY! :S
image433
Hahaa, ser LIIITE halvtokig ut hihi :) Lilla Puss puss puss Puzzler :)

Okej, nu till dagens tunga händelse. Jo, jag tog Puzzlers hobby gravyrpenna, som för övrigt ser ut som en mini vinkelkap! :S Bara det i sej är ju jäkligt oroväckande MEN, japp som i alla sagor & berättelser så kommer det ett jäkla MEN, men jag skulle ju BARA testa litegrann men vad i helsike hände?
Jo, smarta, intelligenta Malin lyckas när fanskapet är på att ja vad? Jo, såklart lyckas jag med det som ENDAST en sådan som jag kan lyckas med att fastna med fanskapet igång och få den snurrande, rakbladsvassa sliptrissan i ja just de, PANNAN..... Titta in min egen designade halloween mask :)

image434
Ajj eller vad tror ni? Snacka om KLUMP!
image435
Liggande i soffan väntandes på ambulansen och helt omtäcknad, livrädd och svinont!
image436
Liggandes på sjukan, nyss sydd & med rejäl värk och enormt rädd...... :( Aj eller vad tror ni?
image437
Hemma igen & glad som vanligt, alltid är det någon som har det värre, hahahaa :D

Puss & Kram
//Sjövild katt i kattegatt

X2000 ännu en resa......

till sveriges vackra huvudstad Stockholm, hehe :)
Är framme om 45min. ska bli skönt miljöombyte är härligt så enkelt är de bara!
Skrev lite nytt till boken för några dagar sedan, känns bra. Hoppas jag sakta men
säkert kommer kunna komma igång med den ordentligt igen :)
Dock är det väldigt tungt att skriva, men men de ger sej nog tillslut.

Nu ska jag sitta här och filosofera en stund till och höra vidare på musiken!
Stockholm & Puzzler HERE I COME..........
Puss & Kram
//Mitten :D

Packat & Klart....

för 10dagar i sthlm hos Puzzler :) Sitter här med extrem värk har fått ta massa smärtstillande och de hjälper men det är så jobbigt att gå runt och ha såhär ont jämt. :(  Förstör så mycket!
Om 12timmar går tåget till sthlm och tanken var då att jag skulle träffa Bimsan men de får nog ställas in för dagen då jag just nu har asont och mest av allt kommer behöva bara bli hämtad av Puzzler och sen få lägga mej ner, ja smärtan är hemsk..... jag lider av denna skiten så enormt mycket. Som jag innan sagt på fredag är de dax, mina nerver vibrerar......är väldigt rädd & extremt nervös men men vi fixar detta, jag fixar detta...de måste jag ju! :(

Idag så har det varit jättelugnt då jag haft migrän & feber, dock mindre än igår. Dock ökar smärtan i buken.....
Har pysslat en del med barnen, rensat deras öron & klippt klor och myst massa :) De saknar mej, de märker jag!
Men såhär ska dom inte ha de länge till så de blir bra, allt löser sej måste tänka så för att orka!
Jag & sambon har pratat en hel del och vad som än händer kommer vi alltid älska varandra som vänner extremt mycket då vi gått genom eld & hav för varandra och mer därtill! Nu ska jag och mannen som alltid kommer ha en stor plats i mitt hjärta sätta oss ner och spela lite kort, snacka litegrann & bara slappa.
Puzzler nu syns vi om.......knappt 16timmar :) Saknar dig!
Puss & Kram
//Packåsnan.....

image420
Hade inget att göra....hihi :)
image422
Tihihi..... ;)

Kärlekslekar.....

pågår just nu mellan katterna, de jagar varann, kastar runt sina leksaker & är allmänt supersöta!
Nyss väckte jag sambon med att vi alla fyra de vill säga jag, katterna & hunden kom indunsandes och krama god morgon! :)  Är inte de ett bra sätt att bli väckt på så vet inte jag vad ett bra sätt är helt enkelt. Han hade sovit gott! :D
Själv inte sovit än, men de kommer väl i sinom tid..... hoppas jag! :S
Igår snacka jag en del med Puzzler, vi prata även över msn en stund tidigare imorse och sen en stund i telefonen med, imorgon åker jag tillbaka till sveriges stolthet sthlm :D  Det är en mycket vacker stad tycker jag! :)
Då kommer jag stanna i sthlm över veckan, på fredagen kommer jag & Puzzler hyra bil för att kunna åka ner till gbg, carlanderska sjukhuset på fredag morgon. Vi kommer behöva åka från sthlm runt 03.00 för att ha lite marginal tidsmässigt också. Å jag kommer må jättedåligt då jag är supernervös! :(
Ja, två dygn innan de ska jag mer eller mindre skrubbas sönder i en illaluktande, svidande, uttorkande skrubb/tvål! En gång på eftermiddagen på torsdagen och då när man gör de så tar man de över hela kroppen, JA även håret och man tar de två ggr om! Sen på kvällen är det dax för samma procedur igen och sen får jag ta de precis innan vi åker från sthlm! :S  Och de som svider så mycket även om man smörjer in sej efteråt, men de får jag inte göra nu alltså smörja in mej med nåt, eller använda nån deo eller nåt sådant BAJSTRIST & ONT!
Ja, varför nu alla dessa förberedelser? Jo, det är dax för titthålsoperationen....... :S
Efter de har sövt mej så ska de kolla vad det är för fel på mej, förhoppningsvis hittar dom det direkt så jag sedan kan få nån behandling och att äntligen få denna smärtan att försvinna! Du som inte läst bloggen tidigare (fy) de handlar om buksmärtor som jag haft mycket länge. De startade lite smått för 1½ år sedan och har därefter försämrats nåt enormt, ibland har jag inte ens kunnat gå. Inatt t.e.x. blev jag liggande på toagolvet då jag ínte kunde röra på benen för de värkte för mycket i buken när jag ens rörde lite på foten :( Så blev liggande i samma ställning TVÅ TIMMAR :( Då gick det dock inte att hålla tårarna tillbaka för att påstå att jag inte är orolig är lögn!:(
Men men nog om detta tråkiga......
Igår så pratade jag med Puzzlers barn över msn de verkar båda supergoa & roliga :)
I alla fall så åker jag alltså nu imorgon upp till sthlm igen för att stanna ett längre tag för att se om de har nån effekt på mitt mående. Djuren skall dock stanna hemma har jag och sambon kommit överens om.
Men ner åt Boråshållet på fredagen och sen när narkosen släppt tillräckligt får jag åka därifrån och då åker jag med Puzzler upp till sthlm igen, i alla fall är tanken så sen får vi se lite. Sen skulle puzzler ändå hyra bil nån dag antingen den 18 el. 19dec. Men jag fick reda på igår att vi är välkomna till henne den 19dec. 17.30 så då har jag en plan, såhär ser den ut!! Åka från sthlm vid ca. 08-09.00 så man är framme i Borås vid 13.00 ca, Då ta en fika på mitt favoritfik här i Borås och ja, ni borde alla veta vilket ställe jag syftar på mm ja, just de Orion! :)
Sen visa staden Borås det är ju ändå en ganska fin stad :) Gå & Kolla lite i affärer kanske kan Puzzler hitta nån/några julklappar här nere :) Sen hem till moder jord 17.30. Och hur länge vi stannar där beror nog på en del.
Men då har jag iaf kommit underfund med att jag gör bäst i att stanna här i Borås när Puzzler åker hem på onsdag kväll för jag ska på farfars begravning på fredagen :( Har inte än bestämt låt, det är så enormt svårt! Men de verkar står mest mellan "Wind beneath my wings" & "There you`ll be"  Men vilken av dem kommer Puzzler få hjälpa mej med att välja, usch begravningen kommer bli sååå tung bara som den är och sen då också kunna hålla masken och göra ett minnesvärt framträdande känns mycke, mycke svårt! :S Men jag gör så gott jag kan å jag gör det för farfars skull om de inte blir bra so what jag gjorde allt jag kunde å jag gjorde det för farfars skull det är det viktigaste! Den fredagen den 21dec. kommer alltså bli en tung dag som tur är kommer min sambo följa med på begravningen som stöttepelare, supersnällt av honom! Behöver verkligen allt stöd i världen då.
Ja, efter begravningen då är det väldigt snart julafton. Kommer vara hemma på julafton hos morsan som de ser ut just nu iaf. Sen vet jag vad jag kommer få av Puzzler i julklapp, ett par assnygga höga stilettklackisar :D
Sa nämligen när vi var ute på stan att jag önska mej dem och när jag prata med honom innan sa han att jag kunde få min julklapp i förskott, och de vill jag verkligen för jag behöver all uppmuntring jag kan få nu innan det är dax att skrubba :( Och jag har en plan med vad jag ska ge honom oxå men de kan jag inte skriva här då han lusläser min blogg :D Kan heller inte skriva vad det är i de paketen jag redan köpt då alldeles för många av mina vänner, familjemedlemmar m.m. läser min blogg så sorry, ni är avslöjade! haha.....ni är beroende av min blogg :D hell yea!
Puss & Kram till er alla men framförallt till Puzzler & hans änglar Ida & Linnea :)
//Flygande vit duva som hoppas på en trygg landning......

image418
Hahaha, så sover mannen Ted! :D
image419
Och så sover hans fästmö Lillstrumpan :D
SÖTISAR!!!

5dygn hos Puzzlermannen :)

Precis knappat av telefonen, i andra änden satt en lite trött Puzzler (ne, han sa inte det men om jag lärt känns människan rätt så tyckte jag mej höra detta, så de så) Hos sej har han idag sina två guldklimpar, ja hela helgen snarare. Ida & Linnea två töser som enligt Puzzler själv är lustiga och har skinn på näsan , bra där! ;)
Någonting som är lite farligt är att jag börjat avsky Borås, ja de är sant! Kan inte, vill inte, tänker inte lova nån eller ens prata gott om att befinna mej i Borås självklart har jag min kära sambo här och honom är det ju kul att träffa och komma hem till men annars frånsett barnen också såklart så är de sååå tomt, men ändå såå fullt! Varenda plats har ett minne jag inte vill minnas, på varenda fik sitter minst en människa jag inte vill prata med eller om och så fortsätter det. Nu när jag befunnit mej så pass mycket i sthlm känner jag bara att där går det att andas, här inte!
Här kommer några MINDRE snygga bilder från veckan i sthlm, åker på måndag igen :) hahaa.....

image412
Här är alltså nya kära vännen Puzzler! :) Sittandes på ett kinahak i sthlm där Puzzler plötsligt hette Brrrroooossssaaannnn, vacker flicka Brrroooossssaannnn.... haha :) Ser ut som en avdankad pundare!
image414
Dax att klä sej inför jobbet som mmm de vi alla retat oss på nångång och flörtat med desto fler, alla vet vad jag ska säga eller? Mmm, ja just de dörrvakt! De är inte så sexigt klädda under hahaa :)
image417
Ne, dörrvakt heter de :) hahhaa.....
Skulle lagt upp fler bilder om vi inte såg såååå utvecklingsstörda ut på dem!
Sorry Puzzler men t.o.m. två "snyggingar" som vi kan tillsammans se HELT mongo ut!
Puss & Kram speciellt till Puzzler och hans barn!
//Flyttfågeln

Sittandes på X2000.....

på väg hem från Puzzler. Skulle bowlat ikväll men blir inte så mår alldeles för kass just nu :(
Allt har dock varit bra dessa 5dagar i sthlm och på måndag åker jag upp igen.
Har fått värsta migränen ber till gud att jag har migränmedicin i väskan :S
Puss & Kram
//Sj gam......

Spy bar & raggning.......

Ojoj, nu har jag mängder att berätta och vet inte vilken ände jag ska börja i men, jo jag först säga att Puzzler nu är och jobbar, ja han jobbar som dörrvakt lite kaxigt tycker jag :D hihi......
Kan börja med att berätta att vi i tisdags mest tog det väldigt lugnt, snacka, såg på filmer och hade de kul bara genom att ha de lugnt å gött. Jag kände mej också lite halv vissen så de passa bra att bara ha en lugn dag.
Dock fick jag reda på att jag blivit utvald till en av finalisterna för salmings underkläder! :D En av ca. 15tjejer, de ni!
Blev såklart superglad och jag hoppas alla mina älskade vänner och ni andra röstar på mej :)

Om tisdagen finns de inte så mycket att berätta vi tog de bara lugnt, såg på film och snacka järnet.
I onsdags dock var vi en bra stund hos Puzzlers mamma som var supercool, jättekul & rapp i käften.
Hihihi, underbart! När hon bjöd på wienerbröd hoppade mitt hjärta ett extra slag då jag älskar wienerbröd! :D
Åt, snacka och skratta och efter en bra stund där åkte vi ner till ett stort köpcentrum, köpte klart julklappar till mamma & pappa. Hitta även en sak till Matti. Känns kul ja just de till goa gravida Kusinen Emelie me! :)
Efter detta så tog vi bananbilen & begav oss hemåt såg på tv en stund & snacka innan vi började svalka våra strupar med smirnoff och öl. Mumma.....
Några timmar senare satt vi på bussen på väg ner till Stureplan, där vi skulle se till att ingen gick säkert, hihi! :D
Först bestämde jag att vi skulle in på Spy bar, där var det helt schysst. Vi hängde i baren och skratta en hel del åt både det ena och det andra. Bakom mej typ 1½ timma hade jag en lesbisk kvinna som ville ha mej, vilket Puzzler självklart tyckte vi RIKTIGT roligt, hahahahaha :D Stackars lilla tös hon verkade inte lite ovan om man säger så!
Nåt som också framförallt Puzzler tyckte var skitkul var att så fort han lämnade mej för att gå på toa eller göra nåt annat så återvände han med synen att nån stod och ragga järnet på mej! Hihihi.....helt bisarrt! :S
Han var riktigt taskig en av gångerna dock, en kostymnisse stod och föreslog att jag skulle följa med honom till hans krypin på sture och jag tyckte bara han va skitjobbig så när jag såg Puzzler komma viglande så blev jag inte lite glad. Kollade på Puzzler med en bedjande blick och vad gör han? Jo, ler åt mej, tar en stol och sätter sej en bit ifrån & bara tittar på! Stackars, stackars mej som fick stå där som ett ufo! :(   haha.....
Så höll de på i alla fall till halv två-två sen blev vi utkastade från spyan p.g.a. vi enligt vakten var för fulla, men de visste vi båda att det inte var anledningen! Stod nämligen några killar en bit ifrån mej och tog på sej själva! Tokar!
Så några Qvinns hade väl blivit störda av detta & klagat vilket är förståeligt!
Men inte gjorde de nåt vi tog våra jackor och skrattade som dårar, och jag bad Puzzler att nu starkt ge skenet av att vara min pojkvän så jag skulle slippa alla drägg! Vi gick till systerstället till spy bar och Puzzler sa precis som det var men tack vare att han kände dörrvakten så kom vi självklart in, hihihi...... 
Väl där nere slog vi oss ner vid några vänner till Puzzler, trevliga & roliga typer och självklart hällde vi i oss en hel del alkohol till och jag dansa flera timmar som en tok! Puzzler kämpade för att hänga med i samma tempo men åldern kom ikapp! hihi...... så jag dansade med 5-6 andra karlar också som såg ut att uppskatta min fulighet!hihi
Efter att ha dansat en bra stund med Puzzler igen så gick han och satte sej ner för att vila sina kalkonben och jag gick fram till en hyfsat full snubbe och började dansa loss med honom en del bugg och sen massa höftvickande såklart! Är de party så är de! Efter 4-5låtar så tackade jag för dansen och gav honom en kram han blev superglad och sa : Jag har inte dansat med en tjej sen jag var ca. 18år TACK för dansandet! Supergulligt tyckte jag! :)
Tänk så lätt det kan vara att göra nån glad, de är så härligt  :D
Efter att fått 2-3 drinkar spillda på mej och skrattat mängder så närmade sej klockan plötsligt fem och vi tog en promenad runt i sthlm för att leta ställe att käka på, måste ju ha fyllemat såklart! :D Vi skratta massa åt nattens händelser  men tillslut gav vi upp, tog en taxi till Kepsen, ett kebabställe vid globen och käkade senare som dårar. Efter detta tog jag ett bad i den underbara Jazuccin och sen snacka vi och smågnabbades litegrann. Snetände lite på fyllan båda två....hihi :) Sen somna vi sött vid 09.00 och vakna i början av kvällen, då sa mannen att ja, just de jag ska ju jobba om ca. 2timmar (han jobbar som dörrvakt), grattis tänkte jag härligt att stå bland fyllona bakfull! hahaha :)
Kändes så underbart att bara få vara mitt fula, hoppiga & alldeles heltokiga jag ute utan att nån blev sur, arg eller ledsen. Kändes skönt att få vara fulla, spralliga Malin helt enkelt utan att behöva ursäkta sej!
Ja nu sitter jag här och Puzzler är hemma om ca 1½ timma och nu ska jag bara ha de lugnt å gött.
Snacka förresten med en killkompis i tele ca. 1½ timma innan, mycket trevligt! :)
Puss & Kram
//Sthlms bruden, åker hem till Borås imorgon men återkommer igen på måndag! :D

Miss Salming....

Gå in på http://www.skipatrol.se/salming/index2.html och rösta fram mej till Miss Salming 2008 jag är en av de 30 finalisterna, de ni! :D Puss & Kram

//Sthlms brud

Släkten & X2000

Igår var det alltså en sådan där härlig släktträff som ni vet man bara SKA ha vare sej man vill eller inte.
För att de gamla ska känna sinnesro och man själv ska vara en "fin flicka"
Mormor och hennes man Bertil var de enda som kom igår, storebrorsan va sjuk vilket han varit till och från i två månader så han kunde inte komma, så trist! :(
Dock blir de farbror doktor för broder min. Stackars lilla barn, men men alltid kunde de varit sju resor värre.
Men iaf "släktträffen" gick hyfsat igår, ja jag lever vill säga. Hahaha, ne men skämt å sido de gick bra dock var mormor helt hopplös men säg en dag hon INTE är de..... lycka till!
Bilder från igår får jag kasta upp när jag är framme hos vännerna i sthlm, sitter ju på tåget upp nu! :D
Helt impulsivt igen men de skramlade ihop sina slantar så sött och jag kunde inte motstå hiihi.
Så bye bye tråkiga borås och tjenixen centrum i Sverige.

06.10 Tisdag

Sitter här med vännen, snackar skit och han har lurat i mej choklad och fanta fy fan! :D
Igår va vi ute och käka på ett megakul ställe, snacka om virriga kineser störtskönt!
Vi skratta högt och Puzzler heter numer Brrrrosssan....... Hahaha....
Allt bra Brrrrooosssan? Vacker flicka brrrrossssaaannnn.........Kommer snart Brrrooosssan..... hahahaa ;)
Efter extremt god mat älskade vitlöken som va i, visst man luktar som en höna efteråt men de kan de lätt vara värt, ehh jag är ju en höna pöna i de gröna eller hur ?!
Sen köptes en julklapp till min moder jord. Vad? Nja, du försök med den du men de är kvinnan har stenhård koll på min kära blogg, haha nu vet ni de allihopa! :D
Köpte även ett fint röd/orange/aprikos nagellack av märket Mavala. Mavala är ett superbra och billigt märke, finns ingen som helst anledning att slösa massa jäkla stålars på dyra nagellack när de ändå JÄMT och ständigt flagnar bort, ska målas om och framförallt ja just, tar slut. Så en uppmaning är köp hellre 20 lack från mavala än 10 från Lancome och lägg resterande pengar på en go middag med din kära, eller kanske bara nära :)
Ja, ej att glömma denna nya vännen stod med en blodröd ros till lilla prinsessan (ja, jag alltså hehe) när jag trött och hungrig klev av i sveriges mitt. Mycket uppskattat och gulligt.
På kvällen började vi se American Psycho men vad hände som aldrig brukar hända, never never never never ever...
Jo, JAG somna...... ja, känn på den! Hahaa.....sov i nästan 6 timmar! Helt otroligt skönt så nu sitter jag här som en riktig blådåre och vännen som en halvdöd deffad biff och ska se American Psycho. Jag har alltså ännu en gång i mitt liv lyckats träffa ännu ett psycho, hahaha ;) *sorry*

Puss & Kram
// Från världens centrum, ja just de lilla jag ;)

image408
Tack för den supergoa maten mamma, morsans kycklingsallad knockar de flesta och de mesta :D

image409
Tack så mycket nära & kära......

image410
Mormor & mormors man Bertil, Lillebrorsan med den hemska  hästsvansen,lilla födelsedagsbarnet, kära mor vem e väl som du taggig och jävlig, haha :D



image411
SMIIILE FOR LIFEEEEEE or fuck it! ;)