BVC......

Yes, om en stund ska vi iväg till BVC för tre månaders kontrollen vilket också innebär en vaccination, blä för sprutor. Gabriellas pappa är ju här nu så han kommer få hålla lilltösen när sprutan ges usch, sånt värker i hjärtat..... Men men, efter de till apoteket å köpa alvedonsuppar om Lillan skulle få feber av sprutan. DE OROAR MEJ! :(
Kanske en liten vända på stan & sen köpa lite käk :) Igår såg vi på film & lekte med Lillan Å VET NI VAD?!?!
Lillan skrattade för första gången igår, de var HELT UNDERBART och vilket underbart skratt sen också :)
Tre månader å nu skrattar hon å har börjat greppa efter saker hon e enligt dom som kan väldigt tidig, kul :)

Ne, nu ska jag klä Lillan alldeles strax.
Puss & Kram
//Mamma Malin & Den lilla fismajan :)

Jadu........

Tro mig det handlar inte om att prioriteringar gällande barnen i de avseendet att det var en väldigt viktig å stor händelse för honom å tösen i fråga de har jag ALL förståelse för och att han skulle iväg på de visste jag mycket väl om hur de sen blev på natten de är en HELT annan sak å egentligen skiter jag helt å hållet i de MEN om de innebär att man inte dyker upp hos sin andra lilla tös på bestämd tid DÅ blir det ett problem.
Nog sagt om de, tack tomten för den tröstande kramen den behövdes.

Nu ska jag sjunga en stund :)
Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla Gabriella.......

Kollaps......

psykbryt, ja kalla de vad du vill. Känns som allt går i tusen bitar, känner mej så jävla besviken & ledsen. Tycker synd om Lillan. Hennes pappa skulle varit här om mindre än en timma så blir de självklart inte de dök ju upp "annat" jag ska ge fan i och skriva anledningen till varför han inte är här nu för de är för jäkla pinsamt.
Kan väl iaf säga såhär mycket att valet han tog igår kväll, de han valde framför Lillan gör mej MER än rasande de e fan inte klokt. De gör mej ledsen, ÄNNU mera besviken & lita på honom blir väldigt väldigt svårt när han inte ens dyker upp för att träffa sin dotter vilket ändå inte blir så ofta åsså sabba de såhär :(
Ne, de finns skäl till varför jag tänker kämpa om att fortsätta ha ensam vårdnad om Lillan, uppenbara skäl.

Har avbokat saker för dagen för att han skulle komma, de ställer till de för mej också visst inga problem för mej att avboka saker & ting men då får man väl iaf ta sej i kragen & komma! När vi bestämt de tillsammans.
Fan, fan, fan, fan....... känner mej så jävla less :(

Ne, nu ska jag sitta en timma eller två med en familjeterapeut de BEHÖVS!

Puss & Kram
//Mamma Malin & älskade lilla underbara Gabriella.....

Svårt att hänga med i svängarna......

mm.....jag e tröttttttt! :( 
Lillan e underbar å var för en liten stund sedan mer än löjligt nära att skratta helt sammanhängande, underbart.
Hon e ljuvlig! Älskar henne så otroligt mycket. Sitter å skriver i "hennes dagbok" har en hel del att lätta hjärtat med, saker jag känner att hon måste veta även om jag inte skulle finnas här för att berätta det den dagen hon är tillräckligt gammal. Som jag innan nämnt häröver kommer jag att flytta innan sommaren, jag hoppas att det ska göra att jag & Lillan kan leva ett riktigt bra liv länge länge.... men jag e livrädd att min "historia" ska hinna ikapp å att jag därför inte kommer finnas här när Lillan är lite äldre fruktansvärt att behöva oroa sej för....
Men sitter iaf å skriver ner allt jag känner att hon måste veta, allt jag vill att hon ska kunna läsa en dag om jag inte skulle kunna berätta de själv. Att flytta känns jobbigt, de kommer bli tungt de vet jag. Men det är ett måste, hoppas att allt kan "hålla sig på bannan" med allt annat nu bara, de är sååå mycket att tänka på ändå.
Om jag fortsätter skriva häröver på bloggen i den vevan vet jag inte, både jag & Lillan kommer i samband med flytten att gå "lite under jorden" kanske fortsätter jag att skriva kanske inte. Skulle du dock märka en dag att bloggen är borta eller den inte längre uppdateras beror detta på att jag & Lillan "börjat ett nytt liv" någon annanstans i världen å att jag anser de olämpligt att fortsätta skriva eller iaf på tok för riskfyllt.
Jag har aldrig skrivit ner här på bloggen ordentligt vad allt detta handlar om och jag anser det vara bäst att inte göra det heller. De jag dock yttrat är att de handlar om en man som blivit dömd p.g.a. att han utsatt mej för många års lidande. De räcker att veta så pass mycket, detaljer eller precis vad det handlar om blir fel för min del att skriva ut häröver. Dock använder jag ju detta som en dagbok om än lite censuerad.

Det finns så mycket oro kring nästintill allt just nu, de tär enormt.....
Jag vill bara känna trygghet för mej & Lillan å lycka, lycka känner jag mycket varje dag all min lycka beror på min lilla pärla. Men med tryggheten är det sämre. Väntar bara på att få ett samtal om att han har permission igen, usch de ger mej kalla kårar längs hela ryggen :(
Men vi fixar detta, JAG fixar detta på ett eller annat sätt ordagrant: Jag kämpar tills jag dör inte så mycket för min egna skull som för min älskade dotters.

Sjöng en liten stund i efm å nu börjar rösten bli iaf lite mindre "rostig" känns bra å kul. Ska gå in på mailen nu & se om managern har hört av sej om tid å plats.

Imorgon kommer Lillans pappa ner, vi ska möta upp honom vid tio-snåret på morgonen.
Så han följer med på BVC besöket på onsdag, sen ska jag själv till läkarn på torsdag å sen är de resa till Sthlm som gäller dock åker vi då alla tre tillsammans vilket underlättar litegrann med all packning m.m.
Hoppas på att få lite tid att träna upp rösten nu när han ändå är här & kan sitta med Lillan en timma eller två, eller tre :)

Annars har jag varit iväg på "späd" idag de gick bra, va dock väldigt trött men Lillan hyfsat pigg :)
Sen har vi varit ute på promenad med vagnen behövde komma ut lite å inte ha "ett ställe att gå till" bara ut gå helt enkelt blev en lagom runda dock gick jag mycket uppför å de jäkligt snabbt så de blev nog ganska bra soft träning. Va svettig å go efteråt iaf haha..... Sen har jag handtvättat, diskat litegrann, vickt lite tvätt m.m.
Kokat flaskor...ja ni vet de vanliga dagssysslorna.
Lillan ligger i sitt babygym nu & NU tror jag bestämt att hon bajsa dags att ha koll så att hon inte drar upp blöjan IGEN!!! *skräckscenario* hahahaa.....

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla bajsfia......


Hahaha PÅ SKOJ!

Ja, här kommer ett litet videokollage jag i all hast satt ihop vilket sammanfattar sista 3åren ganska bra hahaha.....sen e de när jag tränar in en ny låt inspelat med MOBIL....så ljudet e KASS å min röst ostämd som sjutton men men jag bjussar på de! :)

Länk:

http://www.youtube.com/watch?v=RIN958BCS8o


Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla Gabriella.....

p.s. jag e inte som jag borde i skallen hahahahaa

Söndag morgon.....

Fullt ös som vanligt. Mycket att tänka på inför veckan vi går in i imorgon en del möten m.m.
Sen antagligen upp till sthlm i slutet av veckan för att träffa denna managern som visat intresse.
Idag damma, dammsuga, diska, handtvätta å sen koka flaskor, göra mat ja varje dags måsten också såklart.
Känner mej trött, väldigt trött..... Blää...ne bara att rycka upp sig & stampa vidare hårt & bestämt.....

Jag är iskall, hård å besynnerlig! (Måste intala mej de iaf för att orka med all skit som händer)

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla krabban......

Hopplöst....

Får inte ner msn de bara krånglar, sen tänkte jag bjussat på mej själv lite spela in lite snabbt med mobilen tidigare när jag sjunger lite covers dock e rösten i "oform" å de är en helt ny låt för min del men ändå.... men försökte ladda upp på myspace å youtube men de funka inte då det inte är ett videoklipp utan endast en mp3 å de räcker inte med att göra om formatet. Nån som har nåt tips ang. msn el/och ladda upp musikfil, vart?!

Ne, nu ska jag sätta mej med Lillan igen.
Puss & Kram
//Mamma Malin & Den gnälliga lilla krabban.....


Möte med managern.....

Yes, ska till att ske i veckan som kommer dag & tid å plats (mer än att de är i sthlm) inväntar jag fortfarande.... jäklar va spännande!!! :)
Herregud, ja jag håller på med en låt till Lillan dessutom som han/dom tror att dom kommer kunna hjälpa till med.
Känns så jäkla bra, så spännande & ÄNTLIGEN kanske jag kommer nånstans med musiken :D:D:D

Jaja, dax för mej att invänta svar på plats, tid & dag sen boka biljett till mej & Lillan, försöka fixa barnvakt till den stunden å boende också för den delen..... fjärilar i magen MINST sagt! :)

Nu ner på marknaden och kolla litegrann, sen laga mat & se på film!
Puss & Kram
//Mamma Malin & Den lilla sjönsjungande krabban.....

Jag har inget msn......

blääääääääääääääääää............nånting på min data gör att jag inte kan få ner msn å de gamla går inte att använda. Jag har gjort alla jäkla uppdateringar som finns mer eller mindre och ändå går de inte att få ner de :(
Känns BITTERT!

Idag har jag köpt ett babygym till Lillan, min lilla älskling....sen några varmare byxor då hon verkligen behöver de, några billigare söta toppar & mat till henne så de räcker ca. 10dgr till :) Sen ja just, borde jag springa ner till apoteket imorgon IGEN för att köpa lite mer av hennes "medicin" då den börjar ta slut. Sen blöjor, våtservetter & en billig micro för att kunna värma hennes mat. Ja, lillan har fått en hel del saker idag sen handla jag lite mat också nu finns de inte mycket pengar kan jag lova :(:(:(
Men Lillan älskar sitt lilla babygym så de är värt de.

Ser ut som att de kommer bli en rättslig process ang. Lillan känns helt förjävligt. Men för hennes bästa kämpar jag med näbb & klor...... Blev kallad till familjerätten idag å fick reda på detta, självklart har de låtit HELT annorlunda från den andre partens sida senast för några dagar sedan :S:S:S Blir man less eller?!?!

Så detta är LITE av vad jag har att tänka på nu och inom de närmsta:

* Allt som rör Lillan, som vanligt dvs ett HELTIDSJOBB "bara" de.....
* Hitta ny bostad
* Flytta innan nästa sommar
* Alla möten med soc, familjerätten, bvc. m.fl.
* En hemsk oro inför när FANSKAPET kommer ut nästa sommar
* Att skydda mej & Lillan vid permissioner, å sen konstant efter nästa sommar
* Att lite längre fram skaffa skyddad identitet till oss båda
* Ekonomin KAOS.....
* Kämpa för Lillans bästa i rätten

DETTA OCH MYCKET MERA...........

Ne, de gäller bara att vara hård som sten, kall som stål & trampa vidare för här finns ingen tid för att luta sej tillbaka, de gjorde de inte innan å de gör de inte nu..... hur kommer allt att gå?!?!

EN ENDA PRIO: Lillan...... å genom det försöka TROTS ALLT att må iaf så bra de är möjligt efter förutsättningarna då hon självklart påverkas mycket av mitt mående också :S

KÄMPA KÄMPA KÄMPA TILLS JAG DÖR......
Varför ska allt hela tiden vara en jävla kamp när jag gör allt jag kan å mer därtill på alla sätt & vis....
Pust...ne, nu ska jag försöka duscha 5min innan Lillan vaknar igen....min älskade tös....min dyrbara skatt...
Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla Gabriella.....


Gabriellas pojkvän på besök... å svärmor....

Haha.... ja här sitter jag med Theo å Maria :)
Gabriella somna för en liten stund sedan, skönt! Theo ligger här å äter upp sina fötter, å jag å Maria sitter å snackar..... sladden till min data e nästan helt död så den e HELT hopplös.... :(

Idag har dom hört av sej igen från ett skivbolag, eller jag såg de på min mail idag iaf känns kul :)
Ska träffa dom antagligen nästa vecka, sen har en låtproducent hört av sej från skövde också känns spännande som sjutton! :S Vad händer liksom?!?!

På späd var de idag okej men jag var på TOK för trött :(
Men vi skall väl umgås här en liten stund nu....Theo börjar också bli trött....
Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla Gabriella.......å Theo & Maria......

Tre bilder....


Jag & Lillan & Katten Nella, mycket östrogen i min lägenhet! ;D

Lillan sitter å tittar på medans jag fixar saker här hemma...taget idag för typ 20min sedan :)

Också taget alldeles nyss :)

Nu dammsuga!
Puss & Kram
//Mamma Malin & den lilla bedårande krabban :D


Sthlm, bajsdottern & duschen.......

Ja vart ska jag börja?!

Jag blev ju rejält febrig i måndags & detta höll i sej så jag tog på onsdagen lilltösen med mej & åkte upp till Sthlm för att kunna få lite hjälp & avlastning. Lillan fick dessutom också feber på onsdagen vilket gjorde mej till ett nervöst vrak, lilla stackarn. Men nu är hon frisk & jag också förutom lite förkyld men de är ju alla nästintill just nu. I Sthlm hade vi de ganska bra & lugnt, Lillan fick träffa sin farmor för första gången och den yngsta av halvsyskonen som hon inte träffat innan sen träffade hon den äldsta halvsystern, sin pappa, sin faster såklart å kusinen m.fl. Vi tog promenader med vagnen, fikade, såg på tv, jag var ute å festade "litegrann" en av kvällarna då fastern tog hand om Lillan mer än så om just de finns ingen anledning att yttra eller jo BLÄÄÄ.....hahaa...
Sen var jag & Lillan iväg på Nacka Forum flera timmar sista dagen :)
Vi hade det ganska nice helt enkelt.

Sen åkte vi hem på måndag kväll & var nere här igen på natten till tisdagen. Sen dess har de varit fullt ös medvetslös som vanligt :) Lillan ligger nu nerbäddad i sängen & halvsover hon borde vara HELT slut då hon varit vaken fantastiskt mycket sedan vi kom hem & sen idag "hitta på världens hyss" ja, jag stod å kokade hennes flaskor, gjorde frukost till mej själv, diska m.m. & hon låg lugnt i babysitern (trodde jag) hon låg å "snacka" men sen blev de plötsligt tyst.....mm...tänkte jag tills jag hörde VÄRLDENS tjut! Å inte ett ledsamt sådant utan snarare ett lyckligt tjooohoooo..... jag vände mej å vad fick mina ögon då skåda?! Jo ;

Lillan hade lyckats få loss ena "resåret" på blöjan å hade nu medans jag lugnt & sansat grejat kletat ner hela sej själv TRO MIG HELA SEJ SJÄLV med bajs! Håret, ansiktet, magen, armarna ja hela hon var mer eller mindre dränkt i bajs å händerna hade hon i munnen även dom med mängder av bajs SMASKENS..... å hon log & gurgla å verkade väldigt, väldigt nöjd med sin "insats"......... Jag däremot packade in frukosten igen (tappade aptiten litegrann) fyllde upp ett bad i baljan & fick nu skura denna lilla damen från topp till tå en BRA stund.
Asså denna lilla donnan......hahaha.....ja, det är en sak jag helt säkert aldrig kommer glömma!
Efter att hon äntligen var ren & fräsch igen så va hon helt slut å har sedan dess legat å sovit lite smått oroligt dock, själv var jag tvungen att hoppa in fem minuter i duschen då jag också fick min del av detta bajset! :S
Jaja, hon e generös iaf! Hahaha.........

Ja, sen igår var vi iväg på soc. barn & familj de va lite kämpigt men de gick bra ändå.
Efter de tog jag en burgare på mcdonalds å köpte en väldigt söt, vit mjukisdress till Lillan de behövs verkligen nu när de blir lite kallare. Sen promenerade vi hemåt & låg å tittade på "djurpoliserna" tillsammans, mys....
Sen packade jag upp all packning, vattna blommorna (som typ alla hade dött, pust.....) handtvättade som en dåre samtidigt som jag roade lillkrabban såklart. Sen var jag MER än knockad å lilltösen å jag somna väldigt tätt tillsammans i sängen vid 23.30...... de va SKÖNT....... :)
Kan ju också berätta om en lustig händelse igår när jag var inne på siba för att kolla vad en mikro kosta (å ja, kostade för mycket för mej :( ) då det är ett jäklans strul med att värma Lillans mat på spisen de tar mängder av onödig tid & framförallt hinner hon gå upp i varv å bli förbannad å även väldigt pigg på nätterna innan hon kan få sin mat så en mikro är MER än nödvändigt endast för detta ändåmålet men finns inte pengarna så gör dom inte :(
Iaf så pratade jag med en kille i 25-30års åldern som jobbade där angående vart jag kanske med lite tur skulle lyckas hitta en billigare mikro vi snackade lite & när jag vände mej om för att gå fick jag höra;

- DU, du vill inte gå på dejt?!
- VA? (VÄRLDENS ASGARV)
- Ja, jag tänkte.......en dejt kanske?!
- (Tyst i vad som kändes som en evighet, sen säger jag helt utan att tänka på vad jag säger) Jag återkommer!

Hahahhaa..... sen rusade jag ut ur butiken MYCKET förvånad över vad som precis sagts å jag skrattade hela vägen hem med Lillan liggandes med världens smile på läpparna i vagnen..... herregud! :S
Jaja, de va en komisk händelse å de blev " dagens garv " helt klart......
Måste ändå säga att jag nu när jag tänker efter tycker att de va jäkligt modigt av honom att våga fråga så rakt ut hur många har tillräckligt med "stake i sej" för att göra de?! Ne, just de..... :)

Ne, nu får denna dagen bli lugn....än så länge har den varit MYCKET..... :S
Jag e trött & har huvudvärk så jag hoppas Lillan efter nästa matning vill ligga lite jämte mej & sova men men man ska INTE hoppas på för mycket dock.
Imorgon är de "späd" igen tjoooohoo! :)

Puss & Kram på er alla därute i den stora världen... (Kommer bilder på Lillan senare idag)
//Mamma Malin & Den lilla "bajskrabban" :D:D:D

Kaos......

Ja, människor e skit.....rent av..... Lyssna på Simon & Garfunkels låt " I am a rock " den säger de mesta HELT klart....... Ne, nu ska jag DYKA i badkaret....... bye bye folk å fä

Pust & stön.........

Fy fasiken va segt de rullar på nu :( Gick iväg till "späd" imorse men vid halv elva börja jag må dåligt, riktigt blääää dåligt :S Lillan å jag skulle iväg till BVC så jag begav mej dit på vikt & längdkontroll vid 11.30 sen fick jag gå hem för jag var på tok för dålig för att gå tillbaka. Lillan hade ökat i vikt & längd bra och hennes kurva e jättefin. Nu väger hon 5.180gram å e nästan 60cm lång, gud va fort de går. Iaf så tog jag promenaden hem i lugn takt var yr & hade grymt ont i kroppen å halsen. Å nu sitter jag här som ett "paket" halsen gör jäkligt ont, kroppen värker som tusan, e supertung i bröstet & har feber :( Att bli rejält sjuk tidigare när man inte hade barn var ju en sak men NU när man har en liten på 11veckor å har jätteont i kroppen av att bara gå runt i lgh då e de fasiken inte kul. Å ändå så e de bara att knappra alvedon & trampa vidare för har jag någon som hjälper till?!?
Ne, just de.... e så less på mänskligheten nu skulle VERKLIGEN att hjälp i världen behövas men alla har ju mycket "viktigare" saker för sej & det bör jag ju förstå, eller?!?! Jaja, de e bara att fortsätta trampa två steg fram - ett bak and so on......  Typiskt bara, varför ska jag bli sjuk nu...... Jag har inte TID....... :(

Annars var de bra på "späd" å Malin å hennes lilla Isak som bara e 10dagar var där också, så liten å ändå vägde Gabriella ett kg mindre när hon kom....kan inte förstå de satan va tiden rusar....

Snälla läsare håll alla tummar i världen för att Lillan INTE ska bli smittad av mej! Jag spritar mej hela tiden men blir hon sjuk så blir hon ju.....men de vore en KATASTROF :S Nej hon får INTE bli sjuk........INTE INTE INTE.....

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla Gabriella......

Städat.......

ja nu är de dammat, dammsugat, handtvättat å har frostat ut kyl & frys. Ja, jag ska få ny kyl & frys hit ÄNTLIGEN antagligen i början av kommande veckan. När jag kom hem från sthlm hade nämligen fanskapit GLIDIT upp ja alltså frysen så allting var helt förstört superkul när jag äntligen hade fyllt fanskapet! Trodde jag skulle bli galen, har sagt till dom hur många ggr som helst men dom har inte gjort nåt så de e deras jäkla ansvar att stå för kostnaden dvs. alla varorna som blev förstörda å de är en ganska hög summa har fotat & skrivit ner allt som blev förstört....mängder! :( Känns så jäkla onödigt varför rättar man inte till ett fel innan de blir såhär krångligt!?

Jaja, så är de med det iaf. Nu e jag helt "knockad", helt slut.... Å lillan vill INTE sova.... :(
Fixat klart käk för några timmar till henne, kokat flaskor ja allt de vanliga också såklart..... sen har hon varit vaken hela tiden under städningen så att jag inte slog knut på mej själv är ett fenomen! :S

Jaja, så ä de som sagt. Nu HOPPAS jag den lilla damen väljer att sova en stund så ska jag kasta i mig en koffeintabl. eller två! :S

Puss & Kram
//Mamma Malin & Den pigggggga Gabriella......

P.s. Såg filmen Public enemy no.1 igår, den var BRA! :) Gangsters är alltid kul :D

Mmm......

ikväll får de bli film, godis, nån onyttig skräpmat & ja Lillan såklart som alltid :)
MMm, funderar på vad jag vill se ska mata Lillan en gång till efter att hon vaknat sen lägga henne i vagnen & sticka iväg till hemmakväll. Finns en hel del filmer jag vill se nu (men de gör de ALLTID) jag tror bestämt att jag e film & serietokig! :D MMm....vi får se vad de blir men nån jäkla skäckis måste jag ha & en "djupis" också....
Ja, vad händer annars i helgen.... typ INGENTING..... :( DVS. Allt känns väldigt ensamt & lite deppigt....

Men men.....

GRATTIS MALIN (NR. 2) PÅ SPÄD, på sin födelsedag den 4September kom hennes lille son Isak till världen :)
Vi syns på måndag!!! Så spännande........ :)

Puss & Kram
//Mamma Malin & den lilla vilda Gabriella...........


Lillan nybadad....

& ligger nu å vilar litegrann så fort hon vaknar ska kläderna på & hon i vagnen för då ska vi ner & handla litegrann, så de blir till att kånka, pusta & frusta en stund......
Själv e jag sugen på en dusch....mm...får se om läge infinner sej senare idag. Mat till katten & Lillan next.....

Puss & Kram
//Mamma Malin & den lilla "krabban".....

.....................................

Huvudpersonen är Harry, en ung daggmask som är trött på att vara längst ned i näringskedjan. De andra småkrypen i trädgården tycker att daggmaskar är loosers. De har inga armar, ingen ryggrad, ingen hjärna! Och Harrys framtid ser hopplös ut, en tråkig karriär på komposten är vad som väntar. Harry önska att han aldrig blivit född som daggmask. Så en dag snubblar Harry över en discoplatta och musiken fyller hela hans blodomlopp. Hans kropp börjar röra sig, han tappar all kontroll, han måste dansa! Harry får en fantastisk idé; Han ska starta världens bästa discoband!


Skräckfilm & godis.....

ja, de får de nog bli....tror jag... ADRENALIN Å SOCKER!!!


Darandaran.....

just dina guldbruna ögon darandaran.....har jag förälskat mej i darandaran... ja så sjöng en riktig usel en som man fick se nu på kvällen i IDOL.  Han sjöng darandaran emellan raderna hela tiden hahahah.....så jävla fult. Men de roligaste, ABSOLUT roligaste med kvällens avsnitt var dom två små killarna som lurade idoljuryn! Hahaha..... å i slutet när den ena galningen springer rakt in i dörren med huvet först hahahahhaha! Jaaa, sånt e kul sorry men jag tycker de hehe.... å sen hade den andra dåren med sej en " guitar hero " gitarr å på frågan varför han hade med sej en sådan var svart " Jo, jag e så bra på de " hahahaaa...... å juryn visste inte om dom var seriösa eller inte....men jag anade oråd direkt men fult var de & bra skådespel av dessa två små "fulingarna" ...... kommer säkert om de inte redan ligger uppe hamna på youtube håll utkik IDOL AUDITION GÖTEBORG....

ALLA HETER GLENN I GÖTEBORG, ALLA HETER GLENN *KLAPP KLAPP* ALLA HETER GLENN *KLAPP KLAPP* JAAAA ALLA HETER GLENN I GÖTEBORG..... Å JA DOM KÄKAR FISK, Å JA DOM LUKTAR FISK....MEN JAG KOMMER INTE FRÅN GÖTEBORG! HAHAA..... (Psyket nästa?!)

Imorgon är de späd, hoppas verkligen att min lilla krabba mår bättre då så att vi kan gå....hon har nämligen kräkts en del ikväll (mer än vanligt helt klart) så vi får se hur natten blir....är hon inte bättre om några timmar så får vi TYYYVÄRRR hålla oss hemma de vore HEMSKT då vi inte kunde gå i måndags då jag var dålig :(

Jaja, så är de med de...... om världen går under i natt så vila i frid allihopa, eller jävlas med satan förresten! ;)
Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla spyflugan..... ( Tänk så många satan får att "ta hand om!" )

Zuuuummmmm..............älskade dotter......

ja nu "lurade" hon mig igen att värma mat hahaa....för att sen ligga å halvsova vidare hon är en liten terrorist!
Har suttit här redo i 45min med just maten nu.....så nu får jag värma ny :(
Ja, dessa små barn........

Ja, jag har inget vettigt att skriva eller berätta om alls just nu så bye bye!


På besök i sthlm......

Ja, jag & Lillan har varit uppe några dagar i "stora staden" Stockholm. De va välbehövligt med lite miljöombyte & kul för Lillan att träffa sin biologiska pappa (hahaha,nu vet jag att jag retar upp någon) ne jag menar alltså sin pappa han som varit med och "producerat" denna lilla varelse. Att träffa sin faster Carina verka hon inte så ledsen över heller om man säger så :) Sen fick hon & min väninna Emma träffas också & jag fick träffa folk, SKÖNT! :)
Sen igår kväll (jag kom hem för några timmar sedan) så tog jag med mej Lillan till ex. makens jobb så han skulle få presentera sin dotter för jobbarkompisarna jag satt i "givakt" hela tiden men drack faktiskt en öl, ja en öl de är ingenting knappast en fylla hahha :) Ne, jag satt där som en liten mupp med barnvagn på uteserveringen ensam förutom ex.maken, en full kärring med sin "bebis" ja dvs en rottweiler & sen lite personal som sprang ut å in för att pussa på & titta på Gabriella. De va väldigt trevligt, lite för trevligt för de blev inge bra av de hela sen men men.....så kan de va.... allt påverkar man INTE själv. Men i de stora hela gick visiten däruppe bra & de kändes skönt med lite "omväxling" sen var de mest avkopplande av allt att ha en sovande, mätt, nöjd bebis i bilen & själv kunna sitta å bara vara.....inte tänka bara lyssna på musik & se sig omkring de va sååå skönt..... jag MÅSTE skaffa bil & körkort (och fett med pengar till bensin!) Hade jag haft dessa tre ting hade jag nog åkt bil iaf 12timmar av dygnets 24timmar :)  (NE, jag skojar verkligen INTE)
Som sagt i de stora hela var allt bra däruppe & känns kul för Lillan! :) Min lilla älskade skatt......ja hon har somnat här nu.....hoppas hon sover länge inatt e sååå trött men men....de e bara att fylla diskhon med kallt vatten & is å doppa huvet i när de blir "för mycket" eller man blir galet trött! :S

Nu får vi se när Lillan & hennes pappa träffas nästa gång de dröjer minst 10dgr om jag förstått de hela rätt men de kan ju bli längre också men men......vi får se.....den som lever får se.....å har man barn e de bara att trampa vidare vare sej man är mamma eller pappa vare sej man egentligen har lust eller inte så jag stampar på som en dåre, trött som ett as med en dröm om att i framtiden ska jag få den lyckan (förutom Gabriella som jag redan har) som jag så länge letat efter & saknat........ de kommer..... de får ta tid.... men jag kommer bli riktigt lycklig en dag..... med någon som värdesätter hela mej & hela mitt väsen med & utan brister å respekterar mej HELT Å HÅLLET för att jag är jag. För duger inte jag som jag är så FUCK OFF så enkelt är de jag har fullt upp i mitt liv ändå med min lilla älskling så tänker inte " gå på knäna " för nån karl.....INTE EN CHANS......

Här kommer lite härliga bilder från Gabriellas första sthlm semester:


Matpaus på väg till sthlm.....

Lillan badar i jazuccin..... Hon ÄLSKADE de..... :D:D:D

Min lilla "vattenkrabba" badar :D

Gabriella med sin stora halvsyster vid namn Ida :)

Promenad med vagnen i sthlm från vänster har vi lilla mig, Idas kille Jimmy & Ida som kör vagnen å självklart ligger den lilla skatten i vagnen också haha :D

Lillan e med på sin pappas jobb & jag kopplar av med en öl men har självklart stenhård koll på min stora kärlek :) Å kvällen till ära är hon klädd i "rock kläder " såklart matchar morsans jacka bra :D

Puss & Kram
//Mamma Malin & den lilla rockbruden....

p.s. Senare idag är de "späd" tjoohooo.....ses där tjejer! (å bebisar)


I am a rock.......

Ja, denna låten e fantastiskt bra texten e super.....ganska ofta känner jag faktiskt såhär som texten lyder;

A winters day
In a deep and dark december;
I am alone,
Gazing from my window to the streets below
On a freshly fallen silent shroud of snow.
I am a rock,
I am an island.
Ive built walls,
A fortress deep and mighty,
That none may penetrate.
I have no need of friendship; friendship causes pain.
Its laughter and its loving I disdain.
I am a rock,
I am an island.

Dont talk of love,
But Ive heard the words before;
Its sleeping in my memory.
I wont disturb the slumber of feelings that have died.
If I never loved I never would have cried.
I am a rock,
I am an island.

I have my books
And my poetry to protect me;
I am shielded in my armor,
Hiding in my room, safe within my womb.
I touch no one and no one touches me.
I am a rock,
I am an island.

And a rock feels no pain;
And an island never cries.

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla Gabriella klumpfot! ;D

Idag kommer Lillans pappa ner.....

Ja, anledningen till varför jag innan skrivit "biologiska pappa" beror på att de dröjde länge innan dom ens träffades första gången, förra veckan sen är senare bättre än aldrig å nu hoppas jag allt kommer lösa sej å bli till de bästa för dom båda i relation till varann. Sen också för att de kändes konstigt att skriva bara pappa för en pappa är för mej nån som finns där men de e ju bara jag. Jag hoppas innerligt att han kommer finnas där för lilla Gabriella nu å i fortsättningen för hon har rätt till båda sina föräldrar så är de ju.

Hon hade världens magont hela natten så jag gick ut å gick å gick med vagnen som dåre! Fredrik var ju här på besök men just då var han hos en tjejkompis över natten men dom gick med på en "kolikpromenad" ändå haha även fast de var mitt i natten haha..... TACK! :)
Jag & Fredrik hade jättekul iaf du e bra du vännen! :D

Idag kommer Lillans pappa ner & dom ska ha en hel del tid tillsammans jag kommer ju automatiskt på köpet men ska försöka vila lite, ligga å läsa & framförallt DUSCHA!!!!

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla Gabriella fisfia!