Skit också....

fick ingen miljon.... men men;

GOTT NYTT ÅR PÅ ER IAF FRÅN OSS! :)

ELDSJÄLSGALAN+VIN+VÄN......

Ja, här sitter man som en 75åring & tittar på BINGOLOTTO.... okej, ja de är lite pinsamt men jag är iaf ärlig!
OCH tänker vinna en miljon dessutom den som skrattar bäst skrattar SIST och de gör jag mohahaha....
Ska häva mitt glas med vin NU.... vänta.....gott en klunk till.............

"Gatonegro" är ett gott rött vin faktiskt, jag är ingen vinfantast men de funkar fint.
Inte lika bra som öl & whiskey men va fan - de duger!

Att natta Gabriella ikväll var inte de roligaste jag har varit med om men jag överlevde men de var på gränsen!
Nu trött, imorgon träffar jag bästa vännen igen känns SKÖNT! Nu se vidare på eldsjälsgalan (jag vet folk som borde vara nominerade nästa år nominerar jag & mm......klura på den)

NU TAR VI MILJONEN!
Pössssss
//Snart miljonär.....

Uscha vad jag.......

FRYSER! Är inbäddad i de tjockaste av täcken + rejäl filt & huttrar ändå.... är det brist på mänsklig närhet eller är det febern som är på väg tillbaka?! Pust & frust iaf.....

Ja, det var väl ett väldigt intressant inlägg detta? Haha....

Ciao! ;)

Ångest & en svacka på väg.....

det är iaf så som de känns nu..... HELVETE också.... Men kanske varar det bara i natt jag hoppas innerligt det iaf.
Orkar inte med en svacka på en vecka eller mer nu. Känner mej skör & svag. Nattens "monster" kryper nära & det värker i hela kroppen, i hjärtat & i allt det inre en människa har. Det gör ont..... Men det har gjort ont innan så jag måste ta mej igenom detta också, fortsätta kämpa även fast det tar emot.

Gabriella har varit glad ikväll & vi käkade lite gott tillsammans på kvällskvisten två rejäla middagar till tösen idag känns fint. Imorgon måste de handlas! Annars får de väl bli en ganska lugn dag imorgon hoppas kunna komma iväg & träna men är fortfarande rejält förkyld & får jag ingen sömn inatt så vågar jag inte pressa min kropp så mycket mer så allt hänger på hur natten blir men de vore bra att komma ner & träna nu har de ändå varit uppehåll i 3veckor INTE LIKT MEJ... men det har behövts för det har varit så mycket med musik, pianolektioner, Gabriella, hemmet, jul ja allt möjligt! Skrivit mycket egna låttexten & mycket terapi och man kan inte hinna med allt ALLTID.
Men om jag kommer iväg imorgon eller på fredag det får vi se men jag ska iaf se till att genomföra minst ett riktigt bra träningspass denna veckan förhoppningsvis två. Så är jag igång till nästa vecka om inte annat ordentligt.
Sen tror jag min kropp behöver 2-3veckors PAUS ibland för som de är just nu har jag svårt med maten & väldigt svårt med sömnen (värre än vanligt!) så jag måste försöka tänka på att jag måste hålla i längden.
Och jag har inte ökat ett gram när de gäller vikten & ser ut som jag brukar förutom att armarna självklart är smalare än när jag är som mest igång men de räcker med 2-3träningspass så är dom "upp pumpade" igen så de är NEMAS PROBLEMAS. Längtar efter fredag då jag får träffa bästa vännen igen & snacka av mej & få den stöttning som jag är i så stort behov av nu.

Blev ingen klippning idag men de nämnde jag nog i förra inlägget men de blir på måndag morgon istället, blir bra.
Tänk så förvånade alla hade blivit om jag raka bort ALLT hår....nu går de ju ner till svanken nästan till rumpan.
Haha...vore kul att se folks olika miner men ne, jag tycker det är kvinnligt med långt hår så helst behåller jag de långt men en del ska kapas som bara är slitet & ser tråkigt ut. Helt enkelt fräscha till mej lite för det året som nu snart "klingas" in..... På torsdag nästa vecka blir det några glas vin med goa vännen Kristin ska bli trevligt, ingen utgång eller så utan bara sitta & snacka ikapp oss litegrann det blir att vi träffas sällan då hon har fullt upp med studier & jag fullt upp också med allt som jag pysslar med.... men men.... nu ska vi iaf ses nästa vecka - KUL!

Sara & Issa jag har inte GLÖMT ER jag hör av mig så snart jag känner att tiden räcker till.
Älskade Cecilia & Alva ni är inte heller glömda utan det är bara så mycket nu för min del att mäkta med.... hoppas Alva kunde ha en del av kläderna! <3

Puss & Kram
//Nergången morsa..... lillsnuttan hälsar från sin spjälsäng att hon mår toppen & är glad som få...... det är så kul att hon börjat tralla så mycket nu..... om inte hon blir musikalisk så blir JAG chockad hahaha.... :D


Bakis....jo...ja de är man väl.....

Men inte " - Jag måste spy bakis " Inte alls så men huvudvärk som jag förutspådde & en del värk i kroppen - yes.
Men nu känns de ganska behagligt de värsta är ju att man blir sååå sjukt kramsugen men men sånt e livet!

Framträdandet igår gick bra TROTS ALLT - En sjuk solist - me,  & noter som var på villovägar så vi fick byta låt precis innan de var dags att köra där jag fick lägga på minnet att vi inte körde den vanliga ordningen på denna låt som de blev när de kommer till verser & är det en låt man lyssnat och sjungt mycket på så är det SVÅRT!
MEN det gick, jag talade & jag sjöng! Kändes bra & jag är glad för att jag trots halsont körde på.

Planeringen för idag körde dock ihop sej då jag - ja, ni som läser bloggen har läst förra blogginlägget - var full igår/inatt. Skulle klippt mej på morgonen men NEJ TACK hade sådan huvudvärk att jag ringde & boka om tiden så nu blir de på måndagmorgon istället dvs. nyklippt till körandet bakom Uno Svenningsson, blir bra de.
Och sen kanske jag har ett extra "musikprojekt" på lördag det verkar lite så, men men bara halsen ger med sej så löser de sej nog fint. Uno på måndag och kanske nån solosång även på tisdag.....fullt ös!

Ska iväg på onsdag dvs om en vecka på 2timmars avkoppling kommer bli helt underbart! Och min hy behöver det dessutom det är massage+ansiktsbehandling oj va skönt det ska bli! Var en julklapp, en bra julklapp.
Känner att jag har dålig koll på min dag idag hoppas inte jag har nåt planerat för isf ligger jag "risigt" till men de tror jag inte. VARFÖR KÄNNS DE SOM ATT DET ÄR TORSDAG?

"Aahhha...det är väl önsketänkande skulle jag tro för då skulle man vara närmare fredag..... så är det nog "

Är inte det en ganska fin komplimang ändå? Jag tycker det iaf <3
" När du kommer in i rummet så exploderar det i tusen färger "

Nu ska jag läsa..... så ciao.... och ja, det är "sex"boken va ska en utsvulten Qvinna göra?!?!
Puss & Kram
//Tigern......


Full eller full?

Ja de är frågan man ställer sej när man är just de..... FULL! Inte annars..... luktar öl & shots....
Är osexig & allmänt blää..... tagit två öl för mycket & borde skippat shotsen... men inte sjutton är man så klok när allt bara "händer"...nej inte alls & bara det att jag skriver med hyfsad stavning får vi ju ÄNDÅ ge godkänt eller hur?!
Full men inte så full hahaha....... full så de räcker för att svamla lite.... full så de räcker till att göra lite vad som helst? NE...... Fyllekåt? Ja..... Ångestfull? Nej inte alls...... jag e värd min fylla ;)
Huvudvärk i morgon? ANTAGLIGEN JAAA..... kommer vara ledsen för de? Ne, har bara mej själv att skylla & visserligen trevligt sällskap hahaa.... Men varför ångra nåt som var kul & trevligt?
Saknar en viss människa? Ja.... som  FAN...... såå oerhört mycket....
Kommer deppa ihop för de? vet inte..... VARFÖR ställer jag frågor till mej själv?
FYLLETECKEN!

So my dear friends I go to sleep I HOPE..... and tomorrow ITS A NEW DAY....
AND this day I did SO WELLL...... Im glade.... Im a little bit proud.... maybe this is my thing.... maybe not.... we`ll see cope with me and we´ll find out together...... ;)

Pöss
//Fyllehöna.......   <3



Stämbanden vinkar hej då!

Och sticker.... hur ska det gå idag?! Vakna - fortfarande feber.... & det går ju an men med nästan ingen röst alls sitter nu & häver kaffe! Sen blir de till att häva te, gröna äpplen, halstabletter m.m. så jag kan genomföra det jag tagit mej an! Och det är bara några timmar kvar tills de är dags! Jaja, de går som de går jag ska iaf göra mitt yttersta.

Somna 20min igår kväll på soffan & vakna GENOMSVETTIG och helt disorienterad satt i soffan & bara stirrade och de tog en bra stund innan jag var säker på vart jag var.... riktigt obehagligt. Sen har de inte varit mycket sömn att tala om så känner mej HELT slutkörd.... hatar att känna hur kroppen säckar ihop av utmattning FÖR JAG HAR INTE TID!

Ja, de blir en jäkla massa kaffe nu alltså! Sen är det nog bäst att packa ihop de jag ska ha med mej om knappt 3timmar också annars kommer jag glömma hälften i all stress.
Disken borde diskas dessutom...... men nu gäller det att prioritera rätt!

Så packa ihop sakerna till idag & sen fixa till mej ser ut som ett VRAK!

SÅ ciao!
//Kråkan.....som kraxar vidare.....


Tack....

förresten du som kallar dej "skåning" så du tycker vi är söta? Tack.... Tror inte jag känner någon skåning.... eller gör jag det? Haha....

Nu är jag snorig, har ont i halsen & feber.... hoppas de går vägen imorgon ändå vore bittert annars... jag ska iaf göra mitt bästa utefter förutsättningarna som dock inte är så bra.... Men skam den som ger sej.....
Nu en kopp kaffe till!

Ciao!

100 snabba frågor......

Varsågod ;)

1. Vad är klockan: 16.39
2. Vilket namn står på din legitimation: Malin ..... .............
3. Smeknamn: Mallan, Tiger och många till!
4. Vad heter dina föräldrar: Beror på hur man ser de......
5. Antal ljus på din senaste tårta: Jag är för gammal för ljus...men 22 långa år....
6. Husdjur: En katt som heter Nella & som är tokig
7. Hårfärg: Cendre/mörkbrunt men de varierar ;)
8. Favoritfärger: Svart,rött,lila...... 
9. Piericing: Nej, men funderar på att sätta en i vänstra ögonbrynet.....
10. Tatuering(ar): Nej
11. Födelseort: Pinochio staden Borås.....
12. Bostadsort: PRIVAT hahaa ni vet redan!
13. Nuvarande bostad: 2,5:a med dottern.....
14. Har du varit kär: Ja som fan......
15. Har du varit i någon annan världsdel: Nej
16. Har du varit med om en bilkrasch: Ja, eller krasch och krasch jag kraschade en bil i en stolpe.....ne jag har inte körkort....
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4.....helt klart.... 
18. Kaffe eller glass: KAFFE KAFFE KAFFE
19. Snuttefilt eller kramdjur: Sicken sick fråga....en ordentlig man tack! 
20. Salladsdressing: Nja, lite traditionell isf.... rhode island ;)
21. Färg på strumporna: Helst svarta
22. Lyckotal: Oj, har jag något? Väljer väl 3 då.....
23. Favoritfilm: OMÖJLIG FRÅGA, men Titanic ÄR vacker.... sen thrillers så de förslår!
24. Favoritcitat ur en film: " I`ll be back..... "
25. Bästa semestern: LONDON LONDON LONDON.....
26. Favoritmat: Min egna köttgryta med potatis :)
27. Bästa veckodagen: Tisdagar, anledning PRIVAT
28. Senaste låt du lyssnat på: Tro - Marie Fredriksson
29. Tandkräm: Sensodyne eller Colgate
30. Favorit TV-program: Ser nästan inte på något men desperate housewives är ju underbart och lillgammal som man är CBS 60 Minutes.....!
31. Favoritrestaurang: Oj svårt.... thaimat är fint.....
32. Favoritfågel: Kyckling att äta, Annars en mäktig örn ;) 
33. Tycker inte om: Oj, det är en del.... mej själv när jag klumpar runt och slår i tårna i allt som finns!
34. Sport att titta på: Nej fy fasiken.... men om elfsborg spelar är det okej :) 
35. Snabbmatsrestaurang: McDonalds.....
36. Senaste sjukhusvistelse: Jadu....ögonmottagningen var de ja.... för några veckor sedan.... 
37. Favoritdricka: KAFFE, julmust, öl & whiskey......
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Blått..... 
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Har inte försökt än att ta nåt körkort men de blir väl 3 gissar jag, haha......
40. Vem/var är du om 10 år:Då har jag rest runt en del & startat min organisation är en bra föreläsare & sjunger lite här & var. Har en underbar man som älskar mej, tokälskar mej & jag är starkare än någonsin och vet precis vad & vart jag vill & ingen kan trampa på mej.....
41. Vem fick du senast e-mail från: Bästa vännen.....
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej.....
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Vill inte ha!
44. Vad gör du när du är uttråkad: Hinner inte vara de så ofta men läser & kollar mailen och hoppas på att det kommit mail från bästa vännen..... 
45. Fras/ord du använder (för) ofta: JAG ÄR HOPPLÖS!
46. Vän som bor längst från dig: Oj, har bara några få & dom är nära..... 
47. Vad retar du dig på: Slöa & långsamma människor.....
48. Det bästa du vet: Att känna mig värdefull!
49. Läggdags: Hahaha.... det vet jag aldrig!
50. Vem tror du kommer att svara på det här snabbast: WHAT? På detta? Bryr mej inte.....
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: De allra flesta. Varför skulle nån svara på det alls?
52. Vad är klockan: 16.52
53. Favorit Beatle: Oj, Paul Mc Cartney..... 
54. Favoritspel: Hahaha, skitgubbe jag vinner ALLTID! 
55. Favoritfilmmusik: Ingen aning.... JO "så som i himmelen"
56. Skostorlek: 36
57. Syskon: Lillebror & storebror..... 
58. Favoritpålägg: Pepparsalami & god ost...
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar:Oj va svårt någon organisation som är inriktad på barn & ungdomar....
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Vacker,värdefull & självklart : JAG ÄLSKAR DIG! 
61. Bästa bok du läst: Trasig av Shy Keenan.....
62. Är du Internetberoende: Nej....
63. Favoritdjur: Hundar.....
64. Gillar du snö: NEJ
65. Favoritglass: CHOKLAD......
66. När köpte du något åt dig själv sist: 23/12 en klänning!
67. Är du långsint: Oftast inte men ibland ja.....
68. Favoritgrupp/artist: Michael Jackson, Blue October, Whitesnake m.fl. 
69. Vilken är din bästa egenskap: GALEN.....
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Finna lugn & behålla min tro....
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr: Nej för helsike! 
72. Vad gör du i sommar: Har de gött i solen med lilltösen! 
73. Mest intressanta stad du varit i: LONDON!
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Tiger ;) 
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Humor & skärpa..... 
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Hahha dröm....
77. Favoritgodis: Nja, är inte så mycket för godis....chips eller choklad blir de iaf...
78. Spelar du nåt instrument: Ja, har börjat spela piano!
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Ingen..... men ahh fotboll isf.... 
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Michael Jackson & Celine Dion för deras unika röster & fantastiska musik! 
81. Vilken film såg du på bio senast: Minns inte.... eller jo " Baksmällan ".... hahaa...
82. Senaste köpta skiva: Oj, de va så längesen så jag minns inte..... jo barnkammarboken till tösen!
83. Roligaste konserten:Oj va svårt.... Iron Maiden och Whitesnake!
84: Bästa känslan: Lugn & lycka
85. Samlar du på något: VÄRME OCH KÄRLEK..... 
86. I sånt fall, vad: har jag ju sagt.......
87. Är du feminist: Nej..... 
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: En flöjt men i och för sig hellre en cello :) 
89. Favoritskiva: Kräftskivor! ;)
90. Bästa kompis: Ja, finns en men inga namn nämnda så är ingen heller glömd! :)
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Tror inte dom lägger märke till mej.
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Jag e trött på att svara på frågor & tänker snacka med lilltösen som äter mellanmål istället....
93. Favoritlåt: " Gabriellas sång " 
95. Har du en mobiltelefon: OF COURSE.....
96. Vem är du kär i just nu: Hahaha....
97. Vad är det vackraste som finns: Min dotter!
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: London, Barcelona.....eller Malaysia...
99. Är du homo- eller bisexuell: Yes.... sug på den du!
100. Vad är klockan nu när du är klar: 17.03

OVER AND OUT!

Tagit mej vatten över huvudet?

Jag? Nej, de har väl aldrig hänt.... haha.... jo och nu har jag nog lyckats igen!
Imorgon var de meningen att jag skulle köra två låtar solo vart skriver jag inte ut här då det är mitt lilla privata näste :)  Men jag har ju som sagt varit sjuk nu sen i onsdags och det har satt sej REJÄLT på stämbanden och febern yrar fortfarande runt i kroppen & nu har jag försökt lösa detta lilla dilemma på bästa tänkbara sätt utan att "hoppa av" ja, meningen är alltså att jag ska köra trots halsont & feber. Dock har jag lagt om så där det skulle vara en låt blir det istället "tal" GUD HJÄLP SÅ MIN RÖST HÅLLER DÅ IAF!
Och sen följs de antagligen direkt av en låt & jag har självklart inte tagit någon låt som jag innan sjungt nej nej varför göra de lättare för sej än nödvändigt?! Haha.... jag e TOKIG!
Jag har valt en låt som jag tror nästintill alla har hört men jag KAN INTE DEN för det;
Marie Fredrikssons låt " Tro".... så nu har jag precis fått in texten i skallen, nynnat på den litegrann & min röst spricker DIREKT! Känns inte jättelovande inför imorgon, inte alls men jag måste chansa!
Och därtill hör också att jag & pianisten inte hunnit "gadda" oss samman ALLS vi ses inte förräns imorgon 20min INNAN det är dags! Så det är ju bara att be en stilla bön för att vi har samma "version" av den, annars står jag i skiten!
DVS imorgon kan det gå HUR SOM HELST! Det enda jag vet är att jag kommer ha en schysst "out-fit" haha men den kommer knappast rädda mej om rösten spricker eller pianisten spelar en annan version av låten i fråga men förhoppningsvis kan de ge mej lite självförtroende GUD I HIMMELEN vet att det behövs!
Undra hur många av er som nu kommer kommentera detta med att GUD varit med så mycket i detta inlägget?! Spännande haha....

Kan bespara er den tiden de tar att fråga;

Jag tror på Godhet om du vill kalla det Gud så ja, då tror jag på Gud isf!
Om jag blivit frälst? Nej, de vill jag inte kalla det.
Om jag gått från att vara som vissa kallar de "minidjävulen" till ett "helgon" NJAAA, skulle inte tro det jag är samma tjej nu som innan har bara kommit längre på min väg i livet.....

Så nu kan ni skippa att lägga någon energi på att kommentera GUD och min relation ;) Hahaha.....
Den är nämligen mycket privat haha.... och den "linen" kommer jag få kommentarer för haha.... BE MY GUEST!

Puss & Kram
//Morsan som låter som en kråka..... lill"kråkan" hälsar också ;)

Folkan i Borås....

skrattar du inte så sök HJÄLP! hahaha.....

http://www.youtube.com/watch?v=Ypz6-yFMX_E&NR=1

Hahahaa Magnus Betner om Borås....

ja detta var man ju självklart på & det var sååå bra! :)

http://www.youtube.com/watch?v=LFs2F9YI920

Herr Feber - GE UPP!

Trött - CHECK
Plockat iordning - Check
Rensat Lillans garderob - Check
Dammsugat - Check
Fått tänka om ang. tisdagens framträdande - CHEEEECK

Blir ett "tal" på ca. 5minuter och sen hoppas jag min röst håller för en låt.
Har ju som sagt var åkt på någon jävla bacill som inte vill ge med sej feber,förkyld & halsont.
Så tanken var innan två låtar på tisdag men jag får vara glad om min röst håller för en låt + ett "tal".

Skrev dock talet snabbare än jag trodde och har läst upp de för bästa vännen som är en mycket van talare & han tyckte det var bra så jag låter det vara som det är nu. Nu är bara frågan om jag får sjunga a´ capella eller om jag & pianisten hinner "gadda" ihop oss innan tisdag dvs läget känns osäkert med hur de kommer gå på tisdag men skam den som ger sej! DET SKA GÅ OCH DET SKA BLI BRA!

Febern härjar just nu fy sjutton, blir så less. Men jag får ändå vara ganska nöjd vi har sluppit magsjukan som somliga åkt på flera gånger bara nu under november och december nej vi har klarat oss bra.
Influensa - Nej.... Förkylningar - JA men det hör ju nästan till haha....
Men nu måste det vara influensa jag känner mej ganska övertygad om de, det värsta med detta är att även om jag mått pyton idag så kan jag ju knappast "begrava" mig i sängen nej nej städa var ett måste & Lillan såklart.
Sen är det väl olika för alla men när jag blir sjuk så har det en jäkla förmåga att alltid sätta sej ORDENTLIGT på stämbanden...... det gillas inte! Och sen tar de 1-2veckor efter de att jag blivit frisk innan rösten är så att säga "återställd" det är lite krångligt nu när man ibland faktiskt har inplanerat att man ska sjunga men men.....
Jag ska "rädda" situationen så bra jag kan iaf.

Gabriella fick massa fina julklappar & har idag tultat runt sin EGNA rosa lilla cd-spelare och ja hon är knappt 1½år men kan likförbannat sätta i skivor, sätta på & byta skiva. Hahaha..... Hon är ett litet unikum! <3
Så idag har hon rockat loss medans jag rockade loss med dammsugaren haha.... Vi är en snygg familj vi!

Ne, bästa vännen dyker inte upp ikväll....synd... men men.... 
Jag får väl "begrava" mej med boken " SEX - som jag vill ha det " 
Den är faktiskt kul! Hahaa........ rekommenderas till galna Qvinnor!

Puss & Kram
//Sletna morsan & Prinsessan hälsar SNARK......


 

Julafton 2010......


En gapskrattande Gabriella, hon var lycklig hela julafton igenom!

Julfrukost....... Mathias & Gabriella myser med goa mackor! :)

Världens sötaste lilla flicka, ja hon älskar lussekatter även med saffran.

Lillan leker med killarna, står på tå & ger dom lussekatter haha....

Älskade lilla barn du är så söt så jag finner inga ord...jag älskar dig...

Sen kom dagens första tomte med hund :)

Mor & dotter.......

Mor & dotter......

Hell yeah its Christmas time.....

Mysigt.....

Morsan ALIAS Tiger in a dress.....

En överlycklig och spänd flicka....så söt så.....

LYCKA.........

Min vackra dotter....

Julklapps utdelning...... :)

Jag & hunden Goldie..... :)

Ja där gör JAG EN KONSTIG MIN hahaa....bjussar på den!

Lillan fick en underbar julafton och det känns fint. Tack alla!

Puss & Kram
//Trötta Morsan & sovande prinsessan......





Hur är det möjligt?

Ja, hur är det möjligt att de tar nästan 2½timma att slå in ca 25paket?
Jo det ska jag förklara, det går till på följande vis;

Införskaffa en riktigt billig tejp(ja tejp som tejp tänker man ju och inte känner man sej direkt sugen på att kasta massa pengar på TEJP av alla saker och speciellt inte i juletider när de är så mycket extrakostnader ändå!)
Så steg nr.1 införskaffa en billig tejp. Köp sen resten snören & papper i mängder (lite finare såklart) Och sen sätt dig och börja slå in paketen. Då upptäcker du att det som ska vara tejp knappast ens borde vara lagligt att kallas tejp då den går sönder 3-4ggr mellan varje paket du slår in och ändarna på fanskapet är mer eller mindre OMÖJLIGT att hitta även under det starkaste av ljus (ja jag testade det också) och första 10ggr blir du (läs jag) bara liiite frustrerad men när de hållt på så i drygt en timma blir du NÄSTAN galet vansinnig - VAD I HELVETE ÄR DETTA?!?! Tillägg en unge som inte alls är road+feber+halsont & huvudvärk och du har en UNDERBAR start på din uppesittarkväll...dagen före doppare-dagen.
Så satt jag till slut blev jag så frustrerad över att inte hitta ändarna på skiten så jag tog saxen och skar till bitar men de gick inge vidare de heller... Så decembers läxa: KÖP ALDRIG BILLIG TEJP IGEN om du inte vill hamna på psyket.... Så är det med de. MEN om du å andra sidan vill ge dej själv en ordentlig utmaning så för all del köp den billigaste du kan hitta så får du nåt att göra iaf och försök samtidigt hålla humöret uppe, hahhaa.....

Idag har det flängts fram & tillbaka i en hysterisk takt; Sista julklapparna, klänning till Lillan för imorgon(julafton) hittade en SUPERFIN som jag självklart inte kunde motstå att köpa. Sen fina kläder till en sliten morsa JA jag hittade även detta TJOOHOO.... sen handla på de.... banken, posten m.m. ja det har varit fullt ös här.
Först nu börjar tempot lugna sej (om man nu kan se det som lugnt med en 1½åring som röjer som om hon gick på hasch konstant!;) Febern känns men va fan.... det är ju jul & man ska vara glad....

Ja, man ska vara glad & se överdrivet lycklig ut, men om man inte är det då?
Ska man fejka eller bara vara sig själv?
Jag kommer köra en kombination av det hela för Gabriella ska få en mysig,trevlig jul men själv hade jag gärna sluppit den julen påminner mej mest om massa skit. Men Gabriella som sagt förtjänar en mysig jul & det ska hon få med råge! Själv kommer jag bara pusta ut & njuta när jul & nyår är över för jag är inget "fan" av nåt av dom två längtar tills några dagar in på Januari när all hysteri är över och lugnet börjar hitta hem igen....

Ne, nu ska jag dricka upp mitt första glas vin för kvällen & mysa lite med Lillan som kollar på "Bolibompa"....

GOD JUL TILL ER ALLA SOM ÄLSKAR JULEN!
Puss & Kram
//Morsan med vinglaset i handen....

p.s. ikväll får jag öppna min första julklapp, ska bli mycket spännande.....det roligaste är att jag vet att denne individ öppnar julklappen från mej ungefär samtidigt hoppas denne blir glad! :) <3

Ny bloggdesign....

Yes, känner sej någon manad att hjälpa mej med att fixa en ny, mer passande & snygg bloggsida?
Denna gjordes ju 2007 och har INTE uppdaterats sedan dess den börjar kännas minst sagt - yesterday!
Så om någon har lust/tid att hjälpa mig så vore jag väldigt tacksam.

Har nya bilder som jag vill uppdatera med & sen ja hela sidan behöver ju snyggas till jag är inte längre en liten modellande tös utan nu en ung morsa så den känns inte passande längre alls.

Som sagt känner du dig manad så maila mig; [email protected]

Puss & Kram
//Morsan med halvt som halvt feberyra....

Änglar finns dom?

Ja, änglar finns. Här på jorden mitt ibland oss - det är jag helt säker på!
Jag har två änglar som jag vet om i mitt liv, om jag kisar kan jag nästan se deras vingar.....
Två underbara änglar & för det är jag så glad, så tacksam.

Sen har jag fler änglar som inte längre finns kvar här på jorden men jag tror dom "omfamnar" mej ibland ändå.
Flera små änglar som jag en dag ska få möta men inte än, dom små möter jag när tiden är inne för det.

Vaknade i morse med hög feber,rejält halsont & en huvudvärk som inte är av denna världen!
Ja, jag har blivit sjuk... men va fasiken jag har klarat mej hyfsat bra denna hösten/vintern än så länge från influensor och förkylningar och magsjuka har vi ju helt sluppit så jag ska inte klaga. Hoppas nu bara att inte Gabriella åker på detta, får sprita händerna ofta och tänka på att inte pussa på henne, men det är ju så svårt!
Man vill ju bara "äta upp" henne, gobiten där.

Idag blir det så lugnt de kan bli..... eller jag hoppas jag kan hålla mig lugn eller så blir de som jag befarar; Diskning, dammsugning m.m. trots att jag mår skit, värker ordentligt i kroppen & panodil hjälper ytterst lite.
Imorgon har jag saker jag MÅSTE göra; Om jag kan hålla mej lugn idag (vilket jag betvivlar) så de ovanstående + ner till banken för att betala in en räkning, köpa en julaftonsklänning till Lillan SÅKLART, köpa en julklapp till eller två. Sen ställer jag mej säkert & bakar scones som en tok också trots hög feber, men scones är gött!

Igår fick jag bra hjälp & stöd, denne underbara människa fick mej t.o.m. att SOMNA, JA DET ÄR SANT denne människan fick mej Malin att somna och sova i ca 2½timma HELT otroligt! Men det är ju som sagt en ängel så är det bara, en underbar ängel. Tack älskade vän!

Nu borde jag slå in dom julklapparna jag skaffat till Lillan, det blir inte så mycket i år för jag har inte råd, men det blir istället några saker som jag tror hon kommer tycka mycket om;

En DVD med mora träsk (tösen älskar ju att sjunga & dansa!)
En DVD till " Lotta på bråkmakargatan " (kul för henne nu och i flera år framöver)
Klassikern i riktigt fin utgåva " Barnens skattkammarbok " med sånger/ramsor/noter m.m.
En "pop-up" bok med massa djur som jag vet att hon älskar då hon kikat på den i affären innan.... <3

Sen får hon ju några julklappar till från folk runt omkring & jag kommer antagligen köpa en julklapp till imorgon men sen har jag tyvärr ingen möjlighet att investera mer i julklappar men de känns okej ändå.
Jag gör mitt bästa och hon har allt hon behöver för nu iaf.

Ne, nu får det bli lugna puckar känner mej yr av febern...
Puss & Kram
//Mamma Tiger......

Länk till Charlottes blogg....

Ja, hon skrev om oss & där finns några bilder till från igår dessutom, enjoy!;

http://charlotteperrelli.chic.se/boras-kyrka/

Puss & Kram
//Sletna morsan..... som hoppas på en bättre morgondag.... och en inte allt förjävlig natt.....


Lite bilder från ikväll......


Älskade kören "Living Gospel" ni ser Perreli i rött & mej ser ni höger om våran körledares hand....

Ja där ser ni vem som är jag iaf :) Full koncentration för att Ooo:a...

Kyrkan var smockad och här ser ni hela underbara kören+Charlotte

Kören backar upp Charlottes sång.... och det lät sååå bra! :)

Puss & Kram
//Sliten & trött "sångerska"......

Iväg om ca2timmar....

Yes, snart är de dax.... ska bli skitkul! Hoppas på att kunna lägga upp lite bilder här senare....eller imorgon.
Men det beror på om jag får någon som fotar litegrann eller inte...

Yes, nu vika tvätt & fixa till mej iaf litegrann......
Sen gå och börja repa.....

Blev några glas rött igår..... det behövdes..... ja alltså inte för vad som komma skall idag utan bara för att jag mådde inte så jäkla bra så några glas rött räddade situationen då iaf sen JAG VET det är inget man gör till en vana så skippa alla uppläxningar TACK..... :)

Ne, nu ska jag lyssna på "Josh Groban -Youre still you" och tänker då på en väldigt speciell människa!

Kramar
//Sångfågeln.....

Är det inte jättelikt?!



"Im an alien, Im a little alien.... "

Ja så är det bara, hissa eller dissa!
Håll nu tummarna för mej,kören Å Perrelli..... om 12timmar är det dax att gå hemifrån och börja repa de sista...innan konserten ska bli kul!

Kramizar
//E.T. without a phone......

VILKEN HELG.....

Igår stängde jag "dörren" för sista gången till den delen av mitt förflutna, det känns bra men känner i kroppen att det kommer komma som en jävla "smäll" när? Ingen aning.... men den ligger & lurar.... Men nu är nu och det är de enda jag vet & kan hantera. Och NU innebär; Lunch, duscha, tvätta 7-8maskiner (ja inte fler än så denna gången!) dammsuga, diska, iväg på pianolektion + träna sången inför soloframträdandet 28dec. Sen hem och träna alt-stämman inför konserten med Charlotte Perrelli som går av stapeln imorgon! Sen posta julkorten (ja jag vet jag är försenad SKIT!) Handla.... ja det är väl dagen i stort, ingen superkul dag mest stressigt faktiskt men de går! Jag känner mej inte iskall & så länge jag inte gör det är jag nöjd & finner mej i situationen.

Imorgon konsert som sagt uppsamling senast 15.00 uppsjungning, övning & sen börjar kalaset so to speak 19.00 ALLA ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMNA DOCK FÅR BILJETT KÖPAS VIA TICNET SÖK PÅ; Charlotte Perrelli.....

Nu.... duscha
Sen.... Äta
Efter de.... Sortera tvätt....
AND SO ON.....

Puss & Kram
//Tigermorsan....

DU är fantastisk....

jag andas "genom" dig.... Jag älskar dig! Tack för att du finns & stöttar mej.
Och för att du låter mej vara precis den jag är utan att döma! För att du drar upp mig när jag är på väg att helt falla.... Du är en del av mig, jag är en del av dig. Jag är så tacksam för att jag har dig, finner inga ord så ett kort TACK är väl det närmaste jag kommer.

Puss & Kram till just dig, ni andra kan BACKA UNDAN!
//Tigern......

På söndag gäller det.....

yes, på söndag körar vi bakom Charlotte Perrelli. Idag var sista repet förutom på självaste söndagen då vill säga.
Kom hem för en kort stund sedan. Jag tror vi kommer fixa våra oh:anden, ah:anden & våra textrader bra dock är de lite nervositet i luften de kunde man märka hos många! Det är inte dom lättaste av låtar kan jag ju lova.

Gabriella håller på att få ännu en kindtand, snälla du där uppe GE UPP! En paus tack!
Allt går i ett, hela tiden. Allt är för mycket just nu men de släpper väl snart HOPPAS jag innerligt.

Imorgon: Skulle tränat men de blir uppskjutet tills på fredag då jag inte har en aning om hur natten kommer se ut med Lillan + om hon skulle få feber när hon är på dagis vill jag kunna komma så fort som möjligt.
Nu har hon "bara" ont av de & ingen feber men man vet aldrig. Men pianolektion blir de iaf på eftermiddagen & ett besök av vännen Peter en kopp kaffe & tjöta litegrann VAR LÄNGESEN! En del pyssel här hemma & sen BORDE JAG prioritera att vila....först och främst men jag är kass på de.... VÄRDELÖS!

Fredag: SMOCKAD

Lördag: SMOCKAD

Söndag: KONSERT MED KÖREN! :)

Fan va botten jag känner mej.... uscha... hatar den känslan....
Ne, nu ger jag upp! LÅT MIG VA, JAG BITS HÅRT!

//Morsan som e sliten.....

Jag lever....

ja de gör jag eller existerar iaf. Hjärnröntgen blev av igår tog nästan 2timmar!
Jag mådde inte bra i det där jävla röret kan jag ju lova, det som dom gav mej som skulle göra mej tung & lugn hjälpte inte ett skit! Men så är jag ju inte helt normal där heller, tål mer än snittet minst sagt.
Men jag tog mej igenom det & nu är det bara att invänta svaren.

Idag har de varit fullt ös, sitter just nu & är ledsen hittade nyligen en skiva som jag lyssnade mycket på när jag var 13-14år Linkin Parks Meteora tror jag skivan heter. Klart som fan att den tilltalade mej förstår jag ju nu när jag lyssnar på texterna. Men det är en stark "flashback" att lyssna på & jag kunde ju inte låta bli att lyssna litegrann innan idag, jag visste ju att jag skulle få stöttning sen av bästa vännen & sen lyssnade jag lite för en kort stund sedan. Haft två "möten" idag & bakat scones med Lillan, lämnat in henne på dagis & röjt runt som attan.
Är trött & nere...allt känns övermäktigt...allt....

Men så länge jag är jag DVS: Pratar galet mycket, gör mina "fula moves" ja då är iaf en bit av mej fortfarande " som den ska " många skulle nog vara av en annan uppfattning där; Hon e GALEN.... men hissa eller dissa DET ÄR JAG! Ni som känner mej vet om de väl ;)

Behöver nog skrika på lite extrastöd ikväll....  känns så.....

Imorgon upp innan tuppen ens funderat på att börja gala, fixa iordning Lillan, dra henne i pulka till dagis, sen iväg & handla, diska & greja i hemmet efter de hämta Lillan i pulkan för att ha ja ni vet.... ett möte såklart!
Direkt efter de kören i flera timmar sen hem &  duscha, försöka äta & vila litegrann.....

Torsdag: Lämna in Lillan på dagis, träna, hem & greja med musiken, hämta hem Lillan, Vännen Peter kommer på ett besök en kaffe eller två lär de bli! Sen allt de vanliga... Sen antagligen iväg på pianolektion....

Fredag:"Möte" på morgonkvisten, sen sjunga en stund på "hemlig plats" & spela lite piano, träna, sen iväg på ett "avslut" som kommer bli mycket tungt & svårt håll era tummar för mej då! Som tur är har jag de bästa av stöd med mej!

Lördag: Tvätta,träna,definitivt diska & dammsuga.... greja med Lillan massvis....

Söndag: Greja med Lillan & hemmet sen iväg & repetera med kören några timmar för att direkt efter de köra bakom Charlotte Perrelli....... Det blir en upplevelse helt klart.... :) Sen hem & planera kommande veckan!

På söndag kväll lär jag vara LÖJLIGT trött..... för jag e redan SKITTRÖTT!

Sen nästa vecka är de minst lika mycket.... herregud mina veckor är extrema & där får man lägga till att jag knappt sover & haft svårt med maten de sista också! + flera timmars egen terapi i form av litteratur där jag gör övningar & resonerar kring allt som varit DET TAR PÅ KRAFTERNA! Bra övningar men påfrestande.

Okej de är bara att gilla läget jag kommer behöva ropa på hjälp ikväll, tur att jag iaf har möjligheten att numera göra det ibland....inte alls så ofta som de behövs men iaf någon gång ibland!!!
Känner mej så "ivägen" när jag gör de.... det känns som ett misslyckande, någon som kan förstå eller känt likadant? Det måste ju bero på att man har så höga krav på sej själv att det faktiskt är vedervärdigt!

JAG är ju bara precis som du som läser BARA MÄNNISKA.... och vem har inte någongång i livet behövt ropa på hjälp & behövt stöd gällande vad spelar ingen roll. Jag tror nog inte jag är så extrem egentligen & med tanke på "Min packning" jag drar runt på så är jag nog VERKLIGEN inte extrem.....
Nu ger jag upp....försöker hålla ihop en stund till....man är ju ändå tiger!

Puss & Kram
//Mamman som alltid försöker göra sitt bästa & lite till.... och sen håller tummarna för att det ska räcka!

Nästa:Kontrastvätska & hjärnröntgen....

känns ju jäkla kul att börja dagen med! Ne, fy fasiken.... en maskin j*vel som brötar & bli halvt som halvt fastspänd jo tack de lär jag ju verkligen uppskatta! JAG VILL INTE..... men måste, jävla skit!

Okej, så är det nu iväg.... håll era vinterkalla tummar för mej nu för fasiken!

Puss & Kram
//Stressad, orolig Tiger......

Sorry....

hur kunde jag glömma denna länken;

http://www.youtube.com/watch?v=p_k0Gf4iBpc

BRA LÅT.... och han gör den med bravur... texten e go! ;)

NU ska jag duscha...haha...


CIAO!

Snubben är ju helt MAKALÖS!

Ja, jag sitter här efter att ha dammsugat som en galning trots extrem huvudvärk och lyssnar igenom Jay Smiths audition & sen fredagsfinalerna, helt sanslöst! ÄNTLIGEN en riktigt jäkla storslagen röst som kommer från vårt land tjoohoo.... Här kommer några riktigt goa länkar med just Jay väl värt minutrarna de tar att lyssna på dom!
Bara hans audition var ju STORSLAGEN! Nästa år verkar det som att det är sista året Sverige kör "idol konceptet" & jag har nu fått från några håll att jag MÅSTE söka.... vad ska jag göra? Ska jag våga chansa? Jag är ingen stor talang direkt men vad tycker ni bloggläsare & om, vad ska jag isf sjunga? Och HUR ska jag få mej själv till att se ut som någon med "star quality"? För jag behöver verkligen en makeover & varför inte ta den då liksom?
Helt enkelt jag låter er avgöra om jag ska söka & hur jag ska ändra på min klädstil,hår & smink ha så kul!

Bild på resultatet kommer i Mars/April.... så kör nu stenhårt när ni har chansen!

Här kommer länkarna på Sveriges UNDERBARA nya stjärnskott som kommer kunna gå HUR LÅNGT SOM HELST!

http://www.youtube.com/watch?v=-80iBpexmKQ&feature=related
(Snacka om att få juryn att gå loss, hahaha! Underbar låt för övrigt! Bästa auditonen någonsin!)

http://www.youtube.com/watch?v=wVUVnH5cNsw
(Like a prayer har aldrig varit så bra som i denna verisonen, rock on!)

http://www.youtube.com/watch?v=3Rt5XEzQccs
(Det är så jävla bra att jag får gåshud om och om igen....helt makalöst!)

Nu DUSCHA.....
Puss & Kram
//Morsan som idag fick ner en halv egen låt... tjoooho! Lilltösen som älskar "ussin" (russin) hälsar ;)


JAY VANN!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA                        
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY


HELL YEAH!

Lilltösens första Lucia firande......

gick idag av stapeln mitt på dagen. Det var en upplevelse hahhaa.....
Hon var iaf jätteduktig & supersöt.... Självklart tog jag kort,en hel del men ni ska få ta del av iaf några stycken.
Jag var mäkta stolt över min lilla skatt, men hon är inte så liten längre hon växer så fort.
Pratar så mycket, är så STOR plötsligt. Det är inte klokt hur fort tiden går....

Annars har dagen varit ganska bra faktiskt, det har sina orsaker jag är trött men lugnare inombords än jag varit dom senaste dagarna. Hoppas jag kommer ur min svacka nu..... HÅLLER TUMMARNA.

Här kommer bilder från Lillans firande med hänsyn till dom andra barnen & föräldrarna så har jag valt bilder där det bara är Gabriella eller Gabriella & vår älskade "nita"...... Enjoy!

På måndag är det dax för den där jäkla hjärnröntgen, uscha... tidigt på morgonen dessutom!
Är nervös som attan, men men.... det går som de går & blir som de blir....

Ehh.....nu bilderna och förresten FÖR FASIKEN RÖSTA NU PÅ JAY så han vinner!


Hon upptäckte mej med kameran ganska fort hahaa......


Glad, vacker tärna - Min älskade lilla stjärna.......


Hon var så söt när hon gjorde rörelserna till jullåtarna...så charmigt :)


En glad liten tjej...... <3


Matti var med & delade denna speciella, härliga upplevelse :)


Den vackraste av döttrar - Den stoltaste av mammor......


Sen var det lussefika....mysigt!

Puss & Kram
//Mamma Malin & den lilla tärnan som nu e på väg att bli en stor tjej!


Strax hämta Lillan sen möte....

handla, har redan diskat upp disken....våldsam diskning kan jag lova kändes som hela jävla köket fick vara med!
Hör nu på stenhög musik.... allt från Cornelis till Anouk..... Jag känner mej så frustrerad så jag snart blir galen men men.... what can a woman do? Just keep walking.....

Fuck, helvete, skit, jävlar.... så går "tugget" med mig själv just nu här hemma & mycket värre än så men de skriver jag inte ut här, jag besparar er detta.

Ciao!
//Svarta orkiden.....

Dagens låtar....

Nobodys Wife - Anouk ;

http://www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y

"Nobody's Wife"

I'm sorry for the times that I made you scream
for the times that I killed your dreams
for the times that I made your whole world rumble

for the times that I made you cry
for the times that I told you lies
for the times that I watched and let you stumble

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see
that I can carry the burden of pain
'cause it ain't the first time that a man goes insane
and when I spread my wings to embrace him for life
I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be nobody's wife

I'm sorry for the times that I didn't come home
left you lyin' in that bed alone
was flyin' high in the sky when you needed my shoulder

you're like a stone hangin' round my neck, see
cut it loose before it breaks my back, see
I've gotta say what I feel before I grow older

I'm sorry but I ain't gonna change my ways
you know I've tried but I'm still the same
I've got to do it my own way

It's too bad, but hey, that's me
what goes around comes around, you'll see
that I can carry the burden of pain
'cause it ain't the first time that a man goes insane
and when I spread my wings to embrace him for life
I'm suckin' out his love, I, I'll never be nobody's wife

It's too bad, but hey, that's me
what goes around comes around, you'll see
that I can carry the burden of pain
'cause it ain't the first time that a man goes insane
and when I spread my wings to embrace him for life
I'm suckin' out his love, I, I'll never be nobody's wife


Lyrics to If You Were Mine - Anouk

http://www.youtube.com/watch?v=narNbJ7jWww


I lay my weapon down wont fight no more.
Try to get you by my side.
Though I have been in love before,
They could never take my clouds away.

(Chorus):
Babe if you were mine,
I won't hasitate at all,
You just let me know,
I'll be the one to catch your fall.
Anything you need,
Dont give me away,
You make me so confused,
The one I love, loves someone else.

Dont stop the music it feels good,
It keeps my mind of me missing you,
Keep the rain away,
There is nothing for me here,
Without you by my side.

Cuz babe if you were mine,
I won't hasitate at all,
You just let me know,
I'll be the one to catch your fall.
Anything you need,
Don't give me away,
You make me so confused,
The one I love, loves someone else.

Baby what's it gonna be?
Is it gonna be her or me?
Tell me what I have to do?
Cause I know that im good for you.

(Chorus)

Babe if you were mine
If you were mine
Babe if you were mine
Babe if you were mine

Babe if you were mine

If you were mine..


Nu äta & diska...duscha sen hämta den lilla, sen möte....
Jag är helt "fucked up" just nu.... Därför skriver jag inte nåt mer.

Ciao!
//Nobodys wife......






När allt grusas sönder.....

framför ögonen på en..... ja då gör det ont! Jag vet inte hur jag med ord ska kunna beskriva denna dagen den har varit hopplöst påfrestande... Min vilja,styrka & motivation kan jag inte ens skymta... det som är jag känns dött & avsides. Kallt & jävligt är de... Det som var DÅ känns NU.... och det är som de brukar jag hoppas,hoppas & tror och låter mej själv tro men faller med mitt jävla hopp & min jävla tro.
Om det finns någon "Gud" däruppe så är det FANIMEJ dax att rycka in nu annars har du snart en ängel till i himlen dock klädd i lack & läder kanske är det de du vill.... du där uppe... DET RÄCKER NU, jag har fått nog....

Lyssnar på Cornelis Vreeswijk - "balladen om Fredrik åkare" just nu & nyss "somliga går i trasiga skor"
Ja du där uppe mina skor är trasiga hur jävla svårt ska det vara att ge mej ett par hela? Jag har vandrat tillräckligt länge i mina trasiga, jag tycker det är dax att ge mej ett par hela......

Jag vet inte vad jag ska skriva, jag finner inte orden.... Jag som brukar ha så mycket att skriva/säga är plötsligt TOM, det är bland det värsta som finns; När det ekar tomt för det gör så ont att man inte längre känner...
Det är bättre med intensiv smärta..... Det är mindre ångestfullt, men nu värker de bara.

Det blir ingen träning imorgon(onsdag) dvs idag om vi nu skall vara helt korrekta klockan är ju snart ett.
Jag har ingen motivation tar en veckas paus tror jag, jag vill inte... jag behöver försöka hitta mej själv igen, ta reda på vem jag är igen.. har tappat mej själv.... eller snarare jag blev stark & lät mej själv tro & hoppas för mycket och sen föll jag hårt i backen och det fanns ingen som tog emot - ensamhet..... tomhet......hopplöshet..
Känner igen känslan till viss del när man tror/hoppas & vill så man nästan går sönder & sen ser hur hela skiten rasar... man hör varje liten planka som välter, varenda sten som slår mot backen & känner varenda tår som rinner längs med kinderna, tårar som brinner..... bränner mot huden, tårar man inte har "råd" med.... Man visste att "grunden" inte var stabil & säker men ändå så lät man sej själv "boa" in sig & sen satt man där som ett UFO och höll tummarna för allt man var värd för att skiten inte skulle braka ihop men se där... skiten rasade...
Jag är trött på att allt rasar, jag är trött på att vara trött.... jag är trött på att ha ont... Jag är trött - Herrejesus jag är dödstrött.... Psykiskt, fysiskt.....

Ne, det är ingen idé att jag skriver mer Gabriella lär vakna supertidigt imorgon igen & då ska hon dras i pulka till dagis för en kort dagisdag jag kommer gå hem & dra "nåt gammalt" över mig och vara "död" tills dess att hon skall hämtas för direkt när vi kommer hem är de vad? Ni kan gissa er till de numera..... ja..... nära.... ja just de MÖTE... såklart! Och jag måste vara "fit for fight" igen..... hur länge kan en människa orka? Hur mycket kan ett hjärta tåla innan de stannar? Hur många gånger kan man hoppas och se hur de går åt helvete men ändå återfinna hoppet igen? Hur många liter kan man gråta innan man torkar ut? NÅGON som har svar?!?!

Lyssnar på en underbar låt, en duett mellan Lars Winnerbäck & Melissa Horn här kommer texten; (Ja insidan gråter men utsidan är iskall = "gamla Malin")


Du springer aldrig ifatt, när jag väl är där jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här nu kan det vara för sent att säga som det är Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut vi har försökt att fånga den andra men aldrig nått ut jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut jag vill ha dig nu som jag hade dig förut Jag vet att det är svårt över telefon men när jag har dig nära vill du därifrån jag vet att du har tänkt men berätta hur du mår Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt Och jag vill ha dig nu som jag hade dig förut jag vill ha dig nu som jag hade dig förut jag vill ha dig nu som jag hade dig förut jag vill ha dig nu som jag hade dig förut


Jag har inget mer att tillägga, njut av december ni.... glöm inte att tomten finns inte & Gud är schizofren!
Ingen jäkla puss & ingen jäkla kram.... ne.... ett ciao räcker för nu....
//Allting kan gå itu men ett hjärta kan gå i tusen bitar......









En resa bakåt......

i tiden kommer gå av stapeln imorgon bara för ett par timmar & det finns ett bra skäl/flera bra skäl till varför t.ex. för att sen aldrig mer återvända dit & förhoppningsvis kan jag sen "bläddra vidare" i min livsbok; med det som ett ärr som aldrig kommer försvinna men inte som ett öppet blödande sår. Det är min förhoppning kanske kommer jag t.o.m. att gå in i byggnaden. Det kommer bli tungt/ångestfyllt & antagligen kommer min "mask" spricka helt men det är nödvändigt och jag har det bästa av stöd med mej så jag kommer klara mej igenom det även om de kommer göra ont utav helvete.

Ja, jag är på väg men jag kommer inte komma framåt på min vackra stig som jag ser så tydligt framför mej om jag inte först vågar vandra på den smutsiga, ondskefulla stigen - som sen så småningom hamnar BAKOM mig när jag kliver in på den vackra stigen som jag SKA vandra på längre fram den smutsiga ligger framför den vackra men jag kan skymta den vackraste av stigar och det ger mej hopp & motivation och VILJA av stål!
Och den dagen när min smutsiga stig består av ett ärr i hjärtat medans jag vandrar på min vackra stig så ska jag hjälpa så många jag kan/får på deras vandringar, med deras "smutsiga stigar".......
Det är mitt mål, det är min vilja, det är min önskan - så ska det bli!

Avslutar där.... har varit fullt ös idag b.la. svimma jag av.... herregud....
Ha en bra kväll nu ska jag laga lite mat fläskkotletter HERE I COME! :)
Puss & Kram
//Morsan som blickar bakåt för att komma framåt..... Lilla "pyret" hälsar - DJ, SYNTH! och ler stort.....

Jävlar, ja jag tänker svära!

Jävlar i helvete vad bra han är Jay Smith han är ju den självklara idol vinnaren! Och sen kan han ju gå hur långt som helst.... jag är övertygad! Minnah som han möter i finalen är absolut duktig men det går ju inte att jämföra för fasiken Jay är helt sanslöst bra! Sicken jäkla röst..... jag ryser..... Kolla in detta framträdandet;

http://www.youtube.com/watch?v=dSBR4ZaKw3c&feature=topvideos

Jag har i många år älskat Metallica och detta är sanslöst, fenomenalt!
LIVE ska ju tilläggas, live live live.... galet bra jag hittar inte ord för de!
Njut av de klippet kära vänner!

Puss & Kram
//Morsan som håller stenhårt på Jay!

"Endorfin rus"

Ja, det är ju knappast vad jag brukar ha nattetid men JUST NU har jag det! Och det är UNDERBART......
Varför ne, de nämner jag inte här alls utan bara att tjooohooo va "Må bra" hormonerna hoppar i kroppen!

Imorgon ska jag träffa bästa vännen några timmar, laga lite lätt lunch sen ska vi kanske sjunga lite ihop = Hur roligt & trevligt som helst. Sen ska ju de vanliga skötas också såklart men känns som morgondagen kan bli en riktig höjdare, äntligen en dag som har riktigt bra förutsättningar - Jag känner hopp.... Jag känner liv......

Idag har det ju varit fullt ös med tvätt,dammsugning & en helt VILD liten tös som dansat runt som en galning på alla sätt & vis, visat mej "moves" jag inte ens visste fanns haha... hon e störtskön! <3
Har ganska ont i ryggen efter allt spring med tvätten men de lägger sej om några timmar, de vet jag så därför är det ingen fara. Synen är SÄMRE... mycket oroväckande men men bara att vänta & se....eller inte se... :S

Gabriellas dag imorgon kommer bli toppen that I know :)
Känns fint, hon har de väldigt bra den lilla skruttan & bättre och bättre blir de allt i takt med att jag kommer mer & mer på "fötterna". Vi klarar oss och snart har det gått 1½år sedan jag födde henne, tiden RUSAR iväg...

Nu ska jag dricka upp mitt.... ja just de... KAFFE såklart... lyssna på lite musik & försöka behålla "ruset" i kroppen.

Puss & Kram
//Morsan av stål & lilltösen av stål hälsar...

p.s. OJ va hon snackar mycket nu! Idag kom flera nya ord; Klocka t.ex. haha....

8 maskiner tvätt.....

blir de MINST! JESUS.... spring spring & mer spring...upp och ner.... upp och ner.... känner mej som en jojjo!


Trött så de nästan gör ont...

men positiv ändå! Så de så!

Va iväg på pianolektion idag, det gick över förväntan = UNDERBART!
Handlat,lagat mat,hämtat Lillan & busat med henne mängder, haft framme terapiboken 1timma & jobbat intensivt med den. Spelat synth 45 min ca. Grejat här hemma & sen sett på idol HELT RÄTT att JAY & MINNAH är dom som är vidare till final sen SKA JU BARA JAY vinna så enkelt är de bara men Minnah är superduktig hon också.

Imorgon är de dammsugning, tvätta 7-8maskiner, diska & sen terapiboken en timma vid lämpligt tillfälle.
Kanske en promenad med Lillan i pulkan & sen försöka vila lite... men det är svårt att få tiden att räcka till, det är svårt att räcka till överhuvudtaget.... hur man än gör så känner man sej otillräcklig & oduglig och ändå så gör jag hur mycket som helst & får de att gå runt DET VET JAG! Men ändå..... Och många av er vill nu skriva;
- Ja men så är det att vara förälder och mitt svar är ABSOLUT, MEN det är inte bara det de handlar om utan så mycket mer.... så väldigt mycket mer...

Önska jag kunde lägga huvet på kudden & somna NÄR JAG VILL... men de funkar aldrig & det tar knäcken på mej - långsamt men de bränner ordentligt. Önska jag kunde radera bort de som varit - men det går inte...
Men det viktigaste av allt är följande;

Jag är PÅ VÄG på fler sätt än någonsin just nu..... jag har mål, vilja & tänker inte krokna på vägen!
Falla ner i svackor ibland - ja, så är livet men jag tänker inte ge upp & vetskapen och känslan som de ger att ha bestämt sej.... den är stark & mäktig, rättvis & rätt på alla sätt & vis. Jag är här & jag kommer klara mig!

I slutet av helgen får jag ÄNTLIGEN träffa bästa vännen igen jag längtar HALVT IHJÄL MIG!
Att man kan tycka om någon så mycket, det är nästan lite kusligt men samtidigt helt underbart.

Ne, nu spela på synthen en stund......
Puss & Kram
//Morsan som kämpar så svetten lackar....

Mmm....fick mej helt osökt att tänka på " STATEN & KAPITALET"..... "Men det är inte dom som ror som ror så att svetten lackar....... " Go låt.... gammal klassiker :)

Kaffe, kaffe, kaffe......

Ja här dricks de mängder av kaffe. Måste snart slita mej från min kaffekopp & gå och handla.
Kan ju inte ha som "dagens syssla" ; Hinka i mej så mycket kaffe som möjligt..... ne INTE OKEJ....

Får ju bästa vännen på besök senare i veckan, när människan ÄNTLIGEN kommer hem & då tänkte jag bjuda på en lunch, en rätt som jag inte gjort på flera år! Men då när jag gjorde den så blev den riktigt god men vad de är avslöjar jag inte här..... Denne kanske läser bloggen just nu vem vet..... suprise suprise.....
Men ska iaf ner & handla..... strax.... efter att jag hävt min kopp kaffe & kastat på mej lite kläder.....

Inte mycket till sömn inatt men jag hade iaf sällskap, tacka Gud för de! Tack så mycket..... du vet vem du är! :)

Ne, nu dax att komma igång!
Puss & Kram
//Sletna morsan.....


Lååång dag!

Ja, idag har det varit en sådan där; KOM OCH HJÄLP MIG dag..... helt slut!
Och Lillan somna inte förräns för ca 30minuter sedan. Lite magont gjorde att hon höll sej uppe, så nu känner jag mej helt "mosad" både i kroppen & skallen. LÅNG DAG som sagt.

Tog några bilder på Lillan för några timmar sedan dom kommer i slutet av inlägget.

Hade en vän här på fika det var mycket trevligt & jag ska absolut träffa henne igen, hon är bra!
Sen blev det som vanligt när jag hämtade Lillan stannade kvar på dagis en stund & tjata med personalen och såklart med "nita", våran älskade "nita" :D

När vi väl kom hem efter en tur med pulkan så var jag trött, Lillan tjata på, dansa, trallade & var vild som vanligt!
Satte på hög musik och hon stod och snurra, headbanga & gick loss helt haha... det ser väldigt roligt och för att direkt besvara en kommentar som dundra in nyss här på bloggen; Ja, jag ska lägga upp något/några klipp på Lillan när hon dansar & spelar synth har tänkt på de länge men de har inte blivit av då jag varit för trött & stressad men de kommer SÅ HÅLL UT! :)

Spelade lite synth när Lillan var på dagis och som från ingenstans kom början till två låtar till, vad är det som händer?! Texterna börjar bara snurra i huvet på mej & jag kan inte stanna av dom förräns jag skrivit ner dom. Sen snurrar melodierna i huvudet på mej & sen plötsligt när jag minst anade det så "tryckte" jag ner några tangenter och VIPS där hade jag den första biten på introt till en av låtarna!
Det är låtar till & om Gabriella, en mammas villkorslösa kärlek men det är också låtar om att våga, kämpa & kärlek. Ja, kärlek kommer alltid in på ett eller annat sätt; Kärlek till Gabriella, kärlek till vänner, kärlek som är KÄRLEK som i JAG ÄLSKAR DIG och vill föralltid leva med dig. Det har även kommit en del som är skrivet till specifika personer från det förflutna (so to speak) till familjemedlemmar, till dom som innan varit viktiga.
Ja, vem vet kanske har jag något riktigt bra på G men de vet jag inte än... Jag låter det fortsätta "bubbla" och fortsätter med mina pianolektioner & min sång så får vi se vad det leder till i vilket fall som helst ska jag iaf spela in den ena låten som är från mej till Lillan på en skiva & lägga bland hennes saker, kul för henne att ha när hon blir äldre dock har jag skrivit den på engelska (ja det mesta jag skriver är på engelska) men jag funderar på att faktiskt göra om den till svenska, blir spännande.
Vad har mer hänt idag; Diskat, duschat, lagat mat, busat & lekt med Lillan som vanligt, haft egen terapi 1timma, fått ett sååå efterlängtat samtal ja de varade bara 3-4minuter men GUD va underbart det var att höra vännens röst igen kändes som hjärtat lindades in i bomull för några minuter & det behövdes!
Ne, nu kommer lite bilder sen ska jag lägga mej & läsa ÄR SÅÅÅÅ TRÖTT......
Enjoy;


Sötnosen äter mellanmål efter dagis; Kräm, päron & macka....


Sötnosen kisar & äter på som sjutton, ja hon älskar mat :)


VACKRAST I VÄRLDEN....... <3


Spexa för kameran JAJAMENSAN.... hahahhahaa <3 <3 <3

Puss & Kram
//Trötta, förkylda morsan som har slut på krutet......





Ingen träning idag.....

Ne, ingen träning idag har någon jäkla rejäl förkylning som ligger i kroppen & lurar snälla ge med dej jäkla förkylning. Vill ner & träna men de skulle bli SKIT av de rent utsagt.

Upp & hoppa i morse som vanligt och drog Lillan i pulkan till dagis hon var mycket noga med att de skulle vara pulkan idag & inte vagnen hahaa..... Hon får som hon vill, min lilla älskling.
Sen blev de promenad till dagis med en sjungande Gabriella i pulka JAAA hon har börjat sjunga det var ett tag sedan hon började med det men nu sjunger hon ibland ord också & härmar mej haha...

Så om jag sjunger la la la laaaa la la så härmas hon efteråt & hon ser så koncentrerad ut hon kommer ju lätt bli musikalisk det är ju musik runt omkring henne jämt. Och synthen sitter hon nu vid en bra stund varje dag efter dagis & det tror sjutton att hon lärde sej säga SYNTH efter första gången hon hade fått spela haha....
Sen är det mest populära ordet - RUSSIN numera och det ska uttalas - USSSSINNNNNN med inlevelse som om det gällde livet! Hon pratar så mycket nu så de faktiskt känns konstigt, vi förstår varann nästan jämt!
Hon kan berätta vad hon vill ha, vad hon vill göra, och ibland vad hon tycker som när hon säger;
- Mammmmmmaaa e fin.....
- Vaffö då, då?
Med mycket mera.

Hon har en kille på dagis som hon är störtförtjust i & det räcker att man säger hans namn så rodnar hon och tittar i backen och flinar högt. Det är så gulligt så de nästan gör ont i mej haha..... älskvärd är bara förnamnet!

Nu blir hon ju snart 1½år och tänk vad de gått bra! Och herregud, jag har världens vackraste unge!
Mmm... jag tror hon var en gåva. Barn är inget man skaffar, barn är något man får. Det är en väldigt stor skillnad där. Min lilla tös styrde upp mitt liv på "rätt bana" igen & har bokstavligt talat räddat livet på mej & inte heller kan jag någonsin säga någonting negativt kroppsligt (så som dom flesta mammor gör!)
Jag kan däremot säga; Tack vare dej så har mamma fått höfter & de är mamma så nöjd med!
Resten ser ut som innan haha.... det är jag glad för!

Nu ska jag häva mitt kaffe, som vanligt numera helt enkelt. Sen diska & hoppa in i duschen.
Borde plocka fram synthen också och spela litegrann jag har ju en hel del låttexter nu & borde jobba lite mer intensivt med de - Jag vet ju vad jag vill! Men det är svårt att hinna allt för det är fullspäckat JÄMT!

Ska för övrigt försöka nå bästa vännen som är utomlands - ringa. Visst de kostar 5kr/minut men om man pratar 5minuter så blir de inte mer än 25spänn och jag måste höra dennes röst annars blir jag GALEN snart!
Så nu försöka nå denne.... SAKNAR DIG älskade vän!

Puss & Kram på er alla i vinterkylan!
//Morsan som försöker få allt att gå runt..... Tösen med den stora tofsen hälsar ;)


Snart hämta Lillan....

Yes, snart ska Lillan hämtas sen möte. Såg klart filmen "Killers" nu på förmiddagen den var faktiskt kul. Haha....

Satte upp Lillans hår som jag brukar sätta upp mitt i morse dvs en stor tofs & oj, va lika vi blev! Haha, superkul!
Tack för tipset om att byta frisyr ibland på henne, hennes fina hår får ju INTE bli förstört! Men hon passar riktigt bra i en tofs faktiskt. Sötnosen <3

Nu lyssnar jag på;
" When the children cry - White Lion "
Det lutar ju ändå åt att det blir en av låtarna jag framför den 28dec. vi får se.

I övrigt är de som de är, saknar vännen som är utomlands JÄTTEMYCKET.....
Men denne återkommer ju, men jag är nojig av mej de kan jag inte hjälpa.

Fasiken va sugen jag är på att åka iväg till "mitt place" = LONDON, de vore sanslöst kul, jag älskar London.
Den älskade staden som aldrig sover - som jag ungefär då kanske därför vi matchar varann så bra.

Ne, nu måste jag kasta upp mitt hår som slänger åt alla håll & kanter och sen sticka till dagis.
Puss & Kram
// En sliten morsa......