Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz................

så känns de just nu..... Men tror ni John Blund kommer dränka mej i sand för de?! NE, just de... jag vill slå ihjäl John Blund!

Mmm....jag är på ett LYSANDE humör!

Betalade precis in räkningarna UNDERBART är vad det är.... när man lever på nästan ingenting i månaden och sen ska betala in räkning efter räkning..... pest å pina....men men.... Lillan mår bra iaf tacka Gud för de, eller kanske mej?!

Läpparna är fortfarande KAOS..... gör svinont.... och NEJ jag vägrar att gilla läget....känner mej irriterad, någon som vill ha våldsamt kuddkrig med mej?!?!

//Morsan som har ont & är trött....

Många Tack, nu till Jenny......

Tack så mycket Jenny. Strokeliknande huvudvärk?! Vill ni skrämma ihjäl mej häröver eller? Om jag ska gå efter kommentarerna här så får jag skita i preventivmedel den saken är klar. Benskörhet?! Av p-spruta?!
Okej, det är som att välja mellan två onda ting då p-stav eller p-spruta, pest eller kolera.... svårt val.
Men nu är det bokat att dom ska ge mej p-sprutan på fredag... Barnmorskan sa att det var bättre än p-staven jag får väl lita på de & hoppas hon har rätt. Jag kan inte påstå att jag ser framemot sprutan på fredag, ne.... känns inte lockande alls & jag är orolig för biverkningar då jag fått de av både minipiller (kan inte äta riktiga p-piller då det finns blodproppar i släkten) & helt ärligt kondom ska vi ens ta upp ämnet?!

Ja, jag väljer att göra det för JAG VET att jag inte är ensam om att hata denna gummibit!
För det första finns det nåt så avtändande som när en karl ska dra på sej "regnrocken"?
Ja, "regnrocken" kallas det i min mun iaf.... Och sen hur skönt är de? Ne, de tar bort en hel del av de man är ute efter ÄVEN för tjejen! De ni killar visste ni om de? Det är inte bara ni som får de "mindre kul" även vi fruntimmer får de mindre skoj. Och SEN ska vi inte ens tala om, om man lider av sköra slemhinnor FY FASIKEN då kan man få en veckas VÄRK som inte går att göra någonting åt.... är det värt de då? Ne..... tveksamt.
Däremot vill jag ändå slå i bordet för saken då KONDOM är skitbra om man "ligger runt" eller är med någon man inte känner väl. Då SKA kondomen fram hur jävla tråkigt det än är, för även om en kondom är trist så har jag en känsla av att en kondom är roligare alla gånger MYCKET trevligare än att få ett besked några veckor senare;
- Oppps..... jag har nog gett dig gonorre!
Så TUMMEN UPP för kondom vid tillfälliga sexuella kontakter och TUMMEN NER för kondom i alla andra lägen!

Men men nu blir de iaf den där jäkla p-sprutan..... nojjig? YES....

Hoppas bästa vännen ringer snart måste berätta om en helt sjuk dröm jag hade innan!

Har sorterat & vickt tvätt som en galning så nu är det klart iaf, mina stackars läppar kommer snart värka nåt sanslöst när jag ska ta bort "nattplåstrena" för att sätta på "dagplåstrena" JÄVLA PLÅSTER!
Men dom bedövar litegrann iaf & för de är jag TACKSAM.
Borde ta disken också, känns som jag diskar morgon-middag-kväll..... PUST....
Sen hämta Snuttan också...

Puss & Kram på er iaf!
//Parasiten som avskyr gummi! ;)

Tack "P"....

för tipset, mm....kyla med isbit ja de låter skönt men risken är att jag får frostskador haha.... Min känsel är inte helt normal...alltid. Men vectavir salvan kan ju vara värd att testa. Storhandla idag på apoteket ja hur kul är det att storhandla PÅ APOTEKET?! 400spänn fy sjutton. Compeed munsårsplåster dagtid, compeed munsårsplåster som är gjorda speciellt för att ha dom på natten dvs två olika sortes compeed + alsollösning (tror det heter så) att tvätta morgon och kväll innan jag byter plåstrena... kanske borde jag kikat in på bloggen först och nöjt mej med vectaviren... skit också jaja, om INTE DETTA HJÄLPER FORT NU så blir jag GALEN.....!!!

Ska snart gå in på toa & försöka få loss "dagplåstrena" de gör SVINONT hur mycket vatten man än baddar med så vill skiten inte lossna och i och med att det är "klister" över hela så ja, ni förstår nog. Jag gråter inte när jag tar bort dom men ögonen tåras nåt extremt för de gör ONT! Sen tvätta och på med nattplåstrena, jävlar va sexig jag känner mej.......... NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!

Idag har det varit fullt ös; Diskat med lilltösen i en evighet! Ja hon skulle vara med och då tar de tid & sen har man köksluckor och golv att skura efteråt. Tvättat 7-13.00 blev ganska många maskiner.....
Bakat sockerkaka IGEN, imorgon ska jag baka någonting annat jag har alltid varit bäst på att baka småkakor de är min grej ;) Men sockerkaka är ju gott & Lillan älskar de så de är klart jag måste göra sockerkaka ibland.
Sen har jag gjort ännu en av Lillans favoriter nämligen Amerikanska pannkakor, de är GOTT! Och lätt att göra.
Sen har jag plockat & grejat. Ringt efter bästa vännen & träffat denne i några timmar TACK FÖR DITT STÖD & DITT VARMA HJÄRTA! Du ger mej livsglädje & kraft och du är sååååå bra, TACK!

Nu känner jag mej sådär pigg men Lillan är frisk & glad och DET ÄR ALLTID DET VIKTIGASTE! <3
Nu nalkas ännu en ny vecka & jag känner som jag ofta känt den senaste tiden VARJE SÖNDAG; En ny vecka?! Hur fasiken ska det gå?! Förtvivlan blandat med utmattning & nedstämdhet rent allmänt men också brist på självförtroende & självkänsla varje söndag tror jag att jag kommer misslyckas med kommande vecka men sen blir de inte så ändå..... hemmet ser bra ut, Lillan mår bra & kommer iväg som hon skall. Jag sköter alla mina möten & ser efter mej själv & andra så gott jag kan. Det är husmanskost som gäller så jag står vid spisen, diskar disken, dammsuger som en galning, kastar Gabriella i luften så hon skriker av skratt... så varför är jag så rädd?!
Varför har jag sådan ångest inför varje ny vecka?! Det enda jag vet är att jag är trött på den; Trött på tröttheten, ångesten & rädslan över att aldrig duga/vara tillräcklig/vara godkänd. Jamen sedär där fick ni veta mer om insidan... Ja, ingen är felfri & allra minst jag men samtidigt jag STÅR FÖR DE, mina brister, nojjor & rädslor och kanske har man då kommit ganska långt trots allt?! Kanske.....

Nu håller jag på att ladda upp många,många hundra bilder på Lillan & mej m.fl. som skall framkallas ÄNTLIGEN det är på tiden. Jag borde dessutom skriva det där brevet som jag tänkt skriva ett ganska bra tag nu, men det blir liksom inte av..... får se om jag fattar tag i pennan ikväll eller om jag ser till att göra det imorgon. Kanske är det rimligare att jag orkar med det på dagtid imorgon.... vi får se.

Puss & Kram
//Mamman som känner sej som en parasit....

Har någon en bra "huskur"?

Ja, jag har fått två trötthets/förkylningsblåsor på läpparna ja det har ju en jäkla tendens att sätta sej där. Vet om med 100% säkerhet att det inte är nåt smittsamt eller herpes uiiiihhh... nej det vet jag då jag gjort en rejäl hälsokoll tidigare och efter de varit lugnare än en död ansjovis!

Ringde sjukvårdsupplysningen/rådgivningen i morse & dom rekommenderade det klassiska tvätta av lite försiktigt ibland & sen compeeds munsårsplåster vilket jag också har hemma det har jag nu låtit sitta på hela dagen. Men så tänkte jag på er kära läsare, ni är ju så kloka så ni kanske har några bra tips som ni själva eller någon nära till er använder er av när de "poppar" upp so to speak..... Så nu efterlyser jag tips & råd, för skiten gör ju ont! :(
Och det kommer gå åt mängder av compeedplåster då man har (ja iaf jag) en ovana att slicka sej om läpparna i tid och otid & då börjar ju plåstrena lossna. Så varje tips eller råd tar jag tacksamt emot!

För övrigt så har de diskats idag med Lilltösen hon tyckte det var hysteriskt roligt jag var MÅTTLIGT road då hela köket var som en bassäng efteråt men söt är hon allt när hon står på köksstolen i bara blöja & koncentrerar sej för glatta livet, charmtroll! <3 Sen blev de kinamat & lek med snuttan.

Nu är det kväll fy fasiken.... jag hatar de kvällarna & nätterna ÄR pest.... men hela dagen har varit "motig" en sådär där " jag-vill-lägga-mig-under-en-gammal-filt-och-aldrig-mer-vakna DAG "

Kram iaf till er!
//Till och med läpparna är för trötta för att hålla sej " i form " jesus kristus!

Jag är katig......

Ja, den kan ni fundera på...... Hur många av er vet vad katig står för/betyder? Det visste inte jag i morse fick lära mej detta nu ikväll haha..... Så fundera ni så hjärncellerna skrynklar ihop sig för det är inget man hör ofta, jag har nog aldrig hört de innan :)

Idag har de varit fullt upp, jobbat MASSA med kommande föreläsning. Sjungt en stund (men det är ju också jobb inför föreläsningarna faktiskt!) Sen var de träning med bästa vännen herrejesus jag har inte tränat på ca. 5 veckor!!! Har haft så mycket att jag fått lägga det åt sidan men nu kom jag alltså igång igen idag, det var skönt! Och vi hade skoj också för den delen, men det var SEGT jäklar vad man tappar kondis & styrka på några veckor HELT GALET! Jag räknade ändå med att det skulle gå segt men herrejisses... Tog det därför lugnt men kommer ändå ha träningsvärk imorgon UTAN tvekan, kanske blir ett samtal med vännen;
- Hur är det med dig?
- Jodå bra....
- AJJJJ....
- VA?
- Försöker komma ur sängen TRÄNINGSVÄRK.....
- Ska se hur det går för mej....vänta..... AJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!
- Vad har vi gjort?!
- Jag vet inte tränat, men kan detta räknas som träningsvärk eller ska vi kalla det tortyr efter träning?!
- Ehh... skitsamma nu reser vi oss samtidigt 1........2.......3.......
( Det blir helt tyst från båda håll.... Båda svimma nämligen samtidigt! Hahaha.....)

Ja, det var en snygg överdrift men men.... :D

Kunde inte äta efter träningen :( Sen mådde jag illa nyss & kräktes, matförgiftning?!
HOPPAS INTE DET!!!

Ne, nu greja med annat i brist på John Blund.... Jävla John KOM NU! Och du kan inte strö sand i mina ögon du behöver DRÄNKA MEJ I SAND!

Puss & Kram
//Sleten.....men vid liv.... för LIVETS SKULL!

En pusselbit.....

dök plötsligt upp, en så viktig pusselbit som tillhör det pusslet jag nu lägger för att få ihop min föreläsning.
Så rent,sant & äkta det kan bli så exakt det går att få fram genom ord....

Tänka sig......


Tack Madde....

för din kommentar. Jag var nere på barnmorskemottagningen idag & efter att ha fått veta lite mer så tackade jag bestämt nej till P-stav vilket jag bara fick lite extra bekräftat nu - att jag gjorde rätt. Och JA, det blir p-spruta istället på fredag (nästa vecka) så ska jag vara där tidigt på morgonen jag hoppas att jag inte kommer må pyton av de men men det ger ju sej i vilket fall som helst. Men P-stav NEJ TACK. Och nästan konstant mens i 1½år fy sjutton varför fick du inte ta ut den tidigare låter ju i mina öron som en MARDRÖM! Jag skulle iaf bli TOKIG, ne inte bara de jag skulle fasiken ta ut skiten själv om dom inte hade hjälpt mej, uscha.... :(
Som sagt tack för kommentaren känns som jag gör rätt.

Idag har de varit fullt ös lämnade in Lillan på dagis drog hem igen & duschade, åt litegrann & läste (terapiböcker) efter de så var det dags att bege sej till barnmorskemottagningen och efter de sprang jag förbi fiket innan jag rusade vidare och hämtade Lillan, köpte ett vaniljhjärta där till henne och det var minst sagt UPPSKATTAT!
Direkt efter de så var de möte, skatteverket & sen lek med Lillsnuttan. Läste en kort stund till i boken & nu är jag trött som attan.

Imorgon är de jobb många, många timmar.... Sen första träningspasset på ca 4-5veckor JAG VET katastrof men det har varit på tok för mycket hela tiden men nu ska jag köra igång igen iaf. ÄNTLIGEN.....
Kommer känna mej klen som en råtta & lika bra kondis som en 95åring men men..... det är bara att bita i det sura äpplet.....

Nu ska jag packa ner grejer inför morgondagens jobb som skall med & det är en del kan jag lova.
Sen ska jag försöka varva ner lite innan sena kvällen/natten kommer - PEST.......
Ja, just de jag får inte glömma att ringa vårdcentralen imorgon....mmm..... får försöka komma ihåg de.

Ha en trevlig morgondag kära läsare ska försöka uppdatera med ett videoinlägg under helgen som ni nog förstår så hinner jag inte alltid lika mycket som jag önska!
Puss & Kram
//Morsan som gör sitt bästa & innerligt hoppas att det ska räcka nu men också längre fram.... (split vision, bästa vännen du vet precis vad jag menar)

Hemkommen efter....

övning med kören.... det var jättekul & jag kände mej lite "levande" en stund, DET BEHÖVDES men nu väntar natten PEST är vad det är! :(

Det hände en hel del & jag tog några iniativ själv också men skriver inte mer om de här nu men det har iaf varit fullt upp idag och jag är imponerad över att jag klarat av dagen! DÖDSTRÖTT är förnamnet, när ska det vända?

Imorgon är det mys med Lillan på morgonen sen iväg med henne till dagis ---> Hem & duscha, försöka äta & sen iväg till barnmorskemottagningen för att prata om p-stav, någon som har några egna erfarenheter att dela med sej av? Tas tacksamt emot nämligen känner mej lite nojjig.... men imorgon ska jag prata om de bara och sen blir de väl till att sätta in skiten nästa vecka.... pust.... Men jag tål ju inte p-piller så det får bli en jävla stav i armen!
Sen efter de direkt iväg och hämta Lillan och sen möte!

Fredag: Möte & jobb, jobb, jobb..... Sen ska jag faktiskt iväg & träna igen lite styrketräning hade gärna sprungit en bra stund men märkte vid senaste träningstillfället att det var jävligt dumt att springa fort på ett löpband i brottardojjor fick svinont dagen efter.... och några andra "pjucks" har jag inte att träna i (tror inte mina klackar passar så bra på gymet haha) så vi får väl se....men iaf iväg på ett ordentligt pass med bästa vännen direkt efter allt jobb. Sen satsa på att träna 1-2ggr i veckan igen... mer än så hinner jag inte som det är nu, 4-5ggr i veckan som innan för en dryg månad sedan de går inte.... inte nu när jag planerar föreläsning, håller på mer med musiken än på länge + allt runt omkring.... de finns en gräns även för mej!

Nu, ska jag vänta på att bästa vännen loggar in på msn så jag kan få berätta om vad som hänt under dagen! Har ett grymt behov av de nu.... ja tänka sej jag har imponerat på folk, LILLA JAG?! HUR är det möjligt?! Jag fattar ingenting! :S

Puss & Kram
//Trötta Mamman...som yrar runt på nätterna desperat och behöver någon som håller om.....

Magnus Betners.....

samlings dvd har jag SJÄLVKLART signerad dessutom jag ÄLSKAR Magnus Betner om det är någon har kunnat undgå detta fakta! I boxen finns självklart " Livets ord " (en av hans shower) med men ikväll går den på tv och då måste jag se den ändå! Ja, de kanske är lite knäppt men jag är inte som alla andra heller!

Tack så mycket du som skrev på engelska, kul att du gillade senaste videoinlägget! Och om du inte förstår svenska så; Thank you who made a comment about my latest video! :)

Nu ska jag ligga på soffan & vara död en stund..... Denna dagen har varit helt extremt konstig på ja nästan alla sätt & vis.... nog om de!

Puss & Kram
//SLEEEEEEEEEEEEEETEN  morsa.......

(Imorgon: Möte på morgonen sen lämna in Lillan på dagis - hem igen & dyka in i duschen, fixa till mej iaf litegrann & sen blir de bussen iväg till nästa anstalt... nej fan så länge ska jag inte stanna anhalt menade jag! haha)

Snabbinspelat i morse....

ja, rösten är ostämd som sjutton & jag som inte brukar missa massa i texter missar en del i andra versen - jag var trött! Men jag väljer ändå att dela med mej av detta då det var längesen de kom en låt nu!:)
En cover på Celine Dions SVÅRA låt " My heart will go on " ja det är väl en låt alla känner till!
Hoppas ni tycker det är okej iaf......



Puss & Kram
//Galet trött....

Ett litet klipp & två bilder från idag.....







Puss & Kram och inte minst en god helg till er alla!
//Den mycket trötta mamman......

En låt till dig!

Ja här sitter jag trött & sliten (detta spelades in lite snabbt igår när jag var nästan ännu mera sliten haha) Låten "bubbly" med Lilla mej..... ENJOY! Och du vet vem du är...... och den är just de.... till dig! :)



Puss puss

Gabriella videobloggar.....

Ja, det blev två videoinlägg i.o.m. att varje klipp högst får vara 5min.... så här har ni ca.8min med den lilla :)
För övrigt kan jag berätta att det gick jättebra idag på BVC, superbra hon var sååå duktig min skatt!
Och hon är nu i utvecklingen inte bara lite tidig utan som en 2,5åring enligt hennes sköterska och en framåt tjej på alla sätt & vis glad & vill lära sej allt så hon var så nöjd med henne. Sen följer hon längd & viktkurvan helt perfekt också.... jag är SÅÅÅ stolt. Dessa två klippen spelades in igår, enjoy;





Strax iväg med den nu stora tjejen.....

för ett kontrollbesök på BVC väga,mäta,bygga med klossar och prata + den hemska vaccinationen jag bävar inför de! :(   Sen ska hon få en rejäl fika på vårat favoritfik! Mumma....

Ne, nu kasta på jeansen och göra oss klara.

Kramar

Welcome to the jungle.....

Vilken jävla bra låt! TJOOHOOOOO!

Nu sitter vi och dricker ja, vad kan de vara.....mm.. ja ett av många glas vin helt klart, jag blir på sånt festhumör att jag inte vet vart jag ska vända mej eller vrida mej..... tjohoo jag vill festa ALL NIGHT LONG....


Sitter med ett glas vin hos....

goa vännen Kristin som står vid spisen en redig kvinna detta! Idag är det Kristin som lagar maten & jag som inhandlat vinet självklart en kärring "bag in box" :)
Gott vin må jag säga ändå testade en ny sort jag inte innan smuttat på (hävt) den heter Two Oceans mmm mumma!
Och sen blir de tacos och de slår aldrig fel MUMS :)

Ne, nu tänker jag inte skriva mer utan ha en trevlig kväll för de tänker VI ha!
Puss & Kram
//Dom heta vindruvorna.....

Orden räcker inte till....

dom är inte ens en okej början, alla ord är för svaga & känslan så mycket mer omfattande, mer brutal än vad ord kan säga. Att försöka beskriva med ord just nu skulle bli som en lögn för inga ord räcker så det skulle bli sanningsenligt, äkta. Jag har kört fast i mitt skrivande - kommer ingenstans.

Och det beror knappast på att jag inte har nåt att skriva/säga utan det är HELT det motsatta. Jag har så mycket att få ur mej att jag inte ens kan hitta en del att börja i, när jag ändå försiktigt försöker greppa en del, en bit så faller resten av alla bitarna/alla delarna av mitt liv rakt över mej & de känns som jag kvävs.

Jag blir liggande under & försöker på alla sätt & vis jag kan att sparka mej loss men varje bit är tung & jag är trött och ensam & jag har heller inte något utrymme att ta någon som helst sats innan jag sparkar utan för varje rörelse känns det som att jag får mindre & mindre utrymme och tillslut ligger jag helt stilla. Jag ligger därunder & ser mej omkring jag kan röra huvudet litegrann så att jag kan skymta dom olika bilderna, dom olika scenerna ur mitt liv - man skulle kunna beskriva det som att tusentals tv:apparater har fallit över mej - jag som bara greppade efter en platt tv, fick tusentals apparater över mej & ligger nu fastklämd under & tittar på skärm efter skärm - minne efter minne - händelse efter händelse - röst efter röst - jag blundar liggandes under alla mina tv-apparater - fånge under denna bråten.
JUST PRECIS NU blundar jag, jag VILL inte se mer, jag ORKAR inte höra mer, SNÄLLA NÅGON kom & gräv fram mej!
Det gör ont av tyngden från bråten, de skaver överallt & tårarna kommer lite som dom vill - jag kan inte längre behärska dom så mycket som jag önska. Ibland domnar vissa bitar av kroppen bort kanske för att få lite vila för att orka kämpa vidare med nya tag, lite senare och kanske för att i längden orka med att försöka forsla bort skärm efter skärm men jag KAN INTE SJÄLV för jag är fastklämd. JUST NU ligger jag därunder & tänker på den enda människan som kan hjälpa mig flytta bort några av apparaterna så att jag själv kan börja hasa mig ur denna röran. Men ingen kommer till undsättning utan jag får vänta & hoppas att tiden går fort tills jag hör denne människas röst för DÅ vet jag att vi kommer fortsätta röja undan bråte - tillsammans & även om vi inte får upp mig än så är jag inte ensam utan vi är två som kämpar med att forsla bort skärm efter skärm, få ordning på stället igen & framförallt få fram mej ur massorna så helskinnad som det är möjligt - skadorna som blivit av alla apparater sitter där dom sitter men vi är mycket försiktiga när vi försöker få fram mej för gud förbjude att det blir fler skador & än så länge har vi fått bort några skärmar och det utan bestående skador - vi är ett superbra "team" och vi röjer FÖR LIVETS SKULL.

Se där - jag ger mej galet nog på att försöka skriva ner lite ändå, förklara och nej, orden räcker inte till men jag försöker iaf.



Helt makalöst!

Ja, jag blir extremt imponerad av människor som är fantastiska på det dom gör - nästan lyrisk!
Lyssna på denna 11 ÅRIGA tjejen, bara 11år! Helt sanslöst, vilket röst!!!

http://www.youtube.com/watch?v=XcEo5H97CLM


Och här denna killen på 12år kan väl inte ha undgått någon, nästan ingen iaf. Alltså om jag hade en miljon så skulle jag lätt sätta den på att han sjunger Lady Gagas låt "paparazzi" tusen ggr bättre än hon gör live!
Han e makalös, helt jäkla makalös lägg märke till framförallt chocken hos ena klasskompisen hon blir LIIITE ställd och det är ju knappast konstigt!

http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is&feature=related



Och en liten 10årig tjej....så sockersött & så duktig!

http://www.youtube.com/watch?v=J7_k5tUeoUc&feature=fvwrel

Ja, det får räcka för nu det gör iaf att jag ler & blir imponerad!

Puss & Kram
//Morsan som e trött....men imorgon är en ny dag!

Alla hjärtans dag........

= Gabriellas dag! Här är några bilder från i morse! :)


Smilfink med massa gottegott :)


Smaskens....


Hahaha sicket flin! :D


Mumsigt ska de vara för dom små......

//Morsan.....






Jag kan inte låta bli.....

Här kommer de HÄRLIGA hahaha.... Maria Montazami.......

http://www.youtube.com/user/Ving?v=V-taL60gbIM&feature=pyv&ad=5820646568&kw=maria%20montazami%20ving&gclid=CIXzgZ7vg6cCFc0g3wodowcMdw


http://www.youtube.com/watch?v=ezHTBc0VsVE


Alltså tjena, hahaha...... " Med vissa vågar som hoppar fram lite då och då..... " " Ger en känsla av........ kallt "

Det är så dåligt att det är bra! Mohahaha.....

//Nattens okrönta drottning.....

Hur bra är inte Maria......

Montazami i Vings reklamklipp? Det är så sanslöst dåligt så de blir skitbra, det har fått mej till tårar flera gånger nu! Jag säger bara; Mer Maria Montazami till folket!

Ne, kvinnan verkar inte vara nåt ljushuvud direkt men jag tror inte att hon e speciellt vrickad i VERKLIGHETEN men hon är fantastisk på att spela riktigt jäkla "blondinkorkad"..... Och hur kan man låta bli att flina när dessa reklamklipp kommer? Jag har ingen aning iaf för en stund sedan fick de mej att tjuta av skratt när jag låg i soffan.
" Att hoppa i och ta ett svalkande dopp - det ger en känsla av............ Kallt "
KLOCKRENT! Om hon hade talat vid varje reklaminslag så skulle jag nog fasiken boka upp i min kalender 2timmar reklam -ja tack / dygn.

Just nu går filmen " Dreamgirls " på tv enligt mej ännu en riktigt bra musikfilm, verklighetsbaserade filmer om musik - den gamla goa musiken är underbara! Se bara på " Walk the line " om Johnny Cash hur bra är den inte?
Och självklart har jag den i min filmsamling..... bland många andra musikfilmer, rysare, thrillers, några drama men inte så många men en hel del komedi & mycket stand-up också.... några serier & ja min film&serie samling ligger mej varmt om hjärtat om lägenheten börjar brinna så får jag skrapa ihop så många jag hinner tillsammans med fotoalbum, kamera, data, unge & katt! Klarar det sej så överlever jag! :)

För övrigt har min feber gett med sej har lite ont i halsen på morgonen framförallt fortfarande men det är inget mer än förkylning och det överlever jag lätt däremot är det mycket annat som stressar mej & är super påfrestande nu VAD går jag däremot inte in på - EXTREMT PRIVAT.

Här kommer några bilder på Gabriella tagna igår då jag gjorde kladdkaka & hon självklart skulle smaka på smeten de måste man ju göra, jag är vuxen & kan ändå inte låta bli! Enjoy;


Nam nam.....


Choklad ska de va!


Livsnjutare.....


Ser på Emil & äter favoritgodiset RUSSIN :)

Puss & Kram
//MORSAN....imorgon är de tvätt 7-14 TJOHOOO.....


PS I LOVE YOU!

Tänk 4 ord så varma, så viktiga som fyllde mej med så mycket lycka.....

" Du berikar mitt liv "

Och mitt svar: Om du bara visste hur mycket du älskade du, berikar mitt.
Tack för att du finns & är just så underbar som du är, jag är så tacksam!

//Tigern.....

" Hur hel kan man bli? "

Ja, så hette föreläsningen jag var iväg på igår med bästa vännen/kollegan. Det var en mycket bra föreläsning väldigt bra balans & det var enkelt att förstå vad som sades & det fick en helt klart att tänka väldigt mycket.
Tänker igen det som sades igår även idag, det är ju en intressant fråga just " Hur hel kan man bli? "
Och det spånades runt omkring detta väldigt flitigt & det var väldigt intressant. Mycket väl genomfört av föreläsaren som är känd i dom kretsarna vad jag förstår även genom sina böcker, herren i fråga heter LarsÅke W Persson. Efter detta så blev jag bjuden på en bit mat & några kalla. Tänka sej, ja jag är inte van......
Jag är ovan & det märktes väl sen när jag skulle "tacka" för det hela hahaha.... vad jag råka säga utan att tänka alls de skriver jag inte här utan de stannar emellan mej & bästa vännen men jo, kära vän jag förstår idag varför du skratta..... haha.... och jag gör detsamma! :)

Förutom detta så har det varit fullt ös som vanligt dock har jag dragits med en envis feber & rejält ont i halsen sedan i tisdags det kom FORT som attan! Sen muskel & huvudvärk de får man ju på köpet, tack för de!
Så dagarna har varit jäkligt påfrestande har mest bara velat kura ihop mej under en filt hela tiden, men det finns dåligt med tid till de & det är bara att kämpa på trots vedervärdig sömnbrist och ja, jag är lite orolig för att tappa för mycket i vikt också jag trivs bäst när jag ligger där jag ligger när jag tränar runt 47kg nu har jag knappt tränat alls på en månad & ätit dåligt som attan så nu är det väl inte mer än 44-45kg och ne, det gillas inte. Jag trivs inte så - DET ÄR INTE JAG! Men jag kommer inte tillåta mej själv att träna förräns jag har ätit ordentligt i en vecka + saktat ner tempot lite med andra saker som just nu är EXTREMT viktiga och nödvändiga men också tar den lilla energin som jag har. Så det är min deal med mej själv.... tycker den är ganska vettig faktiskt.

På måndag är det alla hjärtans dag, hallelujah då sitter alla söta par och myser med varann förlåt men jag gillar inte alla hjärtans dag det är för ne...jag vet inte jag gillar det bara inte! Tänk va fint om vi kunde vara lika goa mot varandra alla dagar på året & inte bara när det är skit som ska säljas ja kärringar som vill ha smycken & förväntar sej att mannen ifråga skall vara den ängel JUST DEN dagen - den ängeln som han aldrig annars är & hon kärringen klär upp sej i allt för små underkläder & lagar den godaste maten just för att? JO det är alla hjärtans dag! Va fan, kasta fram dom fina underkläderna när det inte förväntas istället VAR LITE SPONTAN!

Ne, på alla hjärtans dag ska jag fira GABRIELLA men hon blir firad varenda dag året om för det lilla underbara hjärtat hon är, men på måndag får hon börja på dagis mitt på dagen för på morgonen skall vi till badhuset & leka! Inte för att det är alla hjärtans dag utan för att den dagen passar mej bra att röja iväg med henne & göra nåt litet extra. Och THATS IT! Inga kärleksfilmer, inga för små underkläder, inget annat än den vanliga husmanskosten till middag & det är nog så bra det! Jag hoppas att dom få som jag älskar vet om & känner TYDLIGT att jag älskar deras värme & kärlek varenda dag som vi ses & märker/ser att jag försöker vara det bästa som jag kan vara oavsett om det är alla hjärtans dag eller halloween! Och ni få som står mej nära/som jag älskar ni vet vilka ni är & ni är mina älskade hjärtan varje dag, året om.

Imorgon är de jobb, ska skriva ett brev också. Sen hämta lilltösen, laga mat & greja här hemma.
På lördag är de STÄDNING på schemat & kanske ska man ta med sej den lilla ner på stan & bjuda henne på nåt gott att äta.... det skulle kännas fint i hjärtat! På söndag är de tvättning till 100% som gäller!
Och sen drar en ny vecka igång med pianolektioner, sång, arbete med mej själv & hemmet, till & från dagis, barn som skall badas & lekas med, möten så de står härliga till som vanligt!, Lillsnuttan skall vaccineras (hemska jävla tanke, ja jag är väldigt nojjig inför detta!) & vägas/mätas + bygga med klossar m.m. på BVC för att se hur det går med utveckligen och tro mej haha....hon är knappast efter hehe..... och sen tillkommer det alltid några saker de vet jag - de slår aldrig fel! Men sånt är livet det är bara att kämpa på FÖR LIVETS SKULL!

Där fick ni iaf ett litet inlägg, jag kan inte spela in nåt just nu då jag låter som en kråka & på mornarna kan jag inte ens prata! JÄVLA HALS! Dagens bön;

" Snälla du däruppe gör mej frisk NU, du vet att jag lider av att känna ett "tryck" mot halsen, när du ändå för en gång skull hjälper mej så ge mej en god natts sömn! Du vet att jag bett om de många gånger och nu är det väl ändå dax att lyssna, eller hur? För övrigt vill jag att du vakar extra över dom som står mej nära - dom jag älskar & bryr mej om för dom är värda det & är underbara. Jag vill att du ger extra kraft, styrka & mängder av lycka till min bästa vän ALLTID..... AMEN "

Puss & Kram
//Nunnan.......

Förlåt mig mina läsare!

Ja, jag har varit usel på att uppdatera här & kommer inte vara så mycket bättre i detta inlägget som måste bli kort då jag ska iväg & hämta hem lillsnuttan strax. Jag har en hel del intressant att berätta men får göra det ikväll.
Jag har feber & halsont fortfarande, lillan har klarat sej - som genom ett mirakel! Hon har lite hosta men ingen fara TUR att hon har så bra immunförsvar (sen ska nog ingen jämföra sitt immunförsvar med mitt, eller jo förresten gör de typ ALLA för ni vinner och vinna är ju skönt NR1 :)

Igår trotsade jag feber & huvudvärk & åkte iväg på en föreläsning med bästa vännen, mycket intressant & bra föreläsning berättar mer om den ikväll. Sen käka vi gott & snacka det var mycket trevligt vill jag lova!

Ne, nu kasta på mej kläderna (låter lite skumt eller hur?) och sen rusa iväg till dagis för direkt efter dagis så kommer coachen hit & JAG SKA DISKA!

Imorgon JOBB......

Skriver mer sen om jag inte hamnat i koma.....( JA Gabriellas dramaqueen fasoner smittar av sej,hehe)
Puss & Kram
//"heta" Morsan......

Min skatt.....

Detta är en liten filmsnutt jag gjorde för ca 1år & 3månader sedan & la ut på youtube och länkade till på bloggen men nu har youtube plockat bort den så jag lägger upp den igen fast bara häröver bloggen. Ska göra ännu en från de att hon var 4månader till nu.....
För den gjorde jag när hon var 4månader......



Vad gör en pank & uttråkad mamma?!

Ja, jag kan nog knappast svara för alla & framförallt inte med tanke på att jag är galen nog att även dela med mej av detta spektakel till er hahha.... här är alltså jag Malin ja, det är fanimej jag (och jag är inte klok) som kastar kläderna & dessutom har dom fula "gå hemma och slöa underkläderna" (ja ni har alla sådana försök inte!)

Dvs jag kollade på lite chairdance och lärde mej några moves lite snabbt och tog hjälp av köksstolen att jag inte slog ihjäl mig är ett fenomen och nu ska ni få skratta så som jag har skrattat åt detta spektaklet idag ha så kul!;






Hahaha.... ja jag hade roligt iaf! ;)

Psalm 21.......


Vad är det med män & grillning?

UNDERBART KLIPP förgyller vilken lördag som helst!

http://www.youtube.com/watch?v=V4FNEDarmuM&feature=related

pöss

Svar till Sofi....

Hej Sofia, såg att du kommenterat här på bloggen ang. designen på den. Min blogg har sett ut såhär sedan jag starta den 2007 och då var det en vän till mig som hjälpte mej så tyvärr vet jag inte hur man ändrar/lägger till bilder däremot har wordpress gratis bloggar mer lättbegripliga sätt med hur man fixar till de så egentligen är det väl en domän att rekommendera - lättare att jobba med än blogg.se om man vill ha det snyggt!

Ikväll blir det FILMER & potatisgratäng,fläskkotlett & go sås och självklart tzatsiki MUMMA....
Sen blir de att slöa till några rullar som verkar bra & en del chips tjoohoo....

Ska dock ta hand om disken först bakade sockerkaka för en stund sedan och den blev mycket god!

Puss & Kram
//Mamma Malin....

Jobba!

Ja, de blev en del vin igår känner de nu! Haha... men nu är de jobba, jobba & jobba som gäller tills sent i eftermiddag "pappersarbete" får häva kaffe tror jag..... har redan börjat! Va längesen jag kände mej bakis må jag säga.... "jaha just de det är såhär de känns "

Ja, vi hade de iaf supertrevligt jag & vännen Kristin! Och LUGNT käka ju bara & sen satt här och softa.....
Men det var skönt att snacka lite skit de behövdes och med skit menar jag egentligen inte skit utan lite om allt och inget de är mer korrekt!

Nu JOBBA!

Puss & Kram
//Mamma bakis.....

Love the way you lie....

ja den hade jag innan som "friendtone" när någon ringde, nu är det dax att skaffa ny såg jag mm...vilken ska det bli denna gången..... och sen borde jag VERKLIGEN ändra mitt mobilsvar - jag skrattar bara på de! Vet inte hur många som trott att jag lyft luren - skrattat & sen lagt på! Och NEJ, de har jag aldrig gjort vad jag vet iaf så ingen behöver känna sej kränkt eller hånad av mej & mitt mobilsvar..... jag har aldrig haft ett normalt mobilsvar; Legat i badet & sjungt & plaskat = ett, presenterat mej själv som en galen flodhäst = två, och så fortsätter det TYP.

Så nu har jag en ny, men den var inte speciellt rolig hitta ingen bra. Får göra ett bättre mobilsvar senare.
Nu ska jag snart dyka in i duschen & klä på mej nåt... sen kommer Kristin om några timmar -laga mat, dricka vin & snacka blir bra! Lilltösen är med när de är tjejkväll of course :)

Kram på er
//Morsan.....


Henrik Fexeus....

är ganska häftig faktiskt....

http://www.youtube.com/watch?v=Smie3ML4K74&feature=related

Jag vill börja dansa....

mmm det vill jag verkligen! Måste tänka över detta noga.... jag vet att jag vill men var och vad ska bestämmas inom kort för jag vill börja NU! Jag tror inte jag kan bli nån superdansare direkt men jag vill iaf lära mej en del & kunna några små "moves".... mm... det vill jag.... så nu vet ni de...

Någon som dansat som har nåt roligt att rekommendera?
Chairdance lockar mig helt klart man vill ju kunna ;)
Men de gör fler stilar än de.... så vad ska jag börja dansa, hjälp mig!

Puss & Kram
//Morsan.....

Bjuder på två....

korta inspelningar, inspelade igår kväll dvs. i tisdags. Jag har feber & halsont men va fan, ni vill ju ha låtar så ibland är jag sjuk & då får jag väl bara göra mitt bästa trots de & lägga upp ändå det är ju inte på så blodigt allvar menar jag.
Förhoppningsvis glädjer ju mina videoinlägg någon även om jag är sjuk när jag spelar in & rösten inte är i toppform.

Idag har de handlats, lagats mat, diskats & plockat och grejat en del. Lekt med den Lilla hoppetossan & febern är nu på väg bort! ÄNTLIGEN..... Så imorgon är jag frisk, något som är väldigt skönt är att Lillan klarade sej undan denna feberförkylningen de gör mej GLAD! Hon har nog bra immunförsvar = underbart! :)

Det var en lång dag igår men den gick bra tycker jag. Tack vare bra stöd & värme.
Nu är jag sanslöst trött men intalar mej själv "de kunde varit värre" haha det har liksom blivit något som jag kör som ett "mantra" i skallen antagligen för att försöka trösta mej själv så gott det går....
" Om det funkar? " Nja.... sådär....

Imorgon ska Lillan iväg till dagis såklart & sen hämtas. Efter det kommer vännen Kristin som har "beställt" " Mamma Malins köttgryta " hon gillar den, kul tycker jag. Så jag köpte ingredienserna när jag var nere & handla innan för det är klart det ska bli gryta! Så jag lagar mat & hon tar med en flaska vin = GÖTT! Ska bli kul att tjata en stund det var längesen, med henne alltså.... annars snackar jag ju JÄMT mer eller mindre ja, ni som känner mej vet ju om de...

Om en liten stund kommer " Masterchief Sverige " det får iaf ena ögat vila på sen sista avsnittet av " Sons of anarchy season 2 " känns nästan jobbigt! Jag får abstinens när jag ser på en serie DEN FÅR LIKSOM INTE TA SLUT och jag vill ABSOLUT inte vänta på att nästa säsong ska komma.... där har jag inget tålamod alls!

Puss & Kram
//Trötta morsan som gör go gryta & den stora tjejen hälsar GONATT! <3




Feber.....

jo, jag tackar! Jävlar vilken feber jag vakna med..... helt makalöst sitter här & svetten bara rinner trots ibumetin & panodil. Jävla skit.... men det är bara att höja musiken & hoppa in i duschen för sen ska jag iväg, lillsnutta är iväg på dagis & är som tur är frisk!

Men Herr Feber försöker ha ihjäl mig! :S

Kramar
//Sjuklingen.....