Fullt upp idag,imorgon me & DOP på söndag!


Ja, idag vakna jag med ögoninfektion! Plus en allergichock! Hade nämligen av misstag fått i mej apelsinjuice via en glaze på ett kycklingspett så läpparna var & är fortfarande svullna och GÖR ONT :(
Jävla osis!

Men dagen var tvungen att rulla på ändå dock blev det ingen träning utan var tvungen att prioritera (vilket jag gärna gjorde) solosången till Lillan på hennes dop som är på söndag! Så tränade den två gånger med pianisten & det gick jättebra trots att jag fortfarande har ont i halsen så de blir nog bra på söndag också.
Sen har de varit fredagsmys med Lillan för hela slanten + disken såklart.

Imorgon är de dammsugning, tvätta 8maskiner, laga mat m.m.

På söndag är det Lillans dop! Och om du som läser undrar varför du inte är bjuden så är det för att detta blir en liten tillställning när det kommer till antalet människor som kommer närvara.
Däremot blir de tre fina psalmer + min solosång till Lillan " Välkommen hem " heter den.
Jadu X:et jag minns när jag sjöng den för Lillan i magen när hon bara var 4-5veckor i magen & sa när jag var överlycklig & MENADE DET
- Denna låten ska jag sjunga för henne när hon döps! (Log & var stolt över det lilla livet!)
- Jaja, visst det blir annorlunda sen när barnet väl kommer...
Du muttrade, var sur & allmänt nedlåtande.

När JAG säger nåt så håller jag de som du kanske märker, de visste jag då - det vet jag nu.

Så dop på söndag & sen efter dopet ska jag iväg & repa med en annan "pianomänniska" inför 9 Novembers framträdande. Ska bli kul dock hoppas jag att min hals känns bättre då!
Nu dax att få mat i magen!

Puss & Kram
// Den där morsan som alltid sjunger :) Sötnosen hälsar från spjälsängen natti natti........

Tack Emelie!

Ja, det är jättefint att både jag & Gabriella har Mathias dock brukar han aldrig passa henne när jag tränar för de ser jag till att göra så mycket det bara går när hon är på dagis oftast på morgonen. Då han jobbar & jag jobbar med mej själv så att säga. Även mina möten m.m. ser jag till att planera in så dom är när han jobbar & Lillan är på dagis. Men självklart finns de gånger jag repar inför musikframträdanden & andra tillfällen då han är en riktig stöttepelare & dom har en myseftermiddag eller en/två mystimmar själva på kvällen.
Gabriella älskar honom & de gör jag med och vad som händer i framtiden de kan man aldrig veta.

Utan det är mycket planering & en hel del jäkt & stress som gör att jag hinner med allt som jag hinner med när Lilltösen är iväg på dagis. Det är från grej till grej mer eller mindre hela tiden.
Och mycket bättre så, så jag sen när hon kommer hem kan umgås med henne innan hon ska sussa dessutom.

Idag försökte jag muntra upp mej själv och unnade mej ett fint underklädes set och kände mej lite mindre "nere" men sen fick jag reda på att rektorn på Lillans dagis krånglar å då föll jag platt igen kan man väl säga, har inte så mycket energi nu & absolut inte energi att lägga på skitsaker som det i detta fallet handlar om!
Men ringde upp henne direkt och fick ännu ett möte att se till att "bocka av" imorgon.
Så två möten imorgon + att Lillan går färre timmar på dagis imorgon p.g.a. strulet!
Så det är få timmar att hinna med mycket på, så antagligen kommer jag gråta ögonen ur mej av utmattning imorgon eftermiddag/kväll men men.....det MÅSTE gå så enkelt är de bara.....men ändå så jävla svårt!

Och träningen hinner jag inte heller med imorgon p.g.a. detta strulet vilket gör mej irriterad men främst ledsen har inte ork till att vara arg just nu även fast jag BORDE vara det, energin är liksom ganska slut...
Och sen är de fullt upp på fredag också...... jesus christ give me a break! :(

Men men......nu har jag annat för mej som jag måste hinna.....
Puss & Kram
//Utmattade mamma Malin.....& den glada sovande Krabban hälsar att hon "skakat blöjrumpa" nu på kvällen ;)

Ett extremt bra träningspass....

igår på nästan 3timmar! Körde så de brände i hela kroppen nåt helt ofantligt, underbart!

Haft en riktigt tung natt och det gjorde inte som de bruka "släppte på morgonkvisten" utan sitter i som tur är så får jag snart stöttning av en underbar människa, tack till dig underbara vän!

Det förflutna kryper upp varje kväll/natt & smäller till hårt bakifrån så jag välter omkull, i regel klarar jag av att ställa mej upp själv igen av ren vilja & faktiskt också mycket styrka men idag klarar jag inte det & det är då det är avgörande att jag har några änglar runt om mej som ser till att sträcka ut en hand som jag kan fånga & sen kravla mej upp sakta men säkert igen. Tack ni underbara ni vet vilka ni är! Jag ÄLSKAR er!

Puss & Kram
//Mamma Malin som försöker kravla sej upp igen.... Lillkrabban hälsar att hon dansar runt :D

Gospelskören....

Ja, idag har det varit vilodag från träningen men imorgon 07.50 är det dax igen! Då är jag ombytt & klar efter att ha lämnat Lillan på dagis & vaknat till. Har diskat, läst, försökt skriva lite till på talet & sen mest begrundat livet (ja de låter poetiskt ja vet) men det har jag iaf gjort. "Jagat" socialtjänsten litegrann också ska tilläggas men det gick bra. Sen lite bus med Lillan & sen somna hon gott & då kunde jag gå iväg & äntligen börja i den gospelskören som det varit på tal om i några veckor nu e jag med iaf. Det var 2½ timma sång, skitkul! :)
Så där fortsätter jag att gå så det blir en hel del musik framöver gospelskören med diverse olika konserter första konserten nu blir den 14 November. Sen soloframträdande varannan till var tredje vecka konstant + att jag ska få låna en synth & få gratis pianolektioner!!! Å det kommer ju också uppta en del tid, sen träning 4-5dagar utöver de + självklart Lillan, hemmet & rehabiliteringen av mig själv & det förgångna. Så det är fulla muggar!

Imorgon är det som sagt träning igen likaså på fredag & lördag HÄRLIGT.
Ett kort möte imorgon också, kanske bör unna mej en fika efter träningen på stans bästa cafe....mm får nog bli så! Sen mys med Lillan & laga lite god mat.
På fredag är det möte, en hel del sång & formulera talet & få ner det på papper så de blir bra, så bra som jag vill ha det! För sen är de ju dax, tänk va snart nästa tisdag! Känns nervöst men spännande & roligt.

Nu ska jag kolla mailen lite snabbt & sen försöka "varva ner" litegrann är lite "speedad" av allt som händer, kanske blir det att jag skriver klart talet kanske inte..... jag måste vara i rätt sinnesstämning så dom sanna orden kommer & känslan är närvarande när jag skriver, mycket viktigt - Avgörande!

Puss & Kram
//Sjöngsjungande, tränings Mamma Malin & Den lite sura krabban....hon hälsar (hon var sur på kvällen!)


Ang. kommentarerna.....

Ja, jag har ingen anledning att INTE hålla med mitt X i det som han skriver kanske inte allt men att det VAR magiskt & befriande och en del av den tiden vi hade tillsammans var fantastisk ja det stämmer annars hade vi ju aldrig blivit ett par, till och med gifta! Så där kan jag inte annat än att instämma
- Ja, det var några månader som vi hade som var helt fantastiska.

Dom kommer finnas kvar kärt i minnet alltid så som det förgånga ter sig att göra när det är minnesvärt eller väldigt viktigt. MEN det är just det som är saken det VAR magiskt. Nu lever han & jag i helt olika verkligheter, med helt olika förutsättningar & allt har kastats om, tyvärr gick det så men jag tror det finns en mening med allt & det kommer jag fortsätta tro.
Slutet var en katastrof så mycket mer än så behöver jag inte skriva om det här de finns ingen anledning.
Men det slutade med att jag blev den "ende föräldern", ensamstående men jag klarar mej utmärkt trots att jag borde gå mer på knäna än jag gör.
Jag har redan börjat pussla ihop ett liv som för mej är värdigt, rätt & bra och det är inte bara bra för mej utan självklart har jag varit noga också med VÅRAT liv, mitt & Gabriellas och hon har det jättebra, så väldigt bra!

Jag har hittat tillbaka till musiken igen, kommer fotas igen framöver fast endast i hobbynivå vill inte börja lika seriöst igen som jag höll på innan Gabriella kom. Jag tränar på, vilket jag älskar & har mål & vilja.
Tack vare det klarar vi oss bra, tack vare det lever Gabriella ett jättebra liv där jag ständigt får höra hur underbar hon är & hur trygg hon är i & med sej själv dvs. en bekräftelse på att hon hela tiden fått allt hon behövt och att hon lever tryggt,säkert,stabilt & med mycket värme & kärlek så som alla barn förtjänar.

Jag önskar dej en bra fortsättning på ditt liv X:et jag orkar inte med att ha "taggarna utåt" för det ger mej ingenting, du tog mycket....på många sätt och även det kommer jag alltid minnas & det är oförlåtligt.
Själv har jag gått vidare & kommer lyckas med det jag tar mej an, det vet jag nu jag är starkare än jag tror.
Gabriella lever ett underbart liv här med mej, mina närmaste vänner, Mathias som självklart blivit en mycket viktig människa för henne som hon älskar djupt det är hennes pappafigur, hur skulle hon kunna ha dig som det?
Hon har inte träffat dej sedan innan hon börja krypa för många många  månader sedan & sen allt som allt 4-5ggr och det när hon var pytteliten. En pappa måste vara närvarande annars är det bara en biologisk far & det kan vem som helst vara. Att vara pappa innebär engagemang, kärlek, tid & uppoffringar likaväl som det gör att vara mamma att man är närvarande, stöttande, kärleksfull, generös med sin tid & värme.

Nu har vi haft mysmorgon här & även haft ett 2timmars möte nu är det dags för mej att klä på mitt lilla hjärta & ta henne till dagis för att direkt efter de gå iväg på nästa möte som dock är längre & sen repa in sången & skriva klart talet under eftermiddagen. Framträdandet den 26:e oktober blir bra, det SKA bli bra det ser jag till!

Puss & Kram
//Starka, självständiga, sjungande Mamma Malin & Lillkrabban som stämmer in i allsången! ;)

Veckans låtar.....

Här är några favoritlåtar denna veckan......

http://www.youtube.com/watch?v=51T3ErPJ528

Oj vad jag känner igen mej själv i den, nu när allt är som det är......
Så jäkla bra låt!


http://www.youtube.com/watch?v=yHjA73Z3Pac

Ännu en superbra låt......
Tilltalar mej skarpt....och känner igen mej även där.....



Riktigt bra träningspass idag & sen....

möten..... som vanligt, diskning som vanligt..... plus massa annat SOM VANLIGT!
ÄR TRÖTT, VILL SOVA!!!!

Imorgon är de morgonmys med Lillan till 08.00 sen är de första mötet, sen efter de mer mys med Lillan för att sen fixa iordning mej & lämna in Lillan på dagis & själv ta mej till nästa möte som är på några timmar. Sen efter de hem & skriva klart talet till den 26:e oktober & träna på dom två låtarna som jag då ska framföra. Känns spännande! Men de första jag skrivit på "talet" har blivit riktigt bra & det kommer bli 6-8min. långt de är ganska länge när de väl kommer till kritan!
Sen ska mat lagas, barn "sövas" & matas m.m.

Sen träning onsdag, fredag & lördag! Och finputs på talet & träning på sången och massa mys med Lillan.
Flera möten & måsten såklart men så är det att vara jag mycket måsten.....
Men jag har Lillan och så länge jag har min älskade tös så är allt möjligt att hinna/orka med.

Sen döper jag Lillan 31 Oktober.....äntligen de kommer bli jättefint men håller de jättelitet, kommer sjunga hennes favoritlåt till henne som jag sjöng för henne redan när hon var 4veckor i magen & jag fortfarande bodde i sthlm.
Då sa jag att om/när jag döper henne/honom så ska jag sjunga den låten " Välkommen hem " och det kommer jag alltså nu göra. Jag säger inte bara saker jag ser till att göra dom också..... :)

Sen i december körar jag bakom Charlotte Perrelli & uppträder även utöver de fast då som solo sångerska.
Känns underbart att ha kommit igång igen med musiken & blivit så uppmärksammad för min röst.... :)

Nu ska jag softa..... softelisoftis! :D
Jag sväller kan jag informera om men bara muskelmässigt är lika liten & nätt som alltid annars SÅKLART....
NU DUSCHA, de är soft! ;)
Puss & Kram
//Starka, sjungande Mamma Malin & Den lyckliga söta "krabbisen"......

Den är till dig....

Och du vet vem du är...... Och ja, ordagrant jag SPRANG för din skull....

http://www.youtube.com/watch?v=0fOh573x3v4

Lillan badar.....

Ja i slutet av detta lilla inlägg kommer det lite bilder från ikväll när Lillan badade, hon är alltid söt men när hon badar är hon så charmig & bedårande att det är helt sanslöst! Mitt vackra hjärta!

Igår genomfördes ett superbra träningspass, känns toppen att nu vara helt igång igen.
Det blir en vecka till nu med "bara" fyra gympass kanske bara tre det beror på lite hur jag kan få ihop de.
Sen veckan efter de så börjar jag med MMA:n igen.

Idag har vi varit ute i höstlöven, det är vackert ute nu! Man får passa på & njuta av dom här fina höstdagarna för sen kommer regnet & slasken och det är sååå tråkigt men som vädret var idag strålande sol & med lövens alla färger så är det vackert & ännu vackrare är det att se min underbara lilla flicka rusa runt & sparka i dom....
Sen blev de dammsugning, städning av badrummet riktigt ordentligt (känns skönt!) handla & efter de gjorde jag en riktigt god, mustig köttgryta SMASKENS! :D

Imorgon är de träning, möte & lite annat.

Hoppas ni gillar bilderna för det gör jag verkligen!


Hahaha..... sötnos!

Fundersam liten tös <3

Världens vackraste lilla tös.....

Nybadad & glad.......

Glad,nybadad & allsång! :)

Sötnos.......älskade barn! :)

Mitt hjärta du har dom vackraste ögonen i hela världen! <3

Puss & Kram
//Mamma Malin & Sötnosen....

GRYMT TRÄNINGSPASS IDAG!

Yes idag fick de "blöda" ordentligt i ryggen, bicarna & rumpan.... känns skitbra! Nu e jag verkligen igång igen, underbart! Sen var jag iväg & repade en timma kändes jättebra, var jätteskoj & lät tydligen väldigt bra också.... Härligt, nu e jag jättetrött ska lägga mej & se på " Välkommen åter " de är lite småskoj.

Puss & Kram
//Den starka, sjungande Mamma Malin & Krabban som sjunger med mamma hälsar ;)

Ett riktigt JÄVLA.....

bra träningspass stenhårt 2timmar bröst, tricar & mage! :D
Imorgon rygg & bicar, läkarbesök, diska & pyssla i hemmet, repa sent på eftermiddagen!

Mina knogar på högra handen har inget skinn kvar...." skinnflådda" dags att skaffa rejäla, bra MMA handskar!
Slår hårt nu.... Känns fint de.

Har en jobbig kväll nu, men så är det ju som mest nu förtiden tyvärr men jag orkar för jag har min älskade dotter & jag har så mycke vilja även när allt är som jävligast! Jag vill så mycket...... Och kommer "uppfylla" så mycket av det jag vill för jag är ingen "talker" jag är en "doer"..... så är det med de! :)

Puss & Kram
//Mamma Malin som nu sitter i sadeln igen lite vingligt men IGÅNG i galopp! :)
   Lilltösa hälsar från sängen där hon ligger & sussar sött.......

Jobbig natt.....

om några timmar iväg & träna, ja jag har fortfarande lite ont i halsen men nu MÅSTE jag komma igång jag "äter snart upp" mig själv....kryper på väggarna! Jag vantrivs när jag inte tränar iaf minst fyra gånger i veckan.
Och nu har jag inte kunnat träna på fyra veckor p.g.a. nackskadan som jag "åkte på" under träningen.
Nu gymet i två veckor men ENDAST gymet med början idag och fyra pass denna veckan sen fyra eller fem pass nästa vecka beroende på vad jag hinner "klämma in".
Sen drar jag igång med MMA:n igen också. Och kommer då "slå ut" på träningen så att det i början är ett MMA pass första en-två veckorna + tre till fyra gympass och sen öka till två MMA pass & behålla tre-fyra gympass i veckan.

Kommer ju även börja sjunga "offentligt" var tredje vecka och ibland oftare det ska bli superkul, startar den 26:e oktober med " Älska mig " - Ainbusk Singers gamla dänga & om det blir som jag hoppas " Jesus take the wheel " som Carrie Underwood verkligen e super när hon gör, det är en riktigt skön låt som jag dessutom kan relatera till inte rent sakmässigt men känslomässigt.

Sen lägger jag till gospels kör varannan vecka & hoppas kunna "skrapa ihop" lite tid till att spela in här hemma.

Natten har varit hemsk, Lillan vilar lite nu innan dagis så ska försöka göra detsamma usch...jag e hungrig!

Puss & Kram
//Mamma Malin som hoppar upp "i sadeln" idag igen & Krabban hälsar.....

Och här kommer....

ytterliggare två bilder som tidigare krånglade när jag skulle ladda upp!


Lilla "liten" ser på bolibompa på sin häst :D

Mitt söta lilla morgontroll! :)

Puss & Kram
//Trötta Mamma Malin & Den söta flickan som sussar sött......

Söndagstrött.....

Ja, nu tänkte jag lägga några minuter på att både skriva & ladda upp några bilder en från i tordags & resten är från i morse på Lillan såklart :D

Har inte kunnat träna på 3½vecka förutom ett träningspass som jag sen hade oturen att bli rejält förkyld efter + febrig. Dagis drar hem en hel del starka & elaka baciller, dislike!
Nu är jag bara lite febrig och har lite ont i halsen men målet är att dra igång ORDENTLIGT igen på TISDAG, så tuesday is the shit! Gymma i två veckor & sen dra igång med MMA:n igen behöver "bygga upp" mig lite innan.
Nog om det.

Människan som stöttar mej mycket varje vecka har nu semester vilket jag unnar denne person så extremt men självklart känns de jobbigt för min egna del när vi kommit in i en så skör & svår del av "processen".
Men men, det är bara att försöka hålla ut & hålla ihop. Å även när jag känner mej som svagast så visar sen resultatet något helt annat så jag fortsätter kämpa på...

På torsdag har Lillans dagis fotografering det känns spännande! :)
Vet inte riktigt vad hon ska ha på sej men det blir nåt sött iaf.

Känner inte att jag har så mycket mer att skriva har diskat, dammsugat & lagat mat som vanligt inget speciellt utom de vanliga egentligen & det finns inte så mycket mer att skriva om de.
Så här kommer istället bilderna, enjoy;


Bilden från i torsdags, Lillan älskar mammas pannkakor :D


Lillan sprang FORT i morse och slutartiden var inte inställd på de bästa men men en söt & kul bild ändå tycker jag!


Hjälper mamma att dammsuga, duktig tjej! <3

Överlycklig & morgonpigg :) Taget i morse....

Får uppdatera med dom andra två bilderna senare då allt segar så extremt!

Puss & Kram
//Mamma Malin & GLADA "krabbisen" :)


Hinner inte riktigt med....

att uppdatera här så som jag önska men ni får stå ut & nöja er med några bilder ibland.
Jag kommer självklart börja skriva mer när läget är lite mer under kontroll just nu är de så fullspäckat varenda dag så jag HINNER INTE alls..... hinner knappt med att duscha ibland!
Här kommer iaf lite pics, enjoy;


Kläderna åker på när jag hämtar Lillan från dagis & glad blir hon över att se mig :D


Sötnos <3


Och GLAD är hon också när hon skall till dagis, världens vackraste!

Puss & Kram
//Mamma Malin & Sötnosen....

Lillan i slutet av veckan...

på väg till dagis... mycket kläder man får inte frysa! :)
Lilla coolingen.... Mammas hjärta.....


Lillan påklädd & mammas träningsväska packad - MOT DAGIS!!!




Tuffing... nu har hon 11 tänder det är så gulligt :D

Puss & Kram
//Trötta Mamma Malin & Den "rosa" krabban hälsar ;)