Ja, nu börjar man bli gammal.....

Haha, eller nja inte riktigt än. Igår firades min 20års dag :)
Va väldigt trevligt måste jag säga, min kära svägerska & min mans systerdotter Therese hade ordnat ett litet kalas med de närmaste i en lokal här på henkan, å när vi kom dit (vilket jag inte visste) så var kompisen Emma där med sina barn, Therese & Fredrik, Min svägerska å hennes man & sen jag, karln & Chess. Vi käkade paj & sallad m.m. & sen tårta å godis, mums!
Jag åt som en häst för övrigt :) Bar runt en stund på Lukas (går ju inte att låta bli ju)...vi snacka & hade de allmänt trevligt.
Tack så mycket Therese, Carina & Emma......å även min karl som lyckades hålla detta hemligt :D

Mannen tjuvstarta med att ge sina paket till mej i torsdags kväll, första paketet jag öppnade ja herrejesus innehöll en bok som var störtskön så här på ålderns höst nämligen boken " Tantvarning " haha.....med 250 grejer som visar att man nu blivit tant de värsta var väl att minst 100 av dem stämde in anskrämligt bra......


Javisst är man stilig på kvällen hihi....en alldeles för stor t-shirt & soffan mums :)

Men sen fick jag faktiskt ett väldigt fint halsband också :D Å de symboliserar nåt alldeles super speciellt men vad får ni inte veta, inte riktigt än.....men nu dröjer de inte länge förräns jag ska avslöja min STORA hemlis :)

Jättefint :D

Sen en bild från några kvällar innan när jag höll på med julpynt......

Ja, mina julgardiner från jotex har anlänt å hänger nu i köket, tjooho!
Iaf, sen igår så firades ju jag som sagt å här kommer lite bilder från detta;


PAKEEEEEEET! Jag älskar paket.....å jag fick ett par jättefina örhängen b.la.
Tack kära släkten & Emma + barn! :D

Glasstårta :D

Smaskens med glasssss........

:):):)

Folket :D
Tack så mycket kära släkt & vänner för firandet av min 20års dag :D
Puss & Kram
//Malin på väg mot 40-strecket :S



Långt bad....

mmm....tog ett härligt bad för en stund sedan, de var verkligen skönt så nu är jag fräsch som attan igen :D
Snart är de dax att börja köpa årets julklappar, men väntar tills min födelsedag har passerat vilket den gör på fredag!!!
Hemlisen berättar jag snart.....men inte riktigt än........men som sagt SNART.....kan knappt hålla mej haha.....

Puss & Kram
//Tröttisen.....

Malaysia!

Ja, nångång ska jag åka dit i mitt lilla liv...... ååå jag håller på min hemlis ett tag till förresten för ni som skrivit å gissat/undrat vad det är.... :)  Å, jag ska försöka hålla liv i min blogg för er som oroat er.....
För övrigt har jag inte så mycket att berätta, supertrist.....inga roliga bilder att flasha.....inget dåligt skämt att dra, ne jag är helt enkelt extremt trist för tillfället + trött på typ ALLT, fast bara nästan.....hemlisen är jag INTE trött på, kan jag lova!

Puss & Kram
//Hon den där som äter som ett hus, tycker Chess är världens bästa karl & är kär i Joey i vänner :D

Dimma.....

Ja, allt känns dimmigt & jag vet ingenting just nu......hopplöst jobbigt :(


Förresten.....

Gissa vem som fyller 20år på fredag?! Hehehe.......jag tror jag vet vem........ :D

Ni får ingen mer puss men en liten kram då......
// Malin....som en blandning mellan Joey & Phoebe....med en touch av Monica ;)

Mina grannar......

Gör mej GALEN.......här ligger jag med världens magkatarr å de dårarna har sjungt karaoke sen halv nio! Klockan e kvart över tolv nu........massa gnälliga fruntimmer som skriker i högan sky till Britney Spears & Afrodite....gud hjälp mig!
Sen efter de sjungt sisådär 10låtar så börjar killarna som bestämt måste vara i målbrottet eller nånting att yyyllllaaa till Orup & Bosson. Jag hoppas en mindre asteroid slår ner i deras lägenhet & där med ger mej lite LUGN & RO!

Känner mej som ett litet monster för tillfället, blev fullkomligt rasande när jag nyss var ute med Chess även detta p.g.a. en granne med en mindre trevlig hund & med en kass attityd och tack vare halkan flög jag en liten bit, ajjjj! Kommer väl se ut som ett blåbär imorgon :( Pust, denna dagen har inte gått bra alls.....denna dagen har varit en sån där dag då man bara vill begrava sej i sängen, eller som jag sträck tittar som en galning på " Vänner "........

Var ju på huddinge sjukhus i början av veckan fått nån rejäl magkatarr som borde vid detta läget kännas bättre då jag fått Omeprazol d.v.s. detsamma som losec & det i en ganska hög dos men faktum är att de inte hjälpt än & jag går krökt som en ostbåge.....så ska försöka hålla ut i helgen & är de inte nåt bättre på måndag får de bli doktorn igen, så trist.....säkert blivit nåt rejält jäkla magsår av all stress som varit sista tiden.
I övrigt håller jag fortfarande snattran hehe.....men jag kommer berätta en sak för er framöver.....ge mej lite mer tid bara :)

Puss & Kram
// Malin.....som en blandning mellan Joey & Phoebe ;)

Ingen energi över till...

denna kära bloggen.......jag har fullt upp ändå trust me! Får se antagligen kommer jag igång med skrivandet igen snart gör jag inte de så blir de nerläggningen av bloggen, meningslöst att ha en om jag inte tar mej tid att skriva.
Fast nu har de varit extremt lite data sista veckan så kan bero lite på de också ;)
Puss & Kram
//Snurr Malin som inte kan koppla av för tillfället........ Hoppas på Zzzzzzzzzzzz.........


En kissekatt.....

har jag. Fick en fråga här i bloggen om hur många katter jag har & de är en, en liten Petronella som mest kallas Nella, Bella & Mjau....Mjau står dock min karl för. Den andra katten på bilderna är min förra katt Lillstrumpan som tyvärr dog i en olycka för 2,5månad sedan. Så nu vet du de.

Idag har vi varit iväg & kollat in Nacka Forum vilket de byggt till rejält som attan, var fint & fräscht jag passa på att käka som en häst när vi var där också smaskens....grillat kött & tzatsiki de är INTE fel! :D
Å de där "märkliga " symtomen på nåt jag inte fatta va de var är inte längre märkligt, mer än så säger jag inte så har jag inget sagt mer än att de finns en anledning till de konstiga "trycken" jag kände, men allt väl med mej :)

Nu ska jag slappa & sen ut med Chess.
Puss & Kram
//Maliiiin.......

Märkligt....

Ja, de är lite märkligt.....igår tränade jag nästan tre timmar stenhårt rygg & bicar de gick mer än skitbra & kändes toppen.
Sen natten till idag blev jag plötsligt dålig....ont i magen, tung i bröstet m.m. var väldigt märkligt & var nära att få åka upp till sjukan, dock när jag vakna kändes det bättre & jag tog ut Chess på en promenad så märkte jag att jag lutade mej onaturligt mycket framåt men de släppte efter jag kommit in & jag tänkte först slappa idag men ångrade mej och rusade ner till gymet på vägen ner så började jag luta mej väldigt mycket framåt igen, kuvar liksom ryggen men tänkte att de nog skulle ge sej, efter ett kass pass på knappt 45min så fick jag helt ge upp för jag börja må illa......nu efter att ha tagit de lugnt en liten stund känns de bättre igen men känns fortfarande tungt i bröstet å de är ingen ångest de känner jag till för väl. Så nu är frågan vad är detta?! Tycker de är jäkligt märkligt, symtomen går inte ihop alls & tänker absolut inte åka upp till sjukan om jag inte blir superdålig, funderar lite kring vad de kan vara magkatarr har jag ju haft en del innan men så känns de inte......gör inte direkt ont heller känns mer som ett tryck över bröstet å ömt på höger sida av magen som sagt mycket märkligt....tänkte jag skriver detta här å känner du igen de så skriv gärna en kommentar för som sagt känns konstigt. Mannen snarkar på för fulla muggar han jobba ett långt pass igår & är trötter själv.

Ne, jag får väl ta & softa lite och hoppas att detta ger sej för finns inget tråkigare än sjukan å allra värst är akuten tänker inte åka dit, bläää vägrar de släpper säkert av sej självt ändå om man ger de lite tid.
Förresten kan jag också informera om att Nella tar sej väldigt bra här, hon & Chess fightas om vem som ska få mest uppmärksamhet haha....inte lätt när man bara har två händer önska jag hade fler man skulle ju kunna tycka att en hand till varje räcker men tro mej de gör de inte mina armar är INTE så långa!Nellas medicin verkar också hjälpa & hon är piggare nu, tur de! Ne, nu vaknar väl snart mannen & jag borde hoppa in i duschen...liten gris som man är.....

Puss & Kram
//Hårbollarnas mamma :)

.......................................


....................................

- Varför stoppar norrmännen picken i sjön?
- För att sjön suger.


- Vad är det för likhet mellan Leonardo da Vinchi och 3G-telefoner?
- Båda har världens bästa teckning...









....................................................................................................................................


........................................


......................................

Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart.