Blev......

skit av alltihopa. Hade ingen möjlighet att åka till gbg idag för plåtningen är alldeles för dålig fortfarande.
Men är ändå bättre än igår vilket jag är enormt glad för då lördagen var hemsk :(
Men Steffi vi tar fotningen snart! Låt mej bara bli frisk först.

Puss o kram på er alla!
//Sjuklingen :(

Plåtningen kommer bli av...........

men jag är inte frisker, fy satan! :( Kommer bli tungt förhoppningsvis är jag mycket  bättre imorgon.
Men det kvittar plåtning blir det vad som än händer så oroa dej inte i onödan Steffi! :)
Idag tänkte jag försöka komma ut lite på stan gick 5min sen mådde jag enormt dåligt efter att en stund ha varit envis och tjurskallig helt enkelt vägrat gå hem trots måendet så gav jag upp. Så dagen har bara varit stå i duschen, äta, sova, äta, sova, äta, dricka, sova...... :(
Det värsta är att jag vet inte riktigt hur jag ens ska fixa att måla tånaglarna ikväll, haha! Men men de löser jag alltid på nåt sätt i värsta fall får jag väl be katten om hjälp!

Klarar inte av att sitta här mer nu men ska försöka gå och packa.
Puss o kram på er alla. Steffi syns imorgon!

//Sjuklingen :(


Haft fullt upp :)

Nu sitter jag här och klockan är inte ens 07.00 än, har inte kunnat somna än tyvärr. Men men, inte så mycket att göra åt och ännu en gång tyvärr. Tänkte berätta lite om min torsdag som för övrigt var en väldigt fullspäckad dag!

Dagen började med att ta bussen ner till centrum och där äta en liten lätt frukost blev självklart nåt smaskigt också, ja som ni vet jag brukar aldrig äta nåt sånt på vardagarna men igår kunde jag inte motstå! Det blev en liten chokladboll och en krämbulle, fast åt inte ens halva krämbullen........ :S
Efter detta så gick jag och min älskade nu mera vän till museet här i Borås och kollade på lite konst, kan ju säga att det i vanliga fall inte är min grej riktigt men nu var det ju inte vilken konst som helst utan en släkting längre bak i tiden till honom som målat en del av tavlorna som var fina vissa av dem mycket fina :)
Kan rekommendera att gå dit och kolla en stund för de kan faktiskt vara ganska kul.

Efter detta så tog vi tåget mot varberg och hoppade av i Viskafors, jag var lite lätt illamående och blev genast orolig för att jag höll på att bli sjuk men försökte att inte tänka på det just då. Vi gick en liten bit och sen var vi framme hos min bebis Ted nu är det exakt en månad kvar tills jag hämtar hem min söta lilla älskling, han var jättemysig när vi var där och efter en stund somna alla de tre små huller om buller :D
Då satt vi och snackade med kvinnan som äger katterna och det var trevligt.

Efter detta så gick vi nerför den långa backen och körandes kom exets mamma som bor precis där vi var och vi följde med upp till hennes mysiga lägenhet och efter en stund kom Johanna exets lillasyster som verkade lite stressad, stackarn. Vi snackade en bra stund och stannade enda tills 21.20 var faktiskt trevligt att prata lite :D
Sen tog vi bussen hem och jag var jättefrusen och blev ännu mer orolig för om jag faktiskt hade blivit sjuk och i så fall IGEN........ :(   Vi gick förbi McDonalds och jag köpte bara en liten liten hamburgare medans mannen vid min sida körde på som en riktig liten gam, hahhaa :D
När vi kom hem så sprang jag in i duschen och det var då jag märkte att jag verkligen var sjuk kände mej matförgiftad och det hjälpte inte hur mycket jag än duschade och hur varmt jag än hade jag frös som en tok ändå!
Superjobbigt, så jag blev helt enkelt matförgiftad! Så min uppmaning är var försiktig med vad du äter nu när vi alla kommit in i rötmånaden! Som tur är sitter jag här nu och är efter en tung natt bra igen. Tur de Steffi!!!! :)
På söndag är det fotning, helt enkelt dax för mej att tjäna lite kosing och inte minst ha roligt!
Här kommer några bilder från senaste fotningen och om några dagar kommer det upp från väntande plåtning.

image142

image143

image144

image145

image146

Puss o kram på er alla och ha en superbra dag, själv ska jag nu försöka lägga mej och läsa och försöka finna lite ro i tillvaron genom att tända lite rökelser m.m.
Saknar dej massvis Kristin och även dej söta Jenny, du Jenny hör av dej förresten! :D
// Brain freeze in the peabrain :D *hahahahahaha*


Min älskade vän Kristin :)

Igår träffade jag gumman Kristin, nåja det lät väl sådär hahaha.... :D
Träffade helt enkelt min bästa goaste vän och vi gick på knalleland och hade skitkul, som vanligt när vi träffas!
Jag shoppade litegrann en stor spargris b.la. som jag inte får röra förräns nästa sommar om den då är full.
Är den full redan i vinter så får jag öppna den då och göra nåt roligt för pengarna jag sparat, bra ide va?!?! :)
Sen köpte jag ett par lite större örhängen i guld + ett par enkla vanliga lite större silverringar.
Blev även lite ros & sandträds rökelse + en ring som ändrar färg efter mående, lite kul tyckte både jag och Kristin så hon köpte en till sej själv med :)
Kristin hitta ett par jättesöta örhängen som var väldigt prissänkta så de kosta 15 KRONOR! haha :) Thats my girl! :)
Efter vi strosat runt på knalleland, opps, just det köpte två par trosor med ett par lite roliga som är röd/vita som de på framsidan står Kiss my butt och på baksidan är en stor röd pussmun :) Och ett par svarta sexiga.
Ja, i alla fall efter knallelands turen så följde tösen med mej hem gosa lite med Chess, det lilla barnet och snacka en hel del. Visade bilder från London resan, sjöng en stund för henne för första gången hon tyckte det lät väldigt bra sa hon :D Kul de sa jag :)
Här kommer en söt bild på pumpan när hon leker i sin stora klätterställning med en liten mus :)

image140

Kristin han bara lämna lägenheten och så saknade jag henne igen! :(
Men men ska bli sååå kul nästa gång vi träffas och jag måste se till att få med mej henne och kolla på min lilla bebis som om en månad i morgon kommer hem till sin " riktiga " mamma :D
Har inte somnat än :( *pyton*
Men idag ska jag i alla fall iväg på en konstutställning mitt ex. släkting har ställt ut där och jag tycker att de tavlorna jag sett är ganska fina så tänkte kika förbi lite snabbt. Sen iväg vid 18.00 och kolla på Ted.
Pratade ju här om dagen med "uppfödaren" och hon sa att han blivit jätteduktig och supersöt så det känns bra :)
Här kommer en bild på lilla Chess med så slipper det bli avundsjuka mellan syskonen :)

image141

Kompisen Jenny ska jag se till att ta en fika med nån gång nästa vecka det ska bli jättekul att träffa henne igen :)
Saknar dej söta vännen! :)

På söndag är det som du vet, om du följer min blogg vill säga fotning i studio i gbg.
Ska bli väldigt kul temat blir i alla fall till störst del lack & läder.
Nej, nu är jag helt slutkörd och det är dax att i alla fall lägga sej och läsa och bara hoppas att man snart kan somna, håll tummarna gott folk! :)
Pussar och kramar till er alla......Men en extra stor puss & kram till Kristin som är min lilla söta ängel :D
Dagens ord: Peabrain (ärthjärna)
Dagens mening: Brain freeze in the peabrain........ hahahahhaahahhahahaa :D
//Peach and love to you all from the little peabrain! smile....

Förlåt Förlåt Förlåt...........

för att jag inte skrivit på flera dagar jag har haft så fullt upp här.
Jag blev singel i lördags :S Känns både bra och dåligt måste jag säga, jag hoppas ju såklart att allt ska lösa sej och att vi längre fram i livet ska bli vi två igen och det tror både jag och han, dock så behöver både jag och han egen tid att fundera och för min del egen tid att bli mer självständig då jag alltid levt ihop med antingen familjen eller med killen. Jag är ganska självständig men har känt nu sen i lördags som en överraskning att jag är mycket självständigare än vad jag trodde vilket känns toppenbra. I förhållandet vi nu på slutet hade så innebar det så mycket smärta både för mej och honom att det inte var rätt, även fast allt som var asbra verkligen var skitbra och helt övervägde de som inte funkade så vill varken jag eller han vara i en relation där man psykiskt eller fysiskt far illa. Därför så är detta som hänt ändå det bästa just nu för oss båda. Vi är superbra kompisar och avslutade det på ett väldigt moget sätt. Jag kommer bo kvar hos honom i ala fall till en början nu både för djurens och min egna skull då jag ser detta helt och hållet som mitt hem och just nu inte heller har ett bra ställe att ta vägen till.
Men det gör mej inget alls då vår kommunikation funkar superbra och vi har kul som kompisar redan.

På söndag händer nåt som känns skitkul då ska jag sätta mej på bussen till gbg för fotning med Steffi och det är verkligen på tiden det var evigheter sen sist så det ska bli jätteskoj och sen finns det en faktor som gör att det känns ännu mer skoj, den är att jag både varit i London och shoppat + Lager 157 så jag har en hel del nya kläder m.m.  Kommer krävas flera sessions för att få med alla kläderna så till söndagen har jag tänkt ta med mej de höga svarta dojjorna, lackklänningen, läderkjolen m.m. Och ha de som prioritering nummer 1.
Längtar efter dej Steffi, du behöver inte stötta mej i detta svåra trots att det känns i hjärtat, jag tycker om dej ändå!

På torsdag åker jag och tittar på min bebis Ted :) Ska bli jättekul enligt hans ägare så har han vuxit en del och blivit jätteduktig det känns bra! :D Han är så supersöt och jag längtar så efter den 27augusti då jag ska hämta hem honom.

Imorgon så är det inte riktigt säkert än vad jag ska hitta på men antagligen ska jag träffa vännen Kristin hoppas verkligen detta! Hon är nämligen världens brud! De ni.....blir ni nyfikna va?! håll er borta grrrr......hahahahaha
Hon är min gamilam! Ingen annans, hahaha.......Puss o kram på dej Kristin! :)

Ne, nu ska jag om en liten stund se på tv ett program som kommer senare ikväll är ju American Idol jag håller stenhårt på Jordin sparks och Melinda Doolittle dom är i en helt annan klass än de andra! Go girls....... :)

Puss o kram från mej 
en liten borås tjej :)


Zzzzzzzzzzzzz...............

Zzzzzzzzz.........helt slut har inte lyckats somna än :(
Igår var det släktträff med killens släkt lagom kul om man säger så :S
Och inte nog med det när vi väl var där fick jag extrem migrän och mådde superdåligt så visiten där blev ganska kort och plågsam. Sen på kvällen så läste jag en hel del och såg på tv medans killen spela Lotro.
Jaja, nu e jag helt slut ska lägga mej och läsa och hoppas på att John Blund kommer och raggar upp mej :D
Kram o puss
//Sömntutan....

Sånt e livet :)

Träffade ju vännen Jenny idag, och som jag sagt de va väldigt längesedan men ändå så flöt samtalet bara på vi snacka både om tiden som varit och framtiden. Hade trevligt och innan hon gick bestämde vi oss att nu får vi fasiken kämpa lite för att hålla kontakten och de tycker jag och ska jag verkligen försöka med :)

Annars har det inte hänt så mycket idag men jag har bara för er skull tagit några bilder på den där klänningen jag köpte i London i det lite porrigare stuket :D Se och njut av hur raffig den är eller blunda! :D

image137
Och ja jag älskar skorna enormt mycket :D Och här kommer två bilder till :)

image138
Och en bild på baksidan av klänningen :)

image139

Puss o kram
//Flickan i de HÖGA klackarna :D


Snart träffa Jenny :)

Sitter här och kollar på Ellen hon e bra tycker jag :D
Om en stund så kommer kompisen Jenny hit efter jobbet, ska bli kul att träffa henne det var längesen! :)
Vi kommer nog ha en hel del att snacka om.

Natten som var, var lång och jobbig men jag tog en rolig bild på katten när hon gäspar :D haha......
Enjoy! :)

image136

Puss o kram
// Gamilamen

Lager 157......... :D

Idag så var jag och morsan iväg på en liten tripp till Gällstad för att jag för första gången skulle få shoppa loss lite på lager 157, de blev lite mer shopping än jag tänkt mej men dock bara nödvändiga och mycket användbara saker.
Nu är jag nästan frisk, skönt som sjutton :) Så snart Steffi och Adde kan vi snacka på msn igen :)
Pojkvännen har varit en underbar hjälpande hand flera nätter i rad nu, genom att han vänt på dygnet för att sitta uppe och spela data men gör det för min skull för att jag skall ha sällskap. Det är värt oerhört mycket......

Jag tänker och längtar efter Ted......gud så skoj det ska bli! :)
Imorgon ska jag träffa en kompis jag inte träffat på ja jag vet inte hur länge hon heter Jenny i alla fall och för några år sen hängde jag och hon ihop i vått och torrt och hon var min bästa vän länge. Så kul ska de bli :)
Sen på torsdag kanske jag och killen drar till stugan det beror helt och hållet på vädret annars stannar vi hemma och går ut med kompisen Malin och hennes pojkvän, fast det är inte helt säkert om det blir av men men vi får se.
Här kommer lite kort på lite av de jag köpte på Lager 157 som jag varmt rekommenderar! :) Sen vet jag att jag varit en riktig slarver med att visa kort på alla de andra plaggen jag köpte i London men håll ut de kommer i sinom tid!:)

image131
Toppen och solglasögonen det är sommar det :) Båda från Lager 157

image132
En ny tjock go tröja de var verkligen på tiden :)

image133
Ett linne och solisarna igen :) Förutom detta linnet köpte jag även två svarta och ett terracotta färgat med :)

image134
En vitt body, väldigt tajt och framsidan kan ni tyvärr inte få se då den vid brösten är för genomskinnlig :D haha

image135


Förutom bilderna på det ni sätt och de jag berättat så köpte jag även ett brett svart skärp, några trosor, 3linnen till som jag skrev tidigare ja det är de jag kommer ihåg nu i alla fall :)
Bye bye

//Dax att förvandlas till Sir väs hahaha


Allt handlar om Pumpa :)

Min fyrbenta dotter namn Lillstrumpan smeknamn : Littlesock, Strumpiz, Strumpan, Pumpan, Pymp, Sockis, Tjockis m.m. Idag har det varit hennes dag jag har trots att jag är sjuk tagit mej till djuraffärn och köpt en "liten" klätterställning till min kära dotter :D Den blir ju även till Ted som jag får hem om 6 veckor :) Sen fick Chester ett större märgben, som han vaktar nu :)
Är fortfarande sjuk som sagt så orkar inte sitta här nu men nån/några bilder säger ju mer än tusen ord så varsågod :)  Visst är hon snygg på första bilden?! hahhaa......
Kram
//Sjuka gamen

image128

image129

image130

Ännu en sjuk dag dock lite lite bättre........

Idag har varit ännu en seg men ganska mysig dag för mej sjuklingen number one! :(
Var i alla fall ute med Chess med killen och det var mysigt kastade en söndrig frisbee och en tennisboll det var mycket uppskattat :) Fick några bilder som jag tänkte
dela med mej av, så enjoy......han hoppa, sprang som en liten dåre och för att inte göra Lillstrumpan avundsjuk på sin bror så lägger jag även upp en bild på henne söt som hon är!
orkar inte sitta úpp mer nu och skriva därför de blir så kort.
PUSS Å KRAM
//Sjuklingen

image124

image125



Längtar efter er!

Sitter här supersjuk, kan knappt sitta upp. Saknar er som jag brukar skriva med på nätterna, längtar tills jag är frisk Steffi saknar dej *pussar på* Adde likaså! :(
Här kommer en bild på söta Chess som jag tog igår i all hast.
Puss o kram
//Malin som skriver för att ni ska veta att hon lever...................

image123

Kort inlägg......

Sitter här sjuk så de blir ett kort inlägg där jag bara skriver litegrann om vad som hänt.
Elfsborg vann ju så jäkla underbart mot de fula gnagarna! JIPPIE!
Tyvärr blev jag dålig efter första halvlek och var tvungen att gå hem, så enormt trist men som tur är han jag se båda målen :D När jag kom hem blev jag liggande :(
Idag så träffade jag Kristin en mycket mycket kort stund hon fick bara sina presenter som hon gillade väldigt mycket och jag fick present från USA ett fint linne och ett par häftiga stringisar :) Tack söta Kristin! :D
Har glömt att berätta att jag i onsdags var och kolla på en kattunge då den jag redan innan kollat på inte blev aktuell så kan jag nu glädja er med att berätta att om 7 veckor kommer lilla Ted hem till oss :)
Han är supersöt, jag tog några kort tyvärr blev korten väldigt dåliga men här kommer ett av dem i alla fall.

image122

Puss o kram
//Malin som längtar efter Ted världens sötaste :D

Elfsborg! :D

Kort stund kvar sen är det dags att gå till Borås Arena och se på elfsborg-AIK, FORZA ELFSBORG! :D
Jag kommer väsnas som den lilla dåren jag är älskar elfsborgsläktarn, där är det jämt ös! :)
Heja nu stenhårt på elfsborg era guliganer ;)

Pöss
//Elfsborgaren

Last man on earth.............

She loved like he was the last man on earth. gave him everything she ever had.
He?d break her spirit down, then come lovin? up on her. give a little, then
Take it back. she?d tell him about her dreams - he?d just shoot ?em down. lord,
He loved to make her cry. you?re crazy for believin? you?ll ever leave the
Ground. he said only angels know how to fly.
And with a broken wing, she still sings. she? keeps an eye on the sky. with a
Broken wing.........

He shoot  me down again as many times before, when will it stop?

And Im still dreaming of the man I once adored, Im still living in the past
how long can this last?!

Love him with all my heart but he breaks it over and over again.............
Pain, tears and I dont even see a sign of feelings..........
It breaks me..... One day lovely, one day my nightmare.........
And I try so hard as I cry both day and night, is this right?!


image121


Efter alldeles för........

mycket alkohol är vi nu hemma i Sverige igen, tråkiga, regniga och trista Sverige! :(
Annat var det i London kan jag lova solsken, maximalt med nöjen, shopping, festande & god mat m.m.
Nu sitter jag här hemma igen men med fullt av underbara, knasiga, roliga & romantiska minnen i bagaget! :D
När vi åkte i torsdags så var vi inte sena med att börja sörpla i oss öl redan på flygplatsen så slank det ner två öl utan några som helst problem :) Sen en till ytterliggare på flyget såklart :) Flyget till...... ja, just det staden man inte kan få nog av!

image110

När vi väl hamnat på vårt hotell, vilket tog en ganska bra stund att ta sej till från flygplatsen så var vi mycket glada, varma i kroppen och fulla med förhoppningar! Och puss kalas blev det då :)

image111

Sen gick vi ut och satt på massa mysiga pubar och drack go öl, jag drack en hel del shots också :)
*typiskt mej* Vi hade en jättemysig första kväll och vi gick till området som heter Soho och där var det verkligen mysko men skitkul för alla roliga barnförbjudna butiker som de hade där och som var öppna på kvällstid.
Jag gick loss totalt blev mer eller mindre tokig av lycka, hehe........
Så vi varvade mellan pubarna och butikerna, och blev på vägen från de olika ställena erbjudna knark hyfsat många gånger, haha.....ja flum i slummen fanns det gott om. :)
Här är en bild från kvällens början :)

image112

När vårt partajande tog slut någon gång på mitten av natten så somna vi båda som två stockar för att sedan bara några få timmar påbörja dag 2.
Dag 2 innebar shopping för hela slanten, jag njöt många timmar av detta men till och med jag blev mer eller mindre slutkörd över hur mycket det fanns och framförallt hur enormt stort det var!

image113

Jag hittade i alla fall en del, här kommer listan med vad jag köpte i London :)
En kort läderkjol/En kort supertajt lack klänning med snörning både bak och fram/ Rött nagellack/Bodyglide/Ätbara trosor (en löjlig present till morsan, haha)/ knähöga stay-ups med rosett/Svarta sexiga fishnet handskar/Ett par väldigt korta jeansshort som sitter som gjutna/Väldigt blå topp+scarf/15cm höga svarta "strippskor" (jag älskar dom)/ Vita goa byxor/En tubtopp röd, vit & blårandig/En vit basker/En fotlänk/Ett par silverörhängen/En svart väldigt snygg & tajt topp. Sen köpte jag även ett par örhängen+halsband till vännen Kristin som typiskt nog fyllde år den dagen jag åkte till London :( Sen blev de ju taxfree sprit, godis och en flaska baileys till morsan som tack för att hon tagit hand om Strumpan :D

image114

image115

På kvällen på dag två så var det världens ös och alkoholen flödade, en viktig sak att berätta är ju att hade vi bara druckit på kvällarna så hade det ju varit lugna gatan men men men vi drack en hel del öl på pubar från morgon till kvällarnas festande så det gick i ett så att säga. På dagen dag två ska jag inte glömma att berätta att vi var vid buckingham palace, London eye, Big Ben m.m. Ben är mycket vacker tycker jag :) Och det var kul att vi hann med att se dessa saker då det är så utmärkande för just staden London :D
Sen var det till Leiquester Square vi gick vi hittade i alla fall ett väldigt bra uteställe som heter Tigertiger där hade vi enormt roligt och jag dansade som den värsta token, haha...... killen fick höra många gånger den kvällen att han borde vara en lycklig man m.m. hahha.......*s*

Och öl efter öl och shot efter shot ja jesus, att jag stod på benen dag tre är ett mirakel då vi varje natt la oss tidig morgon och sen gick upp 3-4 timmar senare alkoholen var fortfarande i alla fall min kropp fullt igång!

image116

image117

Dag tre tog vi oss till madame tussade, där hade vi mycket roligt! Vissa av dockorna såg så enormt kusligt levande ut, riktigt imponerande. Det var hyfsat dyrt att gå in där men det var det värt, för det var mycket större än jag trodde, och mycket mycket mer att se. En bild säger mer än tusen ord sägs de ju så varsågod 3000 ord :D

image118

image119

image120

Och på kvällen blev det fest för min del alldeles för mycket festande, hade askul tills tequilan ville komma upp och självklart gjorde det när vi var inne på hotellet men inte på vårt rum, kräktes om och om igen vilket inte är likt mej alls då jag inte brukar kräkas och när jag dricker är jag van att dricka rejält men skillnaden var att mitt magsår var så enormt påfrestat och vad sägs om att ha druckit så många timmar i sträck och sen på kort tid hälla i sej ca. 6tequila, 4 Sambuca och några öl, då menar jag kort tid! *ryser när jag tänker på de*
När vi väl kom till hotellrummet så la jag mej tydligen i badkaret, bara sådär! haha......helt väck! :S

Dag 4, det vill säga idag eller ja, nu har det ju blivit igår men i alla fall var jag enormt fruktansvärt vidrigt backis och kunde knappt stå på benen ändå så var vi fast beslutna, eller nja snarare killen att vi skulle ta oss till Harrods jag följde med men var inte riktigt med i skallen så att säga och mådde minst sagt dåligt!
Sen finns det tusen saker till jag skulle kunna berätta om pinsamma incidenter m.m. men detta får räcka för nu är jag helt slut och mår otroligt nog fortfarande kass av all alkohol, haha :) så de kan gå!
Puss & Kram
//London gam :)







En halvtimma kvar......... :S

Resfeber, resfeber & resfeber!!!!!!!

Nu åker vi hemifrån för att lämna Chess på hans "hotell" i sjömarken om en halvtimma!
Det är så väldigt snart, jag fattar verkligen inte att vi ska till London......hehe
Jaja, nu har jag haft resfeber länge nog, snart är det dags, ingen gladare än jag! :)
Antagligen hinner jag reda gå i den första affären idag! Jippie, och öl såklart, massa öl! :D *mums*
Har gjort en hyfsat vågad ögonsminkning, hehe, guld och turkos blev de där ;) *blink blink*

Jaja, nu får jag krama om Chester och Lillstrumpan sista stunden, kommer sakna dom små!
Kram kram kram kram kram
//Nu försvinner jag........kanske föralltid?
Vem vet inte du, vem vet inte jag?!

En timma kvar........ :D

Om en timma åker vi hemifrån, nu ligger mina nerver utanför min hud :S
Ska bli så jäkla roligt men är samtidigt så nervös haha, tänk om planet blir kapat? *sicken tanke*
Jaja, jag håller tummarna för att ni här hemma ska få bättre väder och ha en bra helg!
Nu finns det inte så mycket mer att skriva än ADJÖ FARVÄL ADIOS CIAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

//Nervös minigris :)

Snart lyfter vi........ :O

Nu har jag resfeber så det nästan är löjligt, är lite skakis i hela kroppen!
Har längtat så och längtar sååå efter när vi lyfter och ser att allt nedanför blir miniatyr.
Nu är det färdigpackat & klart. Satt även nyss och tittade på bilder på min bebis Ted, gud va han e söt!!! :D

När vi kommer till London imorgon 16.20 så är det bara att ta sej fort till hotellet, kasta på sej party kläderna och sen är de fest!!!!!!!!!!!!! :) Sen ska det även hinnas shoppas en hel del, festas ännu mer, gå till madame tussaude, se Big ben & buckingham palace, även ner till området som heter Soho och förhoppningsvis hinner vi även med London Eye :)  Känns så förbaskat kul så det nästan är löjligt, har sån resfeber så jag nästan tror att det är ett skämt, ska jag verkligen till London?!!?! Jaja, jag ska väl det helllllll yeah! :O
Tror jag kommer vara hyfsat rund om fötterna en stor del av tiden där och killens runda fötter vill jag inte ens tänka på, hahha! :) Hoppas inte ni kommer sakna mej för mycket här hemma så länge är jag ju inte borta ju, eller ja de vet man ju aldrig vem har sagt att jag kommer hem på bestämt datum, jag är ju en vuxen tokig människa, haha! :)
Här är några saker jag hoppas jag ska hitta i London till ganska hyfsat pris:

1-3 par skor
1-6 par toppar
1-2 par tjocka tröjor
1-3 par byxor
En del smycken, scarfar, underkläder både söta och sexiga, goa skönhetsprodukter m.m.

Puss & kram
Vi får se när vi hörs av nästa gång, för vem vet? Inte jag i alla fall! :O
//Fly away with me.................................................

Jag är med barn!!!!!

Idag fick jag beskedet jag är med barn. Det är en liten pojk och han är 4,5vecka gammal :)
Känns superkul, han är supersöt och jag har nu adopterat honom men får hem honom först om 8-10veckor.
Han är pigg, glad och enormt vacker. Han är av rasen Norsk Skogskatt och kommer från en till synes mycket bra uppfödning, där kvinnan som äger katterna ställer ut dom flitigt och lillens andra mamma är en mycket fin utställningskatt. Pappan mycket vacker likaså! :)
Satt och kolla på nätet och åkte genast dit för att titta och föll pladask för den lille :) Alla var ju supersöta, alla fyra men denna var nåt över det vanliga! :)
Här kommer några bilder på Super Trouper som han nu heter men jag ska döpa om :D

image103

image104


Lillen med ett av sina syskon :)
image105

Och lillens mamma:

image106

Så vackra och min lille är sötast av alla :D
kramar
//Gravida Malin