Igår...

så var jag & killen iväg och kolla i den mycket charmiga och mysiga butiken Antikt...Gammalt & nytt :)
Hittade där ett halsband som jag kommer ha till en av klänningarna på bröllopet nämligen den röd/vita festklänningen :) Fick ingen jättebra bild på de nu men de är verkligen megafint :)

image751
Bling bling..... :)

Annars igår så gjorde vi lite sånt som vi behövde få gjort och sen var det lugnt. Vi gick på bio på kvällen vilket var väldigt mysigt :) Vi skratta ikapp åt den nya filmen "Morgan Pålsson" ni vet den där dåren från Hipp Hipp! Haha...han e inte klok den saken e klar. Så fult & så kul :) De va mysigt älskling...puss på snoken!
Idag så har det varit fullt ös medvetslös jag har röjt mängder i tjejernas rum då det där såg ut som ett bombnedslag kan jag lova. Sortera å rensa de mesta hamna i påsar som tjejerna själva ska få sortera då det är väldigt svårt att avgöra vad de vill behålla och inte. Sen börja mannen min snickra ner sängen å vi var iväg och kasta lite gamla möbler m.m. Vi bar som två tokar men blev glada när vi kom ut lite i vårsolen :)
Efter detta åkte vi och köpte indisk mat och nu sitter jag här mätt & ganska trött. Mannen min jobbar ikväll och själv ska jag försöka fortsätta röja litegrann sen blir de lugna fisken här hemma på henkan penkan :)

Puss & Kram
//Starke Adolf :D

Första bilden...

jag har och kan visa upp från fotningen för några veckor sedan. Ni vet den jag berättade om som min älskling var med på. Vi åkte ner till gbg de vill säga ca 45mil jag jobba på utan att ha sovit nåt natten innan och när vi var klara var jag helt svimfärdig! :S Men resultat blev de verkligen ENJOY! :)

image750

Puss & Kram
//Modellen i pyjamasbyxor :)

Sömntuta....

min man ligger bakom mej å sover så gott :) Ska dock störa honom lite snart. Han e så go när han ligger å snarkar...min man....min fina man......

Andra bröllops....

klänningen är nu beställd å handpenningen lagd. Mannen min kommer få öka sina timmar på jobbet å jag ska försöka komma igång i April med arbete. Ska söka jobb här på närbutiken tänkte jag :)
Jobba där några efm/kvällar ibland å dra in lite stålar till bröllopen...ja bara att skriva bröllopen känns ju helt otroligt. Både att det är två men också just de faktum att JAG faktiskt ska GIFTA MIG..... :S
Ja åren går skrönar jag på och låter som en gammal kärring :) Men det är ju fakta vare sej man är gammal eller ung tiden går och oftast känns det som allt går väldigt fort. Här på henkan är läget för tillfället lugnt...mannen har nyss borstat av Chess han älskar att bli borstad "lilla" Chester kan jag lova. Står å njuter å sjunger så vackert :)
Köpte även ett par örhängen till min röd/vita bröllopsklänning. De är MYCKET vackra kan jag lova eller se själv!

image745
Ojoj....så fina så de får bli en bild till :D
image746
Ojojoj sååå fint :D Jag ska alltså bära dessa dyrgriparna till den ena bröllopsklänningen.

Kan också berätta att jag & killen idag firar då det var exakt 3månader sedan idag som vi träffades för första gången och kärleken började slå rot här på henkan :)

image747
Levande ljus å god mat :)
image749
Många tror att jag äter lite NOOOT...........kan erkänna att jag tog ännu mer sen :D

Kan också berätta att jag idag slog på stort då vi kom till videomix för att lämna tillbaka en del filmer vi lånade igår men redan sett klart. Köpte boxarna: Homocide Uppdrag Mord säsong 1 + 2 + 3 :D Sen också: Stephen Kings serie i box som heter Kingdom Hospital....sen också en box med fyra skräckisar boxen heter 4 films to keep you awake...spanska rysare härligt :) Sen köpte jag några lösa dvd:er och de blev lite smått & gott nämligen: Erin Brockovich....London to Brighton.....När mörkret faller.......och Monster :) Sen fick min älskling två grattis på 3månaders dagen presenter nämligen Boxen: Tati & dvdn Falling Down :)
Ja nu är det dax för mej att pussa på min älskling å se på film fattar ni la!? :D
Puss & kram
//Vattenmelonsgam :)

Ensamt på henkan....

ja...just nu känns de lite ensamt på henkan mannen är och jobbar å allt känns väldigt förvirrat just nu.
Har inte gjort så mycket efter mannen gick till jobbet grejat litegrann här hemma å varit ute med jycken :)
Just nu har jag på "Mannen som talar med andar" lite spännande sånt där helt klart! Fattar inte riktigt hur de kan veta de som dom vet liksom. Jag tror helt klart på "andra sidan". Livet här på jorden är bara en liten liten del av helheten. De som vi kallar att dö kallar jag att gå vidare mot nya äventyr :)

Igår var vi iväg till kyrkogården jag och killen. Vi tände en hel del ljus å jag gav en stund i tankarna både till min kära svärfar å min farfar. Blev en del tårar men de var ganska skönt faktiskt. Chess var med å sprang runt som en galning med en STOR pinne i munnen.... :) Han lekte av sej rejält å sov väldigt gott sen när vi kom hem.
Mannen min har även idag tagit bort lillens lilla stygn som de sydde dit när vi var hos veterinären efter att han skadat sin tass. Det är nu helt läkt å ser fint ut sicken tur! Blev livrädd när jag såg allt blod.

Lillstrumpan har fått ett ryck här nu å springer runt som en galning...Chess fattar ingenting men vill gärna vara med och springa så de flyger runt som två galningar! haha....de är störtsköna! :D
Kan ju i förbi farten också nämna att jag för en vecka sedan skicka iväg 18brev! Ja....mest till släktingar men även några till vänner. INGEN har hört av sej! Skickade med artikeln som var med i Stockholm City å även ett brev där jag berätta om vad som händer i mitt liv å att jag kommer gifta mej i sommar. INGEN å då menar jag INGEN har hört av sej så mycket som med ens ett sms! Ja...vet inte riktigt hur jag ska ta de men antagligen bryr dom sej inte längre är väl släktens svarta får efter allt som hänt. Skitsamma jag klarar mej bra utan dem om de ska va så!
Här kommer lite bilder från igår :)

image740
Söta Strumpan kommer kaaanske en dag att våga testa vår jacuzzi..hehe :)
image741
Chess myser & sträcker på sej i soffan jämter sin pappa som kliar på lilla magen :)
image742
Haha lillen ser galen ut! Ja han får sina ryck ibland sötnosen :)
image743
Så söt....så go....så härlig...så mysig...såå bra...så vacker....så BÄST!
image744
Haha....så sött! I vår familj är kyssar nr. 1 på listan " Things to do" hehe.....

Puss & Kram
//Ensam henkanbrud....


White room & fika.....

Ja igår (läs tisdag) så hände det en del. Först så hoppade jag in i bingen till min karl som låg å snarka högt som vanligt! :) Gav honom en liten vink om vad jag helst skulle vilja hinna med å efter en stund flög han upp å vi började våran dag. Tog ut lilla Chess å sen bar det iväg först till Väsby för en fika med en gammal kompis som jag inte träffat på ca. 4år! Va hyfsat trevligt å vi snacka lite goja mest å min karl roade sej med att snygga till en skylt inne på fiket haha.....

image730
Hört talas om Rastasallad nån gång?! :) Hehee.....

Efter att ha fikat å snackat samt lagt till en ny rätt på fikets skylt så begav vi oss in mot stan igen.
En snabb sväng hem till Chess för en liten promenad och efter det rulla vi ner till mannens systerson å hans kille där fika vi först å bara snacka och sen kom jag med en superide :D Nämligen att börja förfesta där för att sen ta taxi in till stan för att fortsätta festandet. Så blev det också min man åkte hem för han skulle hämta lite saker passade då på att ge honom en uppgift han fixa bra hehe...nämligen att kasta i lite kläder i en påse till mej då jag inte ville gå ut och se ut som en dagisfröken :) Han lyckades bra med detta å här kommer lite bilder från vår lilla förfest  som var mycket trevlig.....Killar ni är alltid välkomna till ossssss! :D

image731
Jag å killarna. Jag i min vardagsklädsel det vill säga feminint å vanligt...ganska trist :(
image732
Festklädseln är på å vi sitter å slappar i den goa soffan! :)
image733
Hihi älsklingen njuter av livets goa choklad å öl....helt rätt darling :)

Efter denna lilla tillställning tog vi taxin till Spy bar där var det extremt lite folk å inte så mycket ös om man säger så....vi stannade nån timma där å tog lite kort...drack lite shots (eller nja jag drack shots) jag är en riktig snapsare :D Mannen min drack lite blandat å vi snacka lite om ditt å datt....ganska trevligt ändå faktiskt :)

image734
Jag på spyan :) Ja de vill säga Spy Bar.... Trivs bra å känner mej lagom snurrig :D
image735
Rom å Sambuka de e som jag å min älskling oslagbara..... :)
image736
Den blicken ska man akta sej för! Me LIKE :) SKÅL!
image737
Kopplad såklart.... SKÅL!
image738
Jag beställer på spyan....älsklingen klickar barnförbjudna kort haha....puss på dig! :D

Efter att ha tillbringat drygt en timma på lugna spy bar å blivit presenterad för lite bekanta till min älskling så begav vi oss till White Room och hoppades att det där skulle vara mer ös men oj va fel vi hade.... :(
Typ inte en människa där utan vakterna å bartendern som min man i och för sig kände å därför presenterade mej för....han visa upp mej när jag kvällen till ära var kopplad....hahaha :D Vi gav dem minst sagt ett gött skratt!

image739
Berömda White room är egentligen inget annat än en vanlig liten festlokal å väldigt överskattat!

Vi satt där en liten stund sen gick vi till McDonalds för att käka litegrann båda ganska besvikna på hur lite folk som var ute i svängen men vad kan man räkna med en onsdagkväll/natt veckan innan löning! Trodde ju inte att sthlm var riktigt så dött dock men men.....tjing fel fick jag! :(
Efter de gick vi tillbaka till Spy bar en liten stund älsklingen gick hemåt en kort stund senare å även jag dock tappade jag helt bort mej å hamna nästan på Djurgården! Ja jag är ingen 08 från början utan helt ny i staden så jag hittar typ ingenstans haha...inte ens hem! Men efter att ha vandrat i kylan i ca en halvtimma så fick jag ÄNTLIGEN tag på en taxi som körde mej hem på vägen såg jag mitt hjärta vandra på så såg till att chauffören plocka upp den iskalla stackaren. Väl hemma tinade jag mej själv i badet en stund för att sedan slockna.

Torsdag: Inte hänt typ nånting mer än att jag blivit sjuk :( Inte konstigt med tanke på promenaden  mitt i natten!
Så nu sitter jag här med hög feber å halsont :( Inget vidare kul men men ska man vara på topp så kostar de!

Nu ska jag pussa på mina fyrbenta barn en stund å fortsätta längta efter min älskling som står ute i kylan vid sin dörr å säkerligen också längtar efter mej....hoppas jag! :D
Puss & Kram
//Den kopplade bruden :)

Idag....

så har jag flera saker som jag skulle vilja göra eller som vore lite småkul att göra nämligen nr.1 : Åka till Uppsala/Väsby där en kompis jag hade i mellanstadiet bor....vi har nämligen skrivit ett tag på msn nu å hon vill jättegärna att jag å min man ska komma till henne å hälsa på. Detta vore helt klart skoj så jag hoppas men de är upp till vad min man vill å orkar idag han sover nämligen nu så vi får se.
Nr.2 : Gå på stan en stund å kolla inte lite shopping :)
Nr. 3 : Åka till min älsklings systerson å hans kille och fika ikväll då de messat de som ett förslag :)
Nr. 4 : Festa ikväll! :) Vore superskoj......

Helst skulle jag vilja göra alla dessa 4sakerna idag men vi får som sagt se.

Igår var vi inne i stan en liten stund å jag fyndade en snygg vit klänning :)
Å har nu på morgonen städat en hel del å sen legat å slappat :)
Ne nu är de snart dax att dra igång min man så vi båda kommer igång med dagen!

Puss & Kram
//Henkanbruden


Igår var vi med i....

tidningen Stockholm City här i sthlm :) Jag trodde jag skulle bli tokig när jag såg hur misslyckad bilden på framsidan var på mej men som tur var va den desto bättre på min älskling men de är ju inte så konstigt en pudding som han! :) Im in looooove! :D
Här har jag tagit lite kort på tidningen som jag ska dela med mej utav. Enjoy!

image725
Jag å min älskling! Hahaha.....vi e för tjusiga han japp jag NOT! :(
image726
Ja visst ska vi de :D Puss på dig älskling de kommer bli såå häftigt! :D
image727
Insidan av tidningen en liten intervju om vår kärlek :)
image728
Min älsklings vackra motivering som vi vann med :) Kyss på dig älskling!
image729
Den fina bilden på oss önska den vore på framsidan istället!! Inte kul att
bilden på framsidan ser ut som nåt hämtat ur "I en annan del av köping" haha

Ja så vad hände annars igår jo vi var och käka dagens lunch på ett kinahak de var nice sen var min baby helt slutkörd då vi inte sovit natten innan så vi begav oss hemåt väl där la jag mej och läste medans han snarka på i högan skyn! Sen däcka även jag å vi snarka ikapp ganska många timmar måste jag säga :)

Här är länken till vår artikel du behöver ha acrobat reader för att kunna läsa den!

http://213.115.165.49/pdf/pdf/2008/02/SCity-2008-02-18.pdf

Puss & Kram
//Från bruden som gifter sej om lite mer än 5månader! :D


Glöm inte att....

kika in tidningen stockholm city idag (måndag) jag och min älskade blivande man är med i denna med både bild och intervju :) Vi har ju som ni vet vunnit en större tävling! :) Vi är sååå glada & extremt kära kan jag lova.
Ni som inte bor i sthlms området kan kolla på
www.city.se där kommer de komma upp också.

Annars har tjejerna varit här i helgen å de har varit bra.

Puss & Kram
//Vilda bruden

Nedan lite kärleksbilder från fotningen som Stockholm City tidningen gjorde.....

image718
Vi kysser varann.....kärlek....sann kärlek å inget annat....
image719
Stiligt par :D Innan vi fotas av stockholm city tidningen :)
image720
Smiiiile......
image721
I feel it in my fingers...I feel it in my toes....your love is all around me and my feelings grows...
image722
Kyss på dig min älskling du e de bästa som finns! :)
image723
Du & jag föralltid......you´re my heart you´re my soul.....
image724
Å aldrig kommer jag svika dej mitt hjärta....finns ingen annan för mej än du! :)

Gaddning & Globens tak! :D

Ja herrejävlar vilken dag de har varit! Man tror knappt att det är sant allt som hänt idag faktiskt men de bästa av allt är att det är just de sant alltså.... :D Känner mej supertrött just nu ska jag erkänna men vad gör de när man är superkär & lycklig tillsammans med sin älskling?! .......nada....precis ingenting alls.

När älsklingen kom hem förra natten efter jobbet så satt vi & snacka å hade trevligt bestämde oss också då för...eller rättare sagt han bestämde sej för att gadda sej idag på East Street! De har nämligen drop-in där på fredagar å vi hamna som nummer ett i kön! Så vi fick tid två timmar senare det vill säga kl.12.00
Under de två timmarna fikade vi på kafferepet ett jätteschysst ställe att fika på by the way :)

image699
Mumma.....
image700
Smaskens :) FRUUUUKOST................
Sen värmde jag en stackare som såg frusen ut :) haha....
image702
hehe..... :D
Sen gjorde vi lite annat men inget speciellt men nu till de speciella  nämligen gaddningen! Älsklingen klara av smärtan väldigt bra men så är han en tålig skit också :D Här följer en gaddnings födsel...från obefintlig till ståtlig å vacker :)

image703
Mallen klistras på :)
image704
Tuffingen har nu mallen klar på bröstet och nu börjar de riktiga jobbet.....
image705
Tatueraren har börjat gadda min stackars älskling.....pussar på han så mycket jag kan!
image706
alin e nu klart och en bit på m:et :) Börjar se riktigt bra ut! :D
image707
Älsklingen fortsätter att bita ihop ordagrant! :) Sicken tapper sötnos jag har.....*blink*
image708
5min. paus älsklingen passar på att kasta i sej lite socker :)
image709
Nu dax för tatueraren att lägga allt fokus på rosen :)
image710
Å nu börjar de se extremt bra ut å jag e förvånad över hur enormt snyggt de blir! :D
image711
Och nu är de inte alls mycket kvar....jippppiee.....så spännande! :)
image712
Satan gatan va supersnyggt! Å bättre blir de när den gröna färgen senare kommer framträda mer...
image713
Ja tänka sej jag är min mans blivande brud....eller ja han tycker väl alltid jag är en jäkel till brud!haha....

Ja tatueringen blev verkligen superbra och de otroliga är att mitt adrenalin rusade nåt extremt redan då men vad som skulle komma att ske fick mej nästintill att trilla av pinnen! haha....
När vi väl klev innanför dörren så ringde min älsklings mobil och ni som läst förra blogginlägget är ju medvetna om att vi igår var med i en tävling i Globens köpcentrum eller vad man nu ska kalla det. Personen som ringde var från City Stockholm och hon ringde för att berätta att VI vunnit! Ja vi har vunnit : Att gifta oss på globens tak! + en natt i en enormt lyxig svit på 130kvm å 40kvm uteterass med bubbelbad utomhus å pool å grejer! I vanliga fall kostar det 12.000kr att bo i den sviten i EN NATT! Men vi vann de! haha....vi bara asgarva & de ville träffa oss med en fotograf också å fota oss utanför globen + intervjua oss om vår relation...hur vi träffades m.m. vilket faktiskt är en otrolig historia bara de och sen vi träffades så har de hänt den ena fantastiska saken efter den andra känns overkligt!
Här är bilder på oss som min blivande mans systersons pojkvän tog medans vi blev intervjuade & fotade:

image714
Här blir vi intervjuade om vår kärlek.....myspysigt var de & jag rodna flera ggr...... :S
image715
Kan vi se lyckligare ut?! Fotografen fotar oss eller nja snarare fotograferna :D
image716
Modellerna :D
image717
Min älskling lyfter mej som om jag vore en fjäder :) Å jag flyger me såklart...på rosa moln...

Kära.....synkade.....eniga....föralltid....
Puss & Kram
//Globens brud :)

Alla hjärtans dag.....

Ja igår var det alla hjärtans dag och jag & min älskling hade en mycket mysig sådan.
Väckte honom med en kartong hallonhjärtan å ett kort med en liten kärlekshälsning & en resa till Gran Canaria som jag ändå tänkt att ta med honom på så de blev en alla hjärtans dag present :)
Efter en stunds kärleksmusik & pussandes så begav vi oss mot Globen för att heja på hans systerson som jobbar där & även med honom kolla avresor till Gran Canaria :) De lutar åt att vi åker den 28dec. istället & att de istället för 7dgr blir 14dgr :D Så nu jävlar blir de party! Dock har vi inte fått tag i personen vi ska bo hos än vilket är lite oroande men han brukar tydligen vara lite svår att få tag i så de löser sej nog bra ska ni se. Så räkna med MÄNGDER av kort från Gran Canaria sen när de nalkas!

Väl framme vid Globen så hejade min karl på en annan "ordningsvakt" och där han stod hade man chans att vinna en vigsel på Globens tak & en natt i en nybyggd lyxsvit om man friade just där och då + skrev en lite fyndig anledning till varför man som par just förtjänade att vara de vinnande paret. Så min blivande man gick ner på knä & friade haha.....supergulligt. Ja jag vet vi är redan förlovade men de var supersött & självklart var mitt svar JAAA! :)

image688
Bildbevis :D Kan de bli mer romantiskt?!?!
image689
Så kära....så lyckliga....så synkade...så eniga....å föralltid :D
image690
Älskar dej så mitt hjärta ingen gör mej så lycklig som du....du e fulländad...du e perfekt :)

Efter detta romantiska frieriet och hejandes på systersonen så begav vi oss till en restaurang för att käka lite och de gjorde vi också :) Gott var de & mysigt hade vi när vi satt där och gjorde vår nostalgitripp tillbaka till första gången vi krama om varann m.m. Så myspysigt så :) Se själv....

image691
Puss puss Puzzler :D
image692
Delade självklart på en kärleksefterrätt......
image693
Amore.....

Även Strumpan & Chester hade en mysig alla hjärtans dag såklart.... :)

image694
Puss på lilla Storasyster som solar sej i morgonsolen på den inglasade balkongen :)
image695
Även på alla hjärtans dag kan man vara väldigt trött.....gäsp :D
image696
Glad & LYCKLIG efter att ha fått massa godis på kärlekens dag :)
image697
Snöade mycket på kvällen.....

Ja sen vet jag inte vad jag mer ska skriva eller JO DE vet jag verkligen! Om en timma åker jag & älsklingen till en tatueringstudio för min älskling ska tatuera sej! Han ska över vänstra bröstet tatuera in "Belongs Eternely To Malin"
De kallar jag romantiskt! :) Skickar me en bild på ungefär hur han tänkt sej: :)

image698
Aå vackert de kommer bli! Vi är föralltid....förevigt....totalt synkade med varandras väsen....

Puss & Kram
//Bruden som sitter jämter sin snygga karl som snarkar högt! :)

Chesters dag.....

Visar nu mest i bilder vad som hände i tisdags.....
Morgonen började med :

image680
härlig skogspromenad.....Jag & älsklingen och som ni ser Chess :)
image681
Så söt :D
image682
Härlig bild...ja frostigt var de när vi var ute..... :)
image683
Mina två män :D Så söta och stiliga båda två :)
image684
Min söta älskling.... :) Love U baby :D
image685
Jag & Chess :)

Strax efter att denna bilden togs så upptäckte jag att Chester blödde mycket från ena tassen!
Han hade skadat sej på nåt när han sprang så vi gick hem och åkte sen till veterinären där fick han stanna över dagen då de behövde söva honom då han behövde sys...stackarn! :(
Väl hemma igen:

image686
Trött som attan....men pigg & glad annars :) Blått bandage.....sötnosen då....

Efter att vi lämnat Chess på sjukan så åkte vi till en djuraffär där köpte vi lite allt möjligt t.ex. denna lilla brickan som ska sitta i hans halsband om han skulle komma bort så är den jättebra att ha där :) På ena sidan står det hans namn och på den andra mitt och älsklingens namn och olika nummer.

image687
Fin tycker vi :)

Puss & Kram
//Henkanbruden & Chesse Bjässe hälsar VOFF :)

Trotjänaren & shopping......

Ja herregud vad mycket det har hänt sen jag skrev sist! Gårdagen var helt fullspäckad och då ska jag också fylla i med att jag inte sov nånting natten till igår utan var uppe två dagar i sträck så att säga......helt slutkörd var jag igår!
Jo gårdagen började med en behaglig dusch och efter det en mellanlång skön promenad med min "lilla" Chess för att sen komma in och käka lite gröt & se på tv. Sen begav jag mej mot sängen ja de vill säga gick till min snarkande älskling som låg och sov gott klockan var ändå nästan halv två så jag kände ne nu vill jag ha upp min man å göra nåt vettigt utav denna härliga dagen! :)  Så jag kröp upp hos honom och kliade och pussa på honom säkert en timma behöver jag ens säga att han gillade sitt uppvaknande? :D Jag gilla de också måste jag säga :)

Efter detta var han ready to start the day! :) Så vi begav oss till lilla staden sthlm haha....nja...jag känner mej som ett ufo hittar INGENTING å INGENSTANS!!! Håller på att bli galen på de men men jag vänjer mej.....nog...kanske....
Ja läs noga nu! Igår beställde vi hem den ANDRA de vill säga den SISTA bröllopsklänningen SHIT va ångestfylld jag var innan jag bestämde mej så de blir nu Justin Alexander i kyrkan...ja klänningen heter så. Den är såå vacker!
Då fick jag för första gången när jag skrev på kontraktet skriva in mitt nya efternamn ja de är sant jag heter inte Alexandersson längre utan har nu i förväg tagit min blivandes efternamn. Visst att skriva namnet var ju okej men sen namnteckningen shit alltså fick lägga varenda hjärncells koncentration på att INTE klottra ner Alexandersson!
Det innebar att min nya namnteckning såg HELT FÖRJÄVLIG UT hahaha.....asgarv! :)
Så nu dröjer det ca. 6veckor innan den vackra klänningen anländer till butiken å då är det dags att åka dit och testa & betala för min " Justin Alexander " strl: 32 :)  Efter detta så bar det iaf väg till lite underklädesbutiker och jag köpte detta halsbandet som jag tycker är supersnyggt å råsexigt :D Min älskling håller med :D

image669
Såå nice! :)

Sen åkte vi vidare till lite andra underklädesbutiker å jag hitta några jättesexiga korta läder/lackkjolar som var superfina men väntar lite med att köpa en sådan vill ju hitta den perfekta såklart :D Va b.la. på eve cellection där hade de en hel del fint och självklart ska jag investera i lite sexiga saker därifrån framöver :)
Vill också tillägga att min kära älskling inte var så snäll när vi var inne på en av underklädesbutikerna som också hade rejäla piskor m.m. (halsbandet kommer från den butiken såklart hehe) då han tog fram den värsta å hårdaste av piskorna och drämde till mej utav helsike på baksida lår/rumpan SVINONT! Ögonen tårades kan jag lova och hade inte butiksexpediten stått å snackat med oss då så hade jag drämt tillbaka det är en sak som e säker! Jaja vi är ju lite udda jag & min älskling helt klart! :) Men vi har underbart skoj å lever verkligen i nuet tror att det är mycket därför vi håller kärleken vid mer än liv...ja herregud jag är fortfarande efter 3månader superförälskad!

Sen åkte vi till Sturegallerian och hämtade min special beställde bustier insydd för att passa mej perfecto! :)
Så väldigt fin är den. Stället jag köpte den ifrån är också kungliga hovleverantörer av underkläder! *lyx*
Här kommer bild på den och de vackra smycken jag fyndade på Gammalt nytt å antikt som förövrigt är världens bästa smyckebutik utan nån som helst konkurrans!

image670
En liten alla hjärtans dag present till min blivande man :) Då han fullkomligt älskar den! :D
image671
Och baksidan :) Vacker.....
image672
image674
Diamonds last forever.....Diamonds are a girls best friend :D hahaa.......

Sen köpte jag också ett par andra örhängen som jag tycker är lite tuffa nämligen dessa:
image677
Tunga som attan dock!

När vi står i denna härliga smyckesbutiken så ringer min älsklings telefon i andra ändan är hans mamma som är helt förstörd då hennes ena hund Chicko blivit jättedålig på bara en kort stund vi ilar dit å ser att stackarn knappt kan stå upp ens då han är så väldigt svullen över buken å har jätteont! Killens syrra å systerdotter m.fl. var där och Carina älsklingens syster tog Chicko i famnen och bar ner honom till bilen där satt hon sen & krama om den lilla stackaren hela vägen till djursjukhuset. Vi anade redan då allihopa skulle jag vilja påstå att detta nog var sista gången Chicko satt i en bil :(  Å stämningen var självklart väldigt nedstämd och ledsam.....
Stackars svärmor var helt utom sej av oro såklart då hon haft denna lilla älskade tuss i över 12år!
Väl framme vid sjukan så togs vi in direkt då Chicko bara blev sämre & sämre....andades tyngre och tyngre och då fattade iaf jag att de va dags att säga bye bye... De röntga honom & såg att magsäcken var helt full trots att han inte ätit på flera timmar å antagligen så hade matsmältningen helt stannat upp och nu fanns det inget annat värdigt att göra gentemot Chicko mer än att ta farväl. Alla utom min älskling grät då han stålsatte sej tror jag för att de skulle bli lite lättare för oss andra men framförallt för att Chicko inte skulle bli för uppstressad som tur va var Chicko glad och pigg enda tills slutet och levde ett superbra liv av de jag fått höra. En älskad livskamrat somnade sen in i Carinas famn å då kunde inte ens min älskling hålla sej stark som stålmannen längre vilket gjorde attt jag själv började superböla..... :( Ledsamt som sjutton men tyvärr livets gång. Finns egentligen bara en sak man vet säkert och det är just att vi alla djur som människor kommer en dag att lämna jordelivet för att bege oss mot nya äventyr!

image678
R.I.P. söta Chicko! En riktig trotjänare 1995-2008.....

När jag väl somna efter allt detta så drömde jag en så härlig dröm nämligen den att min kära svärfar som inte längre finns kvar här på jorden satt i en fåtölj & gunga och där kom Chicko springandes och la sig på honom de såg båda överlyckliga ut! :)  Härlig dröm & innerst inne är jag väldigt övertygad om att de nu sitter där tillsammans och väntar på oss andra men vill att vi lever våra jordeliv så bra och länge som möjligt för att sen komma till dem.

image679
Mina kära svärföräldrar :)

Puss & Kram och ta nu hand om varann! :D
//Snusmumricken på henkan








Härlig granne & CASH :D

Brev från vår kära granne:

Hej!

Im sorry for this letter but its been harder and harder to sleep. This has happened several times and I genuinly want you guys to have a great time but I would appreciate if you could a bit more silent!!
Im sorry again and I hope you dont feel ofended with this.
Being a good neighbour I would like to give you a gift as proof of my apprecition!

Hej då!

Hahaha.....tror du att vi skratta halvt ihjäl oss när jag i morse fick detta uppläst av min käraste?!
Vi har hört vår granne banka på väggen när vi varit lite "busy" och asgarvat X antal ggr men sen struntat totalt i det! :D  Ja nu fick vi ett brev haha.....hans engelska suger men fan va lustigt! :)
Inte nog med brevet vi fick även med en kondom hahaa.....här kommer bild på vår gåva från vår "kära" granne:

image661
Detta kommer vi skratta åt i många år tro mig! :D *haha*

Ja iaf svårt att inte skriva å skratta åt detta men här är en kul bild till på vår söta Lillstrumpan :

image662
Haha supersöt! :)

Ska käka lite kyckling sen berätta om CASHEN :)

Så nu har vi käkat klart älsklingen var så söt och skar ner paprikaskivor å grejer till våran kyckling å baguett :)
Så sött av honom tycker jag :D Vi käka och hade de mysigt men nu ska jag berätta om vad som hände i torsdags ja asets dag helt enkelt! Då han har TOR i sitt förnamn. Ja de är ju nästan sjukt komiskt men också läskigt.
Iaf så satt jag uppe hela natten precis som vanligt hade de bra med min älskling som sovit flera timmar när jag hörde posten dimpa ner i brevinkastet rusa dit ja jag tycker nämligen de är SKITKUL att få post låter kanske konstigt i dina öron som får räkningar ständigt och jämt å har massa skulder men jag har inga skulder ALLS så de behöver jag knappast vånda inför när posten kommer! :) Skönt för mej men nu till saken :
Jo ett av breven var från folksam ja försäkringsbolaget ALLA känner till. Jag har ju haft extrem otur i mitt tidigare liv då jag nu ser det som en total nystart och ett nytt liv här uppe hos min älskling i sthlm på härliga henkan!
I mitt tidigare liv blev jag utnyttjad mer än så förtäljer jag inte då det är så grova och fruktansvärda saker som har hänt så du skulle ändå inte tro mig! Men iaf så stod det i folksams brev att de beslutat sig för att betala ut ersättning och detta ersättningsbelopp som jag får för de helvete jag varit i är på en mycket stor summa. Jag blev helt superchockad skrek och skratta om vartannat å visste inte om jag var glad eller ledsen då det är så enormt många olika typer av känslor som hoppar i kroppen när man får ett sådant här besked. Jag och min älskling sprang upp på taket å då bor vi på sjunde våningen och stod väl ett par hundra meter över havsytan och skrek som dårar....skrek ut lättnaden och glädjen men också sorgen och skammen. I och med att nu folksam tagit över denna skulden han innan hade till mej som han nu då såklart har till folksam så är de skönt att veta att de kommer jaga honom tills hans dödsdag för att få tillbaka varje jävla femtioöring ååh ja njuter tro mig VI njuter jag och mitt hjärta!
Efter att ha stått som två dårar på taket och gormat & gastat så tog vi bilen in till stan där jag för första gången i mitt liv verkligen brände stålar men på bra saker må jag ändå säga men trots de fick jag dåligt samvete efteråt detta beror på att jag är extremt ovan vid att belöna mej själv däremot är jag expert på att ge andra och belöna andras små skit insatser som oftast man egentligen inte ens borde ge en trisslott för! Jag köpte ett par ascoola dojjor sådana som jag velat ha i minst 4-5år men ALDRIG haft råd att skaffa då de kosta 1.800kr!  Dom är i finaste skinn och kolsvarta med metallutsmyckning så heta så jag nästan gråter vågar ju fasiken inte gå i dem!
Men innan jag visar bilden på dem ska jag berätta vad mina kära underbara galna söta vackra goaste i världen till karl gjorde när vi var inne på skobutiken. Jo när han såg hur jag njöt av att ha dem på mej och de syntes att jag kände mej som världens finaste plötsligt ja alltså i dessa dojjorna så bad han mej att lyfta på ena foten och vad tror ni då att min underbara man gör? Jo....han river loss prislappen och tar mitt kort å köper dem! Bara rakt av!
Sen beodrade han mej att behålla de schyssta nya fräscha coola dojjorna på! Så när vi gick därifrån så gick jag i de dojjor jag alltid önskat mej och dreglat efter men ALDRIG haft råd med och jag var nöjd......jag var kär.....jag tillsammans med min älskling kände oss oslagbara & starkare än nånsin! :) Vi gick och pussades som om de inte fanns en morgondag å mitt hjärta slog dubbla slag av lyckan de inbringar nu när jag förstår att han verkligen älskar mej och vill ha mig som jag innan i bloggen skrivit jag kan inte alls förstå varför denna undebara man vill ha just mig.....men de vill han å jag älskar honom mer än allt annat i världen! Bild på dojjorna:

image663
Så fina på bild men mycket snyggare i verkligheten :D
image664
Detaljerna på dojjorna är sååå schyssta! :) Snacka om välgjorda! :D

Så gick vi förbi en liten underklädesbutik som är väldigt exklusiv där allt är handsytt i frankrike! :)
Hon som äger denna lilla underbara butik leverar underkläder m.m. till kungahuset b.la. de ni!
Jag har alltid velat ha en bustier/korsett och såg en sååå enormt vacker sådan och jag testa den....
och vad såg jag och min man?.....ja just de den var helt underbar! Röd/svart bustier med ett fantastiskt vackert broderi på jag föll som en fura och min älskade sa att jag absolut skulle belöna mej själv med även denna förklarade litegrann för den trevliga kvinnan som äger stället och hon tyckte absolut jag skulle unna mej den och så blev det också dock ska dom sy in den så den passar mej perfekt! :) Känns inte lite lyxigt om jag säger så!
Så på måndag ska jag och min älskade åka och hämta den insydd å klar längtar extremt mycket! Självklart kommer min blivande man att ta bilder på måndag när jag har på mej den så senast tisdag får ni mina kära läsare se detta vackra konstverk på min kropp! :) Sen gick vi in i den mest fantastiska smyckesaffären jag nånsin varit i!
Två bögar äger denna ljuvliga butik och de har sådan enormt bra smak där kommer jag & min älskling köpa bröllopssmyckena HELT KLART. Vi gick länge i butiken då jag aldrig fick nog! :) Skitskoj och vi ska åka dit nån dag snart igen. Jag köpte ett supervackert halsband endast för att korset är så väldigt vackert tycker jag kolla och döm eller beröm mitt underbara fynd:

image665
Så jag ska ta bort den ljusa silverkedjan och istället sätta korset i ett svart mellanbrett satinband :)
Tror de kommer bli jättefint då :) Köpte även ett svart/silvrigt långt och häftigt halsband i rockstuket :)
Sen även ett par örhängen som är superfina och som jag kanske kommer ha på bröllopet!
Bild på dem:
image666
Sååå vackra :)

Vad kan jag mer berätta eller visa från gårdagen..mm...ja just de min älskling tog en bild på mej när jag stod och skrek på taket och var helt överlycklig men framförallt i chock! Enjoy!
image667
Jag har världen i mina händer ja allt framför mig! :D

Ja iaf så känns de underbart! Idag har jag inte hunnit med så mycket faktiskt. Dock varit och handlat med mitt hjärta :) Även passat på att köpa lite mer ramar till alla mina modellkort från olika uppdrag jag haft under de senaste ca. 3åren :) Så nu ska hela väggen här hemma bli ett kollage från mina arbeten! :) Skoj!

image668
Ja lite ramar hihi :)

Nu ska jag fortsätta umgås med en vän som kommit hit :) Jag & han har haft kontakt över nätet några år men nu träffas vi för första gången skoj :) Alltid kul med nya vänner.....eller vad säger ni?

Puss & kram
//All min kärlek  henkanbruden :)




Vi är på semester älsklingen å jag :)

ja detta ska jag framförallt skriva litegrann om men dock genom bilder vi tagit nu på resan visa hur vi har de de vill säga helt underbart! :D Men först ska jag belysa två frågor jag fått av er läsare här på bloggen.
Fråga nr 1: Hur gammal är din pappa?
Min "far" som jag helt och hållet sagt upp kontakten med blir 50år i maj.

Fråga nr 2: stolt henkansbrud som du kallar dig. du vet att det ar ett ganska ofint place att bo i va?
För det första vill jag säga till denna personen att det inte är en dum ide att gå kursen " Svenska för nybörjare "
Haha...ne skämt och sido! Ja jag är en STOLT BRUD som bor på HENKAN....så varför är jag stolt?! Jo henkan är ett mycket trivsamt ställe att bo på och passar mej som handen i handsken + att jag har min underbara älskling där och det är en grym sammanhållning bland människorna som bor där. Sen för de andra jag och min älskling har en hund och på henkan finns de fina naturområden :D Sen trivs jag som sagt sååå bra så ja jag är stolt henkanbrud och kommer alltid fortsätta att vara just de! :)
Nu va de slut med " Fråga Malin " spalten och nu över till våran semester som jag nu skriver ifrån.

Detta blogginlägg började jag skriva när jag och min älskling satt i göteborg hos min morfar dock glömde jag helt att uppdatera och skrev de endast för att nu se att jag inte uppdaterat...fy skäms på mig! :S

Resan började såhär.........
image622
Jag nästan medvetslös efter enormt lite sömn :( Men ändå på hugget då jag längtat SÅÅÅ efter just denna härliga semester med min älskling. Mina raggsockor är på och jag e ready to go sir! :D Vår resa ner mot Borås har alltså börjat å vi känner oss båda superkära...kysser varann för att sedan gäspa STORT... :)
image624
Min man är världens sötaste....sexigaste å vackraste så de så! :D
image625
Snygg bild tycker jag....manligheten själv :D Här är vi ännu på väg till Borås ligger ju ändå ca 48mil från lilla henkan :D
image632
Och så plötsligt ser man skylten som innebär att det endast är max 2min. kvar tills vi är hos morsan :)
image633
Älsklingen står utannför morsans å är jätteglad ja vi är äntligen framme.....Men bilresan var mycket trevlig kan jag lova vi sjöng allsång i högan sky allt från RnB till opera haha.....sen hann vi verkligen med att snacka en hel del också vilket va skoj å ha de myspysigt :D
image634
Lillebrorsan syns knappt bakom morsan men iaf morsan & puzzler snackar på för självklart stod maten på bordet när vi anlände till byhålan Borås :)
image635
Jag öppnar julklappar den 4feb! Ja de kan bli så när man flyttar så väldigt hastigt och inte en liten sträcka utan nästan 50mil bort! Men jag ångrar mej inte utan trivs som fisken i vattnet :)
Fick massa choklad...ett påladdat videomix kort.....shotsglas och lite skönhetsprodukter.
Jag å älsklingen fick en wokgryta + ett jättefint ljus i förlovningspresent! Sött....
image636
Från v. Hårdrocks lillebrorsan Johan....Puzzler....å min mamma :)
image637
Puzzler hälsar på min modellkompis Puma ja de vill säga ormen han har runt halsen som ägs av väninnan Åsa :)
Hon är så söt lilla Puma.....jaja lilla å lilla hon e några cm längre än mej! haha...... hjääälp!
image638
Tre pumor :D hahhaa......
image643
Ja även Åsas å hennes killes hund ville ha vår totala uppmärksamhet och vi gjorde vårat bästa för att fördela den så lika som möjligt MEN vi kunde inte slita oss ifrån varandra och iaf min uppmärksamhet var mer eller mindre HELA tiden riktad mot min älskling.......Söta Kiron & jag ser ni på bilden! :D

Första dagen hann vi alltså med att käka middag hos min mamma för att sen åka ut till dalsjöfors där jag tyvärr växte upp. Där träffade vi Åsa och hennes man & barn. Satt och snacka och hade supertrevligt :)
Efter detta bestämde vi oss för att åka till min mormor och hon blev helt överlycklig när vi kom då hon inte väntat oss förräns dagen efter de vill säga tisdag. Vi fika & prata och hon tyckte supermycket om Puzzler. Puzzler själv uppförde sej som den härliga....goa & smarta sötnos han är och jag var/är så superstolt över honom!
Efter att ha varit hos mormor i ca. 2timmar så begav vi oss bara en liten bit för att träffa en vän till mej endast väldigt snabbt nämligen Gabbe. Han mår nu bättre men är ju självklart inte alls helt bra än :(
Han tyckte de var kul att träffa mig och min blivande känns bra att ha träffat honom också då det inte var inplanerat utan blev en extra sak utöver vårt fullspäckade program :D Vi hann även med att säga hej till min pappa på jobbet. Har ju nu brutit kontakten helt med honom men vi gick in när han jobba för att sätta ner foten och visa att nu är de nog med att köra med mej och de vågar han inte nu när han sett min älskling vi skratta så vi grät efteråt haha :)
Vi hann även med att hoppa in på min storebrors jobb och hälsa de verka funka bra tror han och Puzz kommer kunna bli riktigt bra vänner om han bara ger Puzzler en ärlig chans men fick bra vibbar när vi snacka! :D
Sen spela vi kort och jag vann! :D Puzzler förlora :( haha.....och morsan var mittemellan nån ska ju vara de med men själv föredrar jag att vara vinnaren haha....... :O
Vi kom senare fram till att orden/meningen för dag 1 på vår semester är följande:
Sanna....synkade & starka som stål! Bättre team än elfsborg t.o.m. är vi! :D
Hade en trevlig natt och sen var de dax för dag två! :) Enjoy! :)

image644
Äntligen fick jag träffa mitt kusinbarn som jag på tisdagen fick reda på ska heta Olivier. Supersöt & min kära kusin verkade må toppen önskar henne och bebisen all lycka! Jag blev så enormt sugen på att skaffa barn när jag såg underbara lille Olivier (som om jag inte var sugen redan innan de!)och sa till min man att nu jävlar får vi jobba ännu hårdare på de och nemas problemas tycker han hihi.....inte jag heller! :D Kusinen och bebisen träffa vi nästan två timmar och de gick superbra allting :)
image646
Söta kusinen med lille Olivier så söta så :D Gud va jag längtar efter att bli mamma tänk älskling så underbart de ska bli! :D
Sen var de dax för att åka ner till staden Borås å kolla runt litegrann men framförallt såg jag mycket framemot att träffa min älskade vän Kristin :) Å henne träffade vi och fika på orion! :)
image647
Kristin..Puzzler å jag han prata en bra stund nästan två timmar satt vi och fika å snackig som jag är fick jag knappt i mej nåt utan snacka MÄNGDER haha....blir ju så när man träffas så sällan men enormt trevligt var de och Puzzler tycker Kristin verka skitbra å de är hon :D
image648
Jag & Kristin....Kristin snackar på för fulla muggar! :) haha....puss på dig!
Efter detta var det dags för ännu ett besök hos mormor men denna gången var även hennes goa karl där Bebba kallar vi honom och när jag var liten var jag helt betuttad i honom och jag gillar honom extremt mycket fortfarande.
Mormor avskyr när man tar kort på henne och det av förståeliga skäl å då menar jag inget elakt utan endast att hon i sitt liv varit med om mycket tragiskt därför så visade jag och Puzz självklart den respekten å tog inga kort.
Vi käka ännu en gång där och vi trodde på allvar att vi båda skulle explodera vilken sekund som helst! Denna trippen innebar verkligen MYCKET fika!  haha....Efter detta iaf så begav vi oss mot götet ja de vill säga till min morfar i göteborg där var allt helt underbart Puzzler tycker jättemycket om morfar å hans kvinna å dom i sin tur älskar Puzzler redan! :D De snacka mycket historia ihop då de alla tre är väldigt intresserade av detta.
Vi käka och snacka....och hade de supermysigt! :) Kunde inte gått bättre gud va stolt jag är över min älskling! :)
Morfar är min älskade favorit i min släkt han är helt underbar och så rättvis å klok. Han kan man definitivt lära sej mycket av å jag och Puzzler välkomnade dom varmt till sthlm så vi hoppas verkligen att dom kommer upp till oss i sommar några nätter vi har ju stort fint gästrum här snart så de kommer finnas bra stor säng att sova i :)
Längtar sååå efter sommaren då kommer de hända massa underbara saker tro mig! :D
image649
Mina två stoltheter i livet är dessa två härliga idrottskillar! :D Älskar er så mycket! :)
Jag brås en hel del på min morfar har jag fått höra både musik å teatermässigt men också lite till utseendet just de faktum att jag är så mörk....ja inte i hyn för den är mjölkvit utan håret å ögonen. Morfar hade nämligen när han var ung väldigt mörka fina ögon m.m. :D
image650
Jag och min älskade morfar :)
image651
Berit...morfars härliga kvinna å lilla jag å morfar igen :D
Vi tillbringade natten hos morfar med att kolla på massa gamla kort från när jag var liten vi hade jättemysigt jag och min älskling och vi båda mådde riktigt bra dock smärtade de i mej så fort jag tänkte på att morfar faktiskt har Parkinson och har blivit sämre.....så en gång blev jag tvungen att gå iväg för att gråta en skvätt....Men i de stora hela var vistelsen hos morfar bland de bästa på hela resan! :)
Tredje dagen de vill säga på onsdagen så hände inte så mycket vi käkade med morfar & Berit och sen var de dax att bege sej mot skövde för att träffa min kompis Jenny :) Vi körde lite fel men hitta tillslut men bilresan var så mysig så den hade gärna fått hålla på några timmar till ja alltså felkörningen haha....de tyckte dock inte söta jenny som var helt slut när vi kom ca. 21.00 :)
image652
Jennys kille å Jenny såklart :) Sen min lilla älskling som nu börja bli helt slut över alla nya intryck och människor vilket är helt förståeligt men även hos Jenny gick allt fina fisken och min älskling var sej själv som vanligt å då kan de inte annat än att gå skitbra! :)
image653
Sicken blick du ger min vän Puzz älskling!  Den blicken är MIN och ingen annans hahah :D
Skämt å sido vi hade jättetrevligt och snattade några mackor var innan vi stack vidare till en person jag inte trodde jag skulle få nöjet att träffa på vår lilla minisemester nämligen Jennys mamma Lena som jag verkligen älskar!
Jodå vi åkte till henne och hennes karl och snackade några timmar de tyckte också min älskling verka skitbra och ja de är han :) Vi hade jättetrevligt och förhoppningsvis tar de sej i kragen och kommer också upp snart och bor hos oss några dar :) De är verkligen superbra människor de kan jag lova! :) Några bilder från Jenny och sen några från när vi var hos Lena i de superfina huset! :)
image655
Jag i mjukisbrallorna :) Snattar några mackor hos Jenny :) Thanks Jen! :)
image656
Jag & bästisen Jenny :) Jag är på detta kortet HELT SLUTKÖRD!
image658
Jag & Lena = äkta love :) Älskar dej Lena jättemycket! :)
image659
Å vad jag längtar tillbaks! Vi snacka om så mycket olika men hela tiden hade vi supertrevligt!
Även Puzzler föll för Lena snabbt och de gjorde han rätt i för hon är ett mysigt litet charmtroll! :)
image660
Lena & hennes man och sen lilla jag som fular mej också såklart! :)
Efter denna bilden togs började vår hemresa till sthlm som var allt annat än långtråkig! Vi hade de superbra jag och älsklingen och vi kom fram till båda två att nu är vi definitivt mer synkade än innan hur det nu är möjligt!
Älsklingen tyckte vår semester var toppen & jag kan inte annat än att hålla med och le av värmen som sprids inombords när jag tänker på alla skratt och härliga Lena..Jenny...morfar...Berit...ja alla de härliga människor vi träffade på vår tripp! Längtar extremt mycket efter april redan då ska vi nämligen göra en likadan tripp ner till dessa härliga människor fast stanna lite längre dock :) Syns då alla goa! :)
Ne nu ska jag greja litegrann här hemma detta inlägget var nästintill klart redan igår (torsdags) men nåt var fel på bloggen då de inte gick att ladda upp de men nu så funkar de äntligen igen!
Ha de fint alla goa å varma människor där ute! :)
Puss & Kram
//Eran henkanbrud :)




Till Borås....

ja nu ska jag inte skriva så mycket då jag ska försöka att iaf vila en liten stund vi åker nämligen senast halv elva härifrån sthlm jag och älsklingen. Vi ska ner till min mamma och sova först där en natt hela dagen som nu kommer ska vi flänga runt och hinna träffa en del vänner/släkt till mej. Samma även på tisdag natten till onsdag ska vi spendera hos min morfar i göteborg ska bli roligt :) Och på onsdag har vi endast inplanerat ett besök hos en god vän till mig nämligen lilla Jenny i skövde de vill säga att vi tar en sväng till henne när vi tutar upp mot sthlm igen. Kommer sakna henkan dock men samtidigt ska de nu bli kul att få presentera min blivande för några släktingar och vänner. Ne nu ska jag krypa ner hos min älskling.
Puss & Kram å hörs vi inte innan så hörs vi senast på onsdag/torsdag :D
//Sthlms bruden som ska ner till demonstaden hon kommer ifrån.....

Livet på henkan....

rullar på & några stora saker har egentligen inte hänt sista tiden utan läget är lugnt..... :)

Igår var vi hemma hos mannens systerdotter då hon fyller år om några dagar.
Fika & snacka var trevligt. På torsdag ska jag och denna tjej iväg och fika & snacka lite gojja! :)

Ne nu ska jag käka frukost sen ska vi iväg och handla!
Puss & Kram
//Henkans brud.....