Pust & frust på ikea.....

Ja, tack vare en vän å hans trevliga tjej kom vi iväg till ikea tillslut. Vi hyrde de största släpet & tuffade ner till Ikea i Kållered där vi blev kvar i drygt sex timmar! Ja, de tar tid om man ska ha allt till ett helt hem! Vi hade de trevligt & de va skoj men självklart också tungt & jobbigt. Brottaren i magen ville inte alls sova när de var så mycket oväsen & folk runtomkring så han brottades järnet i min stackars onda mage, men de gör inget såklart han växer & utvecklas underbart ju! Dock fick jag rejäla sammandragningar när vi nästan var klara, blev lite orolig så satte mej ner några minuter å börja flåsa som en gris sen kändes det iaf lite bättre. Men nu har jag allt de viktigaste till mitt nya hem, vilket känns skönt jag var också väldigt noga med vad allt kosta & de tjänade jag mycket på. Så mitt hem kommer bli supersnyggt å till ett schysst pris dessutom! :) Tack snälla Peter & Anso för all hjälp detta hade inte gått utan er! Tack även Mathias som var med & bar som en huligan tack tack tack till er alla tre! Själv kunde jag knappt bära alls för ryggen värker så extremt :(
Här är en del av de jag köpte:


Denna sängen blev de i just denna färgen dock mycket större blev ju självklart 180x200 säng! :)


Sen blev de två sådana här jättefina nattduksbord.........
+ en snygg nattduksbordslampa till varje bord.+2 snygga lampor till fönstrena.
Köpte även Sultan resårbotten+bäddmadrass sultan supergo att ligga i.
+ Schysst bedset som passar bra+2 riktigt tjocka goa täcken+2 stora goa kuddar....
+en schysst och lagom stor vägghylla i samma tränyans att ha på väggen såklart!
Nästa rum bebisrummet:

En gullig spjälsäng till lillen såklart köpte även en jättego baby sultanmadrass+bebistäcke å kudde.
+ Vitt spjälskydd + ljusblått baby bedset + ännu en liten nalle :D

Sen ett litet sött å enkelt skötbord som man kan ställa förvaringslådor under blöjor m.m.

Ett litet baby matset :D

En bebisbadbalja :) Också den blå såklart......
Sen lite andra små bebisprylar som jag inte har bild på.
Nästa rum vardagsrummet:

En schysst bokhylla......
 
Ett schysst soffbord, alla dessa prylar i vardagsrummet är svart/bruna inte svarta som de ser ut på bilderna.

Bänk att ha under tvn som ska hänga på väggen. Som du nog förstår har jag köpt möbeln inte tvn!

Denna underbara soffan med förvaring under. Den är jättemörkgrå och inte blå som de ser ut på bilden!
Å de bästa med den är att den går lätt att bädda ut till en bäddsoffa för två personer, såhär:

Perfekt, så kära Therese & Fredrik,knoddens pappa + ungar, Carina & Sören, Emma å Danne, Jana å Janas dotter snart är de bara att komma hit & sova över och fyndshoppa järnet! Laga god mat tillsammans med mej & prata om bebisen såklart ;) De finns riktigt bra sovplatser för mej + 3 till :D Så bara KOM NÄR NI KÄNNER FÖR DE, jag längtar....

Sen denna superstora både jättehöga och breda spegeln supersnygg är den å även den svart/brun såklart.
Sen köpte jag även två svarta jättesnygga mjuka sittpallar som även kan användas som fotpallar.
Och ett skrivbord i samma mörkbruna nyans som resten av inredningen har i mitt vardagsrum, vid det skrivbordet ska min laptop stå & det är även där jag kommer sitta och studera på min lilla datastol jag också köpte :)
Sen köpte jag självklart två fina lampor till fönstrena och en golvlampa där skärmen är svart och foten silvrig.
Och sen lite mer krims krams såklart, måste dock inhandla gardiner, gardinstänger, blommor, krukor m.m. men de köper jag billigt här i Borås. Sen köpte jag ny toasits i björk, vit badrumsmatta, massa billiga vita handdukar i olika storlekar, tandborstmugg, snygg tvålpump, snyggt flerfärgat duschdraperi m.m.
Sen en hel del köksgrejer två kastruller, en stekpanna, vispar & slevar, Bestick, tallrikar & skålar, små & stora glas, Kaffekoppar & muggar, skärbrädor, knivar, potatisskalare, kökshanddukar m.m.
Ja, helt enkelt de blev en hel del, men så är de när man lämnar ett hem & inte tar med sej nånting förutom de man själv hade innan och i mitt fall var de inte så mycket. Sen hade jag ju självklart kunnat ta en del möbler med mej men de kan han få behålla jag är inte den som jävlas bara för att....
Här kommer två bilder på kassarna med "småplock" alla små ting som man måste ha för att t.e.x. laga mat m.m.


Jesus Kristus är de enda jag säger!

Mm...så är de när man börjar från noll........
Å sist men inte MINST......en bild på magen, tagen med den enda kameran jag har nu för tiden nämligen min gamla kassa kamera......som jag innan sagt lämnade jag ju kvar lyxkameran hos min f.d. make.....

Ja, jag växer minst sagt! Men än så länge har jag inte fått några bristningar alls.....de känns skönt....de som ser lite blått ut på magen på bilden är ådror med blod också kallat blodådror som jag sedan försökte se med blotta ögat men inte alls såg :S Haha.....jaja bebisen hälsar & brottar vidare där inne, de KAN jag LOVA......
Puss & Kram
//Hon den galne med mammamage på ikea.......

Bebisen är stark!

Ja, å de är bara bra att den lille är stark & verkar må toppen i min mage som blir allt större & större och de fort som attan. Som jag skrivit innan så hänger inte huvet med i hälften av den farten som jag expanderar fysiskt haha.... men de är skönt att jag fortfarande är så liten som jag är bara magen & brösten som växer som attan! Natten som var fick jag knappt sova alls, han i kistan gillar inte när jag är still han vill ha action vaggar väl gött därinne när jag promenerar & därför tar jag en liten runda om dagen & då slår de aldrig fel de är hela tiden lugnt i magen sen när jag sätter mej ner och suttit en kort stund då sväller jag upp som en boll å han gör sej mer än påmind om att han finns där.
Veckan som kommer är de ultraljud guuud så spännande de ska bli, knoddens pappa kommer också ner & jag hoppas han stannar ett dygn iaf för både sin, min & knoddens skull. Han missar liksom så mycket ändå nu & man åker inte den sträckan fram å tillbaka dagligen direkt så få ett dygn med iaf lite engagemang & stöd skulle kännas bra.
Måste också erkänna att jag faktiskt redan har lite dåligt samvete mot den lille krabaten i magen, jag vet ju mycket väl att jag gör så gott jag kan & att han har de bra därinne men känns så fel ändå att han inte har en pappa som klappar iofs på magen men ändå på honom & pratar med honom för nu uppfattar den lille ljud & de va extremt kul när jag hade hörlurar på magen häromdagen och kompisen Kristin prata...haha kittlade i hela magen!
Allt de är ju sånt man vill uppleva med sin " partner ".....barnets pappa men men nu blir de inte så & hur "ensamt" de blir avgör inte jag tyvärr. Ska försöka ta upp kontakten med flera av dem jag förlorat den med sen flytten till sthlm.
Men framförallt så fort jag vet att jag har lgh på måndag så kommer jag se till att börja plugga & jag längtar så mycket!
Innan kände jag att jag ville läsa helt på distans nu tvivlar jag litegrann kanske ska ta en av kurserna som kvällskurs & träffa lite nya människor vore nog bra. Men iaf komma igång med studierna så fort de bara går för de kommer kännas bra för mej, är bra för den lille & kommer resultera i mycket positivt på alla sätt och vis, sen är jag ju knappast en korkad brud heller då jag alltid klarat prov m.m. jättebra & är lättlärd & hyfsat smart ;)
Ne, nu står en vän till mej & lagar käk gulligt värre och dessutom är de min favoriträtt äggnudlar med sötsurköttfärssås smaskens kan jag lova, tur att man iaf har en vän & en kusin som bryr sej annars hade läget varit hopplöst.
Förresten blir Ikea imorgon, tjooho kommer nog gå och stöna som en flodhäst efter en stund men ska bli skoj ändå.
Grattis förresten min f.d. make till jobbet/jobben, hoppas du trivs bra.

Pussar & kramar
//Mamma Malin.....

All by myself......

Jajamensan, all by myself klarar jag detta med lgh! Jo, de e säkert var & kollade på en lgh som ligger väldigt centralt & bra till idag. Lgh är på 68kvm 2,5:a och fräsch de enda som behöver bytas ut är kylskåp,frys & spis men de har dom ändå tänkt göra så de e nemas problemas. I övrigt såg lgh toppen ut & bebisen får till och med ett eget litet, litet rum där mamma Malin kan ha spjälsängen stående + blöjor m.m. Detta lilla bebisrum ligger i direkt anslutning till de lite större sovrummet, perfekt helt enkelt. Stort vardagsrum där jag kan ha tv, stor soffa + liten arbetshörna där jag kan sitta å plugga för glatta livet. Sen liten hall, toa & ett gulligt tillräckligt stort kök för att man ska kunna sitta några stycken å käka frukost & laga mat. På måndag 09.00 så ska jag vara vid lgh igen och vara med på besiktningen och går den bra så skriver vi genast kontrakt & jag har min lägenhet från å med måndag! :D Så på lördag blir de ikea! Tjoohoo I did it!
Nu ska jag käka kebab, smaskens.....
Puss & Kram
//Hungrig & nöjd dam......

Tröttsamt....

sitter å saknar mina pälsbollar....usch känns riktigt jobbigt & frustrerande skulle verkligen behöva ha Nella på magen å Chess liggandes vid fötterna nu, allt känns ganska bittert idag en riktigt dålig dag. Känns så jäkla fel & ensamt, lillen i magen sprattlar runt & de finns ingen att dela det med... ne ensamt är bara förnamnet men men de måste gå på nåt sätt. Ja, livet blir sällan som man tänkt sej men bebisen mår bra & de är nummer ett. Känner mej dessutom väldigt nervös inför beskedet om lägenheten senare idag......usch, svårt att äta & sova....
Puss & Kram
//Trötter

Ojojoj, idag är de nervöst.....

Ja, idag är de jäkligt nervöst. Idag får jag reda på hur de kommer gå med lgh om jag får den eller inte. Jag kan inte hålla tummarna mer än jag gör å vill bara veta hoppas verkligen att de går vägen annars kommer de kännas som att börja på noll igen & tro mej de finns de INGEN som helst ork för just nu. Så jag sitter som på nålar & jäser som en deg!

Kan förresten oxå tillägga precis som exet gjort bland kommentarerna att anledningen till att vi går isär inte har med att någon av oss varit otrogen, de har ingenting med otrohet alls att göra dock delar jag inte åsikten att otrohet skulle vara nåt " inte så farligt " som jag tycker mitt ex målar upp de som. Visst finns andra saker som också är genomvidriga men de gör inte otrohet mindre förjävligt & fel. T.ex. att nån av parterna åker på en svår sjukdom de kan ingen hjälpa & då har man inte svikit varann på nåt sätt, där tycker jag otrohet är mycket värre relationsmässigt än en sjukdom. Dock kan en sjukdom självklart förstöra mycket i en relation & gör de det är ju de sorgligt & beklagligt men skillnaden tycker jag är stor. Vill inte svartmåla någon eller någons åsikt dock måste jag erkänna att de känns lite skrämmande att nån man varit ihop med så pass länge verkar bagatellisera en sådan vidrig sak, men alla har rätt till en åsikt.

Bebisen verkar må bra i magen iaf & rör sej en hel del nu å de känns går inte riktigt att missa längre!
Magen växer i extrem fart, haha.....på kvällen ser jag ut som en liten flodhäst! :D
Måste förresten köpa en kamera, den extrema kameran jag köpte har exet kvar & vill inte diskutera det dock måste jag ha en bra kamera för har ingen som förevigar vad som händer vilket är extremt tråkigt...
Ne, nu får de vara nog ska ta en promenad & sen invänta samtalet ang. lgh håll för guds skull tummarna!
Puss & Kram
//Stressad & nervös tös......



Fullt ös!

Minst sagt, har nu betalat in räkningar & väntar spänt på besked ang. lgh som jag håller tummarna för.
Har varit i kontakt med barnmorskan och ska dit den 17feb, fått reda på att min fd make följer med på ultraljudet 4feb. vilket känns bra framförallt för lillens skull. Sen ska jag på nåt möte en sjukgymnast håller den 24feb. ja de är fullt ös medvetslös! Om jag nu, vilket jag mer än hoppas på får lgh så kommer jag flytta in mer eller mindre omg. börja med att åka upp dit, skriva på papper, få nycklar och sen städa igenom stället ordentligt. Sen i helgen får jag hjälp av en kompis med att ta mej till ikea för att köpa de nödvändigaste & sen gäller de att packa upp & få ordning så fort som möjligt.
Beställa trådlöst bredband från telenor & ja, som sagt få ordning i lgh med alla grejer som ska dit & sättas upp.
Tänkte ringa syo nu & höra mej för när jag tidigast kan hoppa på och börja läsa...... :)
För övrigt sparkar knodden på bra nu & verkar må bra i magen, tur de för de är LÄTT de viktigaste just nu!
Ja, just de sen väntar jag samtal från min läkare i sthlm också han skulle höra av sej i eftermiddag.

Kan också besvara inlägget ang. djuren. Jo, hunden Chess kommer iaf så länge bo kvar i sthlm där han stortrivs. Katten hoppas jag kunna få ner i samband med ultraljudet då fd maken ändå åker ner, därför måste jag verkligen få nån som när ordning fort i lgh! Saknar dom jättemycket men vet att dom så länge jag ränner runt & försöker få ordning på tillvaron har de bra i sthlm hos exet. Ne, nu ska jag försöka komma i kontakt med syo & hoppas jag kan börja studera NU!
Puss & Kram
//Kvinnan som nu jobbar i 120....... 

Pust......

Allt för lite sömn & svårt att behålla maten..... Känner mej lite klen, ska dock försöka gå ut en liten stund så jag får lite frisk luft ingenting blir bättre av att bara ligga. Har inte så mycket att skriva om, imorgon får jag beskedet ang. lgh....spännande, efter imorgon vet jag lite mer bara de är positivt besked annars blir de tungt! :(
Ehh, dax att ta en promenad & försöka rensa skallen litegrann varit mycket ångest nästintill panikångest igår kväll/natt.
Puss & Kram
//Den mänskliga vaggan......

Besked på tisdag kväll......

Ja, på tisdagkväll får jag beskedet ang. den jättefina lgh jag var & kolla på igår. Håller verkligen tummarna, så nu är de bara att hoppas. Så fort jag vet om jag "fått den" så kommer jag lägga all vikt vid att få det fint där (är redan superfräscht å fint dock) & sen lägga allt krut på att studera! Lugn & ro för mej och bebisen.
Ja, så detta var de positiva eller iaf de som kan bli väldigt positivt som jag har att säga i övrigt är de fortfarande jobbigt som attan å på råga på allt så har jag nu också åkt på influensan......skit också :(
Så ligger som ett paket i soffan eller står på alla fyra i duschen å kräks mindre mysigt...men de går över!

Ne, vet inte vad jag ska hitta på svårt att göra så mycket när man inte är frisk utan de får bli de lugna helt enkelt.
Puss & Kram
//Malin & knodden som blir allt starkare & STARKARE!

Att överväga att skaffa barn....

Ja, min kära storebror nu handlar det inte om att jag NU överväger att skaffa barn utan den lille i magen är redan ett litet barn. Ett barn tar man inte bara bort hur som helst & absolut inte i vecka 16, går in i vecka 17 på söndag dvs halva tiden har snart gått den lille är jätteutvecklad redan vare sej du tror att det är som en liten cellklump eller inte.
Den hör, dricker av sitt fostervatten, kissar, suger på tummen, hickar, sover ja det är en liten människa, ett litet barn.
Hade jag nu varit i vecka 6-7 då hade jag funderat ordentligt på hur JAG vill göra & framförallt vad jag själv kommer orka, förutsättningar m.m. Men denna lille spratteljönsen ligger redan där nere & känns en hel del till å från. Känslorna som man fått för sitt lilla barn när man burit på de så pass länge är jättestarka & man kan inte bara radera ut ett levande liv som det inte är några som helst fel på. Jag älskar den lille i magen & det enda jag kan lova den och mej själv är att iaf JAG ska göra allt nu & sen för att ge den de bästa förutsättningarna som JAG kan & alltid göra mitt bästa för den lilles skull. Det är de enda en blivande mamma kan tänka, känna & göra sen blir aldrig allting som man tänkt sej men de gäller ändå att göra de bästa av allt. Jag ska göra allt för att vara en så bra mamma som möjligt, en så bra mamma som jag kan bli till denna lille knodd. Å älskad är & kommer hon/han alltid vara, tak över huvet & längre fram i tiden mat (ett spädbarn ammar ju i regel flera månader i början), kärlek, värme & omtanke de kommer jag se till att mitt barn har i överflöd vad som än händer. Jag kan förstå att du blir förvirrad för situationen just nu är ju jobbig, men det är för MEJ den är jobbig, det är JAG som har ett barn p g, det är mina val & beslut baserade på vad jag känner, tror & vill som avgör & jag skulle aldrig ha hjärta till att plocka ett barn som hunnit bli såhär utvecklat. Och bara för att man inte har pengar i överflöd & stöd i mängder så betyder inte de att man inte kan bli en bra mamma & ge sitt barn ett bra liv, mycket handlar om viljan och tro mej den finns där & jag är realistisk när jag säger att trots min oro kring allt så tror jag de kommer lösa sej bra i slutändan för både mej & den lille älskade individen.

Med mycket bitterhet mot omvärlden men med ett ton kärlek till knodden!
//Blivande mamma Malin......

Jävla Magnus Betnér!

Ja, självklart just den filmen jag vill se går inte att hitta i nån av mina flyttlådor..... blir galen!
Jaja, bara att konstatera jag kommer inte hitta den give it up! Helt enkelt mer av dagens tanke fast nu också i dvd format : HJÄLP! Filippa: Ja, om du tror att du e Jesus Kristus så måste jag hålla med dej, å säga
- Jo, du Jesus Kristus, ja just de Jesus Kristus.... för de är bara psykologen som får säga till dej att du INTE är jesus kristus även fast jag ser att du inte är jesus kristus.....hängde ni med?, inte jag heller.......totalt hjärnsläpp!
Men de fina i kråksvängen är ju att iaf Örjan Lax får saker & ting gjorda, kanske skulle slå honom en pling?
För att inte tala om de kära paret som försöker piffa till sitt sexliv, men inte testat de mest uppenbara i ett sexliv....ja just de ha just sex med varann! Däremot piffa upp ett obefintiligt sexliv med mikrovågsugnar, fåniga masker, sova i soprummet ja, de är helt normalt & utbrista : De va en riktig höjdare med smurfröst de är helt basic.....eller?!
Ja, jag vet inte vad jag håller på med jag ynglar bara av mej massa meningslösa saker så istället för att fortsätta med de ska jag nu ta & göra en Örjan & de fina i de är att jag iaf får saker & ting gjorda! ;)

Inga pussar, inga kramar.......ingen kärlek nothing!
//Örjans älskarinna! ;) (och en ännu finare sak i kråksvängen jag uppdaterar ju här ofta ;););) )

Magnus Betnér rädda mig!

Ska ge Magnus Betnérs dvd " Inget är heligt " en chans, snälla få mej att skratta!
Igår köpte jag miniserien med fantastiska Meryl Streep " Förintelsen " den ska tydligen vara extremt välgjord & bra ja, jag betvivlar inte detta då Meryl Streep är en av mina absoluta favoriter. I mamma mia var hon guld!
Suttit & kollat runt i Ikea katalogen men la ifrån mej den ganska snabbt blir bara förvirrad & situationen blir bara kaos.
Ne, skratta en stund vore inte fel. Sen får de gärna bli nästa vecka så fort som möjligt vill bara iväg & få bekräftat att jag har tak över huvet......mitt place där de bara är att gå om de inte passar vilket kommer gälla alla. Där ingen sätter sej på mej utan att få en stekpanna i huvet! Ja, sen höra av mej till komvux igen för jag ska börja plugga & de nu så fort de bara går, men först Magnus " the one and only " Betnér make my day!

Dagens låt: Pink - So what
Dagens storkok: Kyckling med mango chutney.....mmm.....
Dagens ord: Och?
Dagens positiva: Bebisen, bebisen & bebisen.....
Dagens skräp: Att åla runt på alla fyra i duschen, få upp frukosten & sen konstatera de var bara början.....
Dagens program: Ellen, Ellens show......ska bli lesbisk!
Dagens samtal: " Censur "
Dagens hjälte: Knodden, bebisen, lillen, alien.....kärt barn har många namn.....
Dagens måste: Folsyra & järn till knodden & handla.....
Dagens no way: Gå ut, blää....de regnar JÄMT i borås & jag hatar de!
Dagens mail: Från syo komvux, yes ja ska börja plugga nu är de bara att söka till Borås (hade precis kommit in i sthlm, ja underbart är bara förnamnet skulle börjat 26jan!)
Dagens snyft: Liggandes i superbitch tröja i soffan & konstatera att jag är ensam, blä så ensam.....
Dagens tråkigaste: Detta, va fasiken håller jag på med? Snacka om brist på annat att göra! :S
Morgonen/förmiddagens känsla i magen: Ungen tar redan sambalektioner!


Puss på er alla yngel därute!
// Magnus Betnérs fan NO1 bärandes på fan NO2 :D


Hjälp!

Ja, jag sitter och spanar in avsnitt efter avsnitt av serien hjälp är inne på mitten av andra säsongen nu & faktum är att de faktiskt är ganska kul......haha..... Ja, nu vill jag att de ska bli nästa vecka fort vill komma iväg & kolla på lgh och få ett positivt besked att jag kan flytta gärna NU, sen till Ikea på nåt höger eller vänster fan har inte ens nån som kan/tänker hjälpa mej med det får väl ta bussen & bära en möbel åt gången de skulle ju se ut haha.....
Köpa möbler, spjälsängen dom har ska tydligen ha extremt bra pris & vara väldigt bra så den ska införskaffas. Soffa, tv, soffbord, matgrupp, hallmöbel eller två, säng, dvd, ja hela rubbet egentligen & sen är jag totalt bankrutt & får krypa till socialen och be till självaste herren att jag får nån hjälp för annars är jag & knodden körda......
Dom på socialen är ju så " underbara " hänvisar till varandra, bollar fram & tillbaka som dårar, ingen vill hjälpa till & är uppkäftiga som fasiken. Tröttsamt är bara förnamnet, man ska ju gärna ha orken till att bråka & stöka runt som en galning annars får man ingen hjälp den orken borde dom ju om någon fatta att man inte har i denna situationen...
Ja, ledsamt värre men håller alla tummar för att jag nu ska få en lgh & så snabbt som möjligt få ordning där det är liksom steg nr 1 för att komma nånstans, sen plugga.....plugga & plugga...... för att sen skrika livet ur mej på förlossningen.....för att sen göra allt för att bli en så bra mamma som möjligt med eller utan stöd & hjälp.
Ja, ett intressant år minst sagt..... intressant å starten på detta året är mer mardröm än man kunnat drömma om.
Ne, dax att dyka ner i ikea katalogen & försöka lägga på ett tillgjort smile för allt kan ju alltid bli värre eller hur?!

Puss & Kram

//Hon som yrar runt på ikea med spjälsängen i högsta hugg!


Sömn.......

Ja, sömnen går inget vidare..... :( Pust & suck....... Vet inte om knodden försöker vänja mej vid " bli väckt av skrik på natten X antal ggr " men nånting gör iaf att jag vaknar flera ggr på nätterna, måste upp å äta nånting efter jag sovit några usla timmar & sen inte kan sova bort morgonen alls. Men men kanske bra att jag vänjer mej vid att springa uppe dag som natt för fullt ös kommer det ju snart att bli både dag & nattetid. Lilla knodden växer & de känns i magen kan jag lova!
4feb. är de ultraljud & om blivande pappan följer med återstår fortfarande att se...

Ne, dax att dra täcket över huvet och iaf vila en liten stund till. Lägga händerna på magen & drömma nåt harmoniskt......

Puss & Kram
// 2 till priset av 1.........

Sett en helt bisarr film ikväll.....

Ja, de va bland de mest bisarra,sjuka,galna och totalt sinnessjuka film jag någonsin sett, det är enda sättet jag kan sumera den som! Den heter Teeth och kom ut 2007. Rollprestationerna var inget vidare heller men själva handlingen var bland de mest bisarra du kan tänka dej! I filmen så skratta jag flera gånger, äcklades andra gånger & satt som stum vid vissa scener. Trots att den är usel rekommenderar jag den ändå för den var en upplevelse ojojoj, helt crazy! :S

Den heter alltså Teeth och här kommer lite mer fakta:

Originaltitel: Teeth
Regissör: Mitchell Lichtenstein
Utgivningsår: 2007
Längd: 88 min
Manus: Mitchell Lichtenstein
Genre: Komedi, Skräck
Produktionsland: USA
Skådespelare
Hale Appleman, Julia Garro, Josh Pais, Trent Moore, Ricky Cavazos, John Hensley, Jess Weixler
Handling:
En gymnasietjej som heter Dawn lider av ett syndrom som kallas vagina dentata, en mytisk sjukdom som orsakar
en sorts "tänder" i vaginan på kvinnan. Det är något som Dawn vänder till sin fördel när hon stöter på våldsamma män.

Hahahahaha.......ha en mysig filmkväll!
Puss & Kram
//Kvinnan med endast tänder i munnen :D

Söker bostad & tänker börja plugga!

Ja, idag har jag legat i som jag vet inte vad och det med de mesta. För min skull & framförallt bebisens skull då tankarna självklart vilar på den lille söta spratteljönsen i magen som jag bara blir mer & mer övertygad om är en kille men skulle de födas en tjej så finns de ingen besvikelse nånstans utan det är bara magkänslan som sagt mej länge nu att jo, det är en kille! Så vi får se. Jag har iaf fått hjälp av en kompis vid namn Peter ang. en lgh som kanske kommer bli aktuell att flytta in i, den är på mellan 60 å 70kvm & är en takvåning som ligger väldigt centralt till med en helt okej hyra och bra med plats för både mej men framförallt lilla rare knoddisen. Sen ringde jag på en lgh som är helt nyrenoverad & som på bilderna såg helt fantastiska ut. Den är på 61kvm och har nytt kök m.m. ett riktigt guldkorn som jag håller tummarna för så enormt! Iaf ska jag nu i kommande veckan gå och se dessa två fina lägenheterna  & går allt vägen så har jag en egen lgh i början av februari de vore guld för mej och den underbara lilla bebisen i magen.

Jag har också skickat frågor till syo Komvux Borås om att jag vill studera där på distans mestadels.
Väntar svar från dom.

Så jag tar verkligen tag i mitt egna liv nu för min & bebisens skull vi kommer fixa detta jag  kommer fixa detta för att jag måste och för att jag älskar bebisen redan av hela mitt hjärta!

Puss & Kram
//Ensamstående gravidkvinna




Vem ska man lita på?

Enkelt svar: Ingen.....

Ja, jag trodde verkligen att flytten till Sthlm skulle innebära ett nytt liv, en ny chans men tjing fick jag för att jag valde att lägga min tillit till någon igen. Aldrig mer säger jag bara de går inte att lita på nån & så simpelt är de faktiskt.
För ett år sedan var jag upp över öronen förälskad & superlycklig med någon jag litade på extremt trots att jag var livrädd för att lita på någon så pass blint igen, men jag var så övertygad om att denna gången skulle de bli annorlunda & han skulle ju aldrig svika mej han verkade ju älska mej mer än ALLT...... Å allt gick fort de visste jag då & de vet jag likaväl nu men jag valde aldrig fel ändå för då var jag lycklig & mådde bra och kunde inte förutse vad som komma skulle på något sätt & med vad jag visste då så gjorde jag helt rätt jag följde hjärtat & lät mej själv bli lycklig jag hade inte valt annorlunda idag no way, de var den bästa tiden jag haft & trots konsekvenserna som nu är extrema så har jag lärt mej en hel del på de & jag levde ändå med en man jag älskade & litade på villkorslöst och som jag alltid, TROTS ALLT kommer ha en plats i hjärtat för om dock inte den platsen han innan hade & inget kan ändra på att han är pappa till lilla bebisen i magen sen hur delaktig han väljer att vara de kommer märkas inom snar framtid.
Lilla bebisen är nu i vecka 16 & redan en mycket älskad liten varelse, oj va förälskad jag är! :D
Hur de kommer gå för oss & hur min framtid ser ut just nu är dock väldigt oklar de enda jag kan göra just nu är att försöka äta, vila, sova & sen trots allt försöka må så bra (lite dåligt) som det är möjligt för bådas skull. Letar lgh & hoppas jag snart får en då det iaf skulle ge lite trygghet just nu, sen börja plugga igen, ta upp musiken & fotandet & ta hand om bebisen på bästa tänkbara vis. Ja, situationen är ingen dröm direkt men detta var inte mitt val detta var inget jag trodde eller på något sätt kunde förutspå, å sen kan jag försöka vara hur vuxen & pedagogisk som helst just nu men visst detta är ett svek, ett otroligt stort svek & jag är så grymt orolig för hur jag ska klara detta & jag sörjer extremt men det som inte tar dö på en härdar & när jag kommer ut på andra sidan av allt detta så kommer jag säkerligen vara hård som sten.
Ja, om en stund ska jag träffa en väninna som har en liten pojk & hon har klarat de galant själv förhoppningsvis kan jag få lite inspiration av detta & lite mer styrka för de behövs just nu att lita på män igen känns dock mer än helt omöjligt!

Köpte lite mer bebiskläder igår......kunde inte låta bli......

Puss & Kram
//Trasig men kall som stål......




En kommentar på bloggen....

tack för att du hoppas på att jag snart slutar kräkas dock är jag redan i vecka 14 & än är de inte över, haha....
Men de går bra ändå. Växer fort som attan också.....som jag innan skrev här i bloggen så hänger inte huvet med i samma hastighet som kroppen (magen) växer! Men allt löser sej de gör de alltid på något sätt :D
Ne, nu är de dax för att kolla vidare på desperate housewives de är så jäkla skoj både jag & maken skrattar högt, ja dom är helt galna så enkelt är de bara. Dock är Lynette störtskön på alla sätt & vis och Susan seriens egna dramaqueen, skön i sin klumpighet! Bree skulle jag bli galen på & Edie är bara FÖR sliskig..... Gabrielle bara FÖR mycket av allt!
Ne, Lynette & hennes make Tom rockar fett! ;)

Puss & Kram
// Henkans egna desperata hemmafru.....


Nellas promenad i snön......

Ja, igår kväll fick Nella sin första (vad vi vet) promenad i sele ute i snön. Chess var också med såklart & tyckte det var väldigt spännande :)  Den lilla promenaden gick bra men hon verkade lättad över att sen efteråt komma in i värmen igen & vara i tryggt "förvar". Lite bilder från denna promenaden.......


Först kolla trappen & lukta runt litegrann......Jag i sveriges snyggaste outfit haha..

Nella kopplad & redo för en promenad i snön.......

Nella värmer sej & vilar litegrann i min famn medans Chester luffsar vidare...

Promenerar runt.......
Å sen sist men inte MINST en bild som maken tog på mej igår kväll när jag var hungrig (som vanligt) haha.......

Ja, växer över magen de gör man ju & inte minst över brösten syns dåligt på denna bilden.....men idag var jag faktiskt iväg & köpte tre nya bh:ar i flera storlekar större än jag innan behövde! :)
Dock känns de lite på tiden att snart investera i några sköna å snygga "mamma" byxor då mina jeans inte längre alls går att knäppa utan jag har löst de tillfälligt med hårsnoddar som håller ihop litegrann.
Sen några lite längre linnen vore också bra i en storlek större än jag brukar ha för nu blottas magen i vått & torrt vilket linne jag än sätter på mig hihi......en sak är säker huvet hänger inte längre med i samma hastighet som kroppen ändras.
Känner mej dock nöjd & glad över de faktum att jag 1. Har större & väldigt fasta schyssta bröst 2. Magen, ja den ger lite pondus 3. I övrigt ser jag ut precis som vanligt liten & nätt som en snurresprätt! :D
Kräkningarna har inte upphört än men som den optimist jag är ser jag ljuset i tunneln & har övertygad mej själv om att snart, alldeles snart kommer den biten bli mycket bättre bara att bita i de sura äpplet eller snarare harkla upp de & trampa vidare tills dess. Första rörelserna har jag nu också känt & sett. Skitspännande går inte att jämföra med någonting annat det är en helt otrolig känsla min make tror att jag om någon månad kommer utstråla ordet : Lejonnina!
Var iväg på sjukan förr förra söndagen ännu en jäkla urinvägsinfektion men pencillinen hjälpte inte så jag var tillbaka på sjukan igen i måndags dock var jag då väldigt orolig över den lilla krabaten där nere då jag även hade väldigt ont nere i magen men de gjorde ett ultraljud å där såg vi att allt var som de skulle med den lille, pust vilken tur & lättnad.
Otroligt att man kan vara så fäst vid nån som inte ens är född, älskar verkligen den lille spratteljönsen.....
På ultraljudet såg vi en liten fot som sparka haha.....han tränar MMA där inne, toppen! :D
Ne, nu ska jag bege mej in på tradera & för skoj skull kolla in utbudet där :)
Ja, just de kan ju "roa" er med att berätta om alla dessa trosor som nu spruckit när jag fått på mej dem haha.....när jag väl fått upp dem dit dom ska säger de " skraaaatch " å sen har jag ett oönskat hål i dem.....ne större trosor nästa inköp!

Puss & Kram
//Troslösa morsan.......

Nyår är över!

Tjohooo....känns skönt faktiskt! Jag hade visserligen en helt okej nyår, eller nja....sådär men den var inte usel iaf på natten mådde jag pytonorm så då kändes allt ganska uselt tills jag somnade men på kvällen käkade jag bra mat & pratade hej vilt med min svåger, spenderade några timmar ute på stan varav sista timman på Whiteroom som var ockuperat av utlänningar som var jäkligt kass på engelska! Dock förstod de väldigt väl " Im pregnant " haha.....körde med den många ggr kan jag lova & människan som nyss stod framför en var borta på 2sek! :D


Jag & svågern på beefeater inn........

Puss & Kram
//Flickan med magen :)