Destination:Okänd......

kommentarer överflödiga, så "zip it"

Har "checkat in" igen....

Yes, nu är jag med i verkligheten igen kan man väl säga. Ska läsa en stund, diska, bränna skivor till körmedlemmar & sen sätta mej å fundera över morgondagen för imorgon bär det av & det vore bra att få ner en del frågor iaf på print. Sen hämta snuttan & gå ner å kika litegrann jag ska b.la. gå förbi & fixa en ny mobil de får bli en Xperia Arc. Sen skulle jag bli mäkta förvånad om jag & den lilla inte hamnar på något fik, jag menar de "råkar ju" bli så när vi rusar iväg på nåt.
 Blir tidig avgång imorgon & sen hemma natten till onsdag igen. Men de ska bli intressant & roligt.

Kan ju informera om att jag är ett hormonmonster som det är nu kan jag inte ens TÄNKA MIG att ta den jäkla p-sprutan igen NÅGONSIN! Fick den som "god morgon gåva" i fredags & nu har jag sådär löjligt ont i mina ben & fötter IGEN.... Har haft underbara svängningar i helgen & känner mej trött och sliten. Dessutom sabbar den min hy... Jag som e "hudtokig" blir GALEN av att se små plitor här & där. Känner sej ofräsch & jag blir iaf nerstämd av de, slutsats - DET ÄR INTE VÄRT DE!

Ne, nu dax för annat.
Ciao!


Jag...

"checkar ut" från mitt liv några timmar till......

ciao!

Jag & Lillan för en kort....

stund sedan, några minuter med lite mindre ångest men nu visar den sitt fulaste tryne igen :(


Ingen sömn men ögonen fick vila några minuter iaf....


Mys mys mys........


Dygnets godaste puss: GODNATT pussen :)

Ciao!

Jisses amalia!

Ja, ursäkta mitt dåliga humör just nu MEN jag är lite less på myndigheter/instanser som inte sköter sitt jobb. Inte nog med att dom byter personal/den personliga kontakten man har mer eller mindre hela tiden utan dom schabblar dessutom till de med tider & dagar så de står härliga till & det värsta i smeten är att dom blir knappast speciellt lidande av de hela men de blir jag - min vardag. Idag var de bokat möte så Gabriellas dagistid blev lagd därefter men NU fick jag reda på att de inte blir så. I en vanlig situation,med vanliga förutsättningar & utan min sömnbrist så vore det inte mer än att ruska på huvet & bara tycka att dom är nötter men i min nuvarande situation gör de mej sönderstressad. Jag vet med mej att just nu - precis just nu där jag befinner mej i mitt liv så behöver jag så mycket struktur & vetskap om saker och ting i förväg som de är möjligt att få/ha så varenda sak som kommer extra (vilket de gör ständigt) eller saker man planerat in som inte blir av - resulterar i ångest & ibland panik över att inte kunna greppa situationen. Och nej, jag är inte knäpp alls. Det händer bara så mycket just nu både i mej själv psykiskt & runt omkring mej att jag får svindel titt som tätt, inte konstigt alls.
Men men nu blir de GALET med hennes dagistid idag men skitsamma det är som det är - jag kan inte radera bort min ångest över de TYVÄRR men jag KAN och ska göra det bästa av det hela.

Igår var jag iväg & sprang igen. I slutet av rundan började det ÖSREGNA, regnet piskade bokstavligt talat mot ansiktet så man knappt såg vart man var på väg. Men de gjorde väl inte så stor skillnad jag "Lyckades" springa bort mej på ett motionsspår - nej, jag vet inte riktigt hur de kan vara möjligt men de var de uppenbarligen!
Så min runda som jag hade planerat till 5-6km blev inte 5-6km kan jag lova..... måste iaf blivit det dubbla.
Har en grym träningsvärk idag men det är gött!

Sen såg jag nu häröver bloggen - ska inte hänga ut någon det är inte alls min poäng. Men jag kan inte låta bli att kommentera detta & lika bra att jag gör det häröver så slipper jag att få någon/några mer förfrågningar. (Det är inte första gången om man säger så.)

Ja, jag har fotats en hel del innan - NEJ, jag vill inte börja igen. Tack för alla komplimanger - Nej, dom räcker inte till att jag ska komma till "din studio" och kasta av mej kläderna. Ja, jag tycker fortfarande foto är superkul men då att själv stå BAKOM kameran eller fotas MED KLÄDER av någon fotograf som jag känner & kan lita på.
Att fråga mej om jag är intresserad av att spela in xXx (ja ni fattar) eller fotas på de sättet tar jag inte på något sätt som någon komplimang utan tvärtom & NEJ för fasiken över min döda kropp att det kommer ske, men dröm vidare. Jag är inte blåst & kan läsa mellan raderna när nåt är skumt så försök inte ens.
Summan av kardemumman - NEJ TACK jag vill inte fotas av dig eller filmas av dig, mitt intresse är NOLL!
Skönt att få de ur världen.

Ska kasta i mej en Ipren jäkla huvudvärk.
Sen måste jag ju informera er om att det var ingen som helst fara med Gabriellas rygg - skönt!!!

Ciao!

Bvc med lillsnutta.....

Yes, idag har de varit morgonmöte & sen lämnade jag in Lillsnutta på dagis. Direkt efter de HANDLA blev ganska tungt med all välling men de gick bra ändå. Nu ska jag se ett avsnitt av Ally McBeal har första 3-4säsongerna men de var längesen jag såg på de, men kul är de.

Sen ska jag hämta Gabriella tidigt idag för vi ska till BVC & träffa barnläkaren i.o.m. att Gabriella har klagat över sin rygg, att den gör ont. Håller mina tummar och tår för att de inte ska vara någonting mer än att hon "dramatiserat". Efter de får vi väl ta en runda på stan, en go promenad i solen som ändå kikar fram lite då & då.
Kanske en fika också då blir hon ju saligt lycklig!

Har härlig träningsvärk idag, på söndag ska jag springa igen ska bli skönt!

Ciao!

p.s. Hoppas sömnkliniken snart hjälper mej sov knappt en timma i natt är HELT slut! :(

Svarar på ännu en fråga...

" Vad har hänt med "Mark"? "

Svar: Han har flyttat ifrån där jag bor så att säga, från staden & vad jag vet så jobbar han på som en galning och lever sitt liv där. Vi hörs någon gång ibland men inte så ofta. Så det har väl inte riktigt hänt nåt utan han valde att flytta sitt liv till annan ort så att säga.

Bild tagen för 3min sedan, nöjd & glad efter träningen!


Tummen upp för att ut & springa i duggregn! :)

Känner mej nöjd...

Ska skriva lite om de men först besvara frågan från "Anonym" som jag fått häröver;

" Vad tycker dom andra i kören och i kyrkan om att du gör djävulstecknet?"

Svar: Dom tycker nog ingenting, dom vet efter Köpenhamnsresan framförallt, att jag är en liten "lurig filur" och skojfrisk som sjutton! När jag gör detta tecken som du gärna får kalla för djävulstecknet så är det inte av ondo på något sätt alls. Det började för några år sedan & sen kommer de naturligt på något vis. Sen är det faktiskt så att vissa påstår att det är att "skydda sej från det onda ögat" vilket inte har något med någon dyrkan av djävulen att göra. Jag är ingen djävulsdyrkare & faktum är att jag tror inte ens att det finns någon djävul/något helvete så som somliga tror & tänker att de gör/finns. Jag tror den grymmaste av ondska finns här på jorden mitt ibland oss & den tron/övertygelsen har jag på goda grunder. Och djävlar de har vi runt oss både sådana som vi vet om & sådana som ger sken av att vara "änglar" men i "källan" av sej själva bär på den vidrigaste av ondska, djävulsk ondska & utför djävulska handlingar - i mina ögon de närmaste djävul man kan komma.


Nu tänkte jag berätta att jag tar upp träningen igen! Tjooohoo. Köpte ju mej ett par löpardojjor & har gått in dom nu i en veckas tid ungefär. I eftermiddags var de "premiär" snörade på dojjorna & kastade på mej träningskläderna (dock i omvänd ordning!) och tog en snabb promenad upp till ett underbart ställe där man kan springa LÅNGT & där sprang jag 7km & sen blev de 100armhävningar uppdelat på 4 omgångar & sen 250 sit-ups uppdelat på 5 omgångar. Känns riktigt bra - NU är jag igång igen & det är ett måste för att min rygg & mina höfter inte ska värka konstant vilket dom gjort sen jag tog min nästan 3månaders paus från träningen. Men jag överraskade ändå mej själv med att efter drygt 2km känna så mycket ork & vilja. Jag är mer enveten än jag tror tydligen. Kommer ha en grym träningsvärk imorgon men de är gött, då vet man att kroppen fått jobba ordentligt.

Nästa tur blir på söndag. Måste planera så de inte blir för ofta nu i början + ha koll på min vikt. Visserligen så ökar jag i vikt när jag tränar (muskler väger en del & sen äter man lite mer) men ändå, bättre att vara lite försiktigare i början. MEN på söndag blir de samma pass igen kanske någon km extra...vi får se.
Mitt inre mår iaf väldigt bra av att jag spurtade iväg idag & orkade mer än jag trodde, tummen upp för de!

Imorgon är de morgonmöte & sen lämna in Lillan på dagis en KORT dag på dagis. Sen hämta henne & direkt ner till BVC för att låta läkaren kolla hennes rygg. Ja, den lilla hönan har tagit sej över ryggen & varit ledsen och sagt att hon har ont & inte sjutton chansar man till 99% är de ju ingenting men jag chansar inte när de kommer till henne! Sen får vi väl ta en fika på stan & lite rutschkanna i parken om vädret tillåter.

Puss & Kram
//Hon som spurtar förbi dej när du minst anar! ;)

Några av dom 600bilderna som togs i.....

Köpenhamn denna helgen. Av respekt så lägger jag inte upp massa bilder på andra enskilda personer som inte själva har hunnit godkänna & se bilderna därav blir de mycket på mej.
Orkar inte skriva så mycket, MEN resan var helt underbar ja - jag hade vansinnigt roligt & njöt i fulla drag!
OCH jag kommer definitivt att återvända till Köpenhamn, var så säkra.
Hoppas alla haft en trevlig helg & jag önskar samtliga en god vecka.

Puss & Kram..... hoppas ni gillar bilderna!


Jag & en av körmedlemmarna, innan bussen åker mot Köpenhamn!


51 körmedlemmar var med (vi är 100 allt som allt) och de var allsång för hela slanten när bussen började rulla & humöret var på topp hos ALLA!


En liten paus = Kaffe & öl! MUMMA.....


Jag & mina rumskompisar i pausen från bussresan meningen var att vi skulle sträcka på benen men jag & många fler la tiden på att sitta i solen & njuta av iskalla öl, GOTTEGOTTGOTT!


Tillbaka på bussen igen med en go öl & såklart SÅNG <3


Anlänt på hotellet & det är dax att fixa till sej lite för att gå ut & äta och partaja!


Hela kören går samlad till första kvällens mat & uteställe (ja förutom jag då, "mammarazzi" måste ju plåta ju!)


Och fint väder hade vi också & så fort vi sen kom hem var de ösregn SÅ TRIST....


Kören e samlad utanför matstället på Ströget :)


Jag njuter av ett glas rött, ja man kan ju hålla sej lugn innan maten kommit iaf! ;)


Köpenhamn är cyklarnas mecka, typ! Cyklar ÖVERALLT!


FRUKOST! Tidig morgon men så glad & nöjd så......


Ja, fula sej lite får man allt på semestern! :)


Im so happy! Soooooo happy! :)


Den fina svenska kyrkan i Köpenhamn.....


Vackert.....


Fin fint!


Här är det övning på lördagen i den svenska kyrkan. Ja, det var en annan tjej som tog bilden därav att jag är med


I kyrkan brakade de till i min rygg som tur va la de sej efter 1,5timma men jäklar va ont jag hade! :(


Drygt två timmar senare vilken tur att de inte var ryggskott! TJOOHO!


Inne på tivoli - Vackert


Jag & en av körmedlemmarna ställde oss i kön till den värsta jäkla åkturen jag tagit i mitt liv! HALLELUJAH!


Ja, vad har man nu ställt till med?! haha....


" God be praised " en av våra gospel låtar sjöng jag (läs skrik) under åkturen jävlar säger jag bara!


Ja, jag vill inte se så löjligt snäll ut på alla bilder så de så! Efter några öl, några glas vin & annat så kommer "odjuret" fram... hahahhaa :D

Och här kommer några bilder som en annan körmedlem tagit;


Övning ger färdighet, taket lyfte nästan sen när de väl var dags!


Ja, jag har tics JAG KAN INTE LÅTA BLI att "fula mej".....


Här går vi in.... allt började med de uppdelat på tre beroende på vilken stämma man är med i & min stämma dvs alt stämman dansade in de syns inte här för de var bara övningen men jäklar va vi dansa in sen!


Uppvärmning är viktigt både av röst & kropp!


Sjunga, sjunga & sjunga!!!


" Let the name of the lord be praised "


Ja ni ser rätt det är jag som står & de är allsång på krogen! :)


Middag & "lite" alkohol..... smaskens! Gud, va jag längtar tillbaka!


Glad & inväntar maten. Men trots de kan man ju inte låta bli att sms:a bästa vännen!

Ja, de va de jag bjuder på nu!
Nu ska jag försöka vila litegrann är sååååå trött, vilken underbar helg tack alla!

//Sparven




























Väskan packad....

kameran nerstuffad, handväskan smockfull.... NÄSTA - KÖPENHAMN!

Ciao!

Sömndagbok...

Ja, förra veckan fick jag äntligen papper från en sömnklinik jag kontaktat ang. den extrema problematiken kring min sömn - frånvaro av sömn.... och där var de en hel del papper som jag börjar fylla i morgon på morgonen/inatt när jag somnar, när jag vaknar på nätterna, hur länge jag är vaken när jag vaknar innan jag kan somna om igen, när jag går upp åsså vidare.... bli väldigt svårt att fylla i detta dock då jag när jag väl somnar vaknar flera ggr i timman oftast! Ska lämna blankt för när jag vaknar & sen göra en linje när jag somnade igen och de hade ju gått lätt om inte varje ruta för varje timma vore såååå liten! Men men får göra mitt bästa & sen berätta när jag träffar läkaren.

De blev inte mer än 40-45min i solen innan idag kändes alldeles för viktigt att få ordning här hemma igen.... inte så kul när hela dagen går till de men men nu är de klart iaf!

Tjing Tjong på mej nu har jag "tjingat" klart för idag!


Tjing Tjong!

Hej på er solfantaster & stofiler..... Nu får jag nog dela upp dagen lite så jag inte fastnar i "bara städa-baka-laga mat-fällan" egentligen samma som "vara den perfekta mamman & sen stupa-fällan" Vilket INTE är att vara den "perfekta" mamman alls. Vad nu en sådan är för nåt?!
Utan Lillan lämnades in på dagis efter en mysmorgon här hemma sen blev de till affären så handlingen är avklarad - tjing tjong på mej för de.... (Jag e lite mysko i skallen nu, stå ut med mej!) Sen är disken diskad nu - tjing tjong igen för mej! Nu tänker jag gå ut en stund och sätta mej i solen & prata med bästa vännen i telefonen helt enkelt en paus från "tjing tjong" för att sen "tjinga" vidare med dammsugaren/vicka tvätt & plocka och greja innan det är dax att hämta hem "bossen" folkbokförd som Gabriella.....

Tänk att hon hade hetat Billie Jean om det hade fallit sej annorlunda hahaha.... den ni!

Ne, lite sol på mig så kanske jag mår lite bättre sen.... för natten har varit KAOS - hela jag är ett kaos med 20kg hästmann som står åt alla håll & kanter.... Kanske kan vännen pigga upp mej lite, ja de tror jag....

Så tjing Tjong på er.....
//Den dära.....


Bilder från idag 5 Maj 2011.....

bilder från i eftermiddags. Enjoy;


Gabriella säger ifrån när dom andra barnen på dagis tar vad hon anser är HENNES leksaker haha....


<3 Med spaden i högsta hugg! :)


Koncentrerad.....ung dam :)


Glad & pigg sötnos...


Busfrö! <3


Hon kan konsten att se allvarlig ut hahaha.....


Att gunga i racer fart är KUL! :)


Finns inga ord för att beskriva min ängel....så nu blir jag tyst....




Och när vi väl kom hem så stod hon och "lagade mat" i sitt kök igen självklart iförd sina solglasögon!


Tuffing med napp :)

Ciao!

Hämta snutta.....

och sen kasta ihop ett lass med köttfärssås så finns de både mat till ikväll & till lunch imorgon, de bör funka.

Är tankspridd har haft ännu en dag i "ångestens tecken"..... legat i sängen i över två timmar FAKTISKT och vridit och vänt på mej (dock inte sovit!jävla skit) stirrat i väggen & försökt komma på hur jag ska ta mej upp ur denna "onda spiralen" som är just nu. Ja, är man sin egen psykolog så är man!(Synd att man inte får någon lön!)
Jag är så trött PÅ MIG SJÄLV..... herrejisses jag vill hoppa ur min kropp & rymma ifrån mej själv! Någon som känt så?! Och när jag lämnar kroppen så lämnar jag största delen av hjärnan kvar här också för den är jag MINST SAGT less på...... sen snor jag bästa vännen & drar iväg till obestämd destination och vänder mej aldrig om igen. DE VORE NÅT DE! Vore intressant & se vad BT skriver om jag "kidnappar" min bästa vän till nåt roligt ställe långt,långt bort, svår artikel att skriva utan tvekan. 

Vägde mej för några dagar sedan - jag blev rädd. Jag har gått ner i vikt absolut de vet jag om, men jag är också liten från början så jag väger aldrig över 47kg hur mycket jag än äter, styrketränar(ja då går jag upp i vikt till just 46-47kg) när jag slutar träna ligger jag runt 44-45kg när allt e grönt so to speak.
Och jag ser absolut inte undernärd ut eller sjuk ut & otroligt nog så gör jag inte de nu heller trots att jag tappat några kilon dock vet jag mycket väl om att jag på något sätt MÅSTE upp i vikt FORT, illa kvickt, NU!
För tappar jag två-tre kilo till så ligger jag lite risigt till det är en hårfin linje där hos mig.
Men oroa er inte jag försöker äta som en häst här & borde nog allvarligt fundera på att avsluta min "paus" från träningen som jag nu haft 2,5månad nästan - börja träna igen väldigt lugnt 2ggr i veckan eller nåt sånt & då köra igenom hela kroppen på gymet båda gångerna min kropp tål ju träning 6dgr i veckan 2-3timmar varje gång så att köra hela kroppen två dar i veckan är en baggis egentligen. Men har haft de svårt med tiden & även motivationen men kanske är de så att jag stjälper mej själv mer än hjälper genom denna "pausen" från något som faktiskt gör mej väl. Jag har ju märkt att mitt självförtroende blivit ÄNNU mindre, jag har världens noja över sommarens "bikiniperiod" fy fan va vidrigt vill helst dra på mej en svart stor sopsäck & hoppas ingen ser!
Men jag har också kommit underfund med att jag är en JÄKEL på att dölja den osäkerheten ibland, men den känns desto mer på insidan. 

Ja, sedär om DU trodde att DU var ensam med ångest inför sommarens dopp när man ska se så härligt fräsch ut så kan jag lova DIG du är inte ensam - jag finns också! Och väldigt många fler..... tyvärr.
Och om du väger några kilo mer än du önska & tror att allt skulle lösa sej genom att gå ner dom kilona så TADA - se på mej jag är fasiken inte stor men min ÅNGEST inför att bära badkläder är desto större, eller korta shorts (går bra med leggings/strumpbyxor MEN UTAN fy sjutton! 

Och där kom jag att tänka på en sista grej.... kanske borde jag unna mej själv någonting? Jag har aldrig varit iväg & blivit sprejad med "brun-utan-sol" men KANSKE vore det en liten kick? Vad säger ni som gör de, är de värt att testa? För det är ju ändå så (enligt mej) att när man har lite färg framförallt på kroppen så ser man fräschare ut än när man är som jag ALLTID är förutom 2-3månader på sommaren MJÖLKVIT... Nu snackar jag inte om att göra detta i regel utan bara testa en gång för att se om de kanske gör iaf lite skillnad.... Jaja, jag får fundera på de & sen se till att boka in tid för tatueringen! Kommer upp en bild inom kort på den.

Nu hämta snutta.
Ciao!
//Mamman som gömmer sej under täcket och bävar inför att kasta kläderna i sommar..... 

Aj....

fortfarande jävla lungor och luftvägar :(

Men jag har ändå gjort de bästa av dagen såklart tog med Lillan till Lindex efter dagis & köpte en fin sommarklänning till henne den är supersöt, ett par rosa shorts, ett pastellrosa mjukisset & 3 par gulliga trosor.
Sen föll hon pladask för ett par rosa solglasögon formade som hjärtan & hon tog på sej dom och sprang till spegeln och skratta & kände sej såååå fin så det fick bli dom också. Känns bra nu har hon lite myskläder och finklänning & framförallt (i hennes ögon) världens häftigaste solbrillor! :)
Sen fikade vi & efter de bar det av hemåt. Då var jag ganska medtagen måste jag erkänna lät som jag andades ur ett sugrör och när jag bar henne, väskan & kassen upp för trappan så var jag minst sagt snurrig, kuslig upplevelse USCHHHA....... :(

Men hon har haft en bra dag för vi stannade inte där utan duschade sen tillsammans också hon i sin badbalja och jag satt jämte med duschmunstycket de blev VATTENKRIG hahaha.... men de var de bästa jag kunde komma på då för spolar jag skålhett vatten över bröstet så dämpar de iaf litegrann under tiden jag gör de. Så badrummet blev "skurat" haha.... (Tack för hjälpen med de lillsnutta!) <3

Sen somnade hon gott efter kvällsmaten & bompa.

Och jag sitter här med en helt galet stark ångest, riktigt hemsk..... och jag har alltid varit mer eller mindre min egna psykolog försökt utvärdera olika situationer & frågat mej själv otaliga gånger varför jag mår som jag mår, varför jag tänker som jag tänker, varför jag gör som jag gör..... och för en stund sedan; Hur kommer det sej att jag just NU mår såhär dåligt & har den här extrema ångesten som inte vill ge med sej?! Jag har kommit fram till flera saker som är helt rimliga orsaker till varför jag mår som jag mår just nu men tyvärr dämpar ju inte de ångesten (om det ändå vore så väl!)
Men det är bara att kämpa på denna kvällen/natten så mycket jag bara kan för imorgon kommer en ny dag & då är det pannkaksfrukost som gäller för Gabriella börjar sent på dagis + morgonmöte.

Ciao!


Bilder från igår.....

tog sista smärtstillande tabletten i morse och nu har jag ONT.... fy sjutton:(

Men struntsamma orkar inte skriva om de eller tjata om de.... smärt = IM ALIVE!
Här kommer några bilder på den lilla tagna igår kväll, enjoy!;)


Sötnos med "träningsflaskan" (hon tycker den e kul!) fast med saft istället för proteiner i massa....

ÅÅÅÅ SÅHÄR STARK BLIR MAN! :)


Hahaha.... glad tös!


"Tungan rätt i mun" :)

Adios amigos!