Petronella vänjer sej....

ja, de går framåt med stora kliv! Jätteskoj, nu har hon & Chess kollat in varandra många gånger och även börjat närma sej varann. Chester försöker verkligen att bete sej som en gentleman mot damen i fråga, och hon har börjat bli nyfiken på honom & vågar sej fram mer & mer så de går väldigt bra måste jag säga.
Ikväll är de träning som gäller tänkte gå ner vid sex tiden å köra minst två timmar stenhårt, rygg & bicar. Ska bli skönt blev bara två träningspass förra veckan då jag hade feber flera dagar jättetrist men måste säga att musklerna mått bra av dessa vilodagar. Ibland behöver kroppen vila några dagar blir så mycket bättre nu idag när man kör igång igen kommer antagligen vara stark som en oxe :D Här kommer lite bilder tagna för bara 10min. på lilla tösen.


Hon har precis spanat in Chesters mat & även smakat litegrann B-)

Efter maten är de dax att tvätta sej....hon äter som en häst!  :D

Så fin så.....tittar ut & spanar.....

Eldflamman själv ligger å spanar på Chester i köket :D

Ska även passa på att dela med mej av en bild på mammas lilla söta Maja Maräng, ja en liten vit kattunge som hon hämtade hem för snart två veckor sedan. De är hennes första katt & de går strålande, superkul!


Sicken sötnos :) Ja alla har vi nåt speciellt tvåbenta som fyrbenta :D

Puss & Kram
//Taggade damen.....

Petronella varit här ca.8timmar.....

Å hon kör extrema framsteg i rasande fart på endast åtta timmar har hon börjat ty sej riktigt rejält till mej, hon har börjat förstå å ge Chester en chans. Så just nu ligger han i en av sofforna å sover sött å hon i andra soffan jämter mej & sover sött hon också. Å hade de inte känt sej lugna i sitautionen så hade ingen av dem sovit! Så de ser mycket ljust ut :)
Hon är ännu vackrare nu än när jag senast såg henne pälsen ser finare ut å hennes sköldpaddsteckning är grymt vacker, verkligen en eldflamma! :D Här kommer lite bilder tagna några av dem för bara några minuter sedan å några togs precis när hon kom så enjoy! Ännu en liten stackare har fått ett toppenhem & har ett bra,lyckligt liv att se framemot!


Ligger i soffan & njuter av lugnet......
 
Sitter i fåtöljen jämter mej och min laptop :D

Chess å Petronella tittar på varann sen la sej Chess i soffan å hon låg nöjt kvar i fåtöljen :)

Hon är så vacker min lilla donna & så snäll & go mot mej :)

Hon stirrar på Chess litegrann men låg ändå kvar lugnt å snällt duktig kicka:)

Ja jag vet att jag sagt de tusen ggr innan men hon E SÅ VACKER.....



ELDFLAMMAN...............

Nu ska jag lägga mej & läsa hoppas jag kan somna snart....helt slut!
Puss & kram
//Malin, Chess & Petronella :D

Idag kommer Petronella :D

Jajamensan idag är den stora dagen :)
Hon kommer vid sextiden, ska bli spännande som sjutton faktiskt.
Jag har dock feber å halsont så e inte jättepigg men de löser sej.
Puss & Kram
//Feber fia.......

Imorgon kommer Petronella......

Jajamensan, imorgon får jag hem lilla tösen! Ska bli jätteskoj & idag har jag varit iväg och köpt massa kattgrejer & även tuggsko & leksak till Chess, såklart. Så har nu ställt iordning alla grejerna & längtar......
I förrgår när vi var hos Petronella & hälsa på så knäpptes det lite kort jag tänkte dela med mej av.....
Enjoy! :)




Petronella nosar litegrann på min hand :)

Sen bestämmer hon sej för att hålla handen lite & nosa järnet! :D

Sen blir hon en myspys & lägger sej på rocken man måste bara när man hälsar på katterna, med Petronella var ju bokad sedan förra besöket från oss, så nu flög rocken på för att hon e lite snuvig men de har dock blivit mycket bättre och därför är hon redo imorgon!......

Å vi myser en liten stund :D

Å sen innan vi gick därifrån så fick jag en blöt puss på handen :)

Puss & Kram
//Malin med feber & halsont :(

Sovit flera timmar redan.....

ja av diverse olika anledningar har jag haft grymt svåra sömnproblem i många år & tro mej jag har testat allt men ingenting hjälper. Dock knockade jag mej själv totalt på sömntabl. för några timmar sedan & för att vara jag är det ganska extremt att såhär tidigt på morgonen ha sovit några timmar, vakna dock till ganska ordentligt nu men kommer nog somna om igen om en stund, hoppas jag! Igår var vi hos Petronella igen, kändes superbra även då & jag hoppas jag får hem henne på söndag, så håll tummarna! :D
Senare idag ska jag se till att komma iväg & köpa lite grejer till den lilla Eldflamman bara de bästa är gott nog åt den lillan stackaren, hon har haft de tufft & behöver verkligen lugn å ro vilket jag kommer se till att hon har mängder utav, sen mys & kel precis så mycket som hon vill! Men matskålar,underlägg,lite leksaker,de torrfodret hon äter nu ; royal canins för långhåriga pissepattar,kattgodis,lite go blötmat,kattlåda+spade,kattsand,nåt mysigt krypin & sen vore det bra att ha monterat klart Lillstrumpans megastora kattställning för den lär hon verkligen gilla! De och lite annat gott å blandat.
Sen får vi se om vi besöker Petronella idag igen eller om vi väntar allt beroende på min make + hur jag själv känner mej ang. träning eller ej men jag tror de blir träning idag för igår kväll hade jag lite feber så jag tog en dags paus från träningen sen kände jag inatt av lite halsont så får se känner jag av de fortfarande senare idag så får det nog bli en vilodag till för de är inte bra att träna med halsont. Jag har gjort det ibland när de varit ytterst lite å de har inte varit nån fara har  då dock tänkt på att inte få upp pulsen så mycket utan tagit de lugnt mellan varje set in princip.
Sedan hade mannen en önskan om att jag skulle rizzla mig ganska ordentligt & ta med en del passande kläder b.la. en klänning med lite lätt medeltidstouch m.m. sen åka till djurgår`n & plåta en del vackra å stilfulla höstbilder. Å jag har ju grym kameravana & han e duktig bakom kameran så att de kan nog bli bra men även de beror lite på hur jag mår när jag vaknar igen lite senare, men de vore skoj! Vore även skoj att åka in en sväng tíll stan & kolla läget de var ett BRAA tag sedan så de kanske också blir av.....ne, nu måste jag ha nåt att käka funderar på att laga till nåt snabbt eller nöja mej med gröt vi får se. Kidsen ni vet vilka ni är, vi saknar er & framförallt eran pappa, glöm inte att vi båda älskar er!

Puss & Kram
//Träningsnarkomanen som är hungrig som en varg........

Träning.....

Japp, om en liten stund ska jag bege mej ner till gymet igen, körde ett riktigt bra pass igår mina axlar är helt möra!
Idag är de bröst och tricar d.v.s. mitt favoritpass :D  Känns skoj, mannen får dock inte träna nånting på ca. en månad!
Ja, jag orkade inte skriva om vad de var som hade hänt i förra inlägget men kan nu bara lite snabbt sumera vad det är som hänt. Förra veckan på måndagen blev han jättedålig & vi fick ila till akuten, han hade superont & jag var minst sagt orolig för honom på Nacka närakut fick han smärtlindring och sen tyckte han att vi skulle åka hem, tacka gud för att jag är envis som synden....vi fick remiss till SÖS & efter några timmar där med provtagningar så visade de sej vara blindtarmen jajamensan, han blev inlagd & fick mer smärtlindring några timmar senare så var de operation & jag var så jäkla orolig så de kröp i hela kroppen, ville bara de skulle vara över. Maken hade extrema smärtor innan och de va så hemskt :(
Operationen gick bra & de visade sej att blindtarmen de hade opererat bort var väldigt inflammerad så inte konstigt att han hade ont. Men operationen gick bra & idag togs stygnen bort, dock är de muskler m.m. som nu ska hämta sej så de dröjer ju självklart ett tag innan han är på fötterna igen. Sen vi kom hem har de varit full rulle lagat mat,diskat,tvättat,Promenader med Chesse Bjässe ja fullt ös helt enkelt då han självklart ska vila så mycket de går, men att säga annat än att man e jäkligt trött vore löjligt sen har jag ju varit iväg & tränat en del själv också för jag vill inte sabba min träning punkt slut. Ska ner om en stund igen som sagt och de ska bli väldigt skönt.

Seeennn......igår var jag & hälsa på min blivande pisse. Ja mamma Petronella kommer flytta in till oss om ca. en vecka.
Ska bli väldigt skoj, kände ingen panik alls med att skaffa katt igen men när jag efter några besök på katthemmet mötte denna damen så kändes det så rätt! Hälsade på henne för första gången i söndags när vi var där & tittade supersöt och jag längtar massa! Sen igår när vi åkte dit igen så han jag knappt kliva innanför innan hon kom & puffade sitt huvud mot mig, så vi e lite förälskade! :D  Men denna donnan är nånstans mellan ett å två år gammal, har jättefint mjuk päls, kelig & jättego hon har just nu fyra ungar men de är flyttfärdiga & hon är väldigt trött på dem vilket man i och för sej kan förstå hon är en ung mamma & ungarna är tolv veckor nu & då är det ju inte ovanligt att "mamma katt" har tröttnat.
Men nu blir de spärrar på varenda fönster så de inte kan ske nån olycka. Sen kommer de aldrig finnas en katt som Lillstrumpan igen så enkelt är de bara hon var sååå speciell & snäll så den tanken finns inte utan jag skaffar katt igen för jag har tiden & lusten till de och vet att jag kan ge den ett jättebra hem här på henkan.
Här kommer några bilder på sötnosen:


Lilla eldflamman :)

Hennes små söta ungar.....

Lilla damen......

Puss & Kram
//Träningsnarkoman :D


Fullt ös....men god kvällsmat! :D

Ja, de finns verkligen anledningar till att jag inte skrivit i bloggen på några dar, rejält bra skäl men orkar INTE skriva om de just nu dock tänkte jag dela med mej av ett eget recept som jag kokade ihop i min skalle i början av kvällen när jag lagade lite middag till mej & maken.  Så här kommer mitt supergoda recept, både jag & mannen tyckte de va JÄTTEGOTT! Så Malins middagstips:

Namn på rätten: Pasta med  barbequegryta
För att göra denna rätten behöver du ha hemma:

Lite mer än en halv stor gul lök
Margarin (att steka i)
Grön, röd & gul paprika ( 1/3 av varje )
En stor vitlöksklyfta
Falukorv
Ajvar Relish (inte den milda utan den starka)
Matlagningsgrädde ca. 2-3dl (mängd beroende på hur stark mat man gillar)
Fullkornspasta

Gör såhär:

1. Sätt på en kastrull med vatten till pastan salta vattnet litegrann.
2. Ta fram en stekpanna & lägg lite margarin i pannan
3. Strimla falukorven
4. När margarinet smält & är gyllenbrunt lägg i den strimlade falukorven & stek den.
5. Finhacka vitlöken & den gula löken
6. Fräs vitlöken & den vanliga löken tillsammans tills den fått lite färg
7. Låt löken ligga kvar i pannan & häll nu i 2-3dl matlagningsgrädde + 5 rågade msk ajvar relish
8. Häll i fullkornspastan (jag valde snabbmakaroner fullkorn funka toppen!)
9. Rör ihop och låt de koka samman några minuter
10. Lägg i den stekta falukorven och låt puttra några minuter till.
11. Hacka paprikan i olika storlekar & lägg i pannan låt stå 1-2min
12. Häll ut pastavattnet & blanda lite olivolja eller margarin i pastan 

                    Smaklig Måltid från eran kock!          



Uppdaterar skitkass....

ja jag vet de är katastrof! Sorry :( 
Har tränat som en tok, haft min ja hör & häpna storebrorsa här på visit! Ja, vi hämta några familjemedlemmar till mej vid centralen i torsdags de skulle åka med Sweden Rock båten & vi skjutsa dem dit & umgicks litegrann.
De va trevligt & efter detta så åkte vi hem då jag skulle få främmande, vilket jag även fick med mer info att vara herbalife försäljare m.m. De va trevligt men mitt i all fakta ringde min mobil galet mycket & tillslut valde jag att svara och vem var i andra änden? Ja, just de storebrorsan han kom inte med båten, haha.....anledning till de förblir okänd för er dock!
Full som satan i gatan själv kom han hit & vi gick ut och festa för inte fasiken kunde vi låta hans resa bli helt förjävels!
Jag var packad som en s*in.....jag skulle ju supa honom under bordet, såklart haha lyckades supa mej själv under bordet också dock. De va inte planerat men ganska najs! Haha......vi hade trevligt & här kommer lite bilder från senaste dagarna!


Å kom igen! Jajamensan en hel del träning.....

Yeee, känns bra. Dock kan jag informera om att jag inte tålde de jäkla proteintabl. nåt som gör mej vansinnig så nu gäller de att hitta ett annat bra proteintillskott om nån har nåt tips så informera mej genast!

Tog en långpromenad med Chess i onsdags om jag inte minns helt fel, var ute & gick i tre timmar. Va jättemysigt!

Härlig höstdag! Härliga färger på denna bilden :)

Lilla hulken hihi ;)

Nöjd & glad efter träningen :D

Jag på terminalen med hallonsoda de håller jag mej till ;)

Ante full & med den snygga hatten han fick av mej hihi :)

Jag lyssnar på mammas snicksnack.....
Å sist men inte minst, sen är de dax att träna igen...en bild på mej & ante på spyan :)

Snyggingar ;) haha.....NOT!

Puss & Kram
//Träningsfreaket......




Katterna på blocket....

Ja, jag har fått en fråga här på bloggen. Nämligen vart jag tror katterna som säljs på blocket hamnar om ingen väljer att köpa dem. Blocket tog jag endast som ett ex. Självklart behöver även dessa i detta fallet katter bra ägare, de jag menade var inte att de är en "mindre bra" handling. Dock är de oftare och vanligare att kattungarna på blocket får ett hem än en vuxen katt som haft de eländigt & därför hamnat på katthem el. jourhem. Det är desto fler som blir lockade av de små söta kattungarna vilket inte i sej är nåt konstigt. Min mening var endast att lägga lite extra tyngd vid de djur som haft otur, även de behöver en uppriktig chans. Sen kändes de i hjärtat att se alla små grynen på katthemmet de måste jag säga.
Så vart du skaffar din fyrbenta vän är ju upp till dej se till att tänka till före bara, fler sommarkatter behövs inte!

Puss & Kram
//Nu är de dax att träna igen, ovanligt eller hur?! :D

Hjälp en ensam liten stackare....

Ja, de finns många hemlösa katter som behöver ett tryggt & kärleksfullt hem därför vill jag rekommendera om du har tankar på att skaffa katt vare sej de är vuxen eller kattunge att innan du kollar in massa blocket annonser m.m. så kolla in alla sidor som finns på nätet om de katter som verkligen behöver din hjälp! Katthemmet här i sthlm rekommenderar jag varmt efter att jag & min make var där för några dagar sedan. Supertrevlig personal och mängder av söta busfrön!
Sen finns de massa andra akuthem runt omkring i vårt avlånga land t.ex.



Satt inne en stund & kolla runt där och en sak är säker mitt hjärta klappar för alla dom fyrbenta sötnosarna men lite extra för några av dem som jag är mycket intresserad av. Ingen kan nånsin ersätta min älskade Lillstrumpan men varken Lillstrumpan, Chess eller jag skulle misstycka eller må dåligt av att hjälpa & ge en behövande tuss ett bra hem.
Men blir de så, så ska balkongen nätas in och spärrar sättas på varenda fönster så att de aldrig mer kan ske en sådan tragisk olycka som med älskade & så extremt saknade Strumpiz, min underbara bästis.
Var ute hos henne kvällen som var & tände massa ljus köpte även med lite blommor, så nu lyser de för min solstråle.

Stöd även katthemmet genom att köpa en eller varför inte flera kalendrar med söta kattbilder, en perfekt julklapp!


http://www.katthemmet.nu/kal.php

Puss & kram
// De fyrbentas bästis :D

Musklerna växer & vi e kaxiga! :D

Jajamensan rubriken säger allt! Kom hem för en liten stund sedan från ja, vaddå? Ja, just de träningen såklart haha.....
Idag tog vi en del bilder jag tänkte dela med mej av, eller mannen plåta mest hihi...... :)
Det är väldigt kul att se framstegen måste jag säga....och idag bänka jag 40kg i några set, de ni!
Så säga vad man säga kan & vill men att bänka sin egna kroppsvikt är ganska kaxigt ja jag väger ju inte mer än 44kg!
Men de ska bli 50 stenhårda, muskliga kilon tro mig! Så varsågod lite bilder från dagen:


Jajamensan idag plockade jag upp mina herbalife produkter & ikväll/natt ska jag studera en hel del! Så behöver du hjälp att kontrollera din vikt, vill öka din muskelmassa på ett bra & hälsosamt sätt eller bara vill ha kostrådgivning så kontakta ja just de vem då? Jaaaa.....lilla mej såklart ;)

Malin herbalife försäljerskan, din coach till välmående! :)

Lite uppvärmning :)

Maken tränar rejält.....å vi växer båda så de knakar! :D

Full koncentration....dax att lyfta TUNGT.....40kg för myggan me :)

Yee, de går finfint :D  Man e ju stark ;););)

Fokussssss......

Vill bli muskligare & muskligare å så SKA det bli :D

You dont want to fight with me! ;)

Mina magmuskler börjar titta fram å jag NJUUUTER! :D

Pussssas svettiga & mysiga efter ett långt pass!

Puss & kram
//Träningsfreaket :)

Biff a la bodybuilder.....

Ja, jag har fått en fråga här på bloggen ang. mitt tillskott av proteiner som jag senast för en liten stund sedan kastade i mej. Om mitt mål är att bli Biff A la bodybuilder mitt svar är:  Vänta ni bara.......haha den som lever får se! :)
Kom hem från träningen för knappt två timmar sedan & har sedan dess beställt julsaker från jotex, ja man måste ju göra julfint här! Min man tycker inte de är så viktigt, men vänta ni bara han kommer tycka de är myyysigt sen när jag har grejat.
Här även idag varit iväg & köpt benskydd, så på träningen idag sparka jag av mej iaf litegrann, skoj! :)


Jag å mannen, svettiga å goa :D

Igår var de kalas på henkan. Ja Henkan fyllde 40år! :)


Hurra för henkan 40bast! :D
Jag hade händerna fulla med söta, goa & sömniga Lucas.....DOCK.....lägg märke till att Lucas nästan sover men JAG ser fasiken ännu tröttare ut, ooppss.....så var de det där med sömnbrist! :S

Jag ser gammal & sliten ut det är fan inget annat än sorgligt att se sej själv :(
Dock tog mannen idag en bild som var lite roligare han sa plötsligt;
- Stå still! Å knäppte ett kort jaja, tänkte jag han får ju för sej saker ibland.......

Ja, han tyckte mina ögon var väldigt blå......hehe.... :)
Sen idag på träningen så lyfte han GANSKA mycket, vi körde axelpass, mage & sen fighting såklart......

110kg.....ingen match för min karl hehe.... ;) Kan du slå de så får du en trisslott!

Ne, är nyduschad å de är dax att trassla ut håret så jag inte ser ut helt å hållet som ett troll imorgon!
Puss & Kram
//The freak......