På väg upp ur svackan...

och det känns underbart.
Lämnade in Lillan i morse på dagis & ska hämta henne lite senare. Direkt efter de så var de möte, sen promenad hem & en del diskning, kokning av flaskor & annat. Och har också unnat mej att sjunga en stund känns bra nu!

Har varit nere i en svacka + att vi varit sjuka (dagisbaciller pust) därav att jag inte skrivit väldigt lite de har varit mer än fullt upp ändå. Men nu jäklar vänder de! Hoppet är stort & tron likaså.

Ne, nu ska jag dricka en proteinshake, duscha, vila en kort stund & sen hämta Lillan.
Bada henne & pussa "ihjäl" henne.... myspys....

Puss & Kram
//Mamma Malin & Glada "krabban"......

Snor, snor & mera snor....

ja jag snorar som en gris.... e GANSKA trött på de nu!
Jag hoppas verkligen jag kan träna på torsdag iaf de finns ingen chans att jag kan köra igång innan jag är helt bra och absolut inte med MMA passet som är imorgon de är på tok för hård träning när man fortfarande e lite risig.

Gabriella är nu på dagis, det var hemskt att lämna henne idag hon storgrät! :(
Men sen när jag ringde för att kolla läget 20minuter senare så satt hon och åt & var på bra humör igen.
Kan man kalla det humörsvängningar? Hahaa.... lilla gumman....
Ja, hon börja först vid lunchtid idag så vi hann leka & busa här hemma flera timmar på morgonen.

Nu ska jag snart iväg på ett längre möte.
Så är det med de.

Puss & Kram
//Mamma Malin som längtar efter att träna OLIDLIGT mycket!!!
Krabban hälsar ;)

Ingen träning idag heller...

här har vi nämligen varit sjuka jag blev dålig i onsdags och är fortfarande hostig & snorig. Lillan var sjuk i helgen men nu är hon bara lite förkyld som tur är! Därav att jag haft annat mycket viktigare saker att ta hand om här hemma. Hoppas jag kan börja träna igen på torsdag/fredag men man SKA INTE träna med halsont det är farligt för hjärtat så vi får väl se, men jag håller tummarna!
Lillan var på dagis igår och det gick jättebra idag börjar hon senare så nu tar hon en liten morgonlur (hoppas jag) hon har varit uppe 2,5timma och lekt som en tok! Så henne går de ingen nöd på inte!

Ne, hon vill tydligen INTE sova....för nu hör jag hennes "tjatter".....

Idag: Lämna Lillan på dagis om några timmar sen iväg på ett långt möte & sen dammsuga & diska.....

Måste dra.....
Puss & Kram
//Mamma Malin & Den stora duktiga & mycket fina dagisflickan :)

Dålig uppdatering...

Jag vet men det är mycket nu.... så ni får helt enkelt ha tålamod... snart e jag igång igen & uppdaterar oftare men nu är de lite FÖR MYCKET allting och de finns SÅ mycket viktigare saker som måste fixas hela tiden så jag hinner helt enkelt inte med bloggen.

Men jag återkommer snart igen...

Puss & Kram
//Mamma Malin & Stora krabban

Lillan e lämnad på dagis....

& strax ska jag själv iväg. Gick bra att lämna henne idag jag litar faktiskt helt på personalen dom verkar underbara allihopa och har jobbat med barn i mellan 15 & 40 år alla 3! Maten där är superbra också dom har en egen kock i huset, bara de bästa till Lillan!!!

Jag behöver verkligen komma iväg lite så de passar bra att jag ska iväg idag. Några timmar gör en makalös skillnad i regel! Vet inte kanske blir gymet senare ändå....mm....får se...slutar min nacke dunka bara så kör jag!

Ne, nyduschad & iordning och strax dax att dra...
Ha en fin dag!
Puss & Kram
//Starka Mamma Malin & Flickan som e på dagis hälsar ;)

Bra morgon......

Ja, det verkar som att jag "hoppat ur" min svacka iaf för tillfället känns skönt. Kommer ju bli en berg o dalbana ett ganska bra tag nu men just NU känns det ganska bra. Ska lämna Lillan på dagis om en timma & sen iväg till en människa som hjälper mej oerhört mycket sen e jag hemma sent i eftermiddag. Tänkte gått till gymet då men känner nu att det vore RIKTIGT idiotiskt har en extrem träningsvärk & är trött i kroppen som sjutton så nu efter att ha kört gym två dar i sträck & sen ett MMA pass igår som var stenhårt så får det bli en "vilodag" idag för att sen köra igång på onsdag med ett hårt MMA-pass igen & sen gymet torsdag "vilodag" fredag sen gymet lördag och söndag tror det blir ganska lagom denna veckan.
Har en del goa blåmärken nu hahaha, å sen när vi tog grepp m.m. på marken så sparka jag & en snubbe ihop smalbenen, du vet där det är riktigt vasst mitt på! Jag kände inget då men nu har jag en ganska go svullnad kan jag lova & de ömmar lite men jag är ingen kärring! Det var de roligaste passet igår just för att det var de hårdaste & desto svårare utmaningen är DESTO MER trivs jag!

Vädret är inte det bästa men så länge de inte ösregnar är jag nöjd.
Nu ska Lillan ha mellanmål, kläs fint till dagis & sen ska hennes långa hår borstas och tofsar upp sen blir de promenad till dagis......

Ha en underbar dag allihopa!
Puss & Kram
//Starka Mamma Malin & Dagis-flickan......

Idag MMA pass.....

Yes, ikväll är det dax igen! Ska bli kul & underbart. Har varit på gymet både i lördags och söndags två skitbra pass. Och idag är det alltså träning igen & förhoppningsvis blir det gymet imorgon också. Sen MMA-pass på onsdag & sen gymet på torsdag och sen måste jag ha en vilodag på fredag annars kommer min kropp bli "förbannad"..... sen gymet lördag & söndag igen. Det är mycket träning nu men det är extremt viktigt för min hälsa & det får mej att mäkta med allt annat så det avgörande för hur resten av veckans alla timmar ser ut.

Idag har Lillan varit iväg SJÄLV på dagis 4 timmar det fick strålande är så stolt över henne. Nu är hennes "inskolningstid" över och imorgon börjar hon gå så som hon ska 5 timmar varje vardag och jag VET att det kommer gå bra. Hon är så duktig och trygg i sej själv som dagispersonalen säger. Dom e så nöjda med hennes beteende och tycker hon är så härlig och det värmer så gott i mitt hjärta hon är en underbar, vacker liten flicka och hon är min älskade dotter ja jag är så stolt så det känns som jag skulle kunna explodera!
Min kärlek till henne är helt gränslös, vi har det tufft ibland men vi ser till att lösa det, att klara oss igenom allt.

Imorgon väntar några timmars arbete "med mej själv" har en underbar människa som hjälper mej att bearbeta det jag varit med om & som får mej att må mycket bättre än jag innan gjort och framförallt får mej att se saker & ting ur en annan synvinkel det hjälper oerhört och denna individen är helt ovärderlig!

Här kommer tre bilder på Lillan tagna för några dagar sedan när hon var nybadad.

Puss & Kram
//Starka Mamma Malin & Den superduktiga "stora krabban" :)



Sötnos :)


Gulleplutt! <3


Kattlådan e väldigt intressant...... gäller att vakta! :)


Inskolningen idag gick SUPERBRA!

Jag är så jävla stolt över Lillan, så fruktansvärt lycklig över vilken underbar tjej hon är & har blivit. Hur bra jag & hon har lyckats trots alla motgångar vi haft på vägen.

Idag var de dax för inskolning igen på dagis och jag trodde att det var meningen att jag skulle vara med hela tiden dvs 2½ timma men nej nej efter en halvtimma sa personalen att jag skulle gå & hon skulle stanna två timmar till och sen skulle jag hämta henne. Snacka om klump i halsen, en sten i hjärtat jag var supernervös när jag pussa "hej då" till henne medans hon satt och prata och flina för sej själv hela tiden enda tills jag inte såg henne längre då börja jag gråta som ett barn! Det varade bara i 3-4minuter men inga roliga minutrar dvs hon var glad och jag grät haha.... de är nog lite typiskt!
Sen gick jag och kolla på mobilen 2timmar och bara väntade på att dom skulle ringa men nej nej, fel hade jag när jag väl kom dit så smygtitta jag in på henne och hon satt med gulaschsoppa i hela ansiktet och massa macka och flina, prata och va superglad! Och när jag kom in så var allt frid & fröjd och hon hade varit glad och snäll hela tiden! Blev så stolt så jag nästan trilla omkull det är en sådan stor grej, jag tycker iaf det och för mej är det de.
Men känns underbart nu iaf och imorgon ska vi göra på samma sätt. Bara att hålla tummarna! :)
Sen att jag får så mycket positiv respons på hur hon uppför sej är inte heller fel. Har fått så mycket positiv feedback nu dom sista månaderna från både här och där om hur självsäker & härlig hon är. Fick höra från Mathias syster att hon var underbar när hon hade henne & att "jag lyckats bra" med henne och de betyder så mycket att få höra för jag vet att trots att förutsättningarna inte varit dom bästa så har jag gjort mitt bästa KONSTANT!
Men ville dela med mej av denna stora glädjen till er alla, och nu har jag gjort de.

Om en stund ska jag ta disken sen är de MMA träning ikväll.
Puss & Kram
//Mamma Malin & Den duktiga dagis-flickan :)

Varit iväg & skjutit i 3timmar.....

med 3 olika bössor i ösregnet, det var hur kul som helst & jag fick LÄTT "blodad tand"......
Det gick MYCKET bättre än jag trodde att det skulle gå, helt enkelt jag var en jäkligt mycket bättre skytt än vad jag trodde haha men så är ju mitt stjärntecken just skytten med kanske beror på de? hehe...
Skämt & sido det var 3 underbara timmar....och jag NJÖT!

Igår var jag & Mathias på liseberg vi hade det superkul & sen sov vi på hotell och vilket jäkla hotellrum! Nice som fan och sen käka vi världens goaste MEGA frulle på hotellet, hotellfrukostar är ju bland de bästa som finns! :)
Sen tog vi tåget hem & strax efter kom Lillan hem och hon hade haft de superbra hos Johanna.....tack för hjälpen!

Imorgon är de stenhård MMA träning sen blir det gymet fredag,lördag & söndag! Känns great.
Har grym träningsvärk från passet i måndags men de känns bara gött.

Imorgon är de inskolning igen för Lillan på dagis 2½timma ska vi då vara där istället för 1timma som de nu har varit än så länge och sen hoppas vi att hon ska kunna börja vara där själv från och med tisdag för då hade varit 2 inskolningsveckor men jag tror de kommer gå bra hon e så duktig & har så fint självförtroende så har svårt att se att de skulle bli några problem.
Sen när hon väl är inskolad & klar så väntar de mycket träning på mej kommer mer eller mindre "bo" på gymmet och träna MMA som en tok jag SKA bli den bästa kvinnan i Sverige inom 5år så enkelt är de bara jag ska göra allt för att nå dit. Sen mycket jobb med mig själv på andra sätt också men mer än så går jag inte in på här.

Ne, nu är jag trött & ska vila mig....
Puss & Kram
//Mamma Malin & Den stora söta flickan med tofsarna :)

Första MMA passet avklarat!

Och det med bravur måste jag ändå medge. De gick riktigt bra, de var en lokal endast avsedd för att slåss en riktig MMA klubb riktigt bra dessutom! Många som tävlar i MMA och thai-boxning tränar där på klubben och är RIKTIGT duktiga. Detta var alltså mitt första MMA pass idag det var bara män & "lilla" jag var den enda tjejen som väntat helt enkelt. Det stör mej inte ett dugg jag vill inte slåss mot nån tjej nej nej nej, de "triggar" igång mej och min kämparglöd kommer lättast & som mest när det är en karl som är över mej och låser mina armar & stryper m.m. lärde mej ca. 7grepp idag & fick positiv respons från tränaren. Han informerade mej också om att jag skulle få "flyga" en del men de blev mindre än vad han trodde då jag hade övertaget många ggr!
Blev förvånad över hur bra det sitter kvar i skallen på mej när jag väl hade kommit igång både strypningarna och hur man kommer loss, sparkar m.m.

Det var HUR KUL SOM HELST och jag var super koncentrerad 1½timma det var så långt passet var och jag hade kunnat köra en timma till (trots att jag var nära på att kräkas av utmattning!) Av ren viljestyrka!
Om det är nåt jag har så är det vilja & jag är envis som fan och det är de som gör att männen ibland får dunka i mattan, och varje gång känns de LIKA UNDERBART!

Jag njöt av varje sekund och det var ingen vila under träningen kan jag lova jävlar vilken "uppvärmning" dom flesta hade tyckt att bara uppvärmningen var ett helt träningspass för det var stenhårt men de älskar jag de ska vara stenhårt....de ska bränna och värka en del det är poängen att man känner att man lever & ger ALLT!
100 % är det enda rätta ALLTID när man tränar annars kan man lika gärna skita i det är min åsikt.
Och koncentration, disciplinerat & ja, stenhårt. Svetten lackade nåt helt extremt men inte fan är jag den som ger mej för de, nej nej känner man mej så vet man att jag kämpar tills någon i detta fallet tränaren säger NEJ nu är de slut för idag och så även denna gången.
Tränaren var riktigt bra & männen för de var mest 25-45åringar där tyckte först att det var nästan komiskt att en tjej kom dit för de hade ju hänt förr men dom kom också en gång och sen slutade direkt!
Men tränaren såg ganska direkt att jag var av annat skrot & korn! Och självklart kommer jag inte sluta, inte en chans! Jag är inte vek.... om man är det ska man inte välja MMA som träning utan snarare biljard eller nåt liknande haha..... Är öm i hela kroppen men de känns bara gött, träningsvärken imorgon kommer vara extrem men de känns bara fint.
Dax att börja med nattprotein strax med.

Jaja, det får vara allt för nu men bra som fan känns de & räkna med att jag ska tävla längre fram!
Puss & Kram
//MMA - Malin med sin lilla kung fu fighter till dotter ;)

Bra träningspass igår! :)

Yes fick köra ganska mycket & hårt igår då jag inte kunnat träffa nånting innan i veckan då jag varit förkyld & febrig men nu är jag frisk igen tjoohoo... Så igår fick jag "baka in" axlarna i rygg & bic,mage passet så att jag får hela kroppen tränad denna veckan trots snörvlet.... Och idag är de dax för bröst, tricar & ben de blir ett 2timmars pass bara dock. Har go träningsvärk idag haha :)
Sen efter passet idag så blir de till att dammsuga & diska.... umgås med Mathias & Lillan.... kanske gå ut en stund.

Bilder efter träningen igår;


Känns fint......jag växer i lagom takt :)

Haha kaxig efter träningen ;)

Puss & Kram
//Mamma Malin & Den stora KRABBAN som ilar runt här hela dagarna som en TOK!

Jag & Lillan dansar arslena av oss....

ja, det är vad vi gör just nu.... vi dansar i vardagsrummet till stenhög musik haha....hon svänger på bra kan jag lova och själv e jag genomsvettig. Ska ner och träna om en stund :)
Hade ett toppenmöte för några timmar sedan, nu sliter hon tag i mitt hår så bara upp å fortsätta dansa haha :D

Puss & Kram
//Mamma Malin & Dansaren Gabriella....