Städat, bakat, varit kalas å fullt ös....

Å storebrorsan har också varit här en stund, trevligt :)
Sen har jag varit ute med Lillan i vagnen 2-3timmar vi var på lekplatsen & hon gunga massa både själv & tillsammans med mej sååå mysigt. Vädret var inte de bästa men ändå helt okej så länge de inte regnar e jag nöjd! :)
Sen bakade jag rulltårta & gjorde en god chokladtårta för idag firade vi i efterskott Mattis födelsedag & hans kära släkt å familj kom på besök nu på kvällen. Dom uppskattade alla muffinsen, tårtan m.m. så kändes kul.
Lillan ville självklart vara med en stund så hon fick vara uppe till 20.15 idag de va ju ändå kalas :D

Sen fyndade jag ett par vita fina tajts till Lillan, ett par vita strumpbyxor & två par söta strumpor till henne! :)
Sen har de städats & grejats. Nu e jag väldigt, väldigt trött så nu ska jag snart försöka sova för IMORGON BÖRJAR JAG ÄNTLIGEN TRÄNA!!! Tjohoooo! :D

God natt kramar till er!
//Mamma Malin & Snuttegurkan.....

p.s. bilder kommer upp imorgon..... :D

Glad....

Jag har fått 15minuter i duschen å sen har Peter & hans tjej varit här å fikat en liten stund smakat av mina muffins å drömmar :) Va trevligt.... Så nu känns de ändå mycket bättre även fast jag e sååå trött känner jag mej ändå gladare å bättre till mods. Imorgon blir de lekplatsen med Lillan igen & en skön promenad i fint väder (hoppas jag)

Ciao!

Snälla Lillan SOV!

Ja, nu har jag själv sovit 3-4timmar på ca 3dygn p.g.a. Lillans tänder som spricker ut en å en i en jäkla fart e helt slut & hon har SÅÅÅ ont av de :( Alvedonsupparna hjälper typ NADA så de finns inget annat att göra än att bära, trösta & försöka vara positiv men man känner sej ju helt "fucked up" i huvet å kroppen nu! :(

30min. senare;

Nu har jag lagt henne igen å de har varit tyst 10minuter snälla GUD låt barnet sova gott nu & låt mej vila upp mej iaf litegrann å framförallt få duscha mer än 2minuter! Då vore jag VÄLDIGT lycklig ikväll! :)
Men vi får se de är bara att hålla tummarna..... ska nog försöka rusa in i duschen så snart som möjligt om hon skulle vakna om en stund å de blir kaos senare ikväll å i natt.

Kan ju berätta lite kort om våran dag först. Jag la Lillan i "kärran" vid 10.00 tiden & vi begav oss mot lekplatsen där gunga hon på som en tok de va mysigt & vädret härligt :)
Efter de tog vi en tripp ner till stan & jag fynda ett par ballerinadojjor ÄNTLIGEN för endast 98kr! :) Tjoooho fynda även ett par korta väldigt tajta "mjukisshorts" i LILA såklart haha för 49spänn! Även en kort svart väldigt tajt kjol för 49spänn! :D Jag är en riktig fyndare men sen hitta jag den äntligen till ett billigare pris klänningen jag dreglat över några veckor nu jajamensan istället för 199kr gav jag 99kr! Tjooohooooo! Party! Jag blev överlycklig.
Efter de mötte vi upp min lillebror Johan & jag handlade lite käk. Sen begav vi oss hemåt, jag ställde mej och bakade björnbärsmuffins ville inte baka blåbärs eller nåt sånt de är så traditionellt så de är tråkigt. Utan björnbär blev de och det blev gott :D Sen laga jag mat till mig & lillebrorsan, diska & vi lekte med Lillan sen somna Lillan en kort stund & jag å lillebrorsan tokdäcka i soffan en liten stund han va jättetrött å jag va....ja finns inte ord för de!
Sen lekte vi en kort stund till med Lillan & sen begav han sej hemåt å jag gav Lillan hennes kvällsgröt.
Sen badades hon så nu luktar hon MUMMMMMA! :)

Ne, nu DUSCHA!
Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla Gabriella som inte längre är ens i närheten av tandlös!

Härlig onsdag å nu e man trött!

Lillan vakna 3ggr igår kväll efter att ha somnat först vid 20.30......illvrål å KRIG här hemma :(
Jättejobbigt å ledsamt, jäkla tänder! Sen vakna hon ytterligare 3ggr på natten också! Så själv har jag sovit 1½ timma allt som allt :S Så inte konstigt att man känner sej TRÖTTTTTT :S Fick migrän i eftermiddags dessutom så rejält så jag kräktes å de är INTE nåt skoj....migrän e verkligen hemskt.
Men nu till de positiva!

Jag tog Lillan i "kärran" vid 10.00 för att möta upp goa vännen Sara & hennes dotter Issa 10.30 väl där snacka vi MASSSSA som vanligt haha meningen var att vi skulle leta efter ballerinadojjor till mej och de gjorde vi väl till viss del också men vi hitta INGA som passa mina smala fötter! Hopplöst ju... sen blev de MYCKET koll på barnkläder till våra töser....jag tror man blir KNÄPP som mamma gällande kläder till ens barn! De är sååå viktigt för en men att man själv snart inte har några skor att gå i & behöver massa de liksom bara försvinner när man väl kommer ut å ser alla fina å söta sommarklänningarna till dom små! :)
Jag fyndade en supersöt klänning till Lillan med söta små trosor & en matchande solhatt dessutom vännen Sara köpte likadan klänning fast ett matchande hårdband istället för solhatt. Våra små tjejer kommer bli sååå söta i detta i sommar JAG LOVAR! :) Jag fyndade också en jättebillig å visserligen väldigt enkel klänning till Lillan i rosa å vitt men den kommer passa bra på stranden å sköna sommardagar när man inte behöver vara "lite rädd" om kläderna. Måste ju ha lite av varje.... :)

Här kommer en bild på megafyndet till Lillan;


Hon kommer bli såååå söt i sitt långa mörka hår iklädd detta :)
Det ser mörkare ut på bilden än de i själva verket är bara så ni vet!

Jag & vänninan hade de iaf supertrevligt och sen fick jag RUSA hem för familjeterapeuten skulle komma vilket hon också gjorde.... :) Vi prata & greja med Lillan.
Efter de bakade jag vaniljmuffins & dom blev supergoda :D
Här kommer några bilder på Lillan.....de va ju LÄNGESEN....


Gabriella i sin vita solhatt taget igår....

Lillan "byxlös" innan kvällsgröten (va för varmt med brallor)  :D

Söta Lillan :)

Sötnosen en kort stund senare i sin pyjamas.... :)

Trött sötnos :)

Lillan kryper numera! :) Flera "steg" i taget men är väldigt ivrig när de gäller att komma upp på endast fötterna så jag tror inte de kommer dröja speciellt länge till förräns hon reser sej :D
Spännande är det och myyyycket jobb men de är de värt för jag älskar henne över allt!

Till sist en bild & en varm tanke till min älskade Chess....

Jag & Chester. Chess är inte mer än ca. 2år gammal på denna bilden & jag är 16år!

Även nu ikväll har Lillan haft ett helsike med sina tänder så natten kommer nog bli "tuff" som sjutton.
Är så trött nu!
Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla Gabriella :)

Herrejesus...

detta kommer bli en natt utan dess like sen jag senast skrev lite innan 21.00 har Lillan vaknat två ggr om å behövt bäras runt å nu hör jag att de börjar "grymtas" igen så de är bara att mer än någonsin skita i sej själv & köra stenhårt! Faaaan va trött jag är! :S

Dax igen.....


Ciao!!!

KRIG!

Ja, idag har de varit full rulle som mer eller mindre varje dag innebär..... Varit en hyfsad men kvällen har faktiskt varit nåt av ett rekord när de gäller hopplöshet! Gabriella är på väg att få två tänder till samtidigt såklart, som nu spricker igenom så hon har varit ett världskrig ARG SOM ETT BI! Vägrat sova trots att jag lugnt å sansat försökt natta henne säkert minst 10ggr om! Tillslut fick jag bära henne tryckt mot mej stenhårt & "tvångshålla" henne mot mitt bröst. Kändes verkligen HEMSKT men de fanns inget annat jag kunde göra då alvedonsuppen inte hjälpte & hon bara envisades med mej hela tiden & som sagt VÄGRA..... Om jag nu "bara" hade behövt bära henne så vore väl saken biff så att säga 8,5kg kan man ju bära länge MEN nej nej, min lilla tös e så jäkla envis & blir SÅ arg att hon samtidigt HELA TIDEN som jag bar henne revs, nöps, BET MEJ!!!, sparkades & slogs för allt hon var värd!
Känns som jag blivit överkörd av ett tåg eller nåt! Nu för 10minuter sedan så la jag ner henne & än så länge har det varit tyst PRISA HERREN! Eller nånting..... Hade inte stått ut en timma till.... att hon ska ha så ont av varje tand de är helt sanslöst! Men de är tydligen väldigt olika från barn till barn men inte speciellt ovanligt men en sak vet jag till 100% de e VIDRIGT de är de enda rätta ordet för de!
Men men förhoppningsvis sover hon nu till iaf två eller nåt sen kommer hon vilja ha mat å sen HOPPAS JAG HON SOVER LÄNGRE än till 4-5 som vanligt annars blir jag nog tokig! :S

Älskar min lilla ängel så extremt men de är otroligt vilka små "monster" dom kan bli dom små!
Om en liten stund "Desperate Housewives" sen SOVA för jag e dödstrött!
Puss & Kram
//Mamma Malin & De "lilla monstret".....

En LÅÅÅÅÅNG dag......

Ja, idag har de varit grej efter grej efter grej HELA DAGEN från 05.00 till NU PRECIS.
Så att påstå att jag är trött är en underdrift men dagen har iaf i de stora hela varit bra.

Imorse va de lek med Lillan sen klä henne i sin fina sommarklänning :)
Efter de kasta jag på mej första bästa plagg & vi begav oss ner mot staden (efter att jag som vanligt fyllt skötväskan med ALLT vad som kan kommas at behövas). En snabb promenad till "späd" & där var de trevligt & bra dom tog några vad jag tror blir väldigt fina kort på Lillan :) Hon va supersöt idag i sin klänning :)
Å de va så härligt hon fattade "Imse vimse spindel" låten så när vi gjorde "klättrar" rörelsen så härmades hon & HON GJORDE DETSAMMA! FLERA GÅNGER OM!!!! Blev sååå stolt....så sött!

Efter de tog jag en liten promenad till affären & köpte lite saker till ja...såklart LILLAN dom hade de hon akut behövde men inte MAJSVÄLLINGEN så jag betala för grejerna & sen fick jag ila till soc. möte där i ca. 45minuter efter det blev jag ju tvungen att ta mej till nästa affär för att skaffa MAJSVÄLLINGEN å där finns den alltid som TUR ÄR! Sen blev de en svettig promenad hem då de varit varmt & underbart ute idag, så skönt + jag va GANSKA TRÖTT, GICK GAAANSKA FORT och blev mycket mycket uppför! Men de va gött lite "smygträning".

Väl hemma igen så la jag Gabriella på köksgolvet där hon kravla/kröp runt som en dåre.... fick vakta henne som en hök! hahaha.... Jag kokade flaskor & nappar m.m. i 4omgångar! Blanda till en flaska mjölk inför natten/morgonen. Packade upp saker ur skötväskan & ställde in varorna jag hade köpt.
Försökte samtidigt att få i mej nåt att dricka men de gick väl sådär hahha har man barn går ALLT ANNAT FÖRE EN SJÄLV så enkelt är de ju bara. Efter de ville Lillan inte sova utan de blev kvällsgröt lite tidigare än vanligt & massa bus å lek på golvet....hon e helt vild numera!!! :D
Sen börja hon lugna ner sej & somna för en kort stund sedan... GÖTT!

Imorgon är de familjeterapeuten & sen ett möte vid ett-tiden + jag måste handla IGEN då kattens torrfoder nästan e helt slut.
Tog faktiskt en bild på Lillan i solhatt igår ska försöka kasta upp den imorgon här på bloggen hon e SUPERSÖT i den! :)

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla Gabriella som nu hasar sej upp mot precis ALLT haha :D

RÖSTA PÅ GABRIELLA.....

Ja, se nu till att rösta på världens sötaste unge! :)

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=29389&_ad_is_verified=y


Puss & Kram
//Mamma Malin & Sötnosen själv.....

3 Juni närmar sej med skrämmande.....

stora steg. Jag hinner inte med vare sej planeringsmässigt eller känslomässigt. Jävla kaos! :(
Måste planera dagarna runt omkring när fanskapet kommer ut, känner mej så jävla lost i allting...
Måste planera inför om jag skulle bli jättedålig några dagar så de blir bra för Lillan iaf....å så att jag själv INTE är ensam nånting. Att jag hela tiden har någon nära mej att prata med & finna stöd hos. Har INGEN ANING om hur jag kommer reagera.... vet bara att jag kommer ju inte må bra sen hur illa de blir de får vi se... har ingen aning!

Kan inte fatta att han så snart kommer ut, de är helt sjukt... hur kan dom släppa ut en sådan jävel när han vägrat all form av rehabilitering + pratat om mej?! Fattar dom inte att han är en tickande bomb att släppa ut!?!
Har mått sämre sista veckan på kvällarna.... mäktar inte riktigt med när Lillan väl somnat då faller jag ner i soffan å panikångesten tickar på......en minut känns de okej å i nästa vet jag inte vart jag ska ta vägen! De e hemskt!
Så mycket ångest.... Jag vet iaf några saker jag börjar med rätt och det är att jag om en vecka börjar träna igen kommer inte kunna träna 5-6dgr i veckan men 3dgr i veckan iaf tills hon börjar dagis sen blir de desto fler ggr & då kommer jag även lägga till MMA träningen. Så styrketräning fram till augusti & sen jäklar blir de styrka + fighting de känns iaf jäkligt bra! :)
Vill känna som jag gjorde innan när jag var som i bäst form istället för att känna mej rädd & hindrad å osäker så kände jag mest hela tiden - " Akta dej för mej din jävel, annars kommer du få ångra dej "
Kände mej inte rädd på samma sätt utan mer REDO....redo för om de skulle hända nåt & då hade jag vunnit de var min psykiska övertygelse och de hade nog också gjort att jag kommit undan om de väl hade hänt nåt. Jag måste få tillbaka den känslan " jag flyttar inte på mej, du ska akta dej för mej "
Men de kommer jag inte hinna få tillbaka på knappt 1½månad! Inte en chans de tog 6månader att få förra gången lite drygt t.o.m.
Tusen tankar far runt & anledningen till varför de inte kommit upp några nya bilder på Lillan den sista tiden är att jag helt enkelt inte KUNNAT fota henne för varje gång jag tagit tag i kameran har jag börjat gråta floder & varit tvungen att lägga undan den... har inte heller sista två veckorna kunnat skriva i "hennes dagbok" som jag skriver till henne.... de har blivit för skrämmande & kusligt känslomässigt... alla tankar....
" Tänk om...... detta är ett av dom sista fotona jag kommer ta på henne..... detta blir bland de sista jag skriver till henne.....jag sitter här om ett halvår med bara bilder & hennes dagbok i min hand.... det händer henne nåt..... jag missar nån varningssignal & de gör att nån av oss blir riktigt skadade eller ännu värre...... TÄNK OM jag inte klarar detta..... "

De är skrämmande just nu....de kommer vara lika skrämmande i morgon för att inte tala om när de blir den 2Juni......

Jag älskar dig min lilla dotter..... men mamma e så orolig nu.... jag gör allt jag kan för dej & lite till och jag hoppas de kommer räcka för att vi ska vara säkra & trygga....må bra & ha de bra...... Du e mitt ALLT!

//Den mycket oroliga mamman.......

Lagat god mat....

å precis ätit upp den mums....blev rött till & nu blir de ett glas eller två till för de va GÖTT! :)

Dagen har varit helt okej Lillan hyperaktiv dock men de är alltså som vanligt haha...

Ne nu ska jag fortsätta smuta på mitt goa röda..... Å se på (ja som en riktig kärring) SÅ SKA DET LÅTA! :)

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla "krabban".....

Haft en bra dag, fullt upp!

Jajamensan haft en bra & fin dag med Cecilia & Alva å min lilla sötnos såklart. Vi möttes upp lite innan halv elva & gick i affärer, snacka & stoja på som två hysteriska kvinnor (läs mammalediga) endast har förmågan till :)
Vi var ute några timmar & sen begav vi oss hem till oss. Här käkade ungarna, lekte & hennes lilla tös sov gott i min stora dubbelsäng :D Dom va så söta så. Vi hade supertrevligt vi trötta mammor och fikade lite lätt.
Tack för några underbara timmar med er! Ni e GULD! :D

Sen efter de tog de inte lång stund innan storebrorsan klampa in & vi snacka å käkade. Matti va också här å fick "äran" att laga lite käk då jag gick lite för mycket för mitt egna bästa med tanke på att jag fortfarande är öm i magen efter operationen. Gott blev de och vi kollade på tv en stund. Sen efter de va jag mer än slut & nu ska jag snart lägga mej E SÅ TRÖTT!

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer men skiner solen så ska vi ut i de fina vädret! Jag måste fynda ett par snygga ballerinadojjor gärna mörklila annars får de bli basic å för mej betyder det SVART....men vore kul med lite färg man behöver de tror jag, de piggar upp. Eller vad tror ni läsare?!
Skulle behöva ett par snygga jeansshorts & en KORT kjol också men de får jag ta allt eftersom.

God natt på er!
Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla Krabban som båda är helt slut efter dagen....

Solen skiner.....

Skönt de iaf. Ska ut med Lillan om en stund dax för en promenad å förhoppningsvis möta upp Cecilia & hennes lilla tös snacka lite skit å promenera. Just nu är de fullt ös med "Vakna med the voice" och ett barn som förflyttar sej SNNNNNABBBT! Herrejesus hon har blivit såå snabb sååå fort! Nu går allt väldigt fort känner jag...

Ne, dax att hämta henne hon e på väg ut till hallen..... LIVSFARLIGT haha....
Puss & Kram
//Mamma Malin & Lillan...

Samma ip-adress.....

Ja exet det syns ju att de inte kommer från olika personer - kommentarerna utan FRÅN DIG samtliga ang. Chess lite pinsamt! Har du glömt att man ser ip-adressen? Å du kallar dej juristen jo TJENA hahhaa....

Min mening är inte att hänga ut Lina utan att få kontakt med henne så vi kan prata igenom situationen å inget annat. Jag känner inte Lina & har därför ingen rätt att döma eller berömma henne & som jag också skrev tror jag inget annat än att hon "köpt" Chess i god tro dvs. detta har endast blivit en jäkla röra p.g.a. exet & jag är inte de minsta arg på henne utan vill bara få kontakt med henne så jag vet att allt är bra & funkar bra så vi kan lösa det helt enkelt till de bästa för CHESTER. Dvs jag är inte alls ute efter att rycka Chester ifrån dom om han har det bra.

Ja, precis som du skriver exet är ett s**n rakt av men jag tänker inte hänga ut honom massa heller. Han är inte värd tiden de tar eller min energi mer. Men detta vill jag ha sagt;

Exet du skriver att jag struntade i Chess NEJ JAG TOG HAND OM VÅRAN DOTTER VILKET NÅGON AV OSS MÅSTE GÖRA ELLER HUR?! Å du pratar om hur ofta jag träffat Chester hur ofta har du träffat din dotter? Du skiter i henne helt, hör aldrig av dej ang. hur hon mår eller utvecklas. Du har träffat henne är de 4-5ggr nu sedan hon föddes?!
Hon blir om några dagar 10månader! Inte ens ett samtal ibland är hon värd för att kolla hur det är med henne!
Hade jag inte haft henne hade jag tagit med mej Chester direkt och de vet du också. Men JAG KUNDE INTE för någon fick kalla fötter när jag inte fick missfall & valde då att ta ut skilsmässa å ignorera mej totalt & framförallt ignorera sitt egna barn! Jag har försökt föra en vuxen  dialog med dej ang. lilltösen men de är som att prata med en 12åring - Jag vet inte, jag kan inte, jag orkar inte...... Ingen ansvarskänsla ALLS. För sitt egna barn! De är i MINA ÖGON helt sjukt. Jag har försökt få dej att förstå då jag själv fått veta hur superviktigt de är med att man får någon "rutin" för hennes del vare sej det är att du träffar henne varannan vecka eller varannan månad. Både för mej & henne. Varför ville du ha ett tredje barn om du ändå inte tar hand om de NÅGONTING?!
Så att du skriver att jag struntat i Chess i två år stämmer inte någonting jag har ringt oftare för att fråga hur det är med Chess än du har kontaktat mej för att höra hur de är med Gabriella! Jag har inte haft en möjlighet att träffa honom å ingen möjlighet att ta hand om honom och de VET DU OM.  Dvs jag fick lämna kvar Chester hos dej som vi då sa "så länge och för att du inte skulle bli HELT ensam"  för att jag var sjuk de första 20veckorna av graviditeten & sen har haft MER än fullt upp med våran lilla tös. Så dina kommentarer är bara pinsamma!

Nu har jag annat för mej!
//Mamma Malin med sin lilla "krabba".....


Min CHESS!

I.o.m. att du och jag har haft kontakt via mail så BER JAG DEJ ATT RINGA MEJ SNARAST så vi kan reda ut allt ang. Chester som jag skrev till dej är jag BARA ute efter Chesters bästa och om du också är det så borde ett samtal inte vara så besvärande att ta sej några minuter till för att få rätsida på allt detta som blivit HELT fel p.g.a. ja både du & jag vet vem. Har hittat en bild på dej & min hund Chester på facebook. Chester såldes UTAN MITT MEDGIVANDE och jag ÄGER Chester om man ska se de helt sakligt. Får jag veta via ett/flera samtal från dej att han har det bra & att jag inte behöver oroa mej så kan vi lösa detta utan att polisen kopplas in mera.
Han som sålde hunden till dej lurade mej TOTALT ang. Chester & han svarar inte när jag ringer längre och jag blev livrädd för vad som hade hänt Chess så de ligger inne en polisanmälan nu som idag beslutades att gå till förundersökning dvs. dom lägger inte ner detta som fallet är nu och varken du eller jag eller han som sålde hunden till dej tjänar på att koppla in polisen ännu mera. Om du bryr dej innerligt om Chester och vill ha honom kvar så kontaktar du mej annars ser jag det som MYCKET OSERIÖST å då anser jag INTE att ert hem är lämpligt till Chess för som sagt är han inte värd ett telefonsamtal får han det mycket bättre någon annanstans.
Jag känner ingen ilska mot dig/din familj den jag känner ilska och vrede mot är han som lurade både dej och mej.

Jag vet ditt namn & din makes namn, ungefär vart ni bor & jag har bilder på dej m.m.
Jag har ringt polisen alldeles nyss för att berätta att jag nu mer vet på ett ungefär vart Chester finns dvs. jag har mer uppgifter att komma med. Jag ska återkomma till handläggaren imorgon men jag hoppas du & jag som två vuxna människor kan lösa detta utan att vi ska behöva gå in i en rättsprocess. Han som sålde hunden till dej sa att han inte visste ditt efternamn, nummer, adress eller någonting och detta gjorde han uppenbarligen för att han visste att han agerade HELT FEL & mycket väl också visste om att han inte ägde Chester och var rädd för att jag skulle få kontakt med dej/få reda på vart Chess befinner sej men de har jag nu fått ändå som sagt.

Jag har haft Chester sedan han var lite drygt 7veckor gammal så jag känner igen honom när jag ser honom!
Och han KÄNNER IGEN MEJ de kan jag lova. Jag skriver inte ut ditt namn nu av ren artighet & för att ge dej ytterliggare en chans att höra av dig till mej via numret jag redan lämnat till dej.
Så låt oss lösa detta på bästa sätt för Chester och håller ni honom som sagt kär så hör av dig snarast!

Och du som sålde Chess du är ett riktigt svin rakt av du försöker bryta ner mej men LYCKA TILL med de!
Du borde veta bättre än att jag inte är någon vekling som ger med mej i motgångar och framförallt inte när de gäller någon/något jag brinner för/älskar och håller av!

Inga pussar inga kramar till någon förutom min älskade Chess som cirkulerar i mitt huvud hela tiden!
//Trött & hyfsat nyopererad mamma men de gör inte att jag inte håller av dom få jag verkligen älskar.

JAG ÄLSKAR DEJ CHESTER JAG HOPPAS DU HAR DE BRA TILLS DETTA LÖST SEJ PÅ ETT ELLER ANNAT SÄTT!


Sett på blind date & desperate housewives....

Blind date är ju egentligen ett ganska puckat program men ändå svårt att inte bli nyfiken! Sen Desperate housewives e ju som ni vet en KÄR favorit jag har! Älskar serien såååå mycket!!! :D
Innan idag såg jag en film en nyutkommen sådan som heter " Motherhood " jag skratta & kunde samtidigt känna igen ångesten i den men på slutet när "de sista " sammanfattande orden kom så grät jag.... snyftigt värre & tänkvärt. Sen har jag lekt en hel del med min älskade lilla "krabba" :) Tänk om några dagar är hon 10månader!
Helt sanslöst så tiden bara flyger iväg! De är fullt ös på henne kan jag lova herregud hon tar sej fram så fort så de är helt OTROLIGT......å varje dag kommer någonting nytt som hon lärt sej eller "utforskar" mer grundligt. Jättekul men de gäller att ha ögon i nacken så att säga.

Idag var vi ute iaf en kort stund Lillan fick gunga litegrann men kände ganska snabbt att jag blev öm i magen & sen vi kom hem har jag känt mej varm, kall, varm, kall.... haft huvudvärk & varit mer öm i magen än innan men men de ger väl snart med sej. Nu sover Lillan gott & själv ska jag läsa en liten stund.

Imorgon ska vi ut på en mer "nerstämd" tillställning vi ska nämligen på begravning Gabriellas första så vi får se hur hon reagerar kan mycket väl bli så att jag får sitta utanför med henne i vagnen. Det är ingen nära anhörig till mej utan en god väns gamla släkting som gått bort. Men man har ändå träffat henne & även Gabriella har gjort de några gånger så de är klart att de känns allt annat än roligt. Begravningar är ju alltid jobbiga stämningen är så tung & svår. Men de blir nog bra i slutändan.

Ne, nu läsa lite sen sova!
Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla Gabriella.....

p.s. Cecilia vi ses på torsdag! :)


Så sorgligt....

Om inte den bästa rösten någonsin så iaf en av dom absolut bästa ja just de Whitney Houstons fantastiska röst helt förstörd. Stoppa turnen! Det är ju hemskt, de vred sej verkligen i magen när man lyssnade på detta!
Låt oss minnas hennes röst för det den en gång var EN AV DOM ABSOLUT FRÄMSTA och inte detta!

http://www.youtube.com/watch?v=oVmOFnU38KI

Puss & Kram
//Mamma Malin & Krabban....

Ajjj....mm.....

dom gick ju in på två ställen i magen & nere på vänstersidan där dom gick in känns de nu ganska bra men där dom öppna upp lite i naveln känns INTE bra alls de gör jäkligt ont känns som de spricker upp! :S
Bara jag inte fått nån infektion eller nåt i det, eller så är de bara för att jag belastat de med för mycket tyngd redan suck å stön hoppas den smärtan lägger sej snart...

Jag kommer iaf börja träna om 2-3veckor om allt känns bra då och varit bra några dagar de ska bli sååå jäkla skönt! :)

Ne, ska se på film ikväll & deppa ner mej lite soffan vill bara komma tillbaka till mitt "vanliga jag" NU!

Läcker mamma jasså de tycker du "smygmys" ? :)

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla Gabriella

Snor denna av dej Sara, no hard feelings ;)

100 frågor!

1. Hur gammal är du om fem år?
26år

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Gabriella min älskling :)

3. Hur lång är du?
162cm KORT...önska jag vore längre men men...

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Oj, ser en hel del film men den senaste svårt att minnas....Senaste Wallander tror ja de var :)

5. Vem ringde du senast?
Mathias

6. Vem ringde dig senast?
Mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Jag gör det på måndag. Hur känns det?

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Lika trevligt både och :)

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Så skilda man kan bli...

10. När såg du senast din mamma?
Ca 10dagar sedan....brukar vara långt mellan varven dock...

11. Vilken ögonfärg har du?
Mörkblå

12. När vaknade du i dag?
05.00

13. Vilken är din favoritjulsång?
Halleluja..... eller nån hahha :)

14. Vilken är din favoritplats?
Sittandes i sanden vid havet i värmen...

15. Vilken plats föredrar du minst?
Sjukhus.....

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Jag befinner mej nog tyvärr fortfarande i Sverige dock med en UNDERBAR man å två barn till. En bra utbildning & ett nice jobb. Stabil inkomst & två underbara döttrar å en söt litet bebispojk :)

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Verkligheten.....

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Gabriella....när hon lekte tittut som den galningen hon är!

19. Hur stor är din säng?
Ca. 180cm bred å 210cm lång :D

20. Har du stationär eller bärbar dator?
bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Naken

22. Hur många kuddar har du i sängen?
4

23. Hur många landskap har du bott i?
2

24. Vilka städer har du bott i?
Borås, Nacka, Skarpnäck, Dalsjöfors...

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Barfota i sanden på sommaren :D

26. Är du social?
Extremt social dör utan folk omkring mej.....iaf psykiskt...

27. Vilken är din favoritglass?
Nogger, Twister, Å framförallt Ben & Jerry!!!

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Den va svår allt som e sött å gärna CHOKLAD!

29. Tycker du om kinamat?
Jajamensan! :)

30. Tycker du om kaffe?
Nja sådär föredrar varm choklad eller te :)

31. Vad dricker du till frukost?
Varm choklad eller iskall mjölk :)

32. Sover du på någon särskild sida?
Oftast på mage eller på högersida.....

33. Kan du spela poker?
Vet inte....(trött eller?!)

34. Tycker du om att mysa/kela?
Med en underbar karl jajamensan efter Gabriella är det de BÄSTA som finns!

35. Är du en beroendemänniska?
Både ja och nej... satsar jag allt så blir man ju beroende men i de mesta NEJ jag klarar mej själv.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nej de tror jag inte...

37. Vill du ha barn?
Har ju min älskade dotter men fler kommer de bli längre fram :)

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska....

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja, tyvärr.....

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
De borde ni fattat redan jag ÄLSKAR HAVET!!!

41. Vad spenderar du helst pengar på?
GABRIELLA!!!

42. Äger du dyrbara smycken?
Nej, man kan ju drömma men sanningen är NEJ.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Desperate Housewives & House

44. Kan du rulla med tungan?
japp

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Gabriella såklart & Cecilia e inte dum hon heller :)

46. Sover du med gosedjur?
Nej, sover ensamt men ligger å lyssnar på Gabriellas andetag....de e iaf gosigt :)

47. Vad har du för ringsignal?
Michael Jackson - Bad

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Tror tyvärr inte detta :(

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Min mobil.....

50. Flirtar du mycket?
Förr i tiden JA! Numera nja...typ ingenting....

51. Kan du byta olja på bilen?
Mmm...nja de tror jag inte men om jag hade fått en liten stund på mej skulle jag nog klara de :)

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
nej

53. Vilken var den senaste boken du läste?
"Inspärrad"

54. Läser du dagstidningen?
Ibland....isf den hederliga papperstidningen AFTONBLADET :)

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej

56. Dansar du i bilen?
Så fort jag får tillfälle hahaha :) Men de blir inte så ofta :D

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
5dgr i veckan 06.30-09.00 VAKNA MED THE VOICE på kanal 5 :)

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Handlingslista

59. När var du i kyrkan senast?
En anhörigs begravning....

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Oj, svårt jag gillade flera men avskydde också en del haha :)

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Några nätter vid havet :)

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Vännen Mathias "vabbade" för mej när jag låg inne på sjukan å opererades DE RÄKNAS!

63. Vad lyssnar du på just nu?
Tvn

64. Har du varit med i tidningen?
Ja

65. Vad är det konstigaste du ätit?
Har inte ätit nåt jättekonstigt däremot smakat på en vedervärdig dryck som smaka kolsyrat Jenka tuggummi fan ta dej Mathias!

66. Vem såg dig naken senast?
Jadu dom som operera mej fy fan! :(

67. Vad är det för färg på din tandborste?
Blå/vit...billig som fan....

68. Hur imponerar man på dig?
Mängder av charm, förståelse å ja de är inte helt enkelt hahaa :)

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Mathias, Mamma, Å numera också Cecilia & Peter...

70. Har du någon piercing?
Nej inte nu längre....

71. Din största vinst?
100 kr!

72. Civilstånd?
Så singel man kan bli....ensamstående mamma till Gabriella...som drömmer om att någon därute ska komma ridande på en vit häst å FÅNGA mej med all charm & närhet som finns! ;)

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
Några bloggar, Facebook (tyvärr), Min hotmail...

74. Är du fåfäng?
Nepp, bryr mej litegrann men orkar inte lägga ner vare sej massa tid eller pengar...

75.  Ångrar du någonting du gjort?
Säger som Lena Philipsson ; Jag ångrar ingenting KASTA FÖRSTA STENEN DEN SOM ÄR UTAN SYNDER!

76. Hur gammal är din pappa?
53 tror jag....haha...har ingen bra koll! ORKA! Fan jag e nyförlöst! :S Eller nåt.....

77. Vilket är ditt drömjobb?
Sångerska & MMA fighter :)

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Unna mej själv en spa weekend, åka till massa olika ställen i världen... Hoppa från ett flygplan! :)

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
2 Kaniner, 3 Marsvin, 2 Katter, 2 Hundar, Mängder av fiskar, En vandrande pinne som resulterade i hundratals små äckliga mögliga sådana uuuuuääää

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
Jag är MYCKET MER noga med Gabriellas klädsel & hygien än min egna, Jag svär i tid & otid, Jag drömmer nästintill varje natt mardrömmar å vaknar kallsvettig...
81. Svär du ofta?
Yes

82. Sverige när det är som bäst?
Jag står i Varberg på klipporna & solen skiner och rusar ner mot havet för att bada naken på kvällen!

83. Kan du åka slalom?
Hahaha NEJ för fanken skulle bryta varenda ben i kroppen!

84. Vad har du ätit i dag?
Kyckling & pasta och sen isglass & en delicatoboll (kunde inte låta bli) :D

85. Vad har du för utbildning?
Grundskoleutbildning men satsar på att läsa på folkhögskolan till våren :)

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
Benen, magen, eller ögonen.....

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Näsan HELT KLART vill bara möblera om den!

88. Vilken är din bästa egenskap?
Charm & nära till skrattet!

89. Vilken är din sämsta egenskap?
Enveten som få & ibland glappar truten innan hjärnan hängt med men de är mer och mer sällan dock tur de hahaha.....

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
Michael Jackson & Adolf Hitler....

91. Saknar du något?
En stabil ekonomi & kärlek....

92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
Ja självklart!

93. Vad gör dig ledsen?
Orättvisor, människor som stampar på andra för att själva må lite bättre, vissa reklamer som påminner mej om att de finns sååå många små barn som lilla Gabriella som inte ens har tillgång till rent vatten.... vill hjälpa men HUR?!

94. Vad gör dig glad?
Gabriella, god mat & gott vin & SOLEN SÅKLART!

95. Har du varit gift eller förlovad?
Yes......både och....

96. Vad ska du göra i helgen?
Försöka ta in vad läkaren sa nämligen att ligga stilla mycket & vila så jag så snabbt som möjligt mår helt bra igen.

97. Vad är det knasigaste du gjort?
Å herregud dont even try to go there my friends!

98. Vad har du för laster?
Uhh....snusar & biter på naglarna ibland..... inget kap direkt :S

99. Vem är din förebild?
Oj, har flera... både kända & icke så kända Pink, Jordin Sparks, Carrie Underwood, Michael Jackson m.fl. inom musik. Sen några som skrivit självbiografer jag läst & fått styrka igenom och sen även Maria Scheerer har du inte läst hennes böcker så GÖR DE NU!

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
Lägga mej ner....vilket jag borde gjort för längesen för nu gör de ONT.....

Öm som sjutton...

Mmm..kom hem igår på eftermiddagen från sjukan men känner mej mer än invalid! :(
Har jätteont å går dubbelvickt när jag går så de gäller att försöka vila å ligga still så mycket som möjligt så skiten läker ihop å jag kan fortsätta med mitt vanliga " up tempo" liv!

Mm...har egentligen inget annat att tillägga jo, dom som har Chess har gudskelov hört av sej via mail ser att jag fått svar från dem nu igen så ska genast läsa och jag hoppas på ett bra samarbete från dom då tror jag de kan bli toppen med Chess. Inte ens där tog du knäcken på mej "kära" exet! Måste kännas frustrerande.....
Så får jag bara ordning på allt med dom nu så kan jag dra tillbaka polisanmälan vore skönt.

Puss & Kram
//Mamma Malin & Glada gabriella....

inlagd igen å nyopererad....

i tisdags kväll blev jag superdålig igen vännen peter å hans tjej skulle köra upp mig men de gick inte då smärtorna var så extrema. goda vännen mathias fick bära ner mig å vi fick tillkalla ambulans. väl uppe blev jag inlagd akut å opererades igår kväll. de va skrämmande att bli sövd men fanns inget alternativ. när jag vakna va jag jätteförvirrad å rädd. dom hade iaf hittat orsaken till smärtan nämligen blodansamlingar/blodklumpar i magen som låg å tryckte mot organen i buken. de har dom nu avlägsnat som tur är! så den oerhörda smärtan blev plötsligt för både mig å dem mer än begriplig. har fått morfin till å från hela dagen då jag har svårt att sitta å gå har väldigt ont men nu kommer jag förhoppningsvis vara mer eller mindre helt bra om en vecka.  mathias har fått vara hemma med gabriella sen i onsdags han "vabbar" dvs e hemma för vård av barn då jag inte kunnat vårda henne. dom har haft de å har de bra iaf jag e fortfarande inlagd men hoppas få åka hem imorgon eftermiddag. saknar lillan jättemycket men hon har varit här några timmar varje dag, men jag kan ju inte bära henne nu. tack matti, peter, anso å cecilia för eran hjälp å erat stöd!  puss å kram //nyopererade mamma malin


Fullt ös som vanligt....

Jajamensan smärtan la sej igår efter 2timmar. Hade rejält ont men va fan ska jag göra?! Bara att uthärda förhoppningsvis är det nåt som går över och om inte lär jag väl bli så dålig så dom e tvugna att göra en operation akut. Idag vid 10.00 kommer familjeterapeuten å är här ca 2timmar sen ska jag å min lilla älskling "brumma" iväg med vagnen till posten & banken för att sen avsluta våra ärenden med ett BVC besök längd & viktkoll. Alltid trevligt att träffa hennes sköterska hon e SÅÅÅ go :D
Sen hoppas jag Lillan e TRÖTT så jag kan sitta i solen en stund behöver verkligen de, avkoppling & värme e ju mer än underbart och underskattat tills den dagen man får barn då jäklar uppskattar man varje minut!

Igår mådde jag asdåligt de va en katastrof. Nästan ohanterligt men de gick såklart...

När jag kommit in med Lillan efter BVC gäller de att hon somnar en liten stund så hon orkar med resten av dagen för vid 17.00 idag börjar jag träna igen!!! JAAAAAAA äntligen....(vet att jag inte borde för att jag har ont men jag mår knappast bättre av att "pausa" livet de kan jag ju ändå inte göra) Ne, de är styrketräningen jag tar upp igen efter att ha längtat efter de i ca 1½år! Ja, så längesedan är de. Det var när Lillan var 3-4veckor i magen som jag fick sluta för att jag kräktes så mycket & var rädd att förlora henne då var jag i TOPPFORM å nu är det alltså dags igen! Å jag kan inte i ord beskriva hur underbart de ska bli.... börjar med att träna styrketräning så mycket jag kan under våren/sommaren å sen till hösten hoppas jag på att hitta ett bra ställe där jag kan få slåss en del också :) Har hyfsat bra grundkondition också nu med tanke på att jag allt som jämt är ute med Lillan å vandrar å sen bär runt på henne MÄNGDER. Så om 5-6månader kommer de vara en grym skillnad på mej YES!
Jag tänker inte vara världens mest orealistiska utan BEACH 2010 jag kommer vara OKEJ, BEACH 2011 JAG KOMMER VARA GRYM! :)

Här lite nostalgi på hur jag såg ut efter 7månaders träning precis innan jag fick veta att Lillan fanns i magen å innan jag började kräkas som en gris p.g.a. det (ska tebax till MINST samma form)








Ja, idag ÄNTLIGEN dammar jag av brottardojjorna & kör igång igen!

Sen vill jag sätta en efterlysning på min hund Chester heter han & är en blandning med mestadels schäfer i sej.
Han är 6år & jag har haft honom sedan han var 7veckor gammal & sen lämna jag kvar honom i sthlm & nu är han "borta" enligt vad som sagts bortlämnad på prov en vecka men personen som har lämnat bort honom har inget efternamn, ingen adress eller telefonnr till dom som har honom! Om du sett Chester eller misstänker att du vet vart han är så hör av dig till mej genast via min mail
[email protected] då jag inte får några uppgifter om vart han är eller ens kan kontakta dom som sägs ha honom så kommer jag ge en hittelön (trots min ekonomi) till dom som kan ge mej tips som leder mej till honom igen! Jag ber till GUD att han har de bra & är i livet men jag känner mej inte alls säker! Så snälla ser du älskade Chess KONTAKTA MEJ här kommer några bilder på honom;


Som ni ser har han även lite bordercollie i sej han är extremt lydig & väldigt snäll mot allt & alla.



Jag å Chess.....

Min älskade kille, får jag honom åter vilket jag MÅSTE få om de inte visar sej att han har de jättebra vill säga så kommer jag lämna ut honom på foder till ett bra och lämpligt hem där jag vet att han mår bra & har de fint.



Så snälla hjälp mig att lokalisera vart min älskade Chess finns jag vill bara veta att han mår bra & om du som läser har honom så kontakta mej så jag får veta att allt går bra & att HAN mår bra!

Puss & Kram
//Mamma Malin & Gabriella som tränar på att krypa! (det är livsfarligt!)

Det finns inga ord.....

inga ord alls egentligen.... dagen har inneburit skratt, nu rejäl smärta så kan knappt sitta upp, gråt, förtvivlan, polisen, späd m.m.

AJJJJ jävlar...hej

Solig, härlig vårdag.....

Ja, idag har jag varit ute med Lillan några timmar i solen. Har fortfarande ont & känner mej lite febrig men jag kommer ändå inte bli bättre av att bara sitta inne möjligtvis deprimerad som få. Så de är lika bra att köra på som vanligt så gott de bara går. Va underbart väder ute idag! :)
Köpte några fina muffinsformar med så jag kan baka lite mer en lämplig dag i veckan :D

Tog några bilder när vi var ute & promenerade idag också glömde dock att fota Lillan när hon åt lite glass....typiskt! :( Men men, många roliga miner kan jag lova! HAHAHAA :)


Lillan tränar på att krypa :D

Här är det hårdträning som gäller..... :D SÅ SÖTT! :) Rumpan upp Lillan snart bär de av i en väldig fart! :D:D:D

Lillan i vagnen....lite trötter :)

Vårtecken :) Härligt.....

Vacker fjäril.....



Jag känner dig, jag känner dig så väl.
Dina fasor, dina våndor finns också i min själ.
Du är mitt kött och blod.
Det bär ett dyrbart namn, det är min kärlek utan villkor.
Jag gör vad jag kan.
Så stor och stark på dagen, men så liten mitt i natten,
när ingen ser, när ingen vet, kommer gråten mitt i skrattet.

Fem fingrar ska skydda dig.
Ett är månen, ett är solen, ett är polstjärnan bakom molnen.
Ett är hopp och ett är tro.
Handens fem fingrar vaggar dig till ro.

Hmmm...

Stort är mörkret nu.
Månen är itu,
men det är natten som gör dagen ljus och mitt ljus är du.
Och denna jord är rund,
finns här ingen annan som kan ge mig sån förtvivlan?
Och som är lika sann.
Du blir rädd för dina skuggor,
alla hot som aldrig når dig.
jag ska sjunga dig ett löfte,
och jag vet att du förstår mig.

Fem fingrar ska skydda dig.
Ett är månen, ett är solen, ett är polstjärnan bakom molnen.
Ett är hopp och ett är tro.
Handens fem fingrar vaggar dig till ro.

Om du tänker dig den skogsväg,
vi vandrar ibland,
gick vi stigen ner till vattnet.
Din hand är i min hand.
Se så långt där ner i djupet,
på botten av den sjön,
där finns en silverskatt som glimmar,
den är din inatt.
Så slumra in och dröm.

Fem fingrar ska skydda dig.
Ett är månen, ett är solen, ett är polstjärnan bakom molnen.
Ett är hopp och ett är tro.
Handens fem fingrar vaggar dig till ro.
Handens fem fingrar vaggar dig till ro.


God natt........
//Ledsen & besviken mamma med feber å värk..... Glada Gabriella hälsar sussande från sin säng....

Tisdagen & onsdagen i bilder....

lite försenat jag vet...men kom ju inte från sjukan förräns på torsdagen och har sedan dess mått ganska pytonorm... :S


Gabriella i vagnen i tisdags förmiddag jätteglad å ute med mamma på långpromenad :)

Gabriella gunga för första gången vilket hon tyckte var superkul :)

När vi kom hem bakade jag chokladmuffins dom blev supergoa :D

Några timmar senare efter en snabb ambulansfärd låg jag på akuten med hemska smärtor men som tur är fanns vännerna Peter & Anso där som stöd! TUSEN TACK!!!

JAG HATAR NÅLAR....men brydde mej knappast när jag hade så ont....

Men när jag hade fått en hel del morfin var jag inte jätteroad när dom tryckte in ännu en nål i andra armen! För att kunna ge dropp & smärtlindring med 1-2timmars mellanrum dygnet om....uscha :(

Har ALDRIG någonsin tryggt så ofta på denna knappen inte ens på förlossningen! :S

Ser ut som jag kände mej dvs HELT ÅT HELSIKE superont & obekväm i sjukhusmiljön blääää! :(

Ja, det var denna "maskinen" som jag skrev ifrån när jag skrev utan å och ä från sjukan. Detta är alltså en tv & data både och i en apparat smidigt kan man tycka men de va ett helsike att skriva på den! Hahaha...

Mathias & älskade lillsnuttisen kom upp på onsdagen. Saknade halvt ihjäl mig efter henne!

Nu har jag inte lika ont men känns som jag är på väg att få feber å har redan lite frossa....å när jag är sjuk & genom det blir orolig så blir jag FÖRBANNAD för jag har verkligen inte tid att åka upp å få den hjälpen jag behöver. Helt enkelt de går inte! E ju själv med Lillan....... :S
Ne, ska ta en dusch nu & hoppas jag känner mej bättre inatt/imorgon.....

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla älskade krabbisen som när som helst kryper iväg! Hon står mer eller mindre hela dagarna i "krypposition" och tränar haha :D 

Spenderat två nätter på sjukhus...

Ja, inte har de varit kul kan jag lova.... :(

Åkte hem idag (dock mot läkarns vilja) för att vara med & ta hand om Lillan. Har fortfarande jätteont och vi vet inte ännu varför jag haft å fortfarande har så jäkla ont. Dock vet vi att jag har cystor, vattencystor & det gör ju ont men inte SÅHÄR ont har haft de innan nämligen. Så blir jag inte bra väntar en titthålsoperation i magen......
Hoppas verkligen att värken släpper för de känns ganska hopplöst att ha såhär ont.

Ne, ni får ursäkta ska uppdatera mer när jag mår bättre men nu är inte fallet så....
Puss & Kram
//Mamma Malin & Söta sovande lilla krabbisen :)

ligger inlagd pa sjukhus....

ja nu ligger jag inlagd pa sjukhus efter att igar fatt enorma buksmartor fick ringa ambulans!! och ar alltsa nu inlagd trakigt a har ont som sjutton morfin hela tiden. anledningen till varför de fattas olika bokstaver nar jag  skriver ar för att de jag skriver pa e mer high tech an jag namligen en data a tv i ett visste inte ens att de fanns! idag blir det nog röntgen a kanske en titthalsoperation. suck..... som tur ar tar mathias hand om gabriella sa jag vet att hon har det lugnt a tryggt. vilken jakla avancerad grej det har ar tar evigheter att skriva med dessutom! men coolt iaf. grattis pa födelsedagen matti! puss a kram fran sjukan!

Diskat, städat, bakat, handlat......

Ja, idag har de hunnits med en hel del :) Har även tagit en härlig promenad med Lillan i vagnen visst de har varit grått idag men ändå skönt ute. Lillan har fortfarande lite rethosta men det är ingen katastrof här inte utan bara lite host host ibland. Nu sover Lillan gott & jag ska läsa en liten stund & sen sova. Imorgon hoppas jag verkligen på SOOOOOL isf ska jag & Matti ta Lillan till lekplatsen skulle vara grymt kul :D
Sen blir de nog en liten tripp ner på stan också...för att sysselsätta mej själv litegrann lät att de blir samma hela tiden världens ekorrehjul men de går faktiskt att bryta med lite jävlar anamma! :)

Har inget mer att tillägga för idag så god natt & sov riktigt gott! :)
Puss & kram
//Mamma Malin & Söta krabbisen...

Hoppas på sol idag.....

mm de gör jag verkligen! Idag blir det till att lägga Lillan i vagnen & gå ut på en promenad kanske gå till lekplatsen om vädret tillåter & låta henne testa på "bebisgungan" vore kul :)
Sen blir de till att panta flaskor, sortera å kasta glasflaskor & sen handla. Hoppas det blir en bra dag, känns som de kommer blir de iaf. Håller på just nu att ladda upp bilder för framkallning har inte framkallat några bilder sen julaftonsbilderna så de är verkligen på tiden! Min data har dessutom krånglat extremt mycket de sista den kommer väl "dö" när som helst. Så ska bränna ner bilderna som de blivit från 2010 än så länge på skivor senare idag.

Har varit uppe en ganska bra stund & Lillan har fått flera tänder upptäckte jag igår! Haha....har varit rädd för att stoppa fingrarna i munnen på den lilla då hon gärna har bitit mej riktigt ordentligt när jag väl gjort de tidigare. Men igår när hon åt sin gröt så såg jag en till i underkäken & att de var väldigt vitt i överkäken längst fram så nu jäklar nu kommer de tänder på löpande band :)

Ne, nu ska jag kolla hur de går med framkallningen av mina bilder.
Ha en fin dag allesammans!
Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla "krabbisen"

Diskat, städat, vickt tvätt nu softa....

Ja, idag har de pysslats lite här hemma som så ofta nu för tiden. Såg en film för en liten stund sedan den var bra " Så olika " heter den å är svensk de är kul med svenska filmer tycker jag personligen :)

Annars har de varit Lillan som vanligt för hela slanten.... hon va så mysig i eftermiddags när jag satt & veck tvätten låg å rulla runt i sängen å prata på....haha :)

Ne, nu ska jag läsa lite & sen sova....Tösen har fått lite rethosta så får se hur natten blir....Alla dessa jäkla smittor som går ÖVERALLT blir galen på de! :(

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla Gabriella.....

Påskafton....

Ja, det var de igår :) Vi firade med Mathias & hans släktingar och hade det jättetrevligt & mysigt. Tidigare på dagen var vi ute i de fina vädret å promenerade en stund :)
Sen åkte vi hem till Mathias syster vid 16.30 Lillan var på bra humör & då blir jag själv automatiskt väldigt glad också så de börja bra å var bra å sluta bra haha :) Helt enkelt det var en jättebra påskafton!
Vi åt & drack gott lilltösen ville vara med HELA tiden de va ju sååå spännande å kul tyckte hon med alla hundar, barn & alla vuxna människor överallt. Påskägg fick Lillan också :) Både av Mathias mamma & syster tusen tack!
Idag har jag dammsugat, diskat, kokat flaskor m.m. Så nu blir det lugnt resten av dagen.
Här kommer några bilder från igår!


Jag & Lillan precis när vi anlänt & jag har en god välkomstdrink i handen. Mattis syrra har de SÅÅ fint & ljust hemma! Väldigt trivsamt.....kanske har man ett vackert hus själv en dag vem vet....

Söta Lillan....mycket att titta på för henne :)

Hihi Lillans min e skön haha :)

Lillan sitter hos Mathias & klappar den ena hunden :)

Mathias syster Johanna med sin man & sin äldsta son.

Gabriella fick b.la. såpbubblor i sina påskägg :)

Jag & Lillan på kvällen :) Två glada tjejer.....

Puss & Kram
//Mamma Malin & Lilla sötnosen Gabriella :)