Julen....

jja, julen är förbi & det må vara en sak....den blev inte så lyckad detta året faktiskt utan de känns mest väldigt skönt att den är över! Sen nu kommer kära nyår, bläää..... ne känner mej allmänt omotiverad & tråkig, nyår är ju fest för typ alla utan för dem som jobbar men då innebär de rejält med extra kosing vilket skulle sitta väldigt fint just nu. För min del blir de nog väldigt ensamt, eller nja....ensamt blir de nog inte knodden ligger ju i magen vecka 13 nu, och det känns bra men med allt annat är de faktiskt mer eller mindre blaha snarare än bra. Är så trött på människor så jag skulle kunna spy av bara den anledningen. Ja, som sagt blää för julen.....ännu mer blääää för nyår utan skumpa, snygg klänning & fest :(
Men ska iaf vara så trevlig eller otrevlig att jag bjussar på lite bilder varav bara en är från julafton och de andra från min visit hos min kära moder.




Söta Maja maräng......Ja....mammas lilla kissekatt får förgylla denna blogg.

Söt som attan....julstämning som en liten flinga.....



Juldagens kväll gick i lugnets tecken.....

Lekfull som attan :)

På sena kvällen rockade lillebrorsan loss totalt!

På annandag jul lagade jag lite mat till mina bröder :)

Sen klädde min kära familj på mej mängder av morsans kläder för att ta en promenad i snön, jäklar va snygg jag blev ;)

Sen kriga mina bröder litegrann som vanligt :)

Ja, de va allt för mej för tillfället nu ska jag åka iväg å köpa lite käk, kan tänka mej de mesta är hungrig som en gris! Grekiskt,thai,kina,give it to me!
Puss & Kram
//Lilla matvraket :)






 

Komiska å oförglömliga julafton 08

Herrejesus denna julaftonen har verkligen börjat lustigt hehe......ja först skulle knodden göra sej påmind å de kostade mej min frukost som jag verkligen önskade att jag inte hade ätit! Sen att som en tant krångla i sej de tajta kläderna, fakta: Ett silverfat å sen ett äpple i trutten på mej så är jag årets lilla julgris! :D
Uppgift ett: var att försöka efter att ha skurat badrummet få till ansiktet så de ser nåt som när levande ut, lyckades sådär...
Uppgift två: Krångla på mej en liten klänning som jag bestämt & målmedvetet köpt i min vanliga storlek trots att jag inte nu är i min vanliga form, de var en syn för gudarna å jag konstaterade snabbt att axelband var ett ont måste om inte jag skulle glädja kära släkten med två hoppande bröst på julbordet! Så axelband på & smile, klänningen satt!
Lyxen att andas är ett kärt minne blott men de ser bra ut hehe......sen de fina strumpbyxorna jag köpt.......ojoj, hopp.....hopp.....hopp......å jag var i! Tjohooo glädjen e total men vad lyckas jag då med?!
Ja....just de riva sönder dom! En stor reva på baksida lår men de skiter jag i...jag tänker envisas med att ha dessa halvsöndriga strumporna ändå! Kalla de hormoner eller nåt.........gravid kvinna på ingång......hehe.....
Så kära svärmor duka upp julbordet för här kommer ett hormonmonster som endast kan hållas lugn genom MÄNGDER av mat så till er alla från oss alla : En riktigt GOD JUL!

Puss & Kram
//Hormonmonstret på silverfat!

Halloj!

God jul till alla förresten, idag är en seg dag! Känner mej som en påse potatis & jäser som en bulldeg..... :)
Imorgon går vi in i vecka 12......spännande är det helt klart. Var iväg igår & köpte en klänning att ha på mej på julafton & juldagen den är superfin dock får jag nu börja vänja mej vid att magen INTE går att "maskera" undan vilket blev en liten chock ändå......men de känns bra men självklart ovant. En sak är säker iaf får inte växa en halv cm till tills julafton isf kommer klänningen säga " skrattchhhh " hehe....men jag tar den risken! Julafton firar jag här i Sthlm för att sedan på juldagen bege mej neråt i landet till nissarna ja mina två bröder, mamma & hennes kille. Ska bli trevligt.....

Ja, jag har fått frågan vad jag jobbar med här över bloggen just nu är jag arbetssökande & ska börja studera till våren.
Så höggravid kommer jag sitta som en plugghäst! Jag jobbade som modell & värdinna när jag bodde i Borås men tyvärr fick jag avsluta allt detta när jag valde att flytta upp hit till sthlm. Dock har jag fått lite förfrågningar om intressanta fotningar här uppe nu så vi får se men de kan mycket väl bli en plåtning framöver igen :) Vilket helt klart vore skoj.
Skriver även på en bok, dock har de sista tiden blivit lite till & från med skrivandet tyvärr. Inte känt så mycket inspiration & ork sista tiden & då är det bättre att ta en paus för att sedan köra igång igen. Hoppas att denna boken kommer vara färdig & klar åtminstone till min 25-årsdag & då ges ut, vad boken handlar om tar jag dock inte upp på denna bloggen.
Jag har förhoppningar om att även kunna ta upp min musik igen, har tidigare skrivit en del & sjungt mycket dock är de fortfarande i "bebisstadiet" då jag inte riktigt kan bestämma mej för vad för typ av musik jag vill syssla med men tankarna springer fritt & förhoppningarna finns där om att iaf komma igång igen :)

Puss & Kram
//Mamma Malin & knodden.....


Hej folk å fä.....

Idag var vi iväg & handla lite käk. När vi kom hem ställde jag mej som den husfru jag är & lagade mat.
De blev spagetti & köttfärsås med färsk basilika m.m. supergott! :D
Här kommer en liten bild på när de puttrar.......


Smaskens var de verkligen.....nu ska jag plocka in disken & sen ut me Chess :)
Puss & Kram
//Malin & Knodden......

Knockad & Chockad.....

Ja, jäklar vet inte vart jag ska börja men vi har alltså nu kommit hem från en HELT SANSLÖST BRA konsert med whitesnake. Var helt otroligt, makalöst superbra. Jag trodde aldrig att Iron Maiden (mina gudar) skulle bli knockade av nåt band men sorry älskade Bruce du är knockad av David Coverdale, Bruce kommer alltid vara gud för mej men han är inte längre den enda, älskade David står numera som gud! Playlisten var helt brutal, helt oslagbar & inte blev de sämre av " Soldier of fortune " som var en av de underbara extralåtarna. Ne, jag är helt såld jag tyckte extremt bra om whitesnake redan innan konserten men efter detta kan jag bara säga en enda sak : GENIALISKT!!!
Tusen tack älskade Therese för biljetterna jag & mannen är dej evigt tacksamma. Du har gjort våran jul till den bästa!
Å knodden fick en bra start i magen, en hårdrocksunge underbart!
Å jag är inte sämre än att dela med mej av foton från denna oförglömliga & underbara kväll så mina kära läsare en julklapp till er :











 



Tusen tack Therese å ni som inte gick missade verkligen julens höjdpunkt!
Puss & Kram
//Tjejen som ska äta pannkakor för två :D




WHITESNAKE.....

Jajamensan, idag är de whitesnake som gäller för hela slanten! När klockan tickar över 18.00 är de dax att bege sej till Hovet.....har aldrig sett whitesnake live innan så de kommer nog bli grymt! Så första konserten för knodden blir whitesnake, lustigt nog var de mannens äldsta dotters första band att höra live i magen också :)
Så de blir en riktig hårdrockare av detta också, såklart.
Känner mej lite som en korv idag, ne jag är knappast stor å tjock men känns konstigt att huden känns för liten hehe.....
Flera av mina trosor har dessutom spruckit i resåren, så nåt säger mej att magen växer hehe.....Ja, spännande & se hur "stor" jag kommer bli.....tror knodden kommer göra att jag ser ut som en streckgubbe med ölmage! ;) *sexy*

Ja, nu är de dax att kleta ner ögonen litegrann & sen WHITESNAKE.....tjooho!
Tack kära älskade Therese för biljetterna, de är mer än guld värda!

Puss & Kram
// Svullna gäddan.......

Å vi går in i vecka 11......

Jajamensan idag är första dagen på vecka elva......tiden går ruskigt fort ändå.....
Snart är de mat, mums.....att äta har blivit en underbar hobby haha.....gärna ofta, mycket & ne, hela tiden snarare hehe....
Här kommer lite bilder från henkans lussefirande som var igår....vi hade världens snyggaste lucia haha....om än lite manlig sådan....hehe....


Är de inte stiligt med en manlig Lucia som ser ut som jesus själv!!! :D
Danne bär upp kronan på ett hederligt & smakfullt sätt! U make henkan still rock!

Jag & Emma som drar på barnvagnen där Lucas sitter utklädd till pepparkaksgubbe, supersöt åså lilla Wilda såklart! :)

Efter den lilla rundan så hjälpte jag & mannen till med att grilla korv, hälla upp varm choklad till dom kalla små barnen m.m. vi hade jättetrevligt iaf & va superkul att träffa Therese,Carina m.fl. igen de är alltid trevligt!

Idag har jag varit iväg på Kista köpcentrum & köpt lite julklappar, mådde riktigt illa när vi passerade alla matställena som finns samlade i samma hörn, bläää......men en stund senare så köpte jag en liten vanlig "tråkig" miniburgare på mcdonalds kunde inte motstå.....varför ska jag just känna sug efter dessa små tråkiga burgarna de brukar jag aldrig gilla annars haha.....konstigt de där! Å innan kunde jag däremot tänka mej en liten vanlig cheeseburgare men nu kräks jag nästan av bara tanken! :S Ja, kroppen är finurlig helt klart. Fick den första riktigt outhärdliga graviditets "biverkan" igår för första gången & förhoppningsvis var det den sista haha....ja man kan väl få drömma iaf?!
Denna jobbiga sak kan också bero på att jag kanske lider av B12 brist vi har nämligen de genetiskt i släkten min mamma käkar en tablett varje dag likaså min mormor så jag borde gå & kolla upp de. För symtomen man har då stämmer in med den hemska "biverkan" jag fick igår nämligen extrema myrkrypningar i hela benen, hårda & kalla stötar från korsryggen ner i benen enda ner till tårarna. Låg & sparka i soffan som en galning men nu idag har jag inte känt av de, jävla tur!!!

Köpte en jättesöt bok oxå idag " Beatrix Potters Pelle kanins babybok - Mitt första år " Den kommer jag skriva,klistra in grejer i m.m. ska bli såååå kul :D Synd att alla "bebis/barn" saker är så väldigt dyra eller kanske tur för hade de inte varit så dyra hade hela lgh just nu varit som ett bollhav av bebissaker! :D
 
Julstämning gillar Nella :D

Nella myser & har självklart snott min favvoplats för tillfället hihi :D

Puss & kram på er alla!
//Rockbruden med knodd i magen ;)
P.s: WHITESNAKE på TISDAG LÄNGTARRRRR!


Så trött hela tiden.......

Jajamensan är trötter själv hela tiden....... Helt otroligt att man kan bli så knockad av en så liten krabat, å tyvärr blir ni mina kära läsare lidande då jag inte har nåt direkt sug att skriva för tillfället..... Men här kommer två bilder iaf magen + julklapp till knodden!


Så sött så jag kunde inte motstå........ God jul knodden! :D

Vecka 10 å de går inte att missa att här ligger de en liten liten krabat.....
Puss & Kram
//Mamman å magen :D

God kvällsmat & ett härligt,långt bad.....

Mmmm.....käkade räkor,körsbärstomater,gurka & mango till kvällsmat sååå gott! :D
Å de bästa är att jag har räkor kvar tills imorgon också! Tjooho.....nyttigt & syndigt gott!
Efter de tog jag ett långt bad......peela mej & stirra mej nästan blind på min mage som faktiskt syns bra nu när jag e näck, haha.....den ser utomjordisk ut! En liten mage plötsligt hihi...... skickade en bild på magen till min make innan jag hoppade i badet å jag fick ett så härligt sms tillbaka haha.....skratta som en tok " Kommer flyta som en boj! "
Flyter inte riktigt än men snart haha......ja, en brottare är på tillväxt & jag hoppas snart kunna börja träna igen....går inte just nu när jag bara mår illa, kräks & är trött...... Men på måndag ska jag göra ett nytt försök (om jag inte mår pytonorm)

Dagens djur: Räka
Dagens sug: Gott & blandat SALT & McDonalds
Dagens låt: Välkommen hem - Sonja Aldén
Dagens skönaste: De långa badet.....
Dagens pest: Sjukligt illamående
Dagens ord: Knodden
Dagens roligaste: " Mamma,pappa kursen "på 1½timma i morse :)
Dagens önskan: SÖMN, som e värd namnet!

Ne nu får de vara nog!
Puss & Kram
//Malin & knodden ;)

Första ultraljudet finished! :D

Ja, de va otroligt.....å kändes allt annat än verkligt! Hjärtat tickade på som sjutton, å de är otroligt att en så liten knodd kan få en att känna så mycket.....illamående,trötthet,glädje,rädsla ja de är verkligen blandade känslor men i de stora hela känns de underbart & t.o.m. under kräkningarna är inställningen så positiv....de kommer bli sååå bra :)
Den lilla plutten är 8 veckor + 4dgr....snart + 5 dagar :D
Å, jag måste medge att de känns ganska skönt att de "bara" är en....de räcker gott å väl första gången.....men nästa gång så kan jag ta tvillingar & nåt säger mej att de säkert kommer bli så också :)
Så en brottare är alltså på tillväxt i min mage, herregud de känns så fantastiskt trots att jag själv känner mej allt annat än fräsch för tillfället......å jag sover sämre än nånsin....så mycket tankar & rädslor...tror min man kände sitt egna hjärta tick-tacka ganska mycket också när han såg knoddens hjärta tick-tick-tick-tacka.....som sagt snabbt som attan.... :)
Å jag kan fortsätta min träning, kommer köra i lite lugnare tempo & självklart gå efter hur jag mår och sådär men jag ska fortsätta att träna iaf, de är planen så länge de går. Dock har jag funderingar på att börja simma nån dag i veckan också de är ju bra & skonsam träning för kroppen. Å här kommer två bilder på lilla knodden! Enjoy... :D




Vår efterlängtade lilla knodd.............


Chesters reaktion på att han ska bli storebror! :)

Nella hade inte så mycket att säga, hon har redan känt att de är nånting & jag är ganska säker på vad också, för 2½vecka sedan börja hon komma till oss när vi skulle somna nämligen å den senaste veckan har jag vaknat på natten av att hon sover jättenära min mage....varm som ett element!

Denna donnan har ju fött fram 4bebisar de kan man inte tro! :)
Å en bild på mej också då.....hehe....Mamma Malin......

Yee rockn roll....... ;)

Puss & Kram
//Mamma Malin med en liten brottare i magen :D

Spyflugan....

Ja, de är jag idag! I övrigt är de ganska bra trött som attan dock & känns som de spänner i magen.
Ska försöka äta lite om en stund igen, hoppas jag kan behålla de bara jag behöver kunna behålla allt jag får i mej.
På torsdag blir de extremt spännande då ska vi nämligen på första ultraljudet! Ja, jag prata med barnmorskan tidigare idag, gud va spännande de ska bli....kan knappt vänta! Läkarn som ska göra ultraljudet är tydligen väldigt bra också enligt väninnan Emma som jag har fullt förtroende för & de är inte omöjligt att de är Emma jag ringer å tjuter på när de är dax innan sommaren att få fram denna lilla varelsen eller dessa, ja herrejesus tänk om jag får höra på torsdag att de är tvillingar då svimmar jag nog om nånsin! Ja, detta är helt klart spännande iaf......Men nu dax för mej att äta som en häst!

Puss & Kram
//Malin å Knodden

Eran tur att få veta......

Jajamensan, nu tycker jag de känns som att de är dax att berätta för er med ord å bild vad det är som jag varit så glad över i några veckor....... :D  Vissa av er har gissat å ja, ni har haft rätt.... :)
För exakt tre veckor sedan gjorde jag ett graviditetstest för jag hade i 2-3veckor misstänkt att jag var gravid, jag gjorde det en måndagsmorgon å herrejesus de kunde inte bli mer solklart de testet som var POSITIVT.
Igår så köpte jag ännu ett test, inte för att dubbel kolla utan för att jag helt glömde av att fota clearblue stickan, jag vill ju ha bild på ALLT! :) Så jag gjorde testet igår (söndags) kväll & självklart visade det igen positivt å jag klickade några kort.
Har mått väldigt illa några veckor nu å man känner sej inte direkt pigg som en mört men de gör ingenting, de känns i de stora hela helt fantastiskt! Så jag ska bli mamma Malin de ni..... Det är nånstans mellan 9 & 13 veckor ungt men troligast är nånstans mellan 11-12 veckor. Så idag på morgonen ska jag ringa barnmorskan för denna gången håller de! :D
Har slutat med alla sömntabl. m.m. & äter som en liten shetlandsponny :) Brösten är dubbelt så stora som vanligt haha.....å det syns en liten kula på magen, hehe min "ölmage".....nja, inte riktigt. Här en bild som visar att vi kommer få en liten knodd, en liten brottare, en liten människa PLUS......



Puss & Kram
//Mamman & Knodden :D