Jag och min älskling......

Här kommer två texter på två av "våra" låtar. Ja låtar som stämmer in så bra på oss...vad vi känner & tycker.
Första låten är Alicia Keys - No one :

I just want you close
Where you can stay forever
You can be sure
That it will only get better
You and me together
Through the days and nights
I dont worry cause
Everythings gonna be alright
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright

No one no one no one
Can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one
Can get in the way of what I feel for you
You you
Can get in the way of what I feel for you

When the rain is pouring down
And my heart is hurting
You will always be around
This I know for certain

You and me together
Through the days and nights
I dont worry cause
Everythings gonna be alright
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright

I know some people search the world
To find something like what we have
I know people will try
Try to divide
Something so real
So till the end of time
Im telling you that

Till dej älskling är den texten! :D

Här är en text som enligt mej är helt underbar och så EXTREMT passande även den är till dej mitt hjärta! :D
Leona Lewis - Bleeding love

Closed off from love
I didn't need the pain
Once or twice was enough
And it was all in vain
Time starts to pass
Before you know it you're frozen

But something happened
For the very first time with you
My heart melts into the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open

Trying hard not to hear
But they talk so loud
Their piercing sounds fill my ears
Try to fill me with doubt
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling

But nothing's greater
Than the rush that comes with your embrace
And in this world of loneliness
I see your face
Yet everyone around me
Thinks that I'm going crazy, maybe, maybe

And it's draining all of me
Oh they find it hard to believe
I'll be wearing these scars
For everyone to see

Ja kära vänner tyvärr är det flera i min bekantskapskrets eller ja de flesta av dem VAR i min bekantskapskrets är alltså nu längre INTE det iaf som inte alls kunnat/kan acceptera och glädjas åt att jag hittat nån jag mår bra med.
Tycker själv det är ganska patetiskt men framförallt sorgligt då det är de människor som innan lyckönskat mej!
Jaja vi lever ju inte i en sann värld tyvärr utan mångt och mycket är tyvärr just falskt och smutsigt :(
Åå nej jag håller inte på att bli galen eller som min f.d. farsa sa " Du har blivit så flummig " Ja herrejesus kanske är man flummig om man är glad å mår bra inte vet jag men i vissas värld så verkar det verkligen så. De vill tydligen ha kvar sin nedstämda Malin..... hon som ler på utsidan men gråter på insidan men NOPP slut med det!

Låten bleeding love får mej att tänka på första gången jag tokigt som sjutton satte mej på tåget en TIDIG morgon upp till sthlm och inte nånstans visste vad jag hade att vänta mej! haha.... Kunde bara inte sluta tänka på honom.
Han den där dörrvakten....08 till 100%......Han som skicka låtar som fick mej att gråta för att jag kände igen mej så mycket i texterna....han läste av mej bättre genom en webcam än min egna familj lyckats göra under alla dessa år de haft mej i sin närhet! De är ju inte klokt egentligen så sorgligt men samtidigt så UNDERBART!
Ja jag ska inte säga att jag inte var nervös när jag satt och knappade på min lap top i bistron denna tidiga morgon.
Jag var extremt nervös. Vi satt och snacka över msn under hela min resa upp och vi cammade också då :D
Sen pang bom så stod han där framför mig! Haha...kunde ju knappt tro att det var sant! :D
Det var många tankar som snurrade genom huvet då kan jag lova han var kortare än jag trodde.....muskligare än jag trodde....såg snällare ut än jag trodde fast nja lite spralligare ut också så de jämnar ut sej! haha :D
Vi åkte ganska direkt hem till honom & jag var suppppernervis! När vi väl kom in så satt vi en stund och snackade om ditt å datt men jag skrattade mest för hela situationen var SÅ bisarr...SÅ overklig! :)
Sen efter nån timma i hans trea på henkan som jag då inte hade den minsta aning om skulle bli mitt hem så la jag mej ner i soffan...jag var HELT SLUTKÖRD hade inte sovit på natten utan klockan fem på morgonen sprungit till tåget för att hinna med! Med packning + att jag inte var helt frisk...a fysiskt alltså psykiskt vet vi redan att jag e lite weird haha.... :D Den tågresan bekräftar väl det om NÅGOT? Men titta vad jag vunnit på min galenskap! :)
När jag lagt mej ner i soffan så la han sej bara bakom och höll om mej och de kändes SÅ rätt det var mer romantiskt än den mest romantiska rulle du kan komma på! Jag kände mej så trygg å lycklig sen stannade jag tre dagar för att sen åka hem å ta tag i mitt liv nere i mitt dåvarande hem i Borås. Dock kunde jag ju inte sluta tänka på Puzzler och vi snackade varje natt efter tretiden när han kommit hem från jobbet å då menar jag inte en liten stund utan oftast i 5-9timmar! Vi snacka i telefon en hel del också å hade skitskoj hela tiden! :)
Han kändes sann tvärtemot det jag var van vid så jag packade och åkte ännu en gång upp och där slog de sådana enorma gnistor att man fick ducka om man ville behålla håret! Så fort jag klev av på perrongen och såg honom så tänkte jag " Denna mannen SKA jag ha han HAR ALLT och mer därtill han e för bra för att vara sann " Under hela vistelsen i sthlm den gången så hoppade jag på rosa små moln! Vi badade i hans jacuzzi....åt gott...myste & såg på filmer :) Vi gick på stan & jag var helt superförälskad och kunde inte tänka mej att åka hem till Borås igen! :(
Så när jag väl gjorde detta efter några dagar i himlen så grät jag när vi skildes åt och tårarna rann nästintill hela resan ner till Borås. Då hade jag helt och hållet bestämt mej för att lämna mitt gamla liv och starta upp ett nytt härligt lyckligt liv med den mannen jag var/är så förälskad i. Han var ganska fascinerad över mej med kan jag lova :D haha.... Ja de var verkligen ömsesidigt om man säger så vi njöt i fulla drag av varandras totala uppmärksamhet å var helt uppslukade av förälskelsen. Amors pilar träffade verkligen mitt i prick ännu en gång och nu lite mer än två månader senare så bor jag här på henkan med min älskling å all min packning är sedan länge uppackad å min katt & hund stortrivs precis som jag. Jag är förlovad med min älskling å vi planerar vårt giftemål som går av stapeln i december :) Vi satsar också på att skaffa barn och vi ligger titt som tätt och bubblar som kräftor i jacuzzin fortfarande TRO INGET ANNAT! :) haha.... Ja jag känner mej så lyckligt lottad å mår så mycket bättre än innan så skillnaden nästan är löjligt stor! Inatt har vi kollat på filmen "Nacho Libre" med Jack Black i huvudrollen å skrattat så popcorna flugit all världens väg! Vi har också bubblat på som kräftor och pussat varann säkert 200ggr haha :) Jag kommer snart äta upp honom JAG LOVAR....så kära nyblivna släkt är ni rädda om honom så ha lite koll för jag har börjat gnaga i mej lilltån redan :D *smile*

Ja så vad har annars hänt nja inte så mycket allt har varit ganska lugnt å bra.
Jag hade dock en svacka å mådde sådär bra igår och förrgår men nu har den släppt och jag är på benen igen.
Fullt ös medvetslös säger jag bara! Men men nu vet ni alla att jag har de bra och puss på dig älskling!
Puss o kram
//Lilla fula ankungen som enligt sin käresta blivit en svan :D

image619

image620

image621
Den sista bilden är iaf min favoritbild på mej och älsklingen älskar denna bilden så! :)

Toppen....

Allt gick superbra på fotningen korten blev jättebra och min arbetsgivare var så snäll att han tog några bilder på mej och älsklingen ihop i slutet 2min här kommer de:

image598
Jag blir så mallig han e så snygg......så jäkla läcker! :D Så mycket man de kan bli! :)
image599
Är så kära :D Mmm....mumma så gott!
image600
Mm....Im lucky! Snyggaste paret i stan hell yeah! :D Älskar dej min snygging! :)

Våran resa ner till gbg gick bra vi digga som dårar och jag var dj såklart haha.... :D
När vi kom till Linköping så svängde vi av mot ******* för att åka och träffa min mamma och hennes kille som jag kallar Nalle vi tog en kort fika på 15min. men de va mycket trevligt och de va första gången Puzzler träffa Nalle :)
Sen ilade vi ner till gbg för att jag skulle arbeta ja som ni som följer bloggen känner till som modell :)
 Här en bild från när vi satt hemma hos Nalle och tjöta lite :D

image602
Jag & mammas kille Nalle som e supersnäll å go! :)

När vi väl var nere i gbg var jag helt slut och hade gråtit en hel del då jag nu insett att tyvärr kan jag inte ha mer kontakt med min far då han får mej att må så pass dåligt han beter sej så jävla illa mot mig och min blivande att jag nu sagt upp all som helst kontakt med honom för de va de han själv ville! De gjorde honom tydligen äcklad av att se de kort jag skickat ner till honom på när jag testar brudklänningar. Vilken normalt funtad farsa blir äcklad över sin dotter?! Och allra minst när hon står i en brudklänning! Jodå han var äcklad som fan....svin säger jag bara!
Så nu vet ni de. Jag älskar mina bröder extremt mycket och hoppas verkligen inte att ni bryter kontakten med mej för både ni och jag vet att farsan inte är som han ska så låt inte honom förstöra vår kontakt!

Make-up artisten som sminkade och fixade mitt hår igår var superduktig och jag har lite funderingar på att erbjuda henne ett jobb nämligen att sminka mig som brud och kanske även fixa håret men de är inte bestämt än men hon var/är svinduktig verkligen kvick och rolig att jobba med. Stefan höll stadigt i kameran som vanligt och bilderna blev verkligen superbra. Jag prestera så gott jag kunde med tanke på situationen men jag ger alltid till 100% så jag kämpa på utav helvete! Men sen blev de ju bra så in i helsike också! Min blivande man sa att han var stolt över mig och att han blev typ impad av att jag är så proffsig det värmer väldigt gott i hjärtat och har sällan i mitt liv fått höra att nån varit stolt över mej så när han sa de så börja jag nästan gråta glädjetårar.......*kärlek*
Här kommer några bilder som är rätt och slätt av bara råmaterial alltså inte fixade alls enjoy anyway! :D

image603

image604

image605

image606

image607

image608

image609

image610

image611

image612

image613

image614

Så....Dessa bilderna är alltså råmaterial de är inte beskärda eller nånting men självklart ska de beskäras och sådant men kunde inte hålla mig är väldigt nöjd med dessa bilderna :)

Här kommer två behind the scenes kort också alltid kul att ha me ! :D

image616

image617


Har bara sovit 2timmar nu på 3dygn :S Är helt slutkörd.....
Puss o kram
//Puzzlers henkanbrud :D

Packat Å klart....

för att åka till göteborg och jobba. Japp de är tal om en plåtning igen :)
Blir goth stuk på dessa bilderna och jag har en känsla av att jag kommer vara mycket nöjd efteråt, dock så har jag inte sovit nåt än och ska nu ut med hunden för att sen efter de hoppa in i duschen och fräscha till mig.
Sen klockan 10.00 åker jag och älsklingen neråt.....Och jag börjar jobba 15.00 :)
Känns väldigt kul att älsklingen åker med och resan ner och resan hem ska bli jätteskoj, vi har mycket roligt och mysigt när vi åker bil nämligen!!! Hör på bra musik, sjunger med till å från, snackar å har de myspys :D
Imorgon ska även en mycket duktig make-up artist sminka mej inför fotningen, enligt min arbetsgivare är hon mycket skicklig vilket känns lovande :)  Här är en bild tagen 02.00 inatt när jag packade mina saker :

image597
MMmm...gott och blandat lite stilettklackar på sisådär 15-16cm nice eller hur?! :D
Lack Å läder, smycken, handskar, kortkort kjol, gothklänning m.m. :D

Ne dax att ta ut den lille mannen innan han kissar ner sej! :S
Puss o kram
//Modellen som nu mer bor på Henkan and she LOVES IT! :D

Seg & trött.....

Ja idag känner jag mej verkligen väldigt seg & trött.... Sovit kass de ca. 4-5timmarna jag sov och drömt väldigt mycket mardrömmar :( Somnade inte förräns vid 11.30 i morse och var helt slutkörd när jag äntligen däckade i soffan. Älsklingen hade lagt på mej täcke när jag sov så jag inte skulle frysa.... sött :D
Nu städar mannen för fulla muggar jag körde ju mitt pass igår kväll/natt och oj va fint vi har de :)

Ikväll jobbar älsklingen och själv ska jag ha en lugn kväll försöka att inte flänga runt och städa hela tiden utan läsa alla tidningar som bara ligger som jag inte hunnit läsa eller snarare alls prioriterat :)
Jaja här kommer två bilder på Strumpiz hur hon ligger precis just nu....Söt :D

Puss & Kram
//Bruden på henkan....

image595

image596
Världens goaste tjej! Utan nån som helst konkurrans :)

Åka runt & runt å runt....

Ja förra natten så åkte vi runt med vår bil i ca. 6timmar då jag inte mådde så bra och som ni som följer min blogg vet har svårt med sömnen. Min älskling var guide och visa några slott m.m. Vi hade skitkul & mysigt :)
Vid tretiden så var vi på Arlanda och min älskling fick en superbra idé nämligen att jag skulle räkna terminalens längd i fotsteg från sida till sida vilket jag också gjorde hahaha..... för er som är intresserade så är de 1.570steg!:D
Om inte de är helt galet att gå som två tjackisar mitt i natten på arlanda i bedrövliga kläder och räkna steg vad är då galet?! Haha....tycker jag borde få nåt pris för denna viktiga och helhjärtade insats haha :D
Summan av kardemumman är att min älskling hjälpte mej enormt denna natten han fick mej att orka.
Tack min älskade blivande man.....du är guld värd och mer därtill! :) Älskar dej SÅÅÅÅ! :D

Idag så har det varit en lugn dag jag har varit lite ringrostig så har mest städat och myst med mina två håriga barn haha :) Nu är älsklingen hemma igen och vi har hur mysigt som helst! :) Är så fruktansvärt kär så det nästan är löjligt vill bara ställa mej på världens högsta topp och skrika ut de till alla! :) Jag är sååååå lycklig med min älskling! Min blivande man du är allt jag nånsin drömt om och mer därtill. :)

Puss & Kram
//Spagetti & köttbulls bruden på henkan :D

P.s. Ja de är alltså vad vi ska käka nu :) Sen kanske se en film :D

Plättar på henkan....

jajamensan nu har vi käkat plättar....smaskens älsklingen gjorde riktigt goda sådana.... :)
Själv är jag lite halvrisig och får ta de lugnt ikväll så jag inte blir sämre.... Känner mej hängig å lite febrig.
Ne nu ska vi ta bilen som snart ska vara gul enligt mej hehe och åka iväg en sväng....
Puss & Kram

//Henkelipenki bruden

Bröllopsklänningar & kusinbarn...

Ja idag vid femtiden födde min kusin Emelie en liten pojke! :D Det var en lång & kämpig förlossning men hon fixade de efter 36timmar av smärta usch...stackarn! Men nu ligger hon på sjukan med sin lilla son i famnen så härligt de måste vara kan knappt vänta tills det är ens egen tur. Grattis min älskade kusse! :)
Så denna lilla pojk är alltså mitt kusinbarn dock kommer de dröja innan jag får se honom då jag ju nu mer bor i sthlm och det är ca. 40mil till Borås. Men önskar henne all lycka med sin lille ängel.

Igår var vi iväg i bröllopsbutiker igen och jag hoppa i flera klänningar som var YESSS här kommer tre favoriter där den sista är den vi älskar mest.

image573
Den är fin som sjutton men finast nee..... :)
image574
Å tiara ska de ju också vara såklart men vilken är än inte bestämt....
image575
Å den vackra baksidan på denna klänningen. Klänning nr 1 va alltså detta...Å nu....
image576
Vackra klänning nr.2 :D Den är sååå underbar....
image577
Så fin men inte finast för de är den jag redan köpt och denna.....nr.3 :
image578
Så sagolik ja så sagolikt vacker.........
image579
Detta är alltså våran favorit! :) Å älskling ska bli en ära att bli din fru L*******
image580
Mäktig eller vad? Snacka om WOW effekt! :D Älskar den såå!
Längtar så efter min bröllopsdag min älskade Puzz! :)
image581
Närbild på favoritklänningen å här kommer en till sådan :
image582
Kan de bli vackrare? ne..eller jo min älskling e vackrare :D

Efter att ha testat bröllopsklänningar så åkte vi till Kista köpcentrum å käka lite pasta :) Gott!
Kollade en liten kort stund i affärer men p.g.a. att jag inte mådde så bra så åkte vi hem.
Tjafsa litegrann men de redde ut sej snabbt som tur är! Vi snacka litegrann i morse eller ganska mycket faktiskt å efter de kändes allt mycke bättre än innan vi ens började tjafsa så de gnabbet var nog bara väldigt bra när man ser på resultatet. :) Älskar dej sötnos du behöver inte gå i försvarsställning mot mig för jag vill dej inget illa BARA väl!
Efter att vi pratat klart somnade min älskling sött å jag tog luffsiga Chess och kameran med mej ut för att fota litegranna och såklart för att rasta Chess! :D Här kommer lite bilder från vår kalla promenad 09.00 enjoy! :)

image583
Söta å mycket vackra Chess springer fritt å är lyckligare än lyckligast!:)
image584
Chess springer runt :) Vackert med lite snö oxå.
image585
Ja här bor vi så gissa vilket fönster jag står å tittar ut från haha lycka till!
image586
Vackra Chess.....
image587
Så fin bild tycker jag & Chess :D

Sen några bilder från vardagen här på henkan:
image588
Ja älskling du får coola dej så mycke du vill för du e ju min! :D
image589
Så söt å go min älskling!Lägg märke till att min blivande har två mycket speciella ringar på sej den silvriga är hans förlovningsring(vi är förlovade) och den andra bär han av en mycket vacker&speciell anledning d.v.s. de är tre ringar som satts ihop den ena är hans bortgångna pappas vigselring å den andra hans farfars vigselring å den tredje farfars fars vigselring COOLT tycker jag! :D
image590
Min snygga blivande man när han var i ca. min ålder :D Läckerbit! *dreglar*
image591
Min älskade när han står och jobbar på bilden är han ca. 30bast :) Snygggging! :D
image592
Bild på mej tagen i förrgår när jag var TRÖTT! :( SMIIILE :)
image593
Chester gäspar god morgon å likaså gör Puzzler :D
image594
Mina två män i livet älskar verkligen varandra och det värmer i mitt hjärta...kärlek!

Puss & Kram
//Bridezillan på henkanpenkan :D
































































En gammal bild....

hitta jag när jag satt inne på facebook å klicka runt. Ja det är en gammal bild från när jag fyller 18bast, som jag INTE sett innan haha :) Jaja, e så pass snäll att jag delar med mej:

image570
Från vänster: Malin,sen nämen titta lilla jag!, Anna och ?

Passar också på att lägga upp en väldigt ful bild på min lillebror men som e ganska störtskön haha :)
image571
De e mannen det! :) hahahhaa...... HOT OR NOT? hihi ;) Du rockar TOAN!

Å sist men absolut inte de som gör en minst en kopp med rykande choklad som
väntar på min älskling nu när han kommer hem:
image572

Puss & Kram
//18+1 gamilam

Farväl älskade lille Ted......

Ja, nu har jag sagt hej då till mitt tredje "barn" :(  Han har nu flyttat hemifrån då vi inte kunde ha kvar honom p.g.a. att han var elak mot min ögonsten, de vill säga Lillstrumpan. Ted är inte mer än 7 månader så förhoppningsvis kommer han att anpassa sig bra och trivas hos sin nya husse Daniel, jag hoppas verkligen detta!
Sen hoppas jag att han vet att jag älskar honom så mycket och att de inte är därför jag sände iväg honom......
Men men nu var vi fyra igen...enda som inte är detsamma mot innan jag skaffa Ted är 1. Jag bor nu i sthlm 2. Mannen i familjen är ny och jag är förlovad :D Tre väldigt bra skillnader! :)

Som jag i senaste blogginlägget skrev så har vi en ny  bil och den har vi i över två timmar nu på kvällen skurat rent både på in & utsidan. Den blev riktigt blank & fin! :) Ren som sjutton om man säger så!
Tog sin lilla tid och klumpiga jag hade för långa byxor på mej och kassa skor så jag gick med våta fötter i två timmar, inge vidare skönt. ISKALLT! :(  Älsklingen & jag är iaf ett superbra team konstatera vi när vi var klara och nöjt kollade på vår glansiga Ford för att i nästa sekund ge varann en smaskig kyss ;)
Jag tycker bilen är kanon det enda jag önska vore annorlunda det är att jag vill att den ska vara GUL, jajamensan jag är inte tokig utan tycker de var kul med våran förra bil just att den var vår bananbil! :) Saknar vår halvruttna banan! :(   Men säger om & om igen till älsklingen att till våren/sommaren vill jag måla bilen GUL! Så de blir vår bananbil nr.2! Haha....min älskling dock tycker det är bra att den inte är gul, men jag hoppas jag får min vilja igenom hihi.....Om jag älskar gult? Ne.... Om jag älskar banan? Ne..... Om jag älskar bananbilar? Jajamensan! Im lovin it! :D Så efter denna total renovering av vår kommande gula bil så fick jag hoppa in i duschen då jag var VÄLDIGT smutsig efter att ha krypt på alla fyra och putsat älsklingen fick dock skynda sej en del då klockan tyvärr hade gått väldigt fort och han jobbar ikväll/natt. Han var där i tid, tror jag iaf ja på jobbet menar jag såklart! :)
Längtar efter när han kommer hem idag kommer han hem som vanligt vid halv fyra snåret, igår natt kom han dock hem senare ca. kvart i sex! :( Puhh.... de va inte kul och på råga på allt så fajtades vi en liten stund oxå :(
Ja, alltstå munkäftades litegrann och det var verkligen helt onödigt blev väl bara så av att vi båda var trötta. Men ingen ko på isen här inte allt är bra och när han kommer hem inatt ska vi ha de lugnt & mysigt, nice! :)

Kan för övrigt tillägga att pissepatten Lillstrumpan är totalt överlycklig över att Ted flyttat, ligger här och spinner högt!
Innan de rusa hon runt här som en tok och hade glädjeryck, flög nästan mer än sprang hahaha.....hon e söt! :D

Puss & Kram
//Hon med den gula sprejburken på henkan, jajamensan den ska bli GUL! :D Bananbil är dagens ord! ;)

Ny bil innebär.....

städning! Jajamensan, hinner nu inte skriva så mycket mer än att de är dax att åla ner till garaget & skura nya bilen som mannen min köpt till ett mycket trevligt pris! :)  Har även uppdaterat infon om min blogg där de står lite om mig om nån är de minsta intresserad så klicka dej vidare till de! :) 
Puss & Kram
//Tjejen i forden :)

Grejas & fejas på henkan....

Jamen visst är de så, jag har ännu en gång fått ett ryck å springer runt å grejar med både det ena och de andra.
Man kan nästan tro att städning är min hobby men så är inte fallet dock trivs jag bra när de är fint å välplanerat runt omkring mej :D  Uppskattar stil serru :)  Lägenheten blir bara mer och mer en liten guldgruva :)
Min älskade jobbar inatt längre än vanligt, är inte hemma förräns vid halv sex :( Puhh....trist som sjutton,
Men men då hinner jag greja desto mer haha....finns väl en mening med allt, eller?!
Ska också se till att laga min svarta korsett inför fotningen den 27jan. ja då ska jag och mannen min ner till gbg för att plåta med min sedan länge arbetsgivare Stefan. Blir gothstil på korten och make-up artisten som ska fixa mej är enligt Stefan riktigt skicklig, så de känns helt klart extra kul :) Sen får min älskling se hur jag jobbar me, skoj :D

Idag har de inte hänt så mycket, jag och mannen min såg på "allt om min buske" innan jag hade redan sett den men offrade mej för att han skulle få skratta gött en stund innan de va dax att dra på kängorna och rusa till sin dörr!
Synd att den filmen inte håller kvaliten hela vägen. Första halvan av filmen är riktigt lustig men sen tappar den mer och mer för varje minut i mitt tycke, trist! :(
Imorgon blir en lugn dag dock på måndag är de dax för att offra ännu en dag på bröllopsplanering vilket innebär att vi ska ner på stan och jag ska testa om mina favoriter bland alla bröllopsklänningarna, kolla lite smycken m.m.
Ser mycket framemot detta, det är en sak som är säker.

Ne, nu ska jag ta bokhyllan inne i sovrummet rensa, damma och kasta saker :) Å jag lovar att den kommer skina när jag e klar! :D
Puss & Kram
//Krösamaja på henkan.....

Kärleken växer sig allt starkare....

Ja, de gör den verkligen mellan mej och min älskling. För  varje dag som går så älskar jag honom mer & mer! :D
Idag har min blivande man varit iväg och köpt en bil :D Nice, dock inte en gul sådan :( Utan en röd men jag ska se till att den målas gul till våren! :D hahaa....Våran bananbil hör ju liksom till, utan den känns de weird! :D
Bonusbarnen skulle egentligen komma idag men i och med att jag fortfarande inte är helt bra så kommer de först senare idag (lördag) till oss. Ska bli roligt hoppas bara jag inte smittar nån! :(  Har idag sett på tv mestadels och vilat då febern känns ganska mycket... Sen på kvällen städat en hel del också :) Mannen min står nu ute i kylan och huttrar, stackarn. Själv ska jag hoppa i vår jacuzzi som nu är fylld med kokhett vatten, mumma.....
Puss o kram
//Kragagam :D

Sjuka....

Uscha ja... ligger här sjuk i nåt som liknar en blandning mellan magsjuka å influensa :(
Även enormt ont högt upp i magen håller nog på att få ett rejält magsår :S
Är för dålig för att orka sitta här och skriva nu.... Men här kommer sista bilden på mej och Ted tillsammans då han imorgon flyttar hem till en kille som jobbar i en närbutik här på henriksdalsberget :) Kan inte ha kvar honom då han är elak mot min ögonsten, de vill säga katten Lillstrumpan.
Puss o kram
//Sjuklingen på Henkan

image569

En riktigt bra dag.....

Idag har de varit en riktigt bra dag för mej och hjärtats del :)
Först hoppa vi ur sängen vid kvart i tolv för att älsklingen skulle vittna på en rättegång som dock blev inställd vilket vi inte fick veta innan vi befann oss i stan dock utnyttjade vi dagen till lite annat istället, nämligen lite shopping å träning. Jag hitta ett par dojjor på Bianco Footwears rea som brukar kosta 1.100kr som jag köpte loss för 275spänn! De kallar jag FYND! :) Sen en foundation då den gamla är slut och en riktigt schysst träningsbh då det är ett måste nu när vi börjat träna jag och min älskling. Sen fika vi " lite " hihi....blir alltid MYCKET fika när vi fikar... :D
Sen efter att ha knallat runt i 4-5 timmar så begav vi oss hem till min svärmor och kollade lite gamla kort på hjärtevännen min, från hans tid när han gjorde fn tjänst! Snygga kort :D *dreglar*
Sen snabbt hem för att ta ut Chesse Bjässe å sen iväg och träna på gymmet, de va mycket skönt! :)
Väl hemkomna efter 1,5 timmas stenhårt pass så duscha vi å älsklingen fixa käk medans jag snacka me morsan.
Ja, det är väl dagen i stort. Nu ska jag städa litegrann å sjunga en stund. Kan också tillägga att vår förlovningsannons stod idag i tidningen! :D

Puss o kram på er alla fjantar där ute i världen :)
//Henkans brud med ett 8pack på ingång ;)
Nu dagen i bilder :

image558
"Liten fika" hihi.... ;)
image559
Söt bild på älsklingen som smaskar i sej tårta :)
image560
Kollar på två böcker som ska köpas längre fram för visst vill jag ha barn :D
image561
Jag är mycket stolt över min snygga älskling :D
image562
Där e blicken jag brukar få ;););)
image563
Min älskling kämpar på! Ja, vi kommer vara sååå enormt snygga på vårt bröllop! :D
image564
Här kämpas de på som sjutton :)
image565
Ja mina muskler ska pumpas upp rejält! Har precis kommit igång med träningen vänta ni bara!
image566
Koncentration på hög nivå ;)
image567
Min biceps börjar växa ;) hahaha......mmm vänta ni som sagt de kommer :D
image568
Slår ut all min ilska och frustration! :S Ja jag lovar du vill inte ta emot mina smällar! :)


Morgon på henkan....

Älsklingen ligger i sängen och sussar sött efter att ha fått massage :)
Själv har jag nyss lekt fotograf och fotat Chess Å strumpan här kommer resultatet:

image551
Ligger ute på den inglasade balkongen å solar, hon älskar att bo på henkan kan jag lova! :)
image552
Så söt och nyfiken på Chess som försöker sno uppmärksamheten! :)
image553
Lillstrumpan älskar att sola, dock har hon fått lite ojämn färg ;) hehe....
image554
Mysigt :D
image555
Japp I love you Strumpiz å du e min fotomodell ;) Sicken stjärnglans :D
image556
Så kul tycker dock inte Chess att det är att stå modell *gäsp*
image557
Men visst kan han om han vill! :D Min ögonsten så vacker å så godhjärtad :)

Nu ska jag få upp min man så vi kan dra in till staden för att kolla några brudklänningar, smycken m.m.
Ha de göttans allihopa och passa på att njuta av solen, de tänker iaf jag! :)
Puss o kram
//Soliga bruden på Henkan ;)

Japp här lagas de käk.....

Fått en kommentar på min underbara blogg angående mat. Hon undrar om jag å min älskling lagar vår mat själva, jajamensan visst gör vi de än så länge har mannen varit duktigast på de och jag duktigast på att städa :D
Min älskade är mycket duktig på att laga mat och tycker dessutom att det är roligt. Vi kompletterar varann väl då jag e duktig på att laga thaimat å italiensk mat men också lite vanlig husmanskost såklart. Å han e bra på typ allt hihi :)
Sen var det nåt om godis också. Ja vi äter godis här ibland men då blir de i regel marabou mjölkchoklad, estrella chips & läsk men de är inte så ofta faktiskt. Dock är jag en sucker efter delicatobollar ni vet deras negerbollar! :D
Mummmmma..... ge mej en sån å jag gör vad som helst, nästan..... hehe :) Ja, nu tror jag att jag besvarade min kära läsares frågor ganska väl i alla fall. :)

Idag så har det inte hänt så mycket har grejat å fejat litegrann, tagit ett långt bad i jazuccin å peelat hela mej så jag sitter här mjuk å len i väntan på att min älskling ska komma hem å hålla om mej vilket jag känner att jag är i akut behov av just nu! :S   Sitter å skriver med älsklingens systerdotter Therese som verkar vara en rolig å snäll tjej jag håller tummarna där för att jag å hon ska få en toppenkontakt då jag saknar nästan helt å hållet vänner i sthlm och har heller ingen familj eller släkt här :(  Men men jag har ju min älskling å förhoppningsvis en härlig släktskara att ringa när de känns ensamt. Har så svårt att få tummen ur bara, blir liksom inte av. Tänker på de men sen slutar de med att jag bara intalar mej själv att ne, men jag kan ju inte ringa då är jag ju bara till besvär.... :S
Ska iaf på tisdag iväg och fika med Therese ska bli SKOJ! :D

Senare idag blir de träning å förhoppningsvis nåt mer kul. På måndag är de dax för mej å älsklingen att bege oss till stan för att fortsätta kolla in härliga brudklänningar men också hämta den redan köpta brudklännningen som är sååå underbar! :)  Även kolla in lite tårtor, smycken m.m. blir de då! Längtar de ska bli så skoj :)
Ne nu ska jag inte uppta din tid mer utan framförallt Therese gå och sov nu!
Puss å kram till er som förtjänar de!
//Bruden på Henkan som doftar rosor och är lenare än siden! :D
Bilder från tidigare fotningar:

image544

image547

image548

image549

image550


Städat & fejat.....

Med dammsugarn i högsta hugg så plöjer jag mej igenom våran nu mycket fina lägenhet!! :)
Rensat skafferiet och kryddhyllorna jäklar va jag skura många timmar tog de men nu glänser de vackert vitt :)
Blev en del att kasta som var gammalt eller egentligen jäkla massa haha :D
Jaja, nu ska jag umgås med älsklingen så bye bye! :)

Puss o kram
//Henkans största skurkärring

Pratar i sömnen....

har jag tydligen gjort nu när jag sovit några timmar haha :D 
Jaja, snyggt är de ju knappast men men kunde ju vara värre mest lite lustigt tycker :)
Däremot träningsvärken är INTE lustig nu har både jag och älsklingen svinont! Blir vilodag idag och träning igen imorgon! Varenda liten muskel pulserar och värker! Men vi kommer bli snygga som sjutton, lita på de ;)
Älsklingen min ska idag göra fisksoppa spännande och se vad detta blir :D
Jaja, nu ska inte jag pladdra på utan låta dej kära läsare göra nåt viktigare med ditt liv!

Puss o kram
//Henkanbruden i pyjamasbyxor :)

Fuck you all!


Från mej å Puzzler till er som dömer och ej vill unna oss lyckan vi funnit med varann:


We're not gonna take it
No, we ain't gonna take it
We're not gonna take it any more

We've got the right to choose it We're
There ain't no way we'll lose it
This is our life, this is our song Not
We'll fight the pow'rs that be just
Don't pick our destiny 'cause Gonna
You don't know us, you don't belong

Oh you're so condescending Take
Your gall is never ending
We don't want nothin', not a thing from you
Your life is trite and jaded
Boring and complicated
If that's your best, your best won't do

We're right (Yeah)
We're free (Yeah)
We'll fight (Yeah)
You'll see (Yeah)
We're not gonna take it (No !!!)
No We ain't gonna take it Alle
We're not gonna take it any more

- Malin se till att må bra och bli lycklig!

Det sa ni, ja de flesta och ändå när jag väl lyckats med de eller i alla fall är på god väg så antingen bryter ni kontakten eller är allmänt otrevliga och beter er som 5åringar. Och vad beror nu detta på?!
Ja, man kan ju tro att de har hänt nåt helt förfärligt och att jag svikit er allihopa men nej nej jag står på mej och behåller min ödmjukhet inför era val och era gärningar. Det som "hänt" är att jag träffat en man som jag älskar enormt mycket och som på pappret är äldre än mej i ja just de siffror.
Några siffror får er att flippa ur totalt och bete er svinigt som få! :S
Inte klokt egentligen här har ni suttit och låsats att ni vill mitt bästa och de vitkigaste är att jag mår bra när det egentligen inte alls handlar om det utan om att OM jag nu ska må bra så ska det bero på er själva eller att jag gör beslut och gärningar som NI mår bra av. Så ynkligt och patetiskt egentligen.
Då önskar ni ju inte mej lycka utan er själva endast ännu mer lycka och makt, ja makt handlar det också om speciellt ni som vet att ni betyder extremt mycket för mej. Ni vet att jag påverkas genom att bli besviken och ledsen MEN MEN MEN ni ska inte för en halv sekund tro att jag ändrar mina mål eller plockar bort nåt i mitt liv för er skull!
Nej nej, nu har jag fått anpassa mej så många år och gått igenom eld å vatten för både den ena och den andra så om DU inte kan unna mej lycka å må bra så är du ingenting att ha, PRECIS INGENTING.
Då klarar jag mej bättre utan dej! Men kom inte och säg att du vill att jag ska bli lycklig för att de ska stärka ditt ego och få dej att känna dej som en bättre människa för att sen ge mej en kniv i ryggen när jag väl blir de. Boosta inte heller ditt ego så mycket så att du på allvar tror att jag kommer förändra nåt i min tillvaro för att behaga dej ännu en gång. Nene, de har jag gjort alldeles för länge för så många av er i min närhet så är ni inte positivt inställda till mitt nya liv i underbara sthlm med en man som behandlar mej med respekt och värdighet så fuck it I dont want you back! Patetiskt av dej bara att vara en så liten människa, så mycket mindre än jag trodde annars hade jag inte lagt ner en minut av min tid på dej. Har en mamma som är positiv och glad för min skull, mycket för att hon märkt att nämen titta han påverkar ju Malin på ett superbra sätt! och framförallt hon har träffat honom å såg att han e BRA!
Så döm inte nån innan ni gått en mil i dennes skor och är du så klen att du vill bryta kontakten med mej så gör det men var för guds skull inte så nedlåtande mot dig själv att du låter din käft behandla mej illa, du får det tusenfallt åter tro mig. Och tror du inte mej så kommer du få ångra dej, lita på de!
Så "kära" familj, släkt och vänner ta er själva i kragen och ring upp en syster/dotter/vän som nyss förlovat sej, äntligen mår tusen ggr bättre än innan och dessutom ska gifta sej i december och gratulera om inte så fuck off!

Inga pussar å inga kramar till er egoism och erat ynkliga dömande!
//Tar inte mer stryk psykiskt och fysiskt nu, för stark för er ynklighet!





Väntar på älsklingen....

Om några minuter är min älskling hemma igen! Äntligen hihi.... :)
Har städat en del nu när han jobbat även myst med lille Chess å lyssnat på massa go musik :D
Mm...har en överraskning till min älskling när han kommer hem och inte ens ni kära läsare får veta vad.... hihi :D

Puss o kram
//Henkanbruden med klös i! :D

Träningsvärk å nya släkten :D

Ja herrejesus. Nu är vi hemkomna efter en rejäl storhandling min man fick nog en liten chock men men han vänjer sej haha.... Jaja, saken är ju den att de blir billigare att storhandla så länge man gör de på ett smart sätt vill säga! :)
Therese och Carina åkte vi med då våran söta å charmiga bananbil pajjat ja ordagrant så är den nu mer som en rutten avdankad Dole banan! :(  Och de är mitt fel... :S *Ångest*
Jaja, olyckor händer även de bästa och våran mysiga bananbil var verkligen go! :(
Jaja, ny bananbil ska skaffas framöver och det ska bli sååå skönt att ha bil igen känner sej lätt lite handikappad utan de nu när jag vant mig vid de! Men iaf så åkte vi med älsklingens syster och hennes dotter Therese och handla på ICA Kvantum och som jag redan konstaterat och gjort klart de blev storhandling vilket damerna tyckte va skönt jaja nu blir vi iaf inga revben var de sista jag sa till Carina när hon stod i hissen och skulle åka ner till sin dotter igen. Känns bra att Puzzler har en så go släkt har själv saknat just de väldigt många år.
De är så mysiga, tar hand om varann och hjälps åt så mycket all heder och respekt för de släktet, som jag nu tillhör!
Stolta lilla jag är redan Henkanbrud men blir också Fru L******* i december och INGEN längtar mer än jag!
Här ska jag leva och här ska jag dö i min älsklings famn på Henkan med goa släkten runt om! :)
Känner mej inte helt hemma än, sthlm är väldigt stort i jämförelse med lilla hålan Borås såklart och det tar ett bra tag att komma ihåg alla ställen och platser, lära sej alla smeknamn på olika ställen m.m.
Men jag är på väg och det känns bra att ha ett mål nämligen de största av alla mina mål må bra, vara lycklig och göra min älskling lugn, trygg och lycklig i förvissningen om att jag inte är som nån av de ödlor han innan misbrukats av! Skulle gladeligen skära halsen av dem, speciellt vissa av dem helt klart. *Grrrrr*
Henkan är för övrigt ett schysst ställe att bo på. Perfekt när man har hund och nära till en del av mannens släkt.
Lugnt å mysigt. Trivs mycket bättre här än i Borås utan någon som helst tvekan och Henkan kommer få se mycket av mej, haha :D Även mannens släkt kommer få vänja sej vid mej Im going no where! I stay here! :D

Igår var vi iväg och drog igång träningen tillsammans igen så nu blir de mellan 3 å 6 pass varje vecka!
Så jävla göttans sprang som en galning 20min på löpbandet först de va VERKLIGEN SÅ SKÖNT!
Sen lyfte vi tyngder, peppa varann å hade riktigt roligt och ikväll är de dax igen :) Vi kommer vara såå snygga till bröllopet! Eller hur min älskling?! ;)

image543
Mitt fina 8pack syns inte längre till men om några månader då jävlar lyser de upp hela henkan! :D

Jaja, nu ska jag pussa på min älskling å få honom att må greeeat ;)
Pus å kram på er alla och speciellt den delen av killens släkt som läser min blogg, skoj! :) Love U all ;)
//Henkanbruden som snart har fått tillbaka sitt 8PACK :)

Älsklingen å jag :D

Idag har de varit en bra dag, dock har jag inte sovit än alltså varit uppe LÄNGE nu.... :S
Men mår bra om en liten stund ska vi ner till gymmet å träna :)  Ska bli skönt som sjutton faktiskt att komma igång igen, vi kommer bli vrålsnygga! :D I förmiddags åkte vi in till stan och luffade runt i bröllopsbutiker, fika å hade allmänt supertrevligt :) När vi efter ca 4timmar va hemma igen tog vi ut Chess på en promenad mysigt :)
Trivs bra här på Henkan de är nära stan men ändå lite skog precis utanför så de e perfa :)
Tänkte inte skriva så mycket mer om dagen utan ni får se i bilder hur vår dag sett ut :

image531
Jag på bussen vid 11.00 på väg mot stan med älsklingen i min nya skinnjacka :D
image532
Ännu en som hamna på våran favoritlista, helt underbar :D
image533
Älsklingen fotar så duktigt å jag bara står å är förvirrad hahaa :D
image534
Hahaha....jojo de blir nog fint ska ni se! Hahaha......
image535
Hitta ännu en tiara som är helt underbar :) Japp så ser ärret ut nu men de kommer blekna! :)
image536
Kommer bli vackert med tiara till fin uppsättning å lite vackra lockar :D Längtar såååå......
image537
Haha....humorn sviker aldrig! :)  hihi......*asgarv* Nya skinnjackan e GREAT :D
image538
Bride to be........:D Älskar dej älskling! I december smäller de REJÄLT! :D
image540
En av våra tre absoluta favoriter, så vacker å så stilig :D Mumma.... ;)
image541
Den sitter så bra tycker jag, den följer linjerna så fint. Älsklingen gillar den verkligen hihi....
image542
Trötta som få så blev de pizza mums :D Chess fick med en bit å sluka den SNABBT! :D

Puss å kram på er alla, nästan! ;)
//Yes honey I want you and nobody else! :D Puss från bruden som ligger i din soffa ;)

Havrefras å bröllopsplanering :D

Ja herrejesus som inte förräns vid 09.00 i morse :S Kände mej som en död sill när jag matt la mej på kudden jämter älsklingen som snarkat på gött i flera timmar. Han verkade sova väldigt gott å själv låg jag och bläddra i bröllopstidningar efter en rejäl tallrik med just ja vad? Ja precis havrefras :D De är göttans men ska nu börja leva nyttigt igen så de kommer bli andra bullar nu så att säga. Men men passa på att njuta till de är slut.... :S
Chesse Bjässe springer runt som en tok här, älsklingens bror tiitta nämligen in de ska fixa lite saker nämligen.

Jaja, själv ska jag fortsätta se klart Green Street Huligans med sötnosen när han kommer in strax.
Sen blir de att kolla vidare i bröllopstidningarna och pussa på Ted som står här och trampar runt! :D
Puss å kram
//Bröllopsgam PÅ henkan :D

Brudklänningar & Robert Gustafsson :)

Ja jag visste inte hur jag annars skulle sammanfatta dagen/natten i en hyfsat kort överskrift! :D
Igår så var vi iväg på stan och svanmärkta som vi är både jag och älsklingen så tog vi bussen å tunnelbannan! :)
Väl i stan så skulle vi först in till banken och där sattes de in lite cash sen vidare till lite butiker där jag köpte mej en kalender för år 2008 ja detta nya spännande året vi nu kommit in i! :D En schysst penna till den och sen var jag sådär glad å nöjd :) Vi gick å snacka och jag fick lite historialektioner här och där....haha älskling du e för söt! :D
Bild på mej å Puzzler min blivande man. Denna bilden togs av bonusbarnet Linnea :)

image520
***Smack***

Efter detta begav vi oss mot bröllopsbutikerna och väl där så provade jag om några härliga favoriter! :D

image521
Ja jag ser allvarlig ut nästan ledsen/sur men det beror inte på att inte klänningen är underbar för det är den verkligen utan snarare frustration över vilken enorm beslutsångest det innebär att välja! :S
Detta är en av de absoluta favoriterna utan tvekan! :D
image522
Ännu en bild på denna underbara sagoklänning!

En klänning är nu köpt dock ska den sys in en del så den sitter supertajt på lilla mig!
Den är annorlunda och extremt vacker och jag kommer inte att ha den i kyrkan utan på festen efter vigseln.
Till den kommer jag nog ha röda långa sidenhandskar :)   Här kommer den! ENJOY! :D

image524

image525

Den är såååå vacker! :D Den e dock mycket vackrare IRL än på bild bara så ni vet de :D
Är mycket nöjd med de valet då den är just udda men sexig och vacker kommer bli såå fint! :)
Här kommer lite fler bilder från dagen:

image526
Jag fular mej trött och hyfsat nyvaken! :S
image527
Jag på en bakgata i sthlm jasså tänkt börja leta? Haha du hittar mej ändå inte! :)
image528
En tiara jag fastnat mycket för! :) Superfin ju! Mmm...kanske blir det denna som pryder mitt huvud vid midnatt natten till den 18dec...... :D
image529
Vi skulle ta en liten fika haha nja blev inte riktigt sååå :D hihi.....
image530
Smaskens :D

Efter vi hade fikat så begav vi oss hemåt men på vägen korsade vi HM och jag var bara tvungen att gå in å kika!
Å ut kom jag med en liten supersnygg skinnjacka å ett par örhängen till en fotning i slutet av månaden + 3par hipsters :D Jätteglad å sugen på att komma hem å slappa va jag så vi begav oss hemåt.
Väl hemma somna älsklingen 2½tímma i soffan lät honom sova då han jobbat hela helgen och vi haft barnen hela jullovet så jag kunde förstå att han var trött och den sömnen tror jag gjorde honom gott sötnosen :D
Efter detta så greja vi lite med ditt å datt och sen kurra vi ner oss i soffan för att se på Robert Gustavssons dvd " Jag ä inte bitter " Hahaha....superkul :) Myste och snacka och sen somna älsklingen och sover nu sött jämter mej.

Imorgon så är de dax att ännu en gång vandra in i några bröllopsbutiker och kika smycken å handskar.
Även brudklänning nr.2 vore skönt att snart ha bestämt sej för vilken av dessa vackra kreationer de blir! :)
Sen ska älsklingen städa lite sa han innan han somna.

Puss o kram
//Bruttan på Henkan :D


Duktiga lilla jag.....

Känns så skönt just nu. Sitter här och febern får mej att rysa och det är väl i och för sig inget vidare men i övrigt är allt riktigt bra! :) Blev för en halvtimma sen klar, har dammsugat hela lägenheten och städat badrummet m.m.
Så nu är de riktigt fint här! :D Tänk då så fint det kommer vara här om några dagar! :D
Jaja, har nu hunnit få i mej lite käk också och lille Chess ligger och myser jämter mej i soffan :)
Är extrem skillnad när det gäller ljudnivå och hur lugnt det är här nu. Visst är de skönt men ska bli kul när tjejerna kommer igen också. Bra med variation! :D

Puss o kram
//Städ Gamilam :D

Kylan biter.....

i min rosiga kinder och det beror inte på att de e kallt utan snarare på min vidriga feber :(
Så trist.... Idag åker de små till sin mor igen känns lite konstigt nu har man ju vant sig bra vid att ha dem här.
Men men.... de blir nog bra sen kommer de ju varannan helg och vissa lov också ej att glömma.
Jag och stora tjejen hade de trevligt igår kväll kolla på " Jag ä inte bitter " med Robert Gustavsson som sagt och sen snacka en del. En bra tjej det där helt klart och hon brås en del på sin pappa vilket är kul :)
Nu har tjejerna städat en del och de sköter sej så bra så. Själv känner jag mej riktigt slö som inte grejat än men med den höga febern jag har nu känns de som att jag borde försöka ta de lite lugnt.
Jaja ska jobba igen i slutet av januari. Då drar de igång igen dax att bli ett charmigt proffs framför kameran igen haha... Vi ska försöka åka ner ihop jag och min blivande man. Kul som sjutton :D
Puss o kram på er!
Nu ska de duschas!
//Feber kossan :)

Fyller vårt.....

bubbelbad med rykande vatten nu. Snart är älsklingen hemma å då ska vi bada bubbligt värre :D
Ska bli skönt dock lite orolig för att jag ska må riktigt illa av de jäääkla influensa skit! :(
Suttit med stora tjejen och snackat en hel del ikväll och sett en stund på " Ja ä inte bitter " Robert Gustavsson rockar fasiken fett han e grymme kul! :) Vi hade mycket trevligt.
Ne uscha här ligger man sjuker....why? Jaja tur att jag e stark som en oxe när de gäller den biten.

Puss & Kram
//Bubbeltjejen :D

Lite risig...

mmm....trist men sant. Idag är jag inte helt hundra känner mej varm en stund sen iskall i nästa :(
Ska hoppa in och ta ett bad och hoppas på att de hjälper och gör de inte de blir jag tokig hehe...
Känns som kroppen bekämpar ett ont virus som jag inte tänker tillåta att bryta ut!
Idag har de varit lugna puckar skulle sett Disney on Ice på Globen men hade knappt sovit när vi skulle upp och mådde som sagt inte bra så barnen och älsklingen fick klara sej utan mej.
Ne mår som sagt pytonorm så ska genast hoppa i plurret bye bye på er!
Puss & Kram
//Henkans brud :D

image515
Strumpan säger till Ted bra jobbat bruden! :)
image516
Vackra Lillstrumpan :)
image517
Till å med våra dosor e kära i varann :)
image518
Mina två män i livet :)
image519
Närbild myspys :)

Bisarrt!

Ja du som hunnit läsa de sista två inläggen vet ju om situationen lite ni andra får försöka hänga med så gott det går. Min älskling har ett ex. som uppenbarligen inte är så jätteklok som för en liten stund sedan hota mej " Nu har du satt ribban så får de gå som de går " Skyll dej själv ungefär liksom ja jag är inte de minsta rädd om man säger så. Hahaa..... Men av ren respekt till töserna så ska jag inte skriva ner mer här vad detta är för varelse kan bara konstatera att det är pinsamt och inte för mej den saken är säker.

Här kommer bilder från gårdagens provning av brudklänningar! :

image512
Den är så vacker men inte en av de som de står mellan har nu kvar sju stycken jag älskar och två av dessa ska jag välja.....svårt val! :S
image513
En av de sju de står mellan så fin :)
image514
Rejält släp ska det vara! :) Så vackert släp :D

Puss o kram
//Kvinnan på Henkan

LYCKLIG......... :D

Malin gick på vägen....men inte längre..... ehh du fattar ändå inte!
Idag så har vi varit iväg och kollat in bröllopskläder och vi har hittat SÅÅÅ mycket!
Mannen blev snyggare än snyggast i sin utstyrsel och Brad Pitt kan slänga sig i väggen! :D
Själv hitta jag så pass många klänningar som var så SUPER så jag nästan, men bara nästan började gråta nu behövs 100 timmars terapi! :S Nån villig att hjälpa en flicka i nöd? :D

Min snygga man....eller nja blivande.... :D (VA SVARTIS)
image497
Han är inte bara snygg utan jävligt smart också! Läser juridik och jobbar också inom säkerhet :)
image498
Lite suddig men måste visa upp min bättre halva! Ja, min blivande man är min bästa sida lätt! :D
Har aldrig älskat nån hälften så mycket som jag älskar honom han är bara för bra för att vara sann!
Ledsen tjejer han är tagen och kommer aldrig mer att bli ledig! :D Min och BARA min......
image499
Jag och min älskade säger WOW och kollar nöjt på varann sen knäpper han kort, kärlek is the word! :)
Jag kommer bli världens lyckligaste brud, hellre lycklig än vacker! :)
image501
Släpet är mäktigt som sjutton! Älskling vårt bröllop kommer bli de vackraste nånsin!
I och med att jag ska ha två brudklänningar en i kyrkan och en på festen så kommer det bli en klassiskt vacker och en annorlunda, sexigare sak också :)
image502
Och framifrån är den inte sämre! En av våra favoriter! :D
image503
Denna ska vi bestämma oss inom två dar om vi ska ha eller inte så uppföljning kommer! :D
image504
Så speciell så vacker, kan dock inte förstå varför min älskling vill ha mej av alla kvinnor :S
image505
En till av favoriterna den är så speciell och vacker! Trodde inte jag skulle gilla den sååå mycket!
image506
Såååå fin! :) Hjälp att välja kära vänner!
image508
Så vackert......en prinsessa kände jag mej som kan jag lova min blivande man ska få sin prinsessa och jag ska få min dominanta rottis! ;)

Ja, så på några veckors tid har man förlovat sej, fått två goa bonusbarn alltså blivit plastmamma, flyttat 40mil bort till sin nya goa älskade och inte bara de börjat planera bröllop också för att bli Fru L*******......
(Jag vet tjejer de är inte lätt att se att det NU är helt kört att försöka, min man ÄR MIN)
Puss o kram på er alla och hjälp mej nu att välja!
//Bride to be......... tamtamtaramp......








Sömnlös i stockholm.......

Jajamensan sitter här trött som en gädda men kan inte somna :(
Städat litegrann och varit ute med Chesse Bjässe i slasken även plåtat lite på de andra som fortfarande sover.. :(
Trist för mej kul för dem! hehe.... :D
Chess trivs jättebra här han går lös varje dag och får verkligen springa av sej rejält till skillnad från innan när jag bodde i Borås. Bor så det passar utmärkt! Fnurran jag och älsklingen hade på tråden igår och förrgår är nu upplöst vi snacka om de natten som var och de blev en stor sak av typ ingenting så de känns bra att fått de på rätsida! :)

Puss O kram
//Einstein...


14.01 : Diskussion igen :(

19 & 43år........

Jajamensan de är våra åldrar för de som är nyfikna. Kära & förlovade och lyckliga ihop! Vilket väger tyngst?
En som läser min blogg undrade om Puzzlers ålder och p.g.a. att denna frågan kom från en anonym får jag svara genom att alla ni får ta del av våra åldrar intressant eller hur? haha.... förhoppningsvis inte om du inte är en pinsamt liten människa med extremt liten livserfarenhet och tusen fördomar.

Var på akuten förra natten då jag svullna väldigt kraftigt över buken & mådde dåligt nåt gick helt åt helvete men vad är för känsligt för att skriva ut här inte fysiskt känsligt eller pinsamt utan endast tungt för psyket.
Därför är det en tung & konstig dag idag. Puzzler och jag har de bra men haft en liten fnurra på tråden p.g.a. att vi båda varit oroliga också ledsna och väldigt trötta. Men ikväll har de varit bra och vi har varit hos hans syster Carina en stund och jag fick se nyår från en helt annan sida än tidigare. Nämligen uppe på taket med en utsikt över typ hela sthlm såg väldigt mäktigt ut med alla raketer och smällare man såg jäklar va de dundra på haha... :D
Bilder från inatt:

image482

image483

image485

image486

image487

image488

image489
Turturduvor mitt söta bonusbarn Ida och hennes Kille Alle :)
image490
Bra fotat av mej eller vad säger ni? hihi...de e till å med råmaterial :D
image491
Sann kärlek så vackert så :D
image492
Älsklingen när en smällare small till hihi :D
image493
haha snygg grimas älskling hihi sötnosar! :D

Puss & Kram
//Ledsen & förvirrad flicka :(