HAHAHAHA.......

http://www.youtube.com/watch?v=f3sX30NubTs&feature=related

Smärtpåverkad.....

yes... det är jag utan tvekan. Haft ett möte här hemma nu på morgonen allt gick väl där iaf. Lämnat in Lillan på dagis & sen kan jag ju informera om att varje steg uppför trappan i trappuppgången var en riktig jäkla plåga!
Men nu har jag tagit två smärtstillande & hoppas på en dundereffekt av de om de bara kickar in riktigt bra så ska jag nämligen försöka kravla mej till duschen. Gabriella är klok nog att förstå att " mamma inte kan bära " just nu, tack & lov för de! Går fortfarande som en 95åring & grimaserar rejält varje gång jag ska sätta mej eller råkar röra mej hastigt.

Dock har jag sköna fantasier i huvet just nu & det värmer iaf på ett behagligt sätt.

Nu ska jag lägga mej & fortsätta läsa ur boken " Kvinnan utan egenskaper " den är BRAAAA!

Kramar
//Qvinnan som hoppas kunna ta en dusch snart.....

Rygg & nackjävel!

Gör ont, nu tog jag en smärtstillande till så jag klarar av dagen iaf. Att lyfta ur Gabriella ur spjälsängen i morse var en mardröm, jag grät floder......

Nu ska jag iväg igen..... Lillan mår bra & kom iväg till dagis och med de är jag nöjd hon är VIKTIGAST!

Kram
//Mamman som är trött,har ont & är hungrig.....

Ryggskott+sång....


Varit hos läkaren....

där jag fick höra;

- Det var ett MAFFIGT ryggskott, vad gjorde du för att få detta?!

Ja, om jag ändå hade ett svar på de - jag vet inte! Det sitter från nacken som nackspärr ungefär och sen enda ner till höfterna, runt om axlar ja hela ryggen. Fick recept på smärtlindrande och muskelavslappnande och order om att vila mycket hahaha.... nu gäller det ju att vara lite realistisk också jag har GABRIELLA de facto.
Och en liten enveten 2-åring i hemmet tillåter inte så mycket vila kan jag lova snarare fullt ös - medvetslös!

Men jag har iaf hjälp idag med att hämta henne, tacka sjutton för de annars skulle jag nog "trilla av pinnen".....
Men imorgon är de fullt ös igen coachen kommer tidigt men som TUR ÄR vet jag att hon är snäll nog att köra Gabriella till dagis och då kan jag ju försöka " så smidigt " jag kan att slinka med i bilen och sen bli hemkörd efter de har jag ett "möte" men även där får jag hjälp med att bli hämtad, tacka HERREN för de och även hemkörd.

Onsdag däremot är krångligare utan tvekan jag har fått ett halvdagsjobb kan man väl kalla det men de kräver att jag är så pass rörlig att jag kan just JOBBA och de känns ju mindre tveksamt samtidigt vore det för mej en katastrof om jag inte skulle kunna genomföra detta åtagandet på ett bra sätt, sen familjeterapeuten på onsdag efm. Torsdag får bli LUGN som sjutton..... eller hade jag ett möte då också? Osäker....
Fredag helspäckad dag men i de bästa av sällskap,hämtning & avlämning av mej haha & sen stöd under hela dagen mer eller mindre så den dagen klarar jag av förhoppningsvis fixar jag också att jobba en hel del då med kommande föreläsningar. Och senast efter fredagen räknar jag med att vara väldigt mycket bättre iaf annars blir jag TOKIG!

Nu till något helt annat; Gabriellas dagis. Lilltösen går på ett superbra dagis med underbar personal,bra mat, renligt och fint & dom är ute mycket allt med hennes dagis är superbra förutom att dom älskar att krångla med mej och ställa till det med hennes dagistider. Fick veta nu igen att dom vill ha nya intyg (gav dom det för en dryg månad sedan!) gällande hennes dagistider men denna gången tänker jag göra det med dunder och brak! Har redan ringt barn & omsorg som ÄNNU EN GÅNG skickar iväg, redan idag antagligen papper på att det är de bästa för Gabriella och mig, en del om situationen m.m. Sen ska jag be familjeterapeuten att också ÄNNU EN GÅNG skriva papper på att hon "existerar i verkligheten" och också anser att det är de bästa + arbetsterapeuten/coachen som kan intyga även hon att "våra timmar i veckan" existerar.
Men det värsta är att utan tvekan så är mellanchefen på de dagiset extremt nyfiken på min bakgrundshistoria och vill gärna rota, och hon kan ju rota på för hon har inte rätt till att få veta NÅGOT om den!

CIAO!

ciao

Hallelujah!

Nu har jag kravlat mej upp efter drygt en timma på golvet - fastnade mer eller mindre. Jävla rygg!
Har fått läkartid vid tio så ska försöka få på mej jeansen snart, snälla läkare smärtlindra mej!

Fixar inte att skriva mer just nu....

Ciao!


Jag erkänner.....

jag känner mej ledsen, ledsen som sjutton.

Har haft värk IGEN i mina jäkla ögon nu i 10dagar ungefär så visste med mej redan i fredagskväll att jag "på måndag måste ringa ögonmottagningen för ny tid" då tycker iaf JAG att det RÄCKER! Det är tillräckligt med värk, tro mig! Sen blir jag ledsen av de också för man känner sej allt annat än fräsch de syns inte mycket ALLS men värken gör ju att allmäntillståndet blir kass. Men inte sjutton räckte det TYDLIGEN, utan jag har haft ont i ryggen, framförallt axlarna nu den sista veckan men för 1½timma sedan sa de KNAK när jag var nere i affären och nu verkar det inte bättre än att jag fått ryggskott dock sitter de i övre delen av ryggen och upp i nacken. Så imorgon blir de till att hänga på luren 08.00 när Vårdcentralen öppnar och få en akuttid inte för att dom kan göra något mirakel dvs bara få bort de men dom kan iaf smärtlindra mej så jag klarar av veckan & gör dom bara de är jag NÖJD! Det har verkligen låst sej nu, det var ett tag sedan jag fick ryggskott minns inte när de var senast men skulle gissa att det var något år sedan knappt. Har tagit Diklofenak för det har jag hemma med en ipren men de hjälper inge vidare. Men men ringa vårdcentralen & ögonmottagningen imorgon - jag känner mej som 95år!

Blir mycket intressant och se hur jag ska ta mej ner till vårdcentralen imorgon dessutom. Jag har ju inte bil så de får bli en "härlig" promenad, fy tusan och ingen som finns där vid min sida heller..... JÄVLA PYTONORM! :(

Ne, nu orkar jag inte gnälla mer.... sitter som en stelopererad och skriver dessutom......

VÄLDIGT försiktig kram
//Hon den där sletna damen.....

Lördagmorgon...

Nu har jag dammsugat, plockat in disk, duschat, lekt med den Lilla & plockat in tvätten.
Sen lite kaffe såklart. Om en stund ska jag ner & handla, vilket fint väder vi har! Underbart...
Man har ju minst sagt längtat efter våren och NU är den äntligen här.

Gårdagen var konstig, svår för allt kaos inuti kände mej svagare än svagast. Tur då att jag var i tryggt & trevligt sällskap där det är okej att jag blir arg & gråter - de behövdes, ventilera litegrann.
Sen slutade dagen superbra, blev bjuden på McDonalds & vi satt och snacka en stund kändes jättebra.
Och jag kunde behålla maten - sååå skönt! Har fått problem med maten igen dom sista veckorna antagligen är de bara tillfälligt för att det varit väldigt stressigt & ibland känner man sej nästan "jagad" av allt som man måste, borde, vill.... Men jag får väl acceptera att jag iaf den dagen i veckan som jag kan; Tillåter mej själv att göra så mycket eller så lite som är bäst för MIG just den dagen, så jag orkar stampa vidare i mina klackar....
Jag måste låta mej själv ta de "Bird by bird".....

Nu ska jag strax iväg & handla som sagt ska unna mej själv att låna en film också tänkte jag. Sen köpa hem lite onyttigheter som CHOKLAD... är grymt chokladsugen!

Har fått mängder av knutor i ryggen, dom sitter runt axlarna/skuldrorna och gör FÖRBANNAT ont.... Får väl se om jag ska gå till en kiropraktor med de kanske, får inte ens upp vänsterarmen ordentligt längre :(

Ha en härlig dag i solen!
Kram
//Knutfia....

Jävla mobiltelefon!

Ja, nu har jag varit mer än usel på att uppdatera här... de kommer bli bättre igen/oftare men vissa veckor är det så mycket att tänka på/hinna med att jag helt enkelt inte får tiden till att räcka, videoklipp kommer också komma upp inom kort (hoppas jag!).

Idag så har jag varit iväg med min mobil som vägrade att gå med på att laddas, det har blivit nåt glapp i telefonen så ner till 3 & fixa en lånetelefon och sen lämna in min egna så dom får reparera den. Känns lite onödigt då jag kan byta mobil i maj men men.... dom vägra att "tumma" på tiden tyvärr. Så dom får väl laga den så hämtar jag den för att sen komma tillbaka en månad senare och byta den till en Xperia Ark tror jag den heter. Den rekommenderas starkt och kommer om en månad trodde dom. Vet inte varför men det är kul när man byter mobil, dock inte till nån lånemobil som e gammal & trist men en ny, fräsch telefon ÄR skoj! (Synd att de roliga bara varar i max en vecka dock!)

Sen passade jag på att göra lite andra ärenden när jag ändå var nere på stan. Nu ska jag snart ställa mej & diska ikväll kommer vännen Kristin förbi med vin & jag ska laga mat får bli kyckling ikväll.
Hämta Lillan lite senare & ta en promenad med henne i solen.

Ciao!

Några bilder tagna....

av Gabriellas biologiska fader....



Hur SÖÖÖÖÖT är hon inte?!?! <3<3<3


Morgonsötnos.....


Ägg som en del av frukosten är gott & sunt :)


Mitt <3


Lilltösen lyssnar på " Karlsson " som vi spelade in tillsammans & även på de "mamma Malin" spelat in.....


Leka tittut bland kläderna e ju superkul! <3


Lillan visste precis vad hon ville ha; Äppelpaj med vaniljsås och chokladboll!


Hahahahaha PUSS PÅ DIG MIN SKATT eller är du en liten pirat?! <3

Kramar
//Trötta mamman....


Imponerande.....

http://www.youtube.com/watch?v=mKtdTJP_GUI




Kungen själv, denna jäkla låten är ju så sexig hur kommer det sej?! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=gHWKcC4qtXg


Helvete jag tappar allt....

Plockar desperat upp en skärva i mitt inre men skär mej ordentligt på den & sen faller den till marken, igen- när den träffar marken låter det nästan som ett hånskratt som ekar inom mej....
- Haha....ja försök du & pussla ihop... lycka till!

Fly,frysa eller slåss?! Ne, inte slåss..... men just nu är jag i läget "frusen" har "fryst" för er som inte alls hänger med här så är det inte så konstigt & ni behöver inte känna er "utanför" jag kan förklara de väldigt kort & simpelt - Nåt som har frusit gör ju ingenting eller hur?! Utan blir helt stilla.... Oförmögen att fly eller slåss, det är den väldigt enkla förklaringen.

Har INGENTING att säga nu heller, jag är KNOCKAD av verkligheten så mycket kan jag säga. Jag var ju verkligen PÅ VÄG så in i helvete men just nu skär skärvorna i mitt inre bara sönder mej mer & mer - kan inte andas.
När man mår riktigt dåligt så yttrar de sej på utsidan också har fått lite lätt eksem i armvecken de har jag inte haft på flera år! Jag har börjat riva sönder mina ben igen..... Migränattackerna är antagligen p.g.a. p-sprutan men de känns som jag kräks lite för mycket... Jag har ingen matlust alls, har nog tappat 2kg (på väldigt kort tid) & måste ringa VC för mina ögon vill svullna igen & bränner nåt helt extremt får spruta kortison i dom hela tiden annars ser jag inte! Och kortisonen svider som om de vore sår i det ena ögat....det andra är okej.
Jag ser ut som en totalt misslyckad människa..... och känner mej likadant.

Nu ringa VC & sen duscha......


Vad har hänt egentligen?

Jag har INGENTING att säga...... det är inte "blankt" i skallen det vore fel att skriva men ne, det är bara ett jävla kaos i huvudet. Så jag skiter i att skriva just nu & ni trogna läsare får stå ut med de.

Nu hämta den Lilla.....

Diskning & bakning....

och mängder av hosta där emellan dock har hostan mest kommit från mej, TUR DE! Så JA, Lillsnutta mår bättre idag än igår & är nu start helt frisk! Tjoohoo....
Själv har jag en hejdundrande huvudvärk,feber & snyter mej konstant. Men de ger väl med sej snart.

Idag har de busats med Lillan, diskats tillsammans med Lillan (en hel del disk & ett dränkt kök) sen har jag plockat och grejat litegrann här hemma. Sen somna Lillan en stund i soffan & då blev de till att ligga & läsa lite var på gränsen till migrän då, jäkla huvud! Bara inte denna jäkla migrän huvudvärken kommer sej av p-sprutan då blir jag GALEN! Fullkomligt GALEN...... Nu står en plåt med Vaniljdrömmar & svalnar i köket tror dom blev toppen de blev iaf vaniljmuffinsen. Så har bakat litegrann idag också :) Ja, jag förstår mej inte på mej själv så det är inte konstigt om ingen annan heller gör de - När jag är sjuk & mår skitdåligt då får jag för mej att jag måste göra ALLT! Igår ställde jag mej & gjorde en rejäl sats med jordgubbs & blåbärskräm den blev supergod! :)
Så nu har vi en skål med kräm i kylskåpet, gott! Att göra egen kräm är både mycket billigare, MYCKET GODARE & innehåller MYCKET mindre socker! Och det är bra för Lillan att äta hemmagjort vare sej de är middagsmat eller frukosten.

Nu ska jag gå & lägga in "drömmarna" i en bytta.

Puss&Kram
//Sockerbagaren med feber....

Tack för tipset!

Var på BVC med lillsnutta igår & både jag och hon har åkt på influensa annars brukar hon aldrig hosta på nätterna men hon fick flytande bricanyl som medicin och de hjälper iaf litegrann. Men hon har idag varit bättre än igår, mått bättre JÄKLA TUR DE! Nu hoppas jag verkligen att hon mår ännu bättre imorgon!
Själv är jag på "toppen" av influensan nu så hög feber, snorar som en gris & har feberfrossa å halsont - PEST!

Imorgon blir de baka & ta de lugnt hemma. På söndag tvätta & städa (som alla andra söndagar då typ)

Nu ska jag fortsätta hosta halvt ihjäl mig!
Kramar
//Morsan.....


Jalla Jalla Gurkan!

Ja, Big Brother är ren skit rakt av men denna människan som kallar sej gurkan e faktiskt kul snacka om att kunna vända även den tråkigaste, kallaste, skitigaste situationen till nåt positivt kort & gott - jag tror alla behöver en "gurka"..... (Fri tolkning på den haha)

Här är det pest & pina min feber vill bara öka hela tiden & min hals gör fortfarande ont men bröstet värker desto mer det gör riktigt ont bränner som sjutton. Men jag sväljer ju mina värktabletter med "lagom" mellanrum & vet ju att det kommer bli bra snart men den lilla lillsnuttan stackars liten! Hon har det jobbigt nu.

Trodde denna kvällen/natten skulle blir lite lugnare men de kan jag nog helt glömma hon har redan varit uppe en gång & fått sitta i soffan då hon vakna av hosta och skrek & grät. Och rusa in till henne har man fått göra flera ggr. I skrivande stund sover hon ju såklart men det är bara en väldigt kort tidsfråga innan hon vaknar igen. Känner mej helt mörbultad men hade så gärna tagit över hennes onda om jag bara hade kunnat, nu får man bära, bädda om, trösta m.m. så gott det går istället.

Stod med feber upp till öronen innan & kokade jordgubbskräm, den blev riktigt smarrig - tycker till & med jag som inte brukar gilla kräm. Men jag avskyr verkligen den köpta skiten som bara smakar konserveringsmedel & massa kemikalier har mycket svårt för de. Men hemmagjort MUMMA.....

Imorgon ska de bakas havreflarn,sockerkaka & tigerkaka..... Köpte lite mer grejer idag så borde göra drömmar också - vaniljdrömmar. Har inte så mycket plats i frysen är de värsta (eller bästa beroende på hur man ser de!) Och just DETTA är så typiskt mej när allt känns FÖRJÄVLIGT OCH ÄR PÅ TOK FÖR MYCKET då om någonsin överpresterar jag nåt enormt och jag kan inte hindra mej själv - det är väl mitt sätt att hantera allt på.

Ne, nu hostar hon igen....

CIAO!

Nu är allt = FAAAANNNN

Lilltösen har varit uppe drygt halva natten efter att ha somnat SENT hon har en fruktansvärd hosta, den är verkligen HEMSK! Och stackarn blir så rädd.... många tårar, stackars lillsnutta.

Själv har jag dunderfeber & halsont och där rök fredagens jobb HELVETE!

Skriver mer sen.... :(

//Sleten och ledsen

Och där fick jag....

precis ett jobb som går av stapeln på fredag - sjunga två låtar. Tjohooo! :)

Är förkyld & febrig, Lillan stensomna i soffan & är helt slut lillsnutta då!
Hon har fått vara hemma från dagis idag ingen ide att skicka iväg en unge som inte är helt 100%, so to speak!

Själv ska jag iväg om en timma möte+prata med pianisten ang. fredag.

Nu ännu mera kaffe annars däckar jag DIREKT!

Puss & Kram
//Stressade,trötta mamman.....

p.s. Jag & Lillsnutta kollade på Michael Jacksons turne "Dangerous" (ja jag har den självklart på dvd och har "terroriserat" henne med den sedan hon låg i magen) och hon var SÅ koncentrerad och försökte härma rörelser det såg verkligen LATTJO ut tills hon stensomna hahaha.... från klarvaken till sovandes på 2sekunder! Innan det var de diskning (hon älskar att diska!) Hela köket var dränkt jag förstår inte hur det kan hamna vatten i andra änden av köket när man diskar! Men Lillan hon kan många konster hon.... Sen var de dans till.... mm... Lillans ena favorit Lady Gaga..... snacka om att jag nästan fick feberyra! RUNT, RUNT & RUNT........

Om du behöver/vill skratta, så varsågod....

http://www.youtube.com/watch?v=RZGGYGBG6H8


http://www.youtube.com/watch?v=050fsgaNeGI&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=4ZvnXdDi17g&feature=related
 "en gång var jag Jesus, men när jag träffade lärjungarna klappade jag till dom!"

http://www.youtube.com/watch?v=-S-Q3khvsuQ&feature=related
"Örjan har lite problem, vaddå stressad och Galen? Haha "


Magnus Betner om Gud..... DE E SVINKUL!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=yRDCoI739aE



.........Väl värt att lyssna på för texternas skull.........

http://www.youtube.com/watch?v=xFgM84E3Efs&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=Nh21G4orVk0


http://www.youtube.com/watch?v=BRjJN8JLDdM&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=gOP5pVeQfyg&feature=related


Tänkvärda länkar....

VARNING: För en del känsliga bilder......


http://www.youtube.com/watch?v=kTv8TojcgDE



http://www.youtube.com/watch?v=kTv8TojcgDE


en låt:

http://www.youtube.com/watch?v=FwozHIR7k68&feature=related


Orkar inte mer än så nu..... kanske borde hoppa in i duschen.....


...........

En gammal indian sa en dag till sitt barnbarn:
Två vargar krigar inom oss alla. Den ene vargen är rädsla och hat, den andra vargen är kärlek och fred.
Vilken vinner? frågade barnbarnet.
…Den gamle indianen svarade: ”Den vi matar"

Ganska bra tycker jag, sant är de iaf...... Jag VET att det är sant....

Tack "Anonym" för kommentaren....

ja, man är inte ensam om hopplösa känslor. Egentligen borde man starta upp, kanske jag till och med? Något för dom som känner att allt rasar konstant & har en daglig kamp med att få saker & ting att gå ihop de värsta är ju att det skulle bli väldigt få "medlemmar" då det tyvärr inte är sånt som dom flesta talar högt om. Hade det varit de hade jag gärna startat iaf en dag i veckan, en grupp skulle kunna komma hit hem till mej & snacka, äta gott & hitta på utflykter. Det hade säkert piggat upp iaf några ensamma, stackars själar. Dela råd, tips & stötta varann.
Men tyvärr så är det ju tabu för man ska ju LE och vara sååå lycklig konstant men så ser ju inte verkligheten ut!
Men med alla dom kraven som nästintill alla av oss har från oss själva, släkt & vänner & myndigheter m.fl. så är det ingen lätt verklighet för dom som inte föddes med en "vinstlott" i näven.

Sitter här med en kopp kaffe (nästan urdrucken) ett glas rött,snus,mobil & stenhög musik. Har precis diskat klart.
Det är verkligen en jävla skitdag. Vill helst bara sova bort hela dagen/natten.....men tyvärr funkar det ju inte med mina jävla sömnproblem.... om jag ändå kunde sova bort tiden så skulle det iaf bli pauser från värken.

Vill bara att mina kära läsare ska veta att det går att kommentera på denna bloggen & skriva VAD SOM HELST till mig personligen vill man inte att jag godkänner kommentaren så den kommer ut så alla som läser kan se den så är det bara att skriva de " Lägg inte ut bland kommentarerna " då gör jag naturligtvis inte detta!
Kanske finns det någon mer än "anonym" som känner igen sej, kommentera isf eller maila mig om du vill skriva/snacka av dig. Jag är bara glad & tacksam för varje sargad själ som jag kan glädja eller underlätta lite för.
Så tveka inte!

Råkade hälla rödvin på katten innan & det var helt av misstag sen ser jag när jag kommer in i köket att hon står och smaskar i sej vin från mitt vinglas! FYLLEKATT! Hon lär väl blir full men men.... hon ska väl med få festa! Haha..

Disken är diskad, sängkläderna kastade i tvätten, tvätttid bokad, plockat & grejat, kollat gårdagens post mest en jävla massa räkningar...... tröttsamt? JA.... men ändå jag köper ingenting "extra" INGENTING det är bara hyra, mat, el, mobil, bredband ja dom sakerna som man mer eller mindre måste ha. Skulle vilja unna mej något, som en liten tröst i all skit men det är svårt när man är en jäkla kyrkråtta......

Och vet ni vad kära läsare? Jag hade flera månader tills för några dagar sedan då JA det var extremt tungt & jobbigt men jag vågade tro, hoppas & älska igen och nu känns det DÖTT..... känns som jag fick skymta det underbara i livet & sen togs de bort.... och vet ni vad? Jag är helt förtvivlad.....
Det är anledningen till varför jag sitter och dricker rödvin just nu.... jag är förtvivlad.... vad är detta för jävla värld?
Jag är inte ens ett stort "fan" av rödvin, men men alkohol bara - bedöva....
Och Gud vad jag älskade dom månaderna, så långt dom fick mej & nu får jag smaka på "verkligheten" igen & det är en bitter smak... inget man beställer in på krogen direkt!

En gång vingbruten - alltid vingbruten..... man ska inte tro att man kommer kunna flyga bara för att någon håller i den skadade vingen under en tid, så den slipper släpa i marken hela tiden... man ska inte tro att den blir lagad av de - eller ens stabilare för när personen som bär vingen släpper - DÅ FALLER DEN TRASIGA VINGEN I BACKEN IGEN och har man då fått hjälp med att bära den satans vingen ganska länge så gör den smällen ondare än man kunde komma ihåg då den bars runt på, då gör det ondare än man någonsin kunde drömma om.....

Låter det pessimistiskt?! Ja, det kanske de gör men det är sanningen iaf & jag HÅLLER MIG till sanningen hur ont den än gör. Jag vägrar att lägga fram en snygg fasad konstant för att verka vara felfri - sådana har vi redan alldeles för många av & jag tror knappast att deras stora leenden som gör att dom sönderblekta tänderna gnistrar genom tv-rutan är äkta alltid, nedu..... Bättre med en smärtsam, tung sanning än en "fin" lögn.

Nu ska jag häva glaset & ta ett till.... sen bädda iordning sängen....

Vad kommer hända med allt?! Jag orkar inte en smäll till.... jag gör verkligen inte de & om godhet finns så är detta bara en vidrig mardröm & snart vaknar jag..... snart vaknar jag.....

//Trasan, parasiten, hon-som-aldrig-räcker.......

Årets "gladaste" blogg?!

Hahahaa.... skulle inte tro det....

Vill inte skriva, har inget att säga - ja, ni förstår då står det inte rätt till! Jag har fanimej ingenting att komma med förutom att nu gräver jag ner mej under täcket & vägrar att gå upp innan de känns bättre! VÄGRAR!

Och detta skulle vara min helg med lugn & ro..... FUCK IT! Ingen jävla lugn och ro här inte..... INTE ALLS.....
Ingen chans att ladda batterierna när allt är som det är.....

Ehh... Dra åt helvete allihopa, vi ses där!


p.s. Fan vad dum jag är.... fan vilken idiot jag varit.... fan, helvetes jävlar va jag hatar allting!

Jenny, Jenny, Jenny....

jag tog inte illa vid mig av din kommentar inte alls. Jag blev bara förvirrad, "HUR FASIKEN SKA JAG GÖRA?!" Det var bara de inget personligt alls mot dig! Tack för tips & råd.

Tog sprutan idag iaf & mår inte jättefint just nu men samtidigt är det så jävla mycket som är HELT ÅT HELVETE nu så det är svårt att helt skilja det ena från det andra.... Jag håller mina tummar för att jag inte ska må hur pyton som helst av sprutan.... Och jag ber för allt jag är värd (ja, det är inte så mycket) så jag ber för allt jag vet, känner, tänker att andra saker ska lösa sej... Annars har jag ingen aning om vad som händer....

Jag hatar mig själv.... ja, det gör jag.... jag hatar mej själv.....

Sov gott!

Nervös inför imorgon.....

& sen är jag också väldigt trött men kan inte sova.... ingen skön kombo.... men jag är nyduschad iaf & luktar gott.

Intressant ämne idag på debatt ja det är väl så programmet heter på ettan.... satte på de för sent bara. Får väl kolla om de finns på svtplay senare... synd bara att programledaren är ett NÖTHUVUD av rang! Man ska hålla käften om sånt man inte vet nåt om tycker jag, eller iaf hålla sej jäkligt lugn & ödmjuk för har man inte varit där/upplevt de som det debatteras om så får man nog hålla iaf lite låg profil och låta dom som upplevt, känt, sett, hört & får leva med ärren få ta plats det är DOM som VET hur det har känts & varit och inte en själv som lekman.
Man kan vara en bra programledare men ändå hålla låg profil det är jag övertygad om det handlar om - BALANS.

Nu har jag inget mer att tillägga..... håll tummarna för mej imorgon vid åtta snåret.....
" Stick mej för fasiken, få skiten gjord! "

Pöss
//Trötta morsan..... som har packat ner sprutan i väskan......

Gråtig,trött men ett löfte.....


Love the way you lie......

Är faktiskt en bra låt :)

Lyssnar på den stenhögt nu, ja jag vet jag blir hopplös när Lilltösen är på dagis jag får bara ett AKUT behov av att DUNKA IGÅNG musik stenhögt & vara "fri"......

Lyssna på allt från Guns & roses till Melissa Horn, bara det är högt & jag kan springa runt som en vilde!
Sen samlar jag mej 20min. innan jag ska hämta henne & axlar rollen igen, so to speak!

Jag tror det är livsnödvändigt just nu, jag "smygrökte" för några veckor sedan... hur FULT är inte de? 22år & smygröker.... smyger för vem?!
Jag kände mej verkligen olydig, det som hör till saken är att jag hatar hur de smakar, luktar & ja allt som har med röka att göra..... PEST.... men jag fick väl nåt jävla "tonårstrots" i mig antar jag.... jag skrattade åt de en hel del efteråt iaf. Vad fasiken gjorde jag de för? Jajajajajaa, det var väl som med musiken - jag kände mej tvungen!

Någon som har tänkt på hur svårt det är att älska, jag menar inte "älska" jag menar ÄÄÄLSKA...någon som smakat på de?! Kärlek, att älska måste vara det mest komplicerade som finns. Ändå är det väl det bästa som finns eller hur? Att få älska & vara älskad. Det är som syre, vi behöver det; ALLA utan undantag!

Welcome to the jungle.... jag kan inte tröttna på den låten.... spelar den säkert 15ggr per dag iaf. De e sanslöst bra!!!

Bästa låtarna/Musiken JUST NU:

Att älska till: Whitesnake - In the still of the night (sexigare låt än så finns inte)
Att slöa till: Melissa Horn - Sen en tid tillbaka
Att sitta & headbanga till: Guns & roses - Welcome to the jungle (Ne jag headbangar inte men fötterna går....)
Att diska till: Shakira - Did it again & Prince - Purple rain (Underbara purple rain!)
Att gråta till: Celine Dion - Then you look at me & Jennifer Hudson - And I am telling you Im not going....
Att få hysteriska utbrott till: Rammstein - Mein herz brennt & Dixie Chicks - Not ready to make nice
Att duscha till: Rihanna & Eminem - Love the way you lie
Att sporra sig själv med: Martina Mcbride - In my daughters eyes
Att titta på Gabriella när hon dansar till: Jakob Hellman - Hon har ett sätt & Fem elefanter balanserade.....
(Eller som Gabriella säger FAAAAAANTEN!) Vi har dansat "tryckare" flera gånger till "hon har ett sätt" sen brukar hon få "flyga runt" i mina armar en stund mitt i låten också :)

Ne, nu jag ska "dränka mej" i duschen, mascaran från i TISDAGS (ja, jag är KASS på att ta bort sminket eller snarare jag prioriterar det inte alls) rinner över hela ansiktet så jag ser ut som en zebra eller en dålig svartvit film.

För övrigt rekommenderar ALLT med Magnus Betner men om du inte har sett " Inget är heligt " så GÖR DET NU!
Puss & Kram
//Från Qvinnan/mamman som ÄLSKAR ..........


.....................................

Playlist:

Irma - Blank is
Shakira - Did it again
Shakira - How do you do
Bonnie Tyler - Making love out of nothing at all
Rihanna - Russian Roulette
Roxette - Listen to your heart
Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dej förut
Melissa Horn - Lät du henne komma närmre
Lisa Nilsson - Säg det igen
Rammstein - Mein herz Brennt


Är mosad.... hur ska denna dagen gå? Jag vet inte, vet bara att jag vägrar gå ur sängen nu.... kan fortsätta ligga här & stirra i taket några timmar till.... Det är inte kul, det ger mej inget.... men orkar inte se mej omkring just nu


Vad håller jag på med?

Har duschat nu & skulle göra kaffe...... vem i helsike sätter på vatten på spisen & SALTAR DET för att sen greja vidare tills de kokar (märkte inte ens av själv att jag gjorde det!) sen blanda jag med kaffepulvret och lite mjölk.... och de smaka AS! Bara att hälla ut skiten..... Nu sitter jag med en kopp kaffe UTAN salt haha....

Ibland undrar jag om jag har tappat hjärnan eller om den blivit snodd av någon?
Kanske borde göra en polisanmälan; Saknad hjärna efterlyses, hittelön utlovas!

HALLELUJAH!

Puss på er om ni vågar jag kanske råkar bita menar jag, jag verkar ju ha sådär koll på läget.... :S
//Hon som saltar kaffevattnet....

Welcome to the FUCKING jungle....

Thats my life, everybody is welcome to join me..... be carefull though the most of you will fall after 2days!

Nu tillbaka till svenska. Här spelas " Welcome to the jungle " på HÖGSTA tänkbara volym.
Morgonen har varit KAOS det har varit fullt ös mer än medvetslös!
Möte 08.00 och innan de hade lilltösen levt rövare en bra stund & körde med mej så jag nästan stupade tillslut ställde jag henne på en stol vid disken (ja där blir hon som en sol, strålar av lycka) så hon fick stå där och plaska ner halva köket medans jag hävde två koppar kaffe på rekordtid!
Sen var de mötet som sagt en timma här hemma & sen iväg till socialen och fixa med massa papper & prata.
Väl därifrån så var det dags att RUSA till dagis med lilltösen som KRÄVDE att jag sjöng hela vägen, missförstå mej inte jag älskar att sjunga men springandes med en barnvagn och sjunga för att man fått stränga order om de från ett barn som annars skriker i högan skyn!? Ne, det är inte så underbart.... när jag kom fram till dagis var jag genomsvettig & nästan psykotisk över att ha sjungt " EN ELEFANT BALANSERADE " så många ggr att jag nästan hallucinerade; Ser jag elefanter eller gör jag det inte?!

Sen rusa jag hem & kom nyss innanför dörren, strax en dusch DEN BEHÖVS!
Sen "möte" igen.... dock ett trevligt sådant.

Ne, nu ska jag skita i datan.... har inte tid eller ork....

Puss på er galningar
//Stressade mamman som har andnöd......