Nu drar jag.....

om några timmar till örebro! :) Längtar så, hoppas bara på lite sömn innan :S
Ni får alla ha de så bra för de ska jag ha de med Nalle den lilla filuren och Gadden Jonas :) haha
Puss & Kram
// Nu ska jag göra örebro osäkert, mohahahahha :D


Vännen min och massa.....

hästsnack har dagen i stort inneburit för min del. Trots dåligt mående tog jag mej till vännen på sjukan var där sisådär tre timmar, känns bra. Idag mådde han lite bättre hans blodsocker ligger nu normalt och levervärdena som innan var skyhöga har gått ner litegrann, superskönt! :D  Köpte även en tröja idag och nya svarta stay-ups var nämligen så att jag hoppas av snabbt i stan för ville så jättegärna springa in på hm snabbt och jag fynda ju :)
När jag kom hem så såg jag på televisionen, hehe :) Du är vad du äter såg jag självklart sen reprisen av allt för byn, gud sicket skoj och fult program! :)
Vid halv tolv igår (ja, de har ju blivit igår nu!) ja, alltså på kvällen/natten så bestämdes det att Kristin ska hämta mej vid halv fyra imorgon för vi ska åka och kolla på ett ställe med MASSA hästar och om allt känns bra antagligen rida där ihop minst en dag i veckan. Jag frågade tjejen som har hästarna vilka raser hon har här kommer en del av de hon har :
Halvblod
Frieser
D-ponnys
B-ponnys
Haflinger
Nån argentisk ras (minns inte namnet)
Welsh Cob
Mustang
Shire
Shettisar
Nordsvensk
m.m. Herrejesus snacka om mycket hästar! :) Superkul ju. Jag är egentligen inte alls nån hästtjej vill jag lägga till då de annars kan uppfattas så. Däremot hade jag en häst på foder lite över ett år som tog mej med storm, så att säga. Sen är ridning en jäkla bra träning, och mysigt! Så jag hoppas allt verkar toppen imorgon för de vore superkul både att träffa Kristin oftare, träna mer & mysa med lite sötisar. Mankhöjden variera ju ganska kraftigt också på dessa hästarna från 70cm till 182cm de ni :) Jaja, nog om detta. Här kommer bild på en annan sötnos som fångade mitt hjärta och trots att hon inte är hos mej längre kommer jag alltid älska henne enorm mycket.
Låt mej presentera minigrisen Doris :

image308
Naww sött :)

Är helt slut idag så vet inte riktigt hur jag ska orka dagen som nu kommer men men..... sånt e livet, eller nåt! :S
Längtar massvis efter lördag då det äntligen är dax att åka till örebro och se Jonas Gardells show! :)
Superskoj ska de verkligen bli jag hoppas även hitta ett par riktigt schyssta dojjor med hög stilettklack där.
Jaja, nu ska jag läsa en stund.
Puss & Kram till er alla men en extra puss till Inke & Kristin idag :)
//Gnu, va, jag?! Okej :D

Dagen idag :)

Dagen idag har varit ganska okej faktiskt trots att jag inte mår bra kroppsligt än. :(
Imorgon, eller ja som blivit idag nu vid denna tiden så skulle jag och Inke åkt till lasarettet i gbg för att se om de kan utreda mej, vad som är fel. Men de går inte då jag har en jobbig natt, mår väldigt dåligt just nu nämligen. Blä!
Har idag varit hos vännen på sjukan tre timmar vi låg mest och höll om varandra, pratade lite också såklart men väldigt lite. Närhet kan ibland säga mer än tusen ord. Jag älskar denne vännen så enormt, han måste klara sig! ;(
När jag väl kom hem var jag helt slutkörd likaväl psykiskt som fysiskt. Slog mej ner i soffan och kliade katterna och vovven en stund, åt lite och såg på tv. Greys anatomy är ju bara FÖR BRA! :) Så spännande.
Sen vid halv tio tiden så kom Kristin och hälsa på mej, jag blev SUPERGLAD och hon stannade nästan till halv ett!
Vi snackade en del och kollade på nätet efter snygga kläder & skor m.m. Gillar denna tösen mycket mycket. :)
Sen när hon gick så kändes det ensamt och tomt igen, trist.
Jaja, nu har jag legat och sett på Roadwars och Polis på plats hehe spännande, nja men ganska :D hihi....
Tänkte lägga mej och läsa litegrann nu så ha de fint allesammans. Här kommer bild tagen för 5min. sedan! :D
Puss & kram
//Mini gam :)

image307
SÅÅÅÅÅ SÖT :)

Orka eller inte orka? Det är frågan......

Herregud, jag vet inte hur jag ska orka med allt som är just nu. Känns som jag innan skrev idag att jag är helt känslomässigt sönder, helt söndertrasad. Vet inte hur mycket mer jag kan ta av allt som är nu.
Sitter här och dricker liter efter liter för att ens kunna stå på benen då jag till och från har så ont att jag har svårt att röra mej i soffan, och ja, jag menar vatten inget annat! Huvet känns helt mosigt av alla värktabletter och sömntabletter...... Känner så mycket oro och sorg och ändå finns det ingen där att luta sej mot.
Känns som allt inombords rasar som ett korthus, kort för kort.....bit för bit..... :(
Vart är alla?! Eller ja, alla är väl att ta i men ni som vet vilka ni är, vart är ni?! Allt känns jäkligt ensamt.
Å ena sidan så är det allt med vännen, prata förresten med honom innan och han lät lite lite piggare men fortfarande feber och ingen operation som läget ser ut nu men tillståndet mycket kritiskt. Imorgon ska jag dit igen och göra allt som står i min makt för att han ska känna att jag finns där, bryr mej och älskar honom.
Det tär ju enormt då oron och rädslan för att mista en av väldigt få nära vänner är bitande dygnet om.
Sedan på det så är det min hälsa, vi vet fortfarande inte vad som är felet på mej?! För ingen jäkla läkare är villig att ta reda på varför jag 18ÅR GAMMAL har smärtor som gör att jag inte kan gå!!! Jag vet att jag tjatat mycket om detta på bloggen men vart fan ska jag annars få ut all min oro och frustration, ne allt är för mycket just nu.
Satt och smörjde benen med kortison innan igen, hopplöst. Inte ens hudutslag kan de ge mej nåt som hjälper emot. Inte ens en ordentlig undersökning gör de för mina buksmärtor men däremot spruta in morfin i magen på mej det går fint de! Känner mej som en jäkla försökskanin för att se hur mycket en människa orkar.
Sen räcker det inte med detta utan självklart är det mer, mina mardrömmar blir bara värre och värre vaknar nu konstant kallsvettig, illamående och alldeles skakis. Så sömnen är helt förstörd och kan nu mer inte sova mycket alls utan i regel väldigt väldigt lite. Och då pratar vi inte 4-5 timmar om dygnet utan väldigt många dygn 1-2½ timma och ibland inte alls, då går jag som en zombie och bara gör det jag "ska" eller ja, de som förväntas av mej och ibland knappt det av ren utmattning ibland har jag gått så utan sömn 3-4dygn utan att ha sovit ens en halvtimma.
Då mår man INTE bra! Inget jag rekommenderar för er som kan sova som en normal människa.
Sen är det inte ens nog med detta utan för bara en stund sedan satt jag och prata med en människa jag älskar så mycket så det gör ont och fick höra vissa meningar som fick mej att tappa luften mer eller mindre. Tårarna rinner fortfarande och jag kan inte fatta, jag försöker komma på vad jag mer kan göra för att hjälpa, visa att jag bryr mej, ge utrymme och allt sånt. Men vet samtidigt att det inte är mej det handlar om längre utan hans dåliga mående.
Men du vet säkert vad jag menar, har inte du nån du älskar över allt annat?
Tänk om den personen skulle bli mer och mer olik sej själv och du gör allt för att försöka hjälpa och stötta men det enda som händer är att du stöts bort ännu mer. Han älskar mej det vet jag och vi är bara kompisar fortfarande men så länge inte sista biten i mej själv rasat kommer jag ändå vara hon som gör allt för just honom.
Men kan också ärligt säga att jag aldrig skulle gjort mer för någon annan och inte heller skulle råda någon att göra detsamma då det tar så enormt på en såklart mer på mej just nu då det är så mycket annat samtidigt.
Vill inte behöva fråga vart ni är men tänker göra det ändå för andra gången, vart är NI?! :( :( :(

Imorgon ska jag kanske träffa Kristin en stund. Sedan som jag innan sa upp till sjukan igen, är smärtan förjävlig får jag trycka i mej desto mer tabletter för upp dit måste jag både för min och vännens skull.
Inke Pinke tack för att du försöker finnas här för mej, älskar dej vännen. Vi måste få ordning på min hälsa, vi får ta en dag snart och försöka få hjälp igen. En tråkig nyhet är att det blir ingen konsert med Gwen Stefani i globen för min del och vännen jag skulle åka med. Verkar som jag och hon ja, vet inte vad jag ska säga men missuppfattat varandra eller nåt. Så jäkla ledsamt. Nu längtar jag endast efter lördag då jag ska till örebro för att skratta och bara komma ifrån allt. Hör på Beyonce -- Irreplaceable mycket bra låt! :) Den passar nu.
Sen älskar jag P. Diddy och Christina Aguileras -- tell me.... mysig låt ;) Vill bara ha en flaska sambuka och dansa på bordet när den drar igång. Haha......
Jaja, tyvärr blev detta inlägget ganska trist. Sorry, men skönt att lätta hjärtat :)
Puss & Kram
//Broken Wing

image306
Längtar tills nästa plåtning, när jag blivit frisk från vad det nu är..... :)

Hopplösa helsike...... :(

Nu känns allt verkligen hopplöst! Igår blev vännen som ligger på sjukan mycket sämre, så fort jag fick reda på detta så tog jag en snabb promenad med hunden och ilade upp till honom. Jag själv mådde inte alls bra men vad fasiken gör man ?! När jag kom upp så var han helt gul, hans levervärden är väldigt höga :S Och hans gallblåsa är det också fel på. Blodsockret hoppar upp och ner hela tiden och det är helt hopplöst! :(
Han var märkbart påverkad, väldigt trött och orolig såklart. Jag stannande därför i fyra timmar och vi snacka, han sov lite ibland, såg på tv och kramades. Jag är så grymt orolig för honom! :(
De hade tagit ut en av slangarna han har i magen och han var öm runt buken. Feber hade han också.
När jag gick därifrån på kvällen så kändes det väldigt bittert och ledsamt. Hela situation med denna biten känns så orättvis och fel. Känner mej helt känslomässigt utmattad. Nu får han absolut inte bli sämre!!! :S
Ska ringa honom om en stund det var nämligen tal om operation igår, i så fall är det en mycket kritisk procedur.

När jag kom hem var jag ledsen och behövde mest vara ifred såg på tv och krama mina älskade hårbollar en hel del, de är de enda som förstår. Chess fick igår kväll sin sista dos av pencillin, gud så skönt! :)
Han är nu återställd och det är superskönt. Nu måste alla hålla sej friska för det räcker det som redan är!

Jag själv mår inget vidare dock går det upp och ner med hur dåligt jag mår. Är väldigt slut när det gäller den biten också, hur mycket ska man behöva göra för att få hjälp?! Jävla piss sjukvård!
Sitter titt som tätt och baddar alla mina märken på benen med saltvatten och smörjer med kortison men märker ingen vidare skillnad :(  Får panik, de gör ont och jag vantrivs. Har ondare i buken idag :( Usch ingen ide att prata om detta det tar ändå upp all min vakna tid av oro och dåligt mående :(
Har därför bett en mycket god vän nämligen Inke Pinke att kolla med sahlgrenska om de kanske kan ge mej en tid.
Håller tummarna nån måste väl hjälpa en när man är sjuk?!?! Orken är slut på många plan.

Har bokat hotell till lördagens händelse nämligen tåg till örebro (nu har biljetten kommit!) och sen se Jonas Gardell och sova på ja, de blev lyxhotell :D  Det enda jag ser framemot just nu. Så längtar!!!!

Behöver ta ut hunden men fixar nog inte det just nu då jag som sagt har väldigt ont......
Har fått paket från ellos också vill gå och hämta och hoppas verkligen jag ska kunna göra det i alla fall ikväll.
Puss & Kram
//Liggande gam :(

Denna dagen gick......

åt pipan totalt :(  Jag är fortfarande inte frisk dock känner jag mig bättre vilket är skönt då jag har en hel del att stå i till och från HELA TIDEN. Idag var planen att jag skulle först och främst hälsa på vännen på sjukan, eller alltså nu är det ju gårdagen jag pratar om då det är på natten nu :) Jo, alltså jag skulle hälsat på vännen som nu har fått feber också :( Det är oroväckande, men men jag håller alla tummar och skickar positiva tankar till honom hela tiden. Jag ringde och prata med honom en liten stund och han var helt slut, stackarn.
Efter jag hälsat på honom var planen också att jag skulle försöka orka med att åka med till vännens släkt då det var ett födelsedagskalas där. Hela planen sket sig fullständigt :( Jäkla skit.
Jag gick till knalleland för att ta ut lite pengar och köpa ett halsband och ett par stickade, gråa knästrumpor till min nya gråa poloklänning som förresten e skitsnygg :) Ska ha den på lördag när jag ska till örebro för att se på Jonas Gardells show! :) Ska bli skitkul förresten. Ska även passa på att kolla utbudet av shopping när jag ändå är i örebro och övernatta en natt på fint hotell :D Mysigt värre. Jag bjuder med mej mammas pojkvän då han varit ett väldigt stort stöd i en mycket jobbig period av mitt liv. Därför bjuder jag med honom som tack för hjälpen, och vi kommer ha SÅÅÅ kul :D Längtar massvis.
I alla fall efter jag hade köpt detta så fick jag först en lättare huvudvärk när jag stod och väntade på bussen upp till sjukan men tyvärr så utvecklades detta till migrän :( Jag började må illa och bli yr och kände att det var en mycket dum ide att sätta mig på bussen och gjorde altså inte detta utan gick hemåt. Väl hemma så var det vila och sova en stund. När jag vaknade var just migränen bättre men de oförklarliga buksmärtorna jag har desto sämre.
Hällde i mej 10liter vatten, ja jag skojar inte det hjälper nämligen och vi vet inte varför :S
Så nu känns det mycket mycket bättre, superskönt! :D
Fixade inte heller sen att åka på släktkalaset med min vän, utan han fick åka själv och hälsa från mig.

Så jag hade en ensam kväll och det var ganska skönt, bokade hotell i örebro och tågbiljett dit :) Ganska schysst pris faktiskt 173 spänn till örebro liksom :) Känns göttans ju!
Jag hoppas hitta ett par riktigt snygga, lite högre dojjor med stilettklackar i örebro :) Sen lite fina underkläder är aldrig helt fel heller. ;)

Har inte så mycket att berätta om kvällen som varit och natten. Såg på parlamentet ganska lam säsongstart tycker jag verkligen. Parlamentet brukar vara betydligt bättre så hoppas det bara var en svacka och att nästa vecka bjuder på mer skratt! :) Ja, just de jag har ett så enormt irriterande problem som jag haft till och från länge nu nämligen några märkliga utslag på benen som dyker upp till och från. Kokade saltvatten igår kväll och baddade det hela med och lät de torka och för en stund sedan smörjde jag in det med kortison, AJ! Hoppas nu att det hjälper annars blir jag tokig för det är också en grej jag varit hos läkarn med men inte fått rätt behandling för! :( Jävla läkare! :(
Men men nu ska jag sätta mej och läsa en stund.
Puss & Kram
//Utslags gam! :(

image304
Trötter själv :)
image305
Lille Ted växer superfort :D

Ja, Kajsa Anka..........

kunde alltså lika gärna vinna idol! Detta är ju inte klokt men men ska knipa igen!
Har vaknat efter bara lite mer än en timmas sömn, jobbigt. Ska lägga mej och läsa om en liten stund.
Helgen har varit lugn då jag ju som sagt inte mår 100% alls.
Har en del jag idag måste göra trots att jag mår piss, nämligen upp till lasarettet till vännen som är så dålig.
Sen lite småsaker också, puh vet inte hur jag ska orka detta idag men men kroppen orkar ju ibland mer än man tror får verkligen hoppas att det är så idag! :)
Chess ska nu bara äta pencillin idag och imorgon med sen är de slut på tablett knapprandet för hans del, skönt!!! :)  Strumpiz ska till doktorn för vaccination i början av oktober och Chess ska tillbaka för att röntga lungorna för att se att de inte är nån skit som sitter kvar i lungorna. Så summan av det är att oktober månad kommer bli betydligt dyrare än vanligt :( :(  Jaja, det får gå mina barn är ju som sagt värda allt :)
Här kommer en bild eller två, nu ska jag försöka ZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......................
Puss & Kram
//Snarkisen

image302
Lille söta Ted, som är ett riktigt matvrak och växer FORT FORT FOOORT :)
image303
Trötthet skalla gäspning till alla, KLICK :) Ännu en förevigad gäääsp :)

Hopplöst.......... :(

Trodde ju att jag skulle få hjälp när jag satt och skrev förra gången men icke som icke. Nu känns det om möjligt ännu mera jävligt när detta med att få hjälp och kunna få må bra verkar vara ej alla förunnat :(
Trots att jag idag haft och har svinont så kunde inte mitt hjärta med att stanna hemma och endast vara egoist utan när vännen ringde från sjukan och lät så svag & ensam åkte jag självklart dit.
Väldigt ont hade jag men de var värt det, tog med mej massa film, köpte tidning på vägen och dricka.
Han var tröttare idag är i förrgår vilket inte känns nåt vidare, orolig.
Ringde honom även för en stund sedan för att kolla läget och han hade sovit men lät fortfarande helt slut, usch detta är så jobbigt. Att det ständigt ska vara allt eller inget, vad sägs om lagom?!?! :S
Känns bra i alla fall att nu vet jag att så fort han tycker de känns tråkigt men inte har ork att ringa så har han att göra, tog nog med mej ca. 40filmer upp hehe så det tar ett tag att se igenom. Ska ringa honom när jag vaknar imorgon och försöka åka dit igen i vilket fall som helst så senast söndag.

Lillstrumpan löper, ja de är helt hopplöst! Hon har ju upptäckt att Ted är en hankatt innan han själv ens gjort det! Haha, han fattar ingenting när hon backar upp med rumpan mot honom, han bara hoppar på henne och brottas medans hon skriker i högan sky! Ja, så här är inte en lugn stund kan jag lova.

Nu ska jag ta och sätta mej och se på idol och hoppas nu verkligen att den kassa f.d. Big brother deltagaren Marie eller vad hon nu heter åker ut illa kvickt annars kan ju likaväl Kajsa Anka vinna IDOL!

Puss & Kram på er alla
// Smärta & oro blääääää!

Tårar och skratt..........

Telefontiden jag hade med min läkare på vårdcentralen gav mej precis INGENTING.
Vilket gjorde mej jäkligt frustrerad, vilket inte alls är konstigt skulle åkt upp till akuten då tänkte jag men så blev det inte då jag äntligen lyckades somna några få timmar. När jag vakna så var det av en enorm smärta, grät, skrek och va helt hysterisk :S Och rädd för vad det är som e så fruktansvärt fel! :(
Jag höll ut ganska många timmar tills telefonen ringde och vännen min svarade och såg helt chockad ut och lät helt överväldigad! Jag tänkte va i helsike är nu detta, hjälp......
Den som var i andra änden av luren är den människan jag aldrig trodde jag skulle få prata mer med då döden inte va långt ifrån honom, och egentligen är den alldeles för nära fortfarande då vi än inte vet hur det kommer att sluta.
Jag grät av lycka och lättnad av att äntligen höra min älskade väns röst åhh visst lät han väldigt sjuk, väldigt svag.
Med mina akuta smärtor beställde jag taxi kasta på mej kläder och åkte upp till honom.
Packade ner en mjukisdress till mej själv innan jag åkte också för att kunna ta på mej kläder som sitter löst och om jag skulle behövt stanna under natten då planen var att först krama ihjäl min älskade vän och sedan jäkligt bestämt se till att få hjälp på akuten.
När jag såg honom trodde jag knappt mina ögon i dubbel bemärkelse å ena sidan va jag helt överväldigad av att se honom levande igen, höra honom å andra sidan kände jag knappt igen honom han var så likblek man kan bli och såg mycket magrare ut än han brukade göra när han var frisk. Så i dubbel bemärkelse blev det också en chock. Jag kramade om honom så gott det gick då han ligger med flera slangar i magen och lite överallt.
Tårarna gick inte alls att hålla tillbaka, vilket inte är så konstigt. Jag köpte med mej en dricka till honom på vägen upp och även Jan Guillos bok Madame Terror vilken jag hoppas han ska finna glädje av alla ensamma timmar! :(
Han blev tacksam och i boken skrev jag en förklaring till varför jag bryr mej så mycket om honom, hur mycket jag älskar honom m.m. Sen låg han där medans jag rablade upp allt som hänt senaste veckorna (då han legat i respirator och därför vet typ ingenting) prata om elfsborg, vädret, folk i vår bådas närhet men framförallt hur mycket vi tycker om varandra. Jag förklara för honom hur rädd jag varit och att jag t.o.m. hade ställt in mej på att han skulle dö, va väldigt skönt att få berätta allt för honom både allt som hänt & händer men också hur mycket jag älskar honom! :D Så de var några riktigt lyckliga timmar.
När klockan närmade sej 21.00 började jag få ondare i buken och insåg att det var dax att ta mej till akuten och se till att få hjälp, inte imorgon eller om två veckor utan NU!
Jag berättade precis alla mina symtom och hur de hunsat mej både hit och dit och att det nu gått så långt att jag inte ens vissa dagar klarar av att gå! Jag fick sitta tio minuter i väntrummet, efter de tio minuterna hade jag fått nog och ja, jag ska inte säga ordagrant vad jag sa hehe. Men de satte i alla fall in mej på ett rum.
Då började helvetet jag började få enorma buksmärtor, så kraftiga att jag knappt visste vem jag själv var.
Låg och skrek, skaka, slog på allt jag kunde komma åt m.m. Detta var ju fruktansvärt då smärtan var obeskrivligt vidrig men när läkarn kom så berättade jag medans jag låg dubbelvikt hela historien och hur den jävla vården skickat mej både hit och dit men aldrig rätt. Och ÄNTLIGEN det visade sej att han var en extremt bra läkare, helt klart den mest kompetenta jag nånsin träffat. Han lyssnade noga och noterade de jag berättade.
Han sa att jag absolut inte ska ha de såhär och att de andra jag stött på inom vården verkligen gjort allt annat än sina jobb. Han förstod att mina smärtor var enorma och bad mej hålla ut ett tag till men att jag skulle trycka på "akut knappen" om det blev för överjävligt. Jag blev halvt sittandes skrikandes, gråtandes av smärtorna i 3 timmar under dessa timmar tog de blodprov och sänka. Sen kom läkarn in igen och sa att han klara inte av att se mej lida mer utan beodrade sjuksköterskan att ge mej morfin med detsamma. Efter en kort stund fick jag en hyfsat stor morfinspruta intryckt i magen! De gjorde väldigt ont, men de va ingenting mot den smärtan jag då legat med flera timmar innan. Den hjälpte litegrann men efter en stund fick jag ännu en  spruta och då avtog smärtan avsevärt.
Så underbart, det är första gången på ja, gud jag kan inte ens minnas hur länge som jag sitter här och inte har ont.
Känns nästan onaturligt! Men så jävla bra känns de.
Han gav mej en jourtid till senare idag på morgonen då ska jag få komma till kirurgavdelningen antagligen kommer de bli röntgen m.m. Sen fick jag med mej en tablett med väldigt starkt smärtstillande också för morgonen.
Han skrev även ut ett recept på pencillin men det är inte bestämt om jag ska äta det än eller inte. De ska bestämmas senare idag hos kirurgen. Så nu ska jag äntligen få ordentlig hjälp, så fruktansvärt lättad jag är! :)

Så nu sitter jag här riktigt moffe påverkad helt degig i skallen och yr men har som sagt var inte ont! Är därför helt överlycklig. Denna dagen har bjudit på både sorg, skratt, gråt, smärta, förvåning, chock, rädsla, obehag, kärlek m.m. Nu är jag helt slut och kommer antagligen inte kunna sova nåt förräns det är dax för kirurgen att få se min feja, men ska i alla fall lägga mej ner och se lite på tv nu.
Håll nu tummarna för mej idag att de inte hittar nåt horribelt och att allt går väl, snälla?! ;)
Puss & Kram
//Moffe Malin :)

Riktigt rädd.......

för vad det är som är fel på mej. Är ju som sagt sjuk och detta som jag e sjuk i har jag känt av över 1,5år mer eller mindre förutom de enorma smärtorna jag nu har konstant så fick jag en smärre chock när jag för en stund sedan gnuggade mej i ögonen och de lossna massa ögonfransar!!! Tog några djupa andetag och drog händerna genom håret då kom nästa chock fick massa hårstrån i händerna! Usch, ne nu är jag riktigt rädd.
Har ont bak vid njurarna också, den smärtan började igår kväll det har jag inte tidigare haft ont av.
Har telefon tid med min läkare på vårdcentralen kl. 08.00 och den är enormt viktig nu får de vara slut med att slussa runt mej och trycka i mej starka smärtstillande tabletter hela tiden. Nu får dom fasiken utreda vad detta är, nåt säger mej att svaret på den frågan kommer inte vara nåt behagligt. Jag kräver att få hjälp och det idag!
Är så jävla trött på denna kassa vården så jag vill bara spy de allesammans. De började med att jag sökte hjälp på vårdcentralen då skicka dom mej vidare sen när jag kom dit så skicka dom tillbaka mej till vårdcentralen, sen emellan det har jag fått åka upp akut till akuten flera gånger av enorma smärtor i buken.
Sen har de slussat vidare mej nån annanstans och så har det hållit på nu, de har slussat vidare mej och bollat med mej hela tiden och det enda de har gjort under denna långa tiden då jag varit/är så enormt dålig är att de tagit blodprov och lyssnat på hjärtat! De är fasiken helt åt helvete om nånting.
Men nu tänker jag inte sitta snällt och lyssna och vara förstående, för nu är inte detta längre att vara sjuk, detta är akut. Och jag SKA ha hjälp akut, då det nu är så pass allvarligt när man lägger ihop allt detta. Sen står jag inte ut med smärtan mer, det har jag inte gjort på länge egentligen men har ju varit tvungen. Igår kväll/natt hjälpte inte ens mina superstarka smärtstillande tillräckligt mycket! Det vill säga att smärtan har eskalerat nåt enormt.
Ne, nu får det vara slutpladdrat på mej ska göra ett tappert försök med att duscha då jag inte vet om jag kommer bli inlagd eller inte. Love you all!
Kram & Puss
//Eran mycket sjuka Malin

Denna dagen............

Är ju sjuk och tacka gud för att jag har mina barn som tröstar mej tex såhär:

image300

image301
Zzzzzzz.......................snark........................


Sicken dag.....

Är sjuk, men ingenting jag vill lägga nån vikt vid här i min kära blogg. Räcker att det tar upp resten av dygnet! :(
I och med att jag inte mår väl har denna dagen varit lugn och natten också såklart. Ha suttit vid datan en liten stund och strosat runt på lite sidor på nätet, igår beställde jag förresten hem lite kläder från Josefssons. Jo, det är sant beställde hem lite grejer för nån vecka sedan och blev supernöjd! Satt perfekt och var skitsnyggt.
Då behöll jag en grå poloklänning, en tjock stickad grå kortare tröja med pälskrage, mjukisdress, ett jättesöt nattlinne med trosor till, massa andra goa trosor. Det var de jag minns nu i alla fall att det blev.
Nu beställde jag lite mer grejer som sagt för att testa sen se vad jag behåller men beställde i alla fall en brun polotröja och en vit tröja, ett par jeans denimblå, ,en snygg joggingbyxa grå, en korsettliknande grå topp, svarta stay-ups och en brun/orange klänning :)
Ska bli så kul när jag får hem lappen på att det är dax att hämta de från macken, längtar.
Ska ta även (skulle blivit av i natt men blev inte så) att beställa lite finare underkläder och sånt från någon rolig, lämplig sida på nätet. Sånt är alltid kul. Känner att jag måste shoppa för att hålla mej själv ovanför ytan just nu.
Det är löjligt att påstå att lite nya kläder inte gör en glad och får en att känna sej fin, självklart är det inget sätt att lösa sina problem på men kan de glädja en när allt känns hopplöst så är det värt det nån enstaka gång.
Här kommer några bilder på lite underkläder/sexigare kläder jag funderar på att köpa:

image294
Supersött och sexigt tycker jag, mmm de setet vill jag verkligen ha :D
image295
Denna klänningen är ju hur fin som helst ju! :D
image296
Jättesöt men vill dock inte ha den i rosa! :)
image297
Sofistikerat och sexigt, me like.
Ja, de är några av dem jag är extra förtjust i och tankarna cirkulerar runt, så nu vet ni de!

Barnen, det vill säga Lillstrumpan, Chess och Ted har lekt en del idag också och självklart har jag förevigat detta på bild! Så i slutet av detta inlägget så kommer en bild eller två på de söta barnen! :D
I veckan händer inte så mycket jag är ju sjuk som sagt så är inte kapabel till att göra så mycket, tyvärr!
Brännan försvinner mer och mer hela tiden, så tråkigt. Jag vill pausa tiden!!!! :)
Saknar Kristin, va ett tag sedan vi träffades men den 10 Oktober drar vi till sthlm i tre dagar behöver jag ens nämna att det kommer bli skitkul?! Ska bli så fräckt att se Gwen i globen och sen framförallt få tillbringa så mycket tid med en av mina helt klart närmaste hjärtevänner som ALLTID typ har fullt upp och är upptagen :( *fy*
Saknar söta Jenny också, nu har hon flyttat till Skövde! Är inte det typiskt, när man äntligen hittar tillbaka till en f.d. älsklingsvän efter flera år så är det bara ett kort tag kvar tills hon ska flytta, blää blir så less :(
Men i och med att det inte är i världens ände utan bara i f*cking jävla Skövde så får jag väl ta dom lurviga och sätta mej på tåget framöver :) Då ska jag göra skövde osäkert kan jag lova, eller snarare VI göra!! Eller hur gumman?! :D

Skulle ju åkt upp till lasarettet idag för att äntligen få se min älskade vän igen och för första gången på såå länge få prata med honom, han som alla trodde skulle dö men som de nu ljusnar för. MEN MEN MEN hans vän har inte hört av sej till mej idag och det oroar mej enormt då jag inte vet om det hänt nåt och de har fullt upp så hon inte kan ringa, usch blir så rädd. Blir arg om det inte finns en bra anledning till att skippa att höra av sej när man bestämt nåt! Speciellt nåt så viktigt som detta.
Jaja, nu ska jag lägga mej och läsa  här kommer bilder på mina älskade barn.
Puss & Kram
// Lam gam

image298
Jag vet! Orkade inte fixa ögonen på dem så nu ser de ut som de små jäklarna de är! haha....
image299

Inke Pinke..........


Söta du är ju sjuk så såg inte förräns nu att du kunde jobba på söndag, skit! :(
Jag kan inte nämligen..... f*ck..............jaja, och till nästa vecka har ju min bränna börjat försvinna vad ska vi göra?!!?!

Hej, ni andra! Jag är sjuk som sagt just nu och det är därför jag inte skriver så mycket, så nu vet ni det! :)
Är helt slut, Ted har lekt rövare till och från hela natten han är en söt liten ängel när han sover i min famn MEN en söt liten pissepatt unge med två små djävulshorn i pannan när han är vaken! :) haha....

Ne, lägger upp några bilder från natten sen ska jag lägga mej och läsa gårdagens aftonbladet :)
Puss & Kram
//Lite mindre brun gam :( :( :(

image291
Sjuk Malin i ful XXL t-shirt och söt, sovande lill kille :)
image293
I sin moders famn är man både trygg & varm :)

Tack gode jävla gud...........

Har inte så mycket tid att skriva på nu men känner ändå att jag som bloggare ska ta mitt ansvar och informera er mina kära trogna läsare om att Chester betedde sej som en ängel hos veterinären, han älskar djursjukhuset blå stjärnan och trivs väldigt bra där, som tur är men det är inte att undra på då som behandlar honom som en liten kung :) De undersökte honom, röntga, kolla halsen, febern m.m.
Det visade sej först att han hade feber, stackarn och sen lyssna hon på hans lungor och då visade det sej att det rossla i dem då blev jag väldigt väldigt orolig då det kan tyda på tumör/tumörer så p.g.a. så blev de till att röntga sötnosen som då mådde väldigt dåligt och hade väldiga problem med andningen.
Jag grät och fruktade det värsta när jag såg min lilla älskling kämpa med att ens få luft!
Närvi var klara på röntgen så kom veterinären in och sa både till min lättnad och sorg att den lille sötnosen har en jobbig nedre luftvägsinfektion med hög feber som man då får. Tacka gud att det inte var en tumör, då grät jag av lättnad. Besöket och medicinerna var väldigt dyra gick loss på över 3.000spänn men för mej ärhan värd allt så det fanns självklart inga tvivel. Nu är han inne på sin andra dag på antibiotika kuren och är endast lite lite bättre så jag ser till att vara hemma hos honom och vaka över min älskade bästis, stötta & krama om mycket.
Själv blev de nu ekonomisk kris men ingen Chess = döden för mig.

Sen så ringde jag min väns bästa vän som ligger på IVA det vill säga lasarettet och är väldigt dålig jag har fruktat enormt att han skulle avlida när jag var på Rhodos så jag ringde med gråten i halsen och oron som en klump i magen. Det fanns både negativa och positiva nyheter. Förra veckan hade de väckt upp honom det visade sej då att han var helt klart i huvet, gudars vilken tur! Det e nåt vi alla oroat oss nåt enormt för. Han var vaken några timmar hade dödsångest och grät massvis men han levde! Sen kollapsa han och det krävdes en mycket riskabel operation då han hade fått en varböld på bukspottskörteln, han måste ha inte bara vakt av en ängel utan av alla änglar som finns då denna operationen gick bra mot alla odds! Och nu det mest fantastiska av allt :
Nu är han nersövd men om han håller sej i liv, och inte blir mycket sämre så kommer jag för första gången på mycket länge få åka till min älskade vän och vara med på uppvaket och alltså kunde prata med honom, hålla om honom! Jag längtar nåt enormt men är livrädd att nåt ska gå snett.
Nu måste jag dra!
Puss & Kram
//Lite mindre bruna gam :S p.s. Stefan jobba i helgen?!?!

Gud, så orolig....

jag är för Chester.... han blir sämre hela tiden och det är en och en halvtimma kvar tills taxin kommer och han ska till veterinären. Packade en påse med lite grejer och han var livrädd för att jag skulle gå ifrån honom, detta är såå hemskt stackars älskade Chess! Håll tummarna för lille Chess och för mej med så jag inte kollapsar helt idag.
Puss & Kram
//Superorolig matte

Akuttid.............

Stackars lilla Chester började bli dålig i söndags då jag var kvar i Rhodos fortfarande. Sen har det bara gått utför ringde veterinären igår och fick en tid på torsdag men nu har han i natt blivit väldigt mycket sämre och det innebär att jag fått ringa igen och nu fått en akuttid 10.30 är helt slut själv för har suttit och vakat vid lillens sida hela natten och gör så nu med. Han har problem med andningen och det skrämmer livet ur mej när han kippar efter luft...
Det är så fruktansvärt synd om honom, han lider verkligen & han blir så superrädd när han får sina "attacker" när han kippar efter andan, springer fram till mej och vill att jag ska hjälpa får sån panik när jag inget kan göra mer än trösta och lugna lite lätt. Sen rosslar det i halsen och näsan på honom hela tiden vid varje litet försiktigt andetag han tar. Usch, fy fan jag är super orolig. Sitter här och håller på att kollpsa av utmattning känns det som :(
Jaja, p.g.a. att jag har folk runt omkring mej som verkligen inte ställer upp så kommer jag få ta taxi till och från djursjukhuset då jag själv är sjuk och inte sovit någonting + att Chess inte får anstränga sej det innebär att detta kommer kosta multum och jag är fattig som en råtta. Antagligen kommer de röntga älskade Chess och ta massa prover lät så i telefonen, hon lät väldigt orolig veterinären! Då blir man ju inte mindre orolig själv, kanske behåller de honom över natten...... Jaja, vi får se. Jag mår i alla fall pyton och hur stackars Chess mår ska vi inte ens prata om fy fan.....stackars lilla barn. Här kommer en bild på en frisk Chess & en stolt mamma till pojken :)

image290

Helt slutkörd!

Nu sitter jag här igen, hemma i kalla, regniga Borås! Trist med vädret men underbart att pussa på mina barn! :D
Dom blev minst sagt glada när de såg mej :) Jag landade i Sverige för endast 4timmar sedan och har bara varit hemma knappt 3 timmar så är helt utmattad och inte sovit nåt. Så starten på att berätta om denna resan blir att endast lägga upp lite bilder, så håll tillgodo med bilderna så länge :)

image269
Så ljus hy har jag! :) Innan jag solat. Mjölkvit hy.....
image270
En del av utsikten från vår stora balkong :)
image271
Första solnedgången, första dagen i Rhodos sååå vackert var de :)
image272
På kvällarna fula vi oss haha, detta e andra kvällen vi har börjat få färg :)
image273
På kvällarna/nätterna lyste det vackert vid poolerna & palmerna.
image274
Tredje dagen i poolen :)
image276
Pannkakstanten fanns varje dag vid poolkanten MUMS :)
image277
Jag har blivit hyfsat bra på att fota vilket min mor har/hade nytta av :)
image278
Typisk semesterbild ;)
image279
mummmmmmmmmma..........................
image280
Vid hotellet :) Tycker denna bilden blev cool...
image281
Fjärde dagen, jämför första bilden på min mjölkvita hy det är nästan löjligt! haha.....
image282
Otur! Fick influensa fjärde dagen! FY FAN..............
image283
Hade inget bättre för mej....sjuk å allt! :(
image284
Utsikten :)
image285
Kommentarer överflödiga! Denna varelsen satt & spelade musik 16timmar/dygn 7dagar i veckan och han gör de 6 månader i sträck. Morsan diggade honom fett, dock inte jag. HJÄLP! Han var superkort och såg ut som en kubik.
När vi åkte hem så såg han deprimerad ut och slutade spela sin musik antagligen så trodde han att morsan va intresserad, hahahhahaha :) Snyggt läge stackars Pumba. (Ja, vi kalla honom Pumba!)
image286
Femte dagen riktigt bruna :) Min morsa är alltid brun, men nu väldigt brun :) Ja me för den delen ;)
Vi ser ut som gamla kärringar i morsans fula tröjor, haha :D Sexy!
image287
Sjuk Malin försöker se happy ut.... Dont worry be happy! :)
image288
Mysigt i solnedgången :) Detta är alltså jag osminkad som på alla anda bilderna jag lagt upp i detta inlägget, många som efterlyst osminkade bilder på mej varsågod! Hoppas ni e nöjda.
Här kommer sista bilden för nu :) Togs precis innan vi åkte hem till Sverige :)
image289

Nu ska jag gå och fortsätta pussa halvt ihjäl mina barn :) Dom e sååå söta, älskar dem obeskrivligt mycket!
Puss & Kram
//Pepparkakan :)

Skriver nagra rader fran......

harliga Rhodos! Allt har varit underbart fran sondagen da vi flog hit dock har jag nu haft sadan otur att jag har gatt och blivit sjuk :( Har influensa och fick den skiten igar, men har trotsat sjukdomen med att anda trots illamaendet och febern legat i solen mer eller mindre varje dag. Och nu ar jag pepparkaksbrun. Riktigt tjusigt! :)
Nu langtar man verkligen hem nar man sitter har sjuk, uscha. Men ska anda imorgon ner en liten stund i solen i alla fall, och bada! Det ar 40grader varmt har pa dagarna man flyter bort, men idag hade jag sa hog feber att jag fros! Helt otroligt da har man verkligen feber, kan jag lova. An sa lange har det tagits ca 350kort och flera av dessa kommer jag sjalvklart dela med mej av nar jag antligen sitter hemma framfor min goa data och jamter mina alskade djur som jag saknar nat helt enormt, saknar ocksa vannen min sen ar det ju sa att allt blir jobbigare nar man e sjuk! Trist. Mamma betedde sej som en tok och ville  absolut ha med sej sjalv pa ett kort med en man som vi kallar Pumba, han ar ja, vad ska man kalla det typ DJ vid de stora poolerna och ar enormt stor typ 180kg och superkort ser verkligen skitskoj ut! :) Sen spelar han typ samma musik hela tiden ocksa, vilket gor att min mp3 anvands enormt mycket har fatt noja pa laten Never again med Kelly Clarkson.
Jag tog i alla fall ett kort pa mamma och mannen som vi gett namnet Pumba och det ser verkligen helt superlustigt ut! Hahaha...... Hotellet ar enormt lyxigt och det finns verkligen ingenting att klaga pa, vi bor i en enrumsvaning med stor balkong med utsikt over havet och poolomradet. Det ar sa vackert att det inte gar att beskriva i ord, maste upplevas. Maten e supergod och grekerna super trevliga! :) Detta ar alltsa andra gangen jag ar pa Rhodos,mys.
Varje dag gar vi till pannkakstanten, en tant som gor enorma och supergoda pannkakor, sa nyttigt ater man INTE har haha, tar tag i det nar jag kommer hem! I forrgar var vi i Rhodos stad en liten stund dar ar det valdigt fint men jag har svart for alla hemlosa gatuhundar och katter, vill hjalpa dem alla.....blir snyftig av sant. Uscha.......
Men men nu hoppas jag verkligen att jag imorgon ska vara lite battre for pa sondag tar vi flyget hem lokal tid har 23.30 det vill saga for er andra 22.30. Och vi ar inte pa flygplatsen forrans sent pa natten och sen ar det en bit att kora ocksa for morsans del sa far val kampa for att halla henne vaken.
Tycker synd om er som sitter i kylan ringde hem innan idag och fick veta att ni har ca 15grader! Hahaa, ja har ar det nu kl. 21.30 ca. 34grader varmt! Sa va riktigt avundsjuka nu sa hor ni av mej nasta gang antagligen pa mandag.
Ha de bra allihopa och hall tummarna for att jag ska bli frisk i alla fall till flygresan, inte kul att sitta och spy pa flyget fy fan! :(   Puss pa er alla men framforallt Steffi, Kristin och Jenny!
Puss & Kram
Eran bruna gam

Farväl alla.......

detta blir det sista jag skriver innan jag lyfter från kalla, mörka och grådassiga Sverige och efter några timmar är i vackra, 32grader varma Rhodos i vattnet är temperaturen 24grader inte helt fel! :) Det är tre år sedan jag var där och då älskade jag Rhodos både för klimatet och dess skönhet! Allt är nu nästan packat och självklart kommer jag klicka massvis med kort som ni mina kära läsare sen ska få ta del av både de lyckade och mindre lyckade, haha :)
Ska duscha & förbereda mej för resan imorgon nu om en stund sen se på tv & koppla av och pussa på mina älskade djur som jag inte alls vet hur jag ska klara mej utan men försöker att tänka positivt att snart är jag tillbaka igen hos mina älsklingar :)

Så mina kära vänner och ni som jag inte känner ha en underbar vecka så hör ni av mej igen den 10:ende september och då när jag sitter här i Kylan med mina djur igen :)

Puss & Kram  på er alla  puss på Inke, Jenny, Kristin & ni andra vet vilka ni e ;)
//Ljusa Malin som nu ska förvandlas till pepparkaka :)

image268