JÄVLA HOTMAIL!

Ja, jäkla jäkla hotmail har spärrat mitt konto - det är helt förståeligt - ABSOLUT!
Det har skickats spam i evigheter från min mail och jag har struntat i de - illa - jag  V E T !
Men det vore ju bra nu när dom spärrat kontot om sättet som finns att "låsa upp" de på igen fungerade, vilket det inte gör! De ska skickas en kod till min mobil som jag ska skriva in sen ska de vara klart jag bad om koden för 2dygn sedan första gången! Visserligen står de;

"Vi har skickat koden till (mobilnr) ********** det kan dock dröja NÅGRA MINUTER "

Visst , några minuter är det någon mer än jag som tycker att 60min x 48 är LITE FÖR MÅNGA MINUTRAR?!?!

Blir tokig måste åt min mail.... och de betyder ju att min msn också är spärrad.....
BLIR TOOOOKIG!

Bäst jag slutar skriva innan jag bojkottar hela internet.
By the way filmen "Devil" är KASS & " The other woman " halvkass & den tredje nya filmen " The next three days " inte mer än okej...... Så lägg inte tiden på att se dom ens - jag har gjort de åt er ;)
Däremot tror jag kvällens film kommer vara superbra " Mr Nice " .... den har fått stående ovationer iaf.

//Madame som hostar upp sina lungor (sexigare än nånsin!)



Med dammsugaren i högsta hugg.....

ja så var det i måndags när jag var SKITDÅLIG de behövde dammsugas så jag dammsög som en galning och intalade mej själv: Det är inte så farligt febern kommer ge med sej och i värsta fall får jag väl ringa vårdcentralen imorgon. Vilket jag definitivt fick göra för natten till tisdag var GENOMJÄVLIG! Över 40graders feber och värk i bröstet så jag trodde jag skulle bli tokig!

Fick en tid & de konstaterades att jag hade lunginflammation (för er som inte haft de kan jag informera om att det är HEMSKT jag är smärttålig men de är vedervärdigt....känns som 15scouter anlagt en rejäl lägereld i hela bröstkorgen enda ut i ryggen!) Men inte nog med detta jag fick vandra med min höga feber till apoteket (andfådd som gud vet vad) för att hämta mängder av pencillin. Några timmar senare blev de rullstolsrace med mej till akuten - svårt med andningen och mycket sämre på alla sätt & vis blev inlagd sent på efm i tisdags & åkte hem idag mitt på dagen. Dubbelsidig lunginflammation = PEST! Läkaren tyckte jag skulle stanna ett dygn eller två till då jag blir andfådd av att bara ta mej några meter till toaletten men hemlängtan var FÖR STOR - ska hem till tösen NU NU NU NU..... Och vill HÄRIFRÅN!!! Hatar sjukhus....hatar tröga läkare & sjuksköterskor med IQ fiskpinne! (Det finns självklart underbara sköterskor det är inte de jag menar men de finns också som i alla yrken riktiga nötter!) Mängder av antibiotika, smärtstillande morfintabletter att äta några dagar till här hemma & sen SKA jag vara sängliggande och inte anstränga mej NÅT....men riktigt så funkar jag ju inte ska göra mitt bästa för att vila så mycket de går/ligga still så mycket de går men de är svårt och det var hopplöst när min älskade lilla "krabba" kom hem hon blev så glad & JAG GRÄT NÄR JAG KOM HEM av lättnad över att vara hemma igen och sen när jag såg min vackra, kloka, söta helt underbara tös ja de är lycka de!
Hon låg halvlutad mot mej i soffan en bra stund & tittade på bompa men hon är klok och kunde läsa av att " Mamma inte mår bra " men inte så hon mår dåligt av de utan hon frågar istället och sen blev hon rädd när hon såg mina plåster och sa - Mamma ajajaj..... såg rädd ut stackaren.
Så jag förklarade och sen tog jag fram plåstrena vi har hemma och satte på henne ett på armen och då var det ingen fara alls längre då låg hon och tittade på de och pekade och sa;
- Likadan som mamma.... inte farligt...ne inte farligt mamma.... de e roooooligt!

Hahahaha...... hon e störtskön och KLOK!

Nu måste jag lägga mej på sidan lite igen..... gör ont...

Men så vet ni iaf så fort jag är bra så kommer ett videoinlägg.
Puss & Kram
//Hon med dom hopplösa lungorna! :(

Fy fasiken!

40graders feber fortfarande..... blir snart galen får kravla mej in till duschen med jämna mellanrum & duscha av mej iskallt för att på så sätt få ner febern iaf litegrann. Imorgon är de nog dax att ringa vårdcentralen så man förhoppningsvis kan utesluta halsfluss & luftvägsinfektion... och sån skit.

Har bara 30sidor kvar nu i boken " Kråkflickan " första boken i en svensk thriller/psykoterapi triologi, suveränt spännande & bra! Cliffhangern lär ju vara brutal på de viset att man vill ha andra boken i sin hand DIREKT! Men den kommer ut i maj som tur är..... så förhoppningsvis kommer den tidigt i Maj!
Rekommenderas starkt!

Fixar inte att skriva mer.....
Ciao!
//Elementet......

Mr Feber....

har valt att helt klubba ner mej igen.... jesus!

Ja, jag är glad att iaf Gabriella inte är sjuk - måtte hon nu hålla sej frisk! Annars blir det totalkaos själv har jag över 40graders feber & rejält ont i halsen. Har tagit Ipren för 1,5timma sedan drygt men de hjälper inte mycket så får se hur jag mår imorgon. Låg i duschen för en stund sedan med en piggelin & KOKHETT vatten..... frös ändå helt hysteriskt men såg ut som en röd kräfta efteråt.
Och nej de är inte de bästa man kan göra - duscha varmt när man har hög feber men jag frös så jag höll på att bli tokig!

Fan, jag ska ju städa mängder imorgon ju & vicka tvätt MÄNGDER av tvätt har tvättat som en dåre igår (söndag, har varit krasslig hela helgen men nu har de slått till ORDENTLIGT)

Känner mej ledsen, hoppas de ger sej snart.... annars får jag väl kolla upp så det inte är halsfluss eller luftvägsinfektion...... de har jag ju haft TYVÄRR många gånger innan, VILL INTE TILL LÄKAREN!

Håll tummarna för att jag mår bättre om några timmar nu folk & fä!
Ciao
//Elementet

Vet inte....

men jag har inte ork till att bry mej om "mitt place" längre..... dvs. min blogg! Jag vet ju att jag har den, jag skulle kunna skriva om mängder av olika saker men de blir inte av. Får ännu en gång ta en funderare på om jag ska starta upp nåt annat direkt istället och lägga ner denna sidan.

Har knappt sovit alls (ne inte heller denna natten) har rejält ont i halsen & feber..... känner mej allt annat än glad & hoppas lillsnutta iaf mår bra. Hon hade en liten ögoninflammation igår men som tur är VÄLDIGT MILD men fick ändå tvätta hennes små ögon igår morse. Hoppas nu hon är bättre & att jag inte ger henne halsont & feber!

Uscha nu en diklofenak & sen springa med maskin efter maskin ner till tvättstugan..... Pust, blä & uschaaa...

ciao!

Brämhults färskpressade......

citronjuice är ju supergod! Ja, den är dyr men jag unnade faktiskt mej själv det nu - för en gång skull!
Det & en macka = great.

Har öppnat fönstret fläktar in riktigt skönt här i köket. Kom alldeles nyss hem från att ha handlat, somliga gånger skulle man nästan kunna tänka sej att sno en bil på hemvägen när kassarna väger bly & man har en rygg som redan vid 22års ålder är av uppfattningen - Nej tack, vill inte vara med längre!
Skulle jag dock någon gång "lyckas" sno en bil så lär jag ju krocka efter 10meter ändå så det är nog inte riktigt värt de när allt kommer omkring. Ja, jag har lyckats krocka en bil i mitt liv riktigt ordentligt dessutom - den gick inte att använda mer efteråt så att säga. Det var i början av 2008 om jag inte minns fel tidig morgon & jag skulle i HALKAN (det var IS på parkeringen) "övningsköra" för första gången jag hade inte sovit nåt på natten heller (låter det inte som en alldeles utmärkt ide?!) så jag satte mej & gasa på, bilen hoppa till en hel del i början men sen gick de ju riktigt bra & det borde ju inte varit några problem med tanke på att parkeringen var riktigt stor och det fanns ja; hör upp nu NOGA - EN STOLPE på hela parkeringen, vad är oddsen att man sätter bilen i stolpen?
Svar på de: Om det är JAG som kör är oddsen HÖGA.....jag skulle iaf satsa mina stålar på att visst blir de en krock & mycket riktigt de blev de en ordentlig krock, bilen blev helt kvaddad men som tur var skadade ingen sej mer än jag som var livrädd, skämdes & mådde PYTONORM länge efter denna incidenten. Så kan de gå!

Som sagt har ont i ryggen och det har jag ju till å från, tyvärr ganska ofta. Men nu är det någonting i mitten av ryggen vid den ena kotan s.a.s. ingen aning om vad men igår fick jag ont när jag reste mej från att ha suttit en stund och sen vill de inte släppa. Det är inte nån paniksmärta jag talar om men det är en liten molande smärta till å från & jag ser gärna att min rygg nu håller ett tag jag menar det var ju inge längesedan jag låg med ryggskott!
Men kroppen säger väl ifrån för att den är så fruktansvärt trött antar jag. Nog om det!

Började knåpa på en låt igår när jag satt vid pianot mm....kanske kan den bli nåt, den som lever får se.
De känns ganska lovande iaf & det glädjer mej! Ska se om jag sätter mej en liten stund med den senare kan mycket väl bli så.

På fredag sjunger jag två låtar igen & även på söndag - kul!

Innan jag avslutar detta inlägget så måste jag ju för fasiken kommentera vädret DET ÄR JU UNDERBART!
Det värmer ju till och med en frusen själ som jag själv..... I måndags kunde man utan att frysa de minsta ligga ute i bikiniöverdel & läsa en timma - DÅ NJUTER JAG! Igår blev de bara en väldigt kort stund & dessutom blåste de lite mer så blev ingen solning so to speak. Men kunde lätt ha kjol & linne sen när jag begav mej till "mötet" älskar denna tiden på året innan de blir FÖR varmt... jag trivs verkligen inte när de blir stekhett & man inte orkar/kan göra någonting, dessutom blir de 40grader i lägenheten dvs man kan inte vara i lgh från de att man går upp så måste man ut FORT & sen är de ingen ide att bege sej in innan kvällen det HATAR JAG för jag älskar att vara ute men jag vill gärna kunna välja själv om jag vill vara inne två timmar mitt på dagen UTAN att bada i svett!
Men men.... jag tänker leta reda på en annan lägenhet så de så!

Nu ska jag käka upp de sista av mackan & häva min citronjuice - smaskens!
(Köpte lite lösgodis till Lillan & ett påskägg UNGEN MÅSTE JU FÅ KÄNNA ATT DET ÄR PÅSK!)
Hoppas bästa vännen ringer snart.... vore nice!

Puss & Kram
//E.T:s bästa vän......


Städat, städat & massssa foton....

Yes, så har helgen sett ut; Handlat x 2, diskat x 2, dammsugat x 1,5..... lagat mat, plockat & grejat....ÄNTLIGEN gjort Lillans "dopkollage" & satt in små bilder på henne i den fina dop presenten blev jättefint :)
Hoppat in i duschen 10min nyss - behövdes - ilat runt som en skållad kanin = VARM!

I efm/kväll blir det mys med Lillan till 100% älskade barn.....
Och jag skulle gissa på att det mer konkret kommer betyda; BUSA, leka kurragömma, att hon klär ut mej till en prinsessa för att sen bli arg & säga; NEJ du ingen sessssa! (man kan få skäll för allt som mamma!)
Dock får jag vara drottning så jag är nöjd ;) Sen äta nåt gott, en stund med bolibompa & sen natti natti....
Om hon inte blir på GRINHUMÖR vill säga då blir hon som ett litet världskrig & det gäller att akta sej, ja min tös har temperament & det är HELT min förtjänst så jag klagar inte! Hahaa........
Det roligaste är väl när vi blir sura samtidigt och blänger på varann (det är enda gången nästintill som det är tyst i detta hushållet) hon står med benen i kors & ser sur ut STIRRAR på mej - jag stirrar ner i backen & vårt kroppsspråk är ibland kusligt likt varandras för jag står på samma sätt & ingen vill ge sej riktigt. Självklart slutar det med att jag ger mej efter 45sek. men det är ganska underhållande faktiskt för hon försöker hålla sej från skratt & det är preciiiiiiiis så hon klarar de hehe.....

Stod igår morse & gjorde köttgryta den ni! Ja, jag var tvungen att steka & laga till maten annars hade den blivit förstörd sen in i frysen med den....... DONE.....

Nu telefon....
CIAO!

Framträdandet idag gick SKITBRA!

Ja, jag är väldigt nöjd. Det blev låtarna;

"Älska mig" - Ainbusk Singers låt
" Tro" - Marie Fredrikssons låt
" Like a prayer " - Madonnas gamla hit den körde jag dock i långsamt tempo a capella blev maffigt! :)

Det var fruktansvärt roligt men jag är extremt trött nu & spänningshuvudvärken är ju inte konstig att man har nu när all "spänning/nervositet" släpper. Men ne, jag är väldigt nöjd & glad över att jag klarade av de.
Gabriella & Mathias var där & kollade vilket kändes superkul att Lillan satt & lyssna när jag presenterades som sångerska & hon lyssnade allt också kan jag lova mitt älskade hjärta!
Tyvärr blev de inga bilder tagna under framträdandet men de togs några bilder utanför där jag bor innan vi gick upp så bjussar på dom dock bytte jag om i kyrkan så de är i vardagskläderna men skitsamma! :)
Lillan tyckte det var jätteroligt och de sa hon flera ggr på hemvägen.... tänka sej att hon blev så nöjd....

För övrigt har jag träffat bästa vännen 2½timma idag vi sjöng & åt lunch tillsammans, supertrevligt.
Tack älskade vän för att du finns & får mej att våga, tack för att du tror på mej & ser mej för den jag är & tycker att det räcker - att jag räcker.

Imorgon är de möte på morgonen sen iväg med Lillan jag skulle egentligen även träffa Jazzbandet men med tanke på att dom inte har pluggat in den låten jag ville göra det vill säga jag kommer bara sitta och lyssna och dessutom få stressa dit & stressa hem för att hinna hämta den lilla i tid från dagis så anser jag inte att det är värt de jag behöver de lugnet dom få timmarna som hon är på dagis imorgon utan dom så orkar jag inte med all terapi på fredag... Så ska maila dom ang. detta nu under kvällen. Är för slut efter idag & jag måste tänka på att även jag (ja tänk dej de kära vän!) MÅSTE HÅLLA I LÄNGDEN! JAG HAR INTE RÄTT TILL ATT KROKNA, NE INTE ENS JAG HAR RÄTT TILL DE.......så de så!

Enjoy the pics! :)


Lillsnutta berättade på hemvägen hur roligt hon tyckte att det varit i kyrkan! sötnos!


Jag & Lillan utanför hemmet.....glada & trötta..... JAG GJORDE DE TJOOHO!


Sötnosen SÅÅÅÅ glad! :)


Jag e TRÖTT men så nöjd & glad...... :)


AMEN för att de gick så bra! :)

Puss & Kram på er alla!
//Trötta Sångerskan/Mamman/väldigt mycket annat...... Tigern t.ex. hahaha :)


Jag trotsar skitvädret!

Ja, igår hade vi helt UNDERBART väder jag & Lillan var ute många timmar och det var supermysigt!
Jag repade även med pianisten & det gick jättebra och ljudet i kyrkan va MÄKTIGT!!!

Men idag är de skitväder men jag vägrar att kasta på mej massa kläder för de, ne nu trotsar jag skitvädret = regn & betydligt kyligare ute = shorts (ja med tunna strumpbyxor under) & skinnjacka och sen får jag dra på mej mina väldigt speciella converse dojjor har bara haft dom en gång innan & det var på en fotning för flera år sedan.
Jag GILLAR DOM INTE men jag kan knappast ha skorna jag köpte igår när de är regn! Och dom gillar jag inte heller, men måste man ha skor så måste man - antar jag. Men kommer definitivt bli ett par dojjor till te våren & sommaren ett par " Malin pjucks " helt enkelt, när jag nu hittar dom de kan ju dröja.... kräsna jag.

Men nu blir de conversedojjorna iaf & shortsen :)
Dax att dra snart måste hinna plocka lite till här hemma först.... sen promenad i regnet oj nej jag hade kunnat åka bil men jag tänker trotsa vädret ytterliggare genom att välja promenad framför bil! Dessutom behöver jag "gå av mej" litegrann innan jag kommer fram fick reda på lite grejer i morse som känns jobbiga så musik i öronen stenhögt & vandra på som en vandrande pinne det är nog den bästa ångestdämparen just nu...... Så, så blir de.

Ha en bra dag i staden där det alltid regnar och bor du någon annanstans där det inte är regn 363dagar om året så GRATTIS till dig!
Ciao!

Jaha där ser man.....

jag har nog fått fel info ang. tid på onsdag dvs när det är dags att gala som en höna dessa tre låtarna som de blir. Det är nämligen INTE på förmiddagen utan på kvällen 18.30!

Det var ju tur att jag hittade detta själv på nätet hade känts LIIIITE jobbigt annars!
Här har ni en liten länk, välkomna att komma & hålla tummarna för mej och min bråkiga hals!
http://www.svenskakyrkanboras.se/www/live/specialmallar/popupevents.aspx?TreeID=254&EventID=11375

TJING TJONG NU DUSCHA!

Nu blir jag arg & ledsen.....

Steg upp och de visa sej att jag har feber & halsont.... INTE NU!!!

Träffade en hel del folk igår kan vara nåt som någon bar på de vore inte konstigt alls med mitt kassa immunförsvar! Men ändå.... på onsdag är de ju! 3låtar - solo..... Herregud va trött jag blir...
Så vad ska jag nu göra? Jag ska iväg om 3timmar och repa inför onsdag och jag är HES.

Får hoppa in i duschen, dricka upp kaffet först och sen göra en kanna te och häva!
Måtte detta gå väl! En Diklofenak har jag redan tagit för huvudvärken är inte kul.

Nu in i duschen och "be en bön"...... ja, faktiskt en rejäl bön!

Ciao på er


10min paus mitt i allt...

och den får ni vara med på! :)


Nu stupar jag snart!

Nu har de varit fullt ös många timmar & tusen saker (känns de som) som behövts göras och självklart då också blivit gjorda. Är helt genomsvettig kan inte bästa vännen vara snäll och ringa nu så jag blir tvungen att ta en paus, please!!!

Nu hinner jag inte skriva mer..... på onsdag nästa vecka så uppträder jag med tre låtar tjingeliding på den säger jag bara & sen på torsdag nästa vecka uppträder jag nog igen med en låt..... HALLELUJAH säger jag bara!

Ciao!

Lite bilder.....

Ja, nu ska jag berätta lite kort om helgen tänkte jag.
Igår så var vi iväg på stan jag, Lillan & Mathias där gick vi och kika lite i affärerna vilket Lillan tycker e superkul hon fick ännu en söt pyjamas, ett par söta sommarshorts, strumpor, ett armband, ett prickigt "50-tals" hårband supersött m.m. Sen delade jag & Mathias på kostnaden och köpte ett "riktigt" rejält leksakskök till henne (vi köpte det dessutom när hon hade somnat i vagnen efter att ha sprungit runt i nästan 2timmar) sen köpte jag lite småplock schampoo, hårspray, småkrams för att kunna göra ett riktigt fint dopkollage att hänga på väggen m.m.

Sen när vi kom hem så var det dax att montera ihop detta "köket" & det gick bra vi hjälptes åt & Lillan blev superglad! Hon har lagat mat massvis hela helgen haha.... Sött.... Här kommer några bilder från igår;


Färdigmonterat, supersött tycker jag :)


Lillan började leka direkt....söta lilla unge <3


Ja, här står alltså Lillsnuttan helst nuförtiden.....Älskar dig mitt hjärta!

Sen igår efter allt detta så var de mycket lek med Lillan som fråga vad jag ville ha att "äta" från hennes kök hon sprang fram & tillbaka med "mackor, korv, ägg, muffins " m.m. Riktigt sött var det och är de.
Efter mycket lek, mat & mys så fick Mathias & Gabriella några timmar själva medans jag var iväg & fick stöttning av bästa vännen. Underbara vän du betyder så mycket, så fruktansvärt mycket skulle inte orka med allt utan dig!
Tack för att du finns & är precis så som du är!

Idag så har det varit tvättning - många maskiner, mycket spring i trappan upp och ner. (Min rygg gör fortfarande superont så JA det har varit jobbigt som sjutton, fick smärtlindra mej rejält kan jag lova!) Sen måste jag imorgon ringa veterinären för katten verkar ha fått någon urinvägsinfektion eller liknande för hon har pissat ner flera ställen i lägenheten idag så fick skura mina skor b.la. fy fan, ja jag röt kattjävel många gånger kan jag lova.
Det räcker som det är ändå utan att behöva ta hand om kattpiss och veterinärkostnader herregud! Som tur är har jag henne försäkrad sedan den dagen jag rädda henne från katthemmet, tacka ......ja mig för de! Haha....
Sen dammsugning av hemmet m.m. Planering gällande dagistider 2veckor framåt - done.
Mycket lek & bus. Lillan har varit på strålande humör hela helgen - hon är underbar - jag tokälskar min vackra & sååå kloka dotter! Här kommer några bilder från idag när hon satt & åt glass :)


Sweetheart <3


Glass älskar den lilla :)

Imorgon så måste jag ner till 3 och lämna tillbaka lånetelefonen & hämta min reparerade mobil.
Även gå förbi tatueringsstället & visa upp skissen och sen boka tid, ska göra den i sommar tjoohooo!
Sen ringa veterinären, och ett myndighetssamtal. Möta upp vännen Cecilia & hennes lilla söta dotter mitt på dagen för att tillsammans hämta Gabriella från dagis & gå ner på stan & fika skulle jag tro, snacka en hel del.

Nu orkar jag inte sitta mer och skriva, ryggen värker :(

Kramar
//Morsan som vägrar att ge vika för ryggskott, de man inte dör av de härdar!