Inget att tillägga.....

Ja, så känns det ungefär nu egentligen. Tankarna i huvet springer maraton men ändå står det still :S
Denna dagen har inte bjudit på så mycket har varit ute en kortare sväng med hunden, handlat lite mat, vilat en kort kort stund. Trist och ensamt :( Men ikväll är det träning ska bli jäkligt skönt på nåt sätt känner jag mej förtvivlad, irriterad ja m.m. men orkar liksom inte agera på nåt sätt utan är så slut så jag bara sjunker ner i mitt djupa svarta hål och säger inte till nån......typiskt mej...... är så trött så jag inte ens orkar agera, reflektera, eller ja nånting typ.
Därför ska det bli extra skönt med träningen ska cykla tills benen går av, nja i alla fall nästan! :)
Min kusin från dalarna ska med på träningen idag hon är nere i Borås hos sin kille skojsigt :D
Vi ska träna även imorgon och på torsdag ihop skoj att ha med nån att snacka skit me, tycker jag.

Läste Stefan blogg inlägg nu uscha....stackars Stefan fick veta mer om min vän som jag inte visste och bryr man sej om nån så mycket som jag bryr mej om Stefan så känns det och man funderar och grubblar.
Jag älskar dig Stefan! 

Ne, men jag har egentligen inget mer att tillägga skriver med en kompis nu som har problem med sin kille + ett större skoljobb att lämna in i morgon. Uscha...... varför går det snett för alla ???
En sak till ska jag ta upp med er alla som läser va rädd om miljön, köp miljövänligt, åk så mycket kollektivt som möjligt eller använd benen vad dom är till för om du undrar varför så se filmen " En obekväm sanning" eller ja, även om du hajjar varför så se den ändå det behövs, vi måste alla hjälpas åt nu annars blir det katastrof för våra barn!!!

" Det finns ingen varelse som förstört så mycket som människan och som tar så lite ansvar för det "

Kram och pöss
//Moral kärringen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback