5dygn hos Puzzlermannen :)

Precis knappat av telefonen, i andra änden satt en lite trött Puzzler (ne, han sa inte det men om jag lärt känns människan rätt så tyckte jag mej höra detta, så de så) Hos sej har han idag sina två guldklimpar, ja hela helgen snarare. Ida & Linnea två töser som enligt Puzzler själv är lustiga och har skinn på näsan , bra där! ;)
Någonting som är lite farligt är att jag börjat avsky Borås, ja de är sant! Kan inte, vill inte, tänker inte lova nån eller ens prata gott om att befinna mej i Borås självklart har jag min kära sambo här och honom är det ju kul att träffa och komma hem till men annars frånsett barnen också såklart så är de sååå tomt, men ändå såå fullt! Varenda plats har ett minne jag inte vill minnas, på varenda fik sitter minst en människa jag inte vill prata med eller om och så fortsätter det. Nu när jag befunnit mej så pass mycket i sthlm känner jag bara att där går det att andas, här inte!
Här kommer några MINDRE snygga bilder från veckan i sthlm, åker på måndag igen :) hahaa.....

image412
Här är alltså nya kära vännen Puzzler! :) Sittandes på ett kinahak i sthlm där Puzzler plötsligt hette Brrrroooossssaaannnn, vacker flicka Brrroooossssaannnn.... haha :) Ser ut som en avdankad pundare!
image414
Dax att klä sej inför jobbet som mmm de vi alla retat oss på nångång och flörtat med desto fler, alla vet vad jag ska säga eller? Mmm, ja just de dörrvakt! De är inte så sexigt klädda under hahaa :)
image417
Ne, dörrvakt heter de :) hahhaa.....
Skulle lagt upp fler bilder om vi inte såg såååå utvecklingsstörda ut på dem!
Sorry Puzzler men t.o.m. två "snyggingar" som vi kan tillsammans se HELT mongo ut!
Puss & Kram speciellt till Puzzler och hans barn!
//Flyttfågeln

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback