Troligt & Otroligt.....!

Måndagen : Ja, jag anlände ju till vackra sthlm och där stod Puzzler och vet ni vad? Han stod med tre, stora röda rosor ja varför? Jo, han kom ihåg min namnsdag vilken var igår! :) Malin är namnet.......
Vi snacka på och kramade om varandra och jag blev superglad för rosorna, är inte van vid att bli bortskämd med sånt så kändes så fint & jag kände mej toppen :D
När vi väl kom hem sa Puzzler : Jag, har köpt en julklapp till dej! Jag blev superglad och bara HOPPPPADES på att de skulle vara just de dojjorna jag pekat ut när jag var uppe hos honom förra gången och vet ni vad?
Joo, de va de också..... Så underbart snygga & vackra är så supernöjd och känner mej ännu en gång sååå bortskämd! :)  Här kommer en bild på dessa:

image424

Efter denna härliga överraskning så var de dax att åka till ett fik som heter chokladfabriken, med oss hade vi Ida & Lilla Myran Linnea :D Supergoa ungar verkligen, de verkade tycka att jag också är helt okej. Hehee :)
Här kommer lite härliga bilder från fiket, oj va vi käka choklad :) Mummmmma :D

image425
Linnea till vänster sen goa Ida & Puzzzzzler :)
image426
Hahaa, såå söta så :)
image428
Ser ut som ett lik men Linnea e så söt sååå :D

Efter denna goa fikan så begav vi oss för att köpa filmen " Så som i himmelen " typ min älsklingsfilm denna såg vi senare och Puzzler höll me, underbar film! :) Vi skratta, grät & skratta igen..... underbart.....
Sen tidigare på dan hade vi hyrt 5 filmer på ja, just de VIDEOMIX de insisterade jag nämligen på!  :)
Några skräckisar och sen thrillers :) Göttans så ikväll blir de god mat som nu Puzzler fixat karre, rödvinssås & pommes....mummmmmms :) Mmm så varför har nu mannnen gjort sej lite extra till?
Joooo, läs nu detta noga och bilderna ser man på egen risk..... nu har jag varnat DIG! :S
Jag tyckte efter en dag på sveriges största köpcentrum där jag förresten inhandlade julklappar till min storebror & också till Puss Puzzler :) Ja, just de glömde nästan de Jenny har jag köpt till också ni vet den mycket älskade vännen som nu mer bor i skövde! :(  Vi kan börja med lite bilder från köpcentret innan vi tar upp dagens riktiga tunga händelse! Varsågod ännu fler bilder :

image429
Malin ÄLSKAR shopping, hehe ja jag alltså :D
image430
Puzzler gick loss med kameran hihi :)
image431
Snygg bild tagen av Mannen med stor M :)
image432
Mummms Puzzler ser till att jag fläskar i mej massa götta, FY! :S
image433
Hahaa, ser LIIITE halvtokig ut hihi :) Lilla Puss puss puss Puzzler :)

Okej, nu till dagens tunga händelse. Jo, jag tog Puzzlers hobby gravyrpenna, som för övrigt ser ut som en mini vinkelkap! :S Bara det i sej är ju jäkligt oroväckande MEN, japp som i alla sagor & berättelser så kommer det ett jäkla MEN, men jag skulle ju BARA testa litegrann men vad i helsike hände?
Jo, smarta, intelligenta Malin lyckas när fanskapet är på att ja vad? Jo, såklart lyckas jag med det som ENDAST en sådan som jag kan lyckas med att fastna med fanskapet igång och få den snurrande, rakbladsvassa sliptrissan i ja just de, PANNAN..... Titta in min egen designade halloween mask :)

image434
Ajj eller vad tror ni? Snacka om KLUMP!
image435
Liggande i soffan väntandes på ambulansen och helt omtäcknad, livrädd och svinont!
image436
Liggandes på sjukan, nyss sydd & med rejäl värk och enormt rädd...... :( Aj eller vad tror ni?
image437
Hemma igen & glad som vanligt, alltid är det någon som har det värre, hahahaa :D

Puss & Kram
//Sjövild katt i kattegatt

Kommentarer
Postat av: Malin

Det där måste ha gjort ont! :/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback