Efter alldeles för........

mycket alkohol är vi nu hemma i Sverige igen, tråkiga, regniga och trista Sverige! :(
Annat var det i London kan jag lova solsken, maximalt med nöjen, shopping, festande & god mat m.m.
Nu sitter jag här hemma igen men med fullt av underbara, knasiga, roliga & romantiska minnen i bagaget! :D
När vi åkte i torsdags så var vi inte sena med att börja sörpla i oss öl redan på flygplatsen så slank det ner två öl utan några som helst problem :) Sen en till ytterliggare på flyget såklart :) Flyget till...... ja, just det staden man inte kan få nog av!

image110

När vi väl hamnat på vårt hotell, vilket tog en ganska bra stund att ta sej till från flygplatsen så var vi mycket glada, varma i kroppen och fulla med förhoppningar! Och puss kalas blev det då :)

image111

Sen gick vi ut och satt på massa mysiga pubar och drack go öl, jag drack en hel del shots också :)
*typiskt mej* Vi hade en jättemysig första kväll och vi gick till området som heter Soho och där var det verkligen mysko men skitkul för alla roliga barnförbjudna butiker som de hade där och som var öppna på kvällstid.
Jag gick loss totalt blev mer eller mindre tokig av lycka, hehe........
Så vi varvade mellan pubarna och butikerna, och blev på vägen från de olika ställena erbjudna knark hyfsat många gånger, haha.....ja flum i slummen fanns det gott om. :)
Här är en bild från kvällens början :)

image112

När vårt partajande tog slut någon gång på mitten av natten så somna vi båda som två stockar för att sedan bara några få timmar påbörja dag 2.
Dag 2 innebar shopping för hela slanten, jag njöt många timmar av detta men till och med jag blev mer eller mindre slutkörd över hur mycket det fanns och framförallt hur enormt stort det var!

image113

Jag hittade i alla fall en del, här kommer listan med vad jag köpte i London :)
En kort läderkjol/En kort supertajt lack klänning med snörning både bak och fram/ Rött nagellack/Bodyglide/Ätbara trosor (en löjlig present till morsan, haha)/ knähöga stay-ups med rosett/Svarta sexiga fishnet handskar/Ett par väldigt korta jeansshort som sitter som gjutna/Väldigt blå topp+scarf/15cm höga svarta "strippskor" (jag älskar dom)/ Vita goa byxor/En tubtopp röd, vit & blårandig/En vit basker/En fotlänk/Ett par silverörhängen/En svart väldigt snygg & tajt topp. Sen köpte jag även ett par örhängen+halsband till vännen Kristin som typiskt nog fyllde år den dagen jag åkte till London :( Sen blev de ju taxfree sprit, godis och en flaska baileys till morsan som tack för att hon tagit hand om Strumpan :D

image114

image115

På kvällen på dag två så var det världens ös och alkoholen flödade, en viktig sak att berätta är ju att hade vi bara druckit på kvällarna så hade det ju varit lugna gatan men men men vi drack en hel del öl på pubar från morgon till kvällarnas festande så det gick i ett så att säga. På dagen dag två ska jag inte glömma att berätta att vi var vid buckingham palace, London eye, Big Ben m.m. Ben är mycket vacker tycker jag :) Och det var kul att vi hann med att se dessa saker då det är så utmärkande för just staden London :D
Sen var det till Leiquester Square vi gick vi hittade i alla fall ett väldigt bra uteställe som heter Tigertiger där hade vi enormt roligt och jag dansade som den värsta token, haha...... killen fick höra många gånger den kvällen att han borde vara en lycklig man m.m. hahha.......*s*

Och öl efter öl och shot efter shot ja jesus, att jag stod på benen dag tre är ett mirakel då vi varje natt la oss tidig morgon och sen gick upp 3-4 timmar senare alkoholen var fortfarande i alla fall min kropp fullt igång!

image116

image117

Dag tre tog vi oss till madame tussade, där hade vi mycket roligt! Vissa av dockorna såg så enormt kusligt levande ut, riktigt imponerande. Det var hyfsat dyrt att gå in där men det var det värt, för det var mycket större än jag trodde, och mycket mycket mer att se. En bild säger mer än tusen ord sägs de ju så varsågod 3000 ord :D

image118

image119

image120

Och på kvällen blev det fest för min del alldeles för mycket festande, hade askul tills tequilan ville komma upp och självklart gjorde det när vi var inne på hotellet men inte på vårt rum, kräktes om och om igen vilket inte är likt mej alls då jag inte brukar kräkas och när jag dricker är jag van att dricka rejält men skillnaden var att mitt magsår var så enormt påfrestat och vad sägs om att ha druckit så många timmar i sträck och sen på kort tid hälla i sej ca. 6tequila, 4 Sambuca och några öl, då menar jag kort tid! *ryser när jag tänker på de*
När vi väl kom till hotellrummet så la jag mej tydligen i badkaret, bara sådär! haha......helt väck! :S

Dag 4, det vill säga idag eller ja, nu har det ju blivit igår men i alla fall var jag enormt fruktansvärt vidrigt backis och kunde knappt stå på benen ändå så var vi fast beslutna, eller nja snarare killen att vi skulle ta oss till Harrods jag följde med men var inte riktigt med i skallen så att säga och mådde minst sagt dåligt!
Sen finns det tusen saker till jag skulle kunna berätta om pinsamma incidenter m.m. men detta får räcka för nu är jag helt slut och mår otroligt nog fortfarande kass av all alkohol, haha :) så de kan gå!
Puss & Kram
//London gam :)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback