Chocken sitter fortfarande i.......

Nu sitter jag här efter att ha haft en underbar dag med minigolf, familj, tårta, pojkvän, sol och värme som innehåll och glass såklart ;)
Chocken har som sagt inte lagt sej än, satt innan och kolla på sista minuten resor herregud reser jag på de sättet kan jag resa många många många gånger om. Tänker sätta in när jag fått hela skadeståndet en stor summa pengar på konto med bra ränta. De som jag bestämt att jag ska göra är att åka på spa för att få bli omhändertagen och koppla av ty det behöver jag mer än någon annan kan jag lova, skaffa kompis till Chess har inte bestämt ras än men funderar på antingen en rhodesian ridgeback eller en collie tik, om de blir en collie tik så kommer de bli valpar här vilket vore skitkul! :D Sen ska jag ta körkort och köpa halvdassig bil me :)
Sen nån solsemester i sommar och en billig men kul tripp till London. Sen spara, spara och spara försöka leva på räntan som pengarna ger. Det är smart tycker jag :)
På måndag ska jag till banken och börja förhandla :) Känns spännande och kul.
Värmen som varit idag har varit helt enorm var 30grader ett tag här i Borås herregud! Smälte nästan bort :)
Här kommer två bilder  från i söndags..... hell yeah :D

image89

image90

Jag har förresten börjat spela Lords of the ring på datan ganska kul online spel :) Spelade WOW ett tag innan och de älska jag, detta påminner mycket om de men med snyggare grafik.
Jaja, här kommer en bild till nu ska jag spela!!! :D

image91

Kramar och pössar
//Mulan ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback