Halleluja ordagrant......

Den första händelsen denna dagen var att ta sej till kyrkan för killens brors konfirmation, puhhh.....
Tänkte att jaja, de blir nog bara en kort stund så jag kniper igen och försöker att inte skratta *det var mycket svårt*
Haha...... Vi satt i kyrkan 1½ timme! Trodde på allvar att min stund var kommen, ja de vore väl lämpligt i så fall om det blir de i kyrkan vid nåt kors....haha :D
Ne, jag är inte kristen jag tror att kanske har han funnits och det vore coolt jag kommer inte tro på allt helt och hållet innan jag träffar honom i egen hög person! Så de så. Min tro är åt det spirituella hållet m.m.
Många psalmer och flabb senare så var det dax att ÄNTLIGEN lämna denna byggnad jippie!!!! :D
Vi drog till killens syster som hade bunkrat upp med massa go mat, de va ju bra men de värsta var att hela jäkla tjocka släkten (ja alltså killens släkt) var där..... många som sjutton var de och flera konstiga typer me.....
Och det blev att vi stannade där länge i mitt tycke på tok för länge uscha...... :(
Men en stor eloge till Filip som tog sej igenom konfirmationen ty det skulle jag aldrig klara, jag är alltså inte konfirmerad som ni nog redan förstått eller i alla fall nu mycket väl vet om.
Efter många timmar av jesus hit och jesus dit så var det äntligen dax att åka hem! Gud va skönt :)

Ringde genast upp älskade vännen Kristin och babbla på säkert en timma om allt mellan himmel och jord.
Så kul att äntligen kunna snacka med henne över tele! :) Min älskade vän! Jag vill jättegärna gå på Gwen Stefani i globen 10 Okt. så vi får se hon skulle fundera. Sen diskutera vi om resan jag ska bjuda henne på då hon är min bästa väninna, men hon var väldigt trött och skulle fundera på det hela och det ska jag med! :)
Däremot är det nu bestämt att jag och mammas kille ska åka till örebro och se på Jonas Gardell 29sep. jag ger honom det som ett tack för att han fanns där under alla jobbiga rättegångsdagar, finns inget i upplevelse som kan väga upp den tröst och trygghet de innebar. Tack Nalle dej står jag i skuld till fina lilla du!

Kan också berätta att jag ska plåtas igen den 1 Juli en strandplåtning helt enkelt bikini m.m.
Ha de bra och kramar
//Eva på korset....eller hur var det nu igen ;) haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback