Imorgon är de plåtning jajamensan! :D

Imorgon är det som sagt plåtning, jag har nu packat ner skor, klänningar och lite av varje de är jag och Stefan som ska lycka i morgon igen med att få supercoola kort :) eller hur Steffi?! :)
Imorgon är jag min egen make-up artist + stylist. Ja herregud, men de ska nog gå bra :)
Var på Visko i Skene tidigare idag och köpte två par helt as schyssta skor. Kommer bild på dem efter morgondagens plåtning SÅKLART :D De ena paret är bruna, 10cm hög klack och assnygga :) De andra är mycket udda typ som en gympadojja men med klack :) Tror de kan bli riktigt coola på kort dock.
De med hög klack fastna jag för direkt + att dom satt bra på mina små fiskpinne fötter så de så, kunde inte lämna dem där på hyllan och nu är jag stolt ägare till dom JIPPIE! :)
Såg en film för en stund sedan " Stranger than fiction " typ drama/komedi den var faktiskt bättre än jag trodde så se den! :) Skriver i all hast nu då jag snart ska skriva med en vän till mej över msn.
Saknar vännen Kristin som är i USA och så varit i nästan 6månader men nu kommer hon snart hem igen! Och ingen är gladare än jag! 15juni är hon i sverige igen, jipppppieeeee! :D
Hon är världens goaste tjej den tösen kan jag lova :)
Idag har jag också varit ute med kaninen Ludde, låtit honom springa en stund i gräset. Uscha va synd det är att jag inte tålde honom men men han har de nog bra hos mamma. Och jag kikar ju förbi med jämna mellanrum! :)
På onsdag åker min mor, mina bröder och morsans kille på Sweden Rock och jag är SÅÅ avundsjuk :(
Vill ju också med men de tänkte ju inte "smarta" jag på när de boka stuga, biljetter och allt sånt för typ ett halv år sedan. Men men....... inget att göra nu *djup suck*
Killen ser på fotboll och det är lika ser jag, spännande :) *huuuh*
Men men nu ska jag skriva vidare med en annan kompis och nu kan du se framemot nya bilder som lär komma upp i morgon eller på måndag här på bloggen. Så enjoy e de enda jag kan säga och ha en bra dag! :)
Kramizzar och puzzizar
//Malin som har massa att göra ikväll! *puuuh*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback