Javisst det är väl okej.....

Javisst det är väl okej, det är väl okej att spendera nästan varenda eviga kväll hemma.
Javisst det är väl okej, att sitta hemma och se på tv, film, äta godis, och sova.
Javisst, jag kan finna mej i att när vi väl går ut (2gånger om året ca.) så är det med antingen dina kompisar eller på en pub som DU gillar. Javisst., det är väl okej.
Men men men men men men men men nångång måste jag också få vara ung, nångång måste väl jag också få känna att du faktiskt får anpassa dej efter mej och min ålder precis så jag får göra med dessa jävla släktmiddagar,  alla eviga i många fall tråkiga och meningslösa hemmakvällar. Men men men men men men
jag ger mej det är okej, jag finner mej i detta både till hänsyn av dej och även att det ibland kan vara härligt med hemmakvällar. Men när vi väl går ut kan vi då inte gå halva vägen var?!?! Javisst vi sitter på nån halv trist par nån/några timmar men sen kan inte jag då få vara ung, du har ju redan fått vara de (fast utan mej) kan vi då inte gå ut och dansa, höra på lite halvtaskig musik och bara skratta! Måste det då bli fullblodigt allvar!?!
Måste det då sluta med att jag är ett pucko en jävla idiot för att jag för en gång skull inte vill leva som en 40-åring!?!
Det är okej att jag lever som en sådan 99% av dygnets tid men ibland kan jag då inte bara få vara 18år?!
Jaja, du e hopplös du e absurd! För du blir aldrig nöjd.............

//40åringen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback