Tacka gud för fläkten! :)

Kom precis in med hunden från värmen som är olidlig och inte bättre uppe i vår lägenhet kan jag lova! *puuh*
Men kom då på att just de vi har en liten fläkt nånstans och jag hitta den :D Så jäkla gött :)
Killen är iväg och spelar rollspel, och jag har spelat en del lord of the rings :) Mer än så har ag inte hunnit me idag.

Igår så gick jag och killen med Chess till kype och badade, jag bada länge underbart i vattnet och kul att leka med Chess som nu har lärt sej att rädda mej :) Simmade långt ut och ropa - rädda mej Chess!
Då dundrar han i vattnet simmar jättefort fram till mej och vänder ryggen till så jag kan ta tag i hans päls och sen simmar han fort in igen! haha... han e sååå söt  =) Saken var bara den att sen när jag skulle simma ut lite längre själv för att sträcka på mej lite så ylla han och var orolig för att jag skulle drunkna, oopps.... :S
Men men mysigt var det i alla fall! :) Sen så glutta vi film en film som har några år på nacken men som var väldigt bra speciellt slutet! Den heter " The Usual Suspects " Har många som sagt till mej att det skulle vara den bästa filmen nånsin så långt vill jag dock inte sträcka mej men helt klart sevärd! :)
Ja, det var ungefär vad dagen igår gick till måste också tillägga att vi laga indisk mat här hemma med naan bröd, svingott! :D

Sitter nu i djupa tankar, jag har ju länge velat skaffa en kompis till Chess sen om det blir till hösten eller våren det är lite skitsamma. Men om jag nu gör det så funderar jag på vilken ras, tik eller hane m.m.
Har ett tag varit inne på en långhårig collietik, både för att de är vackra och intelligenta men också för att sen få en kull. Chess har ju lite Collie i sej dock väldigt lite men ändå. Chess är ju den optimala hanhunden att para sin tik med när det gäller hans temperament, man kan hantera honom hur som helst så att säga och han skulle ALDRIG bita, morra eller liknande.  Han är godheten själv men med en hel del vakt i sej framförallt när de gäller att vakta mej. Fast han är mycket sån i och för sej ta hand om matte :) Sen är han frisk, stabil, mysig, kramgo, väldigt smart, lättlärd och enormt vacker att se på :) Men om jag nu inte skulle skaffa en tik. Utan en hane istället vilken ras mmm tankarna svänger till höger där Rhodeisan Ridgeback finns i min skalle :) De är ju enormt fina men verkar lite stressiga tycker jag. Killen vill verkligen ha en renrasig Rhodesian. Sen finns det ju massa andra raser också boerboel är en ganska ovanlig ras väldigt stor väger ca 70-90kg som fullvuxen men jag har fastnat för den rasen med på flera sätt mycket vakt men bra familjehund. Stor, ståtlig och vacker. Sen mastiffer är ju fina också! :D Ja, som du märker jag har några raser i huvet :) Basenji vore coolt för att de joddlar! Ja, det är sant dom skäller inte utan joddlar! haha, tänk att ha en sån Chess skulle inte fatta nånting! hehe..... :) Men jag tror i alla fall att vilken ras och vilket kön jag än väljer på den kommande valpen så kommer Chess må mycket bra av att ha en kompis!

5 juli ja då sitter jag på flyget till London med en drink i handen, satan va göttans :)
Shopping och festande till 95% sen se Big Ben och ta oss till vax museet ja vad fasiken hette de nu igen Madame Tussoe? Ehh, nåt sånt :D  Jag längtar så enormt så jag nästan lider.....men bara nästan ;)

Ja, detta är en mindre snygg bild på mej Chess när vi var ute för några månader sedan, herregud va snygg man kan vara :D hahaa......ehh den bjuder jag på!  :D
image96

Nu ska jag lägga mej och se på tv en stund och smälta bort i den olidliga värmen vi har!
Kramar och pussar

Kommentarer
Postat av: Anonym

Smälta bort var rätta ordet, tur man har en jättefin fläkt och i övrigt trivs i värmen. :)

2007-06-10 @ 18:20:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback