Smärta....

Vet inte hur jag ska orka med den här hemska fysiska smärtan mer......
Än vet vi inte vad den beror på,  väntar på tid till specialist trots att jag absolut inte borde behöva få vänta mer då den nu påverkar hela min vardag. Är just nu så smärtpåverkad att jag har svårt att sitta upp, att stå upp nu är bara att glömma att gå ne du knappast. Har trots denna smärtan flera tabletter starkare smärtlindring i kroppen men de hjälper föga när de värsta sätter igång! :(
Får se hur denna natten går kanske får jag åka upp till AVC, inte för att de gör någonting där utan just för att få så pass mycket smärtlindrande att jag i alla fall kan vara uppe och gå några timmar eller ännu hellre SOVA.
Det funderas en hel del på vad det är för fel på min kropp bland kära vänner och visst är man förbannat orolig, men just nu känns det som att jag totalt struntar i vad det är, vill bara ha en diagnos och sen veta vad jag kan göra för att slippa detta helsike. Ni som inte hängt med i bloggen tidigare utan är nya kära läsare får ursäkta för mitt tråkiga inlägg men kanske också ska berätta vad jag snackar om, hehe.... Svårt att hänga med annars säg!
Jo, de är såhär att jag gått med mild smärta i nedre delen av buken i 1,5år senaste månaderna har jag bara blivit sämre och sämre har varit iväg hos läkarn såklart som mer eller mindre direkt skrev ut starkare tabletter för några månader sedan, ordentlig undersökning var det dock inte en tanke på. Efter detta har jag fått ila till akuten vid några tillfällen då jag varit så smärtpåverkad att jag nästan tappat vem jag själv är. Där har det inte heller blivit nån ordentlig undersökning då de vet att jag väntar på att få komma till specialist men nu också väntat flera månader utan att nåt hänt + blivit mycket mycket sämre. Dock har de vid flera tillfällen varit tvugna att spruta morfin i min mage då jag varit bortom all kontroll utav smärta. Fattar inte hur sjukvården funkar överhuvudtaget de tycker helt seriöst att jag kan vänta trots att jag ibland inte ens kan gå p.g.a. smärtan! Men värst av allt inte ens fått en ordentlig undersökning så i princip kan det vara vad som helst....... :S
Har också börjat tappa mer hår än vanligt, även ögonfransar........
Fått utslag på ben och lår som inte försvinner, verkar som hela kroppen gör uppror!
Det oroar i alla fall mej enormt!
En älskad väns mamma ringde jag i kväll i ren desperation denna mamman är en väldigt bra kvinna med mycket skinn på näsan och hon lovade att hjälpa mej. Hon ska ringa nu på morgonen till läkare för att fixa tid till mej på onsdag då hon själv är i Borås (hon bor i skövde annars) för att försöka hjälpa mej och se till att nåt händer.
Ber till nja, inte gud för kristen är jag inte men hoppas för allt i världen att jag nu äntligen denna veckan ska få hjälp och jag ber er mina nära och kära att vad detta en är så snälla hjälp mej att orka för jag är verkligen totalt slutkörd!
Från en sak till en annan:

Såg igår att jag fått svar på en ansökan jag gjort angående reklamfotografering via en "artistförmedlingssida" damen i fråga var mycket intresserad av att använda mej som modell till arbetskläder, hihi kul värre.
Nåt som dock inte är lika kul är att kvinnan glömt att lämna sina kontaktuppgifter och bad om att få några halvkroppsbilder på mej senast söndag, ja helt enkelt idag. Men utan hennes kontaktuppgifter kan jag inte skicka nåt och därför går nu de jobbet mej förbi, skit skit skit skit & SKIT! :( Tror du man blir tokig på sånt ellllller?!?!

Har nånting att pyssla med varje dag denna veckan, vet dock inte hur det ska gå då det nu känns som nån kör runt med en grävskopa i magen på mej och möblerar om....... Jäkla kassa sjukvård!
Min kära vän på sjukan har jag inte kunnat hälsa på p.g.a. av detta, det är många dagar sedan och visst ringer jag men de gör mej så ont då jag såå gärna vill finnas där tillhands, stötta och krama om men inte har en möjlighet....
Ska egentligen dit imorgon men som de ser ut nu finns de inte ens en mini chans att jag fixar att ta mej dit.
På tisdag ska jag till uddevalla och sjunga för "musikproducenten" och snacka vidare med honom hur jag ska fixa det vet jag inte alls, inte heller hur jag ska kunna ta mej ner till stan till resturangen på onsdag för att fira min kusin sen ska jag till kära, goa, mysiga vännen i skövde nämligen ja just de JENNNNNNYYY hur jag ska ta mej dit en gåta..... på söndag jobba hoppas för guds skull att jag fixar det på söndag jag längtar efter att få jobba och träffa kära vännen Steffi & lattja runt.
Som ni nog förstått av detta inlägg är allt ovist och det mina kära kommer det vara enda tills jag sitter med en diagnos i min hand, kanske är det då mer ovist än nånsin vem vet?
Det enda vi kan göra är att hålla tummarna, tycker personligen att jag fått mina smällar i livet redan.
Må väl, ät gott och ha INTE ont!
Puss & Kram
// Flickan med grävskopan i magen.......
P.s. Är du läkare och vill hjälpa mej kontakta mej då GENAST, snälla?! :S

image314


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback