Ja tänka sej....

barn skaffar barn! Haha.....mm....fått en härlig kommentar av nån "fyndig" liten varelse därute.
Nån som helt klart inte vet vem jag är utan som tror sej vara experten själv.

Jag blir en ung mamma jajamensan men åldern har lustigt nog visat sej i många studier inte ha någonting med hur barnets uppväxt & förutsättningar blir. Finns de som verkligen ses som "barn" tjejer på 15-16år som fått barn och klarat de alldeles briljant. Dock har många både studier och undersökningar visat att detta lilla "idealet" som idag blir vanligare och vanligare med att kärringar skaffar barn inte är det bästa! Kvinnokroppen är avsedd till att bära barn & de inte i klimakterieåldern! Nej, har faktiskt läst lite om detta och den bästa åldern för en kvinna att skaffa barn är mellan just 19 å 25 för då har kroppen som mest ork & man återgår i regel snabbt med rätt mat & träning till sin tidigare form inte bara fysiskt utan också psykiskt. Det är också vanligare med komplikationer vid en äldre kvinnas graviditet & förlossning det är inte snack utan ren fakta. Och det visar väl om nåt att man borde tänka både en & två gånger extra gällande att skaffa barn i medelåldern.
Dock finns det inga undersökningar som visar några negativa aspekter gällande en mans kapacitet att bli pappa i äldre ålder mer än att han på pappret är just äldre. Visst blir kvaliten på hans "simmare" lite sämre längre fram i livet men det inte förräns 50-60års åldern. För mannen bär ju inte barnet under graviditeten och trots att det självklart kan vara extremt mycket tankegångar & fysiska känslor kring detta med att få barn även för en man så är det ändå inte hans kropp som ska orka bära på ett/flera liv i nio månader.
Så denna lilla kommentaren var mest lustig att få faktiskt. Kan också förmedla att jag har en kusin som är nästan precis lika gammal & hon tar hand om sin son alldeles utmärkt.
Nej, kärleken & allt man kan ge sitt älskade/sina älskade barn ligger inte i åldern utan i mammans/pappans hjärta, själ & intellekt.
Puss & Kram
//Blivande mamman med högt IQ :)

Kommentarer
Postat av: Smart

Haha tydligen tar du ju åt dig av kommentaren eftersom du skriver ett helt inlägg om det.
Om du nu är så "intelligent" borde du ju veta att åldern absolut inte har någonting med personens mognad att göra...men whatever makes you happy.

2008-04-03 @ 12:21:07
Postat av: smygaren

tycker inte du ska bry dig om kommentarer om yngre mammor precis som jag inte tycker äldre mammor ska bry sig om kommentarer för att det kom ett sent barn. Du ska veta när du väl fått barnet kommer det hagla kommentarer om hur du ska sköta om barnet, "gör du verkligen si, det gör inte jag, jag gör så",min tanke har alltid varit, varför bryr vi oss inte om varandra så mkt positivt, all denna energi som läggs på att "kommentera nedlåtande". tänk om vi använde all energi stötta varandra i alla lägen istället, tänk vilken glad värld vi hade haft!
stå på dig!

2008-04-03 @ 16:08:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback