Fru bröllopsfixare!

Jajamensan, här bröllopsfixar jag nu i hemmet.....framkallar massa kort, ställer upp fina flaskor med champagne och en hel del bröllopspresenter. Gör det riktigt mysigt här & det är jättekul. Min älskade make är på jobbet å drar in lite cash till kassan, sånt som måste göras.....kämpa på älskling du e BÄST! Ska ikväll bröllopsfixa massa......har redan kommit igång rejält, ska b.la. göra ett större bröllopskollage å rama in, sen fortsätta framkalla kort till de bröllopsramar vi fått å album & skriva lite vackert till bilderna. Dammar litegrann, dammsuger litegrann, ta ut chess.....ja ha de ganska underbart om jag själv får säga de. Tack ni på min sida som kom på bröllopet de betyder sååå mycket för mig, å tack alla som kom på min makes sida efter att ha träffat er alla så känner jag att jag äntligen kommit hem, å här stannar jag!


Min kära, stilfulla svärmor som självklart anlände i limo till bröllopet! :)

Den mycket stiliga limon......

Vi kliver ur...så synkade, så lyckliga å helt oslagbara! :D
Jag säger som i den vackra låten som spelas så mycket på radion nu; Det finns mirakel, å för mej är de faktiskt du, i dina kyssar öppnar himlen sej för mej nu å allt känns så självklart & så uppenbart, så skrämmande & underbart mitt mirakel är du.........ja, älskling du är mitt underbara mirakel! :D

När min make ser såhär överlycklig ut & de glittrar kärlek i ögonen på honom kan jag inget annat än att förundras över att han är just min älskade make, å jag är hans lojala hustru som älskar honom över allt annat. En enda känsla så stark - lycka........jag fann min kärlek & framförallt jag hittade ut ur mörkret i tunneln & nu vet jag att det var värt varenda tår, varenda smärta, för nu är de över....nu är de VI......mitt ljus i livet & en glad, lycklig Malin som startar om.

Jag kramar om min kära vän Malin........tack för att du & Anna kom! :)

Avslutar detta inlägg med två ord : Bara kärlek!
Puss & Kram
//Lyckliga hustrun

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback