Eran tur att få veta......

Jajamensan, nu tycker jag de känns som att de är dax att berätta för er med ord å bild vad det är som jag varit så glad över i några veckor....... :D  Vissa av er har gissat å ja, ni har haft rätt.... :)
För exakt tre veckor sedan gjorde jag ett graviditetstest för jag hade i 2-3veckor misstänkt att jag var gravid, jag gjorde det en måndagsmorgon å herrejesus de kunde inte bli mer solklart de testet som var POSITIVT.
Igår så köpte jag ännu ett test, inte för att dubbel kolla utan för att jag helt glömde av att fota clearblue stickan, jag vill ju ha bild på ALLT! :) Så jag gjorde testet igår (söndags) kväll & självklart visade det igen positivt å jag klickade några kort.
Har mått väldigt illa några veckor nu å man känner sej inte direkt pigg som en mört men de gör ingenting, de känns i de stora hela helt fantastiskt! Så jag ska bli mamma Malin de ni..... Det är nånstans mellan 9 & 13 veckor ungt men troligast är nånstans mellan 11-12 veckor. Så idag på morgonen ska jag ringa barnmorskan för denna gången håller de! :D
Har slutat med alla sömntabl. m.m. & äter som en liten shetlandsponny :) Brösten är dubbelt så stora som vanligt haha.....å det syns en liten kula på magen, hehe min "ölmage".....nja, inte riktigt. Här en bild som visar att vi kommer få en liten knodd, en liten brottare, en liten människa PLUS......



Puss & Kram
//Mamman & Knodden :D

Kommentarer
Postat av: jenny

Grattis till plutt i magen..va glad jag är för eran skull..

Tårarna rinner ner för mina kinder,grattis igen:)



Kram jenny

2008-12-01 @ 08:12:40
Postat av: Jonna

Grattis.

2008-12-01 @ 10:44:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback