Första ultraljudet finished! :D

Ja, de va otroligt.....å kändes allt annat än verkligt! Hjärtat tickade på som sjutton, å de är otroligt att en så liten knodd kan få en att känna så mycket.....illamående,trötthet,glädje,rädsla ja de är verkligen blandade känslor men i de stora hela känns de underbart & t.o.m. under kräkningarna är inställningen så positiv....de kommer bli sååå bra :)
Den lilla plutten är 8 veckor + 4dgr....snart + 5 dagar :D
Å, jag måste medge att de känns ganska skönt att de "bara" är en....de räcker gott å väl första gången.....men nästa gång så kan jag ta tvillingar & nåt säger mej att de säkert kommer bli så också :)
Så en brottare är alltså på tillväxt i min mage, herregud de känns så fantastiskt trots att jag själv känner mej allt annat än fräsch för tillfället......å jag sover sämre än nånsin....så mycket tankar & rädslor...tror min man kände sitt egna hjärta tick-tacka ganska mycket också när han såg knoddens hjärta tick-tick-tick-tacka.....som sagt snabbt som attan.... :)
Å jag kan fortsätta min träning, kommer köra i lite lugnare tempo & självklart gå efter hur jag mår och sådär men jag ska fortsätta att träna iaf, de är planen så länge de går. Dock har jag funderingar på att börja simma nån dag i veckan också de är ju bra & skonsam träning för kroppen. Å här kommer två bilder på lilla knodden! Enjoy... :D




Vår efterlängtade lilla knodd.............


Chesters reaktion på att han ska bli storebror! :)

Nella hade inte så mycket att säga, hon har redan känt att de är nånting & jag är ganska säker på vad också, för 2½vecka sedan börja hon komma till oss när vi skulle somna nämligen å den senaste veckan har jag vaknat på natten av att hon sover jättenära min mage....varm som ett element!

Denna donnan har ju fött fram 4bebisar de kan man inte tro! :)
Å en bild på mej också då.....hehe....Mamma Malin......

Yee rockn roll....... ;)

Puss & Kram
//Mamma Malin med en liten brottare i magen :D

Kommentarer
Postat av: Eva T

Cool känsla. Vad säger de andra syskonen? Är de glada?

Du borde väl kunna träna allt utom magen va?

Good luck!

2008-12-04 @ 21:49:46
Postat av: Annica

Vilken fin liten böna! Alltid lika kul med ultraljud man vet inte riktigt vad man ska titta efter första gången.

Själv är man nu 12+0 och mår fortfarande illa :(

2008-12-05 @ 06:36:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback