Ensamt på henkan....

ja...just nu känns de lite ensamt på henkan mannen är och jobbar å allt känns väldigt förvirrat just nu.
Har inte gjort så mycket efter mannen gick till jobbet grejat litegrann här hemma å varit ute med jycken :)
Just nu har jag på "Mannen som talar med andar" lite spännande sånt där helt klart! Fattar inte riktigt hur de kan veta de som dom vet liksom. Jag tror helt klart på "andra sidan". Livet här på jorden är bara en liten liten del av helheten. De som vi kallar att dö kallar jag att gå vidare mot nya äventyr :)

Igår var vi iväg till kyrkogården jag och killen. Vi tände en hel del ljus å jag gav en stund i tankarna både till min kära svärfar å min farfar. Blev en del tårar men de var ganska skönt faktiskt. Chess var med å sprang runt som en galning med en STOR pinne i munnen.... :) Han lekte av sej rejält å sov väldigt gott sen när vi kom hem.
Mannen min har även idag tagit bort lillens lilla stygn som de sydde dit när vi var hos veterinären efter att han skadat sin tass. Det är nu helt läkt å ser fint ut sicken tur! Blev livrädd när jag såg allt blod.

Lillstrumpan har fått ett ryck här nu å springer runt som en galning...Chess fattar ingenting men vill gärna vara med och springa så de flyger runt som två galningar! haha....de är störtsköna! :D
Kan ju i förbi farten också nämna att jag för en vecka sedan skicka iväg 18brev! Ja....mest till släktingar men även några till vänner. INGEN har hört av sej! Skickade med artikeln som var med i Stockholm City å även ett brev där jag berätta om vad som händer i mitt liv å att jag kommer gifta mej i sommar. INGEN å då menar jag INGEN har hört av sej så mycket som med ens ett sms! Ja...vet inte riktigt hur jag ska ta de men antagligen bryr dom sej inte längre är väl släktens svarta får efter allt som hänt. Skitsamma jag klarar mej bra utan dem om de ska va så!
Här kommer lite bilder från igår :)

image740
Söta Strumpan kommer kaaanske en dag att våga testa vår jacuzzi..hehe :)
image741
Chess myser & sträcker på sej i soffan jämter sin pappa som kliar på lilla magen :)
image742
Haha lillen ser galen ut! Ja han får sina ryck ibland sötnosen :)
image743
Så söt....så go....så härlig...så mysig...såå bra...så vacker....så BÄST!
image744
Haha....så sött! I vår familj är kyssar nr. 1 på listan " Things to do" hehe.....

Puss & Kram
//Ensam henkanbrud....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback