Trotjänaren & shopping......

Ja herregud vad mycket det har hänt sen jag skrev sist! Gårdagen var helt fullspäckad och då ska jag också fylla i med att jag inte sov nånting natten till igår utan var uppe två dagar i sträck så att säga......helt slutkörd var jag igår!
Jo gårdagen började med en behaglig dusch och efter det en mellanlång skön promenad med min "lilla" Chess för att sen komma in och käka lite gröt & se på tv. Sen begav jag mej mot sängen ja de vill säga gick till min snarkande älskling som låg och sov gott klockan var ändå nästan halv två så jag kände ne nu vill jag ha upp min man å göra nåt vettigt utav denna härliga dagen! :)  Så jag kröp upp hos honom och kliade och pussa på honom säkert en timma behöver jag ens säga att han gillade sitt uppvaknande? :D Jag gilla de också måste jag säga :)

Efter detta var han ready to start the day! :) Så vi begav oss till lilla staden sthlm haha....nja...jag känner mej som ett ufo hittar INGENTING å INGENSTANS!!! Håller på att bli galen på de men men jag vänjer mej.....nog...kanske....
Ja läs noga nu! Igår beställde vi hem den ANDRA de vill säga den SISTA bröllopsklänningen SHIT va ångestfylld jag var innan jag bestämde mej så de blir nu Justin Alexander i kyrkan...ja klänningen heter så. Den är såå vacker!
Då fick jag för första gången när jag skrev på kontraktet skriva in mitt nya efternamn ja de är sant jag heter inte Alexandersson längre utan har nu i förväg tagit min blivandes efternamn. Visst att skriva namnet var ju okej men sen namnteckningen shit alltså fick lägga varenda hjärncells koncentration på att INTE klottra ner Alexandersson!
Det innebar att min nya namnteckning såg HELT FÖRJÄVLIG UT hahaha.....asgarv! :)
Så nu dröjer det ca. 6veckor innan den vackra klänningen anländer till butiken å då är det dags att åka dit och testa & betala för min " Justin Alexander " strl: 32 :)  Efter detta så bar det iaf väg till lite underklädesbutiker och jag köpte detta halsbandet som jag tycker är supersnyggt å råsexigt :D Min älskling håller med :D

image669
Såå nice! :)

Sen åkte vi vidare till lite andra underklädesbutiker å jag hitta några jättesexiga korta läder/lackkjolar som var superfina men väntar lite med att köpa en sådan vill ju hitta den perfekta såklart :D Va b.la. på eve cellection där hade de en hel del fint och självklart ska jag investera i lite sexiga saker därifrån framöver :)
Vill också tillägga att min kära älskling inte var så snäll när vi var inne på en av underklädesbutikerna som också hade rejäla piskor m.m. (halsbandet kommer från den butiken såklart hehe) då han tog fram den värsta å hårdaste av piskorna och drämde till mej utav helsike på baksida lår/rumpan SVINONT! Ögonen tårades kan jag lova och hade inte butiksexpediten stått å snackat med oss då så hade jag drämt tillbaka det är en sak som e säker! Jaja vi är ju lite udda jag & min älskling helt klart! :) Men vi har underbart skoj å lever verkligen i nuet tror att det är mycket därför vi håller kärleken vid mer än liv...ja herregud jag är fortfarande efter 3månader superförälskad!

Sen åkte vi till Sturegallerian och hämtade min special beställde bustier insydd för att passa mej perfecto! :)
Så väldigt fin är den. Stället jag köpte den ifrån är också kungliga hovleverantörer av underkläder! *lyx*
Här kommer bild på den och de vackra smycken jag fyndade på Gammalt nytt å antikt som förövrigt är världens bästa smyckebutik utan nån som helst konkurrans!

image670
En liten alla hjärtans dag present till min blivande man :) Då han fullkomligt älskar den! :D
image671
Och baksidan :) Vacker.....
image672
image674
Diamonds last forever.....Diamonds are a girls best friend :D hahaa.......

Sen köpte jag också ett par andra örhängen som jag tycker är lite tuffa nämligen dessa:
image677
Tunga som attan dock!

När vi står i denna härliga smyckesbutiken så ringer min älsklings telefon i andra ändan är hans mamma som är helt förstörd då hennes ena hund Chicko blivit jättedålig på bara en kort stund vi ilar dit å ser att stackarn knappt kan stå upp ens då han är så väldigt svullen över buken å har jätteont! Killens syrra å systerdotter m.fl. var där och Carina älsklingens syster tog Chicko i famnen och bar ner honom till bilen där satt hon sen & krama om den lilla stackaren hela vägen till djursjukhuset. Vi anade redan då allihopa skulle jag vilja påstå att detta nog var sista gången Chicko satt i en bil :(  Å stämningen var självklart väldigt nedstämd och ledsam.....
Stackars svärmor var helt utom sej av oro såklart då hon haft denna lilla älskade tuss i över 12år!
Väl framme vid sjukan så togs vi in direkt då Chicko bara blev sämre & sämre....andades tyngre och tyngre och då fattade iaf jag att de va dags att säga bye bye... De röntga honom & såg att magsäcken var helt full trots att han inte ätit på flera timmar å antagligen så hade matsmältningen helt stannat upp och nu fanns det inget annat värdigt att göra gentemot Chicko mer än att ta farväl. Alla utom min älskling grät då han stålsatte sej tror jag för att de skulle bli lite lättare för oss andra men framförallt för att Chicko inte skulle bli för uppstressad som tur va var Chicko glad och pigg enda tills slutet och levde ett superbra liv av de jag fått höra. En älskad livskamrat somnade sen in i Carinas famn å då kunde inte ens min älskling hålla sej stark som stålmannen längre vilket gjorde attt jag själv började superböla..... :( Ledsamt som sjutton men tyvärr livets gång. Finns egentligen bara en sak man vet säkert och det är just att vi alla djur som människor kommer en dag att lämna jordelivet för att bege oss mot nya äventyr!

image678
R.I.P. söta Chicko! En riktig trotjänare 1995-2008.....

När jag väl somna efter allt detta så drömde jag en så härlig dröm nämligen den att min kära svärfar som inte längre finns kvar här på jorden satt i en fåtölj & gunga och där kom Chicko springandes och la sig på honom de såg båda överlyckliga ut! :)  Härlig dröm & innerst inne är jag väldigt övertygad om att de nu sitter där tillsammans och väntar på oss andra men vill att vi lever våra jordeliv så bra och länge som möjligt för att sen komma till dem.

image679
Mina kära svärföräldrar :)

Puss & Kram och ta nu hand om varann! :D
//Snusmumricken på henkan








Kommentarer
Postat av: ,,

Du är verkligen överdramatiskt..
Sjukt pinsam.

2008-02-13 @ 15:34:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback