Hämtat hem Justin......

Alexander klänningen..... Ja herrejesus, mannens kläder är bokade för den stora dagen, 3 bröllopsinbjudningar till är utskickade, mannens skor är köpta och även min tiara å som sagt Justin Alexander klänningen! Ja, igår(torsdags) han vi med mycket! Skrev även tre till inbjudningskort å chock när jag insåg att de var många fler kvar att skriva! :S
Så nu är de liiiiite PANIK! :S  Idag har jag å mannen fått masa oss upp "tidigt" för att åka ner till en av sthlms bästa bröllopsbutiker nämligen "högtidskläder" med oss hade vi båda klänningarna som skulle på för att se vilken underkjol som passa bäst till dem båda. Vi hittade en underkjol som passa utmärkt till båda som nu är bokad ;)
Sen skulle de mätas & nålas in på den vit/röda bröllopsklänningen då den är för stor, de gjordes men tog en stund så var helt slut efteråt. Sovit riktigt dåligt natten som var å hade ingen energi alls.
När jag testade "Justin Alexander" b.klänningen så kändes den bara SÅÅÅ rätt & satt SÅÅÅÅ bra! Blev helt till mej!
Efter att ha blivit mätt, nålad & batterinivån sjunkit till mycket låg så säger min man att han sett en skobutik där de kanske skulle kunna finnas bröllopsdojjor till mej, tjooho sa jag och vi var iväg igen trötta men mot vårt mål PJUCKS!
Å där fann jag ett par röd/svarta supersnygga å väldigt stiliga pumps med en lagom klack på 11,5cm :)
Ja, tro mig jag kan lätt å då menar jag LÄTT dansa hela natten i dem har dansat mej igenom många nätter med 16cm stilettklackar på fossingarna, de ni! Haha..... Köpte dessa pjucks & är nöjd :) Kommer bild på dessa i ett senare inlägg.
Idag har min man fått tag på en kvinna han känner som tydligen ska vara väldigt duktig på manikyr & vi ska försöka träffas i helgen å snacka lite & sen på måndag är det dags för att få långa snygga naglar :D Med fransk manikyr, tjooho som en liten test så jag vet att det blir bra dagen innan den stora 08-dagen! Känns suveränt och ska bli såå kul!
Sen postade vi de tre inbjudningarna, gick ett ärende till banken där jag betalde in mina räkningar m.m. och sen drog vi till Ikea då hjärtat skulle köpa grejer till jobbet massa lampor, där passade vi på att käka en liten barnportion med pasta och köttfärssås SMASKENS! Sen styrde vi kosan mot vår borg HENKAN! Väl på henkan bytte vi snabbt om för att hinna träna så länge som möjligt då vi på kvällen var bjudna på kalas för Sören 18.00, körde mycket triceps, biceps, mage å lite bröst idag mer han jag inte men bättre att köra med mottot " Strikt & fokus " på de områdena och så tar jag resten imorgon :D Ja imorgon kommer de bli ett fett träningspass med minst 1½timma styrketräning och sen minst 30minuters asrolig men svintung brottning, de är så jävla kul! :D Å då får verkligen hela kroppen en rejäl genomkörare! Men speciellt låren, vaderna, rumpan å ryggen men även armarna! Ja, alla muskler får jobba mer eller mindre! :D Me like!
Festen för Sören var lyckad och vi hade jättekul jag var lite "barnvakt" till lille Lucas den sötaste av alla bebisar!
Satt med honom flera timmar ville inte lämna ifrån mej honom......hormonerna sprudlar & längtan är så enorm hoppas jag blir gravid igen väldigt snart eller redan är de...... Här kommer bilder som togs på festen å självklart var henkans clown med ja de vill säga min karl! Hahaha.....kolla in hans härliga utstyrsel!

:D
Kommentarer överflödiga! haha.....

Hahaha........ smart drag att ha på hjälmen! hehe ;)
Lilla Pöffis.....
Lille Pöffis blir kliad av sin "mamma" :D

Emma får ta lille Lucas en stund då jag behövde äta rejält efter träningen!
Dock funkade de sedan superbra när de var dags för tårta att äta medans Lucas 
sov i min famn :) Han sussar så sött.......olagligt söttttttt! hehe... :D

Sören ja detta är födelsedagsbarnet, eller barn & barn jodå visst e han barn alltid!

Ja här plåtar männen varandra hihi :) Danne e störtskön å Lucas pappa!

Så väldans söt! :D
Lyckkkkaaaa...... <3
Jag med hormoner som hoppar! Med lille goa Lucas i famnen :D

En bild säger mer än tusen ord de gäller absolut denna bilden!

Puss & Kram
//Längtans röst..........
 



Kommentarer
Postat av: Jenny

Men hur sjutton kan ni planera bröllop 080808 och inte ha skickat ut alla inbjudningar ännu?!?!?!? det borde ha varit klart för länge sen tom OSA borde ha gått ut för länge sen.

2008-06-29 @ 21:08:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback