London nästa.....

jajamensan idag bestämde jag mej hux flux för att boka en semester till mej å älsklingen. Å 15min efter jag kläckte iden så var resan bokad :) Vi åker till London 10 Mars en måndag och kommer hem igen på torsdagen.
Ska bli superkul! Min älskling har aldrig varit i London så de känns extra kul att åka dit med honom å visa denna fantastiska stad som verkligen har ALLT! Ja....jag älskar London extremt mycket å tror verkligen att jag & älsklingen kommer få de superhärligt. Vi kommer bo på ett fint hotell i Mayfair en km från Oxford Street & Buckingham palace m.m. Väldigt nära till de mest sevärda toppenbra! :D
Några saker jag ska se till att vi inte missar (har ju varit i London en gång innan förra sommaren) är Buckingham Palace...Big Ben...Madame Toussade.....London Eye....Soho....Oxford Street m.m. :) Hjärtat älskar ju att fota också och nåt säger mej att vi kommer ha med oss X antal tusen bilder hem! Finns ju sååå mycket att plåta i London så de kommer säga klick klick vart vi än befinner oss typ dygnet om! haha.....
Så iaf blir detta första resan jag och min blivande man gör ihop...spännande! Sen i slutet av denna månaden eller början av April så ska vi åka ner till Gran Canaria också i ca. 2veckor och bo hos en vän till min älskling ska bli grymt kul. Så i April kommer jag vara superbrun när alla andra är bleka å glåmiga...ja utan jag å mannen såklart!

Om en vecka kommer älskade vännen Jenny hit till sthlm för att stanna hos mej en natt å parta loss ska bli superskoj. På lördagkvällen ska jag & älsklingen dra med oss Jenny till hovet å se Alicia Keys :) SKOJ!
Sen blir de la lite bira och några fula dansmoves på spyan! :D

image753
Chess gnager som en kanin! :)

Somliga tror att jag äter lite....oj va fel de har! Eller vad tycker du!? Detta är min frukost:

image754
Dagens frukost bestod av: Corn Flakes & Mjölk....3 mackor....sallad....en mango..en bit paprika och några körsbärstomater. Tycker själv det är en ganska rejäl å bra frukost!

Puss & Kram
//Nu lyfter vi snart älskling! :D




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback