Svar till Bella.....

Ne, de va inte tal om att investera då heller i " ett foster som bara är nån vecka gammalt " de gick betydligt mycket längre tid än " nån vecka " kan jag lova.

Idag har jag varit ute en sväng & promenerat med pappa, hans tjej & hunden Max. Underbart sommarväder ju!
Fick ganska ont i ryggen framförallt på slutet och sen har jag varit mer eller mindre som en klubbad säl ajajaj....men de var trots allt värt de var så skönt att komma ut i solen......gå & klappa på magen å bara umgås.
Imorgon är de fullt ös medvetslös! Min mamma kommer hit vid tolvsnåret med mina bröder hak i häl innan de ska jag diska, (har dammsugat å dammat överallt idag inte konstigt att ryggen ger vika) kolla en stund på " vakna med the voice " för jag hoppas verkligen dom sänder imorgon trots att de är valborg......mmm.....nu blir jag fundersam för de tror jag nog inte att dom gör FUCK :( Jaja, sen duscha & fräscha till mej iaf litegrann för när morsan å brorsorna kommer så ska vi åka till mormor & hennes man och där väntar också min moster, kusin & mitt kusinbarn enda från dalarna.
Ska bli trevligt. Så vi ska käka där & softa sen på efm/kvällen drar jag,morsan,min moster & kusinen hit hem till mej för att spela lite spel & snacka lite goja, ska bli trevligt :) Sen övernattar mamma här & de andra åker tillbaka till mormors lägenhet å snarkar sött ;) 

Ne, nu ska jag fylla i " Gravidboken ", skriva ner i kalendern hur de sista dagarna har varit, sen läsa vidare i boken " På smällen - från A till Bebis....... " Den e BRA :)
Puss & Kram på er allihopa!
//Mamma Malin & trötta lilla Gabriella.......ja tänk så snart det ändå är som hon gör sin entré här på jorden :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback