Vad i h*lvete är det som händer?!?!

Jag är i MER än chock....detta ÄR INTE normalt nånstans.....

Okej, igår så satt jag & Mathias å kolla på Zlatan å snacka Lillan låg emellan där vi satt & jag satt å gav henne magmassage då hon inte hade bajsat på LÄNGE å hade ont stackarn...... Plötsligt börjar de lilla flickebarnet att le nåt helt otroligt åt ordet BAJS ja de såg ut som att hon skulle börja skratta när som helst & plötsligt hör jag OCH Mathias " någon " som med HELIUMRÖST säger BAAAJS jag titta på Lillan som log mer brett än NÅNSIN å sen börja vi asgarva både jag & Matti jag trodde först att nu jävlar har jag blivit schizofren de trodde jag bara tills han sa " Men va i helsike jag sa ingenting! " Å jag svara med detsamma JAG SA INGENTING, va i h*lvete är detta?! Vi skratta ganska gött en bra stund åt detta & vi var i CHOCK....de är INTE normalt men jag lugna ner oss med att säga " Hon har hört de ordet så mycket nu så hon lyckades väl bara av en ren slump få fram lätet så de verkligen lät som att hon sa bajs ".
Sen satt jag väldigt förvånad & nyfiken på kommande veckan å titta på henne söt som få & vi fortsatte snacka om att detta var ju absolut en tillfällighet. Detta var SENT igår kväll å imorse skratta jag bara åt de medans jag satt & grejade med henne & plötsligt som från ingenstans kommer de ett DUNDERLEENDE å min älskade söta unge brister ut med världens jäkla heliumröst IGEN ordet BAAAAJSSSSS....... jag vet inte men jag blev helt svimfärdig för detta ÄR INTE normalt nånstans! Å vad e slumpen att hon skulle lyckas säga ett  å samma ord klart & tydligt två ggr om på mindre än 12timmar?!?! Alltså jag tror inte på mirakel men jooo....nu gör jag fasiken de!
De bästa av allt var att jag inte va ensam utan VI hörde det & de va inget snack om saken ungen har trots allt lyckats två ggr om att säga samma ord klart & tydligt å ingen behöver tro mej jag hoppas verkligen de kommer senare idag igen å att jag isf hinner kasta fram mobilen å spela in när jag misstänker att de kan komma igen för får jag de inspelat så ska de upp på youtube å länken läggs självklart ut här isf. Jag e i lite chock måste jag medge hahaha.....
Hon e makalös punkt slut, detta är inte normalt......
Ne, nu ska jag borsta tänderna för nu ska vi iväg till "späd " om en liten stund å säger hon ordet BAAAJS igen där lär väl de andra tappa hakan om nånsin haha jag HOPPAS!

Vad kommer det bli av denna lilla tösen?!

Puss & Kram
//Mamma Malin & BAJS Gabriella hahaha.....

Kommentarer
Postat av: Anonym

du anar inte vad det kommer tyckas nu när du fått en baby. Aldrig har folk tyckt så mycket som när jag fått barn... Hur de ska sova, när de ska sova, när de ska äta, hur de ska äta... Vissa är otroliga på tycka! Sen brukar jag säga -ni är bra på tycka men när det ska t handling då springer ni?- tycker att om man tycker saker är så hemskt hos någon eller något, hjälp, åk och gör något åt personen som behöver hjälp eller skicka ett bidrag för stötta... Nej då folk älskar tycka massor men bara sittande på sin rumpa... Att de skulle lyfta på den och göra en handling av allt de tycker.. Skulle de aldrig orka.. Så undra vem som är mest inaktiv... Den som kämpar offentligt eller den som tycker så mycket utan att dyka upp och göra handling... Puh säger jag bara... Du är super.. Kämpa på. Sen tyvärr... När man är trött är det lätt bli ledsen och smådeprimerad... Inget konstigt i det.. Jobbigt men inte konstigt. Varm kram!

2009-08-24 @ 16:38:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback