Inflytt imorgon.....herrejesus!

Ja, de känns som det är liiite för mycket för tillfället svårt att orka med allt just nu men på nåt höger eller vänster så står jag fortfarande på benen & lillen sparkar på mer än nånsin :)
Igår hade jag en ganska trevlig dag var iväg med en kompis på stadsparksbadet & simmade en stund, måste dock erkänna att de kändes mäkta lustigt & ovant med en liten kulmage jag som brukar vara så pass slimmad haha.... lillen sparkade på som sjutton så efter att ha simmat en stund gav jag upp! Kan helt & hållet förstå honom måste varit ett jäklans oväsen minst sagt. Efter det gick jag & vännen och käka en dagens lunch på restaurangen Oliven, grekisk mat är såååå gott! Sen kände jag mej tung & väldigt trött men trots de passade jag på att sola en kortis i solariet vilket jag ALDRIG å då menar jag verkligen ALDRIG brukar göra. Men de var ganska skönt faktiskt & framförallt såg de ut som jag var en levande varelse efteråt & inte ett vandrande lik som de nu gjort ett tag :S

Börjat sträck kolla på serien Nip/Tuck & den är faktiskt brutalt roande! Människor är verkligen vaj, totalt körda i bollen & den serien visar de på alla sätt & vis med en rejäl dos humor eller ja, de får iaf mej att skratta så lillen i magen hoppar!
Ska se några avsnitt till ikväll. Idag har jag varit iväg & shoppat lite småsaker till MIN lgh som jag får nycklarna till imorgon. Min, lillens & katten Nellas lgh där ingen kan peka på dörren & säga ut ur min lgh mer än jag såklart ;)
Kommer bli tungt & jobbigt men också så extremt skönt att ha ett hem där INGEN kan spela rysk roulette med en!
Äntligen en trygg punkt, jag hoppas iaf att det är så jag kommer uppleva det efter att jag fått lite ordning.

Så imorgon 10.00 är det lägenhetsbesiktning, kontrakt ska skrivas & jag få nycklarna i min hand. 16.00 börjar inflyttningen & jag har gett mej fasiken på att få upp soffa, soffbord & tv under kvällen vad som än händer!
Sen kommer jag nog att greja dygnet om tills jag mer eller mindre stupar & måste ta några timmars vila, spännande att se hur allt detta kommer gå men en sak som känns väldigt skönt är att JAG iaf gör mitt bästa för att ge den lille sprattlande sötnosen i magen en trygg & stabil uppväxt & tillvaro och att jag vet att JAG alltid kommer finnas där och göra mitt bästa sen om alla andra flyger till månen så ändrar de inte nånting i den frågan!
Imorgon är Dagen D, imorgon är den stora dagen helt enkelt, imorgon är de dax att vakna med ännu mer mod, styrka & vilja och se till att kämpa på för glatta & även sorgliga livet för tillfället de kommer nog bli bra för de måste bli bra.

Nella kan jag för övrigt hälsa ifrån att hon mår mer än toppen & är så " mammig " nu att jag inte får vara ifred alls men det är bara uppskattat hon är lillens extramamma lätt hon har koll på magen hela tiden, t.o.m. på nätterna! :D

Puss & Kram
//Trött men stark blivande mamma.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback