Mamma Malin & bebisen 1-0

Ja, poäng till mej & knodden :)
Såg en film till som var superbra " Mirrors " heter den och jag rekommenderar den VARMT framförallt till er som gillar riktigt bra skräckisar som ändå har en handling & framförallt är välgjord! En riktigt kuslig film......
När filmen var slut så längta jag minst sagt efter att få stänga gluggarna & somna om inte länge så iaf en liten stund MEN vad hör jag när jag lägger mej?!! Jo, grannen på våningen nedanför spelar stenhög musik och dessutom ingen vanlig " svenne musik " utan nåt turkiskt eller indiskt rappakalja...... låter som karln som sjunger håller på att torteras ihjäl! Inget illa egentligen om musiken i sej smaken är som baken och de vet vi ju alla hur de är med den ;)
MEN, en gravid utmattad kvinna med sömnbrist & livet helt upp och ner + turkisk/indisk musik som lätt skulle kunna användas som tortyr t.o.m. så illa så att USA nog gärna skulle använda de som tortyrredskap mot de allra värsta terroristerna och lägg där till KLOCKAN ETT PÅ NATTEN ett krig var startat!
Barfota iklädd endast pyjamasbyxor & linne flög jag ner för trapporna med endast en tanke; Att på ett eller annat sätt få slut på detta lidandet!
Pling, Pling, Pling, Dunk Dunk Dunk.....dörren öppnas av en ung hyfsat nykter kille som ler som en sol helt ovetandes om vad kvinnan framför honom tänker & i ögonblicket skulle vilja åsamka honom....
- SÄNK MUSIKEN!
- Va?
- Det FINNS FAKTISKT människor SOM VILL SOVA!
- Oj, dej har man inte sett innan & du är ju till och med söt......
- Jag ger blanka fan i om jag är söt eller inte SÄNK MUSIKEN NU!
- Trevligt att träffas....
- Javisst ser jag överlycklig ut?!?!
Killens leende dör snabbt ut & han ser genast nervös ut......
- Jag sänker musiken, ingen fara.....
- GOOOD NAATTTT!
Jag går upp för trapporna, lägger handen på magen, hör hur musiken sänks drastiskt & jag drar en lättnadens suck.....
Kliver in i lägenheten & kollar ner på magen och vet att visst jag är ett hormonmonster men framförallt jag & lillen e oslagbara! ;)

Smackebooonk
// Mamma Malin & den lille starke krabaten!

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej Malin! Det är en sak som jag undrar över, vart bor du just nu? Du har ju skrivit att du snart ska flytta in i en lägenhet. Men förstår inte vart du bor just nu? Kanske hos en kompis? Lycka till med allt! =)

2009-02-07 @ 10:34:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback