Vecka 22 & här tvättas de för fulla muggar!

Ja, igår gick jag å lillen in i vecka 22...herregud va tiden går fort känns lite skrämmande men samtidigt spännande & härligt. Tack alla kära läsare för era kommentarer de värmde att sätta sej här & läsa när man känner sej som en flodhäst haha.... Ja, de tvättas en hel del just nu springer upp å ner som en dåre men snart är de klart, SKÖNT! :D
I morse var jag iväg & fika en snabbis på Orion och sen unna jag mej 20min i "solariesolen" som jag innan sagt har de aldrig fallit mej på läppen att sola solarium innan och jag gör de sällan nu också men har ändå gjort de 3-4ggr sedan jag flytta. De är skönt att få dom där 20min å inte tänka på något alls och efteråt känner man ju sej piggare & energi behövs verkligen just nu!

Var hos barnmorskan i torsdags och lillen mår bra dock var mitt blodvärde sämre så nu blir de till att käka järn, järn & järntabletter :) Har tydligen drabbats av graviditetsklåda dessutom ligger å river mej som en galning på nätterna uscha!
Bebisen växer så de knackar och de både syns & KÄNNS..... kan inte förstå hur fort tiden gått & att snart är man mamma.
De känns så underbart, skrämmande & otroligt helt makalöst ju! Men de kommer nog gå bra.... satsar på att komma igång med träningen senast i september de ska bli UNDERBART....finns ingenting som jag saknar så mycket som min träning..... de kommer bli hård träning, proteintillskott & MYCKET mat :D Ser verkligen i framemot detta..... :)

Mitt internet har fortfarande inte kommit, hata telenor! Aldrig mer telenor! Men förhoppningsvis har jag de hemma på måndag de är ju bara att hålla tummarna för så mycket som dom krånglat så blir jag inte förvånad om jag inte får hem nåt internet överhuvudtaget...bläää....denna helgen är dessutom inte den roligaste då jag har "lgh bunden" och har varit från fredags förmiddag de är verkligen pest. Håller mej inne så mycket det bara går men passade i morse när jag hade sällskap att ändå få lite frisk luft. Varför det är på detta viset några dgr nu struntar jag helt i att gå in på men kan väl säga så mycket att det är ALLT annat än frivilligt..... :(

Hoppas nätet kommer på måndag så denna bloggen kan få vakna till liv igen! :D
Puss & Kram
//Mamma Malin & den lille sparkande terroristen ;)

Kommentarer
Postat av: Jossan.

Hejsan... Jag befinner mig lite i samma situation som du. Jag hittade ditt inlägg på minbebis.com och skrev ett meddelande där.

Det var så skönt att se att det fanns någon som också var ensam...

2009-03-01 @ 05:02:23
Postat av: Anonym

vad är lgh bunden?

2009-03-01 @ 20:20:47
Postat av: Anna

Tjoho!!



tittar in och ser att ni har det bra du och Lillis!!

Trist att pappan är en sån jävla jubelidiot men men, i längden är det ju han som förlorar och det lär han väl inse nån dag när det är för sent kanske. Synd att det måste gå ut över de som verkligen inte förtjänar det. Du och den lille ofödda. Tur att hn har en mamma som är STARK och har kärlek nog för att täcka behovet av utebliven pappa. Du har en styrka som är härlig att se tjejen!!



Bilderna längre ner är jättefina! Fortsätt med det. Jag tycker du ska kontakta lite olika modellagenturer och se om de inte behöver en supervacker gravid modell. Du STRÅLAR ju!! Och en jättefin mage har du! En sak jag tänkte på när jag såg dem är att de kändes så mycket mera DU på nåt sätt. Och på ett positivt sätt ska du veta! Trist att detgick som det gick, men du fick ju världens finaste gåva iallafall. Förvalta h
n väl ler

Kram på er!! Vi hörs igen!

2009-03-03 @ 11:53:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback