Att överväga att skaffa barn....

Ja, min kära storebror nu handlar det inte om att jag NU överväger att skaffa barn utan den lille i magen är redan ett litet barn. Ett barn tar man inte bara bort hur som helst & absolut inte i vecka 16, går in i vecka 17 på söndag dvs halva tiden har snart gått den lille är jätteutvecklad redan vare sej du tror att det är som en liten cellklump eller inte.
Den hör, dricker av sitt fostervatten, kissar, suger på tummen, hickar, sover ja det är en liten människa, ett litet barn.
Hade jag nu varit i vecka 6-7 då hade jag funderat ordentligt på hur JAG vill göra & framförallt vad jag själv kommer orka, förutsättningar m.m. Men denna lille spratteljönsen ligger redan där nere & känns en hel del till å från. Känslorna som man fått för sitt lilla barn när man burit på de så pass länge är jättestarka & man kan inte bara radera ut ett levande liv som det inte är några som helst fel på. Jag älskar den lille i magen & det enda jag kan lova den och mej själv är att iaf JAG ska göra allt nu & sen för att ge den de bästa förutsättningarna som JAG kan & alltid göra mitt bästa för den lilles skull. Det är de enda en blivande mamma kan tänka, känna & göra sen blir aldrig allting som man tänkt sej men de gäller ändå att göra de bästa av allt. Jag ska göra allt för att vara en så bra mamma som möjligt, en så bra mamma som jag kan bli till denna lille knodd. Å älskad är & kommer hon/han alltid vara, tak över huvet & längre fram i tiden mat (ett spädbarn ammar ju i regel flera månader i början), kärlek, värme & omtanke de kommer jag se till att mitt barn har i överflöd vad som än händer. Jag kan förstå att du blir förvirrad för situationen just nu är ju jobbig, men det är för MEJ den är jobbig, det är JAG som har ett barn p g, det är mina val & beslut baserade på vad jag känner, tror & vill som avgör & jag skulle aldrig ha hjärta till att plocka ett barn som hunnit bli såhär utvecklat. Och bara för att man inte har pengar i överflöd & stöd i mängder så betyder inte de att man inte kan bli en bra mamma & ge sitt barn ett bra liv, mycket handlar om viljan och tro mej den finns där & jag är realistisk när jag säger att trots min oro kring allt så tror jag de kommer lösa sej bra i slutändan för både mej & den lille älskade individen.

Med mycket bitterhet mot omvärlden men med ett ton kärlek till knodden!
//Blivande mamma Malin......

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag hoppas först och främst att det går väl för dig såklart. Dock verkar du inte funderat någonting över det här, alltså inte ens när du var i vecka 6-7. Utan du har sprungit omkring i en bubbla och ropat "Jag är gravid! Tjoho!"



Du gör precis som du vill, för det har du alltid gjort. Good luck!

2009-01-22 @ 19:48:41
Postat av: therese Aling

Hej



Brukar följa din blogg då jag tycker att det är väldigt intressant det du skriver om, så bra jobbat :)



Grattis till barnet föresten :D Ett mirakel ! Shälvklart kommer du att klara det själv om läget blir så.



Sedan till min fråga. Du har inte skrivit varför du ska flytta (skiljas?)och undrar om du inte kan berätta lite om de för alla oss nyfikna som älskar att läsa din blogg :) självklart förstår jag om du nu inte skulle vilja dela med dig det men att fråga skadar ju inte :)



Lycka nu till med allt och var rädda om er.



Många kramar therese

2009-01-22 @ 21:53:04
Postat av: Therese

Hjärtat, det kommer gå så bra ska du se. Du fixar det här. Och bry dig verkligen inte om vad alla andra säger och tycker. Sköt du ditt så kan dom sköta sitt. Du kommer fixa det galant...



Puss puss till dig från mig

2009-01-23 @ 17:58:48
Postat av: Barn är ändå störst av allt

Klart man inte kan/vill ta bort ett barn när man gått så långt! Du kommer klara det här alldeles utmärkt. Jag tror på dig.

2009-01-25 @ 15:03:16
Postat av: Plis..

Har man ansträngt sig för att bli gravid (i nästan ett helt år....) så är väl bubblan och ropandet den naturliga reaktionen. Svårt att tänka mig att "Hm, abort kanske?" poppar upp i huvudet i det läget.

2009-01-27 @ 13:16:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback